• Rozwój w WeNet

Benefity

• Ciechanów

5. Opinie o Wenet

Opinie o Wenet Warszawa Postępu 14 A

WebsiteIconWeNet sp. z o.o.

Nie przegap nowości o Wenet!

Rozczarowanie

23.02.2021 00:22

Bardzo nieprofesjonalne zachowanie względem potencjalnego pracownika. Przesłali zadanie rekrutacyjne, a potem ani be, ani me, ani kukuryku. Nie odpowiadają również na wiadomości z zapytaniem o wyniki rekrutacji.
    Papa

04.02.2021 14:53

(usunięte przez administratora) Zaangazowanie w powierzone obowiazki-zadne. Wprowadzenie nowego pracownika ktorego puszcza na gleboka wode -srednio sie nim interesujac tego dowodzi. Pomoc ze strony pracownikow wieksza niz od swojego lidera. Na poczatku wszystko super cele realizowane przez pracownika, natomiast jezeli juz cos zaczyna dziac sie nie tak to dalej sa umywane rece. O odsluch trzeba sie upominac ( po co robic go w piatek skoro i tak wszystko przez wekend sie zapomni) (usunięte przez administratora)Najgorszym komentarzem po wyproszonym odlsluchu bylo to, ze widzial ze cos nie gra ale stwierdził, ze jak to powiedzial niech sobie radzi i uczy sie na bledach. Pomoc innych liderow wieksza bo chociaz oni doceniali potencjal i prace ktora byla wkladana w powierzone obowiazki. Niestety i tak nic to nie dalo bo pracownik niestety zostal zwolniony ze wzgledu na brak wyniku w ostatnich dwoch miesiacach pracy co bylo spowodowane brakiem jakiejkolwiek pomocy i checi ze strony lidera. Pomoc pojawiala sie doraznie na pokaz w momencie kiedy przelozona lidera byla w poblizu. Uwazam, ze jezeli ktos wie po co przychodzi do pracy to powinien byc doceniony i pomoc w okresie wdrozenia powinna byc mu dana tak jak sie nalezy a nie tylko wtedy kiedy "znajdzie sie na to chwile po odgrzebaniu z 15 maili" Nie tylko ze strony pracowników i innych liderow ale przede wszystkim od swojego lidera. Ostatnie dwa miesiace pracy to byla walka o przetrwanie i proszenie sie o pomoc od wlasnego opiekuna ktory nigdzie nie widzial problemu. Finalnie w ostatni dzien trwania umowy jak mozna sie domyslic nie zostala ona przedluzona. Czekanie do konca, mydlenie oczu ze wszystko jest dobrze i nie ma sie czym martwic " Bedzie dobrze" - no niestety nie bylo. Pomocy,nauki ani couchingow z liderem rowniez. Tak jak wspomniano na początku- nie polecam Jezeli ktos szuka pracy na stale i wie po co przychodzi to proponuję lepiej sie rozejrzeć(usunięte przez administratora) bo praca sama w sobie nie jest zla a atmosfera bardzo dobra.

06.01.2021 20:59

Klient

07.01.2021 10:05

Jeśli nie przedstawili się, że dzwonią z Panoramy Firm, to sprawa jest prosta. Najwyraźniej rozmówca wprowadził klienta w błąd i umowa jest nieważna.

01.02.2021 15:36

Dziękujemy za Pana opinię. Jeśli mógłby Pan podzielić się z nami informacjami w sprawie, wyjaśnimy wszelkie wątpliwości. Prosimy o kontakt na adres [email protected]. Zespół Panoramy Firm

01.02.2021 14:48

pytaj nas osobiście, jak się u nas pracuje! Wyślij CV, umów się na rozmowę video lub przez telefon, poznaj Panoramę Firm i zdecyduj, czy chcesz z nami pracować. Stworzymy Ci możliwości, a Ty zapracujesz na swój sukces! Zdaniem wielu z nas to przyjazne miejsce pracy na lata, dobre, by rozpocząć karierę, ale też by awansować i rozwijać się w wielu dziedzinach.

Kogo szukamy? Specjalistów ds. telesprzedaży, osób z doświadczeniem lub bez. Lubisz rozmawiać z klientami? Zapraszamy. Nauczymy Cię całej reszty.

Gdzie? Stacjonarnie w naszych biurach, zdalnie - w całej Polsce.

Co oferujemy? Etat, dobrą podstawę i prowizję. Pracę w nowoczesnych i bezpiecznych biurach lub wygodę pracy z domu. Pracujemy od poniedziałku do piątku 8-16.

Jak aplikować? Wszystkie szczegóły znajdziesz na naszej stronie w sekcji Kariera.

News image

27.01.2021 15:37

29.01.2021 19:31

A napiszesz więcej jaki to sukces odniosła Twoja firma? Najlepiej z konkretnymi przykładami. Na pewno wielu chętnie sprawdzi jak się Twoja firma wyświetla w internecie...

01.12.2020 09:32

Napiszesz coś o warunkach zatrudnienia?
    Ex pracownik

06.01.2021 22:06

Nie polecam. Sama płaca i system premiowy jest zrobiony tak, żeby jak najwięcej było dla firmy. (usunięte przez administratora) Co do benefitów też kiepsko. Karty multisport za wysokie sumy, ubezpieczenie, z którym ogłaszają się na pracuj pl wcale nie zapewnia pracodawca. Pracownikowi odciągają kwotę za ubezpieczenie z pensji. Są również trudności w urlopach. Jeśli chcesz dłużej, np tydzień to musisz mieć oczywiście zgodę, którą uzyskujesz chwile przed , albo wcale. Ja szczerze nie polecam. Wiele się zmieniło. Pracowałem kiedyś w oddziale łódzkim. Tak "chorej" atmosfery dawno nie widziałem. Prezesi, jak również właściciele firmy powinni mocno zastanowić się nad osobą, kierownikiem regionalnym w telesprzedaży. Wiele skarg słownych niv nie dało. Osoba sobą kompletnie nic reprezentuje. Na pewno nie menedżera. Daleko do niego. Ogólnie, nie polecam.
    Zapytanie

07.01.2021 23:30

Dzien dobry, Jestem lekko zmieszana. Na portalu związanym z rekrutacją do Państwa firmy pojawiły się ogłoszenia, a wraz z nimi w profilu ogłoszenia innej firmy. Jak przeczytałam na forach, to jesteście dwiema spółkami pod tak naprawdę jednym właścicielem? Pytam, bo jako przyszła kandydatka chciałabym się dowiedzieć gdzie składam aplikacje. Proszę o odpowiedź

17.12.2020 15:29

Odp

17.12.2020 17:14

Polecam zerknąć, zweryfikować czy to Panorama Firm, czy ktoś się za nią podaje. Panorama Firm nie wysyła kuriera, tylko zawiera umowy po podpisie, albo telefonicznie. Zerknij skąd to przyszło. Po NIPie, po adresie i zweryfikuj jaki jest to nr telefonu i czy faktycznie do Noch należy. Pozdrawiam
    obecny pracownik

05.01.2021 09:04

Zastanów się nad tm co piszesz , PF nie wysyła kurierów z umowami a tymbardziej fakturami . Jest coś takiego jak Panorama Firm Polskich z Poznania . Wpisz sobie w Google i zobacz czy to ta sama firma . Pozdrawiam

04.01.2021 18:22

Dobry wieczór, czy może mi ktoś przybliżyć jak wygląda praca Panoramie Firm? Czy to ta sama firma co "Cs Group" ? Czytając na różnych forach ponoć tak, ale wolę się dowiedzieć od obecnych pracowników. Jak wygląda sprawa benefitów, ubezpieczenia i samej umowy i wynagrodzenia? Będę wdzięczny za odpowiedź. Dziękuję
    Benek

29.12.2020 11:41

Chciałem powiedzieć że Panorama Firm to zwykli (usunięte przez administratora) Proponują swoje usługi i wciskają umowę. Człowiek nie może się dokładnie z nią zapoznać a na odstąpienie od umowy jest tylko 1 dzień. Czyli takim zachowaniem potwierdza że jest nie wiarygodna. W każdej umówienia po między uczciwym firmami lub podmiotami jest 7 dni do zmiany decyzji. A Panorama Firm ma 1 dzień to o czym to świadczy.
    Andrew

16.11.2020 20:42

Stare dzieje przełom 1000 leci - 9 lat.
    zainteresowana

17.10.2020 17:19

Witam, na stronie pracuj.pl pojawiło się ogłoszenie na stanowisko "Konsultant Telesprzedaży". we Wrocławiu. Gdzie znajduje się siedziba? I czy realne jest to, że po okresie próbną zostanie zaproponowana umowa o pracę? Czy można ubiegać się o minimum 2500 netto?

20.10.2020 13:56

Dzień dobry, nasze biuro znajduje się w budynku Atal, przy Al. Armii Krajowej 61. Wynagrodzenie w Dziale Telesprzedaży to podstawa i prowizja zależna od osiąganych wyników, stąd jak najbardziej - zarobki w kwocie 2500 netto są realne. Zapraszamy do aplikacji, wszystkie warunki zaproponowane w ogłoszeniu są aktualne.

20.10.2020 13:44

Szukasz stałej pracy, którą możesz wykonywać zdalnie? Lubisz rozmawiać z ludźmi i masz dar przekonywania oraz doświadczenie w sprzedaży telefonicznej? Chcesz pracować na etacie bez wychodzenia z domu? Mamy pracę dla Ciebie! Uruchamiamy właśnie możliwość stałej pracy zdalnej w naszym Dziale Telesprzedaży.

Sprawdź szczegóły i aplikuj!
    News image
    Marian

19.10.2020 10:18

@Marek Opach czego się spodziewałeś? .Każdy ma trudniejsze czasy . Czy Ty zrezygnowałbyś ze swojego wynagrodzenia bo mam trudno czy tylko odłożyłbyś ją w czasie ?
    Marek Opach

13.10.2020 12:58

Dzień dobry.Ja chciałbym tylko powiedzieć że po pierwsze reklama panoramy firm nie dała mi żadnych dodatkowych klientów w mojej branży ponadto na czas panowania pandemi prosiłem o umorzenie kwoty w okresie 3 miesięcy ponieważ moja firma w tym okresie nie była wstanie obsługiwać klienta.Moja kwota owszem na prośbę mija została obnizona lecz dzisiaj zostałem poinformowany przez panoramę firm ze musze to im teraz wyrównać. To przepraszam bardzo w takim razie nie zostałem zwolniony z żadnej płacącej do tej pory raty a jest ich 12 rat o kwocie 190.65.To jest za rok 2 287,80.Dziekuje.Czuje się (usunięte przez administratora) dzisiaj pani dzwoniła i za kolejne miesiące mam do końca roku zapłacić po 324 zl.To jest Firma która nie idzie klientowi w żaden sposób na rękę nawet w takiej trudnej sytuacji jak się z nalazł cały naród polski na czas panującej epidemi.Dziekuje.

20.08.2020 10:21

Ile jest zmian w Panorama Firm Sp. z o.o.?
    Mariano

25.08.2020 01:38

Jedna.8-16

25.08.2020 08:33

Dzień dobry, pracujemy tylko w systemie pn-pt w godz 8-16.

23.06.2020 13:08

Mam pytanie odnośnie pracy jako opiekun klienta? Jak wrażenia, jak wyglada praca?
    Robson

28.05.2020 22:16

Czy jako konsultant ds sprzedaży da się wyciągnąć konkretne pieniądze 6-7 tys netto? Czym się różni oferta pracy Cs Group od Panoramy firm konsultant ds. Sprzedaży?

29.05.2020 17:10

CS to właściciel Panoramy z tego co się orientuje od stycznia tego roku, więc można wyciągnąć wnioski, że prawdopodobnie warunki takie same
    barbara

20.05.2020 12:50

zostałam (usunięte przez administratora)w umowę na 24 miesiące. Miała być na 12 dostaję faktury po 100zł miesięcznie. Moja Zgłaszałam reklamację. Oczywiście bez odzewu. (usunięte przez administratora)
    Marian

21.05.2020 11:33

Miała być na 12 a masz na 24 ?? To kto potwierdził taką Umowę ?
    Jolanta

21.05.2020 12:16

Ja na 24 miesiące po prawie 200zl z podatekiem

30.01.2020 09:45

Abc

25.03.2020 07:42

Umowy się nie podpisuje,(usunięte przez administratora), proponuję jakieś strony po czym mówią że szczegóły umowy są do zaakceptowania na mailu. Nic takiego nie przychodzi. Tylko wysyłają maila z projektem strony i jeśli nie Wniesiesz zastrzeżeń w ciągu 7 dni to znaczy że umowę akceptujesz. (usunięte przez administratora)

05.05.2020 11:20

Akceptujesz umowę telefonicznie, dlatego czytamy umowy :)

27.04.2020 16:37

Czy organizowane są wyjazdy, imprezy, spotkania integracyjne w Panorama Firm Sp. z o.o.?
    Paranormalny

27.04.2020 18:26

Tak, przynajmniej raz w roku na Bahama - to z tych większych, a tak 3 do 4 razy w roku hotele 5 gwiazdkowe gdzieś w Polsce-oczywiście żarcie i picie bez limitu
    Nik

05.05.2020 11:17

Chyba, jaja sobie robisz 5 gwiazdkowe hotele? Człowieku w jakiej rzeczywistości ty żyjesz? Nic takiego nie ma, jedyny wyjazd możesz sobie zafundować na własny koszt w ramach urlopu wypoczynkowego

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Wenet?

Kontakt - Wenet

Postępu 14 A 02-676 Warszawa

WeNet sp. z o.o.

22.04.2020 06:46

Zadowolony

22.04.2020 15:32

Szymon - Ty tak poważnie? Niema to jak się przełożonych czepiać, pracować kazali i jeszcze komputery do domów wożą. Masakra, nawet w domu spokojnie opierdzielać się nie da. PS: U nas nie pracuje Szymon.
    były telemarketingowiec

23.01.2020 22:00

Pracowałem w różnych firmach. Ale ta była jedną z najgorszych pod różnym względem. Dotychczas było mi dane pracowałem w różnych firmach na słuchawce. W niektórych byłem trenerem sprzedaży, prowadziłem szereg szkoleń dla nowych pracowników. Do Eniro zawitałem ponieważ, wyczytałem, że to trudna sprzedaż. Aplikowałem na stanowisko trenera sprzedaży. Niestety, na rozmowie kwalifikacyjnej, otrzymałem informację, że najpierw muszę pokazać co potrafię w pracy z klientem, dopiero będę mógł rozpocząć kolejną ścieżkę rozwoju. Długo się wahałem, lecz chciałem spróbować. Zaznaczę tylko, że w poprzednich firmach, w których pracowałem, zaczynając od tzw. słuchawki, byłem jednym z najskuteczniejszych handlowców, w danej branży. Stąd w miarę szybko proponowano mi stanowisko trenera, lub kierownika tzw. team leader'a zespołu sprzedażowego. Dodam tylko, że nigdy nie spotkałem się, dotychczas z tak trudnym egzaminem teoretycznym jak w Panoramie Firm (60 stron egzemplarz) grubszy niż nie jedna książka uniwersytecka. Egzamin teoretyczny to było chyba ze 30 pytań zamkniętych i z 15 otwartych, następnie egzamin praktyczny ..w przypadku zaliczenia teorii. Zdałem oba, zacząłem pracę. Mój koordynator zespołu, cały czas podkreślał, jak dobrze że firma zyskała pracownika z takim potencjałem, dynamika głosu, kreatywność oraz szybka finalizacja to ponoć moje atuty. Na początku sprzedaż szła bardzo dobrze, lecz szybko przekonałem się, że ta firma nielojalnie traktuje klientów, i chce tylko żeby cały czas płacili jak najwięcej, często bez jakichkolwiek efektów reklamy. Przestało mi się to podobać i sprzedaż spadła, przestałem wierzyć że to co robię ma sens. Każdego dnia analizowałem jak można to zmienić, żeby klienci, którzy płacą byli zadowoleni, ale wtedy już kompletnie nie wierzyłem w ten produkt. I kiedy po 3 miesiącach nie przedłużono mi umowy, zrozumiałem, że chyba tak miało być. Praca tylko dla tych, którzy nie mają skrupułów, w naciąganiu klientów na kasę i lubią słuchać wyzwisk przez telefon.

12.02.2020 16:51

Chyb trochę przesadzasz z samochwaleniem własnej osoby. Jakiś musiał być powód, że po 3 miesiącach nie przedłużyli Tobie umowy, może wcale nie jesteś tak dobry jak twierdzisz?
    Mateusz

16.04.2020 20:57

To niech panorama się wypowie na temat tego, że pracownik sprzedał usługę i dodatkowa chciał sprzedać mi komentarze w google i na facebooku co chyba nie jest (usunięte przez administratora) Już nie wspomnę o tym że kasę biorą a nic nie robią, obiecywanie przed podpisaniem umowy a po cisza . A na to wszystko mam nagrane na monitoringu jak (usunięte przez administratora)i zastanawiam się czy najpierw wrzucić na YT czy dać prawnikowi .
    klient

12.02.2020 10:32

Te opinie to również mój przypadek. Dzwoniła kilka miesięcy Pani która obiecała niesamowite efekty. Przyznam dałem się namówić jako nowa firma rozpoczynając dopiero działalność chciałem dotrzeć do klientów, Niestety jak już podpisałem umowę zaczęły się dopiero problemy. Błędy w ogłoszeniu - pisałem dzwoniłem brak efektów. Nikt nie odbierał i nie odpisywał. Następnie usłyszałem że Pani już nie pracuje która ze mną podpisała umowę. Kolejne tygodnie z brakiem kontaktu i oczywiście ponaglenia do zapłaty. Ja pytam się za co? Odradzam wszystkim. Nie dajcie się namówić.
    klient

07.02.2020 21:48

Pieniądze wyrzucone w błoto. Obiecali w czasie rozmowy że będą efekty a są drastyczne błędy w ogłoszeniu brak kontaktu ze sprzedawcą. To najgorzej wydane pieniądze. Ostrzegam, nie dajcie się naciągnąć.
    paw.slom

02.12.2019 17:26

Co do pracy w tej firmie - poczytajcie opinie klientów jak są traktowani - chcecie pracować , manipulować słowami w rozmowach z ludźmi ,którzy przez szum w telefonie , albo jakieś inne przeszkody w rozmowie dowiadują się potem , że podpisali z wami umowę , mają bulić za coś czego nie chcą , a panorama się cieszy , bo "zdobyła " kolejnego klienta . pracuję już gdzie indziej i w końcu nie muszę się wstydzić , za to że muszę kłamać . na pewno ci co tam pracują , nie przytakną mi , bo się boją , no problemos traktujcie innych tak jakbyście chcieli byc sami traktowani . współczucie dla klientów , bo gra z tym graczem nie jest niczego warta . \ wszystko :)
    Były Konsultant

04.01.2020 21:05

Cała prawda! coraz mniej chętnych do pracy w tej Firmie. Coraz gorsze wynagrodzenia, wygórowane plany sprzedażowe zatrudnienie na "Umowę zlecenie" to cała prawda. Wpisy mówią wszystko!
    łuki

20.01.2020 08:10

(usunięte przez administratora) dzwoni do byłych pracowników i prosi aby wrócili do pracy :) Do tych co odeszli bo byli łagodnie mówiąc "nieuczciwi" też zadzwoniła, Siła pozostania na stanowisku jest ogromna.A może lepiej niech zabierze się do pracy a nie udaje że pracuje.
    Asia

20.12.2019 09:00

Pracuję tutaj od 16 lat, jest super. Oczywiście różne mogą byc doświadczenia pracowników, to normalne, ale ja mogę tą pracę polecić. Chcesz pracować i zarobić ....śmiało

10.12.2019 16:57

Znudzony

19.12.2019 17:51

Kupujesz coś i nie chcesz płacić? Chętnie skorzystam z usług twojej firmy i nie zapłacę. To kiedy podpisujemy umowę?

17.12.2019 20:16

Znudzony

19.12.2019 17:49

Czytać dokładnie Umowę i OWU to nie trudne tylko wystarczy przeczytać. Odstąpienie od umowy jak w większości firm pisemnie. Mam nadzieje że to wyczerpująca odpowiedź.
    Leopold

11.12.2019 13:00

(usunięte przez administratora)Dziękuję, że mnie tam już nie ma. Co innego klient kupuje, a co innego dostaje. Znaczy - nie wiele dostaje. Handlowcy pracują na bazach, w których czyszczone są komentarze z poprzednich kontaktów, przez co narażają się na przekleństwa i wymyślania od Klientów. Po ENIRO każdy telemarketing jest super, nawet Google Ad Words

05.12.2019 20:45

Fajnie tylko, że od dawna nie ma żadnego kierownika tylko same kierowniczki. Ha ha ha. Pan RM i LS już poza tematem... (usunięte przez administratora)

10.12.2019 16:39

I tu Cię zaskoczę, bo nie tylko same kierowniczki. Informacje do aktualizacji.
    Nie polecam

10.12.2019 10:05

(usunięte przez administratora) Mimo że moja działalność została dawno zamknięta i opuscilem teren zakładu po 2 latach dostałem pismo z sądu z nakazem zapłaty na adres zameldowania. Wcześniejsze pisma przychodziły na adres gdzie dawno mnie nie było. Żenada. Jakoś przez sąd potrafili do mnie dotrzeć. Przez to wszystko narazili mnie na koszty sądowe i odsetki od nie zapłaconej faktury.(usunięte przez administratora)
    Kkkkkk

24.09.2018 15:40

Odradzam każdemu, bardzo nieprzyjemna atmosfera.

06.11.2019 20:09

To jak to zrobiłeś ?
    Oszukana

06.12.2019 23:16

Mnie też oszukali ,próbuje się od 4 tygodni dodzwonić bezskutecznie ????
    yasu

29.11.2019 18:56

Sprawa z Panoramą Firm wygląda tak, dzwonią, oferują wypromowanie firmy. Problem jest tego rodzaju, że sama strona Panoramy Firm jest niewypozycjonowana w wyszukiwarkach internetowych, więc ciężko, żeby inwestycja w tę firmę miała jakikolwiek sens. Oczywiście telefoniczna rozmowa jest pełna obietnic zwiększenia zainteresowania klientów firmą, co, powiedziane wprost przez telefon, można uznać za kłamstwo. Firma jednorazowo (usunięte przez administratora) nie pozwala odstąpić od umowy, choć sama nie dotrzymuje jej warunków, strasząc windykacją. A dla poprawienia humoru wspomnę, że oferują również wypozycjonowanie strony, choć sama strona Panoramy nie widziała w życiu dobrych praktyk SEO. Dla zainteresowanych tematem polecam poczytać o firme Eniro. A ciekawostką jest, że wpisując w google frazę 'panorama firm' algorytm podpowiada słowo (usunięte przez administratora)

29.11.2019 13:07

A ja polecam pracę w Panoramie. Kasa na czas i umowa o pracę. Zaczynałem tu bez dużego doświadczenia i nauczyłem się pracy w telesprzedaży. Są plany, ale dziś w każdej firmie są jakieś plany i cele, to nic wyjątkowego. Dla mnie jest ważne, że to nie jest call center, bo pracowałem na słuchawce na zmiany, do 22 nawet i wytrzymałem tylko 2 miesiące. Tu jest normalna praca do 16 w tygodniu, rozmowa bez skryptu z ciekawymi ludźmi, bo z różnych branż. Jak szukasz pracy na umowę, chcesz się nauczyć rozmawiać z klientami biznesowymi to przyjdź. Ludzie są fajni, pomogą ci, nie ma zawiści, bo każdy ma swoje firmy. To nie jest lajtowe 8 godzin, trzeba dzwonić ale w pracy się pracuje. A atmosfera jest normalna, kierownika mam dobrego, sam sprzedaje to też wie jak jest i zawsze może i chce nam pomóc. I nikt mi nie kazał tego napisać.
    Przemysław Rojek

28.11.2019 01:20

Witam, Czy jest możliwość odstąpienia od umowy z powodu nie dotrzymania zapewnień oferowanych przez firmę? Opiszę dokładniej mój przypadek. Pani zadzwoniła do mnie i nakręcała do współpracy półtorej godziny podczas pierwszej rozmowy. (Niby była nagrywana rozmowa). Pani z Panoramy firm zapewniała, że z takiej reklamy to minimum 3klientów zadzwoni miesięcznie co zwróci koszty reklamy, a dodatkowo będzie dawać kontakt mojej firmy, ludziom z którymi współpracuje i mogę ja nawiązać stałą współpracę. W rozmowie jest nagrane, że zwracam uwagę na to iż jestem kierowcą, jestem w pracy i nie mogę w pełni się skupić. Zrobiłem wywiad z klientami. Nie było ani jednego pozyskanego przez panorame FIRM. Czyli przez dwa miesiące zapłaciłem 300zł za stworzenie filmiku na YT, który nie wygląda dobrze. Druga sprawa to zgodziłem się pod warunkiem, iż będą dbali o moją pozycję w google moja firma i interesuje mnie głównie reklama tej wizytówki. Zgłosiłem, że z ich strony nie ma żadnego ruchu tylko sam o to dbam i nic sobie z tego nie robią. Odpowiedzi osoby która mi złożyła ofertę.: - "Podpisaliśmy umowę to musi Pan płacić" - "reklama potrzebuje czasu" - mimo, iż stworzyłem oddzielną wizytówkę, którą wypozycjonowałem w miesiąc na pierwsze miejsca, a ich po 2miesiącach nie ma żadnej pozycji. Przydzielony opiekun do mnie dzwoni więc mówię chcę zrezygnować, bo ta reklama tworzy więcej strat niż zysków. Ona na to: To może zadzownię do Pana za 2 miesiące i wtedy zobaczymy czy to przynosi jakiś zysk? Porażka. Chyba najgorzej zainwestowane pieniądze i domyślam się, że przez rok mam płacić za nic.
    Anonimowa

07.11.2019 19:51

Proszę o pomoc napisałam maila z rezygnacja z umowy zawartej telefonicznie zachowalam okres odstąpienia od umowy 1 dzień kalendarzowy. Niestety ze strony PF brak odzewu opiekun który miał być dostępny od 8 do 16, 5 dni w tygodniu nie odpowiada, a biuro obsługi również nikt nie odbiera dzwoniłam o różnych porach i za każdym razem to samo. Skandal!
    Dora11

08.11.2019 09:16

Proszę się nie martwić,zareagowała Pani jak się należy w ciągu doby zrezygnowała. Nie będzie problemów bo tak jest w regulaminie. (usunięte przez administratora)
    Klientka

19.11.2019 13:29

Trudno mi uwierzyć w to, co piszesz! To normalnie działająca firma i wiele razy do nich dzwoniłam. Naprawdę opowieści, że się nie można dodzwonić przez kilka dni są wyssane z palca. Jeśli wypowiedzenie umowy złożysz zgodnie z regulaminem to nie widzę problemu, bo wszystko jest ok.

29.10.2019 07:08

natalia

07.11.2019 11:02

dlaczebgo?

06.11.2019 21:16

Biorąc powyższe pod uwagę można wskazac że np.wyrażenie zgody na reklame i w celu jej doprecyzowania podanie dane firmy może zostać uznane za wyrażenie zgody na zawarcie umowy i złożenie oświadczenia woli - jednakże również w tym celu dla celów dowodowychprzedsiębiorca pwinien posłużyc się nagraniem całej rozmowy . W tym przypadku konieczne bedzie odstąpienie od umowy .Można to uczynić poprzez wykazanie , że umowa została zawarta poprzez wprowadzenie błąd . Błędem nazywamy wadę oświadczenia woli , polęgająca na tym , że składająca je działa pod wpływem ziezgodnego z prawdą wyobrażenia o rzeczywistości lub jej elemencie albo pod wpływem braku takiego wyobrażenia .Warunkiem koniecznym jest uznanie , że błąd był istotny i wynikał np. z nieprzedstawienia wszystkich warunków przez oferenta lub oferent zmienił warunki umowy jej po zawarciu . Jedynie to upatruje jako przesłanke do rozwiązania przez Pana takiej umowy . Powinien Pan / Pani wykazać , że tak jak Pan / Pani wskazuje w zapytaniu , paru dniach znienili tekst i mail . Są to zatem istotne zmianyświadczenia usług i defacto można by na tym oprzeć swoje oświadczenia o odstąpienia od umowy . PS eby nie zniknął ten tekst , ponieważ juz raz to samo napisałem

29.10.2019 10:32

Smutny

04.11.2019 19:09

Ciekawe kiedy zrobią porządek i wreszcie tak jak w innych oddziałach Firmy zarządzać będzie osoba z wiedzą i do.świadczeniem. Czy naprawdę zarząd nie widzi jakie osoby są zatrudnione na stanowiskach kierowniczych?
    Ossy

31.07.2019 14:01

Nikomu nie polecam tej firmy, naciagacze!!! Na temat mojej firmy napisali nieprawdę, 3 miesiące prosiłam o zmianę treści, a zdjęcia do reklamy wyglądały jakbym reklamowała ciucholand,a nie ekskluzywny sklep. Po kilkuset rozmowach ,w końcu reklama została poprawiona, pomijając fakt że wszystkie zdjęcia ja wysłałam, zapłaciłam 4 tysiące za 2 reklamy które nie były mi potrzebne i które praktycznie sama sobie zrobiłam. Teraz caly czas dzwoni pani z windykacji że zalegam z platnoscia, ja też czekałam aż poprawcie ,to teraz wy czekajcie. Już nigdy nie dam się oszukać!!! Najlepsze jest to że klienci mi wystawiają opinie że kupili u mnie ubranka dla swoich dzieci że są bardzo zadowoleni, a tak naprawdę nie sprzedałam jeszcze żadnego ubrania,ponieważ strona sklepu internetowego jest jeszcze w budowie,i sesja zdjęciowa jeszcze trwa. Ale dziekuje za opinie. Chlopak z ktorym podpisalam umowe przez telefon, po kilku dniach zrezygnował z pracy w tej firmie i obiecał mi opiekę, do dzisiaj nie mam opieki,a zrezygnować było już za późno..... w każdym bądź razie nie polecam tej firmy, lepiej te pieniądze zainwestować w coś innego. Pozdrawiam

26.10.2019 08:58

A udało Panu wypowiedzieć umowe z PF . Ponieważ mam podobny problem .

Zostaw merytoryczną opinię o Wenet