Media Star Sp. z o.o. S.K.

Szczecin

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 140 ocen.

Opinie o Media Star Sp. z o.o. S.K.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Media Star Sp. z o.o. S.K.

Jola

Najlepsza firma w jakiej pracowalam .Dobre zarobki atmosfera miła

Jola

Najlepsza firma w jakiej pracowalam .Dobre zarobki atmosfera miła

Magda

zigzak - Gdyby tak było, zapewne Moderator nie pozwoliłby na zamieszczenie Twojego komentarza.;)

zigzak
@Magda 04.08.2017, 12:18
zigzak - Gdyby tak było, zapewne Moderator nie pozwoliłby na zamieszczenie Twojego komentarza.;)

To gdzie się podziało moje zdanie na temat przyznania tytułu najszybciej rozwijającej się firmy w Polsce. Sam zniknął? Teksty , które się tu publikuje to tylko ta lekka waga. Nikt nie ma odwagi pokazać tej ciężkiej publikacji. Czy to jest obrażanie kogoś jeśli napisze się iż firma dostała nagrodę dzięki swoim wspaniałym pracownikom, którzy to zap.... na umowach śmieciowych. Ja nie czuła bym się obrażona gdyby ktoś mi tak powiedział bo to przecież prawda jest. Pozdrawiam

POZNANIANKA

Pracowałam w Media Starze i nie mogłam narzekać na warunki zatrudnienia. Atmosfera przyjemna, kasa też przyzwoita.

Media Star Sp. z o.o. S.K.
pracodawca

Z przyjemnością informujemy, że Firma Media Star Spółka z Ograniczoną Odpowiedzialnością Spółka Komandytowa - właściciel sieci salonów prasowych Media Star - otrzymała tytuł Geparda Biznesu 2016.

W bieżącym roku, Instytut Europejskiego Biznesu, działający od 12.12.2005r. przeprowadził badania wyników finansowych 70 tysięcy polskich przedsiębiorców.  Na ich podstawie powstał ranking 785 najszybciej rozwijających się firm w Polsce, nagrodzonych ww. tytułem.

Z dumą informujemy, że Media Star Spółka z Ograniczoną Odpowiedzialnością Spółka Komandytowa zajęła 44 miejsce.

 

Natalia
użytkownik zarejestrowany

Możliwosć podwyżki jednak istnieje -a po jakim czasie? Ile trzeba przepracować? Ba każdym stanowisku pracy istnieje inne wynagrodzenie? Spezedawca w salonie prasowym na jaką umowę wstepnie może liczyć? Obecnie prowadzona jest rekrutacja na to stanowisko.

Media Star Sp. z o.o. S.K.
pracodawca

Salonik Prasowy nr 89 juz otwarty. A w planach kolejne otwarcia!!!

Media Star Sp. z o.o. S.K.
pracodawca

NASZ SALONIK PO MODERNIZACJI !!!

Media Star Sp. z o.o. S.K.
pracodawca

PRACUJ Z NAMI !!!

Media Star Sp. z o.o. S.K.
pracodawca

SERDECZNIE ZAPRASZAMY !!!

Media Star Sp. z o.o. S.K.
pracodawca

W naszym saloniku w Wronkach padła głowna wygrana w zdrapki. Zapraszamy do naszych punktów.

Halina

Ostatnio wprowadzają jakoś dziwnie dużo nowych procedur. Chodzą słuchy, że przygotowują się do wejścia na giełdę. Ciekawe jak to wpłynie na sytuację pracowników.

Tik-tak

Co taka cisza? Zatkało Was z Nowym rokiem? Czy nowe rozporządzenia Wam się nie podobają?

Tik-tak

Kochani, od 01,01,2017 mamy podwyżkę 13zł/brutto na godzinę :-)

ffasada

A ktoś w Poznaniu (albo Kórniku) pracował w Media Star ? Jakie opinie ?

miska pa

naprawdę tam jest tak zle? ja papiery złożyłam ;/

abbi
użytkownik zarejestrowany

wiesz, no jednak pisząc o atmosferze to musisz podać lokalizację, bo firma takowych ma kilka obecnie.

Pawulon

A jaka jest atmosfera?

pracownica

Umowa zlecenie z zarobki- porażka. Ogólnie praca w tych salonach to jedna wielka porażka... Pracowałam tam 4 lata- i wciąż na zleceniu. Marnotrawstwo lat i czasu za marne grosze. A do tego śmieszne płacenie za braki i zdrapki- jakby to była nasza wina że słodycze są poukładane na wyciagniecie ręki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] bo ciężko jakąś ladę wstawić czy coś....NIE POLECAM

buba

O ajentach itp już się nasłuchałam, a czy ktoś wie jak traktowane są sprzedawczynie w ich salonikach prasowych?

hhd
użytkownik zarejestrowany

znam dwa języki obce w stopniu komuniaktywnym i chętnie aplikuje na stanowisko Senior Java Developer @Jax :) widze tez ze to praca zagranicą w Bratisławie?

Jax
użytkownik zarejestrowany

Jesli znacie jakieś języki obce, to warto zwrócić uwagę na to, że Senior Java Developer Bratislava czeka na takich jak Wy

gn

Jestem ajentem od roku i powiem wam że po odliczeniu wszystkiego czyli pracownika zusów i podatków mam tyle samo na rękę jak byłam kierownikiem na umowie zlecenie.Musiałam założyć firmę, bo podejrzewam, że jeśli bym się nie zgodziła to by mnie zwolnili. Zarabiam mniej wiecej 1800 zł i mam do tego na karku zus i US. Czy jest fajnie? No nie wiem. Może pociągnę jeszcze trochę dopóki mam mały zus ale jak natrafi mi sie jakaś okazja to bede z tej wspolpracy rezygnowac...

Ania
@gn 15.04.2016, 13:39
Jestem ajentem od roku i powiem wam że po odliczeniu wszystkiego czyli pracownika zusów i podatków mam tyle samo na rękę jak by...

No i bardzo dobrze. Życzę powodzenia w poszukiwaniu lepszej pracy bo współpraca z Media Star nikomu na dobre nie wychodzi. Prędzej czy później każdy dostanie podziękowanie za dobrą pracę kopem w tyłek. Niestety tacy ludzie rządzą ale wszystko ma swój kres a zło wraca.

tik-tak

Właśnie odeszła z firmy jedna z najnormalniejszych osób. Firma powoli schodzi na psy. Kto będzie następny?

Mejek
użytkownik zarejestrowany

No ta oferta na przedstawiciela handlowego w produkcji telewizyjnej rzeczywiście wygląda fajnie. Dają niezbędne narzędzia pracy, czyli laptop, telefon służbowy i samochód.

zlecenie

Kochani a jak tam wasze nowe umowy. Zmieniło się coś czy dalej zlecenia za "psie stawki"?

Wulgarna
@zlecenie 05.01.2016, 20:22
Kochani a jak tam wasze nowe umowy. Zmieniło się coś czy dalej zlecenia za "psie stawki"?

(usunięte przez administratora)(usunięte przez administratora) . Teraz dali stawkę za godzinę 9.20 (usunięte przez administratora) Pozdrawiam

Jax
użytkownik zarejestrowany

Wiadomo, przedstawiciel handlowy i to współpracujący z telewizją to nie jest głupia praca, zwłaszcza że chociażby kontakty robią się same, oferta wisi, branża super, kasa też nie gorsza, perspektywicznie jest

Beta
@Jax 03.12.2015, 14:24
Wiadomo, przedstawiciel handlowy i to współpracujący z telewizją to nie jest głupia praca, zwłaszcza że chociażby kontakty robi...

Nie opłaca się, marnie się na tym wychodzi ale trzeba spróbować żeby się przekonać. Żeby firma podchodziła uczciwie do takich osób to może by coś z tego było. Jednak jeżeli mówimy o uczciwości to nie w Media Star.

Ania

Zarobki są marne i kroją ile się da

Renia

Nie radzę pchać się w Ajencje, to czysty wyzysk. Tylko patrzą jak uciąć więcej pieniędzy Ajentowi. Audyty, raki itp to norma w tej firmie.

anonim
użytkownik zarejestrowany

(usunięte przez administratora)

tik - tak

Nie radzę pchać się w ajencje.

Logo

To masz szczęście że nie zdążyłeś tych miłych osób poznać naprawdę. Uchronił Cię los.

Ania

Znam bardzo dużo osób, które opuściły firmę z dnia na dzień, zostały wykopane za dobrą pracę. Co tu prowadzić dyskusję z ludźmi z firmy którzy mają swoje cele broniąc oszustów. Na Was kiedyś też przyjdzie kolej i wówczas poczujecie na własnej skórze jak to jest jak ktoś w ten sposób doceni że byliście zawsze aktywni i lojalni. Cudzą krzywdę trudno dostrzec.

Mira

Jak to co wymyśli- działalność gospodarczą.

składki zus

a sprawdzie sobie konta zusowskie ile składek się odprowadza ja dostałam z zusu. nie polecam

składki zus

a sprawdzie sobie konta zusowskie ile składek się odprowadza ja dostałam z zusu. nie polecam

tik-tak
@składki zus 14.10.2015, 20:14
a sprawdzie sobie konta zusowskie ile składek się odprowadza ja dostałam z zusu. nie polecam

Od 2016 dużo się zmieni.Wszystkie umowy zlecenia będą ozusowane. Ciekawe co Szef wymyśli nowego, żeby zgnoić pracowników.

Rafał Skobalski

Witam wszystkich, Bardzo proszę P. Marikę o podanie konkretnych przykładów na zwolnienie kogokolwiek z "dnia na dzień" jak to Pani ujęła, ponieważ nie przypominam sobie, żeby na przestrzeni ostatniego roku (a tyle pracuję w tej firmie), ktokolwiek opuścił firmę w ten sposób (poza dwoma niechlubnymi wyjątkami). Piszę w imieniu sklepów monopolowych "Kamrat". Pozdrawiam

Jeden

Witam Sklepy Kamrat i Media Star to takie same [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Bo czego się spodziewać jak jeden i ten sam człowiek jest właścicielem. Wybiera osoby, które będą tak samo podłe jak on i nie będą miały żadnych wyrzutów. Osoby, które wykazują odrobinę człowieczeństwa wont. Tak to funkcjonuje. Jedynie tacy co dadzą sobą pomiatać i manipulować pobędą przez jakiś czas, zostaną wykorzystani i pożegnani kopem za drzwi. Dziwi mnie że ludzie znoszą to bez słowa...

Gotia

Bo to czysty wyzysk. Wydusić z ludzi ile się da i kopa.

Luśka

Potwierdzam wszystko. Ta firma nie jest warta żadnej uwagi. Szkoda czasu na pracę w takim miejscu!!! Nie szanują nikogo!!!

zzz
@Luśka 30.09.2015, 15:40
Potwierdzam wszystko. Ta firma nie jest warta żadnej uwagi. Szkoda czasu na pracę w takim miejscu!!! Nie szanują nikogo!!!...

to nawet nie zlecenie ,pracujesz w jednej firmie a umowa na inną firmę chyba krzak co to ma być

Marika

Podpisuje się zlecenie lub samozatrudnienie. Na nic innego liczyć nie można. I trzeba mieć świadomość że pracę traci się z dnia na dzień. Nie ważne czy jesteś dobrym pracownikiem czy też nie.

oooo

ta firma to patologia

Studentka

Też kiedyś pracowałam w Centrali Media Star. Zwolnili mnie pięć minut przed końcem pracy. Nawet nie wyjaśniono dlaczego. Atmosfera w tej firmie jest bardzo nieprzyjemna.

tik-tak
@Studentka 04.09.2015, 18:22
Też kiedyś pracowałam w Centrali Media Star. Zwolnili mnie pięć minut przed końcem pracy. Nawet nie wyjaśniono dlaczego. Atmosf...

Oni lubią zwalniać ludzi tak na partyzanta.

Kont

Popieram Ci ludzie nie liczą się z nikim. Myślą że są pepmkiem świata ale kiedyś się bardzo zdziwią bo zło wraca.

Jack

Ta firma to ściema. Nie polecał ani pracy ani zakupów...

Maja

Media Star bardzo często rekrutuje do pracy w centrali. Wygląda na to że ta niby wspaniała atmosfera i warunki pracy nie służą pracownikom.

Emila

Uważam że bardzo nie porządku jest sprzedawać stałej klientce jedno razowego elektronicznego papierosa nie informując jej o tym i dołożyć jeszcze grzałkę na wymianę to śmieszne i chamskie ze strony pani Moniki z Ornety.

olp

współwłaściciele tej firmy(M.S. i A.P.) to hołota

klient

MNIEJ NIŻ ZERO !! ZWŁASZCZA TE W GDAŃSKU (DOMNIEMANE KIEROWNICZKI KTÓRE MAJĄ PO 20 LAT..) ŻENADA !! JEŚLI TEN KIOSK MA DALEJ PROSPEROWAĆ TO NIECH GŁÓWNY KIEROWNIK POMYŚLI O ZMIANIE KIEROWNICTWA NA STRASZE I MĄDRZEJSZE ! ;/

Paweł

SKANDAL!! ta firma to jakaś porażka, klientów nie szanują, traktują jak śmieci, ale zapominają że przez nas mają co do gara włożyć! . Ponownie, w netto w tym kiosku spotkałem się z sytuacją że pani sprzedająca, nie może mi sprzedać papierosów bo idzie na przerwę, ostatnio zamykała 20.30 też nie mogła, to kiedy można do tego kiosku na kalinowej zgłosić się po papierosy? czy wg można? wole wejść na netto i kupić niż się użerać z kobietą która pracuje tam od kiedy pamiętam a jest coraz gorzej w tym kiosku! niech oni się zastanowią komu powierzają kioski, bo przy takim tępie to klientów szybko potracą. nigdy więcej,..

Konten
@reniam14 18.10.2015, 10:51
Właśnie wczoraj spotkał mnie niemiły incydent ze strony sprzedajacej w saloniku prasowym na Morenie Gdańsk (w Netto)Chciałam ku...

Każdy musi zarabiać a praca w tej firmie to kara. Współpracując z takimi ludźmi trudno jest się uśmiechać. Każdy siedzi do momentu aż trafi się coś lepszego i ucieka. To jak się obsłuży klientów nie ma znaczenia bo i tak nikt tego w żaden sposób nie docenia. Jedyne co jest widoczne to błędy. Pracownik w tej firmie ma być dyspozycyjny, tani i ma zgadzać się na wszystkie warunki umowy śmieciowej. Jest ważny przez pierwszy miesiąc pracy a później pokazuje mu się że jest nikim i ma tyrać.

kilimandzaro
@Konten 18.10.2015, 11:46
Każdy musi zarabiać a praca w tej firmie to kara. Współpracując z takimi ludźmi trudno jest się uśmiechać. Każdy siedzi do mome...

bo przyszlas i myslisz ze jestes pania swiata ?? gwarantuje ci ze ta osoba miala wiecej do roboty niz tobie sie wydaje... myslisz ze co ?? pempkiem swiata jestes?? tak trudno zabrac kartke podejsc do kasy i poprosic o sprawdzenie ceny ? w markecie tez krzyczysz przez caly sklep "pani po ile to bo ceny nie ma " ? parodia

P.Magdalena

W jednym z tych kiosków spotkał mnie przykry incydent (w Gdańsku w netto, chyba ul. kalinowa). Poprosiłam Panią która sprzedaje tam od kilku lat i twierdzi iż jest szefową, o odłożenie mi gazety,po którą przyszłabym kolejnego dnia, za tem ona mi bezczelnie odpowiedziała, że kiosk to nie przesyłki kurierskie, i nie odłoży mi tej gazety, znam inne osoby którym się taki incydent tam również zdarzył. Wiem jedno po tej przygodzie, napewno nie będę tam więcej nic kupować, wole jechać do pobliskiego Auchanu do kiosku "IN MEDIO" gdzie sprzedawczynie są nauczone kultury i stosunku do klienta. Nawet jeżeli ta pani miała gorszy dzień, to nie musiała odrazu naskakiwać, sprzedają tam przeterminowane batony, uwagi nie zwróciłam na cały sklep tylko powiedziałam po ciuchu,więc należała mi się odrobina szacunku. NIE POLECAM!!!

gość

Przeczytałam wszystkie wpisy, widać cenzurę i też uważam że niektóre wpisy pochodzą od współwłaścicieli lub ich pracowników ponieważ wypowiedź jest ewidentna na obronę Media Star.Mam nadzieję że osoby szukające pracy zaglądają na takie fora i będą omijać Media Star.Jeżeli mogę was pocieszyć to w życiu prywatnym i sąsiedzkim współwłaściciele państwo M.S.i A.P.także nic sobie z ludzi nie robią traktują ich jak swoich pracowników.

Zostaw opinię o Media Star Sp. z o.o. S.K. - Szczecin

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Media Star Sp. z o.o. S.K.