Thoni Alutec

• Obojna
  • Pysznica
Stalowa Wola - Thoni Alute

3. Opinie o pracodawcach Stalowa Wola
  5. Opinie o Thoni Alutec Sp. z o.o.

Opinie o Thoni Alutec Stalowa Wola

Nie przegap nowości o Thoni Alutec Sp. z o.o.!

ciekawy

28.04.2020 16:46

Czy na chwilę obecną są jakieś przyjęcia w firmie do pracy?

29.04.2020 07:46

Obecnie rekrutujemy na stanowiska: - kierowca wózka widłowego z uprawnieniami UDT - operator maszyn cnc - ślusarz narzędziowy - tokarz frezer Zachęcamy do kontaktu e-mail: [email protected] lub telefon: 158149816.
    vvb

26.01.2020 16:18

Niech ktoś mi powie o co chodzi w waszym ogłoszeniu o pracę na stanowisku konstruktora? Firma ogłasza się od kilu dobrych lat!!! nie chce mi się wierzyć że w przeciągu tych kilku lat nie można znaleźć konstruktora
    stw

22.04.2020 08:39

"Prawie 100 osób otrzymało dziś, reszta w najbliższych dniach ,wypowiedzenia z pracy. Tak działa właśnie Tarcza Antykryzysowa rządowa, oraz tarcza miejska. Viivat rząd, vivat prezydent, vivat wybory 10 maja." - stw24
    stw

22.04.2020 10:33

Tryumf Stalowa Wola
    Dziewczyna

15.04.2020 17:51

@zapytanie do Thoni Alutec Witam czy jest jakaś szansa na przyjęcie kobiety na CNC? Dziękuję za odp . Pozdrawiam

16.04.2020 08:39

Witam, na chwilę obecną nie prowadzimy rekrutacji na stanowisko operator maszyn cnc. Jednakże cv można podesłać na adres: [email protected]. Gdy pojawi się możliwość zatrudnienia, wówczas kontaktowalibyśmy się telefonicznie. Pozdrawiam
    Zapytanie do Thoni Alutec

21.03.2020 12:19

Witam, czy w związku z epidemią zakład zajmie jakieś stanowisko dotyczące pracowników i dalszego działania zakładu, nigdzie nie można znależć informacji w przeciwieństwie do innych zakładów? Czy pracownicy dowiedzą się w ostatniej chwili? Proszę o informację w tej sprawie, zapewne wiele osób liczy na odpowiedż!

30.03.2020 22:40

przecież informacje są przekazywane na bieżąco. czego potrzebujesz? oficjalnego komunikatu w mediach? w innych firmach wstrzymano dostawy - przerwany łańcuch dostaw....
    mewa

31.03.2020 19:20

Gdzie są te informacje? Na stronie Thoni Alutec? Chodzi o oficjalny komunikat, a nie pocztę pantoflową....
    DRBy

31.03.2020 01:36

Witam, mógłby ktoś opisać prace na CNC zarobki, atmosfera, ogóle jak się tam pracuje.

26.03.2020 19:00

Witam Ja piszę z pytaniem : Czy są osoby które pracowały w Alutecu, i przyjęli się z spowrotem? Ja jestem tą osobą. Pracowałem w Alutecu 5 lat temu, i myślałem wrócić spowrotem. Jak jest to rozpatrywane? Przyjmują wszystkich?

29.03.2020 15:20

Zaskoczę Cię, skończyłem podstawowke, szkole średnią, a że mi było mało to poszedłem dalej się kształcić. Także kształcie się w wyższej szkole także poukładane jest w głowie jak w szufladach.

29.03.2020 15:24

Witam Tak jak pisałem wyżej. Byłem już pracownikiem Thoni Aluteca, pracowałem u Państwa rok 2014/15. I od duższego czasu biorę pod uwagę powrót. Mam doświadczenie jako szlifierz, ale też jako operator maszyn CNC. Ukończyłem kurs, mam doświadczenie.
    Dziewczynazsąsiedztwa

17.03.2020 14:08

Hej chciałam się dowiedzieć czy na produkcję są przyjmowane dziewczyny? I jeśli tak to jak się pracuje? ,czy jest całkiem spoko czy macie egzamin jak to jest W innej firmie???? Pozdrawiam
    Łysy

06.03.2020 21:57

Witam, pracowałem na CNC, miało być pięknie, było tragicznie, ludzie masakra, typowy wyścig szczurów. Pieniadze zdrowia nie zwrócą, a już tutaj w przypadku 5-4brygadówki gdzie dostaniesz 2.8-3tysiace i się ciesz, a rodzine trzeba utrzymać, nikomu nie polecam nawet za karę tam trafić
    Operator maszyn

04.03.2020 13:30

Zatrudnilem się w tej firmie i bardzo szybko się z niej zwolniłem. Atmosfera i warunki pracy to (usunięte przez administratora), wynagrodzenie nieadekwatne do wykonywanej pracy.(usunięte przez administratora).

19.01.2020 09:56

Jak wyglądają możliwości ewentualnego awansu na wyższe stanowiska w Thoni Alutec Sp. z o.o.?
    cnc

22.01.2020 10:51

na cnc są szkolenia wewnętrzne na ustawiaczy i programistów.
    elo Melo

04.03.2020 03:13

Chyba w Indiach Niema żadnych szkoleń
    Zainteresowana

28.02.2020 17:57

Czy sa przyjecia do pracy?

02.03.2020 07:35

tak, obecnie prowadzimy rekrutację na stanowiska: -formierz -prostowacz -oczyszczacz -ślusarz -kierowca wózka z uprawnieniami UDT -operator maszyn cnc -programista robotów
    Kuichsa

23.02.2020 19:43

Witam. Chciałem się dowiedzieć jakie warunki panują na stanowisku inżynier procesu na wydziale obróbki skrawaniem? Pozdrawiam
    stal

04.02.2020 14:50

Jakie badania konkretnie sa potrzebne

13.02.2020 09:39

Badania się robi na podstawie skierowania, a skierowanie się różni w zależności od stanowiska

12.02.2020 19:06

Niby przemysł metalowy, duża firma, zyski na pewno spore, tak się zastanawiam ile u was zarabiają konstruktorzy, ale można wywnioskować po rozmowie że 3 tyś netto to max, dla mnie to jałmużna nie wynagrodzenie (usunięte przez administratora)
    stal

04.02.2020 14:46

Jakie badania sa potrzebne
    Dron

03.02.2020 02:09

Czy są przyjęcia do pracy w biurze? Czy siedzą tam sami swoi? Był ostatnio ktoś zatrudniany?

03.02.2020 07:49

Obecnie rekrutujemy na stanowiska: KONSTRUKTOR Od naszych kandydatów oczekujemy: - umiejętności swobodnego posługiwania oprogramowaniem CAD - umiejętności modelowania bryłowego 3D - znajomość programu SolidWorks mile widziana - znajomości rysunku technicznego - zdolności organizacyjnych oraz odpowiedzialności w podejmowanych zadaniach SPECJALISTA DS. PLANOWANIA PRODUKCJI Od naszych kandydatów oczekujemy: - dobrej znajomości przebiegu procesu obróbki skrawaniem - doświadczenia zawodowego na podobnym stanowisku - znajomości obsługi pakietu MS Office - mile widziana znajomość języka angielskiego lub niemieckiego Osoby zainteresowane wzięciem udziału w rekrutacji zachęcamy do przesłania cv na adres: [email protected] lub o kontakt telefoniczny 158149816.
    Konrado

30.01.2020 17:46

Jak wygląda grafik 4-brygadówki w alueku ? Jak wyglądają pracujące weekendy ?
    Konrado

30.01.2020 17:31

Witam. Wrzuci ktoś jak wygląda grafik 4-brygadówki ?

22.01.2020 10:28

Finał WOŚP 2020 już za nami a my mamy przyjemność przekazać radosną nowinę.

Nasza mapa świata została zlicytowana za niebagatelną kwotę 21 150 zł, osiągając tym samym rekord wśród wszystkich dotychczasowych aukcji sztabu WOŚP w Stalowej Woli.

Również nasz lokalny sztab WOŚP przekroczył w swojej zbiórce magiczną granicę 220 000zł

W tym roku graliśmy dla dziecięcej medycyny zabiegowej.

Poprzeczka na przyszły rok została ustawiona wysoko, ale my lubimy wyzwania
    News image

16.01.2020 08:40

Nasze stoisko jest już gotowe!
    Zapraszamy wszystkich zainteresowanych w dniu dzisiejszym od godz. 12:00 do nowej hali ARP na ul. Kasprzyckiego na wystawę „Od COP do gospodarki 4.0” Stalowa Wola 2020, z udziałem Prezydenta RP Andrzeja Dudy.
    Na wystawie będzie można nie tylko zobaczyć jakie odlewy produkujemy ale także poczęstować się pysznymi stalowowolskimi „krówkami” i zgarnąć ciekawe gadżety z logo firmy.
    Serdecznie zapraszamy!
    News image

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Thoni Alutec?

Kontakt - Thoni Alutec Sp. z o.o.

Przyszowska 1 37-450 Stalowa Wola

NIP:8652067187

Branże: Hutnictwo i metalurgia
    Luka1872

28.11.2019 12:21

Witam, jak wygląda tu praca operatora CNC? Mam uprawnienia ale w mojej miejscowości niestety szukają z doświadczeniem lub znajomością... Może ktoś coś opisać jak wygląda praca na danym stanowisku?
    Opsp

29.12.2019 17:33

Skoro doswiadczenie tam NIEJEST wymagane jak twierdzisz. To poco mówisz że jak zna rysunek techniczy, obsługę suwmiarki etc?!
    kolo

02.01.2020 12:45

Znasz różnicę pomiędzy doświadczeniem zawodowym a wiedzą wyniesioną np. ze szkoły? Możesz mieć nawet zrobiony kurs a doświadczenia zawodowego dalej miał nie będziesz, rozumiesz o co mi chodzi?
    Bogdan

05.12.2019 09:33

Firma nie szanuje swoich pracowników. Kierownicy tylko wymagają, podnoszą normy. Dodatkowo używając przy tym wulgarnych słów. Potrafią pozbyć się pracownika bez żadnego wyjaśnienia z dnia na dzień.
    Bogdan

05.12.2019 09:34

To prawda. Niestety taki jest to zakład.
    Slayer

02.01.2020 00:10

Prawda,kierownictwo po zawodowkach, liceach wieczorowych,bez wiedzy technicznej i bez pojęcia,sam robisz jak uważasz,
    wiesław

10.12.2019 07:52

Narzekacie a premia świąteczna poszła dużo większa niż rok temu, jak się pracuje długo to parę dodatkowych stówek wpadło. A praca jaka jest to każdy widzi, na odlewni cudów nie będzie. Robię tam 10 lat i jest coraz lepiej.
    odlewnia

09.12.2019 12:32

A ja pracuję już kilka lat i jest całkiem spoko, wiadomo kolorowo nie jest ale gdzie jest tak super? Co do palenia to wszędzie jest zakaz, są tylko oddzielne pomieszczenia gdzie można palić albo wiaty na zewnątrz, a że niektórzy po kiblach palą to już inna sprawa bo sami nie szanują zdrowia kolegów
    Pseudo

05.12.2019 21:32

Ja w tej firmie pracowałem w dawnych latach i wróciłem sprawdzić nic się nie zmieniło pieniądze małe jak na ten czas parę lat temu się więcej zarabiała teraz to załóż ściągnij i między czasie rób inna robotę nie szanujawnia wogole pracownika a tym bardziej tych co umiał teraz jest rynek większy to już nie te czasy ze alutec najlepiej płacił teraz wszędzie stawka się zaczyna od 3tys . Po szkole warto iść się pouczyć nic więcej. Odradzam frezer
    ktoś

18.11.2019 16:05

Witam. Mam pytanie, mianowicie takie czy praca jest odpowiedni a dla kobiet ?
    ja

20.11.2019 08:09

Kobiety widać już na większości wydziałów, pracują jak wszyscy i dają radę, to chyba znaczy że jest to odpowiednia praca dla nich
    gość

28.11.2019 14:55

są stanowiska gdzie pracują kobiety, praca do przyuczenia.
    Luka1872

28.11.2019 12:35

Witam, jak wygląda praca operatora CNC, niestety nie mam doświadczenia, zastanawiam się nad złożeniem cv
    operator

07.11.2019 09:37

Podwyżke masz co rok do półtora roku, chyba że wybijesz się z jakimiś tematami to może być wcześniej. Jak jest normalny kierownik to będzie to widział
    Lui

23.11.2019 01:21

Ja po roku dostałem A później po 4 latach
    Salamanka

26.09.2019 19:31

Czy trzeba dźwigać? Jak np w stalszmicie?

27.10.2019 14:10

Jak najbardziej dlatego napisalem np zreszta widac tu polakow malo co zostalo reszta obcokrajowcy
    operator

12.11.2019 07:28

Wert

16.10.2019 09:40

Pracowalem tam 8 lat,największą porażką jest niekompetencja kadry kierowniczej i brak wiedzy technicznej kierowników. Jeśli jesteś po szkole zawodowej jako murarz bez problemu możesz awansować na kierownika logistyki.

07.10.2019 11:57

Atmosfera w miejscu pracy odgrywa ważną rolę. Jak wygląda ten aspekt w Thoni Alutec Sp. z o.o.?
    robisz swoje

08.10.2019 09:17

Nie jest to mała rodzinna firma, tylko duży zakład produkcyjny, przychodzisz robisz swoje i idziesz do domu.
    gosc

29.09.2019 21:19

Co to za dziadowska firma musi być skoro chyba od 4-5 lat szuka i konstruktora i programistę i jeszcze innych specjalistów....?
    sie zastanawia

29.01.2019 18:25

Czy mogę prosić o info tych, co zrobili tu kurs CNC? Dobry ten kurs? Można się faktycznie czegoś nauczyć? Bo brzmi całkiem nieźle – i jeszcze robote dają? Warto?
    Przemo

30.08.2019 13:40

Witam od przyszłego miesiąca idę na odlewnia do lauteca Chciałem się zapyta jak jest tam naprawdę? Gorzej czynlepiej niż w Gorzycach Dodam że dostałem 2500 netto na rękę narazie Jak z atmosfera w pracy
    bylem na CNC

10.09.2019 07:42

Jak dla mnie spoko, brałem udział w tym kursie i zostałem, dużo się naczytałem – zwłaszcza negatywów – ale jak dla mnie jest ok, robota jak robota – przychodzisz, robisz swoje i tyle; marudy są wszędzie
    Negaryw

01.09.2019 21:47

Witam. Piszę to aby wystwić firmie bardzo NEGATYWNĄ OPINIE. Procowałem w tym obozie kilka lat temu. Najbardziej rzuca się w oczy niekompetencja Kierownictwa oraz brak organizacji pracy ( potocznie mówiąc masz robić wszystko i jeszcze więcej przekraczając to co masz wpisane w w umowie ze stanowiskiem i zakresem obowiązków). Opiszę jak to wyglądało u mnie. Na początku kiedy wdrażaliśmy produkcję nie było aż takiej potrzeby zwiększania personelu. Moimi obowiązkami była praca na producji oraz opracowywanie dokumenacji. Z czasem rozwoju wydziału naturealne jest że się awanzsuje zostaje, brygadzistą, technologiem procesów, kierownikiem. U mnie u i innych osób też sprawa potoczyła się tak że miałem ZWIEKSZONY ZAKRES OBOWIĄZKÓW ZA TE SAME PIENIĄDZE, AWANSU NIE BYŁO < były za to oszczędności. A całe szefostwo takie było oszczędne że jakby mogło to by szkłem podtarło PUPĘ. Uciekłem.
    obecny

03.09.2019 17:27

Jak można wystawić opinię po latach? :) W sumie można – ale jest mocno nieaktualna, więc po co? Nie wiesz jak jest teraz, to nie zaśmiecaj nam tu aktualnych wątków ;)
    tu i teraz

06.09.2019 07:42

No dokładnie, nie pracujesz teraz, to nie ma sensu się udzielać. Owszem – różowo teraz nie jest, ale po co odsmazac stare kotlety?
    Pracownik alutec

28.12.2018 09:12

Będzie podwyżka podstawy w 2019r ? Ktoś ma jakies informację?
    Robo

07.05.2019 22:54

Kolego masz mega nieaktualne dane, nie pracujesz tu – to się nie wypowiadaj :)
    Cybuch

25.08.2019 10:07

Nie do nielicznych . Ja nasciemnialem że odchodzę i mi dali bez gadania ,bo nie było komu na hellerze robić,mamy ich w garści . A oni myślą że są cwani
    Tata

23.08.2019 20:11

Pytanie do Thoni Alutec. Kiedy uznacie prawnie przysługujący dwutygodniowy urlop ojcowski bez zabierania premii na dwa miesiące i premii świątecznej. We wszystkich firmach konkurencyjnych nie ma z tym żadnego problemu. Mam nadzieję, że uświadomiłem przyszłych ojców i matki chcących podjąć pracę w alutecu. Czekam na odpowiedź.....
    Moja ocena to PAŁA

06.08.2019 09:35

W nowej firmie jak się ludzie pytali o podwyzki to usłyszeli, Nie w tym roku bo była inwestycja, zobaczymy w następnym. W alutecu jak się pytali ludzie o podwyżki kierownka to powiedział GBUROWATYM tonem NIE BĘDZIE ŻADNYCH PODWYŻEK i tak zarabiacie dobrze, na wasze mijesce jest 10 ciu. chcecie więcej zarobic to rubcie nadgodziny. Moja ocena to PAłA
    Julia

31.07.2019 17:40

A tak z ciekawości ile kobiet pracuje w tej firmie jako operator??
    Propaganda

28.07.2019 23:32

Witam, Jak chciałem podwyżkę to mi mówili nie zasługujesz a na twoje miejsce jest 10 ciu. Pokażcie mi chociaż pięciu którzy doborwolnie chcą tu się zatrudnić i zostać. To ze jest tylu chętnych to propaganda

28.07.2019 08:27

Byłem.....widziałem....odszedłem. Spędziłem tam ponad 4lata na utrzymaniu ruchu. Na każdym kroku widać niekompetencje ludzi zarządzających innymi wydziałami - i jestem w stanie podać dziesiątki przykładów. Liczy się tylko ilość....jakosc i zdrowie pracowników fizycznych jest bez znaczenia. W ciągu czterech lat nie usłyszałem słowa "dziękuję"....nawet wtedy gdy człowiek żyły sobie wypruwal, ale(usunięte przez administratora), to już bardzo częste zjawisko....

Zostaw merytoryczną opinię o Thoni Alutec Sp. z o.o.