• Rozwój w WeNet

Proces rekrutacji

• Ciechanów

5. Opinie o Wenet

Opinie o Wenet Warszawa Postępu 14 A

WebsiteIconWeNet sp. z o.o.

Nie przegap nowości o Wenet!

Niezadowolony Klient

25.10.2019 11:43

Odradzam najgorzej zagospodarowane pieniądze w reklamę. po przekazaniu filmiku i opisu brak kontaktu z opiekunem . (usunięte przez administratora)

11.10.2019 11:28

11.10.2019 18:22

Szanowni Państwo, sytuacja tutaj przytoczona być moze wynika z opisanego na naszej stronie postępowania innych podmotów, które działają na szkodę naszych klientów. Jest podobna do wielu innych zgłaszanych nam przez Państwa od kilku miesiecy - daty wytawianych faktur oraz kwota jest podobna. Sytuację zgłosiliśmy organom ścigania. Prosimy o czujnośc i kontakt w przypadku wątpliwości z naszym Centrum Obsługi Klienta https://klient.panoramafirm.pl/. Informujemy, że wszystkie wpisy reklamowe w Panoramie Firm są płatne i zarówno kwota jak i terminy płatności pojawiają się w każdym potwierdzeniu zawarcia umowy. Zespół Panoramy Firm

31.07.2019 08:11

Wesoły Romek

11.08.2019 15:00

Jak jest awaria to może im naprawisz i po kłopocie :(
    Ignis

01.10.2019 10:10

Czy ktoś może usuwać tego rodzaju idiotyczne komentarze?
    piraniuss

11.06.2019 09:48

pracowałem tam bardzo dawno , wspominam bardzo miło szkolenie w Warszawie ,było to na przełomie kiedy książka panoramy była wypierana przez internet więc coraz trudniej było sprzedać miejsce w książce co było moim zadaniem , zwolnili mnie po dwóch miesiącach za słabe wyniki , i rzeczywiście jest tam nacisk na wyniki bo taka jest polityka firmy , z racji tego że mam do siebie dystans wiedziałem że się nie nadawałem i nie mam żalu , po prostu w tamtym czasie lub branży sprzedaży reklamowej się nie nadawałem , no i tak to wyglądało
    Kkkk

19.09.2019 14:18

Witam, czy mogę prosić więcej informacji o tym jak przebiega proces rekrutacyjny na sprzedaż? Jak wyglada pierwszy i drugi etap, na co zwrócić uwagę, z czego się przygotować?

24.09.2019 15:49

Dzień dobry, rekrutacja na stanowiska w Dziale Sprzedaży przebiega najczęściej w 2 etapach: spotkanie z bezpośrednim przełożonym oraz z Kierownikiem Regionalnym. Zapytamy o doświadczenie zawodowe opisane w CV, poprosimy również o krótką scenkę sprzedażową - chcemy poznać kandydata zarówno jego kompetencje przydatne na stanowisku, na które aplikuje, jak i oczekiwania względem pracodawcy. Warto przygotować się na pytania o oczekiwania fiansowe, doświadczenie zawodowe na stanowiskach związnych ze sprzedażą usług oraz odbyte szkolenia, czy o podstawową wiedzę nt. marketingu online.
    Szczęśliwy

19.08.2019 13:47

Nie wierzę, w końcu w Tele Katowice, zrobili porządek i zwolnili kierownika regionalnego... Już traciłem nadzieję, ale jednak stało się... Szkoda, że firma straciła tylu dobrych pracowników.

10.07.2019 11:07

Wesoły Romek

11.08.2019 15:02

Coś kręcisz :)

13.08.2019 22:38

Do mnie też dzwonią firmy windykacyjne bo oni to nie raczył nawet reklamacji rozpatrzec niby do miesiąca mieli czas ale wiadomo że im się nie spieszy. Też mówię żeby mnie podali do sądu to mówili że wpisza mnie to rejestru dłużników.. Mówiłam niech wpisz i że mogę ich podać ja za to do sądu. Rzecznik praw konsumenta mówił że oni nie wyciągnął ode mnie pieniędzy i że zostałam wprowadzona w błąd a oni nie wywiązuja się z tej "niby umowy". Jakby oni każdego mieli podawać to sądu to musieliby tam chyba zamieszkać z tego co widzę
    Zadowolony

11.08.2019 13:04

Portal poświęcony pracy w tej firmie a piszą niezadowoleni klienci :)? Chyba na prawdę mają jakiś problem z czytaniem warunków umowy. Nie dziwie się że później macie problemy skoro czytać ze zrozumieniem nie potraficie. Skoro dostajecie umowę to powinniście ją przeczytać. Chętnie popracował bym tu w dziale sprzedaży skoro tacy nie ogarnięci klienci się trafiają to chyba naprawdę można na was zarobić dużo :D.

22.07.2019 16:11

24.07.2019 07:02

Byłam już na policji i mówili że moja klientka musiałaby złożyć doniesienie o tym że jej wizerunek jest rozpowszechniany bez jej zgody. A jeśli chodzi o próbę wyłudzenia to też nie bardzo bo im nie zapłaciłam i nie zapłacę. Wszędzie mówili żebym czekała aż pójdą do sądu. Niby w toku jest sprawa reklamacji ale oni się nie spieszą żeby to załatwić i twierdzą że umowa została zawarta i jako dowód jest nagranie. I za zerwanie umowy zaległe rachunki do zapłaty plus 500zl. W sądzie mi powiedzieli ze jeśli nic nie podpisałam to żebym czekała na rozprawę w sądzie. Myślą że jak trafili na młoda świeżynke to że się przestrasze i będę im płacić za antyreklame....????

24.07.2019 07:04

Znajoma policjantka mówiła że nie ma co się czepiać wykroczeń tylko ona chciała o przestępstwo ruszyć machine i pozbierać wszystko. Oszustów jest dużo. Teraz jak ktoś dzwoni to odrazu mówię że "nie jestem zainteresowana". Nauczka na przyszłość
    mery18

04.07.2019 23:18

Korzystałam z usług Firmy P.H.U.Art. Tomasz Łuczak Sosnowiec która montowała mi szkło w kuchni.Polecam tę Firmę,są profesjonalistami,dotrzymują wyznaczonego terminu,służą pomocną radą a przede wszystkim ceny mają bardzo konkurencyjne.

25.03.2019 17:16

telefon1315

02.04.2019 17:29

Sama byłam pracownikiem PF i dobrze pamiętam jak w styczniu z 60 osób w biurze nage musiało się zrobić 40. (usunięte przez administratora) Jak pracownik z 9-letnim stażem może mieć słabe wyniki? (usunięte przez administratora)
    Nie pracujący

23.04.2019 16:21

I to pisze sv który jak był konsultantem to 2 godziny billingu to miał ale przez tydzień
    Darek

23.02.2019 09:47

Nie polecam tej firmy, jak najdalej przez dwa lata zero klientów z panoramy... sklep internetowy porażka, po wypowiedzeniu im umowy strona została usunięta tyle pieniędzy, czasu i nerwów poszło na marne... brak słów. Nieludzkie zachowanie. :(
    CowboyMidnight

05.01.2019 21:29

Nie polecam, firma korporacyjna nie podchodzi do tematu indywidualnie tylko jako sprzedaż usługi, wszelkie formy pomocy ze strony firmy odnośnie problemów np. ze stroną są niemożliwe (usunięte przez administratora) Nic ponad umowę . Mniejsze firmy służą pomocą (usunięte przez administratora) w odpowiedz prosze napisać meila, odpowiemy. Nie ma osoby odpowiedzialnej(usunięte przez administratora) Mniejsze firmy wydając u nich kase podejdą indywidualnie, doradzą, podpowiedzą a tu lipa. Typowe korpo.
    adam

23.10.2017 22:00

nie polecam tej firmy , strata pieniędzy które wydałem na reklamę czytajcie umowy które zawieracie bo później nie tak łatwo z niej zrezygnować ...
    Poszkodowana

06.12.2018 11:31

Warunki do przeczytania na stronie ? A podczas rozmowy pozwalacie przeczytać te warunki zanim klient się zgodzi ? Bo mi przedstawiono sytuacje że jak teraz nie zechce to później ta oferta zamiast 1300 zł bd mnie kosztowała 2700 więc warto się zdecydować, więc to nazywacie uczciwym zarobkiem? Wykorzystując i ponaglając decyzje. Wstyd !
    Instalator

25.12.2018 13:12

Jak dzwoni wasz konsultant to nie mówi ze. Są dostępne w internecie tylko trzeba podjąć decyzje od razu i rozmowa jest nagrywana. Jak przyjdzie co do czego to rozmowy nie nagrywaliście tylko macie obowiązek informowania ze może być . Teraz to ja wam zrobię reklamę za darmo . Pozdrawiam oszustów
    Emil

15.11.2018 23:17

od lat współpracuję z Eniro i dzięki nim zarabiam kupę kasy, polecam

07.12.2018 12:38

Szanowna Pani, nasze warunki umowy są powszechnie dostępne dla każdego klienta: https://www.enirocentrum.pl/owu Zachęcamy także do kontaktu z Biurem Obsługi Klienta [email protected] w celu wyjaśnienia wszelkich wątpliwości. Pozdrawiamy w imieniu zespołu Panoramy Firm.
    Szczery

19.12.2018 17:25

hehehhehehe chyba sprzedajesz te pseudoreklamy, miałem rok zapłaciłem (usunięte przez administratora)ponad 3000 zł i żadnego klienta nie pozyskałem
    alf

28.11.2018 23:18

Pracuje w tej firmie od około pół roku. Warunki jak na telemarketing spoko. Wypłata w pełni zależy od sprzedaży i u konsultantów i u kierowników więc i u jednych i u drugich ogromne ciśnienie na sprzedaż. Generalnie jeśli ktoś myśli nad pracą w cc na okres długoterminowy 2-3 lat to jest opcja spoko.
    Edek sprzedawca kredek

15.11.2018 23:45

Jak nazywa się teraz firma po jej sprzedaży przez Eniro?
    Freedom

18.11.2018 19:31

Equinox. Ta firma skupuje firmy i je zamyka
    Ktos

31.10.2018 17:21

Placisz za roczny abonament na strone a mija miesiac i stro y nie widzisz , placic musisz a zrezygnowac ci nie pozwalaja... Moje sugestie dla Eniro Polska Sp. z o.o.: Nastawienie na klienta a nie na pieniazki.

13.11.2018 14:59

Szanowny Kliencie, prosimy o zgłoszenie swoich uwag bezpośrednio do Biura Obsługi Klienta - [email protected] Musimy najpierw zidentyfikować numer umowy, a potem sprawdzimy, jaki jest status Pana strony i oraz skąd opóźnienie w realizacji usługi. Pozdrawiam serdecznie w imieniu zespołu Eniro.
    emgie

30.10.2018 13:57

Dramat. Jakość połączenia dramatyczna a konsultant opryskliwy.
    Karol

18.10.2018 14:40

Ogólnie praca w tej firmie to jeden wielki stres. Na początku jest oczywiście szkolenie które powiedzmy ma nowego konsultanta przygotować do pracy. Szkolenie jak i wszystko w tej firmie po kosztach czyli videokonferencja 5 lokalizacji połączonych przez Skypa z trenerem i takie na odpierdziel. Po 3 dniach jest oczywiście przesiew czyli powiedzmy ci którzy nie spodobali się odpadają. (usunięte przez administratora) Po tym konsultant ma tydzień szkolenia ( w moim przypadku sam się szkoliłem i nikt nie był mną wcale zainteresowany o jesteś to fajnie wejdź sobie i się ucz) Ogólnie szukają ludzi którzy będą od razu mistrzami sprzedaży ponieważ pomocy od sławnych super visorach nie licz lub usłyszysz że się nie starasz i sławne ciśnij klienta . A ogólnie godziny pracy to trochę okej bo są stałe ale nigdy nie słyszałem o 8 i pół godzinnym czasie pracy ale w eniro to normalka. (usunięte przez administratora)Ogólnie jest tak że konsultant musi mieć 2 godziny bilingu rozmów z klientami którzy są ,,najlepszymi klientami ever'' tak to sarkazm bo każdy rzuca słuchawką po usłyszeniu eniro polska ( pracujący dłużej już kombinują żeby tylko przeciągnąć rozmowę jak najdłużej ) Atmosfera jest niestety bardzo ciężka w tej pracy ale ludzie tam pracujący są naprawdę fajni i za to naprawdę duży plus. Benefity są dość kiepskie bo karta multisport za 110 zł z groszami to trochę za drogo bo każda siłownia jest płatna max 100 zł oraz opieka medyczna nie wiem czy płatna ale jest dawana (usunięte przez administratora)Mogę napisać że ta praca jest dla ludzi z mega charakterem którzy są twardzi albo mają mega wywalone i idą do pracy aby odbębnić co swoje i iść do domu(usunięte przez administratora)Dla ludzi słabych psychicznie nawet nie odbierać telefonu od rekrutacji bo szkoda waszego czasu. Jedno jest pewne chcę o tej pracy jak najszybciej zapomnieć i nigdy tam nie wrócić.
    Iza

30.09.2018 22:54

corporacja jak każda inna. Jak ktoś chce się nauczyć technik negocjacji to to zrobi.Firma co prawda nie daje szerokiego wachlarza rozwoju ale na tle innych nie wypada aż tak źle. Daje dobre podstawy do sprzedaży.CC jest trudniejsze od bezposredniej ale to sprzedaż więc normalne że są plany do zrobienia. Wszędzie są plusy i minusy.Jak ktoś chce sprzedawać to wie na co się pisze...
    Bela

02.10.2018 00:10

Ale po co się wywnętrzać przed klientem w CC skoro i tak wszystko co się przedstawi klientowi i tak zostanie zastąpione przez Ogólne Warunki Umowy?
    Iza

02.10.2018 11:40

Bela Widzę że wychodzisz z założenia które nie wiem czemu jest tak ograniczone.. Przeczytaj jeszcze raz co napisałam tylko ze zrozumieniem. Jak ktoś chce sprzedawać i ma do tego polot to będzie to robił.A CC daje dobre podstawy by budować na nim dalszą sprzedaż.Jakby każdy wychodził z takiego założenia jak Ty to nadal świat byłby w epoce średniowiecza. Jak pracujesz w tej firmie to zmień podejście i plan zrobisz:) A jak nie to zmień pracę,chociaz z tym podejściem "po co to wogole wszystko" i podejściem malkomenckim ciężko Ci będzie. Hejt jest oczywiście łatwiejszy niż doszukanie się plusów tam gdzie inni widzą minusy.Jak zawierasz umowę przez telefon na inne usługi i produkty w innych firmach to masz podobnie.Poczytaj sobie o tym może Ci coś pomoże w rozszerzeniu pola widzenia szerokotnego na cały zarys sprzedaży niż bezmyślnie pisać opinie która nijak ma się do wcześniej wypowiedzi :)

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Wenet?

Kontakt - Wenet

Postępu 14 A 02-676 Warszawa

WeNet sp. z o.o.

Mysz

06.09.2018 23:48

Stanowisko: specjalista sprzedaży, samochod, sprzedaż bezpośrednia. Nigdy nie dodałem opinii na pracodawcę, nigdy nie odszedłem z pracy tak szybko, bo uwazam ze kazdy zasluguje na szanse(usunięte przez administratora)
    Eks pracownik

29.08.2018 11:09

Nigdy , nikomu i w żadnej sytuacji życiowej nie polecam pracy w tej firmie...
    poznaniak123

22.08.2018 15:06

Odradzam! Straszna atmosfera, straszni ludzie, którzy sa na stanowiskach kierowniczych. Nie potrafią szanować pracownika.
    Lala

27.08.2018 12:12

Tak serio czy lubisz ponarzekac? przecież to u was w Poznanui nakręcili ;)
    Misiu

27.08.2018 23:48

http://ttv.pl/archiwum/58050,naciaganie-na-reklame,0.html A to nakręcono we Wrocławiu.
    Warszawa

25.08.2018 14:01

Odradzam! Ratuj się kto może i uciekaj gdzie pieprz rośnie! Firma posiada wszystkie najgorsze cechy korporacji. Brak poszanowania dla pracownika, (usunięte przez administratora). Atmosfera ciężka(usunięte przez administratora)szczerze odradzam!
    POSZKODOWANY

20.08.2018 15:32

dlaczego usuwacie negatywne opinie o sobie?? prawda boli tak????
    Inter Nauta

21.08.2018 11:28

Częściowe wyjaśnienie tej kwestii można znaleźć w artykule " Firma na rynku była szanowana. Tyle że ludzi szanować nie umiała "
    POSZKODOWANY

20.08.2018 14:58

w ogóle nie zgadzajcie się na telefoniczne podpisanie umowy, zresztą ich reklama to nic nie daje bo nikt już prawie nie korzysta z PF tylko z googla, (usunięte przez administratora)
    Mk

25.06.2018 21:47

Nie polecam tej firmy. Przed podpisaniem umowy pięknie wszystko tłumaczą, (usunięte przez administratora)Nie wywiazują sie z umowy. Gdy żądasz odtworzenia rozmowy telefonicznej "ustaleń umownych" to oczywiście Ci nie puszczą... (usunięte przez administratora)

27.06.2018 14:31

Szanowny Panie! Każdy klient jest informowany przez BOK o możliwości odsłuchu w centrali Eniro lub w wybranym przez Klienta oddziale. Poza tym kiedy dochodzi do akceptacji umowy, Klient ZAWSZE musi wyrazić zgodę na nagrywanie. Jeśli się nie zgadza, zawarcie umowy powinno odbyć się inną ścieżką (np. email czy fax). OWU dostępne są publicznie w serwisie Eniro Centrum. W naszej firmie obowiązują przejrzyste zasady obsługi Klientów - jeśli ma Pan jakiekolwiek pytania lub wątpliwości zapraszam do kontaktu z Biurem Obsługi Klienta (tel. 22 289 20 00 lub email: [email protected] lub czaty na stronie Eniro.pl lub PanoramaFirm.pl). Łatwiej wszystko wyjaśnić w kontakcie bezpośrednim niż na forum. Miłego dnia! Zespół Eniro Polska.
    Po 1 kropka

27.06.2018 14:49

Niestety w kontakcie bezpośrednim wyjaśnienia z Waszej strony otrzyma tylko jedna osoba. Skoro w Waszej firmie obowiązują przejrzyste zasady obsługi Klientów i OWU dostępne są publicznie nie widzę przeszkód aby wyjaśnienia również były przejrzyste i publiczne, na przykład na forum. Dziękuje za zaproszenie, kierując się jednak zapisem punktu 9.9 Waszych OWU nie bardzo widzę sens wysłuchiwania Waszego przedstawiciela skoro i tak wszystko co raczy przedstawić zostanie zastąpione zapisami Ogólnych Warunków Umowy a te jak twierdzi eniro są i tak publiczne.
    Sisi

11.06.2018 22:55

hej napiszcie czy zgoda przez telefon jest już podpisaniem umowy z Eniro,czy trzeba ją podpisać i odesłać?
    rilla

22.06.2018 09:06

W świetle obozującego prawa, pisze pan kompletne bzdury. Widać, że nie miał Pan do czynienia z profesjonalnym telemarketingiem. Pozdrawiam
    Cytat

22.06.2018 14:21

Warto wpisać w wyszukiwarkę hasło: " Uważaj na umowy zawierane przez telefon " i zapoznać się z artykułami tam znalezionymi. Pamiętać należy, że eniro nie zawiera umów z konsumentami a jedynie z przedsiębiorcami a to zupełnie inna i ważna kwestia!
    Magda

04.02.2018 19:44

Przetrwałam tylko okres szkolenia. Nie wyobrażałam sobie pracować w tej firmie ze względu na bardzo nieprzyjemną atmosferę oraz wymogi co do sposobu sprzedaży. Opinie na internecie od niezadowolonych klientów utwierdziły mnie w tym przekonaniu.

14.06.2018 15:06

To zależy co kto lubi. Mi praca odpowiada, a zarobki są niczego sobie. CO do klientów to zależy od tego czy człowiek jest człowiekiem czy sk... ;)
    Klient

15.06.2018 00:40

Jak jest traktowany klient to zależy od obsługującego i polityki firmy! " Jak Kuba Bogu tak Bóg Kubie "
    wood-gd

11.06.2018 14:15

Nie polecam ogłaszać się w tej firmie Do podpisania umowy ćwierkają, aż miło jak najlepszy kolega czy koleżanka. Miła rozmowa itp. Po podpisaniu umowy koniec kontaktu. Brak wywiązywania się z umowy, miałem mieć odroczoną płatność o 3 miesiące. Już po miesiącu wydzwaniali, sms-y, e-maile, że nie mam opłacone Można powiedzieć, że nadawało się to pod nękanie Nawet przed 8 rano wydzwaniali, i ich to nie obchodzi bo jestem dłużnikiem. Raz było wytłumaczone że miałem odroczenie, ale to nie pomogło po 2 miesiącach znów nękanie, nawet tak stałego klienta. Nigdy więcej, miałem z nimi z 4 umowy przez 3 lata podpisane i tak mnie traktowali przy następnej umowie.
    Ona

07.06.2018 12:15

Było źle, jest coraz to gorzej. Naprawdę szkoda nerwów.
    Daniel

12.05.2018 22:02

Podpowiedzcie czy firma potrzebuje może kogoś do sprzedaży?
    Zaskoczony

15.05.2018 10:45

Czyżby eniro było na sprzedaż?
    Pracowałem W tym gównie 5 lat

04.06.2018 17:54

ta firma stale potrzebuje ludzi do sprzedaży.
    Zamyślony

16.05.2018 12:45

Czy ktoś wie jak obecnie wygląda sprawa w Gdańsku? Jak to jest ze szkoleniami?Jak wyglądaja sprawy prowizji? Jak atmosfera i ogolne wrażenie?
    TEES

16.05.2018 16:31

Jest ok - sam zobacz:
    STRES

18.05.2018 23:52

To pytanie już było. Przejrzyj całe to forum a z pewnością się dowiesz!
    Zainteresowany

16.04.2018 19:09

Jakieś nowości z firmy napiszecie? Warto aplikować?

20.04.2018 16:35

Warto ;) Zachęcamy do odwiedzenia strony, która przybliży Ci, jak pracujemy: http://praca.eniro.pl/kontakt.html
    Wnikliwa

22.04.2018 23:41

Zanim odwiedzisz polecaną stronę, zapoznaj się z regulaminem: https://www.enirocentrum.pl/doc/Regulamin_Centrum_Klienta_w_domenie_enirocentrum.pdf Zwłaszcza z pkt. 7.1 i 7.4 !!!
    anonymous

11.04.2018 18:53

11,04,2018 Ząbkowice Sl Rekomendacja Polecam osobę Pana Sebastiana D(usunięte przez administratora) jako bardzo solidnego , profesjonalnego partnera w zakresie doradztwa i promocji istnienia mojej firmy w serwisach internetowych . Zlecenie zrealizowane na najwyższym poziomie ,przemiły kontakt i ogromna pomoc dla kogoś kto staje na początku drogi z biznesem . Pan Sebastian jest osobą , dla której niemożliwe staje się możliwe, zaraza swoim optymizmem nawet podczas rozmów telefonicznych czy mailowych . Szczerze polecam współpracę. z poważaniem Dagmara Ostaszewska P.H.U KINGA Butik z odzieżą dziewczęcą Ząbkowice Sląskie
    Prezes klubu

13.04.2018 23:40

"Łubu-dubu, łubu-dubu niech nam żyje ....." Czy Wam to coś przypomina?
    Ekipa z TS Łodz

20.04.2018 16:38

Pozdrawiamy naszego klienta :))
    Młoda firma

03.04.2018 09:14

Niepolecam! (usunięte przez administratora) Umowy takie ze nie można się wycofać
    BOK Eniro Polska

06.04.2018 16:15

Szanowni Państwo! Działamy na rynku od ponad 20 lat, mamy kilkadziesiąt tysięcy klientów z całej Polski. Szczegółowe warunki umowy są jawne i dostępne dla wszystkich tutaj: https://www.enirocentrum.pl/doc/eniro_owu.pdf Poza tym w sytuacji spornej, Klientowi przysługuje prawo do reklamacji. W każdej sprawie zachęcamy do kontaktu z Biurem Obsługi Klienta.
    Jaś

12.04.2018 23:58

No tak, co do reklamacji to radzę się zapoznać z pkt. 8 a zwłaszcza z pkt. 8.3 wspomnianego OWU z eniro!
    Przedsiebiorca

04.11.2017 05:28

Też niestety podpisałem umowę z eniro. Od kilku miesięcy brak kontaktu z ich strony. Potrafią się tylko dopominać o kasę. Umowy są skonstruowane tak i ciężko się wycofać. Przestrzegam przed współpracą z tą firmą. (usunięte przez administratora)
    beta69

26.03.2018 19:14

Zostałam oszukana przez firmę Eniro chcę złożyć wniosek o sądu o odszkodowanie jeśli jesteś zinteresowany zapraszam. Mój prawnik twierdzi, że jeśli weźmiemy sprawę w swoje ręce to możemy zakończyć ten proceder
    Sylwia

09.03.2018 15:50

Eniro Polska Sp. z o.o. prowadzi obecnie wiele rekrutacji na stanowiska związane z IT i działem sprzedaży. Kto z komentujących pracuje w tym dziale i mógłby powiedzieć coś więcej o warunkach pracy które firma oferuje? Warto składać CV?
    Aiwa

14.03.2018 12:34

Warto zapoznać się z większością wypowiedzi na tym forum.
    Mała

08.11.2017 09:43

Gdzie mieści się firma w Krakowie i czy są przyjecia? Wie ktoś?
    inter-nauta

24.02.2018 13:21

Niestety, wywiad "wyznania telemarketerki" został zastąpiony innym o podobnym tytule ale o treści zgoła odmiennej!
    Magda

03.03.2018 17:41

Wpiszcie w google: Chcieli się reklamować, stracili majątek
    Dym

21.02.2018 15:48

Byłem dziś na rozmowie kwalifikacyjnej i niestety po 45 minutach czekania nawet nikt do mnie nie podszedł, a gdy ja już się pofatygowałem do nich zapytać czy długo mam jeszcze czekać, powiedzieli mi że jak nie chce mi się czekać to dowidzenia. Nawet nikt nie powiedział przepraszam. no katastrofa.
    dym

21.02.2018 15:49

Przepraszam Bardzo nie doczytałem że to warszawa, mi chodziło o kraków.

Zostaw merytoryczną opinię o Wenet