GFT Polska (dawniej Rule Financial)

Adres: Sterlinga 8 A, 91-425 Łódź

NIP: 7251947829 KRS: 0000284121

GFT Polska (dawniej Rule Financial)
2 154 6 1

Opinie o GFT Polska (dawniej Rule Financial)

Filtruj opinie po kryteriach:

thegrudge
Nazwa działu: IT
 Opinia

Firma, która promuje się jako technologiczna, oferująca usługi dla sektora finansowego (banki inwestycyjne). Na każdym spotkaniu podkreśla, jak ważni są ludzie oraz swoją przewagę konkurencyjną - tzw. pełnopłatny bench, na którym można poczekać w razie braku projektu. A teraz jakie są realia: - Oddział warszawski jest w coraz gorszej sytuacji, nie ma prowadzonych rekrutacji, projekty które są - toczą się (żeby nie powiedzieć są prowadzone). Zapewne jak się skończą kontraktorzy polecą na bruk. - Firma zwalania po skończonym projekcie w trybie natychmiastowym z wyłączeniem świadczenia usług. Zabiera komputer, kartę i wyprowadza z firmy. Upokarza człowieka. - Wykorzystuje zapis w Umowie, który mówi o wprowadzeniu stawki postowej za gotowość do usług i NIE płaci konsultantom pełnego wynagrodzenia godzinowego. Dodam, że stawka postojowa nie pozwala przeżyć miesiąca w dużym mieście - Nie ma projektów, firma tonie, brak jest perspektyw - Niekompetentni Managerowi z UK, którzy prowadzą projekty, nie rozumieją metodyk prowadzenia projektu, stosują micromanagement oraz zasadę "głuchego telefonu" - niepotrzebny koszt w firmie - Firma pomimo problemów z projektami organizuje imprezy w hotelach 5 gwiazdkowych i udaje, że jest wszystko fajnie. Kontraktorzy za te imprezy oczywiście muszą płacić, pierwsza firma, która stosuje takie praktyki (wizerunkowo wygląda conajmniej blado) Jeśli ktoś myśli o przyjściu do tej firmy, to szczerze odradzam. Bez znaczenia czy Łódź czy Warszawa. Nigdy nie przychodźcie pracować do GFT, zostaniecie bez pieniędzy, z obietnicami i upokorzeniem.

Pomocna?
Anna Smogorzewska EB&Comm@GFT
Nazwa działu: Employer Branding & Communications
 Opinia
@thegrudge 01.03.2019 09:16

Dziękujemy za wyrażoną opinię, wszystkie są dla nas bardzo istotne. Żałujemy, że współpraca kontraktorska nie spełniła Twoich oczekiwań. Mamy nadzieję, że mimo Twoich obecnych odczuć związanych z zakończeniem współpracy z GFT, doświadczyłeś również pozytywnych aspektów naszej współpracy. Pozdrawiam, Anna Smogorzewska - Employer Branding & Communications Manager @ GFT Poland

Pomocna?
Sasanka
 Opinia

Firma GFT jest idealna dla programistow i pracownikow kazdej dziedziny IT. Adekwatne wynagrodzenie dodatki wyjazdy sluzbowe benefity. Inaczej sytuacja wyglada gdy jestes pracownikiem adminu lub HR wtedy przekonujesz sie ze jest to typowie corpo. Wynagrodzenie na poziomie 3000brutto, wspolpracownicy obserwuja twoj kazdy ruch. Mobbing jest tam wszechobecny ale oczywiscie nikt nic nie widzi. Rotacja na poziomie admin jest ogromna ludzie nie wytrzymuja psychicznie. Przelozeni sa stronniczy nagradzaja tych ktorzy wchodza im ( wiecie gdzie) za swoja uczciwa prace nie ma co liczyc na podwyzke czy awans bo zostaniesz podstepnie zablokowany. Skargi o przesladowanie czy szykanowanie sa skrzetnie zamiatane pod dywan. Jednym slowem dla IT ideal. Jesli szukasz pracy administracyjnej nie polecam.

Pomocna?
Gris Gasberdżak
 Opinia
@Sasanka 18.09.2018 21:51

A ja jako kiero lubię se k*** rzucić a potem płacze w kuchni jak pi***, że ktoś na mnie skargę złożył. abuuuu ;-(

Pomocna?
Sebastian
 Opinia
@Gris Gasberdżak 07.10.2018 23:48

Pisząc swoją opinię zaakceptowałeś regulamin https://www.gowork.pl/regulamin, który łamiesz używając obraźliwego słownictwa. To forum nie służy do pisania uwag nie na temat. Szukamy tu informacji o pracodawcach i aktualnych rekrutacjach. Staraj się przestrzegać regulaminu. Osoby zainteresowane rekrutacją zachęcam do odwiedzenia strony pracodawcy https://www.gft.com/pl/pl/index/o-nas/kariera/

Pomocna?
TakNie
Danuta
 Opinia

@Sasanka, rozumiem Twoją opinię o firmie. Czy rozmawiałaś na ten temat z przełożonym i próbowałaś naprawić stosunki ze współpracownikami? Czasem spokojna rozmowa może zmienić relacje z innymi osobami w firmie i poprawić atmosferę. Co o tym myślisz? Na stronie firmy https://www.gft.com/pl/pl/index/o-nas/kariera/oferty-pracy/ jest większość ogłoszeń o pracę na stanowiska związane z programowaniem i działem IT. Firma także zachęca studentów i absolwentów kierunków informatycznych do współpracy i rozwijania swojej kariery pod okiem ekspertów.

Pomocna?
Danuta
 Opinia

GTF Polska na swojej stronie w zakładce kariera-oferty pracy szuka do oddziału w Łodzi pracowników na stanowiska: security architect, IT suport engineer, UL/UX desinger. Prócz tego szukają też pracowników do oddziału w Warszawie i Poznaniu. Pracownikom oferują twórczą pracę w doświadczonym zespole, konkurencyjne wynagrodzenie, szkolenia i certyfikaty dostosowane do ścieżki kariery, umowę na czas nieokreślony po 3-miesięcznym okresie próbnym, duży zakres benefitów oraz pracę w anglojęzycznym środowisku i kursy języków obcych. Można aplikować bezpośrednio na stronie firmy. Czy jesteście zainteresowani tą rekrutacją?

Pomocna?
Danuta
 Opinia

@Lola, będziesz wysyłała CV? Czy interesuje Cię praca recepcjonistki? Jeśli się zdecydujesz napisz jak Ci poszło i czy zostałaś przyjęta? Piszesz, że wiesz od innych osób tam pracujących, że firma jest fajna i pracuje tam młody, zgrany zespół. To motywujące doświadczenie pracować w przyjaznym otoczeniu. Czekam na Twoją opinię.

Pomocna?
Danuta
 Opinia

@Krasnal, jakie stanowisko dziale IT Cię interesuje? Jeśli zdecydujesz się na rozmowę o pracę napisz kilka słów na temat warunków pracy jakie Ci zaproponowano i kwalifikacji jakich wymaga pracodawca. Może ktoś z obecnych pracowników firmy pomoże @Krasnalowi i napisze czego może się spodziewać na rozmowie kwalifikacyjnej? Zainteresuje to także inne osoby, które poszukują pracy.

Pomocna?
TakNie
Lola
 Opinia
@Danuta 19.07.2018 20:32

Widziałam ogłoszenie, że szukają kogoś do recepcji. Koleżanka tam pracuje podobno fajna firma, dobrze płacą, młodzi ludzie, fajny zespół. Iść na rozmowę? Co doradzicie?

Pomocna?
TakNie
Danuta
 Opinia

@Pracownik, nie szukam zatrudnienia w firmie. Jestem moderatorem tego wątku, więc nie znam szczegółów zatrudnienia i nie mam żadnych powiązań z firmą której dotyczy wątek. Na forum Gowork.pl umieszczamy informacje o pracodawcach, warunkach pracy i obecnie prowadzonych rekrutacjach. Dlatego interesują mnie szczegóły zatrudnienia obecnych pracowników. Dzięki ich opiniom przyszli kandydaci mogą więcej dowiedzieć się o firmie i zdecydować, czy będą aplikować do tej firmy. Każda opinia zostawiona przez Ciebie jest mile widziana i ważna i nie ma znaczenia czy jest pozytywna, czy negatywna. Najważniejsze jest, by wnosiła coś do wątku i pozwalała innym osobom poszukującym pracy wyrobić sobie opinię o pracodawcy.

Pomocna?
TakNie
Krasnal
 Opinia
@Danuta 13.07.2018 15:44

Szukam pracy w IT, są obecnie rekrutacje, jakie warunki trzeba miec doświadczenie?

Pomocna?
TakNie
Danuta
 Opinia

@znaków, pracujesz w tej firmie? Wypowiadasz się na temat rekrutacji, więc może wiesz, czy obecnie są poszukiwani pracownicy, a jeśli tak to na jakie stanowiska? Jakie warunki pracy proponuje pracodawca i jakich kwalifikacji oczekuje od pracownika? Czy firma inwestuje w pracownika i otwiera mu drogę do awansu? Zachęcam Cię do dodania opinii.

Pomocna?
TakNie
Pracownik
 Opinia
@Danuta 07.07.2018 13:26

Sprecyzuj pytanie - na jakie stanowisko chcesz się dostać? -programista? analityk biznesowy? tester? UX Designer? Księgowość? IT Support? HR? Pozdrawiam

Pomocna?
TakNie
J
 Opinia

Pracuje - jeszcze - w Warszawie. Jestes totalnie leniwy? Wiesz co to Spring i Hibernate? "Polecam". Koledze z projektu (nie na benchu) polecilem serial w zeszlym togodniu, juz zaczyna drugi sezon - lacze w firmie jest dobre (ale nie wiem czy oglada w HD). Jedna wada, nie da sie pracowac w domu - plany kolegi aby robic w ten sposob dwa etaty sie nie udaly. Kolega zostal zakwalfikowany w trakcie rekrutacji jako team leader. Jesli jednak troche sie interesujesz IT/Programowanie. To stanowczo odradzam. Bardzo szybko zauwazysz ze tu sie nie da nic zrobic i nic nauczyc (poza tolerancja na patologiczne sytuacje). W kwestji uwag dotyczacyc zarzadzania i HR. Tak, tam jest cos "nie tak". Biorac pod uwage ze sie rozrastaja o Warszawe, nalezy zalozyc ze ich "program" sie sprawdza. Czesc z tych rzeczy jednak dalo sie przewidzec z rozmow kwalfikacyjnych - z kim rozmawiasz (na jakim stanowisku), jakie padaja pytania, jaka jest reakcja na odpowiedzi, oraz jakie pozniej dostajesz odpowiedzi w kwestii paragrafow umowy.

Pomocna?
znaków
 Opinia
@J 02.09.2016 13:08

Z HR to chyba chodziło o to , że zaburzona laska po psychologii napisała komuś , że nie ma predyspozycji do pracy w zespole po tym jak napisał testy i wyszedł .

Pomocna?
TakNie
Danuta
 Opinia

@ABCD, czy jesteś pracownikiem firmy i mógłbyś dodać konstruktywną opinię na temat pracodawcy? Jakie warunki pracy oferuje i jakich kwalifikacji wymaga od pracownika? Czy firma oferuje nowym pracownikom bonusy w postaci pakietu socjalnego lub szkoleń? @Jehuda, jeśli będziesz na rozmowie kwalifikacyjnej daj znać jak Ci poszło i czy zostałeś przyjęty? Każda informacja na temat firmy będzie pomocna.

Pomocna?
TakNie
Jehuda
 Opinia

Ma ktoś jakieś nowe opinie? Zamierzam się przeprowadzić do Warszawy i zacząć pracę w tym mieście, i nie chce wpaść w jakieś szambo ????

Pomocna?
TakNie
Leszer
 Opinia
@Jehuda 14.05.2018 18:59

Wiem ze ciagle rekrutuja. Wiadomo opinie sa zawsze podzielone ale slyszalem na ich temat dobre rzeczy. Warto probowac.

Pomocna?
TakNie
ABCD
 Opinia
@Jehuda 14.05.2018 18:59

W (usunięte przez administratora) nie wpadniesz.

Pomocna?
TakNie
Danuta
 Opinia

@Norbi @Jehuda Firma prowadzi aktualnie rekrutacje. Ponadto oferty pracy dotyczą różnych lokalizacji - nie tylko Warszawy ale także Łodzi i Poznania. Opisy stanowisk i wszelkie szczegóły można znaleźć na stronie firmy GFT Polska: https://www.gft.com/pl/pl/index/o-nas/kariera/oferty-pracy/.

Pomocna?
Norbi
 Opinia

Podpowiedzcie czy firma prowadzi aktualnie rekrutację?

Pomocna?
TakNie
BlondHR
 Opinia

Ja pamiętam taką biuściastą Panią z HR , która strasznie obsrywała się przez telefon , że ona wie , co to jest bench . Testy były z kosmosu , powaga . Dla nich junior to taki z 4 lata doświadczenia .

Pomocna?
TakNie
qwerty
 Opinia
@BlondHR 11.06.2017 12:02

Testy z kosmosu? Byłem ostatnio na testach i były bardzo w porządku - podstawy javy, podstawy sql, testowania, agile, CI... wszystko co taki kandydat powinien potrafić. Absolutnie nie są wygórowane wymagania, wręcz spodziewałem się trudniejszych zadań, jakichś podchwytliwych, ale nie - wszystkie zadania były klarowne, bez żadnych haków. Mam około 2 lat doświadczenia.

Pomocna?
TakNie
BlondHR
 Opinia
@qwerty 24.04.2018 21:23

Ja ich pamiętam jeszcze z czasów Rule Financial .

Pomocna?
Jerzy
 Opinia

Szkoda, że nic nie piszecie. Szukam pracy i miałem nadzieję na jopinie pracowników.

Pomocna?
TakNie
Tauron
 Opinia

Ponoć praca z Niemcami jest fajna ...

Pomocna?
TakNie
Trabant Turbo
 Opinia
@Tauron 27.06.2016 10:32

... szczególnie z tymi z byłego NRD-fenu

Pomocna?
TakNie
Jan
 Opinia

Odradzam tą firmę kontraktorom (umowa B2B zamiast umowy o pracę). Gdy jeden z kontraktorów złożył wypowiedzenie to zgodnie z umową B2B miał obowiązywać termin wypowiedzenia o długości 60 dni roboczych. Czyli prawie 3 miesiące. Na drugi dzień firma GFT poinformowała go, że wycofuje zamówienie na usługi mimo terminu wypowiedzenia. Efektywnie: wywalili kontraktora z dnia na dzień po tym jak złożył wymówienie!

Pomocna?
not
 Opinia
@Jan 14.11.2017 21:52

Cienkie cwaniaczki

Pomocna?
J
 Opinia
@Jan 14.11.2017 21:52

Przed podpisaniem umowy B2B: na temat umowy i czasu wypowiedzenie w trakcie rozmow dowiedzialem ze 3 miesiacy nie da sie zmienic bo wynika to z tego powodu ze chca miec takim sam czas na umowach B2B jak umowe o prace. W trakcie wypowiedzenia umowy: Kolega na umowie UP wypowiedzial pare dni po mnie. Szlak mnie trafil jak po dwoch tygodniach skonczyl wspolprace.

Pomocna?
TakNie
Senior J
 Opinia
@Jan 14.11.2017 21:52

Cześć Jan, Obecnie pracuję w GFT od 1,5 roku i odnoszę wrażenie, że słyszałem co nie co o sprawie i dziwię się, że "kolega" zapomina o realnej przyczynie wycofania sie ze współpracy. W zasadzie to dobrze że firma nie wystosowała dalszych sankcji związanych z całym zamieszaniem. Co do oceny GFT, dla mnie jest to świetna firma która daje możliwości nauki. Fakt, nie wszystkie projekty są idealne ale to standard. Jak na międzynarodowe korpo, w wawie nie da sie tego odczuć, chyba że przy wnioskach urlopowych. Polecam firmę oraz to co oferuje. Fajne miejsce, fajni ludzie, biuro w centurm, dobra kasa.

Pomocna?
zainteresowany
 Opinia
@Senior J 10.01.2018 13:59

A co ta firma oferuje?

Pomocna?
TakNie
jp2
 Opinia
@zainteresowany 31.01.2018 22:01

a jak dla Ciebie to G jak g.... gft

Pomocna?
TakNie
Chętny do pracy
 Opinia

Słyszałam, że to dobry pracodawca. podpowiedzcie jaka jest atmosfera w pracy?

Pomocna?
TakNie
Agata
 Opinia

Szukają aktualnie recepcjonistki. Złożyłam aplikacje, jakas babeczka zadzwonila, i jal tylko powiedzialam, ze chcialabym sie rozwijac, ewentualnie kiedys awans, to od razu było, że niedobrze, bo szukają recepcjonistki na długie lata. Także nie mówić, ze chcecie sie rozwijac, bo zostaniecie odstrzeleni. Pewnie jakbym powiedziała, że nie chce sie rozeijac tez byloby źle. W ogole nie wiem po co mi baba (usunięte przez administratora) zawracała.

Pomocna?
Wilk na mikrofonie
 Opinia
@Agata 15.02.2018 17:15

Wiele nie straciłaś. Kiedyś była tu jedna recepcjonistka, szybko odeszła bo psy na niej wieszali ciągle, o wszystko się jej czepiali, np o podróże służbowe. Szukają kogoś kogo będą mogli tyrać i traktować jak g... za wszystko żeby obwinić.

Pomocna?
TakNie
Agataa
 Opinia
@Wilk na mikrofonie 18.02.2018 11:30

W jakich godzinach czynna jest recepcja? Duzo te babeczki maja tam roboty czy niekoniecznie?

Pomocna?
TakNie
fu
 Opinia

odradzam, chyba że należysz do gminy żydowskiej i bieglej władasz jidysz jak angielskim tak jak tamtejsza facility manager. oprócz znajomości javy mile widziane czytanie talmudycznych rozważań czyli gazety wyborczej, w zamian oferuje ci ta wielka firma nie tyle rozwój co rozpętywanie g#wnosztormów i robienie ci problemów z byle powodu, atmosfera korposekty niesamowicie mocna. nie ważne co umiesz ważne czy chodzisz z grubymi bertami z hr i facility manager nażreć się co prawda niekoszernej pizzy i poprzeć jej podobnym starym pannom ch*j warte poglądy godne typowych ćwierćinteligentów uważających się za ludzi oświeconych i postepowych, że na przykład aborcja jest ok a jak wyrazisz odmienne zdanie od tego kto odpowiada za wystrój wnętrz masz przechlapane. i koniecznie na wyjściach warto znaleźc wspólnego wroga żeby obrobić mu 4 litery, wtedy wkupujesz się w ich łaski, jak nie to cię zniszczą prędzej czy później. korposekciarskie głupki jedyne co oferujecie to stek (koszerny) kłamstw.

Pomocna?
Cv
 Opinia
@fu 12.08.2016 20:36

Ten komentarz to pogrom w ch*j.

Pomocna?
Duch
 Opinia

Witam, Oferta Junior Operations Analyst w Łodzi ponownie pojawiła się na portalach z pracą - czy ktoś wie coś więcej na temat tego stanowiska? Jakiego wynagrodzenia można spodziewać się na takim stanowisku w GFT?

Pomocna?
TakNie
Lidia
 Opinia

Witam, Zainteresowała mnie oferta na stanowisko Junior Operations Analyst w Łodzi. Czy ktoś mógłby cokolwiek napisać na temat tego stanowiska, czego mogę się spodziewać po tej pracy, jakie mają wymagania ( w ofercie są baaardzo ogólnikowe i niewiele wynika czego ta analiza danych ma dotyczyć).Jak wygląda rozmowa kwalifikacyjna. Będę wdzięczna za każdą wskazówkę. pozdrawiam Lidka

Pomocna?
TakNie
abcd
 Opinia

Dziwie się, że nikt tego nie napisał. Największym problemem GFT jest domena w której się specjalizuje. Pracując przy aplikacjach dla banków, musicie mieć trochę szczęścia żeby trafić na jakieś nowe technologie. Jest duże ryzyko babrania się w legacy kodzie, i prób naprawiania błędów na produkcji w aplikacjach o których macie mgliste pojęcie. Do tego biurokracja. W 90% procentach praca na sprzęcie od klienta na którym wszystko jest zablokowane, zainstalowany jest co najwyżej intellij i notepad++. Z dobrych stron, ludzie mimo przeciwności losu starają się wprowadzać jakieś nowe rozwiązanie (chociaż najczęściej skazani są na porażkę). Ludzie którzy tam pracują są kompetentni, i można sporo się od nich nauczyć. Podsumowując, firma jest dobra, ale dławią ją jej klienci. Pracownicy często mają dosyć nie samego GFT, a klientów z którymi ciężko się pracuje.

Pomocna?
Badosław Ruczko
 Opinia
@abcd 26.06.2017 18:57

Dobra ta firma jest o co wam chodzi. Zamknąć gęby na spust i nie bulgotać bo przez WebSense widzę co robicie.

Pomocna?
glemp
 Opinia

nie chcemy cie w UBER !

Pomocna?
3 lata pracy
 Opinia

Z perpektywy czasu oznajmiam - firma jednak niestety z pseudo-dobrą (fałszywą) atmosferą, radzę uważać na to co obiecują podczas rozmowy kwalifikacyjnej bo nijak się to ma do późniejszej pracy (rotacja bardzo duża to potwierdza - podejście a'la nie podoba się/masz własne zdanie to "wypad" istnieje tu motzno). Management bardzo despotyczny i raczej utrudniający pracę - tzw. "stara gwardia" - oni prowadzą tu swoje zagrywki i obgadywanki za plecami prowadzące do pozbycia się tego kto nie chce być ich marionetką (chłopcem na posyłki/do bicia), lub nie chce chodzić z nimi pić i udawać ich dobrego oldschoolowego koleżkę. Nieważne co umiesz - ważne kogo tu znasz, ważne kto jest twoim "protégée" - dobry "wujek" to i dobry projekt wynajdzie i przymknie oko na twoje potknięcia czy nawet olewkę pracy (przykład spóźnianie się do roboty - jeden wyleciał za to, innym się tego nawet nie wypomina). Kolejnym minusem jest brak komunikacji i niesprawny przepływ informacji pomiędzy kilkoma managerami jakimi masz nad sobą podczas trwania projektu - skutkuje to tym, że to ty masz później gęsto tłumaczyć się przed klientem i na ciebie zwala się winę za coś czego nie wiedziałeś, bo nikt ci faktycznie wcześniej nic nie powiedział. Management jednak najwyraźniej nie chce ze sobą nadal rozmawiać i lepiej później z kogoś robić kozła ofiarnego, czy wspólnego wroga całego teamu co niby nawala i knoci. Na dobre dofinansowane szkolenia też ciężkawo czasem wbić niestety z tego powodu. HR squad jak ktoś wspomniał też "szaleje i profiluje typy osobowościowe" i robi (kreuje) problemy - ale powiedzmy sobie szczerze, te osoby które same mają często problemy natury nawet nie psychologicznej, ale psychiatrycznej zazwyczaj lubią wynajdywać u innych schorzenia psychiczne żeby same mogły poczuć się dobrze. Nie zdają jednak sobie sprawy (lub negują), że same zazwyczaj cierpią na różnego rodzaju psychozy, manie i odchyły. Osoby te poza GFT i ich kółkiem wzajemnej adoracji byłyby nieporadne jak ofiary powodzi, ale tu możgą strugać człowieka sukcesu bo przecież pracują w wielkim międzynarodowym korpo które zorganizowało już tysiące business tripsów na wielki zachód i zbierać oklaski od podobnych sobie członków korposekty w międzyczasie sącząc Sovietskoje Igristoje... Na plus zasługuje oczywiście wynagrodzenie, brak poganiania, bardzo dobrze wyposażone biuro (zarówno Łódź i Poznań - porządne biurka z regulowaną wysokością i szafką, co najmniej 2 monitory, PC i lapki do QA też nienajgorsze - choć do testowania mogłyby być mocniejsze, kuchnia przestronna gdzie możesz w spokoju zjeść, co ważne - jedzenie z lodówki nie ginie :) balkon-taras widokowy w Łodzi/dobre umiejscowienie w centrum Poznania) oraz umowa o pracę - często od razu na czas nieokreślony, dobry socjal typu dofinansowanie do opieki zdrowotnej dla całej rodziny czy karnetów sportowych (choć nie ma na przykład paczek na gwazdkę). Rada dla GFT - przestańcie powierzchownie oceniać i oczerniać ludzi, bo nie zawsze ten kto z wami nie chodzi pić was nie lubi. Doceńcie zaangażowanie i pracowitość, uszanujcie też indywidualizm i własne zdanie chyba że uważacie że Samsungowe traktowanie pracownika to dla was model do naśladowania.

Pomocna?
POST
 Opinia
@3 lata pracy 20.03.2016 20:24

A taka wróżka tam była ... z "uckiej sychologii" .

Pomocna?
KaraMustafa
 Opinia

Panieny z psychologii dalej tam szaleją . Tworzą sobie różne "profile psychologiczne" .

Pomocna?
kroko
 Opinia

Korpo barany

Pomocna?

Zostaw opinię o GFT Polska (dawniej Rule Financial) - Łódź

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie GFT Polska (dawniej Rule Financial)

Nie bądź obojętny na problemy w firmie!

Jeśli potrzebujesz wsparcia i chcesz ostrzec innych użytkowników o sytuacji dotyczącej mobbingu w firmie, skontaktuj się z nami pod adresem zgloszenie@gowork.pl

*Zgłoszenie wiążę się z dostarczeniem dowodów oraz kontaktem z mediami.