Grupa TENSE
4 423

Opinie o Grupa TENSE

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Grupa TENSE

Administrator

Przestaliście aktywizować się w tym wątku. Co na to wpływa? Możecie po prawie 30-dniowej przerwie w dodawaniu opinii wypowiedzieć się na temat aktualnej sytuacji w firmie Grupa TENSE?

   
Administrator

Jakim pracodawcą jest Grupa TENSE? Jak przedstawiają się warunki zatrudnienia w przedsiębiorstwie? Czy osoby w niej pracujące mogą liczyć na jakieś pozapłacowe benefity?

   
Adam Skrzypek
@alteregoistyczna 11.05.2018 13:38

Jako pracownik zdalny i jednocześnie osoba do niedawna odpowiedzialna za zdecydowaną większość pracowników zdalnych w Grupie TENSE wiem jak temat ten wygląda od kuchni i zupełną nieprawdą są tego typu wypowiedzi. Osobiście wręcz przykro mi się je czyta, bo najczęściej sam brałem udział w koordynowaniu akcji , które miały na celu pozytywnie zaskoczyć i zrobić przyjemność pracownikom zdalnym – żeby nie być gołosłownym mam na myśli wszystkie podarunki, paczki świąteczne, paczki okolicznościowe (dzień mężczyzny, urodziny firmy) czy proponowanie udziału w eventach firmowych, tj. wigilia czy wyjazd integracyjny. Z pewnością pamiętasz jak kilkukrotnie pukał do Ciebie kurier z przesyłką lub dzień, w którym napisałem maila z pytaniem o przyczynę nieobecności na wigilii firmowej prosząc o szczerą odpowiedź, abyśmy mogli coś na ten temat zaradzić. Doskonale wiem z autopsji, że jeśli tylko Szefostwo jest w stanie to zawsze chętnie pomaga – muszą tylko zostać poinformowani, że potrzebne jest jakieś wsparcie. Poza tym nie jestem jedyną osobą, która tego doświadczyła – będąc dokładnym to jeszcze co najmniej 6 innych pracowników zdalnych również miała okazję się o tym przekonać. Na koniec dodam, że pomimo nieuczciwej wypowiedzi skierowanej m.in. w moją stronę (niejako czuję się odpowiedzialny za pracowników zdalnych) to nadal oferuję swoją pomoc – jeśli kiedyś zdecydujesz się wziąć udział w jakimś evencie, ale trzeba go lepiej dopasować do Twoich potrzeb, odezwij się do mnie. Z pewnością coś zaradzimy, abyś był/była w pełni zadowolon -y/-a.

   
Grzegorz

Podpowiedzcie czy firma prowadzi może rekrutację i na jakie stanowisko?

   
Grupa TENSE
pracodawca
@Grzegorz 11.05.2018 11:41

Obecnie powiększamy nasze działy handlowe oraz SEO, szukamy również Specjalisty ds. social media. Ciągłą rekrutację prowadzimy na stanowisko Copywritera SEO (praca zdalna). Wszystkie oferty pracy oraz więcej informacji o firmie znajdzie Pan w naszej zakładce Kariera: https://kariera.grupa-tense.pl/. Pozdrawiamy, Zespół Grupy TENSE

   
Miss Copy

Pracowałam, a raczej dorabiałam sobie, jako zdalny copywriter przez ponad 3 lata. Najmilej wspominam współpracę z koordynatorką Kasią. Miałam bardzo mało 'poprawek', dużo zleceń, nawet nie przeszkadzała mi niska stawka. Platforma Robocop też była dla mniej okey. Odeszłam tylko dlatego, że nie było szansy na przejście na umowę o pracę. Szkoda.

   
Edyta

@Szalona, wspomniałaś o chaosie organizacyjnym ze względu na rozwój Grupa TENSE. Czy może jest to równoznaczne z powstawaniem nowych działów w firmie za czym idzie potrzeba nowych zatrudnień? Proszę Cię o dodanie do swojej wypowiedzi tych informacji.

   
Administrator

Podałby ktoś z Was jakieś rady odnośnie rekrutacji w Grupa TENSE? Na co zwrócić uwagę? Zapewne zainteresuje to osoby chcące się tam zatrudnić.

   
Wojciech Popiela
@Administrator 04.02.2018 14:32

Cześć. Być może kojarzysz mnie z TenseAPP! Spółki - córki Grupy TENSE zajmującej się projektami IT. 2 lata temu tworzyliśmy dział IT, by ostatecznie wydzielić się i rozwijać jako niezależny podmiot. Dlaczego o tym piszę? Bo zaczynałem w Grupie TENSE jako junior project manager, by teraz być członkiem zarządu i kierować nową spółką. Postanowiłem napisać, bo dziwnie czyta się o braku możliwości rozwoju, podczas gdy możliwości jest tak wiele. Widać to na przykładzie wielu osób zostających team leaderami, specjalistami itd. Wymaga to dużego wkładu własnego, ale czy nie na tym polega właśnie rozwój? W Grupie ten wysiłek szybko zostaje dostrzeżony.

   
Edyta

@Odchodzę, nie polecasz rozpoczęcia współpracy z Grupa TENSE ze względu na brak możliwości rozwoju. Czy pracodawca dba o swoich pracowników w inny sposób? Może jesteś w stanie wymienić jakieś plusy, które mogą skłonić do zatrudnienia w tej firmie?

   
Tom
@Szkoda gadać 21.02.2018 12:27

Zgadzam się z tym. Zdalni robią robotę, a dla pracodawcy nie istnieli.

   
Ponoć zły copywriter.

(usunięte przez administratora) Pora się zmywać. Panie sugerują, że nie potrafię pisać, chociaż od początku współpracy tylko ułamek zleceń było cofniętych. Zdarzają się literówki, zdarzają się banalne rzeczy, ale odsyłanie do programu... porażka. Nie polecam obecnie współpracy, za taki hajs. (usunięte przez administratora) No chyba nie.

   
Copy Zdalnie
@Grupa TENSE 15.11.2017 09:19

Moja współpraca zdalna wyglądała w ten sposób, że początkowo wszystko było niemalże idealnie, zaczęłam dostawać mnóstwo zleceń i coraz trudniejsze teksty za tę samą niską stawkę. Jakościowo nie było zarzutów, wypłaty były na czas. I nagle okazało się, że "stało się coś bardzo złego" i jeżeli kolejne teksty będą tak wyglądać to stawka zostanie obniżona do radykalnego minimum. Po skrupulatnych korektach kolejne zastrzeżenie, a potem pomimo akceptacji obniżona stawka i brak wypłaty przez 2 miesiące. "Coś tu poszło nie tak" - jak to ujęła pani koordynatorka. Też tak myślę...

   
copy

W oparciu o jaką umowę pracują copywriterzy zdalni w tej firmie? Czy Tense działa na zasadzie platform dla copy, czy jest to "normalna" praca, gdzie zarobki wypłacane są co miesiąc?

   
copy
@Zdalny 02.12.2017 03:24

Dzięki za szczerą odpowiedź.

   
anonim

(usunięte przez administratora)

   
Pracownik

A czy to tak zawsze nie jest? Zadowolone osoby nie piszą komentów, zazwyczaj robią to te, które są na coś złe. Ta sama zasada sprawdza się zarówno przy ocenianiu pizzy jak i pracodawcy.

   
pracownik

Chyba niektórzy zazdroszczą... . Jak dla mnie jest ok i będę pracował dalej. Mamy bardzo fajnych ludzi, dobrze się pracuje, a zarobki mam lepsze niż w poprzedniej firmie :)

   
zdalny2

Tez macie coraz wiecej odsylania z byle zle postawionym przecinkiem? Nie mowie, ze teksty na strone czy artykuly jakies, ale zaplecze?

   
Grupa TENSE
pracodawca
@zdalny2 14.09.2017 16:42

Szanowni Państwo, wychodząc naprzeciw oczekiwaniom naszych klientów zmieniliśmy proces weryfikacji i zaczęliśmy wnikliwiej sprawdzać treści (co wydłuża czas akceptacji zlecenia), polecać narzędzia niwelujące podstawowe błędy stylistyczne i interpunkcyjne (Language Tool) i wskazywać błędy, jakie są najczęściej popełniane przez pisarzy. Wszystko po to, aby podnieść jakość tekstów, a tym samym usatysfakcjonować naszych klientów. Oczywiście zgadzamy się, że za lepszą jakością powinno iść lepsze wynagrodzenie dla osób tworzących teksty. Każdy z naszych copywriterów posiada indywidualną stawkę i jest ona podwyższana w zależności m.in. od opinii naszych klientów oraz terminowości. Pozdrawiamy, Zespół Grupy TENSE

   
Zdalny

Czy ktoś z obecnych na forum pracuje w GT jako copywriter zdalny? Niedawno doszło do krótkotrwałej podwyżki, po czym powrócono do poprzedniej stawki. Czy ktoś może wypowiedzieć się w tym temacie dlaczego tak się stało? Osobiście nie jestem przekonany co do tego czy wszyscy copywriterzy za ten sam rodzaj tekstów mają takie same stawki. Czy możecie podać stawki, które Was obowiązują? Podwyżka sprawiła, że uznałem firmę GT za dobre miejsce pracy. Po powrocie do poprzedniej stawki poczułem jakby podcięto mi skrzydła.

   
Grupa TENSE
pracodawca
@Zdalny 13.09.2017 16:37

Szanowna Pani/Szanowny Panie, obniżenie stawek nastąpiło 23.08.2017 r. i trwało do połowy września. Niestety zmiana była spowodowana m.in. zawirowaniami związanymi z wprowadzeniem nowych funkcjonalności do systemu obsługi zleceń dla copywriterów. Chcielibyśmy jednak zaznaczyć, że nasza pomyłka realnie nie miała wpływu na którąkolwiek z wypłat wynagrodzenia. Wszystkie teksty zostały rozliczone po wyższych stawkach, które obowiązywały przed informacją o zmianie. Wszystkich copywriterów, których dotyczyła zmiana, poinformowaliśmy o pomyłce i przeprosiliśmy za zaistniałą sytuację. Pozdrawiamy, Zespół Grupy TENSE

   
były

Jestem ciekaw, czy zarobki dalej są tak żenująco niskie a przejście na UoP traktowane jako wielki awans i nobilitacja :P po opiniach widzę, że ten super wizerunek, jaki firma kreuje w social mediach to tylko pic na wodę, szkoda...

   
Sub0

@ Zrezygnowany, ale co Słabo ? Przysłać ci pogotowie, czy może napiszesz coś więcej?

   
Zrezygnowany

Słabo :(

   
Optymista

Ja generalnie wspominam dobrze pracę w Grupie Tense(usunięte przez administratora) ;). Ja pamiętam GT z czasów kiedy serio panowała rodzinna atmosfera, ale również wszechobecne umowy śmieciowe z pełnoetatowym czasem pracy. W miarę upływu czasu atmosfera się pogorszyła, a sytuacja z umowami trochę poprawiła. W firmie premiuje się "strzelanie z ucha" nawet jeśli ktoś opowiada szefowi bzdury. Z upływem czasu wyszło, że jeden z takich totalnie niekompetentnych specjalistów, doprowadził cały dział do częściowego upadku, Nadal nie otworzyło to nikomu oczu. Firmę cenię za dobry zewnętrzny EB - oglądając zdjęcia w social media faktycznie to wszystko wygląda cool. Można w niej zdobyć doświadczenie (samodzielnie). Szef jest w miarę spoko, ale niestety ufa nieodpowiednim ludziom i prawdopodobnie wpadł w wir żądzy błyskawicznego rozwoju firmy. Mam nadzieję, że jeszcze uda się wszystko uratować i dlatego życzę sukcesów całemu zespołowi.

   
Zdalny 4

Tak, teksty optymalizacyjne są po (usunięte przez administratora) Czepiają się dobrze sformułowanych zdań, odsyłają do language tool i trzymają zlecenia ponad tydzień. Koordynatorka często grozi rozwiązaniem współpracy, uwagi są pisane w sposób nieuprzejmy, czasem chamski - dopóki na tym stanowisku była poprzednia osoba, to uwagi były uprzejme i poparte wiedzą z zakresu języka, a zlecenia sprawdzano szybko, nie trzymano ich tyle czasu. Przeciągają sprawdzanie tekstów i wypłaty są mniejsze, bo ponad połowa zleceń oczekuje do akceptacji.

   
Tomi

Kiepska kasa i atmosfera. Najlepiej po pół roku się zawinąć bo szkoda czasu aby dłużej siedzieć w tej firmie.(usunięte przez administratora)Jeżeli liczysz na rozwój, podwyżki, premie, dobrą kasę, szkolenia to wiedz jedno tu ich nie znajdziesz...

   
słabo

Słabo to wszystko wygląda...

   
zdalny3

Stawka, którą GT oferuje za 1000zzs dla zdalnych to jakaś kpina. B(usunięte przez administratora)Dawanie podwyżki na miesiąc, a potem obniżanie jej to poważny cios dla wizerunku firmy. Proszę sobie wyobrazić, że pracownik przychodzi do firmy i po kilku dniach dowiaduje się, że będzie pracował za znacznie mniej niż mu obiecano... A na dodatek ciągle zwiększają się wymagania co do jakości tekstów. Wyższa jakość za niższą cenę? A może za darmo w ogóle mamy pisać? Szkoda, że firma, która tak bardzo szczyci się swoimi sukcesami, ma w poważaniu copywriting, bez którego tak naprawdę nie osiągnęłaby żadnych sukcesów dla swoich klientów, którzy walczą o wyższą pozycję w wyszukiwarce.

   
Zdalny
@zdalny3 14.09.2017 15:12

Dokładnie.. Podwyżka obejmowała dwa i pół miesiąca. Później powrót do (usunięte przez administratora) i wzrost wymagań co do jakości tekstów... I jeszcze obecne zmiany, które obecnie wprowadzili... wyścig szczurów po zlecenie.

   
Zdalny

Czyli tak samo jak u mnie. A czy ktoś kto pisze teksty optymalizacyjne w GT może podać stawkę, która za te teksty obowiązuje? (usunięte przez administratora)Czy to prawda? Swoją drogą skoro podwyższyli i obniżyli to chyba nie dzieje się u nich dobrze?

   
Tajemniczy klient

Też podpisuję się pod opiniami. Plusy: Atmosfera (Serio super ekipa) + Free Coffe & Tea + Biuro w pobliżu strefy wolnej od opłat parkingowych + Minusy: Chaos komunikacyjny (komunikacja firmowa jak z początku 21 wieku) - Lawina zwolnień - Stabilność słaba - Brak możliwości rozwoju - Kasa +/- (usunięte przez administratora) Dużo obiecywane - Szeptanie po kątach -

   
Wy pewnie wiecie.

Grupa Tense to: możliwość zdobycia cennego doświadczenia i praca z wieloma fantastycznymi ludźmi. Z drugiej strony liczne procedury i nacisk kładziony na takie czynności, które w żaden sposób nie przyczyniają się do poprawy jakości pracy, czy jej wyników. Niektóre z osób na stanowiskach menadżerskich zapomniały (bądź nie wiedzą), że czasem pracownika należy najzwyczajniej w świecie za coś pochwalić. Pracując w Tense zawsze starałem się i dawałem z siebie wszystko, a często ocena mojej pracy ograniczała się do "podsumowania" tabelki na koniec miesiąca i to w zasadzie tyle. Szczerze mówiąc nie rozumiem, skąd biorą się tak negatywne opinie na temat Tense, bo w zasadzie praca tam jest przyjemna. Józef Piłsudski powiedział kiedyś (choć chyba tego nie powiedział, ale tak się już przyjęło) o Polsce i Polakach - " Naród wspaniały, tylko ludzie ...". Nie chcę generalizować i absolutnie nikogo obrażać, ale ta wspaniała sentencja jakoś mi w to miejsce pasuje. Problemem w tej firmie są wszędzie o czymś plotkujący pracownicy. To jest powód, przez który można na głowę dostać. Jedna osoba, rozmawia z drugą o trzeciej - i nie byłoby w tym nic dziwnego, gdyby nie sposób mówienia i często niefartowny dobór słownictwa. Ludzie z TENSE - rozmawiajcie sobie z kim i o kim chcecie, ale postarajcie się to robić tak, by osoby których Wasze przemyślenia nie interesują były zwolnione z obowiązku ich wysłuchiwania. Sposób komunikacji w firmie także jest wadliwy, a szum komunikacyjny często jest powodem powstawania licznych problemów, których także można by uniknąć. Każdej osobie, która zamierza rozpocząć swoją zawodową pracę BARDZO polecam Tense. Ważna informacja jednak dla każdego kto chce tam dołączyć - miejcie swoje rozumy i nie słuchajcie wszystkiego co Wam ludzie w okół mówią. W każdym miejscu pracy można znaleźć ludzi "do rany przyłóż" i Tense nie jest od tego wyjątkiem. Niestety ćwierćmózgów nie trzeba ze świecą szukać i to jest wielką bolączką. Na temat Tense mógłbym mówić bardzo, bardzo dużo dobrego, ale byłbym w stanie wskazać też na pewno kilka minusów. Z racji tego, że moja wypowiedź robi się coraz bardziej chaotyczna, myślę że mogę ją powoli kończyć. Reasumując - PRZESTAŃCIE LAĆ ŻALE!!!!! To jest naprawdę dobre miejsce do pracy. Jeśli liczycie na zarobki rzędu wieletysięcymiesięcznie i więcej, to się przeliczycie. Jeśli natomiast nie jesteście pracownikami pokolenia - nie mam doświadczenia, ale czwórkę na rękę to chcem podstawy - to szczerze polecam. Aaaaaaa i jeszcze jedno... Aplikowałem do Tense już ponad 2 lata temu, jednak z tego co wiem, na rozmowach rekrutacyjnych zdarza się, że rekruter tak bardzo chce "sprzedać" pracę w Tense, że z rozpędu może powiedzieć, że coś jest, a tego nie ma ( i nie będzie). Minęło sporo czasu, także być może i to się zmieniło, jeśli jednak ktoś tam ma wciąż zapędy do koloryzowania rzeczywistości w trakcie rozmowy o pracę - dajcie sobie z tym spokój. Całemu zespołowi Tense życzę wszystkiego dobrego!! Ode mnie macie !!

   
Prawo

jeśli zakaz opiewa na 25% wynagrodzenia to uznaj że go nie ma (nie ma mocy prawnej). Oznacza to że pracodawca nie jest w stanie wyegzekwować go przed sądem., a ma na celu wyłącznie zastraszenie osób mniej świadomych swoich praw.

   
Lepiej nie mówić

Za 25% wynagrodzenia na pewno nie dam rady żyć przez pół roku! Zatem albo będę pracować dla konkurencji pomimo zakazu i będę kłamał albo będę pracować na czarno :D Jak dotąd zakaz konkurencji dobrze zdaje egzamin jako straszak, mimo to mocno zastanawiam się nad odejściem.

   
Student Prawa

Niestety bardzo często pracodawca mówiąc mniej ładnie "wciska" do podpisania te zakazy wychodząc z pozycji siły dając pracę. Pracownikowi na pracy zależy więc nie przywiązuje do tego aż takiej wagi. Pytanie czy pracodawca powinien to wykorzystać jesli najnormalniej komuś ta praca nie pasuje, nie chce juz tam pracować. Temat zakazów itp nie jest taki czarno biały jak się wydaje. Nie można po prostu skwitować "Widziały gały co brały" ponieważ często okoliczności są zupełnie inne. (usunięte przez administratora)

   
Pewna siebie

(usunięte przez administratora)

   
Kolega z pracy

Jak to jest, że gdy ktoś otrzymuje wypowiedzenie, to od razu musi wylać tonę żalu na pracodawcę? Pracy w Poznaniu nie brakuje i po prostu można odejść bez zbędnej dramy.

   
Seowiec
@Kolega z pracy 31.08.2017 11:25

Zakaz miał być egzekwowany przede wszystkim w trakcie trwania umowy. Przy rozstaniu miało to odbywać się "po ludzku". Każdy z nas pracujących w SEO chciałby robić to nawet po rozstaniu z GT i miało to być umożliwione. Niestety nie rozwiązuje się zakazów odchodzącym/zwolnionym. Mam na to conajmniej 2 przypadki. Jak zatem mam po ludzku odejść z firmy? Jestem na te chwile uwiązany i podejrzewam ze nikt nie rozwiąże mi lojalki gdy dam wypowiedzenie.

   
Karakan

Atmosferę tworzą ludzie pracujący w firmie. Osoby konfliktowe, niedojrzałe i lubiące siać ferment będą miały złą opinię o każdej firmie w której pracują/pracowały - osobiście nie narzekam na atmosferę panującą w GT oraz na jakość świadczonych usług. Nie muszę się wstydzić polecając firmę znajomym zarówno jako potencjalne miejsce pracy jak i firmę do świadczenia usługi.

   

Zostaw opinię o Grupa TENSE - Poznań

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Grupa TENSE