Rowery kross (kross.pl - KROSS)

2.5/5

• Brzezice
  • Księstwo
  • Mchówko

3. Opinie o pracodawcach Przasnysz
  5. Opinie o Rowery kross (kross.pl - KROSS S.A.)

Opinie o kross.pl - KROSS S.A. w Przasnysz

Nie przegap nowości o Kross S.A.!

Again

15.09.2019 20:52

Jak pomysle że jutro znowu tam muszę pójść, to mam dreszcze.
    statysta

24.09.2019 12:08

tak. kolejny pokaz pogardy? nowoprzyjmowani juniorzy maja niekiedy wyższe wynagrodzenia od midów.
    Again

24.09.2019 14:04

Zawsze to jakaś zacheta dla potencjalnego pracownika. Spoiler: jak się odejdzie z pracy a potem wróci to zarobki można mnożyć razy dwa. Jest kilka takich przypadków. Jest taki niedobór ludzi że można śpiewać stawki z kosmosu (o ile nie jest się już zatrudnionym, wtedy rozmowy o podwyżce = rozmowy o zwolnieniu).
    Chętny

19.09.2019 10:00

Gdzie dokładnie jest oddział w Warszawie? Z góry dziękuję za podanie adresu.
    Adres

20.09.2019 18:30

Poda ktoś adres?
    Zadzwoń

21.09.2019 08:38

Na stronie jest telefon podany. Zadzwoń i się dowiesz jaki to adres. Proste.
    Aplikant do działu Marketingu

11.09.2019 18:32

Witajcie, Czy możecie powiedzieć coś na temat pracy w dziale marketingu? Stanowisko Marketing/Brand Manager. Praca rotacyjna 3 dni Warszawa, 2 dni Przasnysz. Jacy są tam ludzie, jaki jest klimat, jak się pracuje? Będę wdzięczny za każda opinie
    Jak to skąd?

11.09.2019 22:21

Jak się kończą pomysły na lans, to trzeba szukać czegoś nowego.
    Brand

11.09.2019 23:18

Kompetencje decydują raczej o szybkim odejściu. Brak kompetencji pozwala na długi dryf i zapewnia spokoj. Jak kto ma umiejętności i wiedzę to szybko zbiera manatki i znika. To że w przeciągu roku było chyba trzech brand managerów chyba daje do myślenia. Każdy kolejny znikał szybciej niż poprzedni.
    Kasia M.

23.08.2019 22:14

Mój wpis będzie długi, ale wielu Wam powinien pomóc zrozumieć, dlaczego większość negatywnych komentarzy tutaj jest prawdziwa. Proces rekrutacyjny trwał relatywnie długo, ale było mi to na rękę ze względu na poprzednią firmę, w której pracowałam. Pani (usunięte przez administratora)z działu kadr nalegała na moje, jak najszybsze rozpoczęcie pracy, ponieważ miałam przygotować się do wyjazdu na targi na Tajwanie. Przy negocjacjach pensji ustaliłyśmy także, że po 3 miesiącach wzrośnie ona o X zł. Wszystko jest w formie pisemnej (mail). Niespodzianka po rozpoczęciu pracy była taka, że wcale nie byłam brana pod uwagę przy wyjeździe na Tajwan, a po 3 miesiącach nie było pieniędzy na moją "podwyżkę", która była ustalona podczas procesu rekrutacji. Z kwoty X zł otrzymałam jakieś 60%. Podpisałam umowę na kolejne 6 miesięcy, bo podobno po pół roku, brakujące 40% miało się znaleźć. Ale znowu niespodzianka. Upokarzające było to, że trzeba się prosić o coś, co firma / pani z (usunięte przez administratora)obiecała podczas procesu rekrutacyjnego. To piszę, abyście mieli przestrogę i nie wierzyli w każde słowo, obietnicę (nawet tę pisaną). Dalej nie było wcale lepiej. Zresztą z codziennych historii można byłoby napisać książkę. :) Niestety nie stawiają one firmy w dobrym świetle. Przeskoczę więc historię o kilkanaście miesięcy, w których to miało być wartościowanie stanowisk, zatrudnianie stażystów do działu, szkolenia i inne obiecanki cacanki. Nie było nic oprócz (usunięte przez administratora) zdenerwowania. Szala goryczy się przelała, kiedy dział kadr wydał nowy regulamin o dofinansowaniach dojazdów i dodatkach mieszkaniowych (wrzesień). Regulamin ten zawierał błędy, które wytknęli pracownicy. Tuż przed wypłatą dodatków, dostaliśmy maila, że nie zostaną wypłacone (październik), bo regulamin musi być poprawiony. Treść regulaminu została zmieniona i wysłana mailem ( listopad). Warunki była mniej korzystne dla pracownikó(usunięte przez administratora) Tutaj totalna samowolka. Zwracam uwagę na tę kwestię, ponieważ w ten sam sposób mogą być wprowadzane zmiany, dotyczące premii, etc. Wisienką na torcie był mój "awans" :D Do tej pory wywołuje uśmiech. W bardzo dużym skrócie mój "awans" miał polegać na tym, że miałam przejąć obowiązki trzech stanowisk, ale (!!!) za tę samą pensję. (usunięte przez administratora)nie widział różnicy między stanowiskiem menedżera produktu i menedżera kategorii produktu. Uznał też, że dostałam w ciągu dwóch lat 3 podwyżki ( zapomniał, że dwie, to te, o których wspomniałam powyżej i należały mi się jak psu buda po 3 miesiącach, a nie po 9, kiedy udało mi się wyżebrać pełną kwotę!). (usunięte przez administratora) Niestety też prawdą jest, że płace osób z Warszawy są często dużo wyższe niż osób z Przasnysza czy okolic. Aczkolwiek w moim przypadku, to tak nie do końca się sprawdzało :) Oczywiście koszt wynajmu mieszkania jest tam dużo tańszy, niż w Warszawie, ale wszelkie pozostałe koszty są takie same, a czasami nawet wyższe, więc argument uważam jako wyssany z 4 liter. Wiele osób, które tam pracują, bądź pracowały robiły to z pasji i z serca. Przykre, że jest to zabijane. Żeby nie było, są też pozytywy pracy w Kross. Znajomi. Z kilkoma osobami do tej pory utrzymuję kontakt. Wszystkie dały wypowiedzenia. To powinno
    Kiedyś pracownik

10.09.2019 21:20

Naprawde? To dlaczego kiedy Kasia M. próbowała zadbać o "swoje", nagle stała się niewygodnym pracownikiem? Zaczęła być postrzegana jako osoba rozczeniowa. W Krossie, niestety, każdy kto się upomina o "swoje" (czyli wynagrodzenie adekwatne do umiejętności i zakresu obowiązków) staje się niewygodny. Najlepiej pracować za dziesięciu za pensję jednego i jeszcze z uśmiechem na twarzy.
    BZDURA

11.09.2019 14:34

"Jeśli mają potrzebne kompetencje to pracodawca ich zatrzyma." - Większych bzdur dawno nie czytałem. To co ktoś tu już napisał, w tej firmie nie szanuje się ludzi.
    statysta

10.09.2019 23:00

przasnyska ryba psuje się od głowy. w firmie (stanowiska biurowe) sa naruszenia prawa pracy: - wirtualne nadgodziny - nieposzanowanie doby pracowniczej, - utrata premii za 2 dni L4 na kwartał: ludzie przychodzą do pracy z temperatura po 39*, bo premia to 20% kwoty netto. a kwota ustalona na rozmowie kwalifikacyjnej zawiera juz premię, co okazuje sie dopiero po jakimś czasie. co wiecej, premia uzalezniona jest od wykonania zadań. a zatem masz grypę, katar przeszkadza pracować? no to kara, po premii, mimo wykonania zadań. albo weź z urlopu. - przymuszanie do wzięcia urlopu w określonym terminie (lipiec), mimo, ze nie bylo o tym mowy podczas rekrutacji. - brak szkoleń, brak jasnych ścieżek i narzędzi rozwoju - przeładowanie obowiązkami: niejedno stanowisko możnaby obsadzić dwiema osobami - śmiesznie niskie płace, nierówność plac dla kobiet i mężczyzn - awansowanie nie tych kompetentnych ale tych, którzy umieją gorliwie potakiwać. - brak organizacji, mnóstwo projektów wewnętrznych jest prowadzonych po to, zeby gorliwi mogli sie popisac, nie z faktycznej potrzeby firmy. mnóstwo projektów upada, ogrom pracy jest marnowany koledzy niepochodzący z przasnysza lub okolic podporządkowują całe zycie, przeprowadzają swoje rodziny, zeby wykonywać pracę marzeń, obiecana im podczas rozmowy kwalifikacyjnej. jak nie byc rozczarowanym?
    Sisi

11.09.2019 08:04

Można jeszcze dodac, że dyrektorów jest już prawie tyle samo co specjalistów. Tworzone są nawet stanowiska dyrektorskie bez jakiegokolwiek zespołu. I taki dyrektor się przechadza, snuje i wskazuje palcem tych co za mało pracują. Ma wysoką pensję, samochód i bliżej nieokreślony zakres obowiązków. Ale jak on pięknie się podlizuje, jak ładnie się uśmiecha, to wystarczy... Kojarzycie Jarząbka mówiącego do szafy? To właśnie taka postawa jest premiowana. Jest dobrze, a jak widzisz że jest źle, to znaczy że źle widzisz. A że projekty leżą, to znaczenia już nie ma. Ważne że klepiemy się po plecach i patrzymy w świetlaną przyszłość. Kurtyna.

07.08.2019 12:22

Dno, dno, dno i 3 metry mułu i kopać jeszcze głębiej i tam można znaleźć poziom Krossa. Nierówne traktowanie pracowników, mobbing, kłamanie, bałagan i dużo, dużo więcej . Biuro w Warszawie to totalny freelance, więc jeżeli ktoś szuka pracy do wyciągnięcia hajsu, to polecam. Przez kilka pierwszych tygodni trzeba poudawać, że się pracuje, a później fajrant. Tylko trzeba posiadać zdolność ślizgania się i mówienia o tym, ile się zrobiło, kiedy nie zrobiło się nic :) Pracownicy z Przasnysza i okolic zarabiają ok. 2 lub 3 razy mniej, bo utrzymanie w Przasnyszu jest tańsze przecież... Panuje duża segregacja na pracowników i kierowników/dyrektorów, a ci ostatni, to chyba przyjmowani są za nienoszenie stanika :) Co by tam więcej napisać? :) Nie ma raczej zalet pracy w tej firmie :) Wypada dodać fakt, że jest duża rotacja. Ci mądrzy odchodzą sami, a Ci nieco bardziej leniwi są zwalniani w wyjątkowo chamski sposób. Szkoleń oczywiście nie ma. To znaczy nie było przez 4 lata, więc jeżeli ktoś tutaj pisze, że były to przypuszczam, że to agencja, albo Casper przyjazny Duszek :) Ah i jeszcze dodam, że Pani z HR-ów, to pożal-się-bosze...
    Ktoś

10.09.2019 21:39

Prawda!
    Cygan

09.09.2019 21:07

Czy ktoś może coś powiedzieć jak się pracuje na produkcji, wszystko jedno czy montaż czy lakiernia, jak atmosfera i jak zarobki.

10.09.2019 21:03

Niskie zarobki, duże wymagania. Nie polecam.
    Lelu

06.09.2019 22:14

Rozmowy rekrutacyjna fatalna. Nie skorzystam.
    Czemu

06.09.2019 23:58

Stanowisko? Coś więcej?
    Jachu

03.09.2019 15:49

Dzień dobry pojawiło się ogłoszenie na handlowca w rejonie zachodniopomorskiego i pomorskiego. jak się pracuje w firmie, co stało się poprzednikiem? będę zobowiązany za odpowiedz. Nie chciąłbym trafić z deszczu pod rynnę. lepiej mieć znanego wroga niż nowego :) Dziękuję i pozdrawiam
    JACHU

05.09.2019 07:36

Dziekuję wszystkim za odpowiedzi. W mojej firmie było to samo. Był super dyrektor i go odstrzelili a dzieki nowemu wymieniło sie 80% składu Przemyślę dobrze tą ofertę Pozdrawiam
    ssork

05.09.2019 16:17

Dyrektor eksportu też nigdzie się nie wybieral, prawda? A został wybrany do wylotu. Na tym wlasnie polegaja obecne decyzje. Niekoniecznie o wyrzuceniu decyduja wyniki. Decyduje widzimisie gigantow z zarządu.
    broń bosze

04.09.2019 19:55

Byłem, odszedłem, nie wrócę, nie żałuję.
    Po

14.08.2019 16:21

Atmosfera w biurze średnia. Zarobki też bardzo słabe w porównaniu z Warszawą. 2 koła, jedna pasja. Znaczy się jedna pensja.
    Ania

03.09.2019 12:42

Nie wiem kto napisał ten komentarz ;) Koszty utrzymania są niższe w porównaniu do Warszawy pod względem wynajmu mieszkań lub zakupu. Biedronka to nie jedyny sklep, a ceny w małych sklepikach są o wiele niższe niż w Warszawie.
    eeeee

04.09.2019 19:47

Nie no proszę Cię, nie ma jakiejś diametralnej różnicy. No chyba, że robisz zakupy w Warszawie w nowym, hipsterskim SAMie. Poza tym te różnice nie są dwukrotne, tak jak pensja w w.w. firmie. A do powyższej osoby, właśnie kina nie ma. Jeżeli chce się do niego pójść, to trzeba dojechać i zapłacić za paliwo... a to kosztuje więcej niż przejście się na spacer do multikina.
    poszukujący

06.08.2019 14:49

Cześć. Widziałem, że szukają do pracy jako przedstawiciel handlowy. Czy ktoś w temacie jest w stanie odpowiedzieć na kilka pytań,a mianowicie: 1. Jakie są narzędzia pracy do dyspozycji (samochód służbowy)? Czy można go używać prywatnie? 2. Jaka jest podstawa? Jakie REALNE premie można osiągnąć? 3. Jak wyglądają plany sprzedażowe? 4. Posiadam doświadczenie jako PH w B2B jednak w innej branży, czy są szansę na prace w tej firmie? Dziękuję wam za udzielone odpowiedzi... :)
    Poszukujacy

27.08.2019 18:29

Ilu jest handlowców w firmie? Jak często muszę oni przyjeżdżać do biura? Czy praca jest "elastyczna" czy przełożony bardzo kontroluję i narzuca z góry plan pracy?
    Ania

03.09.2019 08:44

Ciężko powiedzieć ilu jest handlowców, bo tylko część jest stacjonarnych, a terenowi muszą pojawiać się tylko co jakiś czas (podsumowanie sprzedaży było chyba raz na miesiąc i czasem jakieś szkolenia). Ciężko mi powiedzieć jak wygląda dokładniej praca w tym dziale, bo nie pracowałam w handlowym. Jednak jest to dział z chyba najlepszą atmosferą

31.08.2019 00:04

nie bede przepisywac po kolegach. dodam natomiast, ze panuje dodatkowo seksizm i arogancja w białych rękawiczkach.
    XY

31.08.2019 09:20

Zarządzający dają ciche przyzwolenie na seksistowskie zagrywki. Bo to przecież takie niegroźne (rubaszny śmiech mode:on). Nierówność płac jest tego wymiernym przejawem.

01.09.2019 21:31

i to wyłącznie tym najbardziej widocznym. bo wcale nie trzeba glosno deklarowac, ze ma się jakies stanowisko. (pokazaly to chocby ostatnie wybory). a na marginesie - przyklad tego mamy w innym komentarzu: jak pani dyrektor nie chce nosić stanika, to jest to tylko i wylacznie jej decyzja i nijak się ma do tego, co ma ona robic na stanowisku, ktore obejmuje. trzeba tu postawic grubą kreskę pomiędzy umiejętnościami (w tym momencie bez wartościowania), a tym, co kobietom w pracy panowie koledzy pozwolą nosic, a na co nie.
    Odradzam

09.08.2019 05:51

Pod nowymi rządami, to jakiś cyrk. Odradzam każdemu, kto ma wybór. Historie z każdego działu, każdego dnia. Od błachych, do tak poważnych, z którymi śmiało można iść do sądu pracy. Tylko kto będzie na tyle zawzięty I odważny...?! Nie polecam tego pracodawcy!
    Stanowczo odradzam

09.08.2019 09:36

No chyba że niepewność jutra i donosicielswo was kręcą. Wtedy polecam bo można się rozwinąć I awansować.

31.08.2019 00:06

prawda. donosicielstwo.
    ECS

28.08.2019 21:20

Pracowałem tam kilka lat temu, przynajmniej wtedy Kross był dobry aby zdobywać wiedzę, umiejętności i doświadczenie - było od kogo. W tej chwili pełno tam niedouczonych pływaków i obszczymórków, którzy udają że coś potrafią. Ich jedyną chyba umiejętnością jest biegła znajomość Excela i nic po za tym.
    Excel

28.08.2019 22:14

Arkusze kalkulacyjne są ważniejsze niż fakty. A jeśli jest odwrotnie, tym gorzej dla faktów. Znajomość branzy wyparowuje z firmy bardzo szybko i bez refleksji. Stanowczo POLECAM pracę każdemu kto potrafi dobrze symulowac pracę. Odnajdzie się.

26.08.2019 08:43

SYF!
    PH

13.08.2019 10:13

Same kiepskie opinie, ale o pracy w siedzibie firmy lub na produkcji. Czy ktoś jest w stanie podać jakieś KONKRETNE informację odnośnie pracy Przedstawiciela Handlowego? Jaka Podstawa? Jak wygląda czas pracy? Jakie narzędzia pracy? Jakie plany i premie?
    HP

13.08.2019 12:41

Jak wynegocjujesz tak masz. Raczej powyżej 4000. Planu czasem się uda wyrobic, ale to zależy od pogody I sezonu. Jaki teren masz do obstawiania?
    Alfred Hiczkok

14.08.2019 22:14

szukaja na Podkarpackie lub Dolnoslaskie więc pewnie jeden z nich. Możesz wypowiedzieć się o którymś z tych rejonów? PH sami odeszli czy zostali zwolnieni?
    Zzzz

12.08.2019 13:52

HAHA to się podziało. też tam pracowałem i też odradzam! Nie jest to niestety dobry pracodawca z wielu względów... Mogę tylko powiedzieć, że to co się tutaj wypisuje, to prawda.
    ,./

14.08.2019 07:59

Tak, pensja jest na czas i umowy o pracę. Na produkcji chyba często podpisują umowy przez pośrednika / agencje pracy.
    ,./

14.08.2019 08:37

Myślisz, że ktoś tam na to wpadnie? :)
    LM

12.08.2019 14:39

Przy takiej rotacji pracownikow dziwię ze tak malo jest tutaj szczerych wpisow o kross. Mam doswiadczenia z ta firma, jako pracodawca. zle doswiadczenia.
    w114

08.08.2019 08:58

Dzień dobry, również zauważyłem ogłoszenie na PH w regionie D/L . Mnie bardziej interesuje praca niż dodatki, o które tutaj najczęściej padają pytania. Jak jest rozliczany czas pracy, ile osób nad sobą ma PH i komu podlega? Kogo firma szuka, młodych z mniejszym doświadczeniem czy ewentualnie osoby starsze +/- 40? Może ktoś z pracowników powie jak wygląda praca w ciągu tygodnia/miesiąca ? Pozdrawiam i z góry dziękuję za informacje.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Rowery kross (kross.pl - KROSS)?

Kontakt - Kross S.A.

Leszno 46 06-300 Przasnysz

Branże: Sprzęt sportowy

Takitam

31.07.2019 20:32

Witam Firma poszukuje Przedstawicieli Powiedzcie proszę jak wyglada praca na tym stanowisku, jakie narzędzia tzn jaki samochód i czy można wykorzystywać prywatnie , jakie targetu i czy realne? Dziękuje za konkretne odpowiedzi
    Takitam

04.08.2019 12:40

Jak najbardziej Spełniam wszystkie oczekiwane wymagania.

07.08.2019 11:49

A jakie to te super warunki? :)
    Karol 2985

16.06.2019 12:40

Witam . A jak jest z umowami o pracę? Ile umów mogą przedłużyć na czas określony w HR? Niby 3 umowa powinna być na czas nieokreślony ale czy jest tak naprawdę?
    Karol2985

16.06.2019 14:30

Interesuje mnie praca tam. Tylko dochodzą mnie słuchy że umowy przedłużający co 3 miesiące. Czy mozna dostac umowę na czas nieokreślony?
    Rafał

09.04.2019 14:35

Witam serdecznie wszystkich !!!. Otrzymałem zapytanie na stanowisko Kierownik Produkcji. Czy ktoś ma wiedzę na temat tego stanowiska ?. Czy duża jest rotacja ? mniej więcej jaka jest pensja ? jaka jest atmosfera w pracy ?. Z góry dziękuję za odpowiedź. Pozdrawiam.
    Były

04.06.2019 04:48

Pracowałem tam kilka lat temu i z tego co wiem to nie wiele się zmieniło. Standardy słabe, targety z kosmosu. Największe wyzwanie to lakiernia wodna. Ogromne zapylenie, brak fachowej kadry, jednym słowem (usunięte przez administratora)

17.03.2019 17:36

Bardzo nieprofesjonalne, lekceważące podejście do kandydata. Po rozmowie rekrutacyjnej ustalilismy termin, w ktorym Pani HR da mi informacje o wynikach. Po terminie dzwonie, ale jeszcze nie ma decyzji a Pani od hr Obiecuje oddzwonic. Po tym kontakt sie urywa, Pani Hr nie odbiera telefonu, nie odpisuje na wiadomosci. Nie poważne podejscie. Aplikowalem na stanowisko referenta, spełniałem podane w ogloszeniu wymagania.
    Jarek

04.02.2019 20:31

Nie przesadzajcie z narzekaniem.Warto docenić, że mamy dobrą firmę!
    Musiał

02.03.2019 11:10

Dobrą zawsze warto. A jak dobra nie jest to warto pisać prawdę. Sam fakt bycia polską firmą niestety nie jest powodem do dawania for.
    Alicja

26.02.2018 11:55

@anonymous ta zachęta jest na rozmowie rekrutacyjnej do firmy kross sa? Wtedy rekruter informuje potencjalnego pracownika o tym, że w firmie często odbywają się imprezy integracyjno-szkoleniowe w lokalach i często są wymieniane na nowe samochody służbowe?
    anonymous

04.03.2018 11:42

proponuję spróbować na własnej osobie
    Muminek

27.11.2017 21:17

Niskie zarobki, stres, mobbing. Kablarstwo Jak komuś się nie spodobasz to przegrzebią Ci pocztę, kompa i z pracy wyrzuca
    mus

08.05.2016 08:16

2-3 letnie doświadczenie to nie jest duży wymóg do spełnienia, a przynajmniej można być pewnym pewnej umowy.
    Robocop

24.11.2015 17:14

Czy to lakiernia, czy montaż, czy tzw Engineo, to tak samo jesteś traktowany. jest kilku ludzi ustawionych i jeżeli nie grasz z nimi w drużynie, to zawsze Cię wystawią. Tak jest z Preezesem Engino i tak jest z v-ce z Kross. Po ostatnich samoredukcjach u technologów, pozatrudniali sobie samych z LG, udających że wiedza o co chodzi, a w rzeczywistości nie mają o niczym pojęcia. W samej firmie awansowac można tylko po znajomości i wchodzeniu w (usunięte przez administratora) cie, jak się nie podporządkujesz, to jak wyżej 'zostajesz wystawiony do odstrzału'. W całej tej zabawie wewnątrz firmy nie chodzi o dobro klienta tylko o to aby się przy korycie utrzymać imitując jednoczesnie prace ' specjalistą w tym jest znów jest wymieniona wyżej dwójka'. Na dzisiaj ta firma to stagnacja, export nie idzie, w polsce coś tam osiągneliśmy ale ceny leGranda (pomysł Preezesa) i Krossa, nie dla szarego kowalskiego. Kązdy rower jest montowany i produkowany na tych samych komponentach, dzisiaj nie ma już róznic w technologiach, sa tylko w specyfikacjach, więc szukajcie czegoś co ma dobra specyfikację i kupujcie, nie warto dopłacac za markę, bo w rowerach to nic nie znaczy.
    Cassavetes

21.02.2016 21:59

Kolega Robocop trafnie to ujął, widać stary pracownik Krossa :-) Dodam od siebie, że wymagania stawiane przez przełożonych oraz ich "cudowne" pomysły warte są naprawdę jedynie popukania się w czoło. A, byłbym zapomniał, polityka finansowa leży i kwiczy... na szczęście nie dotyczy to na razie wypłat, które każdego 10tego są na koncie.
    kg

24.02.2015 21:39

Silną pozycję można uzyskać nie tylko "wiedzą"
    Kpina

07.02.2015 20:02

Żeby nie PR to nie było by tam ładu i składu. Na tą chwilę jest to jedyna osoba która ogarnia lakiernię. Jak by nie spełniał wymogów dyrektora N to napewno by nie miał tak silnej pozycji na lakierni.
    powodzenia

05.02.2015 19:52

(usunięte przez administratora)zrobił sobie z tej lakierni prywatny folwark. Za ciasto i kawkę załatwia podwyżki. to jest fenomen tej firmy, Osoba bez pojęcia trzyma się tak długo, ale kto tak nie podkłada świni jak on. kilu się przekonało i jeszcze kolejni też się przekonają, chociaż po ostatnim donosie podobno chcą mu ręce połamać.
    egon

29.01.2015 07:38

Dionizy daje radę:):):) przy okazji jak na lakierni, trzyma sie jeszcze? Szczerze mowiąc to porócz Piotra to raczej nikt tam dłuzej nie wytrzymał
    rowerzysta

15.12.2014 15:58

Ktoś pytał o Dionizego - efekt 6 miesięcznej pracy to pomalowanie wszystkiego na biało :) dużo mówi a efektów nie ma i chyba nie będzie. Gość tzw. opowiadacz. Nr.1 to i tak nowa kier. HR
    jogurt

16.10.2014 22:13

O co chodzi z exportem ?? Znowu kogoś zwolnili z tego działu ?? Podobno znowu szukają ??
    lolek

01.10.2014 12:02

mam pytanie, co się dzieje na lakierni, ciągle jakieś zmiany, a co sie stało z obecnym kierownikiem lakierni, i czy ludzie maja odpowiednie kompetencje czy wszystko jest łapanki, bo jak patrzę na komentarze to nie wygląda to dobrze
    ofrahaza

27.09.2014 11:01

Co myslicie o dionizym?k8YZ
    day

28.09.2014 18:54

facet z wizją, ale nie wiem czy dostanie tyle czasu, aby wszystko
    lakiernik

19.09.2014 19:58

Powrót jest jeden i to w końcu chyba najlepszy od kilku lat. wreszcie na lakierni zaczyna panować normalność. szanujcie takich ludzi jak nowy kierownik
    marge

16.09.2014 13:06

Witam,czy ktoś może mi podpowiedzieć jak w tym momencie wygląda sytuacja w firmie? Czy warto starać się tam o pracę? Czytając opinie zastanawiam się czy będzie jak zawsze - niskie zarobki, ogromne wymagania, fatalna atmosfera oraz ciągłe poniżanie przez kierownika i prezesa?

01.09.2014 07:47

Zadałem pytanie serwisowi KROSDS-a o symbol wkłądu suportu roweru szosowego podając im numer produkcyjny roweru.No i co i nic klapa nie potrafili znaleźć odwiedzi pytali o zlecenie o typ potem porośli o skany roweru i NIC zamilkli.Zaraz rozbiorę suport i się dowiem sam.Wniosek pracownicy KROSSA maja daleko w tyle użytkowników rowerów produktu nawiasem mówiąc dobrego .

Zostaw merytoryczną opinię o Kross S.A.