P.U.T. Ol-Trans

Mrzezino

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 169 ocen.

Opinie o P.U.T. Ol-Trans

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie P.U.T. Ol-Trans

Beton power

Pracownicy są poszukiwani lecz tylko zagraniczni (Ukraina) więc dla Polaków raczej miejsca nie ma. Chyba że za 12zl brutto. Ale raczej w to wątpię.

Alicja

Na stronie internetowej P.U.T. Ol-Trans nie widzę aktualnych ogłoszeń rekrutacyjnych (Daty dodania ostatnich to sierpień 2017). Czy są obecnie poszukiwani pracownicy? Polecilibyście tę pracę znajomym?

Supermen

Jazda bez karty jest tam jeszcze akceptowana ? I dalej itd nic z tym nie robi? Z tymi przeładowanymi autami...?

Buszmen
@Supermen 21.02.2018 21:59

Patologia!

BARBI

A MOŻNA TAM PALIWO SPUŚCIĆ JESZCZE, BO JAK TAK TO BYM SIĘ ZATRUDNIŁ

Tosiek

teraz szanowne dzieci pocałujcie misia w (usunięte przez administratora) ale wszyscy tam sie boja postawic.

Nick

Już straciłem nadzieje. Bonów co prawda nie było ale chociaż dali te 300zł na święta zawsze coś. Święta staną się trochę mniej uciażliwe finansowo. Mam nadzieje że to się nie zatrzyma i na kolejne święta dostaniemy co nasze.

napend
@Ja 19.12.2017 22:11

Po 800 ale do oddania

Jasiek

Podpowiedzcie czy firma potrzebuje pracowników. Nie mogę znaleźć ofert pracy, warto starać się ? Jaka atmosfera, ?

Grebi bos
@Jasiek 17.12.2017 18:36

Kolego atmosfera taka ze jak po uk mowisz to sie dogadasz. W sobote muelusmy isc do domu o 14 a robota sie nagle urodzila i trzeba bylo beton wywieźć. Co do czego duzo do gafania nie miales albo jedzuesz do nicy albo w poniedzialek po papiery. Taka zacheta z ich strony. A 50 100 nic gole godziny . No (usunięte przez administratora) Ani kasy ani cie w domu nie ma.

Nick srick

Ja nic nie dostałem :(

Beduin

No wlasnie po co tam pracujecie skoro tak nazekacie.? Kazdy wie ze to beznadziejna firma i tylko sobie robicie wstyd tam pracujac.

napęd
@jeden z wielu 24.01.2017 15:19

Wstyd to kraść i z (usunięte przez administratora) spaść

Mateusz

A bony świąteczne były?

Lobuz

3macie jeszcze w mrzezinie na wezle za kontenerem kwas w plastikowych baniakach ktorym kaza wam myc gruszki?....

Mech

Ludzie tam sie w lyzce wody topia zeby miec 0,50gr wiecej na godzine. karte z tacha taki wyjmnie zeeby 1dno kulko wiecej zrobic nie wpsomne o wadze ladunku.

Policja
@Mech 14.10.2017 20:20

O wadze nie wspomne tzn... co miałeś na myśli ?

lol

Siedem grzechów głównych: 1. Pycha. 2. Chciwość. 3. Nieczystość. 4. Zazdrość. 5. Nieumiarkowanie w jedzeniu i piciu. 6. Gniew. 7. Lenistwo.

anonim

(usunięte przez administratora)

Dżony
@lolek-bolek 27.09.2017 11:07

Ludzie na ta firme zarabiaja. a ze jest tak zle to nie wina ludzi tylko pracodawcy to on rządzi firma nie ludzie. A ucina godziny ucina. I daje w kopercie nawet blaszaki cyrk. Jedni maja wiecej jedni mniej za ta sama pracę. To zalezy czy jestes z rodziny czy nie i czy podpirdal... czy nie. Sa w oltransie dupoe lizy. I trzesi dypy dupo lizy. A jak by skrywe pod przesiewaczami przesiali to by musieli caly ten szajs dac do utylizacji... . Pieniadz zmienia ludzi. Zmienil i właścicieli tej firmy

Alicja

Czy kończąc pracę na okres próbny mamy szansę na stałe zatrudnienie w P.U.T. Ol-Trans? To powszechne zjawisko, że po okresie 3-miesięcznym warunki pracy potrafią się zmienić. Jak to wygląda w tej firmie?

KakaLaka
@Alicja 13.08.2017 18:58

Zalezy jak pracujesz ale po tych 3m dostaniesz umowe na czas okreslony np do konca roku a potem dalej okreslona

Zloty

CWELTRANS...

Anonim

Chciwość właścicieli sprawdzi ta firmę na dno. Oszczędzanie na pracownikach w tej firmie przechodzi ludzkie pojęcie. Jak tak dalej będzie, to już nikt normalny nie będzie tam pracował. Te sejfy w które pchacie na sile te pieniądze zaoszczędzone na pracownikach szybko zrobią się puste, jak Ci pracownicy zaczną odchodzić. A prędzej czy później ta chwila nastąpi. Ludzie widzą co się dzieje.

Konkurencja
@Anonim 22.06.2017 01:47

Tylko tej wody do betonu nie dolewajcie bo was kiedyś zlapia.????

????

Kierownictwo się ostatnio z was śmiało że za takie pieniądze śmieszne pracujecie i na dodatek wyciąganie pokemony z szufladami żeby tych 360 i jazdy było. ????

Pracownik

Jak to jest Panie Szymonie że teraz na wypłatę jedni dostali podwyżki a jedni nie. Zapomniał ktoś o połowie pracowników czy to kolejne oszczędności ? Nie macie za grosz wstydu ? Nie należy się równe traktowanie pracowników ? Czekam na ten czas co się wam zrobi ciepło koło tyłka i to tak porządnie bo Ukraina dojdzie i nie tylko oni a większość i wtedy będziecie patrzeć. Zostaną same lizajdupy tylko a ich już też coraz to mniej. Pozdrawiam. Jeszcze wasz pracownik.

Maharadża Mrzezina
@Pracownik 09.06.2017 22:55

Będziecie dla mnie pracować jak niewolnicy i tak będziecie wynagradzani....

Anonim

Nikt i tak nic z tym nie zrobi.Bylo dobrze i moze byc dobrze...wystarczy ze pracodawca wkoncu doceni ludzi bo przyjdzie chwila ze naprawde potraci dobrych pracownikow...juz odchodza a co bedzie dalej?Stracili duzo pracownikow z powolania ktorzy szanowali ta robote...prosba do panstwa H, docencie co macie,moze to nie rodzina i przyjaciele ale ludzie ktorzy dla was pracuja i na wasze swieta w Dubaju, nie stac ich na godne swieta w domu ,troche pokory. ..przykre

Alicja

Chcecie dowiedzieć się więcej na temat P.U.T. Ol-Trans? Zachęcam do obejrzenia strony internetowej firmy http://www.ol-trans.com.pl/pl/o-firmie.php

Dubaj
@Alicja 29.03.2017 11:23

To nie jest komentarz . Lecz widac. W tym heroizm wlascicieli w przerwaniu dadawaniu prawdziwych komentarzy przez osoby ktore dużo wiedzą o tej firmie i zasada w niej panujacym. ....

KLIENT

STANOWCZO ODRADZAM OBSŁUGA ODRAZAJACA I CO NAJGOSZE WIDZE ZE TO NORMA W TEJ FIRMIE KLIENTA MAJA ZA NIC......NIC DODAC NIC UJAC, PAN H CZY JAK TAM SIE NAZYWA TO RZECZYWISCIE KTOS NA H..... ALBO RACHEJ KTOS ZGODNIE Z POLSKA PISOWNIA NA CH...... KOBIETY W BIURZE NIE WIEDZA CO TO DOBRE WYCHOWANIE ALE COZ CZASEM JEST WYZSZE ALE BRAK PODSTAWOWEGO.. NAJDALEJ OD TEJ FIRMY ,NAJLEPIEJ OMIJAC SZEROOOOKIM ŁUKIEM BARDZO SZEROKIM

Macharadża Mrzezina

No cóż kazdy chce zarobic

sklepik

3.Dawanie wybranym osobom BONY do swojego sklepu po uprzednim podniesieniu cen

xx

2 Jesteś zatrudniony jako KIEROWCA "a w rzeczywistości pracujesz jako KIEROWCA mongol i jesteś do WSZYSTKIEGO,

1

1Nie placa odpowiedniej placy za wykonana peace. Za darmo trzeba busem jezdzic 4 godz za 6 zl ale nie za godz ale za 4 godz.

1
@1 19.03.2017 10:20

W budowlance jest tak.... Faktycznie nie placa za jazde busem .... Ale placa za to jemu za jego prace. Rano wsiada w busa i jest w pracy tak i ma placone bo zawozi go na budowę. Tak jak powinno byc a w olt... Wsiadasz do busa jedziesz 2 godz na budowe za darmo.i tak z powrotem. Czyli pol etatu za free.

Sprawiedliwy

7 grzechow glownych pseudo firmy oltr.... Kto zaczyna.: 1...

Macharadża Mrzezina

No cóż mam wam powiedzieć ... Jedni maja lepej jedni gorzej.

Tola

Ludzie o tej firmie to już legendy krążą. Powinniście wziąć sprawy w swoje ręce. Wiem, że łatwo się mówi, ale nie dajcie się wykorzystywać! Zgłaszać wszędzie gdzie się da, głównie do PIP i do Wojewódzkiego Inspektoratu Ochrony Środowiska. Jeżeli twierdzicie, że PiP, US itp w rejonie pucka są bezradne, to polecam Ins. ochrony środowiska, oni tego nie zbagatelizują. Nikt was siłą nie trzyma, ale nie wolno dać się zgnoić! Każdy pracownik wymaga szacunku, bo to Wy pracujecie na ich luksusy ( mercedesy, piękne domy)

Tola
@Dubaj 16.02.2017 16:10

Ach no tak, zapomniałam o klikukrotnych wakacjach w ciągu roku ;D przepraszam bardzo, moje niedopatrzenie :D pozdrawiam

Dzidxi

Porażka ta firma! Po prostu porażka.

Zostaw opinię o P.U.T. Ol-Trans - Mrzezino

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie P.U.T. Ol-Trans