P.U.T. Ol-Trans

Mrzezino

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 172 ocen.

P.U.T. Ol-Trans
2 172 6 1

Opinie o P.U.T. Ol-Trans

Alicja

@Nie wazne Nie jestem pracownikiem P.U.T. Ol-Trans, a moderatorem tego wątku. Mam za zadanie pomóc Wam w zdobyciu rzetelnych informacji o tym pracodawcy. Co masz na myśli przez to, iż firma nie pomaga swoim pracownikom? @Mati Dzięki Tobie możemy poznać trochę lepszą opinię o tym pracodawcy. Na podstawie jakiej umowy jesteś tam zatrudniony? I czy nowi pracownicy pracują na podobnych zasad, co Ci z większym doświadczeniem? @Kierowca Nie widziałam nigdzie, żeby szukali. Ale skontaktuj się z nimi bezpośrednio i dopytaj sam: biuro@ol-trans.com.pl

Kierowca

Mam pytanie czu szukaja kierowcow c+e

Tonik

Myslę, że każde takie działanie kontrolne jest wynikiem działań niesolidnych osób.

Mati

Całkiem spoko. Pracuje w tej firmie już ładnych parę lat i mogę powiedzieć że naprawdę jest ok płacą zawsze na czas A jeśli pracujesz sumiennie to liczą się z Tobą , bo tak czytam te wszystkie komentarze heh śmieszne... jeśli ktoś narzeka to pewnie (usunięte przez administratora) A nie pracownik kazdy chciałby robić nic i zarabiać miliony... (jeżeli ktoś jest mądrzejszy to dlaczego nie otworzy własnej firmy...) tak to już jest że Ci co nie robią nic są zazdrosni ehh szkoda gadać... moim zdaniem jak ktoś ma problem to rozmawia z kierownikiem,szefem... jeśli jest porozumienie to ok A jak nie to masz wolną rękę... A tam szkoda gadać... pozdrawiam cała ekipę Ol-trans PS. Wszedzie Dobrze Gdzie Nas Niema ;)

Omg
@Mati 04.08.2018 10:22

Chyba w biurze siedzisz i te glupoty piszesz. Bo na pewno nie pracujesz jako pracownik fizyczny. Bo bys takich ladnych rzeczy nie mogl napisac o tej firmie... pracowali ludzie i to dobzi pracownicy sumienni i. Prosili sie o podwyżki od 50 gr do 1 zl. I co dostali? Fige z makiem. To sie zwolnili tak firma dba o pracownikow. Rekawiczki zeby dostsc musisz zdać stare magazynier moze da ci wtedy nowe. A za dojazdy do budowy po 3 -4 h dziennie tez nie placi . To jest pol etatu . Za free. Nie dziękuję za taka firme. Mati ????

Syf

Firma do bani zlodzieje i wyzyskiwacze .

Arek

Niestety po stracie dobrej pracy mamy złość i trzeba ja na kogoś przerzucić?

Były niewolnik
@Arek 27.07.2018 17:22

Ale żartowniś z ciebie ???? dziwię się że jeszcze Ukraińcy tam u was siedzą bo słyszałem że zaczynacie ich okradać z godzin ????

Były Niewolnik

Pamiętajcie panowie wszędzie jest lepiej niż w ol-transie . Widzieliście ogłoszenia ol-transu w PUP :D od 2300zł :D:D:D Mam nadzieje że plajtę walnie za te oszustwa i żyrowanie na pracownikach nawet witraże w kościele wam nie pomogą :D Jesteście ruchani ciągle te 650zł na zus i inne ukryte koszta waszej pracy? :D

Alicja

@???? Wnioskuję, że musisz być pracownikiem w firmie P.U.T. Ol-Trans. Na jakim stanowisku jesteś tam zatrudniony? @Zainteresowany Firma P.U.T. Ol-Trans poszukuje aktualnie nowych pracowników - widziałam na jednym z bardziej znanych portali z ofertami pracy. Chcą zatrudnić między innymi kierowcę samochodu ciężarowego, referenta ds. sprzedaży, czy magazyniera. Jakieś stanowisko z wyżej podanych by Cię zadowalało?

Nie wazne
@Alicja 30.06.2018 12:25

A pani pewnie pracownikiem badz wlascicielem.ktory probuje sie wybielic tutaj. Ta firma nie robi nic dla pracowników niestety, zero wsparcia i zrozumienia a kierownicy czuja sie jak krolowie bo przeciez opr im najlepiej wychodzi

Zainteresowany

Czy firma ma jakieś nowe oferty pracy?

Administrator

Od jakiegoś czasu nie pojawiła się żadna opinia związana z P.U.T. Ol-Trans. Jak dziś wygląda zatrudnienie w tym przedsiębiorstwie?

????
@Administrator 16.06.2018 09:03

Kilku "nieudaczników"odeszło także chyba nie potrzebują do pracy,stawki bez zmian.

Tymon

Idealnych firm nie ma. Tylko po co tak narzekacie, można odejść.

Jerzy

Jeśli nie ma chętnych do pewnych prac to logiczne, że firma zatrudnia z Ukrainy

Dzik
@Jerzy 20.04.2018 18:42

Chyba wyzyskuje :D

Beton power

Pracownicy są poszukiwani lecz tylko zagraniczni (Ukraina) więc dla Polaków raczej miejsca nie ma. Chyba że za 12zl brutto. Ale raczej w to wątpię.

Alicja

Na stronie internetowej P.U.T. Ol-Trans nie widzę aktualnych ogłoszeń rekrutacyjnych (Daty dodania ostatnich to sierpień 2017). Czy są obecnie poszukiwani pracownicy? Polecilibyście tę pracę znajomym?

Supermen

Jazda bez karty jest tam jeszcze akceptowana ? I dalej itd nic z tym nie robi? Z tymi przeładowanymi autami...?

Buszmen
@Supermen 21.02.2018 21:59

Patologia!

BARBI

A MOŻNA TAM PALIWO SPUŚCIĆ JESZCZE, BO JAK TAK TO BYM SIĘ ZATRUDNIŁ

Tosiek

teraz szanowne dzieci pocałujcie misia w (usunięte przez administratora) ale wszyscy tam sie boja postawic.

Nick

Już straciłem nadzieje. Bonów co prawda nie było ale chociaż dali te 300zł na święta zawsze coś. Święta staną się trochę mniej uciażliwe finansowo. Mam nadzieje że to się nie zatrzyma i na kolejne święta dostaniemy co nasze.

Ja
@Nick 08.12.2017 22:23

To malo dostałeś my dostaliśmy na Bąkowie po 800 ...

napend
@Ja 19.12.2017 22:11

Po 800 ale do oddania

Jasiek

Podpowiedzcie czy firma potrzebuje pracowników. Nie mogę znaleźć ofert pracy, warto starać się ? Jaka atmosfera, ?

Aligator
@Jasiek 17.12.2017 18:36

Zawsze potrzebują :D Szczególnie teraz jak część odchodzi :D No jeśli wolisz spędzić całe życie w pracy to firma OL-TRANS jest dla ciebie.

Grebi bos
@Jasiek 17.12.2017 18:36

Kolego atmosfera taka ze jak po uk mowisz to sie dogadasz. W sobote muelusmy isc do domu o 14 a robota sie nagle urodzila i trzeba bylo beton wywieźć. Co do czego duzo do gafania nie miales albo jedzuesz do nicy albo w poniedzialek po papiery. Taka zacheta z ich strony. A 50 100 nic gole godziny . No (usunięte przez administratora) Ani kasy ani cie w domu nie ma.

Nick srick

Ja nic nie dostałem :(

Beduin

No wlasnie po co tam pracujecie skoro tak nazekacie.? Kazdy wie ze to beznadziejna firma i tylko sobie robicie wstyd tam pracujac.

jeden z wielu
@Beduin 11.01.2017 19:14

Wstyd pracować w ol transie... Dla mnie wstyd to siedziec w mcdonaldzie, robić non stop, być ciągle obserwowany, być od wszystkiego. I marna kasa za taka prace, i ten stres. Czasami się zastanówcie co piepszycie. Ja to mowia wszędzie dobrze gdzie Nas nie ma.

Wrix123
@jeden z wielu 24.01.2017 15:19

W MCdonaldzie jest lepiej płatna ;) A stresu nie ma jak się ogarnia co się dzieje ;)

napęd
@jeden z wielu 24.01.2017 15:19

Wstyd to kraść i z (usunięte przez administratora) spaść

Mateusz

A bony świąteczne były?

Lobuz

3macie jeszcze w mrzezinie na wezle za kontenerem kwas w plastikowych baniakach ktorym kaza wam myc gruszki?....

Mech

Ludzie tam sie w lyzce wody topia zeby miec 0,50gr wiecej na godzine. karte z tacha taki wyjmnie zeeby 1dno kulko wiecej zrobic nie wpsomne o wadze ladunku.

Policja
@Mech 14.10.2017 20:20

O wadze nie wspomne tzn... co miałeś na myśli ?

lol

Siedem grzechów głównych: 1. Pycha. 2. Chciwość. 3. Nieczystość. 4. Zazdrość. 5. Nieumiarkowanie w jedzeniu i piciu. 6. Gniew. 7. Lenistwo.

anonim

(usunięte przez administratora)

Kakalala

Nie ma nic gole godziny.czesto jeszcze w miesiacu ok 10 ujeb*ne.

lolek-bolek
@Kakalala 12.09.2017 20:11

A to ciekawe. Tyle lat co tu pracuje nikt mi godzin nie ujebał. Tragedii nie ma. Godziny niestety gołe ale jakoś tako wychodzimy na "swoje". Zawsze mogło być gorzej. Sa firmy gdzie za większe wymagania placa 2000 brutto plus smieszna premia uznaniowa 100-150 zl. Chorobowe 1dzien i juz po premii. Wszędzie dobrze gdzie Nas nie ma. Pozdrawiam. Ps. To ze jest tak "zle" to wina wyłącznie ludzi.

Dżony
@lolek-bolek 27.09.2017 11:07

Ludzie na ta firme zarabiaja. a ze jest tak zle to nie wina ludzi tylko pracodawcy to on rządzi firma nie ludzie. A ucina godziny ucina. I daje w kopercie nawet blaszaki cyrk. Jedni maja wiecej jedni mniej za ta sama pracę. To zalezy czy jestes z rodziny czy nie i czy podpirdal... czy nie. Sa w oltransie dupoe lizy. I trzesi dypy dupo lizy. A jak by skrywe pod przesiewaczami przesiali to by musieli caly ten szajs dac do utylizacji... . Pieniadz zmienia ludzi. Zmienil i właścicieli tej firmy

Alicja

Czy kończąc pracę na okres próbny mamy szansę na stałe zatrudnienie w P.U.T. Ol-Trans? To powszechne zjawisko, że po okresie 3-miesięcznym warunki pracy potrafią się zmienić. Jak to wygląda w tej firmie?

KakaLaka
@Alicja 13.08.2017 18:58

Zalezy jak pracujesz ale po tych 3m dostaniesz umowe na czas okreslony np do konca roku a potem dalej okreslona

Zloty

CWELTRANS...

Anonim

Chciwość właścicieli sprawdzi ta firmę na dno. Oszczędzanie na pracownikach w tej firmie przechodzi ludzkie pojęcie. Jak tak dalej będzie, to już nikt normalny nie będzie tam pracował. Te sejfy w które pchacie na sile te pieniądze zaoszczędzone na pracownikach szybko zrobią się puste, jak Ci pracownicy zaczną odchodzić. A prędzej czy później ta chwila nastąpi. Ludzie widzą co się dzieje.

Konkurencja
@Anonim 22.06.2017 01:47

Tylko tej wody do betonu nie dolewajcie bo was kiedyś zlapia.????

????

Kierownictwo się ostatnio z was śmiało że za takie pieniądze śmieszne pracujecie i na dodatek wyciąganie pokemony z szufladami żeby tych 360 i jazdy było. ????

Zostaw opinię o P.U.T. Ol-Trans - Mrzezino

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie P.U.T. Ol-Trans