HydraSpecma

• Kluczewo
  • Ulikowo Kolonia
  • Lipnik

3. Opinie o pracodawcach Stargard Szczeciński
  5. Opinie o HydraSpecma Sp. z o.o.

Opinie o HydraSpecma Stargard Szczeciński

Nie przegap nowości o HydraSpecma Sp. z o.o.!

03.10.2019 18:25

Czy w SPECMA HYDRAULIC POLSKA SP. Z O.O. zawierane są umowy na zlecenie w okresie próbnym?
    xXx

24.02.2020 12:11

Od nowego roku umowy zlecenie by łatwiej było rotować pracownikami.
    Zatrudniony

16.04.2020 18:40

Panie i panowie rynek pracy jest otwarty. Nikt nikogo na siłę nie trzyma. Szanujmy obecnych pracodawców, jezeli robowizalismy się podjąć z nim współpracę. Pozdrawiam

06.02.2020 09:17

Czy organizowane są wyjazdy, imprezy, spotkania integracyjne w SPECMA HYDRAULIC POLSKA SP. Z O.O.?
    George

06.02.2020 13:10

Tak
    Nie

04.03.2020 20:47

Jedynie raz do roku jakaś mała impreza rodzinna, chyba że trafisz do biura tam szef robi integracje, a jak trafisz na halę jako pracownik fizyczny to zapomnij o jakieś integracji, wiecznie nie ma pieniędzy na to, oczywiście nie dla biura, kajaki, jakieś wypady do barów, podobno są organizowane z funduszy socjalnych które de facto należą się każdemu pracownikowi, ale szef zarządza nim jak swoim majątkiem i organizuje już wspomniane wypady tylko dla biura
    Lider

04.02.2020 21:37

Cześć biedaki :) czas na krótką refleksję dotyczącej podwyżki . Przez ostatnie dni żali mi się wiele osób że zostały odzukane że nic nie dostały , ale co mnie to obchodzi ? :) ja dostałem obiecane 4% ponieważ cały rok ciężko pracowałem i z dumą mówiłem o naszej firmie na mieście A szef docenia takich ludzi, także możecie brać ze mnie przykład i za rok pewnie dostaniecie o ile ktoś nie okaże się lepszy :) I proszę was nie pytajcie się mnie dlaczego nie dostaliscie ja dostałem.Wy mnie nie obchodzicie. Pozdrawiam serdecznie wasz ulubiony lider
    HaHa

10.02.2020 11:59

No to faktycznie musisz robić dobrą robotę, ale chyba pod biurkiem, jak na razie nikt jeszcze nie dostał podwyżki, chyba że ten komentarz to pisał ktoś z biura, może sam szef, walną tutaj fejka żeby ludzie nie chodzili i nie narzekali na mieście że (usunięte przez administratora) w firmie, a tak na poważnie to chodziłeś po mieście mówiłeś ludzią że pracujesz w Specmie, że jest fajnie nagrywałeś filmik z tego spotkania i wysyłałeś szefowi?
    Monter

03.06.2019 13:26

Mam pytanie. Ile obecnie płaci Specma, powiedzmy świeżemu pracownikowi. Byłbym wdzięczny za info. Pozdrawiam
    Radek

10.10.2019 13:02

Odpisujesz kolesiowi na post z lipca, pewnie już tu nawet nie robi XD
    ws.

30.10.2019 15:54

o jakiej podwyżce paliwa piszesz,nie oglądaj tej telewizji bo też zaczynasz żyć w innej rzeczywistości
    Michael Douglas

26.04.2019 09:01

Przecież dostaliście podwyżkę 20% ale wzrostu produkcji.
    Ilovepis

17.03.2019 22:47

Prawie mija 3 miesiąc i jak nie widać 4 procent podwyżki tak nie zobaczymy chyba miało być 4 procent a jest od 1 do 4 procent śmiech na sali
    Jlkomk

22.03.2019 10:56

Nowi pracownicy nic nie dostają
    Wolny

26.02.2019 09:46

Zapraszamy nowych pracowników, bo starzy odchodzą na potęgę. Oferujemy zarobki na poziomie innych kołchozów w Stargardzie. Gratis zapewniamy obowiązkowe soboty na dwie zmiany. Kto wie, może niebawem takie ogłoszenie stanie się prawdą. Best regards ;)
    Wolny

02.03.2019 23:48

Jak Ci się podoba to dziel się tą informacją z kimś kogo to interesuje a nie adresujesz ją bezpośrednio do mnie.
    Sołtys

03.03.2019 20:45

Witam witam i o zdrowie wszystkich pytam zróbmy w końcu debatę co komu nie pasuje i jak można to zmienić i tak dla wszystkich
    Rozczarowany Leń

15.12.2018 18:50

Zgodnie z tym co mówił na wigilii nasz Michael Douglas w granatowym garniaku, szykują się podwyżki dla żuczków na produkcji. O całe 4%. Przy średnich zarobkach na produkcji to około 100zł. Dla większości brutto, dla nielicznych netto. W każdym razie kwota, która przywraca o zawrót głowy. Szefuncio wspomniał też, że produkcja wzrosła o 20%. Prosta matematyka, jest różnica między 4% a 20% he? No i pewnie przy tak solidnej podwyżce wcisną każdemu wyższe stanowisko, żeby drugi raz po podwyżkę nie lecieli. To zabawne ale sprzątaczka w jakimś Bridgestonie czy Cargotecu wyciągnie tyle co tu operator CNC... i robi na 1 zmianę. Nie mam nic do jej zarobków, niech zarabia jak najwięcej,(usunięte przez administratora) doświadczony operator cnc, który ma już trochę wiedzy we łbie, odpowiedzialności za sprzęt wart setki tysięcy ojro, za życie swoje i innych, który nierzadko musi się fizycznie naszarpać z dziadostwem, zarabia tyle co ktoś, kto musi się martwić o to czy pozmywał podłogę i wyrzucił śmieci.. Tak, rozważam karierę konserwatora powierzchni płaskich.
    Janusz

17.12.2018 19:48

Jak chłopak mówi prawdę to zaraz wszystkie lizusy będą po nim jeździć.. Reszta się nie odezwie, bo ma(usunięte przez administratora) Jakie kwasy? Przynajmniej nie obraża nikogo nazywając (usunięte przez administratora). Powiedział co wiedział i tak wiemy że(usunięte przez administratora) to zmieni. Ma do tego prawo. Może mu ułożyło.
    Bartek K.

20.12.2018 15:22

no to czekam :)
    Flimon

03.12.2018 00:14

Nie pasuje to do Bridgestone opony robić xD
    Lol

04.12.2018 13:19

A z biura ty wyskoczysz na linie montażową na wężach będziesz okucia zakładał albo na rurkach wyginał i rozwiercał je zobaczymy czy sam wyrobisz średnia cwaniaczku
    Rozczarowany Leń

24.11.2018 22:54

Niedawno Specma otrzymała Dyplom Duńskiego Stowarzyszenia Eksportu i Medal Honoru Księcia Henryka. Skąd się o tym dowiedzieli pracownicy produkcji? Z Facebooka.. Po co informować gadające narzędzia na produkcji, że firma odnosi sukcesy, przecież my na to nie zapracowaliśmy. Sukces odniósł szef i biuro. My tylko ściemniamy i bezczelnie chcemy piniondze zarabiać. Dobrze, że nas olał. Zasłużyliśmy sobie...

26.11.2018 10:18

My możemy tylko sprzątać halę co chwilę nic więcej . Po raz kolejny firma pokazała gdzie ma swoich pracowników
    figaro

30.11.2018 19:56

Tutaj najtrudniejszym slowem jest zwykle dziekuje . Jedno słowo a tyle znaczy i zmienia..
    Rudy

19.06.2018 23:10

Faktycznie praca w naszym przedsiebiorstwie nie jest łatwa jednak zaangażowaniem i poświęceniem praca w naszym przedsiębiorstwie wygląda obiecująco . Mamy możliwość dużego rozwoju w miarę możliwości jednostki!!! Brygadzista RUDY
    Sprzątacz

29.11.2018 14:55

Widocznie Ty nie jesteś taki ogarnięty aby dostać ten awans, są lepsi od Ciebie. A gul Ci skacze jak Robert Mateja na skoczni w Planicy w 2004 roku.
    Xy

30.11.2018 08:30

widzę straszny ból (usunięte przez administratora) że komuś się udaje.... jak ktoś ma większe ambicje to niech idzie z tym do kogoś decyzyjnego a nie pisze na forum, strach się odezwać? Żal
    jarek

27.11.2018 21:20

Jako pracownik firmy zgadzam się w pełni z tą opinią.Nam wystarczy tort na hali fabrycznej.
    Olek

02.03.2018 18:08

SPECMA to dobry pracodawca. Może niektórzy liczą na wyższe wynagrodzenie ale brak ludzi do pracy wymusi na firmach podwyżki!!!
    Michael

04.10.2018 15:46

Nie na wszytkich wymusi. Są firmy jak sie toczy to niech się toczy. I maja w nosie czy pracuje 10 czy 5 osób jezeli praca jest wykonana to na podwyżkę nie licz. A nadzieja jest matką głupich. Zasiedzenie w firmie i czekanie tez nie jest dobre .

Oferty pracy - HydraSpecma Sp. z o.o.

Młodsza Księgowa / Młodszy Księgowy

HydraSpecma Sp. z o.o.

Stargard

Kupiec strategiczny / Kupczyni strategiczna

HydraSpecma Sp. z o.o.

Stargard

Michael

04.10.2018 15:42

Nie wiem skąd firma bierze pracownikow ale za takie grosze to wstyd pracować. Nie polecam trzeba byc pewnym siebie i cenić siebie i swoje siły . Teraz pracownik dyktuje warunki nie pracodawca !!!
    Bernard

29.09.2018 01:07

Jak to jest z tymi premiami ? Niby są jakieś jakościowe ? Obecnosciowe z tego co wyczytałem w ogłoszeniu . Czy wgl są ? I są wypłacane co miesiąc xzy jakoś na kwartał ? Mało informacji można się dowiedzieć z ogłoszenia
    Och

30.08.2018 21:49

Nikt = to ty DP?
    Władzio

07.09.2018 17:32

Nie to ja twój stary Władeczek

24.08.2018 00:35

Nowy kierownik w firmie zmiany na gorsze .. pan B.P chyba z ludzi chce zrobic niewolnikow . Potraktowal kierownika firmy pana D. P Jak psa.. spedzal on w firmie po 12 h , ale widocznie za malo od ludzi wymagal .

29.08.2018 07:37

Czyli potraktowali go tak samo jak on traktowal pracownikow... Karma wraca.
    Ilovepis

29.08.2018 23:35

Nie. To wszystko wina Tuska ????

21.07.2018 12:41

W firmie większość narzeka na plagę, jaką są plotkujące na potęgę kobiety, a firma ostatnio nie zatrudnia posiadaczy penisów.. W sumie nic dziwnego, nie chcą za takie śmieszne pieniądze robić. Dlatego zakład zalewają kolejne kobiety. Niedługo zrobi nam się drugi Baker, albo Spaas, ciekawie będzie.
    Yhy

24.08.2018 00:37

Juz go nie ma . Ciekawe czy bedzie lepiej
    Nadal_Nikt

25.08.2018 21:09

Na 100% będzie lepiej, z tym że nie dla pracowników heh
    Młoda69

12.07.2018 16:55

Hej wszystkim, mam pytanie czy są przyjęcia tam na gumkach gdzie same kobiety pracują? I jak atmosfera? Podobno tam jakaś grupa się utworzyła i laski mają swój świat i zabawki to prawda? Szukam konkretnej pracy a nie pseudo przyjaciółek które żyją praca. Z góry dzięki za komenty
    Despacito

12.07.2018 17:18

Obiło mi się o uszy tylko na mieście - nie żyją praca tylko życiem pracowników. Jak w serialu ukryta prawda. Lepiej postaraj się o inny dział na prod
    Alvaro_Soler

18.07.2018 19:32

Nie ma czym się przejmować. Podstarzałe babki bez bolca dostają pie***lca i zamykają się na wszystko z zewnątrz, ale tak to jest jak się w życiu nie ma żadnej przyjemności, to się z zazdrości gnoi za plecami tych co mają lepiej. A najlepsze, że z nich takie przyjaciółki, że jedna drugiej tyłek za plecami obrabia heh
    Miro

08.07.2018 19:38

Czy wiecie coś o rekrutacji w firmie? Czy trudno jest przejść?
    Si

11.07.2018 21:50

Ocztwiscie ze wiemy, na chwile obecna przyjmują ludzi z zaświadczeniem o niepełnosprawnosci..Jak nie masz takiego to zapomnij no chyba ze znasz Kiero.. Daniela albooo Rudego ewentualnie Radka Z ..brygada RR hahah smiech na sali a raczej na hali te osoby tylko omijać szerokim łukiem.. Dosłownie.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w HydraSpecma?

Lolek

04.07.2018 01:59

Jako, że firma się rozrasta zapraszam do wyrażania swoich opinii na temat pracy, jak i do zapoznania się z opiniami innych na http://www.info.stargard.pl/forum/index.php A=4&nr_tematu=20273&komentarz=0&nazwa_dzialu_przekazana=PRACA
    Lolek

04.07.2018 02:01

star1234

02.07.2018 21:02

Do JJ,niestety nie zrozumiałeś na czym polega integracja Całej załogi.We wszystkich imprezach udział bierze Cała załoga.
    JJ

28.06.2018 11:29

jak jest grzybobranko albo dodatkowy wyjazd integracyjny to każdy ma wywalone więc nie komentował bym tego w ten sposób. Akcja zorganizowana z 100 osób jedzie 10... widać że zgrana ekipa
    star1234

23.06.2018 14:37

Firma spoko wyjazdy integracyjne są tylko dla biura,kolacja za tytuł przyznany przez gazetę w drogiej knajpie też tylko dla nich .Załoga dostała torta na hali fabrycznej.Bez komentarza.
    Spoko

14.06.2018 02:15

Spoko firma szczególnie dział na produkcji rur lider zmiany pan R. i jego ekipa dzięki nim spoko atmosfera kierownik produkcji pan D. i brygadzista kolega K. bardzo wyrozumiali i układowi ludzie polecam
    Ona

15.06.2018 14:55

Nie ma to jak wystawianie samemu sobie dobrej opini . Brawo ????
    Spoko

16.06.2018 12:27

A koleżanka Ona ma jakiś z tym problem?? Ja akurat jestem szeregowym pracownikiem więc wypowiadam się tylko za swoje stanowisko pracy i swój dział i jak do tej pory nie mam żadnych zastrzeżeń co do mojego stanowiska pracy może koleżanka Ona pracowała u bądź pracuje u nas i stanowisko pracy nie odpowiada ale mamy rynek pracownika obecnie jak komuś coś nie pasuje to zawsze może zmienić pracę
    arnold

04.06.2018 12:30

firma ok, najlepszy dział volvo

Kontakt - HydraSpecma Sp. z o.o.

Stralsundzka 7 73-110 Stargard Szczeciński

NIP:8561819196

Branże: Maszyny i urządzenia

były

29.05.2018 08:52

Firma dziwna. troche czasu tam spedzilem i mozna dostrzec plusy i minusy. kierownik produkcji( ktory potrafi tak zmotywowac pracownika swoimi zalosnymi tekstami ze nic sie nie chce tylko rzucic wszystko i wyjsc )to chyba najwiekszy problem tej firmy do tego kadrowa ktora robi ciagle pod gorke . atmosfera miedzy pracownikami rozna , ale wiekszosc ludzi jest ok. zarobki...troche slabo jak na te czasy no i irytujace jest to ze nowi dostaja sporo wiecej niz ludzie doswiadczeni. podwyzka mozliwa w sumie jest tylko jak zlozysz wypowiedzenie, wtedy pieniadze sie znajduja. ogolnie nie zaluje odejscia
    Jozin z Bazin

22.05.2018 13:56

Taka dobra firma że nikt tu do pracy nie chce przyjść a jak przyjdą to chwila i się zwalniają.
    Anty jozin z bazin

23.05.2018 23:44

Bo się nie chce pracować. Jest 500 plus to wystarczy :-):-):-):-):-):-)
    Johny B

25.05.2018 19:50

Na za taką jałmużnę jaką oferują na starcie to wolą iść do lepiej płatnej pracy.
    Andrzej

30.04.2018 15:48

Czyżby Janek pijak i Bullet ćpunek dwóch złodzieji zaczęli oczerniać innych gdyż zostali zwolnieni za lepkie ręce :D
    robin z chud

12.05.2018 19:57

a stary ci wchodzil do wanny :) zobaczymy jak staty poleca w dol
    Aaaa aa....

08.05.2018 16:57

Pracuje w tej firmie prawie 6 lat i jestem w pełni zadowolony. Jak się komuś nie chce w życiu pracować to żadna firma nie będzie spełniala jego oczekiwań. A pisanie tutaj takich negatywnych komentarzy to żenada.... Wymagasz coś od firmy to zacznij również od siebie.
    Miłość w Zakopanem

06.05.2018 12:05

Nie polecam tej firmy. Kiła i mogiła. Prokurent i kierownik produkcji nie mają nic ciekawszego do roboty niż siedzenie na kamerach i masturbowanie się przed nimi zliczając ile razy w kiblu byłeś. Chyba nawet statystyki prowadzą dlaczego musisz iść siku zrobić. Rudego prubóją na ciemną stronę mocy przeciągnąć ale chłopak jeszcze nie taki zły. Logistyka leży włącznie z magazynem który nie potrafi nawet liczyć do 10. Brak komunikacji. Każdy swoje a później (usunięte przez administratora) ka że wysyłka nie pojedzie. Nabrali zleceń a nie ma komu robić.
    Volvo Team

30.04.2018 19:56

Dobra firma można robic normalnie a te obgadywanie powodują brak dogadania i komunikacj volvo z magazynem proponuje się dogadać jak cywilzowani ludzie a nie załatwianie to na forum tematycznym a nie kręcicie tu gòwno burze pozdraiwam :-)

27.04.2018 18:48

Stanisław

30.04.2018 13:43

Stanisław

30.04.2018 13:42

Kozak w necie (usunięte przez administratora) w świecie. Jak jesteś lamusem to Cię wszyscy jadą na firmie.
    Misterio

10.02.2018 00:52

Polecam firmę jak najbardziej , ludzie którzy tam pracują (mam na myśli węże) są na prawdę w porządku. Nie polecam tyko jak traficie na linie do Bartka . Nie pozdrawiam go.
    Klaudia

18.05.2017 16:19

Nie polecam. Mój mąż tam pracował. Mobbing, wyzysk za 1800. Jedna przerwa na cały katorżniczy dzień pracy. Monitoring każdego ruchu pracownika, z tego co wiem jest licznik czasu w toalecie. Koszmar. Maż z pracy przychodził jak cień. Nie polecam nikomu.
    BBKing

26.10.2017 10:37

Wyzysk za 1800 :) Czemu się nie uczył i nie siedzi w biurze albo na krześle prezia ?
    Znajoma znajomego

19.01.2018 22:42

Wielki Bartek Król specmy, to Ty?
    Krystian

15.01.2018 16:25

Dla mężczyzny to jałmużna . Jak można za tyle pracować. Nie polecam.
    Bob

08.12.2017 20:52

Pracuję drugi rok, 2300 plus 100 frekfencyjnego, czasami trafi się sobota albo 2 platne podwójnie. Ludzie pracujący przewarznie ok, logistyka produkcji leży. Jeżeli chodzi o samą pracę zależy od działu, ja jestem zadowolony.
    Ania

07.10.2017 09:32

jaki dzial polecacie w tej firmie? Mój maz ma zamiar zlozyc CV . weze rury czy może magazyn którzy liderzy sa spoko ??
    Herman

26.10.2017 10:36

Nie bardzo jest wybór, pójdzie tam gdzie zapotrzebowanie https://www.olx.pl/oferta/pracownik-produkcji-specma-CID4-IDaw7QZ.html
    Pracownica

20.09.2017 03:44

O Jaa. Ktoś usunął mój komentarz. Nie ma wolności słowa.

Zostaw merytoryczną opinię o HydraSpecma Sp. z o.o.