PHU Jubiler Sp. z o.o.
4 194 6 1

Opinie o PHU Jubiler Sp. z o.o.

Zadowolony klient

Dzień dobry, w dniu dzisiejszym odwiedziłem państwa butik w centrum handlowym w Markach i jestem pod ogromnym wrażeniem świetnej obsługi. Pan, który mnie obsługiwał wykazał się niesamowitą znajomością na temat zegarków. Pasjonuję się tą branżą od wielu lat a mimo to dowiedziałem się od sprzedawcy nowych rzeczy. Mimo braku decyzji co do zakupu, nie odczułem niechęci z jego strony a wręcz przeciwnie. Był bardzo uprzejmy oraz widać było po nim ogromną wiedzę przez co jeszcze lepiej się go słuchało. Na pewno wrócę w niedługim czasie do tegoż butiku aby zakupić zegarek. Oby więcej takich ludzi pracowało w obsłudze klienta.

PHU Jubiler Sp. z o.o.
pracodawca
@Zadowolony klient 06.11.2018 17:15

Dobry wieczór , Uprzejmie dziękuję za słowa uznania dla naszego personelu . Przekażę Pana opinię pracownikowi butiku w Markach. Mam nadzieję , że w niejednym naszym butiku spotka się Pan z równie profesjonalną obsługą. Z wyrazami szacunku Tomasz Rybicki

anonim

(usunięte przez administratora)

obcy

Jeśli chodzi o darmowe nadgodziny w grudniu to święta prawda. Masz w grafiku powiedzmy 50 nadgodzin i swoją cieżką praca masz sobie sam wyrobić wynagrodzenie za nadgodziny, które powinien wypłacić pracodawca lub zrekompensować to dniami wolnymi. Okres świąteczny jest dramatyczny pod wieloma względami. Po pierwsze plany dzienne brane z kosmosu, po drugie pracownik zobowiązany jest do robienia 5 rzeczy na raz (obsługa klienta, wysyłka paczek, zachowanie porządku, prawidłowe wystawiennictwo etc) a to wszystko przy jednym komputerze na 3-4 osoby, po trzecie często zdarza się praca np 14 dni pod rząd bez dnia wolnego z tego na 14 dni 70% to 12h. Życia w pracy nie ułatwią ci dodatkowo non stop zmieniające się procedury, ktore o dziwo sa po to zeby ułatwiac a gmatwają wszystko do granic możliwosci. Odejmowanie premii za male uchybienia to jest cios ponizej pasa. Wszystko co zrobisz w tej pracy zle zawsze jest zauwazone za to to co Ci sie uda i powinienes dostac pochwalę zostanie zamiecione pod dywan. Mam wrazenie ze butiki dziela sie na lepsze i gorsze. Nie dziwi mnie spora rotacja bo zamiast pokazać dobre strony zostajesz sprowadzony do parteru już w pierwszych miesiacach pracy.

Katarina79
@obcy 19.12.2017 06:49

Czy możesz powiedzieć, kto potraktował Cię w sposób, o którym piszesz? Sprowadzanie do parteru w pierwszych miesiącach pracy? Rozwiń to, proszę. Zastanawiam się nad wysłaniem cv do SWISSa, ponieważ moja koleżanka pracuje tam wiele lat i jest zadowolona.

Yyyy

Skoro w normalnym miesiącu gdzie pracujesz 160 h dostajesz np. 1200 zł premii to jeśli pracujesz odpowiednio więcej w grudniu to dostajesz tej premii np. 3500 zł. Więc moim zdaniem się opłaca. To kwestia wyboru czy wolisz siedzieć i dostać 1000 premii i tysiąc za nadgodziny czy dostanie za tą samą pracę 3500 zł premii...

Leon
@obcy 19.12.2017 06:49

Witam. Czytajac powyzszy post niestety, musze sie zgodzic. W/w firma wysysa z czlowieka cala energie, szczegolnie w grudniu... Zarobki doradcy czy kierownika nie sa adekwatne to przepracowanych godzin. Pracujac juz w innej firmie i majac porownanie nie wrocilbym do tej pracy wylacznie ze wzgledu na przedziwne standardy i pomysly zarzadu, ktorzy swoich pracownikow traktuja bardzo przedmiotowo-a szkoda, bo zegarki ktore sie sprzedaje sa piekne, i miloby bylo gdyby wspolpraca rowniez...

PHU Jubiler Sp. z o.o.
pracodawca
@Leon 18.10.2018 17:25

@ Leon Dobry wieczór , Zatrudniamy w naszej sieci ok 400 osób . Znakomita większość z nich przepracowała już min. kilka miesięcy grudniowych i gwarantuje Ci , że znakomita większość jest ze swoich wypłat zadowolona , albo bardzo zadowolona , oczywiście wiemy, że zadowolić wszystkich się nie da z różnych powodów . Mamy ponad 120 butików w całej Polsce za chwile będzie ich 130 ciągle się rozwijamy . Takie liczby z pewnością nie wynikają z "wysysania energii " i "przedziwnych pomysłów". Cieszę się, że znalazłeś jak twierdzisz lepsza pracę , życzę Ci samych sukcesów. Z wyrazami szacunku Tomasz Rybicki Witam. Czytajac powyzszy post niestety, musze sie zgodzic. W/w firma wysysa z czlowieka cala energie, szczegolnie w grudniu... Zarobki doradcy czy kierownika nie sa adekwatne to przepracowanych godzin. Pracujac juz w innej firmie i majac porownanie nie wrocilbym do tej pracy wylacznie ze wzgledu na przedziwne standardy i pomysly zarzadu, ktorzy swoich pracownikow traktuja bardzo przedmiotowo-a szkoda, bo zegarki ktore sie sprzedaje sa piekne, i miloby bylo gdyby wspolpraca rowniez..

Asia i Tomek

Świetna obsługa we Wrocławiu byliśmy z mężem we Wroclavii oraz Renomie 30.08.18 i w obu salonach pracują przesympatyczne osoby! Oby więcej takich pracowników! Polecamy.

PHU Jubiler Sp. z o.o.
pracodawca
@Asia i Tomek 05.10.2018 12:57

Dziękujemy serdecznie za miłe słowa. Przekażemy Państwa opinię naszym pracownikom. Pozdrawiam Tomasz Rybicki

Xx

Uwaga nowi pracownicy! Miejcie zawsze druga ofertę w zanadrzu i codziennie, a zwłaszcza w okresie tuż po podpisaniu umowy, spodziewajcie się, że dostaniecie wypowiedzenie bez powodu! Niezależnie od miasta, to nie ma nic wspólnego z konkretnym salonem, a z górą. Właśnie dostałem wypowiedzenie mając najlepsze wyniki z mojego zespołu ! Bez uprzedzenia, bez powodu. I wiem, że wiele innych ludzi w ostatnim miesiącu miało dokładnie taka sama sytuację.

anonymous
@Xx 02.10.2018 14:44

Dzień dobry, bardzo trudno jest odpowiedzieć a także uznać za wiarygodną niepodpisaną opinię. Chciałbym natomiast podkreślić, że nie zdarzają się w naszej firmie wypowiedzenia bez powodu. W obecnych czasach, gdy dobry pracownik jest na wagę złota byłoby to działanie wbrew interesom firmy. Bardzo proszę o podanie danych a wtedy będę mógł wyjaśnić powody zwolnienia. Pozdrawiam, Maciek Zaremba

PHU Jubiler Sp. z o.o.
pracodawca
Poszukiwani: bystry i przebojowy student/studentka zaocznych studiów socjologii, którzy chcą wykorzystać swoją wiedzę we współpracy z jedną z największych firm w sektorze produktów selektywnych.
Praca projektowa.

Osoby zainteresowane zapraszam do kontaktu mailowego:
marta.hass@swiss.eu
   
PHU Jubiler Sp. z o.o.
pracodawca
Nie samym goworkiem człowiek żyje, prawda?

Nasz facebookowy profil obserwuje już prawie 75 000 osób! Zespołowi Social Media składamy serdeczne gratulacje, a wszystkim naszym followersom dziękujemy i zapraszamy na nasz profil na Instagramie! 
#mySWISSstory #SWISSteam
   
Alex

Bardzo miła obsługa w Rybniku.Polecam

PHU Jubiler Sp. z o.o.
pracodawca
@Alex 09.08.2018 17:32

W imieniu rybnickiego zespołu bardzo dziękujemy za pozytywną opinię! :)

PHU Jubiler Sp. z o.o.
pracodawca
#MySwissStory - wyjątkowy hashtag nie tylko na wyjątkowe okazje! Podziel się z nami swoimi najpiękniejszymi chwilami wstawiając zdjęcie na Instagram z hashtagiem #MySwissStory.

Bo przecież istnieje wiele powodów, by założyć piękny zegarek!
   
PHU Jubiler Sp. z o.o.
pracodawca
Poszukiwany Specjalista ds. Obsługi Klienta w Dziale WWW!

Chcesz dołączyć do naszego zespołu pasjonatów i wspólnie z nami budować silną markę? Zależy nam na osobach ambitnych, energicznych i samodzielnych. Świetnie, jeśli Kandydat będzie miał już pierwsze doświadczenia w sprzedaży online!

Zainteresowanych zapraszamy do aplikowania pod tym linkiem.

   
PHU Jubiler Sp. z o.o.
pracodawca
Wakacje to wspaniały czas, jednak my chcemy Ciebie na dłużej, niż tylko na okres letnich urlopów! Już dziś odpowiedz na jedną z naszych ofert pracy, które znajdziesz m.in. na portalu gowork.pl. Mamy dla Ciebie ofertę długoletniej współpracy, z realną możliwością rozwoju i awansu!


Daj się odnaleźć, a my zrobimy resztę:)
   
PHU Jubiler Sp. z o.o.
pracodawca
23 dzień Mistrzostw Świata w Piłce Nożnej!

Wśród dzisiejszych ćwierćfinalistów znajdziemy Francję i Belgię - oba te kraje mają swoją reprezentację wśród najpopularniejszych marek zegarków. Francuski PIERRE CARDIN i belgijski ICE-WATCH dostępne są w naszym sklepie internetowym i 121 butikach SWISS.

   
PHU Jubiler Sp. z o.o.
pracodawca
Lato w pełni!

Jeśli chcecie umilić sobie upalne dni a jednocześnie zatrzeć wspomnienie naszego występu na Mundialu - możecie skorzystać ze sprawdzonego sposobu!

Nic tak nie poprawia humoru jak nowy zegarek, a tak się składa, że na naszej stronie ruszyła letnia wyprzedaż!

   
Zainteresowany

A co z możliwościami awansu? Szkoleniami? Opłaca się w ogóle aplikować?

PHU Jubiler Sp. z o.o.
pracodawca
@Zainteresowany 18.06.2018 11:13

Nie jest tajemnicą, że jedną z naszych naczelnych wartości jest rozwój i docenianie kompetencji naszych pracowników, którzy mają przed sobą dwie ścieżki rozwoju zawodowego: w butiku i w naszej Centrali. Nasz program rozwoju zawiera w sobie perspektywę rozwoju poziomego i pionowego, co oznacza, że pracownik butiku rozpoczyna pracę na stanowisku Doradcy Klienta i może otrzymać awans na Starszego Doradcę Klienta, następnie Store Managera i Starszego Store Managera. Zwieńczeniem Jego/Jej dobrej pracy jest ewentualna propozycja Koordynatora Regionu. Nic nie stoi na przeszkodzie, żeby Doradca Klienta z butiku otrzymał awans do jednego z naszych Działów w Centrali. Jesteśmy pewni, że nasza polityka zarządzania talentami przynosi obopólne korzyści. Większość awansów w sieci butików SWISS to awanse wewnętrzne. Historie zawodowe naszych pracowników pokazują, że myślimy nieszablonowo i nie narzucamy sobie sztywnych założeń co do jednej, przewidywalnej ścieżki kariery. Jeśli chodzi o szkolenia - pracujemy na autorskich programach szkoleniowych opartych na praktycznych obszarach naszej pracy, rozpoczynając od szkolenia wdrożeniowego nowego pracownika, poprzez szkolenia on the job, gdzie nasi wieloletni pracownicy szkolą młodszych kolegów na zasadzie treningu wspierającego. Oprócz szkoleń w butiku do dyspozycji naszych pracowników są szkolenia Centralne oraz liczne szkolenia produktowe prowadzone przez Managerów marek, z którymi współpracujemy. Nasi Store Managerowie objęci są Programem Coachingowym, a w odpowiedzi na konkretne potrzeby szkoleniowe naszych pracowników wspólnie z najlepszymi dostawcami usług szkoleniowych na rynku tworzymy i realizujemy tematyczne szkolenia rozwojowe. Dlatego zachęcam do aplikowania już dziś. Nasze aktualne oferty pracy znajdzie Pan m.in na portalu gowork.pl oraz na naszej stronie: https://www.swiss.com.pl/pl/artykul/praca

Leszek

Czy firma normalnie funkcjonuje?

PHU Jubiler Sp. z o.o.
pracodawca
@Leszek 18.06.2018 18:36

Dzień dobry Panie Leszku. Nie ma obaw - nasz firma funkcjonuje ponad normę, miesiąc do miesiąca odnotowujemy solidny wzrost sprzedaży i powiększamy grono naszych Klientów. Do końca roku planujemy kilkanaście nowych otwarć w najbardziej prestiżowych lokalizacjach, w tym jedno otwarcie zagraniczne. Już dziś zapraszamy do jednego z naszych butików SWISS i do naszego butiku internetowego na swiss.com.pl - nasi Doradcy Klienta i Dział WWW są do Pana dyspozycji.

PHU Jubiler Sp. z o.o.
pracodawca
Za nami kolejna edycja E-commerce Innovations Awards!

Tegoroczny konkurs na najlepsze sklepy internetowe w Polsce kończymy ogromnym sukcesem - zajmując trzecie miejsce! Brązowy medal to bardzo dobry wynik, ale nie spoczywamy na laurach. Za rok planujemy stanąć na najwyższym stopniu podium :)

#ecommerce #award
   
PHU Jubiler Sp. z o.o.
pracodawca
A gdyby tak rzucić to wszystko i wyjechać do Lahemaa rahvuspark?

Czemu nie! Nie zapomnijcie tylko odwiedzić naszego pierwszego butiku poza granicami kraju - właśnie w Estonii! Rozpiera nas duma, a więcej informacji podamy już niebawem :)
   
PHU Jubiler Sp. z o.o.
pracodawca
Program letnich praktyk w SWISS!

Podczas stażu nauczymy Cię jak funkcjonują różne obszary wewnątrz jednej z największych polskich firm działającej w branży dóbr luksusowych. Będziesz miał/a okazję poznać naszą pracę realizując powierzone zadania w Dziale Marketingu/Dziale Księgowości lub naszym Serwisie. Rozwiniesz swoje kompetencje i umiejętności stawiając pierwsze kroki na ścieżce kariery, stając się pełnoprawnym członkiem naszego zespołu.

Więcej informacji znajdziecie pod tym adresem.
   
PHU Jubiler Sp. z o.o.
pracodawca
Maj to dla nas miesiąc pełen sukcesów - jednym z nich jest otwarcie naszego nowego butiku! Od teraz najlepsze marki zegarków znajdziecie także w Centrum Handlowym FORUM w Gdańsku.

Nowemu zespołowi życzymy samych sukcesów!
#SWISSteam #butikiSWISS
   
Administrator

Atmosfera w miejscu zatrudnienia odgrywa bardzo ważną rolę. Czy tak samo jest w PHU Jubiler Sp. z o.o.? Napiszcie, co sądzicie na ten temat.

PHU Jubiler Sp. z o.o.
pracodawca
Polskie Sroki, duńskie zegarki i skandynawskie krajobrazy - jesteśmy oczarowani nową kampanią LARS LARSEN!

Zegarki znajdziecie pod tym adresem.
   
PHU Jubiler Sp. z o.o.
pracodawca
Chcesz dołączyć do naszego zespołu pasjonatów i wspólnie z nami budować silną markę? Poszukiwany:
Zależy nam na osobach ambitnych, energicznych i samodzielnych. Świetnie, jeśli Kandydat będzie miał już pierwsze doświadczenia w sprzedaży online!

Zainteresowanych zapraszamy do kontaktu pod adresem: dominik.orlikowski@swiss.eu
   
PHU Jubiler Sp. z o.o.
pracodawca
W luksusowych zegarkach gustują głównie panowie - aż 80% rynku ekskluzywnych zegarków to zegarki męskie. Tak według raportu przygotowanego przez KPMG wygląda rynek zegarków w Polsce.

Zapraszamy Panie do odwrócenia tych trendów! Najlepsze damskie zegarki znaleźć można pod adresem: http://www.swiss.com.pl
   
PHU Jubiler Sp. z o.o.
pracodawca
ROAMER to szwajcarska marka z blisko 130-letnią historią. Jej ręcznie składane zegarki to wybór naszego ambasadora, Adama Sztaby - który tak jak my wierzy, że pewne rzeczy są ponadczasowe.

   
PHU Jubiler Sp. z o.o.
pracodawca
Chcesz dołączyć do naszego zespołu pasjonatów i wspólnie z nami budować silną markę?PoszukiwanySpecjalista ds. Wsparcia Rozwoju Sieci Butików! Więcej informacji dostępnych w naszej zakładce oferty pracy.

Aplikuj i daj się odnaleźć już dzisiaj!
   
PHU Jubiler Sp. z o.o.
pracodawca
Według raportu przygotowanego przez KPMG, rynek luksusowej biżuterii i zegarków w Polsce osiągnął w ubiegłym roku szacunkową wartość 653 mln złotych, stając się jednym z najdynamiczniej rosnących segmentów rynku dóbr luksusowych. Szacuje się, że do 2021 roku wartość tego segmentu może wzrosnąć o prawie 50%!

Mamy w tym swój udział, z czego jesteśmy niezmiernie dumni! Najlepsze zegarki można znaleźć na stronie: https://www.swiss.com.pl

Pełny raport KPMG: https://home.kpmg.com/pl/pl/home/insights/2017/12/raport-rynek-dobr-luksusowych-w-polsce-edycja-2017.html
   
Anita

Jaka jest atmosfera w pracy?

PHU Jubiler Sp. z o.o.
pracodawca
Drodzy Kandydaci do pracy w butikach SWISS

Szanujemy Wasz czas poświęcony na spotkanie i złożenie dokumentów aplikacyjnych informujemy, iż każdy Kandydat, który został zaproszony na spotkanie rekrutacyjne do jednego z naszych butików otrzyma informację zwrotną na temat wyników rekrutacji telefonicznie najpóźniej w ciągu 7 dni roboczych po spotkaniu, niezależnie czy decyzja będzie pozytywna czy negatywna.

Zapraszamy do zapoznania się z naszymi aktualnymi ofertami pracy na portalu gowork.pl.

Wszystkie aplikacje spontaniczne - mile widziane :)

Pozdrawiamy

Dział Rekrutacji SWISS
   
PHU Jubiler Sp. z o.o.
pracodawca
Rozwój niejedno ma oblicze!
Niezmiernie miło nam poinformować, że strona
SWISS.com.pl oficjalnie rozpoczęła ekspansję na rynki obce - pierwszym rynkiem, na którym rozpoczęliśmy sprzedaż jest Rumunia.

swiss.eu/ro/
   
PHU Jubiler Sp. z o.o.
pracodawca
Od lat naszymi ambasadorami są ludzie, którzy tak jak my wierzą w to, że pewne rzeczy są ponadczasowe. Właśnie dlatego jeden z najlepszych polskich bramkarzy wspólnie z marką CITIZEN swoją sportową pasję zamknął w nowoczesnej tarczy modelu AT8129-80E.
   
Xx

Witam, czy ktoś może ma informacje na temat jak wygląda sprawa dresscodu w salonie Swiss?

Zostaw opinię o PHU Jubiler Sp. z o.o. - Warszawa

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PHU Jubiler Sp. z o.o.