TRUMPF Huettinger

3.4/5

• Kim jesteśmy?
  • Dlaczego warto do nas dołączyć?
  • Benefity
  • Kogo szukamy?
  • Rekrutacja
  • Zobacz co u nas słychać

Kim jesteśmy?

Dlaczego warto do nas dołączyć?

Benefity

• Nadma

3. Opinie o pracodawcach Zielonka
  5. Opinie o TRUMPF Huettinger

Opinie o TRUMPF Huettinger Zielonka

Nie przegap nowości o TRUMPF Huettinger!

Aaa

04.08.2016 07:48

Tam sie nigdy nie dzieje nic wartosciowego...
    liwiaX

25.06.2016 18:46

skoro pytasz o oferty pracy, to domyslam sie ze tam nie pracujesz. skad w takim razie wiesz ze to sa bezsensowne plotki? moze to prawda?

17.06.2016 11:58

wqpq

23.07.2016 23:55

w każdej plotce jest chociaż szczypta prawdy :D, przekonał się każdy , kto pracuje nie pierwszy rok ;D
    wqpq

14.05.2016 23:48

kadrowa..... to jest ewenement firmy..... niezłe ziółko , wstydu nie ma i w ogóle napędza tamtejszy syf
    skoczek

09.05.2016 09:21

już pały nie mają w kim przebierać :) "Poszukujemy Elektroników z doświadczeniem także z Ukrainy Praca w Zielonce"
    niggaz

07.05.2016 19:43

kto to pisze o przyjacielskich relacjach, kadrowa?

06.05.2016 21:53

stylez

07.05.2016 11:43

hahahahahaha te twoje przyjacielskie relacje beda opierac sie na oj_baniu gały przełożonemu :) ale bedziesz miał wpis w portfolio
    Polśinger

01.05.2016 21:03

BAGNO!!! OMIJAĆ SZEROKIM ŁUKIEM!!!
    Zawiedziony

28.04.2016 08:13

Też byłem ostatnio i okazało się, że wynagrodzenie zależy niby od doświadczenia i od poziomu zdania testu a że byłem zdenerwowany robiąc ten ....test, to moje oczekiwania...... strzelił. Pocieszające jest to, że nie ja jeden jak widzę nie otrzymałem tego co chciałem :-).
    ProtoN

27.04.2016 21:47

Cześć, Mam doświadczenie i wykształcenie. Byłem ostatnio na rozmowie kwalifikacyjnej. Zaproponowano mi 3000 brutto, więc nie jest najgorzej - jeśli ktoś mieszka w okolicy z rodzicami, ale to niestety nie w moim przypadku. Więc szukam dalej - teraz jest dobry czas na zmianę pracy, dużo lepszych finansowo ofert :) Pozdrawiam!
    Element

26.04.2016 17:42

Polecam zerknąć http://www.moja-pensja.pl/zarobki/703,ile-zarabia-Monter-elektronik, a tymczasem: Montaż i uruchamianie płyt PCB, Prowadzenie prac konstrukcyjnych przy prototypach dla płyt PCB. Wykształcenie zasadnicze/średnie techniczne elektroniczne lub elektryczne. Doświadczenie zawodowe min. 2 lata na w/w stanowisku. Uprawnienia SEP do 1 KV. Pod hasłem "Atrakcyjne wynagrodzenie " kryje się kwota brutto: do 2 500 PLN :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D (skisłem) Nie dziwię się, że dosłownie wszędzie szukają pracowników. Widziałem ostatnio ogłoszenia typu "Panie/Panów na produkcję Zielonka" - jak do zbioru truskawek, byle taniej. Pracowałem tam kiedyś... krótko ;) I radzę innym - szanujmy się, swój czas, doświadczenie i Polski rynek pracy, bo tu nic się nie zmienia do lat, a przecież jesteśmy w Europie!!! W Niemczech za taką pracę płaci się min. 10 euro/h (nie licząc diet, a czasami nawet mieszkania zapewnianego przez pracodawce). Jeśli znasz trochę j. niemiecki i umiesz lutować, prace masz od zaraz.
    ankieter

27.04.2016 07:43

Takie raporty to też super pomysł na życie, polecam;-)
    Baby Face Killer :)

26.04.2016 10:12

Moja pierwsza praca po studiach. 2300zł na rękę. Nigdy nie zapomnę pewnego zebrania z dyrektorem: "Mamy kryzys i w związku z tym obniżamy wszystkim pensję o 15%, musimy się poświęcić dla dobra firmy!". Tych co się nie zgodzili na obniżkę - zwolnili (oczywiście nie w jednym miesiącu, bo wtedy musieliby zapłacić odprawę za zwolnienia grupowe). W zeszłym tygodniu widziałem, że postawili nowy budynek obok :) Wyzysk i bardzo zła atmosfera.

18.04.2016 10:09

Pierd...ić tą firmę , nie ma co :D
    plater

17.04.2016 10:01

Szukasz pracy jako monter elektronik? Nie masz dużego doświadczenia na takim stanowisku? Jesteś osobą skrupulatną, precyzyjną i cierpliwą? Nie nudzi Cię monotonna praca i masz podzielną uwagę? Mamy dla Ciebie pracę w wiodącej firmie w swojej branży, z perspektywą stałego zatrudnienia oraz atrakcyjnym regularnym wynagrodzeniem. Oferta pracy tymczasowej hahahahahaha, tłumacząc na zrozumiały język - lubisz brać w d_pę? lubisz pracować za damski ch_j? lubisz prace monotonną przy ktorej kazdy dostaje zajoba po miesiącu? jeśli tak to potenżna korporacja z pczyjemnościo cie zatrudni na miesiąc za 2000 brutto :) no oczywiscie z możliwością przedłużenia "kontraktu" o kolejny miesiąc Te brudasy z niemiec juz sie nawet nie krygują, zaczynają głośno mówić: tak chcemy cie wyje_bać, bedziesz orał tak, jak wasi przodkowie, za miche kartofli po 10h dziennie, a ja bede liczył gruby hajsik, polski dziadzie
    trałowiec

09.04.2016 19:35

Obowiązki: - obsługa linii do montażu automatycznego i uzupełniający montaż ręczny płyt PCB, - regularne rozliczanie powierzonej pracy, - dbanie o powierzone mienie (maszyny, narzędzia, materiały do produkcji) będące własnością pracodawcy, - dbanie o porządek na stanowisku pracy i w całej firmie w zakresie wykonywanych prac, - przestrzeganie norm BHP, regulaminów, zakładowych instrukcji, zarządzeń i procedur, - utrzymanie ścisłej współpracy z wszystkimi komórkami organizacyjnymi w celu wdrażania i realizacji obowiązków wynikających z: ISO9001, TPM, przepisów BHP, Regulaminu Pracy i innych wewnętrznych procedur, - wykonywanie innych czynności zleconych przez przełożonego lub zarząd, - automatyczny i ręczny montaż płyt PCB zgodnie z dokumentacją i otrzymanymi wytycznymi, tworzenie i nadzór nad dokumentacją, - prowadzenie prac konstrukcyjnych przy prototypach: dla zasilaczy: zagospodarowanie wnętrza, prowadzenie tras kablowych, dla podzespołów i płytek PCB: wdrażanie nowych rozwiązań, - aktualizacja dokumentacji poprodukcyjnej: przekazywanie informacji o dokonanych zmianach (schematy, wsad materiałowy) w zakresie mechanicznym, elektrycznym i technologii montażu, - dbanie o podnoszenie poziomu technicznego montowanych płyt PCB poprzez przekazywanie wszelkich uwag i propozycji do kierownika działu i działu jakości, - poprawę jakości produkowanych płyt PCB i prace nad optymalizacją procesu montażu, - wyjaśnianie wątpliwości technologicznych i problemów dot. produkowanych wyrobów, - wdrażanie nowych metod testowania produkowanych wyrobów, - sporządzanie, aktualizowanie nadzór nadzór nad instrukcjami wykorzystywanymi w procesie produkcji, - nadzór nad stanem technicznym podległych narzędzi, maszyn i urządzeń, wykonywanie przeglądów zgodnie z harmonogramem i przyjętymi zasadami, - wyszukiwanie i wprowadzanie nowych rozwiązań w zakresie organizacji produkcji, ergonomii, BHP itp. - aktywne uczestniczenie w szkoleniach zawodowych oraz efektywne wykorzystywanie nabytej wiedzy. Wymagania: - wykształcenie wyższe lub średnie kierunkowe (elektronik, elektryk, technolog), - umiejętność czytania schematów elektrycznych, - znajomość procesu montażu automatycznego płyt PCB, - znajomość obsługi maszyn do montażu automatycznego i ręcznego płyt PCB, - umiejętność lutowania cyną bezołowiową, - umiejętność ustalania priorytetów, - samodzielność, - bardzo dobra organizacja pracy, - znajomość pakietu MS Office, - znajomość języka angielskiego/niemieckiego - będzie dodatkowym atutem, - świadectwa poświadczające zdobyte wykształcenie i doświadczenie w innych firmach, - znajomość normy IPC-610. Oferujemy: - zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę tymczasową, - pracę w firmie o ugruntowanej pozycji na rynku, - stałe wynagrodzenie, - szkolenia prosze bardzo, cała litania obowiązków, oczekiwań i wymagań... a co w zamian (usunięte przez administratora) br /> 2500 brutto

14.08.2016 12:36

Wszędzie tak jest niestety. Wymagania zawsze jakby płacili 8 tys na rękę a w rzeczywistości proponują max 2 tys.
    kop

05.04.2016 21:13

To co uslyszysz na rozmowie a co dostaniesz do podpisu to 2 rozne rzeczy. Dotyczy to i formy zatrudnienia, i stawki
    kop

04.04.2016 18:17

Potwierdzam, w rnd zatrudniaja przez posrednikow, chociaz na rozmowie beda sie zarzekac ze to nieprawda
    cccc

30.03.2016 21:42

Nadal zatrudniają tylko przez pośrednictwo pracy? Na produkcji było tak od zawsze, a z tego co wiem to i do rnd zatrudniali przez pośredników, żenada

27.03.2016 23:15

Znam na wylot te (usunięte przez administratora) z większości działów (prawie wszystkich), takich prawilnych ludzi zwalniają lub sami spiepszają z tego syfu. W 90% zostają lizodupy, tzw podpierdalaczo-spiskowcy itp. elementy, którzy za 300 zł podwyżki łykają te siusiaki dyrektorów. Ta firama to jeden wielki ch.... ;D Naszło mnie :D, przez przypadek zakładkę zauważyłem przeglądając pocztę :D. Wesołych Świąt
    xXx

21.03.2016 20:28

Zbyś, niezła propaganda i to pisana w godzinach pracy...
    qwpq

23.07.2016 23:59

ty też dobry szpicel jesteś :D , po babci czy dziadku ?

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w TRUMPF Huettinger?

Kontakt - TRUMPF Huettinger

Marecka 47 05-220 Zielonka

Branże: Energetyka i elektrotechnika

21.03.2016 18:29

26.03.2016 23:08

przekonasz się :)
    karmazin

27.03.2016 19:41

janusz, jaki rozwój? klepanie tego samego w kółko rozwija? chyba tylko ciebie. Ale faktycznie, ludzie bez doswiadczenia i bez swiadomosci jaki to (usunięte przez administratora) chętnie pojdą tam zeby miec cokolwiek w cv. Ale nie sądze, by mozna było budowac marke wysługując sie niedosiwadczonymi i praktycznie nic nie umiejącymi ludźmi ktorzy jak sie zorientują, ze to kiła, zawiną sie od razu. Ten kołchoz przypomina mi ctl na ursusie, tamci też sie obesrali po uszy ale zupelnie im to nie przeszkadza, ciągle zawadiacko szukają, jakby nigdy nic
    xXx

15.03.2016 20:25

Duży plus? Człowieku, szukają taniej siły roboczej bo nikt już tu nie chce pracować. Ciągłe poganianie, nerwy, praca w niedoczasie, to się może podobać praktykantowi na studiach a nie komuś kto szuka poważnej firmy. Ja już zrezygnowałem
    kursant

12.03.2016 03:26

byłem 2 razy na "interview" w tym syfie. Generalnie spostrzeżenia strzeszcze w jednym zdaniu: ch_j w mogiłe tej gównofiremce, ale z drugiej strony, jak ktos mieszka w zielonce, czy gdzies w jakiejs wsi blisko i do tego ze starymi, to mozna tam pobować szczęścia. Generalnie ta gównofirma to ch_j na kaczych łapach, hitler sie zasadził, ze nawet programisci VHDL nie zobaczą wiekszego hajsu niż 3k pln netto :D gdzie u hitlerowca na tym stanowisku zarabia sie 5k EUR netto Jak dla mnie to jest absolutnie niepojęte, niezrozumiałe, ze jest tylu .... tyle ludzi, ktorzy mimo, ze śmieć im pluje w pysk, pchają sie do tego łajna. To, ze fasada nowa, w srodku po kazdym (usunięte przez administratora) uprzątniete nie czyni tej gównofirmy niczym wiecej niż zwykła gównofirmą z (usunięte przez administratora) kundlami ktorzy pilnują zeby robole przypadkiem nie opierdalały sie
    szv

21.04.2017 13:10

Dzięki ci za sugestywne opinie. Pozdrawiam.
    brygadzistaJK

28.02.2016 14:57

Aby rozwiać wszelkie wątpliwości : Rotacja - baaaardzo duża. Dlaczego? Marne zarobki, maxymalna eksploatacja pracownika, nerwowa atmosfera - dokładnie tak jak napisał NaZ, kierownicy mają Cię za idiotę i za paroba którygo pogania się żeby tłukł elektroniki jak najwięcej a jak nie wyrobi normy (bo akurat wpadło duże zamówienie) to żebrzą żebyś został po godzinach... Zarobki - ŻAŁOSNE! Na start poniżej dwójaka, po 3 miesiącach SYMBOLICZNA podwyżka - jeżeli w ogóle to podwyżką można nazwać, ale i tak nie tyle na ile umawialiście się na rozmowie o prace... - czyli rozbienie z człowieka IDIOTY... Za zakres obowiązków min wynagrodzenie powinno wynosić 3200 NETTO... Atmosfera Pracy - Naprawdę wysoki poziom jeżeli chodzi o kolegów z działu, przyjaźnie nastawieni i chętni pomóc... Choć zdarzają się bardzo nieliczne ewenementy typu jeden Pan z produkcji który po trupach kolegów (pod...anie w obecności pod..alanego - najwyżej punktowane u kierownictwa) wspiął się szczebel wyżej... Kto pracuje zna ten przypadek... Stabilność zatrudnienia - ŻADNA! Pracujesz na umowie leasingowej... Podpisujesz umowę z firmą "krzak" ktora wypożycza Cię firmie TRUMPF i na koniec wystawia fakturkę... Umowy na okres 1 MIESIĄCA... Jest BUM na zamówienia wsuwek to i pojawiają się oferty zatrudnienia... Ucina się liczba zamówień to i zwalniają pracowników od końca... Ogólne wrażenie firmy - Czysto, ładnie i schludnie... Zatrudnione firma sprzątająca która naprawdę dba o czystość... Rozwój i kariera - Jedyna opcja to jak wyżej wspomniany "pan" z produkcji... Jedynie doświadczenie - praca z elektroniką na poziomie średniozaawansowanym - przyda się w NOWEJ PRACY (nowej - nie mylić z Trumpf'em) Starałem się jak najbardziej obiektywnie przedstawić sytuację... Jeżeli ktoś nie wierzy na słowo to polecam spróbować i zweryfikować autentyczność mojej wypowiedzi i dodać swoją opinię... Gorące pozdrowienia dla pracowników firmy :)
    nie kabluj na kolegę

29.12.2016 14:53

Poprzestałem na "rekrutacji agencyjnej". Ale to prawda. Po akceptacji telefonicznej już bardzo niskiej stawki dokładnie jak pan pisze pani z agencji podczas spotkania "zaproponowała jeszcze niższą"...nie kryłem zaskoczenia i zarazem trudno było nie odnieść wrażenia że to kpina! Personalnie nic nie mam do pani z owej agencji. To jest jej praca, a jeden z istotnych elementów to "negocjacja wynagrodzenia". Jednak nikt z twórców takiej taktyki tej agencji nie pomyślał, że potencjalny kandydat "akceptuje wstępne warunki telefoniczne". Zatem wspomniana "negocjacja jest nie na miejscu"...bardziej pasuje do zamierzchłych czasów. Ale najgorsze czego na szczęście nie miałem okazji doświadczyć to tak jak pan napisał [ proszę pozwolić że ujmę to tak]: "kablowanie na kolegów i wazeliniarstwo wobec przełożonych" - TO CHYBA JEDNA Z NAJGORSZYCH RZECZY JAKĄ MOŻNA UCZYNIĆ KOLEDZE Z PRACY. Na domiar złego, że kierownictwo nic nie robi wobec takich praktyk, a to wystawia im negatywną wizytówkę. Oczywiście nie mam na myśli "ochrony" niekompetentnego pracownika. Jednak odpowiedzialna, doświadczona, uczciwa i mądra osoba[ a tylko takie wyobrażam sobie na stanowisku kierowniczym] potrafi to załatwić w taki sposób, aby nie wystawiać wspomnianej wizytówki. Przede wszystkim kulturalnie i z szacunkiem. Szacunek i kultura osobista w każdą stronę jest bezdyskusyjny. Po "rekrutacji" nie otrzymałem nawet odmownej odpowiedzi[ co rzekomo miało mieć miejsce]. Jednak z uwagi na komentarze innych nie dziwi brak takiej odpowiedzi. Zatem czasem można powiedzieć o "szczęściu w nieszczęściu" nie otrzymania danego wakatu. Taki stan rzeczy nie zabiera cennego czasu nam i firmie/agencji zatrudniającej oraz oszczędza niepotrzebnych nerwów.
    NaZ

22.02.2016 17:39

Że co? Leniwi? Tu wszyscy zapieprzają, tylko nie każdy wytrzymuje takie tempo oraz pracę za michę ryżu w nerwowej atmosferze
    qqq

09.02.2016 21:06

Dziwne? Nie dla kogoś kto zna tę firmę od wewnątrz. Rotacja zawsze była bardzo duża, a teraz po prostu tylko w jedną stronę.
    klEks

09.01.2016 15:19

Z tego co wiem to firma dosc licznie zwalnia ludzi
    cv

29.10.2015 18:44

dno i metr mułu, wyzysk

20.09.2015 22:08

tple

04.11.2015 17:48

powiedz jak sie nazywa ten twój ex to ci powiem kogo zastempuje

21.08.2015 18:58

29.08.2015 01:24

niby pracuje,ale dla mnie jeste niewyobrazalne by w jakiejkolwiek firmie isc do pracy na noc i siedziec naokolo .juz moj ex facet nie dam sie w uja robic..zastanawilao mnie tylko czy ktos to potwierdzi zeby mu pokazac,ale jak widac nikt nie zaprzecza i nie potwierdza.pewnie ze na zarobki niema co narzekac pod warunkiem jak ci je facet przynosi do domu a nie na "lewizne" wydaje..bajki typu ze po 2 miesiacach pracy ex geniusz ponoc kierownika zastepuje i musi siedziec tam dzien i noc sa nie do lykniecia jak dla mnie :)zastanawialo mnie tez czy ktos ich zatrudniajac sprawdza referencje czy na pale z ulicy biora,bo ostatnio zauwazylam ze w niektorych firmach w CV mozna wpisac wszystko a pozniej sie ludzie dziwia ze robota zrabana hehe.z takimi pracownikami jak moj ex daleko zajda :D

21.03.2016 11:22

brutto

08.08.2015 08:50

moj facet twierdzi ze tam pracuje i ze siedzi non stop w pracy dzien noc i dzien nie wiem ile w tym prawdy wiec moze jesli ktos z was jeszcze tam pracuje pomoze mi ukrucic jego klamstwa na dzieci niema czasu bo ponoc caly czas pracuje nie wychodzac z pracy i ponoc dowoza go do pracy.nie wiem ile w tym prawdy,chetnie bym ja poznala jesli ktos pracuje to prosze o kontakt email [email protected] ciekawa jestem czy to jego wymysly czy firma naprawde lamie prawo pracy,w co watpie nikt nie wytrzyma 3 dni w pracy naokolo
    kkk

26.07.2015 18:34

3 tys zł? drogi pracowniku, tyle to w rnd zarabiaja. Serio
    olo1078

26.07.2015 08:39

Nie polecam, brak szacunku do pracownika we wszystkich działach, w RnD też. Smieszne pieniadze płacą, brak możliwości rozwoju. NIE POLECAM NIKOMU !!
    Mały Szary Pracowniczek

23.07.2015 22:05

Hos, pójść dalej nigdzie nie pójdziesz... Chyba że do łazienki ale nie za długo bo brygadzista stoi i patrzy na zegarek czy aby za długo nie byłeś w toalecie... Największym problemem tej firmy jest to że na projekty RND wydają setki tysięcy... Stanowiska RND są wyposażone w oscyloskopy za kilkanaście tysięcy... Mierniki za kilka tysiący... Stanowiska na dziale PDR troszkę słabiej ale dalej w bardzo konkretny sprzęt... W magazynie znajdziesz najdrobniejszy element od malutkiego rezystorka 1 Ohm do mosktów prostowniczych...Firma jest czysta wysprzątana i pachnąca, że aż miło tam wejść... Toalety na najwyższym poziomie... Darmowa kawa dla każdego pracownika... Firmę stać dosłownie na wszystko tylko nie na pracownika... Zarobki mizerne... Podwyżka to temat tabu... I nie dostaniesz jej dopóki nie postawisz sprawy jasno i nie przyjdziesz z wypowiedzeniem w ręku... Wtedy jeśli firmie na Tobie zależy to podejmą dialog i zaproponują symboliczną podwyżkę żebyś został... Moim skromnym zdaniem zarobki przeciętnego pracownika czy to Montaż, Uruchamialnia czy Produkcja za pracę jaką tam wykonują oraz za wiedzę jaką muszą dysponować powinny wynosić min. 3 tyś złotych netto... Firma żałuje pieniędzy na pracowników, nie stara się w jakikolwiek sposób zmotywować pracowników do pracy... Zarobki są dużo niższe niż być powinny... Ale firma wyciąga do Ciebie "pomocną dłoń"... Jeśli uważasz że zarabiasz za mało możesz zostać po godzinach rezygnując ze swojego życia prywatnego i rodzinnego i zamiast wyjść z pracy po 8 godzinach wyjdziesz po 12... Wiele osób musi skorzystać z tego "koła ratunkowego" nie dla tego że chce tylko aby było ich stać na coś więcej niż parówki na śniadanie... Druga sprawa to 'umowy śmieciowe' czyli zatrudnienie przez agencję pracy i bycie (pięknie brzmiąca nazwa) pracownikiem leasingowym... Czyli firma Trumpf wynajmuje Cię od firmy leasingowej i na koniec miesiąca dostaje do zapłaty fakturę za pracę tegoż oto pracownika... Umowy oczywiście comiesięczne... I każdego miesiąca zastanawiasz się czy będziesz miał za co żyć w następnym czy firma Ci podziękuje... Oczywista sprawą jest to iż o wzięciu kredytu możesz zapomnieć bo nikt nie udzieli kredytu osobie z miesięczną umową... Całe szczęście że chociaż o pracę... Dlatego też okres rotacyjny wynosi w tej firmie ok 1 roku... Ludzie albo dochodzą do wniosku że firma ich nie szanuje albo chcą w końcu zacząć normalnie zarabiać, mieć normalną umowę o pracę i stać na pewnym gruncie... Nie chcę tu zdradzać zarobków gdyż jest to tajemnica firmy.... I to jest przyczyną fali ogłoszeń o pracę a nie tak jak wielu osobom się wydaje, że to skutki wybudowania drugiej hali i zapełniania jej pracownikami... Droga firmo zacznij więc robić coś więcej niż kupowanie nowych samochodów firmowych dla zwykłych kierowników aby Ci mogli podjechać pod firmę [przepraszam za określenie] poganiać bydło oraz nic nie wnoszące coraz to nowsze wskaźniki na tych pseudo korporacyjnych tablicach próbując na siłę upodobnić się do niemieckich korporacji... Próbujecie być bardziej niemieccy niż sami Niemcy wystawiając się na pośmiewisko ze strony pracowników... Zróbcie coś aby ludzie chcieli tu pracować jak najdłużej, mogli pewnie stać na gruncie będąc pewnym jutra oraz mogli jechać na wakacje bez sprawdzania stanu konta co pięć minut... Wtedy skończą się wieczne błędy jakościowe popełniane przez nowych, jeszcze nie doświadczonych pracowników, ciągłe ściąganie i tak po uszy zarobionego Pana Tomasza z pomocy technicznej aby rozwiązać problem... Te błędy, uszkodzone płyty, zmarnowany czas na przyuczenie nowych pracowników kosztują was dużo dużo więcej niż najzwyklejsza w świecie podwyżka motywacyjna... A zadowolony pracownik to dobry pracownik... Szkoda tylko że kadry i kierownictwo tego nie rozumie.. Mam nadzieję że kierownictwo przeczyta mój wpis... Pozdrawiam całą firmę Trumpf Huettinger i życzę wielu sukcesów oraz wielu zamówień...

08.08.2015 08:57

jesli tam pracowales lub pracujesz napisz do mnie pilne [email protected]
    exrnd

18.06.2015 17:21

tak pele, dobudowali hale do rnd... spieprzaja ludzie z doswiadczeniem i malo kto chce robic w takim kolchozie, ostatnio nawet zaczeli przyjmowac do rnd ludzi przez posrednictwo pracy, zenada
    exrnd

17.06.2015 21:32

spytaj lepiej dlaczego jest nagle tyle ofert pracy
    pele_76

17.06.2015 22:09

...to akurat proste....dobudowali halę....a firma-matka ma dość pokaźny portfel zamówień. Tu się robi podstawę jej produktów....zasilanie. Płacą mało fakt...
    Ałtera

11.05.2015 16:47

przerażająca firma... chcesz skończyć z nerwicą i zaniżonym poczuciem własnej wartości? Jeśli tak to zapraszamy
    sama sobie czekaj

06.05.2015 10:58

Tu nie wiedza a wysoka podatność na robienie z siebie jelenia jest wskazana :)
    wałek

06.05.2015 09:51

Ja rozumiem siedzieć zimą i wyrabiać nadgodziny ale latem jest ciężko wytrzymać gdy wakacje się zbliżają. W lipcu dalej ten wałek urlopowy odchodzi ? ;) Robota nie najgorsza , mało płacą ale doświadczenie można zdobyć w sprzątaniu :)
    pele_76

17.06.2015 22:04

...ze studiów wystarczy...nauczysz się dużo...ale zarobki słabe. Jak nie masz alternatywy, to na początek warto....później fajne CV :-)
    nieczekam

20.04.2015 18:28

a pozytywne opinie o niej swiadcza same o sobie

Zostaw merytoryczną opinię o TRUMPF Huettinger