P.U.T. Ol-Trans

Mrzezino

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 168 ocen.

Opinie o P.U.T. Ol-Trans

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie P.U.T. Ol-Trans

Tosiek

teraz szanowne dzieci pocałujcie misia w (usunięte przez administratora) ale wszyscy tam sie boja postawic.

Nick

Już straciłem nadzieje. Bonów co prawda nie było ale chociaż dali te 300zł na święta zawsze coś. Święta staną się trochę mniej uciażliwe finansowo. Mam nadzieje że to się nie zatrzyma i na kolejne święta dostaniemy co nasze.

Ja
@Nick 08.12.2017 22:23

To malo dostałeś my dostaliśmy na Bąkowie po 800 ...

napend
@Ja 19.12.2017 22:11

Po 800 ale do oddania

Jasiek

Podpowiedzcie czy firma potrzebuje pracowników. Nie mogę znaleźć ofert pracy, warto starać się ? Jaka atmosfera, ?

Aligator
@Jasiek 17.12.2017 18:36

Zawsze potrzebują :D Szczególnie teraz jak część odchodzi :D No jeśli wolisz spędzić całe życie w pracy to firma OL-TRANS jest dla ciebie.

Grebi bos
@Jasiek 17.12.2017 18:36

Kolego atmosfera taka ze jak po uk mowisz to sie dogadasz. W sobote muelusmy isc do domu o 14 a robota sie nagle urodzila i trzeba bylo beton wywieźć. Co do czego duzo do gafania nie miales albo jedzuesz do nicy albo w poniedzialek po papiery. Taka zacheta z ich strony. A 50 100 nic gole godziny . No (usunięte przez administratora) Ani kasy ani cie w domu nie ma.

Nick srick

Ja nic nie dostałem :(

Beduin

No wlasnie po co tam pracujecie skoro tak nazekacie.? Kazdy wie ze to beznadziejna firma i tylko sobie robicie wstyd tam pracujac.

Wrix123
@jeden z wielu 24.01.2017 15:19

W MCdonaldzie jest lepiej płatna ;) A stresu nie ma jak się ogarnia co się dzieje ;)

napęd
@jeden z wielu 24.01.2017 15:19

Wstyd to kraść i z (usunięte przez administratora) spaść

Mateusz

A bony świąteczne były?

Lobuz

3macie jeszcze w mrzezinie na wezle za kontenerem kwas w plastikowych baniakach ktorym kaza wam myc gruszki?....

Mech

Ludzie tam sie w lyzce wody topia zeby miec 0,50gr wiecej na godzine. karte z tacha taki wyjmnie zeeby 1dno kulko wiecej zrobic nie wpsomne o wadze ladunku.

Policja
@Mech 14.10.2017 20:20

O wadze nie wspomne tzn... co miałeś na myśli ?

lol

Siedem grzechów głównych: 1. Pycha. 2. Chciwość. 3. Nieczystość. 4. Zazdrość. 5. Nieumiarkowanie w jedzeniu i piciu. 6. Gniew. 7. Lenistwo.

anonim

(usunięte przez administratora)

lolek-bolek
@Kakalala 12.09.2017 20:11

A to ciekawe. Tyle lat co tu pracuje nikt mi godzin nie ujebał. Tragedii nie ma. Godziny niestety gołe ale jakoś tako wychodzimy na "swoje". Zawsze mogło być gorzej. Sa firmy gdzie za większe wymagania placa 2000 brutto plus smieszna premia uznaniowa 100-150 zl. Chorobowe 1dzien i juz po premii. Wszędzie dobrze gdzie Nas nie ma. Pozdrawiam. Ps. To ze jest tak "zle" to wina wyłącznie ludzi.

Dżony
@lolek-bolek 27.09.2017 11:07

Ludzie na ta firme zarabiaja. a ze jest tak zle to nie wina ludzi tylko pracodawcy to on rządzi firma nie ludzie. A ucina godziny ucina. I daje w kopercie nawet blaszaki cyrk. Jedni maja wiecej jedni mniej za ta sama pracę. To zalezy czy jestes z rodziny czy nie i czy podpirdal... czy nie. Sa w oltransie dupoe lizy. I trzesi dypy dupo lizy. A jak by skrywe pod przesiewaczami przesiali to by musieli caly ten szajs dac do utylizacji... . Pieniadz zmienia ludzi. Zmienil i właścicieli tej firmy

Alicja

Czy kończąc pracę na okres próbny mamy szansę na stałe zatrudnienie w P.U.T. Ol-Trans? To powszechne zjawisko, że po okresie 3-miesięcznym warunki pracy potrafią się zmienić. Jak to wygląda w tej firmie?

KakaLaka
@Alicja 13.08.2017 18:58

Zalezy jak pracujesz ale po tych 3m dostaniesz umowe na czas okreslony np do konca roku a potem dalej okreslona

Zloty

CWELTRANS...

Anonim

Chciwość właścicieli sprawdzi ta firmę na dno. Oszczędzanie na pracownikach w tej firmie przechodzi ludzkie pojęcie. Jak tak dalej będzie, to już nikt normalny nie będzie tam pracował. Te sejfy w które pchacie na sile te pieniądze zaoszczędzone na pracownikach szybko zrobią się puste, jak Ci pracownicy zaczną odchodzić. A prędzej czy później ta chwila nastąpi. Ludzie widzą co się dzieje.

Konkurencja
@Anonim 22.06.2017 01:47

Tylko tej wody do betonu nie dolewajcie bo was kiedyś zlapia.????

????

Kierownictwo się ostatnio z was śmiało że za takie pieniądze śmieszne pracujecie i na dodatek wyciąganie pokemony z szufladami żeby tych 360 i jazdy było. ????

Pracownik

Jak to jest Panie Szymonie że teraz na wypłatę jedni dostali podwyżki a jedni nie. Zapomniał ktoś o połowie pracowników czy to kolejne oszczędności ? Nie macie za grosz wstydu ? Nie należy się równe traktowanie pracowników ? Czekam na ten czas co się wam zrobi ciepło koło tyłka i to tak porządnie bo Ukraina dojdzie i nie tylko oni a większość i wtedy będziecie patrzeć. Zostaną same lizajdupy tylko a ich już też coraz to mniej. Pozdrawiam. Jeszcze wasz pracownik.

Maharadża Mrzezina
@Pracownik 09.06.2017 22:55

Będziecie dla mnie pracować jak niewolnicy i tak będziecie wynagradzani....

Anonim

Nikt i tak nic z tym nie zrobi.Bylo dobrze i moze byc dobrze...wystarczy ze pracodawca wkoncu doceni ludzi bo przyjdzie chwila ze naprawde potraci dobrych pracownikow...juz odchodza a co bedzie dalej?Stracili duzo pracownikow z powolania ktorzy szanowali ta robote...prosba do panstwa H, docencie co macie,moze to nie rodzina i przyjaciele ale ludzie ktorzy dla was pracuja i na wasze swieta w Dubaju, nie stac ich na godne swieta w domu ,troche pokory. ..przykre

Alicja

Chcecie dowiedzieć się więcej na temat P.U.T. Ol-Trans? Zachęcam do obejrzenia strony internetowej firmy http://www.ol-trans.com.pl/pl/o-firmie.php

Dubaj
@Alicja 29.03.2017 11:23

To nie jest komentarz . Lecz widac. W tym heroizm wlascicieli w przerwaniu dadawaniu prawdziwych komentarzy przez osoby ktore dużo wiedzą o tej firmie i zasada w niej panujacym. ....

KLIENT

STANOWCZO ODRADZAM OBSŁUGA ODRAZAJACA I CO NAJGOSZE WIDZE ZE TO NORMA W TEJ FIRMIE KLIENTA MAJA ZA NIC......NIC DODAC NIC UJAC, PAN H CZY JAK TAM SIE NAZYWA TO RZECZYWISCIE KTOS NA H..... ALBO RACHEJ KTOS ZGODNIE Z POLSKA PISOWNIA NA CH...... KOBIETY W BIURZE NIE WIEDZA CO TO DOBRE WYCHOWANIE ALE COZ CZASEM JEST WYZSZE ALE BRAK PODSTAWOWEGO.. NAJDALEJ OD TEJ FIRMY ,NAJLEPIEJ OMIJAC SZEROOOOKIM ŁUKIEM BARDZO SZEROKIM

Macharadża Mrzezina

No cóż kazdy chce zarobic

sklepik

3.Dawanie wybranym osobom BONY do swojego sklepu po uprzednim podniesieniu cen

xx

2 Jesteś zatrudniony jako KIEROWCA "a w rzeczywistości pracujesz jako KIEROWCA mongol i jesteś do WSZYSTKIEGO,

1

1Nie placa odpowiedniej placy za wykonana peace. Za darmo trzeba busem jezdzic 4 godz za 6 zl ale nie za godz ale za 4 godz.

1
@1 04.03.2017 16:35

niektórzy pracodawcy w ogóle nie płacą za jazdę busem i też jest.. jeszcze na dodatek ściągają pracownikom z wypłaty za dojazd do pracy... są takie firmy panowie i nie jest to OL Trans

1
@1 19.03.2017 10:20

W budowlance jest tak.... Faktycznie nie placa za jazde busem .... Ale placa za to jemu za jego prace. Rano wsiada w busa i jest w pracy tak i ma placone bo zawozi go na budowę. Tak jak powinno byc a w olt... Wsiadasz do busa jedziesz 2 godz na budowe za darmo.i tak z powrotem. Czyli pol etatu za free.

Sprawiedliwy

7 grzechow glownych pseudo firmy oltr.... Kto zaczyna.: 1...

Macharadża Mrzezina

No cóż mam wam powiedzieć ... Jedni maja lepej jedni gorzej.

Tola

Ludzie o tej firmie to już legendy krążą. Powinniście wziąć sprawy w swoje ręce. Wiem, że łatwo się mówi, ale nie dajcie się wykorzystywać! Zgłaszać wszędzie gdzie się da, głównie do PIP i do Wojewódzkiego Inspektoratu Ochrony Środowiska. Jeżeli twierdzicie, że PiP, US itp w rejonie pucka są bezradne, to polecam Ins. ochrony środowiska, oni tego nie zbagatelizują. Nikt was siłą nie trzyma, ale nie wolno dać się zgnoić! Każdy pracownik wymaga szacunku, bo to Wy pracujecie na ich luksusy ( mercedesy, piękne domy)

Dubaj
@Tola 12.02.2017 21:33

I wycieczki.

Tola
@Dubaj 16.02.2017 16:10

Ach no tak, zapomniałam o klikukrotnych wakacjach w ciągu roku ;D przepraszam bardzo, moje niedopatrzenie :D pozdrawiam

Dzidxi

Porażka ta firma! Po prostu porażka.

mcduneld

Jakbym pracował 11+ to by mnie tu nie było. Sa inne firmy. Ale pamiętajmy, że sa tacy co chcą te godzinki robić. Ale to już ich wybór. I nie chce słyszeć teksty typu: A gdzie ja pójdę; kto mnie weźmie. Nikt Was tutaj siłą nie trzyma, a NAJgorzej tez nie jest.

Mc .......dauen.
@mcduneld 07.02.2017 09:56

Jak bym pracowal tu ... I nikt was tutaj siła nie trzyma . to cos krecisz pracujesz tu i tu . super szczery komentarz . nalezysz chyba do tych zasłużonych

O żeś w mordę

W mc donalds robisz swoje 8 godz i do domu. A tam masz wlasnie wszędzie kamery nawet na stołówce ci patrzą w talez co jesz. Pseudo kierownikow masz nad soba pseudo bo wiekszosc z papierami tam juz nie robi i cie pilnuja slyszalem dużo o tym. Robisz po ile godzin w ol.... ......... 11+ Auschwitz wiesz co to? Jak nie wiesz to zajzyj w książki.

Łoker

Zima wasza,wiosna nasza!

Anonimus

Jeden wielki cyrk krótko mówiac ale ludzie nie sa zmuszani do pracy tam, po jaka cholere siedzicie w tej firmie. Ciezko to pojac skoro wam sie tak wszystko nie podoba.

lewus

Ściągają z BIALYCH kopert podatek przez WIELE LATI!!!!SOBOTY 100/ ZABRANE TO KPINA !!!JAK MOŻNA ŚCIĄGAĆ PODATEK OD ZAROBIONYCH Wiecej GODZIN NA CZARNO!!NADGODZINY NIE PLATNE

Anonim

Czepiacie sie bo zazdroscicie...

kruk
@Anonim 28.12.2016 08:17

NiKT IM NIE ZAZDROŚCI!!NIE POZWALAJĄ JUŻ LUDZIE SOBĄ POMIATAC!!!!TY ANONIMIE !!!@

Czarny murzyn
@kruk 29.12.2016 17:19

Firma robi z ludzi idiotow

Żoga

Kto to jest ten wasz nowy dyspozytor? Słyszałem że jakis nowy i tez ktos z układów rodzin... I gps nawet wam za)ozyl dla waszego lepszego bytu

Anonim

Przestancie robic z igly widły.Nikt nie sciaga podatku z kopert to po pierwsze.Po drugie jak wam az tak zle to przeciez nikogo nie trzymaja,wiec po co tam siedzicie?Cieszcie sie ze jest praca , a panstwo H nie sa wcale zli, pani HH bardzo dobra kobieta,pomaga innym,bardzo mila,pan OH rowniez zawsze sympatyczny jak sie go spotka.I uprzedze was,nie jestem z ich rodziny a z rodziny pracownika.Ot taka niespodzianka.Zobaczycie karma wraca i za wasze bzdurne opinie jeszcze do was wroci.

wesolych swiąt
@Una 25.12.2016 01:06

Pełen Szacunek dla PAna Olka i Dla jego Żony ale jego syn szym. powinien chociaż raz ręce pobrudzić żeby wiedzieć co to jest szacunek dla pracy. . . ludzi ...i ich rodzin . jeżeli człowiek nie szanuje ludzi którzy na niego pracują ....................... to ten człowiek powinien dostać po dupie od zycia.

trynkiewicz
@Anonim 23.12.2016 06:40

POmaganie ludziom w posiadaniu z jednym z NAJDROŻSZYCH sklepów spożywczych w okolicy

Zębatka

Jawas wszystkich podpierd...

Żoga

Załużcie tam zwiazek zawodowy to bedziecie. Mieli jakies prawa tak to beda was jeb.... Ciagle bo sobie na to pozwalacie.widze wybudowali wam droge jak po te 28 ro bedziecie dslej wizic to dlygo nie wyrzyma i kamil sie za was weznie.

kolega z pracy

NYPEL tobie naprawdę jest aż tak źle

Nypel
@kolega z pracy 17.12.2016 20:24

Tak ile czesu mam byc traktowany jak młody i ciagle jeb... Po 24 h. Nie daje juz rady help...

Żoga

Juz sa przesłuchiwani spoko juz mi ktos mowil ze byl na komendzie i sie wypytywali teraz szukaja swiadkow i zbieraja dowody na ta bezczelna ... Szajke co oszukuje lydzi i panstwo.nie mozna sie dorabiac na codzej krzywdzie. Zamiast placic podatki z ktorych sa budowane drogi to ich przeladowane autka rozjezdzaja i niszcza nowe ladne drogi.

kiero

Jeden wyjdzie przed szereg i dostanie w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] tego się boję że jak będzie ciepło to zaczną sypać nasi koledzy

Pracownik

Sprawę trzeba nagłośnić bo jesteśmy zwyczajnie robieni w ch.j.a i nie możemy tego tak zostawić i dać się doić nadal. Tylko pytanie ilu odważnych się znajdzie którzy potwierdzą co tu się wyrabia?

kiero

Najlepiej zrobić strajk ;-)

trzesiawa

wody latem laskawie 2x0.5L

szeregowy

Jak MOŻNA BRAĆ PODATEK OD ZAROBIONYCH GODZIN W KOPERCIE!!!!

siwy

Zalowanie WODY LATEM!!!!!!!DO PICIA MOŻNA BY BYŁO DUŻO PISAĆ !!!!!PISZCZCIE JUŻ CZAS SKOŃCZYĆ Z MILCZENIEM!!!

gruby

nam gole godzin zadnych nadgodzin premi.teraz na okres zimoy nawet na goracy kubek zupki nie dostaniesz.a w domu u hewe... sejfy na lewizne

gruz
@gruby 16.12.2016 14:21

PRAWDA NA LEWIZNE Z NASZEJ PRACY !!!NADGODZINY KTÓRE NAM NIE PŁACĄ ,ZABRANE SOBOTY PŁATNE 100/

Pomocnik

Wielu przedsiębiorców decyduje się w okresie świątecznym na dodatkowe bonusy dla pracowników, by w ten sposób jeszcze bardziej zmotywować ich do pracy ALE SKRUCZ(pamietacie z OPOWIESCI WIGILIJNEJ)NIE DAJE!!!

truck

Człowiek martwi się czy do10-tego mu starczy ,czy dzieci będą SZCZĘŚLIWE NA ŚWIĘTA a oni :""prosze o dyskrecje prezent na swieta +300zlotych""MÓWCIE O TYM NIECH WIEDZĄ!!!!!!CO MY TREDOWACI !!!

oko

prosze o dyskrecje prezent na swieta +300zlotych BRAWO OLTRANS BRAWOOOOOOO

ornung

I spojzcie jeszcze na jedno z każdego miesiąca zabierają wam 1h-2h!!WASZEJ PRACY!!!NIECH 100LUDZIOM POZABIERAJA PO2-3H PRACY!!!!

Kierowca

I dobrze że są ślepi, bynajmniej jeszcze oni nam nie robią pod górkę ...

on
@Kierowca 15.12.2016 21:24

W kopercie z kasą masz zabierany PODATEK A tak nie powinno być!!!I JAK TU KIEROWCO nie robia Ci pod gorke

pracownik
@on 15.12.2016 22:46

to prawda tak robia

Zostaw opinię o P.U.T. Ol-Trans - Mrzezino

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie P.U.T. Ol-Trans