Opinie o Adam Pioch Platinum Car w Wejherowo

Poniżej znajdziesz opinie aktualnych oraz byłych pracowników o firmie Adam Pioch Platinum Car. Przeczytasz poniżej też opinie kandydatów do zatrudnienia w Adam Pioch Platinum Car o rekrutacji.

Branże: Mechanicy samochodowi

Najnowsze opinie pracowników, klientów i kandydatów do pracy o Adam Pioch Platinum Car w Wejherowo

baner wywiady
Kacper Nowy wpis

Wszyscy pracują na cały etat czy można się dogadać na mniejszy ?

Klient_Audi Nowy wpis

Wszystko w porzadku, bez zadnych zastrzen. Polecam z czystym sumieniem.

klient

dałem sobie wcisnąć używane chińskie opony letnie bez gwarancji,co te same ale nowe w sklepie były o wiele tańsze i z gwarancją....uwaga na ten zakład mechaniczny....to (usunięte przez administratora) a widząc mnie nie znającego się w branży chcieli mi jeszcze zimówki wcisnąć ale na szczęście odmówiłem bo nie miałem pieniędzy .

Klient Nowy wpis
@klient

Oszu..sci

Zbynio Nowy wpis

Słyszałem o firmie sporo dobrego i teraz nie wiem co robić gdyż odradzacie pracę. Jak jest naprawdę?

pozytywnaneutralnanegatywna
Jeżeli byłeś na rozmowie kwalifikacyjnej w firmie Adam Pioch Platinum Car, to podziel się z nami swoimi wrażeniami. W jakiej atmosferze odbyło się spotkanie? Jak oceniasz merytoryczne oraz techniczne aspekty rekrutacji?
logo firmy ELEKTRYK
Aplikuj na wiele ofert
Klient

Nie polecam!

Stefan

Słyszałem o firmie, że ma opinię dobrego pracodawcy. Czy potrzebujecie pracowników?

Marek Lipinski

Nie ma obowiązku umieszczania cennika usług na stronie internetowej.

Srebrne Mondeo

Srebrne Mondeo gościło w serwisie na wymianie opon wielokrotnie, zawsze było ok. Dziś pojechała żona. Jeden pan podjechał swoim wozem (żona była umówiona, była z małym dzieckiem) i chciał wjechać poza kolejką. Żona na to, że pan się wpycha a jest kolejką. Pan bardzo nieuprzejmie na to że on jest tu pracownikiem i że on ustawia kolejkę. Od tego czasu obsługa była bardzo niemiła, przy płatności okazało się że cena wzrosła z 50zł jesienią do 90zł na wiosnę. Wcześniej były same promocje bo tyle zawsze płaciłem. Pan nieuprzejmie na to, że mąż płacił zawsze 50 - Pani to nie dotyczy. Rozmowa z właścicielem potwierdziła że cena wzrosła do 90zł za ALU na 16" (nie ma cenniku na stronie www). Cena musiała wzrosnąć, bo inne firmy dzwoniły że PlatinumCar ma za niskie ceny i odbiera klientów w Wejherowie. Dla mnie to zmowa rynkowa. Dlasze wyjaśnienia właściciela - żona była niemiła na początku i źle wszystko odebrała. Dla mnie to koniec z tą firmą. Szczerze nie polecam. Co do jakości zawsz e było ok, przed założeniem kół było smarowanie smarem miedzianym (żeby później dało się zdjąć) - choć mam wątpliwości czy tym razem wszystko było jak zawsze. Dobra rada - dzwonicie i ustalcie najpierw cenę!

Etap 1
Etap 2

Zostaw merytoryczną opinię o Adam Pioch Platinum Car - Wejherowo

Adam Pioch Platinum Car
2.7/5 Na podstawie 3 ocen.
  • Zobacz wywiad
  • Stefczyka 93
    84-200 Wejherowo
  • NIP: 9581504697 REGON: 220879170
gemius

Wyniki badania GEMIUS/PBI dla wybranych węzłów w Styczniu 2023r.

Ranking Użytkownicy
(real users)