4.2/5

• Czym się zajmujemy
  • Dlaczego warto z nami współpracować

Czym się zajmujemy

Dlaczego warto z nami współpracować

TłoTło
  • Będzin

3. Opinie o pracodawcach Siemianowice Śląskie
  5. Opinie o FAERCH Polska

Opinie o FAERCH Polska Siemianowice Śląskie

Nie przegap nowości o FAERCH Polska!

Smiech

06.11.2024 20:49

Firma nadal zwalnia i mam nadzieje ze zdaje sobie sprawe ze bez magazynu ona nie bedzie funkcjonowac, a ludzie z drukarni wam na pewno nie pomoga z automatyzacja. Pewnie zaraz znów usuna komentarze to już jest żenadą i stoczeniem się firmy.
    Zwolniony z Siemianowic

03.11.2024 14:06

Witam. @Pracodawca poniżej wprowadza w błąd. Zwolnienia ruszyły na potęgę, na koniec października zostało zwolnionych około 50 osób, do końca roku planowane są kolejne zwolnienia. Duńczycy szaleją, ponieważ kupili firmę, która nie spełnia ich oczekiwań. Dyrektorzy i reszta bandy boją się o swoje stołki i zwalniają nie winnych ludzi nie radząc sobie z problemem kiepskiej sprzedaży, która spowodowana jest tym, że konkurencja miażdży ich cenowo. Dlaczego muszą cierpieć za to niewinni ludzie?? których brakuje do obsługi maszyn, na magazyn itd ??
    Goblin

05.11.2024 18:08

Rzetelnych pracowników nie zwalniają. Tylko niemoty i naciągacze na L4
    Kuba

18.10.2024 15:37

Dzień dobry, czy wiadomo czemu są zwolnienia w zakładzie? Co się tam dzieje. Czy jest szansa utrzymać się tam dłużej niż okres próbny?

29.10.2024 10:01

Tak, jak najbardziej jest szansa utrzymać się po okresie próbnym. W firmie PACCOR nie ma specjalnych zwolnień. Po okresie wzmożonych rekrutacji związanych z koniecznością zastępstw na sezon letni i urlopowy, aktualnie wyrównywany jest poziom zatrudnienia do poziomu posezonowego.
    Godne zarobki

28.10.2024 21:16

Pierwsza lepsza oferta na magazynie bez (usunięte przez administratora) automatyzacji, więc lepiej myślicie o podwyżkach. Oferta: Stawka miesieczna 6800 zt brutto*! Bogaty system premiowy Premia 4 brygadowa frekwencyjna 900 zt brutto Premia produkcyjna 7% (ok. 300 zt brutto) Premia regulaminowa 8% (ok. 342 zt brutto Bony na karcie przedptaconej 630 zt netto
Umowa o prace na caty etat
4 brygadowy system pracy po 8h (wolne swieta, co 4 niedziela]
    @anonim

01.10.2024 09:35

Witam czy w firmie płaca trzynastki
    GDDKiA

13.10.2024 16:19

O odciski na piętach od tych najtańszych butów roboczych

20.08.2024 15:15

Kiedy są wypłacane wczasy pod gruszą
    Skrzat

21.08.2024 09:54

Czemu nie podejdziesz do kadr i nie zapytasz?

22.02.2024 01:15

Ile ma operator maszyn z tymi premiami razem o których w ogłoszenie podaje pracodawca? Chciałbym wiedzieć jak tam się wychodzi z zarobkami. Mam w sumie trzy oferty do wyboru z regionu tu najbliższego i chciałbym jakoś je sobie porównać
    Zenon Kubiak

20.07.2024 10:48

Tak ,ale chyba EUR
    Oper

15.08.2024 13:16

4300 na rękę spoko jak wszystko działa, ale w tej firmie przeważnie nie działa
    Auto

13.08.2024 15:16

Firma nie radzi sobie z naprawami a oczekuje żeby wszystko ciągle działało
    Anomin12

27.07.2024 15:16

Za co można stracić ten firmę premie za 4 brygadowke?? Za 50% płatną też mogą zabrać ??
    Nick.

18.07.2024 19:59

Nie polecam, naprawdę, można zdecydowanie znaleźć zatrudnienie gdzieś gdzie szanują ludzi, jedyne co można dostać od tej firmy na 100% to załamanie nerwowe.
    Kandydatka

16.07.2024 06:50

Brak szacunku do kandydata podczas rekrutacji. Obiecują „indywidualny feedback”, a po ponad miesiącu jest cisza i brak reakcji. Człowiek poświęca swój czas na rozmowę, a nawet automatycznego maila nie raczą wysłać z odmową. Nie polecam, już na starcie widać, że ta firma i ludzie w niej nie szanują innych.

14.01.2024 03:33

To zapytanie o możliwość złożenia skargi na ZZ mnie zaciekawiło. Czy podobnie jest w trakcie samej pracy? zdarza się, że z przełożonym także się nie dogadasz? Do kogo wtedy można udać się po poradę / jakąś pomoc? Zależne to będzie od działu?

11.06.2024 21:04

tam reka reke myje banda alkohilikow obgadywanie kapowanie jak masz swoje zdanie to za kare na drugi dzien idziesz na najgorsze maszyny
    Gruszka

11.06.2024 13:23

W 2023 roku maksymalne świadczenie dla pracownika zatrudnionego na pełny etat wynosiło 1 662,97 zł, natomiast dla pracownika w szczególnie uciążliwych warunkach pracy – nawet do 2 217,29 zł A my ile 500

Oferty pracy - FAERCH Polska

Elektromechanik

Siemianowice Śląskie

WalletIcon

6000 - 6500 PLN / m

Marytoryczny

29.05.2024 10:16

Praca w systemie 4-brygadowym co 4 niedziela ma być wolna by ludzie w tym systemie mogli spędzić namiastkę weekendu z rodziną. Dlaczego trujecie głowy SMSmi/telefonami ze musi być obstawa na 4W nawet już dochodzi do paradoksu że po 12h. (usunięte przez administratora)
    Pablo

25.05.2024 06:37

Czy w zakładzie jest komórka BHP?
    Tatiana

26.04.2024 05:01

Sugerujecie, że wszystkie dostępne teraz stanowiska są wolne ze względu na zarobki jakie docelowo są na nich proponowane? Wole się upewnić, ponieważ mnie interesuje praca jako Group IT Administrator. W tym przypadku też z samej treści nie mam pojęcia ile wychodzi w przybliżeniu na rękę. Może tu by ktoś napisał?

26.04.2024 11:35

Jeżeli ma Pani jakieś pytania odnośnie tej rekrutacji, proszę o telefon 695-021-625

29.02.2024 13:39

Widzę, że oferte na elektromechanika wznowili dzisiaj. Ludzie jeszcze w styczniu odradzali i tak kminie czy w ogóle był ktoś na tamtej rozmowie? aplikowaliście? Może coś polepsza w warunkach jeśli chętny się nie znalazł?
    $$

17.04.2024 08:51

Człowieku zadzwoń i się dowiedz ile proponują $$ to będziesz wiedzieć czemu dalej szukają
    Józia

11.04.2024 04:38

witam. Accountant jest teraz potrzebny. do końca jeszcze nie wiem jak duże doświadczenie z pracy jest wymagane w opisie. Mimo to widzę ze bez angielskiego oraz znajomości SAPa się nie obejdzie. Czy można spodziewać się jakiegoś zadania z jego zakresu?

11.04.2024 11:13

Dzień dobry, rozmowa rekrutacyjna jest przeprowadzana w całości po angielsku. Można się również spodziewać pytań dotyczących obsługi Office i SAP. Wymagane minimum roczne doświadczenie

28.02.2024 09:45

Jak wygląda kwestia awansu w PACCOR Polska Sp. z o.o.? Jakie są możliwości w ramach jednego działu oraz w perspektywie całej firmy dla stanowiska Operator Maszyn?
    Chef

10.04.2024 17:39

Tak wygląda że awansujesz ma być dobrze a jest (usunięte przez administratora). Wymysł jakiś kwartalnych premi zamiast miesięcznych podwyżka na niektórych stanowiskach praktycznie zerowa, obowiązków więcej, stres i jeszcze trują ci (usunięte przez administratora) po pracy ale że za to się płaci to zapomnieli. Chcesz gadać o kasie to ci powiedzą że nie robisz dużo więcej więc za co ta kasa.
    Mała mi

10.11.2023 13:26

Witam,gdzie moge złożyć cv na produkcje

13.11.2023 15:55

Informacja zwrotna odnośnie zatrudnienia jest zaraz po rozmowie. Jeżeli złożymy Panu ofertę zatrudnienia od razu otrzymuje Pan skierowanie na badania i komplet dokumentów do zatrudnienia wraz z informatorem pracowniczym. Umowę możemy podpisać jak tylko wykona Pan badania wstępne i otrzyma orzeczenie do celów sanitarno-epidemiologicznych. Jeżeli nie ma Pan sanepidu- dajemy skierowanie na badania. Badania można wykonać w placówkach Medicover lub w placówkach współpracujących.
    Ola - niedoszły pracownik

01.02.2024 08:46

Można jeszcze dostać i zrobić komplet badań po czym nie dostać informacji, że cie firma jednak nie zatrudnia tak jak było w moim przypadku.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w FAERCH Polska?

28.01.2024 23:57

A ja mam pytanie do Dyrekcji Czy Państwo myślicie ze my pracownicy jesteśmy pracownikami którzy pracują charytatywnie ?Nas wszystkich podwyżki wszystkiego nie dotyczą? Podwyżka 430 zł w tych czasach jest godna ? Nawet najniższa krajowa poszła o wiele więcej niż my mamy podwyżkę. Szukacie oszczędności a utrzymujecie osoby na stanowiskach które nie wnoszą nic do tej firmy .Panowie sobie przychodzą wypiją kawkę a nawet kilka kaw pograją na telefonie ,kogoś (usunięte przez administratora)i dniówka zleci za nie małe pieniądze! Wymagania i pomysły macie coraz to gorsze.Moze warto porozmawiać że zwykłymi pracownikami i ich wysłuchać a nie tylko nakazywać.

23.01.2024 11:59

A tu w firmie na jaka karierę można sobie pozwolić? Nie wiem czemu ktoś tu o jakimś tiktoku zaczął pisać, ale chyba podczas pracy jako elektromechanik nie będzie to konieczne? Jest tu w ogóle na kogo awansować? chyba, że tylko podwyżki wynikające ze stażu pracy występują? pytam, bo nie wiem czy aplikować. jest tu może ktoś kto pracuje jako elektromechanik teraz i oceni?
    Jozef

27.01.2024 01:49

Daj sobie spokój z tym miejscem. W okolicy chyba nie da się gorszej trafić...

19.11.2023 23:32

Związki

22.11.2023 14:31

Byłem zapisany od 7 lat w Solidarności i tak jak w poprzedniej firmie widziałem ich działania tak w tej praktycznie nic. I płaciłem im ten % od przychodu bo były tego efekty. Tu za co płacisz za to żeby sobie były i coś tam raz na jakiś czas pismo wystosowali?
    Skarga

30.12.2023 11:20

Może gdzieś można złożyć skargę na związki zawodowe w naszej firmie?
    Wesołych Świąt

25.12.2023 14:11

Wesołych i pogodnych świąt całej świcie Kierowniczej i Dyrektorskiej oby przyszły rok był dla was również udany co ten, bo będziecie sami (usunięte przez administratora) z usuwaniem awari skoro nie potraficie doceniać pracowników a ciepłe słowa i pochwały nie zachęcą nas na pewno do pozostania w tej firmie. A bez nas ta firma upadnie.

30.11.2023 03:27

Michał

11.12.2023 08:04

Jakoś wiele lat pracujemy i wcale nie jest tak źle.
    Bnm

13.12.2023 15:29

Nie sam się zwolniłem jak wszyscy z którymi się przyjmowałem tylko ja najpóźniej nawet chcieli żebym wypełnił ankietę dlaczego się zwolniłem i co ty na to hihihi.

12.11.2023 18:45

PACCOR Polska Sp. z o.o. ma teraz aktualne oferty pracy w Siemianowice Śląskie. Czy ktoś z pracowników może powiedzieć, czy warto tutaj pracować i czego spodziewać się na stracie w temacie warunków zatrudnienia?
    Trzesław Kendra

12.11.2023 19:36

Ciężko powiedzieć czy aktualnie warto się przyjmować do firmy. Od pewnego czasu można odnieść wrażenie że ktoś "ważny" robi wszystko aby doprowadzić firmę do zamknięcia. Były lepsze i gorsze lata ale to co się dzieje obecnie sprawia że pracownicy, nawet ci z wieloletnim stażem , zaczynają obawiać się o przyszłość.

Kontakt - FAERCH Polska

Budowlana 6 41-100 Siemianowice Śląskie

Branże: Opakowania i pakowanie

FacebookIconLinkedinIcon
    Pakor

20.11.2022 22:47

Będą jakieś podwyżki? Czy od nowego roku będziemy zarabiać poniżej minimalnej krajowej?
    Roman

05.11.2023 16:23

Duża część tych podwyżek to podwyżka procentowa , powiedzmy 3,5%. Zakładając że ktoś ma stawkę 3500 a ktoś inny 7000 wiadomo że ten drugi dostanie więcej. Reszta podwyżki jest zależna od innych czynników np oceny pracownika przez przełożonych.
    Michał

08.11.2023 20:35

Kto miał dostać więcej to dostał a kto mniej to widocznie na więcej nie zapracował
    Celina

20.10.2023 02:09

O, widzę że na automatyka nie ma możliwości, żeby się zrekrutować zdalnie, tylko stacjonarnie. Tak przynajmniej napisali w ogłoszeniu a czy dużo tych spotkań jest? Może ktoś był ostatnio na rozmowie u nich i coś powie, pytam dla męża.

20.10.2023 13:31

Witam, jeżeli Pani mąż jest zainteresowany informacją w temacie rekrutacji na to stanowisko, proszę o jego bezpośredni kontakt z działem HR: +48 695 021 625. Odpowiemy na wszystkie pytania.
    Luk

18.08.2023 15:43

Kiedy wypłacają wczasy pod grusza?

23.08.2023 11:02

Witam, Najbliższe wypłaty z Funduszu Socjalnego zaplanowane są na przyszły tydzień.

02.10.2023 12:23

Dlaczego oddział w Skierniewicach nie ma wczasów pod grusza ? To jest chyba trochę nie tak w stosunku co do naszego miasta ...
    Loli

26.09.2023 19:14

Na jakich zasadach przyznawane są zapomogi? Czy pracownik okresowy też może wystąpić o zapomogę? Jakie dokumenty trzeba złożyć?

26.09.2023 12:15

Witam. Może ktoś napisał by o systemie i warunkach pracy na stanowisku ślusarz . Zakład posiada suwnice sterowane z poziomu 0 ? . Pozdrawiam.

13.09.2023 07:59

13.09.2023 14:07

Józef, nagyon jól érzem magam :)
    Nemo

03.09.2023 17:22

@Pracodawca %w tym roku wynosiła podwyżka inflacyjna?
    Loki

03.09.2023 12:15

@Pracodawca Czy przy zmianie umowy pracownicy otrzymują podwyżkę?
    Sauna Paccor

22.08.2023 13:06

Czemu nie mamy żadnego dodatku za pracę w uciążliwych warunkach albo chociaż porządnej premii? A nie 100 złotych brutto. Przecież na tej hali jest gorąco jak w saunie, a do tego głośno tak, że po 3 godzinach głowa boli. W tej firmie zwykły pracownik z hali w ogóle nie jest szanowany, traktują nas jak zbędny koszt.
    Luka

30.08.2023 11:21

5 przerw, można isc do kantyny gdzie jest klima albo do palarni na fajke

30.08.2023 23:05

Dlaczego jest jeszcze gorzej? Chciałabym się dowiedzieć gdyż złożyłam CV na pracownika produkcji.

21.08.2023 16:23

Dzisiaj po hali chodził kierownik stwierdził, że jest za gorąco i nie można w takich warunkach stawiać maszyn ponad ludzi, wszyscy dostali dodatkowa 4 przerwę, jestem bardzo zadowolony
    Riki

30.08.2023 22:30

To dziwne ,bo my mamy 2 przerwy jak jest zastepstwo na maszynę,
    Albik

07.08.2023 19:29

Szuka się osób na 3 stanowiska, w tym dla ślusarza narzędziowego na UoP. Na jaki czas jest ona zawierana, i w jakim zakresie stawki można się poruszać, ustalając podczas spotkania rekrutacyjnego, jej wysokość? Pisano, że jest ustalana indywidualnie, ale być może każdemu stanowisku przypisane są stosowne widełki płacowe, których firma nie byłaby w stanie przekroczyć?

23.08.2023 11:04

Gowork.pl nie jest miejscem do negocjacji płacowych. Gorąco zachęcamy do złożenia CV i kontaktu z działem HR. Udzielimy wszelkich informacji.
    Maria

24.04.2023 15:50

Szukają właśnie w sieci Operatora maszyn, a że wujek szuka pracy to ja chciałabym znaleźć kilka info o tej pracy. I ma ktoś wiedze, jaka jest pensja zasadnicza tutaj? Napisali w ogłoszeniu tylko, że premia miesięczną uzależnioną od poziomu realizacji ustalonych wskaźników produkcyjnych. Ale nic o tej pensji stałej. Ile ona wynosi na start dla kogoś bez doświadczenia??
    Richard

09.05.2023 07:53

Masz rację. Dlatego należy szukać pracy siedzącej, w klimatyzowanym pomieszczenia ,z widokiem z okna na las lub jezioro. Oczywiście z możliwością częstego przechodzenia na tryb zdalny aby móc się dłużej wyspać. Wszystko to za minimum 7 tyś netto plus profity oczywiście.

09.05.2023 13:21

Szanowna Pani Mario, kwestia wynagrodzenia omawiana jest w trakcie wstępnego, telefonicznego wywiadu, który przeprowadza Rekruter. Aby do tego doszło, kandydat powinien złożyć CV poprzez formularz aplikacyjny dołączony do każdego naszego publikowanego ogłoszenia o pracę. Istnieje również możliwość złożenia CV za pośrednictwem innego pracownika PACCOR - w firmie istnieje płatny program poleceń. Co do warunków pracy, są one na poziomie nie odbiegającym od ogólnych, bezpiecznych norm ( temperatura i poziom hałasu przy maszynie w ruchu). BHP prowadzi stały monitoring warunków pracy, w tym poziomu hałasu. Pracownicy pracują w ochronnikach słuchu, pracodawca zapewnia ubrania robocze, zwiększoną ilość przerw, wodę, kawę, herbatę. Dodatkowo pakiet socjalny tj. dofinansowanie do urlopu, kolonii dzieci, paczki mikołajkowe dla dzieci, zapomogi, pożyczki mieszkaniowe, karty sportowe, opiekę Medicover.
    Gorniok.

07.04.2023 15:23

A ja dostałem premie. A przepracowałem 2 miesiące.
    Henio

06.04.2023 18:31

Jak płacone są nadgodziny za sobotę,a jak za niedzielę?

07.04.2023 12:44

Nie ma znaczenie czy praca w godzinach nadliczbowych ma miejsce w sobotę czy w niedzielę - wynagrodzenie za taką pracę wypłacamy z dodatkiem 100%

Zostaw merytoryczną opinię o FAERCH Polska