Rowery kross (kross.pl - KROSS)

2.5/5

• Brzezice
  • Księstwo
  • Mchówko

3. Opinie o pracodawcach Przasnysz
  5. Opinie o Rowery kross (kross.pl - KROSS S.A.)

Opinie o kross.pl - KROSS S.A. w Przasnysz

Nie przegap nowości o Kross S.A.!

Tomasz

30.04.2025 18:54

Kupiłem heksagon 7 cros mam już go 2 lata jestem bardzo nie zadowolony z tego roweru jak i z akcesori które kupiłem firmy Cross A więc jak chodzi o rower to w miesiącu pękły mi w tylnym kole 3 szprychy gwarancja się skończyła miesiąc temu akcesoria które kupiłem bidon bidon nie wytrzymał 2 miesięcy za reklamowałem dostałem nowy również było to samo czyli przeciekał już nie reklamowałem kolejny raz kupiłem kask zaczoł się rosklejac ta gąbeczka która jest wewnątrz kasku następna żecz to plecak który się rozprawa w środku już nie reklamuje kolejna żecz kłódka przestała działać zamknięcie za reklamowałem raz dostałem nowa po jakimś krótkim czasie było to samo także nie polecam kupować z tej firmy akcesori jak i rowerów już na pewno nie kupię tam nic jestem bardzo nie zadowolony z tego wyboru i wydania nie małych pieniędzy.
    Bralczyk

05.05.2025 13:28

Kupiłeś dużo rzeczy, ale chyba zapomniałeś o zakupie słownika ortograficznego. ;/

04.06.2025 19:27

Ta firma to oszusci
    Kacpi

04.06.2025 00:56

Kross to chyba jedyna firma w Polsce, która doprowadza pracowników do promowania produktów konkurencji. A marketing od 2-3 lat to jakiś zart
    Veritas

02.06.2025 13:25

Asystent AI

Ruszyła rekrutacja na Serwisanta rowerowego na pełny etat. Wynagrodzenie nie jest podane, umowa o pracę. Warunkiem koniecznym jest doświadczenie w naprawianiu rowerów. Z benefitów najciekawsze wydają się bardzo wysokie zniżki na rowery i możliwość testowania nowych modeli. Może ktoś podzieli się opinią czy wymagania co do doświadczenia są bardzo wysokie i jak wygląda realnie poziom wynagrodzenia dla serwisanta w tej firmie?
    #Serwisant
    Jana

20.05.2025 10:29

Dostałam przesyłkę na czas, szybko i sprawnie. Ale zwrot to prawdziwa porażka : na stronie napisano że trzeba zgłosić odstąpienie od umowy , zrobiłam to i nie dostałam żadnej informacji na temat zwrotu kosztów za przesyłkę . Na stronie też nie wyraźnie to opisane . Pracownik odpowiadał na maili odnośnie zgłoszenia ale nic nie powiedział na temat zwrotu kosztów za przesyłje. Straciłam przez to 21 zł. Nie ma szacunku do clients!

07.05.2025 11:41

Asystent AI

Kross poszukuje Doradcy Klienta. Praca na pełen etat na umowie o pracę. Wynagrodzenia jednak brak w ogłoszeniu. Kluczowym wymaganiem jest wiedza o technologii rowerowej oraz dostępność w weekendy. Wśród benefitów na uwagę zasługuje prywatna opieka medyczna. Jak wygląda trudność przyjęcia się do Kross? Czy oferowane benefity są wystarczające w tej branży?

17.12.2024 15:15

Ro-ro

07.01.2025 23:25

To ta co kasę wyprowadzała z firmy z tym krótkim, miała 3 sprawy o (usunięte przez administratora) i 3x zmieniła cały dział marketingu?
    Rura

05.05.2025 00:39

To do jakiej firmy odeszła ta specjalistka?
    Bartek

12.04.2024 21:03

Proces reklamacyjny w KROSS Przasnysz był przeprowadzony na najwyższym poziomie - szybka reakcja i wsparcie Pani Sylwii umożliwiły pozbycie się usterki w 2 dni. Pełen profesjonalizm, polecam!
    Aha

13.07.2024 06:05

To jak w klasyku: Warunki na zgrupowaniach miałyśmy dobre! Wszystko to zasługa naszego prezesa i nie jest prawdą, że nad łóżkami dach przeciekał! Szczególnie, że prawie nie padało!
    Sebastian

09.01.2025 19:40

Pani Sylwia w relacjach z pracownikami niestety wykazuje postawę, która znacząco wpływa na atmosferę w zespole. Zamiast wspierać ich w codziennych zadaniach, często krytykuje i wyciąga konsekwencje za drobne błędy, co budzi niepotrzebne napięcia. W kontaktach z klientami prezentuje natomiast zupełnie inne podejście – jest uprzejma i miła, co może sprawiać wrażenie większego zaangażowania, niż faktycznie ma miejsce. Wykazuje brak wsparcia dla zespołu, a jej sposób działania sprowadza się często do delegowania zadań na pracowników, które powinny być realizowane na poziomie kierowniczym. Ponadto, nieprzestrzeganie ustalonych procedur oraz zawartych umów może prowadzić do działań niekorzystnych dla firmy. Pełniąc funkcję kierownika ASO, powinna cechować się odpowiednią wiedzą merytoryczną, jednak brak znajomości podstawowych zagadnień, takich jak budowa rowerów, dodatkowo utrudnia efektywne zarządzanie. Taka postawa nie tylko demotywuje zespół, ale również może podważać zaufanie klientów i pracowników do organizacji.

18.03.2025 20:47

Jakie stawki proponują na magazyniera z dużym doświadczeniem na początek? Istnieje możliwość awansu czy jak już się przyjmiesz to zostajesz na tym samym stanowisku?
    ReviewModeratorIcon
    Kajetan

19.03.2025 09:01

Nie nastawiałbym się na dużo, bo ktoś tutaj pisał, że na innych stanowiskach typu serwisant, dają najniższą krajową. Poza tym podobno zawiesili premie. No ale może ktoś z pracujących tutaj opowie jak to faktycznie wygląda, bo ja mówię tylko na podstawie tego co jest na tutaj na wątku.

30.03.2025 16:31

Ale przyjmował się ktoś ostatnio i jest w stanie realną stawkę napisać jaką proponują?

27.01.2025 11:07

I co z tego

02.02.2025 14:56

Żadna fabryka nie powstaje. Nawet jak zaczną, to potrwa. Kross do końca Waszego życia będzie największy w okolicy.
    Jasio

18.02.2025 18:52

Konkurencja? O ile powstanie to za kilkanaście lat A do tego czasu to im się zmieni już z 5 razy
    Serwis

15.01.2025 10:27

Śmiech na sali. Oferują najniższą krajowa serwisantowi z doświadczeniem :D powodzenia

31.10.2024 11:21

Aplikowałem na stanowisko przedstawiciela wasze opinie?
    Planner

10.11.2024 21:36

Nie ma się czym przejmować, przy odrobinie szczęścia może nie dostaniesz tej roboty a jak już to taka rada: postępuj odwrotnie niż Ci managery mówią baw się tą pracą i tymi ludźmi, oczywiście nie pracuj zbyt ciężko i obiecanki traktuj z przymrużeniem oka. W tzw międzyczasie szukaj innej pracy. Pozdrawiam
    chill

11.11.2024 23:30

w skrócie trzeba wychilowac, aby sie nie zajechac, to prawda i warto sie tego trzymac w kazdej pracy ;) To praca, nikt nam zycia nie odda!
    Lean

04.12.2024 13:29

Poszukują na stanowisko Specjalisty Lean, czy oczekiwania są duże? Dlaczego tak często są te ogłoszenia?
    rowerowy

17.11.2024 10:02

Czy pracownicy mają zniżki na produkty firmy? Pytam bo planuje wymienić rower i świetnie byłoby to wykorzystać z jakaś zniżką pracowniczą :D
    Mati

21.11.2024 09:07

40% na rowery
    Kajak

06.10.2024 23:43

A co się stało z dyrektorem produkcji? Świetny zarządca.lepszy niż poprzedni. Wielu świetnych managerów zwalniano w różnych działach w tym roku w tej firmie, jeden rok a znów tyle zwolnień braku umów,Kiedy ta stabilizacja. Miało być to kolejne 5 minut Kross do wykorzystania a póki co godzina obsówy i od 3 lat obietnice.Czyżby kolejny nie poszedł po myśli oszczędniaci i idzie ta firma w skrajność? (usunięte przez administratora)..
    Andy

22.09.2024 12:44

Czy wszystkie działy zostały pozbawione premii ? Można przeczytać tak w którejś opinii, że premie zostały wstrzymane. Planuje aplikować na serwisanta.
    Lajla

22.09.2024 18:49

Premii w większości działów już dawno nie ma. Szkoda Twojej pracy i zaangażowania.
    nelka

08.09.2024 14:55

Chcę się zatrudnić jako planista popytu. Czy muszę znać systemy ERP oraz zintegrowanego planowania czy idzie się nauczyć?
    Bunny

22.09.2024 06:40

Raczej idzie się nauczyć
    Morświn

14.09.2024 15:12

Witam Ostatnio pojawiło się ogłoszenie na stanowisko Product Manager w Warszawie. Mogę prosić o opinię byłych/obecnych pracowników odnośnie stanowiska? Realny wpływ na rozwój produktu i rozwój osobisty w firmie.
    Kross trans -50

31.08.2024 11:06

Praca w SSW (salony sieci własnej) jest wyjątkowo interesująca. Myślisz sobie; pracuje w sprzedaży, czyli im więcej sprzedam tym więcej zarobie? Nic bardziej mylnego. Możesz wypruwać sobie flaki w salonie bez klimatyzacji z temperaturą powyżej 35 stopni, możesz sprzedawać miesięcznie 100-200 rowerów, a jedyne co zobaczysz w nagrodę to emotkę bijącą brawo przesłaną na whatssap przez dyrektora ;) Świetny model biznesu. Czyli nie opłaca się tyrać bo i tak nic to nie da. Premia? Nie żartuj... Wypłata nijak jest zależna od wyników. Natomiast ciśnienie o wyniki jest ogromne. Dzień w dzień. Wymagania ogromne, ale nic za tym nie stoi. Wystarczy o tym wspomnieć wspaniałym kierowniczkom regnionalnym i otrzymasz natychmiastową odpowiedź: 'ale masz przecież łatwą pracę, czemu narzekasz i oczekujesz?', 'premia? ale przecież firma jest w fatalnej kondycji finansowej.', 'podwyżka?' tu nawet nie ma co komentować.. Jesteś świetnym sprzedawcą? To możesz liczyc na najniższą krajową. Jesteś świetnym serwisantem? To możesz liczyć na 3800 na rękę po okresie próbnym jak się przypodobasz. Chcesz być managerem i prowadzić jeden z punktów SSW? Możesz liczyć na 4500 netto O ILE KIEROWNICZKA REGIONALNA zobaczy w Tobie wybrańca. Niestety jeżeli masz swoje zdanie, swoje wizje i nie dajesz się stłamsić przez krossowe-korpo-bzdury to czekają na Ciebie dwie drogi: 1) dostajesz papier i papa. 2) notoryczne kontrole przez panie regionalne, stawianie kłód pod nogi, śledzenie każdego Twojego ruchu na kamerach. Wyjąłeś z kieszeni telefon? - zostanie to wypomniane z dokładną datą. Siedzisz przy biurku i starasz się złapać oddech pod malutkim wiatrakiem? - już po Tobie. Krótko mówiąc, jeżeli nie tańczysz jak zagrają to zostaniesz zgnojony do zera, aż sam odejdziesz. I niech nikt nie myśli, że firmę coś to obchodzi. Przyjdzie następny. Pozdrawiam
    Ktoś

31.08.2024 09:59

(usunięte przez administratora) Brak premii cele z kosmosu celowo by nie bylo premii masowe zwolnienia na zime ludzi, ktorzy naprawde sie starali i wierzyly w te korpo pseudo firme. Traktuja ludzie jako numerki nie wazne co umiesz jak sie zachowujesz czy jaka masz wiedza sztuka to sztuka. Z kazdym rokiem do przodu jest coraz gorzej. A o podwyzce z nowym rokiem gdzie pensja minimalna idzie w gore mozna zapomniec.

07.08.2024 15:24

ONO

08.08.2024 08:41

Świetlana! Strategia jest dobra (chyba najlesza na świecie). Managerowie z najwyższej półki. Finanse ustabilizowane. Wszystko zależy od rynku, no ale to chyba najmniejszy problem.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Rowery kross (kross.pl - KROSS)?

Kontakt - Kross S.A.

Leszno 46 06-300 Przasnysz

Branże: Sprzęt sportowy

MK

11.07.2024 18:54

NIE polecam pracy w tej firmie. W dzień wypłaty zabrane premie miesięczne, bez uprzedniej konsultacji z przedstawicielem pracowników. Blokada podwyżek, których nie było od 2 lat na kolejny sezon. Najchętniej zatrudniane są osoby na B2B i umowy są bez okresu wypowiedzenia. Stawki znacznie poniżej rynkowych. Jesteś traktowany jak numer, nie jak człowiek. Brak wewnętrznej komunikacji. Plany i zadania zmieniane z dnia na dzień. Atmosfera pełna napięcia, jedni na drugich donoszą. Jedynym plusem jest to że łatwo przejść proces rekrutacji; pewnie dlatego że nie ma wielu chętnych.
    Zdziwienie

19.07.2024 19:18

A kogoś to dziwi..od dawna wiadomo że nie będzie. Na Boże Narodzenie sypną coś może o ile jeszcze będzie komu tam sypnąć.

17.07.2024 13:05

Ambicje

19.07.2024 19:16

Kolego .kwestia ambicji. Znam kilka osób co wyrwało się z obozu i chwalą sobie a też widzę jak prosperują. Kwestia zobaczenia co jest poza bramami firmy. Ludzie pracują tam albo wracają bo są zbyt leniwi żeby znaleźć coś lepszego. Może Przasnysz nie jest Centrum Polski ale nie znaczy że nie ma tam możliwości. Najgorzej jak człowiek się zasiedzi i myśli że siedzeniem coś zmieni.
    Dora

23.06.2024 13:28

Co mówicie odnośnie rotacji w firmie? Zwalniają ludzi, ludzie sami odchodzą czy może zatrudniają ze względu na rozwój? Jest oferta na kierownika ds.kluczowych klientów i myślę czy przesyłać CV...
    Katka

26.06.2024 10:22

Upadłość na pewno nie. Na pewno dadzą sobie radę. Jak wszędzie, teraz są chwilowe trudności.
    GPS

10.07.2024 12:41

Lepiej poszukaj czegoś stabilniejszego. rotacja jest cały czas. Tu dodatkowo obarcza Cię winą za swoje wygórowane plany i na zimę znów będziesz bezrobotna.
    \/?

02.07.2024 15:38

Myślicie, że sytuacja płacowa w firmie się poprawi? Wynagrodzenia głodowe, bez premii najniższa krajowa. Jak żyć???? paliwo drogie, w sklepach też drożyzna.
    Phi

02.07.2024 21:41

W biurach nie ma co narzekać. Jest spoko i chyba nawet bedzie lepiej. No ale gdzieś trzeba oszczędzać.
    K

03.07.2024 18:57

Nie wiem, w jakich biurach, chyba wyłącznie marketingu. Cała reszta mimo wysokich stanowisk, nawet managerskich przy kolejnej podwyżce plac minimalnych zrówna się z najniższą krajową.

21.06.2024 20:25

Klapa

22.06.2024 20:04

To nie jest kaplica, tylko ORATORIUM! Wolno się modlić 15 minut dziennie, ale bez lamentu i żalu. Dobrowolne datki będą przekazane na szczytny cel. Żaden z pracowników nie wyraził sprzeciwu, wszyscy są zadowoleni, bo to ostatnia rzecz której brakowało w tej firmie. Wspaniały benefit, na równi z kartą MultiSport. Lepszy nawet.
    Tak

22.06.2024 21:47

Moim zdaniem benefit porównywalny z PPE - taka inwestycja w przyszłość. Tyle, że nie emerytalną, a tą co będzie po emeryturze. A datki pewnie pójdą na zbożny cel: sfinansowanie wyjazdu dyrektora A.D. do Medjugorie
    Marketing

20.06.2024 20:55

Jak wygląda praca i atmosfera w marketingu? Czytałam trochę opinii tutaj i się zastanawiam czy coś się zmieniło?
    tak

21.06.2024 09:00

Warunki na zgrupowaniach miałyśmy dobre! Wszystko to zasługa naszego prezesa i nie jest prawdą, że nad łóżkami dach przeciekał! Szczególnie, że prawie nie padało! Prezes dba o nas jak ojciec najlepszy!

04.06.2024 08:17

Cykada

05.06.2024 09:03

Czy to oznacza, że nie trzeba wykonywac zadań premiowych? Jeśli premii i tak nie będzie to po co się męczyć dodatkowymi zadaniami? Ku chwale ojczyzny? Premia to coś dodatkowego, więc jesli pracodawca wyznaczając nierealne cele świadomie zakłada jej niewypłacenie, to pracownik może podjąć decyzję o niewykonywaniu zadań. Firma nie upadnie, bo zadania i premia to przecież tylko dodatek a nie podstawa. Podstawowa działalność będzie wykonywana i bdzie można zarządzić zarówno swoim jak i firmowym budżetem w sposób bardziej przewidywalny. Ile niewypłaconych premii trzeba by zorientować się że ten system faworyzuje tylko jedną stronę?
    Zima

06.06.2024 12:30

Słuchajcie skoro ok 4 miesiecy temu zmienili regulamin zasad premiowania pracowników administracji mało kto w firmie zuważył ze zwiekszyli pułap wypłacanie premii dla wszytskich. Kazdy widział a mało kto zwrocił uwagę. Premie Ci co musza to mają. jest kilka włazid... plus nadal pracuja osoby co ich nie widac a pobieraja pieniądze. W firmie już lepiej nie bedzie przez nastepne x lat. Zresztą co teraz nalezy do firmy jak wiekszosc nalezy do banków, novdomu. Od tego szorowania po dnie już się wyżłobiła ogromna dziura która juz muł zalewa. No i ciekawy co od wrzesnia- bo słychac echo pustych hal na kilka miesiecy. Premia matką głupich. dalej się zwodzcie...

29.05.2024 14:04

Cześć. Czy ktoś wie co z umowami do końca sierpnia? Jest szansa, że przedłużą czy po sezonie nara?
    Taak

30.05.2024 20:11

Oficjalnie to pewnie nikt nie wie, ale domyślają się chyba wszyscy.. A sami zainteresowani pewnie jak zawsze będą zwodzeni do końca, aby ostatniego dnia umowy usłyszeć, że sory, ale sytuacja firmy nie pozwala..Ale będziemy pamiętali jak sytuacja się poprawi..
    jak zawsze

06.06.2024 12:22

Jak zawsze zwiądą Cię ile moga. Lepiej sobie wcześniej coś ogarnąć. Zresztą i widać i słychać, że na jesieni nie tylko nie beda przdłużone umowy ale również jak w słynnym serialu WINTER is comig . Długa zima czeka i pasmo zwolnien

23.05.2024 11:35

Czy ktoś wie czy będą premie kwartalne?
    @Sul0

31.05.2024 19:17

U nas na serwisie premia zawsze na czas na kontach. Pewnie zależy od obszaru w jakim się pracuje.

31.05.2024 22:06

Co??? To nie jest w całej firmie tak, że jak sprzedaż nie wyrobi i nie ma osiągniętych celów to wszyscy nie dostają???? Czuje się (usunięte przez administratora) !!!!
    Ada

21.05.2024 05:03

Wy tak serio z tymi nadgodzinami, że jakieś odbiory są tylko w terminach gdzie firma sobie powie, że jej pasuje? Zastanawiam się co jeśli ktoś nie odbierze i tak. normalnie zapłacą?
    Czyli jak

22.05.2024 22:40

Jak to nie odbierze ktoś godzin? Gdy jest przestój to cała produkcja i działy poboczne nie przychodzą do pracy u w pierwszej kolejności odbierają nadgodziny, czyli pracowanie po 10 i więcej godzin w sezonie.

06.04.2024 18:20

Wiecie może z jakiego powodu jest otwarta rekrutacja na stanowisko Kierownika Salonu, czyżby chodziło o tę rotację i zwolnienia, która tu się przewija? Rozważam aplikację, ale zależy mi na stabilności. Oferują niby umowę o pracę, to chyba nie tak łatwo kogoś zwolnić
    Chochlik

02.05.2024 09:45

W wawie ma być nowy salon. Opinii kierowników niestety nie znam, pracuję w innym pionie ;)
    Eryk

20.05.2024 22:16

W Warszawie już jest dość salonów Kross Szkoda ze nie potrafią zatrzymać wartościowych ludzi z doświadczeniem.... kierownik to minimalnie większą kasa od sprzedawcy a odpowiedzialność i użeranie się z nieprofesjonalizmem kierownictwa że hohoho Co lepsi uciekają
    Tadek

06.05.2024 11:06

Chcą przyjąć osobę dyspozycyjną w weekendy oraz z praktyką w serwisowaniu rowerów. To w związku z ogłoszeniem na serwisanta. Ile w takim razie weekendów w miesiącu wypada w pracy? I czy płacą za nie ekstra? Bo o pieniądzach nic nie padło.
    Radek

13.05.2024 05:26

(usunięte przez administratora) Że za pracę w nadgodzinach raczej dostaje się odbiór poza sezonem zamiast pieniędzy, czy to że co by nie mówili wynagrodzenia są z tych niższych?
    Grześ

22.04.2024 17:21

Hej Mam chęć zaaplikować na stanowisko kontroler jakości Jakieś opinie,wrażenia od byłych czy tam obecnych kontrolerów? Jak atmosfera,jakie godziny pracy?
    Koleś

13.04.2024 07:39

Jako były pracownik niestety nie mogę polecić pracy w tej firmie. Cykliczne zwolnienia, pogoń za nieosiągalnymi wynikami, atmosfera i targety jak w najgorszym korpo, a i o premiach możecie zapomnieć bo mimo że pójdzie wszystko dobrze to i tak kilka dni przed wypłatą okaże się że firmie zabrakło 0,01 % do wyrobienia założonego targetu więc premii nie ma ????

12.03.2024 19:35

Colombijos

15.03.2024 00:07

Tak oczywiście. Bo raz nie ma. Czego kogo zatrudnić z rynku obecnego. Ci co chcieli bądź na kuroniu z Przacha wrócili. Oczywiście obiecali im przedłużenie. Jak wspomniał Szlachetny że dotrzymali słowa i zatrudnili. Nikt nie mówi że na. 3 miesiące. Po tym q3 będzie wiadomo co i jak. Mimo wszystko Kross kolejne 2 sezony jeśli nic nie wyjdzie innego będzie szorował po dnie. Nikt nie mówi o zawyżaniu belki premiowej Q3 oraz to to że małej zmiany w pracownikacj formacji handlowych.. firmą obecnie chcę na produkować rowerów a później mały zastoj i znów kuroniówka
    Fin

15.03.2024 00:24

Panie kochany jak wreszcie spływaja pieniądze na finansowanie kolejnego sezonu to zawsze będzie bum. A za 3 miesiące zapytasz się czy znów słabo? To skoro czemu aż egzotyczny? Czyżby ludzie na Przasnyszu przejrzeli na oczy? I mają dość Kross

29.02.2024 16:13

Aha

02.03.2024 12:19

Tak, już na kontach. Wszyscy dostali po 200% aby uciąć spekulacje o złej kondycji firmy.
    miły

15.03.2024 00:20

Dokładnie zawsze Pan Zet miał chęci przed świętami dobrze jak ktoś w Kościele mówi mu dzień dobry mimo że on go zwolnił 3 razy. Ma chłop godność naprawę z tyłu pod pasem.Wie co jest..firma źle stói. Jego jacht przejął novdom..auta Kross te co pozostały przejął novdom. Novdom wykupił dzierżawę e-commerce. Same (usunięte przez administratora). Wiadomo jest źle ale.to.ukrywaja.. zwalniaja ludzi. Dając innym P.O. i kilka zł podwyżki. Serio ta firma nigdy nie będzie wyglądać dobrze. Wychodzi na to że miała swoje 5 minut w ciągu kilkunastu lat ale to tyle . zarządzanie (usunięte przez administratora). Bóg honor ojczyzna - to nie Kross..tam daleko od Boga od honoru a ojczyzna jak trzeba załatwic coś w starostwie bądź straży żeby Kross nie zamknęli.. wszytstko do czasu aż kardiolog stwierdzi dość. Postępuj Panie Z jak religia nakazuje..bo modlitwa.nie wystarcza

07.03.2024 14:16

Jakbym się zatrudnił jako serwisant rowerowy to w jakich godzinach będę pracować? Chciałem o to zapytać, bo w ogłoszeniu właśnie nic i godzinach nie podali, z tego co ja widzę. Tym co na portalu jest.
    Zgodnie

09.03.2024 07:02

z grafikiem, który ustala kierownik. Obecnie raczej normalne godziny czyli 8 16
    Tak

15.03.2024 00:09

Tak 8-16 czasem dłużej.. jednak nie.licz na warunki z umowy. Kierowniczka słaba a dyrektor próbuje ogarnąć tam chaos panujący. Generalnie Kross to nie przyszłość
    Klaudka

10.01.2024 14:49

w internecie znalazłam ofertę pracy na stanowisko doradcy klienta. w ogłoszeniu napisano, że jest to praca dodatkowa/tymczasowa. w takim razie, na jak długo można się tutaj przyjąć? i ile godzin w tygodniu się pracuje? :> szukam właśnie dodatkowej pracy, aby dorobić sobie, bo na co dzień jestem studentką...
    Dota

20.02.2024 08:25

A czy ktoś się zacznie przyglądac dotacjom, które były przyznane na podstawie tych analiz, tych speców od wszystkiego? Pewnie jakieś inwestycje były przypudrowane danymi o niebotycznym, hipotetycznym wzroście. Ciężko będzie o wykonanie. Co do fifiego, za jego wypłatę, też bym sobie podejmował ryzyko grania nieswoimi pieniędzmi :-) Co miał do stracenia? Odprawę?
    Elita

20.02.2024 16:18

PKP / PROTEKTOR/ BRW a teraz kontrolowana przez KULCZYK INVESTMENTS: MANSA INVESTMENS i POLENERGIA (łącznie jakiś MILIARD PLN kapitału. To nobilitujące dla KROSS, że taki człowiek nim zarządzał. Nie odnalazł się, w rubrykach było za mało zer, a drobnymi się nie przejmował.Teraz będzie budował elektrownie wiatrowe na Bałtyku. Człowiek sukcesu jednak.

19.02.2024 23:27

Znudzona

20.02.2024 10:08

Jeżeli jesteście jeszcze pracownikami @PracodawcaKross i wynosicie wewnętrzne sprawy firmy na zewnątrz to jest słabe. Setki osób takich jak ja chciałoby być na waszym miejscy bo stracili pracę w selekcji na korzyść pracowników dłużej zatrudnionych w firmie. Mi nie uśmiecha się obecnie szukanie pracy w Mławie czy Ciechanowie, których nie ma, a w Przasnyszu za wiele możliwości także nie mamy. Bardzo żałuję, że tak się stało z firmą jak się stało i nie wiem czy to była zamierzona strategia czy faktycznie pomyłka, która kosztowała setki osób stres i niepewna przyszłość ale mi było bardzo wygodnie pracować na miejscu i chciałabym tam wrócić.
    Nie rozumiesz

20.02.2024 10:55

Nie rozumiesz, co się dzieje w firmie. W wyniku niekompetencji zarządzających ta firma upada. Pomylić to się można przy wybieraniu numeru w telefonie, a nie gdy chodzi o miliony złotych oraz jak to sama powiedziałaś, setki pracowników. Twój komentarz przesuwa odpowiedzialność za to na bliżej nieokreślony czynnik, jakaś niewiadoma siła wyższa. Coś przyszło i popsuło firmę Kross?? Pomyśl trochę.
    Związkowiec

20.02.2024 10:45

Czy w Krossie są jakieś związki zawodowe? W świetle przesyłanych opinii pracownicy powinni móc się zrzeszać i szukać wspólnie z Zarządem optymalnych rozwiązań.

Zostaw merytoryczną opinię o Kross S.A.