Gen-Bud S.A.

Warszawa

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 90 ocen.

Opinie o Gen-Bud S.A.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Gen-Bud S.A.

Tomk

Wie ktoś może jak wyglądają u nich zarobki dzięki wielkie

Jazurel

Prawda jest taka, że w Budowlance ostatnimi czasy sporo się pozmieniało, więc ktoś może napisać jak jest, a zaraz się okaże, że to zupełnie nie ma nic wspólnego z tym co się dzieje w firmie. Warszawa jest sporym rynkiem ze sporym zapasem pracy, ale najtrudniej wybrać odpowiednią firmę, problem jak wszędzie zresztą.

anonim

Ciekawe.............

mada

ANONIM TO DOPIERO Z CIEBIE FILOZOF.

anonim

czy może ktoś coś wypowie się o wezwaniach do zapłaty z tytułu pożyczek czy to zgodne z prawem i czy syndyk jest właściwą osobą do ściągania tych należności?

anonim

hahaha rozbawiło mnie to do łez :D

anonim

Nie ładnie tak pisać o kobiecie w ...................trzeba jej gratulować!

anonim

gall anonim - 2010-10-19 18:29:24 anonimowo - 2010-08-24 14:23:23 Co macie na myśli pisząc tak o ( usunięte przez administratora )? Tak a propo pytania może ktos się orientuje gdzie teraz pracuje ( usunięte przez administratora )?Szukam pracy a nie chcę trafic znowu na jakis wałek w firmie??? Ja wiem ale nie powiem!

anonim

gall anonim - 2010-10-19 18:29:24 anonimowo - 2010-08-24 14:23:23 Co macie na myśli pisząc tak o( usunięte przez administratora ) Tak a propo pytania może ktos się orientuje gdzie teraz pracuje( usunięte przez administratora )Szukam pracy a nie chcę trafic znowu na jakis wałek w firmie??? Ja wiem ale nie powiem!

gall anonim

anonimowo - 2010-08-24 14:23:23 Co macie na myśli pisząc tak o( usunięte przez administratora ) ? Tak a propo pytania może ktos się orientuje gdzie teraz pracuje ( usunięte przez administratora )Szukam pracy a nie chcę trafic znowu na jakis wałek w firmie???

anonim

Po co piszecie takie rzeczy na tym forum, wiadomo ze zostały zatrudnione osoby wygodne dzięki, którym można było wyprowadzić z firmy miliony a jacyś młodzi dyrektorzy czy dyrektorki to poprostu ( usunięte przez administratora )

gall anonim

ex - 2010-09-27 09:55:03 Czy ty miales do czynienia z ta dobra pania dyrektor? Chyba nie sadzac po twojej wypowiedzi. To modliszka. Nie martw sie ta osoba ma tez COS na sumieniu. moze EX sprecyzujesz co masz na mysli nie wszyscy znaja tak dobrze ( usunięte przez administratora )jak Ty,jakies szczegoly zeby rozwiac watpliwosci???

ex

Czy ty miales do czynienia z ta dobra ( usunięte przez administratora )Chyba nie sadzac po twojej wypowiedzi. To modliszka. Nie martw sie ta osoba ma tez COS na sumieniu.

anonim

anonimowo - 2010-08-24 14:23:23 Co macie na myśli pisząc tak o ( usunięte przez administratora ) A znaczy to, że wystarczy zrobić jej dobrze i napewno nie zginiesz w branży.

anonim

anonimowo - 2010-08-24 14:23:23 Co macie na myśli pisząc tak o ( usunięte przez administratora ) A znaczy to, że wystarczy zrobić jej dobrze i napewno nie zginiesz w branży.

anonimowo

Co macie na myśli pisząc tak o ( usunięte przez administratora )

anonim

Chyba tylko chory człowiek widział u niej jakieś atuty hahaha.

anonim

Co racja to racja.

anonim

Tylko szkoda, że nie myśleli o wszystkich pracownikach tylko wybranych oczywiscie bez obrazy!

anonim

Nie jestem w błędzie. Osobiście dostałam 2 pensję dzięki ( usunięte przez administratora )Koledzy z mojego oddziału też. Gdyby nie oni, nie byłoby kasy dla kilkunastu osób.

anonim

Jasne, że ( usunięte przez administratora ), bo tylko oni byli w stanie załatwić pieniądze dla innych. . Dla działu IT, dla całej budowlanki na Bartyckiej, dla Mysiadła, dla Modlińskiej. Pozostali mieli ( usunięte przez administratora )

anonim

Do firmowej kasy Gen-budu, mieli dostęp dyrektorzy poszczególnych placówek, więc mogli za zgodą( usunięte przez administratora )sobie wypłacić premie...Eee, na biednych nie trafiło...szkoda, że nie pomyśleli o pracownikach...

anonim

lilka - 2010-07-07 19:41:59 Trwałam.......juz nie trwam;) Z działu sanitarnego tak jak z każdego innego nie zostało nic. Jedyną funkcjonująca placówką jest Grójec......ale nie wiem czy pod szyldem GB czy jakimś nowym. Został także GB SP.ZO.O ale zmienił nazwę na SMART-BUD ze względu na złą renomę GB. Na Mirkowskiej siedzą niedobitki z księgowości, ( usunięte przez administratora ) A Ty w jakim dziale pracowałeś? Na Modlińskiej. Szkoda mi troche tego co sie stało. Tak uwalić firme to sztuka. Ale cóż. Psy szczekaja karawana jedzie dalej...

lilka

Trwałam.......juz nie trwam;) Z działu sanitarnego tak jak z każdego innego nie zostało nic. Jedyną funkcjonująca placówką jest Grójec......ale nie wiem czy pod szyldem GB czy jakimś nowym. Został także GB SP.ZO.O ale zmienił nazwę na SMART-BUD ze względu na złą renomę GB. Na Mirkowskiej siedzą niedobitki z księgowości, Wojtek z zaopatrzenia, który teraz zajmuje się wszytskim i chyba wsio. Kadrowa chyba ostatnio się zwolniła. A Ty w jakim dziale pracowałeś?

v

ehhh... wierzyciel niestety... jakiś kontakt do likwidatora najlepiej...

anonim

Kiedyś w tej firmie można było godnie zarobić, potem obcięli pensje o znaczną część!. Pod koniec nie wypłacali premii, które praktycznie były po prostu umówioną pensją. Wcale się nie dziwię, że dochodziło do sytuacji typu kupowanie na pracowniczej marży i sprzedawanie na allegro. W żadnym wypadku tego nie usprawiedliwiam, ale widocznie ludzie chcieli jakoś dorobić czy odebrać na co zapracowali żeby związać koniec z końcem. Bez powodu nie dochodziło do takich sytuacji, zwłaszcza gdy pracownicy szeregowi byli oszukiwani.

incognito 28

I jeszcze jedno... Wśród tych co tak najwięcej gadają, sieją zamęt i bezpodstawnie oskarżają innych o brak działań jest wielu co przyczyniło się do upadku tej firmy! Kradli kiedy była tylko okazja, a teraz dziwią się, że praca niepewna i na pensje nie starcza. Takim jak wy oszustom i złodziejom nic się nie należy i jeśli macie choć odrobinę godności, to się nie wypowiadajcie! Mocne słowa, ale takie mają być, a kierowane są do osób, które z pewnością same się domyślą, że tu o nich mowa. Wszystkim z poza tej grupy oszołomów życzę Wesołych Świąt!

ano

Edytko, całkowicie się z toba zgadzam poprostu nic dodać nic ująć bałagan był im na ręke.

anonim

anonim - 2010-03-29 17:58:19 anonim - 2010-03-29 12:46:39 czy ktoś może wie coś na temat wypłat pieniędzy z funduszu? kto, ile, za jaki okres, i kiedy? po swietach powinni wypłacać za okres 1 stczeń -9 luty a skąd masz te informacje? pewne one są? ciekawe co z kasą za późniejszy okres i ekwiwalentami za urlop? pytanie co z tymli ludźmi co po 9 otrzymali świadectwa pracy

anonim

anonim - 2010-03-29 12:46:39 czy ktoś może wie coś na temat wypłat pieniędzy z funduszu? kto, ile, za jaki okres, i kiedy? po swietach powinni wypłacać za okres 1 stczeń -9 luty

anonim

czy ktoś może wie coś na temat wypłat pieniędzy z funduszu? kto, ile, za jaki okres, i kiedy?

anonim

???

anonim

I jak się okazuje jest kilka osób, które odchodząc z firmy kilka miesięcy temu czy też zostali zwolnieni - teraz współpracują z zarządem i próbują kręcić jakieś interesy - a tak się zarzekali, że nie chcą mieć z nimi nic wspólnego itp. Widocznie dla niektórych kasa jest ważniejsza niż odrobina godności. A prawda jest taka, że jak zwalniali się sami już dawno temu to wiedzieli co się szykuje i bali się mieć kłopoty.

ZUS

Koleżanki i Koledzy, zainteresujcie się we własnym zakresie czy macie opłacone wszystkie składki ZUS. Przynajmniej w niektórych przypadkach nie są one opłacane !!! U niektórych co najmniej od lutego.

anonim

A zespół pracowników kierował sobą sam tak jak chciał

anonim

To prawda kompetencje naszych przełożonych były marne,zainteresowanie i kontrola żadna, a o kierowaniu zespołem ludzkim żaden z nich pojęcia nie miał. A kadra kierownicza liczna była bardzo.

anonim

piszcie więcej, jestem ciekaw ile jeszcze brudów wyjdzie, aż się wstydzę, że pracowałem wśród takich ludzi

anonim

zobaczycie co zacznie się dziać już niedługo jak się okaże, że mimo [usunięte przez admina] zapewnień i tak nikt nie dostanie kasy za czasów tego zarządu, dopiero ludzie zaczną pisać tutaj co się tak naprawdę działo w tej [usunięte przez admina] firmie

?????

o kim piszesz? mj? on był facchowcem.

roman

mocno pocisnąłeś ;) i dobrze

anonim

j.dar - 2010-03-21 14:38:27 Coś wam napiszę o wspaniałym GEJ-BUDZIE Jak to miało sie nie wyłlożyć?....skoro stanowiska Dyrektorskie i kierownicze były obsadzane osobami które tak naprawdę często były bez jakiej kolwiek wiedzy, za którą byli wynagradzani (i to sowicie)! Nijaki pan [usunięte przez moderatora] z zawodu "DYREKTOR" śmiechu warte! wylany z Opoczna który został przygarnięty do kochającej rodziny "GEJ-BUDOWEJ" Dlaczego został przyjęty? dlaczego tacy ludzie nie są sprawdzani przez wewnętrzne struktury firmy? Czy w tym przypadku była jakakolwiek rekrutacja? he...napewno nie. Dlaczego? już wam mowie....Firma GEJ-BUD kiedyś była sobie zwykłym kurnikiem...trochę siatki trochę placyku i parę paletek z płytkami które pierwsz dotyk ciepłych rąk poczuły od takiego tam sobie owadzika z rodziny pszczółkowatych....ale ale...było jeszcze kilka osób które w pocie czoła pomagały jak tylko umiały ( oczywiście pomoc fizyczna ) gdyż wypisanie dokumentu "wz"było już poza granicami ich kompetencji z wiadomych powodów (braku wykształcenia) ( niepełna zawodowa lub ukończona podstawowa.....z biegiem czasu te właśnie osoby były określane tytułami "KIEROWNIK" "DYREKTOR" sam będąc pracownikiem w/w firmy miałem do czynienia...baaa nawet byli moimi przełożonymi Więc jak to miało działać? jak to miało się nie wyłożyć? jak szajka tempaków proadziła coś co w efekcie końcowym przerosło ich tempe umysły. Reasumując "zarząd GEJ-BUD S.A zatrudniał każdą osobę która miała wykształcenie troszeczkę wyższe od zawodowej... a dlaczego? bo sami są matołkami. Chcesz byc DYREKTORIEM czy KIEROWNICZKIEM musisz troszeczkę przebić wykształceniem "zarząd" (średnie) to masz DYREKTORA he.....i to miało działać.......

heniek

co pracownicy winni już w połowie 2009 dało się odczuć że nic z tej firmy już nie będzie .Zarząd meilami uspokajał że wszystko wróci za 2 miesiące do normy-wróciło ,ludzi pozwalniali i to w chamski sposób kasę pracownikom wiszą za zaległe urlopy i prace w styczniu ,lutymi i marcu nawet na paliwo do samochodów nie mają żeby towar posprzątać a co do sądów to wiele spraw już jest a oni starają się udowadniać że firma padła przez pracowników i to z dużym stażem 10-15 letnim?

anonim

j.dar - 2010-03-21 14:38:27 Coś wam napiszę o wspaniałym GEJ-BUDZIE czekamy

j.dar

Coś wam napiszę o wspaniałym GEJ-BUDZIE

anonim

:(

anonim

Reasumując w tym kraju należy uczciwie pracować i na koniec dać się wydymać. Zabiorą ostatnią premię jak jesteś do odstrzału, nie wypłacą pensji zasłaniając się upadłością, do sądu nie ma co iść. Cierpliwie czekać może coś skapnie. A spróbuj nie oddać laptopa czy komórki to będą Cię bezczelnie ścigać! To jest państwo prawa? Mam nadzieję, że w końcu odpowiedzą ci co są za to winni!

hurt

Nie foda tylko Constructor Jak na kogo zobacz sobie w krs online

anonim

a czy ktoś wie na kogo zarejestrowana jest foda?

anonim

Czas pokaże!!!

pracownik 007

zgadza sie, z funduszu mogą zapłacić do momentu ogłoszenia upadłości tj 10 luty, na pozostałe pensje jest już od jakiegoś czasu kasa na koncie, tylko jak wiadomo konta poblokowane i tak sie włąśnie ruszają z załatwieniem odblokowania.

Zostaw opinię o Gen-Bud S.A. - Warszawa

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Gen-Bud S.A.