Rowery kross (kross.pl - KROSS)

2.5/5

• Brzezice
  • Księstwo
  • Mchówko

3. Opinie o pracodawcach Przasnysz
  5. Opinie o Rowery kross (kross.pl - KROSS S.A.)

Opinie o kross.pl - KROSS S.A. w Przasnysz

Nie przegap nowości o Kross S.A.!

pytam

02.07.2021 21:56

Kross ma siedzibe w psasnyszy a oferty pracy sa na Warszawe. Ktos moze powiedziec o co chodzi? Praca jest zdalna, czy maja tez biuro w Waw ?
    Milka

20.07.2021 12:44

Kiedyś brałam udział w ich rekrutacji i było tak ze npn3 3 dni w wawie, 2 w przasnyszu. Jak dla mnie firma nie była warta takiej komplikacji w życiu. Pieniądze też małe, nic na zachętę tego jeżdzenia nie dają.
    prośba o opnie

02.07.2021 22:57

Jak oceniacie pracę działu personalnego w firmie? Czy są to specjaliści i jak pomagają zatrudnionym pracownikom?
    Milka

20.07.2021 12:38

A to w firmie nie ma managerów, którzy by pomagali swoim pracownikom w zespołach?!?
    Giede

16.06.2021 12:55

Wizje rozwoju biznesu są porywające, ludzie pełni pomysłów, chętni i otwarci do współpracy. Jednak im bliżej zarządu, tym grubszą trzeba mieć skórę (usunięte przez administratora)Ważniejsza jest umiejętność gry i czytanie między wierszami niż podparte doświadczeniem i danymi rozwiązania.(usunięte przez administratora) Jeśli ktoś zaczyna być niewygodny nie rozmawia się z nim bezpośrednio, nie udziela informacji zwrotnej, ale rozmawia się z innymi osobami budując krytyczne nastawienie i podważając kompetencje. (usunięte przez administratora) Zadaniowy czas pracy sprawia, że pracuje się 7 dni w tygodniu od rana do nocy. Zasadniczo roztacza się wizje świetlanej przyszłości, stwarza obietnice i pozory dbania o ludzi, a faktycznie wyciska się z nich ile się da, stawiając coraz wyższe wymagania i śrubując normy. Firmę stać jest na o wiele więcej, niż daje. I to pod względem finansowym, i to pod względem kultury współpracy i potencjału ludzi. Hamują to pazerność i krótkowzroczność wynikająca z przekonania, że KROSS ma niepodważalne i niezmienne atuty jako pracodawca, a poczucie bycia zespołem wystarczy za wszystko inne.

16.06.2021 17:30

Lepiej tego ująć nie można. Wszechobecne przekonanie o wyjątkowości marki, która jest znana tylko w Polsce... Dodam tylko, że im wyżej tym wiedza o rowerach mniejsza. Nikt z zarządu nie jest kompetentny w tej materii a nigogo poniżej dyrektora się nie słucha. Rotacja na stanowiskach specjalistow mówi sama za siebie.
    Nika

18.05.2021 17:37

Dlaczego firma co kilka miesięcy ponawia te same ogłoszenia?
    były pracownik

20.05.2021 07:10

ponieważ 1 jest wysoka rotacja 2 nie sa w stanie znalezc kogos, kto bedzie pracowal w przasnyszu (zamieszkaj tam), za niskie stawki i bedzie jednak raczej wykwalifikowny 3 proces rekrutacji niekiedy trwa bardzo długo i kandydaci nie chca czekac kilka miesiecy na decyzję firmy - znajdują inne prace i proces zaczyna sie od nowa

09.05.2021 11:29

Jakie jest podejście kierownictwa do pracowników w Kross S.A.?
    Uczciwe

14.05.2021 12:06

Pracujesz dużo, masz szanse być dostrzeżonym i awansowanym. Dopuszczają własne pomysły i pozwalają na błędy. Są dobrymi przewodnikami po firmie.

19.10.2020 10:11

Po jakim czasie można dostać umowę na stałe w Kross S.A.?
    hehehe

19.04.2021 11:22

mniej wiecej tyle, ile czekasz na odpowiedź na pytanie :D
    Tomasz

31.03.2021 10:31

Jestem BARDZO zawiedziony firmą Kross. Jesteście Polskim importerem z CHIN, a nie polskim producentem. Wybierając firmę Kross liczyłem na polskie produkty. Tak mi w duszy zagrało, aby otworzyć sezon z rodzimymi produktami. Tymczasem rower biegowy, kask oraz kółka boczne podporowe to produkty MADE IN CHINA. Posiadam rower biegowy firmy "bikestar" (12" Sport Black). Produkt wyprodukowany w Niemczech. Spawy w tym rowerze są niewidoczne. Tańszy o ~50 zł od Kross. W rowerze od Kross (Kido 12” zielony), to przykro patrzeć rodzicowi, iż kupił tak beznadziejny prezent dla dziecka... Spawy w tym rowerze są po prostu fatalne. Szkoda że nie mogę dołączyć załącznika, bo bym pokazał Państwu chałturę. Popełnił błąd wybierając firmę Kross i przestrzegam innych przed rozczarowaniem.
    Anja

08.02.2021 14:20

Jakie benefity są dostępne? Czy pracownicy produkcyjni mają dostęp do dofinansowanych posiłków?

12.02.2021 10:44

W lecie jabłka są w jadalni. Mało, ale słodkie.

28.01.2021 09:36

Czy pracodawca Kross S.A. motywuje w jakiś sposób swoich pracowników?
    Oczywiście

10.02.2021 22:21

Pensja jest na czas. I tylko raz w roku zwolnienia grupowe.
    Roman

25.11.2020 20:58

Dziękuję serwisowi Kross w Lesznie, za bardzo miłą i profesjonalną obsługę. Otrzymałem pomoc praktycznie natychmiastowo a wadliwa część została wymieniona na nową w bardzo krótkim czasie.
    eee

26.11.2020 11:29

A to nie jest serwis o pracodawcy? Laurki to na google sie wystawia.
    bambek

25.09.2020 12:52

kupiłem soila 1.0 boost mam rower od czerwca i od tego czasu był dwa razy w serwisie ,nie dość że serwis trzymał rower po 3 tygodnie udokumentowali to odsyłką rowera do centralnego serwisu krossa ,to i tak rower wracał z tą samą usterką czyli wyskakiwanie błędów na wyświetlaczu W013,W011,E010 teraz rower obecnie jest w serwisie choć pani z krossa zarzekała się ,że teraz usterka nie będzie występować ,jak nic się nie zmieni to będę żądał zwrotu pieniędzy lub wymiany towaru na nowy z tytułu rękojmi ,rower więcej stoi w serwisach niż u mnie w domu ,apeluje do wszystkich co chcą kupić ten rower zastanówcie się dwa razy i poczytajcie opinie oraz recenzje na (usunięte przez administratora) Pozdrawiam

25.09.2020 23:04

Dziękujemy za przesłaną opinię. Feedback dotyczy naszego serwisu, który ciągle rozwijamy. Jeżeli ma Pan jakąś nie wyjaśniona sprawę dotyczącą produktu bądź serwisu prosimy o kontakt w wiadomości prywatnej pod adresem: [email protected] Zgodnie z obowiązującym prawem nie możemy podawać takich informacji na forum publicznym. Mamy nadzieję, że będziemy mogli skutecznie pomóc rozwiązać Pana problem.
    Klient

08.09.2020 21:58

Czy w Kross istnieje jakiś dział obsługi klienta?

09.09.2020 00:47

Tak, w KROSS jest dział obsługi klienta.
    Klient

18.09.2020 22:39

A już działa? Czy może szuka pracowników?
    rozczarowany

15.08.2020 13:08

Usuwanie negatywnych komentarzy na swój temat jest normą. Właśnie tak w dzisiejszych czasach walczy się o klienta w internecie, ale czy to wystarczy by osiągnąć sukces sprzedaży?! Nie sądzę jest to marny chwyt który może odbić się czkawką. A złe wieści szybko się rozchodzą również drogą pantoflową, o czym wiele osób zapomina. Proszę wziąć se to głęboko do serca i przemyśleć.
    candidate

31.03.2020 23:44

Z uwagi na ilość czasu jaką generuje sytuacja związana z koronawirusem, historia rekrutacji w której wziąłem udział na przełomie 2018/2019, w skrócie: Wysłałem CV na stanowisko X, przygotowałem się pod rekrutację na stanowisko X (produkty, rynek, koncepcje, itd.) W trakcie spotkania rekrutacyjnego okazało się jednak, że zostałem zaproszony pod kątem stanowiska Y. To że Pani (dyr HR) widziała we mnie potencjał i dobrego kandydata było miłe. Mimo to, wypadałoby poinformować kandydata pod kątem jakiego stanowiska faktycznie jest rekrutowany, tym bardziej jeśli to podróż: 100km w 1stronę + powrót. A co jeśli okazałoby się że ta 2 oferta mi nie odpowiada?? Co do spotkania, powiedziałbym standardowe, gdyby pominąć niewłaściwe zachowanie dyr. sprzed.- Pana Jacka: wyśmiewając jakby, zadał pytanie w stylu: 'skoro było tak dobrze, to czemu nie ma Pan pracy?' (wyjaśniając: pracy szukałem po tym jak poprzedni pracodawca, zwolnił większość pracowników, ratując się tym samym przed plajtą do której sam prawie doprowadził -> ...decyzje właściciela firmy). Wracając: czy można zadać pytanie z szacunkiem i zdobyć informacje dlaczego ktoś nie pracuje? -Można. Inna spr., że wyjście ze spotkania w jego trakcie nie świadczy dobrze o manierach. ... Tym samym byłem po 1 etapie, w dalszym kroku miało ukazać się ogłoszenie, a firma miała odbyć spotkania z pozostałymi kandydatami (którzy dopiero mieli się wyłonić) i wtedy miałem otrzymać feedback. Niestety mimo ustalenia info nie dostałem, poprawka: nie dostawałem... Sytuacja przeciągała się, poniekąd z uwagi na zmianę struktur. I oile ile zrozumiem to, że coś się przeciąga, o tyle w takiej sytuacji zawsze można napisać cokolwiek informując o tym - zamiast olewać i doprowadzać do syt. w której kandydat musi się przypominać, prosić o info... Warto zaznaczyć, iż w międzyczasie w związku z moim pytaniem o status, otrzymałem m.in. takie zdanie: "Mam nadzieje, że w przeciągu trzech tygodni zaprosimy Pana do kolejnego etapu." + dalej była informacja, co czeka kandydatów na 2 etapie. Dalej Pani M. - dyr HR poszła na urlop o czym mnie informowała, dlatego miała kontaktować się ze mną pani I. (też HR). Ale nie kontaktowała się. Pani M nie odezwała się również po powrocie z urlopu. Na koniec po kilku tygodniach otrzymałem enigmatyczną wiadomość: Dziękuję, (...) nie mogę zaprosić Pana do kolejnego etapu rekrutacji" (to był już mail od Pani I. z HR). Ostatecznie nie otrzymałem merytorycznego feedbacku, mimo iż mój udział w rekrutacji trwał 5 miesięcy :) ------ W rekrutacjach tak już jest ktoś że kogoś się wybiera, kogoś się odrzuca, natomiast całokształt tego co się wydarzyło, świadczy o nieprofesjonalnym zachowaniu i traktowaniu kandydata. Warto aby firma wyciągnęła z tego wnioski.
    Lakto

08.08.2020 17:24

(usunięte przez administratora) Taki jest świat, o dobrą pracę trzeba się starać, a twój wpis świadczy o tym że b. dobrze zrobili nie zatrudniając cię.
    candidate

12.08.2020 10:47

Masz chyba problemy poznawcze - świadczy o tym twój wpis :)
    Peter

05.08.2020 11:44

Bardzo problematyczna firma jesli chodzi o reklamacje ,nie ma kontaktu

06.08.2020 17:08

Jesteśmy zaniepokojeni Pana opinią. Na wszelkie zapytania oraz reklamacje staramy się odpowiadać najszybciej jak to możliwe. Chcielibyśmy wyjaśnić tę sytuację, aby nam to umożliwić proszę przesłać więcej informacji dotyczących Pana sprawy (nr reklamacji, nr ramy roweru, tel. kontaktowy) na adres mailowym: [email protected]
    Nick1

31.07.2020 09:31

Gdzie mieści się biuro w Warszawie?
    Fakty

14.05.2020 18:01

Firma tak dba o pracowników że niektórzy pracują po 12godzin dziennie, a płacone maja z 4/5, etatu. Sprzedaż kolosalnie wzrasta od miesiąca, a o powrocie na cały etat i premii pracownicy mogą zapomnieć. Nikt się na to nie zgadza ale ludzie nie mają wyjścia. Mają rodziny które jakoś muszą utrzymać.
    asg

21.07.2020 11:11

warto wspomniec, ze premia jest waznym skladnikiem wypłat...
    Szosowiec

16.07.2020 11:30

Czy firma Kross będzie rekrutowała w najbliższym czasie do swojego biura w Warszawie?
    Magdalena

01.07.2020 10:36

Witam od 2 dni nie mogę się dodzwonić do Państwa firmy. Owszem automad działa ale żaden konsultant nie odbiera pomimo długiego czasu oczekiwania. Na 2 maile też nie uzyskałam jeszcze odpowiedzi. Na stronie z państwa rowerami też wybór jest ograniczony a wielkość ram w rowerach górskich damskich wszędzie dostępna jest tylko XXS :(. Potrzebuję odpowiedzi na kilka ważnych dla mnie pytań a nie mam z kim o tym porozmawiać. Dziwne jak na tak dużą i znana firmę.
    Kris211

23.06.2020 16:17

Jaki jest numer do firmy Kross? Pod kilku dni próbuje dodzwonić się dip firmy Kross korzystając z numeru (29) 7521100 i słychać odpowiedź że nie ma takiego numeru. Czy ktoś ma jakiś inny dobry numer? Pozdrawiam
    Rafał

24.06.2020 17:08

Numer 297521100 jest jak najbardziej aktualny - przed chwilą sprawdzałem, odbiera automat i kieruje do odpowiedniego działu.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Rowery kross (kross.pl - KROSS)?

Kontakt - Kross S.A.

Leszno 46 06-300 Przasnysz

Branże: Sprzęt sportowy

Piotr

02.06.2020 14:00

Witam, nie można się w ogóle dodzwonić do państwa konsultantów. Jest jakiś inny numer niż 297521100 ?

03.06.2020 08:56

W związku z większą ilością kontaktów do Działu Obsługi Konsumenta KROSS czas oczekiwania na połączenie lub odpowiedź może ulec wydłużeniu. Zachęcamy do napisania maila na adres: [email protected] z podaniem danych do kontaktu zwrotnego, wówczas konsultant odpowie na zadane pytanie zgodnie z kolejnością zgłoszenia. Żadne zgłoszenie nie pozostanie bez naszej odpowiedzi. Przepraszamy za niedogodności oraz prosimy o wyrozumiałość. Podjęliśmy działania mające na celu wzmocnienie zespołu konsultantów i wkrótce czas oczekiwania na połączenie powinien ulec poprawie. Zespół KROSS
    Kross Hexagon

01.06.2020 11:30

w lipcu 2019 r. V-Gallery P.H.U w Warszawie zakupiłem rower Kross Hexagon przy zakupie internetowym nikt nie poinformował mnie o warunkach gwarancji otrzymałem instrukcję Kross oraz potwierdzenie sprzedaży i paragon. Kiedy w dniu dzisiejszym tj. po niecałym roku użytkowania zgłosiłem się do serwisu w Szczytnie powiedziano mi że skoro po miesiącu nie zrobiłem przeglądu gwarancja nie obowiązuje. Czuję się (usunięte przez administratora) natomiast produkt nie działa jak powinien tj. hamulce piszczą i nie działają jak powinny oraz pracując prawym pedałem słychać dziwne dźwięki.

01.06.2020 16:45

Jesteśmy bardzo zaniepokojeni tą sytuacją, dlatego chcielibyśmy ją zweryfikować i się do niej odnieść. Z tego powodu prosimy o bezpośredni kontakt na adres: [email protected]
    Bogdan

18.05.2020 17:01

Nie pracowałem w Krossie, ale słyszę na mieście niepochlebne opinie na temat tej firmy. Zresztą opinie ludzi, którzy piszą potwierdzają ten fakt. Szkoda, bo to przecież pracownicy stanowią filar zakładu.

16.05.2020 10:21

Czy można w Kross S.A. liczyć na jakieś dodatki?

18.05.2020 09:35

Na przykład na dodatkowe obowiązki :-)
    Pomocny

15.04.2020 15:37

Witam, Ilu pracowników obecnie zatrudnia firma?
    nick

17.04.2020 19:48

zapytaj ile zwolniła pracowników 〽️????
    Nik

28.03.2020 11:37

Zwolnienia grupowe. Tylko że polecieli sami pracownicy produkcji i niższego szczebla. Kierownicy i dyrektorzy ocaleni???? Kross sobie na własne żądanie wprowadził RAKA do firmy w postaci politycznie umocowanych zarządców, którzy prowadzą swoją politykę i tworzą zamknięty układ. Manipulują faktami i motają właścicielem, który zakochał się jak to zwykle w nowych, z "wielkiego świata" uzurpatorach. W sumie jego kasa jego sprawa, ale ludzi szkoda.

30.03.2020 21:52

Napisał ten, który najmniej wie jak widać za co ten dyrektor w rzeczywistości odpowiada... Lepiej nie wypowiadać się o czymś o czym nie ma się pojęcia...
    Warszawa

31.03.2020 09:15

"Lepiej nie wypowiadać się o czymś o czym nie ma się pojęcia". Dobre hasło, ale chyba nie obowiązuje dyrektorów. No to z ciekawości ilu kierowników lub dyrektorów zostało zwolnionych?
    Z domu

17.03.2020 22:56

Czy pracownicy Kross mogą pracować zdalnie? Czy są na urlopach? Pytanie na czasie.
    Askier

27.03.2020 16:36

Jest już info o zwolnieniach grupowych na stronie firmy. 25% załogi do zwolnienia..
    Kcin

27.03.2020 19:20

Milczenie jest złotem... A złoto sie przyda
    M

22.02.2020 22:26

pojawiła się oferta pracy na stanowisku specjalisty ds rozwoju platformy b2b, czy ktoś wie czy szukają kolejnej osoby do działu czy po prostu ktoś się zwolnił ? w zeszłym roku też była taka oferta

23.02.2020 10:54

Rozwój sprzedaży internetowej na rynku polskim i na rynkach zagranicznych spowodował, że poszukujemy kolejnego specjalisty ds. rozwoju platformy B2B i rozwijamy zespół o kolejnego członka naszej drużyny. Szczegółowe informacje na temat zakresu obowiązków oraz wymagań jakie stawiamy przed kandydatami można odnaleźć w ogłoszeniu publikowanym na portalu pracuj.pl oraz na stronie www.kross.pl Zapraszamy do zapoznania się z naszym ogłoszeniem oraz do przesłania stosownych dokumentów. Pracodawca
    M

22.02.2020 22:23

pojawiła się oferta że szukają osoby na stanowisko specjalisty ds rozwoju platformy b2b, czy ktoś wie czy to jest kolejna osoba do działu czy ktoś się zwolnił, w zeszłym roku też było takie ogłoszenie
    Aga

23.01.2020 09:38

Fajna praca! Rozwojowa!
    Agata

16.02.2020 22:25

Co rozwija? Jakieś szkolenia ? Dofinansowanie do studiów? Konkrety poproszę.

17.02.2020 10:42

Rozwijamy pracowników w ramach ścieżek rozwojowych uwzględniających zarówno potrzeby rozwoju stanowiskowego jak i kompetencje pracowników. Corocznie inwestujemy w szkolenia i kursy, konferencje w oparciu o utworzony plan szkoleń. Plany indywidualnego rozwoju pracownicy uzgadniają ze swoim bezpośrednim przełożonym a kwalifikacje podnoszą poprzez udział w szkoleniach zewnętrznych, uczestnicząc w szkoleniach organizowanych w firmie (dedykowane programy rozwojowe), a także korzystając z rozwiązań szkoleniowych on-line (platforma edukacyjna, która oferują dostęp do kursów wideo, ćwiczeń oraz testów). Dofinansowujemy również studia podyplomowe, związane z pracą zawodową ale decyzja o dofinansowaniu zależy od zbieżności studiów z kierunkiem rozwoju organizacji a także od wyników pracy pracownika. Kilka przykładów za ubiegły rok: • 140 godzin odbytych szkoleń on-line przez pracowników ( 62 tematy wybrane przez pracowników) • 34 Pracowników biorących udział w szkoleniach / konferencjach zewnętrznych • 6 wewnętrznych cykli szkoleniowych (aspekty prawne, produktowe, menedżerskie) • Rozwój kwalifikacji specjalistycznych (biegły rewident / samodzielny księgowy) Pracodawca
    Nie! Nie! Nie!

10.08.2019 08:17

Bardzo żle wspominam pracę w Kross. (usunięte przez administratora)
    j

10.08.2019 10:15

jakie stanowisko pełniłeś/pełniłaś ?
    ...

24.01.2020 12:02

TO kierownictwo, nie "te" "te" dziewczyny, "te" buty

30.11.2019 09:18

Dziewczyny jaki styl panuje w Kross S.A.?
    ?

12.12.2019 20:22

styl zarządzania, dress code...?
    Mm

13.12.2019 00:16

Co do ubioru to jak kto uważa , niektórzy chodzili elegancko , niekorzy bardziej sportowo wiec z tym okej
    Abcdfg

12.12.2019 16:47

Pracowałam w tej firmie ponad rok... bardzo dobrze będę wspominać ludzi z którymi pracowałam, to był naprawdę ogromny plus bo bardzo dobrze z nimi się współpracowało !:)) Nie podoba mi się ,ze firma oszczędza na pracownikach jak może.. te śmieszne podwyżki które były ostatnio, te nadgodziny które niestety rzadko były płacone.. wolne piątki dla osób które później musiały pracować po 10 godzin. Ale i tak mam ogromny sentyment do tej firmy i przejeżdżając obok firmy od razu przypominają mi się mile chwile :)
    wKońcuSzczęśliwa

02.10.2019 14:48

To może i ja się wypowiem po kilku latach pracy tu - albo raczej nie wypowiem o Krossie, ale powiem o mojej nowej pracy, którą dostałam od ręki po porzuceniu Krossa :) Osobiste opinie o pewnych osobach i ich zachowaniu sobie odpuszczę - tylko 5 suchych faktów: 1. Pensja z automatu o 43% wyższa - mimo zupełnie nowej branży na której w tamtym czasie się nie znałam (choć Kross twierdził że żądam za dużo) - do tego regularne podwyżki 3 razy w roku i dodatkowe premie za wyniki (poza kwartalną). 2. Płatne nadgodziny 150%, delegacje 150% (nie trwające po kilkanaście, a nieraz kilkadziesiąt godzin) i uwaga najważniejsze - w nowej firmie gdy jadę samochodem w delegacje i nie prowadzę pojazdu - nadal mi płacą :) 3. Darmowy angielski dwa razy w tygodniu, kursy i szkolenia jakie sobie wymażę 1-2 razy w roku, a nie jakieś bzdety, jak z urzędu pracy w stylu "Jak czuć się dobrze, zarabiając minimalną krajową?". Oczywiście multisport, prywatna opieka zdrowotna jak w standardzie. Również darmowa nielimitowana kawa i herbata, ale też red bull, woda mineralna - chociaż nie ma jabłek co wtorek :( 4. Obowiązki na 1 etat, nie na 3 (w ostatnim czasie przed odejściem pracowałam już po 14 na dobę, nie nadążając robić 1/3 obowiązków). Nie nie byłam leserem! Co gorsza byłam pracoholikiem - już nie jestem! To dzięki Kross (najlepsza terapia ever)
    Monika

24.10.2019 10:13

Wiem, że są osoby w firmie, które korzystały/korzystają z takiej opcji, ale niestety nie znam warunków. Ale na pewno kadry odpowiedzą na pytanie jeśli się z nimi skontaktujesz :)
    Monika

17.11.2019 00:32

Tak, znam sporo osób, które nie miały żadnego doświadczenia lub doświadczenie niezwiązane z stanowiskiem, na które kandydowały
    aaa

30.10.2019 07:56

Ostatnio pojawiło się ogłoszenie na specjalista do Lean oraz Kierownik do Lean-a, czy myślicie że jedna osoba może ogarnąć te dwa stanowiska i mogła by liczyć na godziwe wynagrodzenie? Warto składać CV i wyjść z taką propozycja?
    ENduroman

08.10.2019 23:21

@Kolarz, na jakie stanowisko aplikowałeś?
    Zawiedziona

08.10.2019 13:15

Ja byłam zadowolona z pracy w Krossie. Zostałam rzucona na głęboką wodę. Pracy było dużo, chwilami za dużo (czasami po 10-12h trzeba było pracować), ale lubiłam swoją pracę, więc nie narzekałam. Dodam, że moje obowiązki śmiało możnaby podzielić na 3 osoby. Zarobki śmiesznie niskie, ale czułam się doceniona, ponieważ dostawałam jakieś małe podwyżki. W dodatku czesto byłam chwalona przez szefa, nawet od koleżanek z innych działów docierały do mnie pochlebne opinie na moj temat wypowiedziane przez szefa. I co się stało? Zaszlam w ciążę i nieprzedłużono ze mną umowy... Tak po prostu... Poszłam na rozmowę do innej firmy (30km od Przasnysza) i zaproponowano mi o 50% większe wynagrodzenie i 1/3 obowiązków. Można?
    Kolarz

05.10.2019 09:59

Jesli trafi tu ktoś kto mysli, że Kross jest firma dobra dla pasjonatów rowerów , to niech szybko o tym zapomni. Straci czas, w którym konkurencja odjedzie w sina dal. Lepiej szukać mniejszych organizacji, które swoje projekty rzeczywiście w życie wprowadzają. Taka refleksja po rozmowie w firmie. Nie oceniam tu pracodawcy, bo nie dane mi było zacząć tylko to czym i jak się zajmuje.

13.02.2018 09:43

Co najbardziej podobało Wam się w pracy w kross sa? Możecie się tym podzielić na forum?

07.08.2019 12:29

Tak, tak. Warszafka dostaje dyszke, a Przasnysz 2.5k A szkolenia, to chyba te z prowadzenia instagrama. Co za bzdurna opinia. Oczywiście, że największy dochód jest ze sprzedaży rowerów, bo z czego ma być?! Przecież Kross to producent rowerów. Ale nie zmienia to faktu, że robienie inwalidów ze zdrowych ludzi pozwala wyciągnąć troszkę dodatkowej kaski na pensje, prawda?
    Sylwia W

28.09.2019 15:18

Tak dla sprostowania to nie mój komentarz

26.09.2019 22:06

Eeetam

26.09.2019 23:18

Coś więcej? Czy po prostu zły dzień?

Zostaw merytoryczną opinię o Kross S.A.