Jelcz

• Dziuplina
  • Stary Otok
  • Czernica

3. Opinie o pracodawcach Jelcz-Laskowice
  5. Opinie o Jelcz Sp. z o.o.

Opinie o Jelcz Jelcz-Laskowice

Nie przegap nowości o Jelcz Sp. z o.o.!

Włodek

22.01.2025 21:52

Witam złożyłem podanie o pracę w zakładzie jaki spawacz czy ktoś mi powie jakie są zarobki spawam migiem i tihiem
    Spawalnik

13.02.2025 06:39

Brutto
    Lesio

13.02.2025 09:51

A ile byś chciał
    Frania

13.02.2025 03:53

Widziałam w najnowszym numerze lokalnej gazety że były burmistrz pytał się co dalej z nowa hala Jelcza i pisało też że lokalizacja obok remizy OSP jak się wyjeżdża z Laskowic na Chwałowice chyba już nie jest aktualna .

08.02.2025 00:20

Niniejszym apeluję do zarządu spółki o maksymalne przyspieszenie i zintensyfikowanie działań w sprawie zwiększenia liczby miejsc parkingowych dla pracowników spółki. Proszę Państwa, argumenty moje są takie. Otóż na ostatniej sesji Rady Miejskiej J-L większość radnych zagłosowała za utworzeniem jeszcze w tym roku Straży Miejskiej/Gminnej (Miasto i Gmina Jelcz-Laskowice składa się z miasta J-L oraz 15 sołectw). I choć włodarze gminy uspokajają, że nowopowołana Straż Miejska nie będzie służyła represjonowaniu mieszkańców, to jednak dotychczasowe doświadczenia z funkcjonowaniem Straży Miejskiej w innych miastach nasuwają przypuszczenia, że i w Jelczu-Laskowicach może skończyć się podobnie tzn. jedną z głównych osi działalności ów Straży może być karanie mandatami za nieprawidłowe parkowanie. Do czego zmierzam. W tej chwili wokół zakładu mamy pozajmowany przez zaparkowane samochody niemalże każdy wolny skrawek terenu. Oczywiście nie tylko i wyłącznie przez pracowników spółki. W momencie kiedy nowopowołana Straż Miejska poszłaby przykładem swoich odpowiedników z innych miast, to szykuje nam się istny armagedon. Tym bardziej, że ulica Inżynierska i ościenne, z tego co wiem, są pod jurysdykcją Miasta i Gminy Jelcz-Laskowice (wcześniej przez jakiś czas podlegały chyba pod syndyka?). A więc są drogami gminnymi.

18.01.2025 09:43

Inny wydział

20.01.2025 12:18

Proponuję wam podejść do (usunięte przez administratora)i powiedzieć mu to w twarz co się dzieje on słucha nie gryzie ;)
    Ten co nie ma problemu ze wzro

30.01.2025 12:44

Gdyby nie oni produkcja by stanęła...
    Jacek

20.01.2025 14:11

Czy ktoś coś wie na temat co z premią kwartalną za ostatni kwartał 2024, wypłacą czy nie?
    Johan

20.01.2025 03:24

Jak to straszyli w 2024 roku że cały zakład będzie pracował na 3 zmiany od tego roku i co? Ile osób pracuje na 3 zmianach?
    Xnxxx

20.01.2025 12:43

35 osób.

16.01.2025 06:53

Dzień dobry. Jak spółka wyobraża sobie wykonanie tak dużej zapowiadanej produkcji i liczby pojazdów na jednym coraz częściej niedomagającym blisko 10-letnim laserze oraz na jednej starej blisko 20-letniej stukającej wykrawarce która w każdej chwili może wyzionąć ducha?
    Pan

16.01.2025 17:19

Kooperanci będą na nas zarabiać.
    Jelczanin

19.01.2025 16:56

Ale czekaj czekaj bo jest jeszcze lepszy numer. Z tego co ludzie mówią to przynajmniej póki co części czy detale jak zwał tak zwał do S02 mamy robić my a nie Sanok. Podobno już u nas w Jelczu zaczęli wypuszczać zlecenia na 2025 rok S02 dla Autosanu. Czyli jeden tak jak piszesz podstarzały laser i staruszka wykrawarka będą de facto robić dla dwóch fabryk czyli Jelcza i Sanoka i je utrzymywać. Świat stanął na głowie.
    Alan

12.01.2025 16:03

Pytanie do Pana (usunięte przez administratora): co z brakiem miejsc parkingowych? Czy związki zawodowe czynią jakieś działania w tej sprawie?

16.01.2025 07:43

Masz rację bo jak wróci dojna zmiana to nas do lochu wrzuci już straszą i dalej się panoszą nawet w zakładzie bo nikt ich nie rozlicza. Jak idą po hali to szyderczy uśmieszek nie schodzi im z twarzyczek.

06.01.2025 23:09

10.01.2025 07:39

Dyćko cytując klasyka nie strasz bo się....., Sprostowania i przeprosiny to należą się od waszej organizacji a szczególnie od Wigrego3 i Rentierka bo ty jesteś pan nikt?

10.01.2025 12:12

Z jakiej racji mam ujawniać swoje dane bo ty tak sobie życzysz ? Portal jest nie zależy i zezwala na anonimowość a od hejtu jest policja jak coś cię boli zwoleniku dojnej zmiany to idź do prokuratury lepiej weź kolegę Rentiera oni go już znają z innej działalności w zakładzie.

07.01.2025 17:28

Wójek dobra rada

08.01.2025 06:52

Widzisz pijanego lub (usunięte przez administratora) to zgłaszaj,bo napisać wszystko można.
    Patrycja

05.01.2025 23:13

W necie pisza że już powstaje nowa hala w MIŁoszycach ale gdzie ona jest bo jak na razie to nawet stworzenie miejsca na ramownie czy montowanie kabin idzie juz rok i dalej efekty slabe. za co tam konstruktory i technolodzy biora kase a jest ich tak wiele ze sie w salach nie mieszczą. oni powinni nam pomagać przy produkcji to by zrozumieli ze trza sie do roboty wziać. ale co tam nie ma szefa co o p ie rn i cz y to se kazdy robi co chce zreszta jak na lakierni
    Życzliwy

07.01.2025 15:28

Powstanie nowej hali to nie jest kwestia wiary, ale ściśle określonych i oklauzulowanych planów. Czy wg Ciebie to forum jest odpowiednim miejscem do pisania o takich szczegółach?
    Pracownik M

08.01.2025 06:30

Czy ja tu powiedziałem o jakiś szczegółach? Gdzie będzie wybudowana ile ma metrów jak wyglądać będzie linia produkcyjna jaki koszt budowy i kto ile przytulił przy budowie? O nowej hali wszyscy wiedzą odawna. Nawet zapraszali telewizje na zakład żeby się tym pochwalić. Pewnie będzie jak z Izera( samochód elektryczny) ,że nic nie powstanie .

31.12.2024 21:16

Nazywajmy rzeczy po imieniu. Począwszy od 2020 roku (a więc akurat teraz mija już 5 lat), wraz z odejściem Leona, w zakładzie rozpoczęła się równia pochyła. Z tym, że rok 2020 był jeszcze rokiem przejściowym, nie najgorszym. Po pierwsze, do początku maja 2020 roku obowiązki prezesa pełnił Świętej Pamięci Prezes Dominik, który owszem, oczywiście nie miał takiej smykałki do zarządzania jak Leon, jednak przynajmniej nie szkodził, była stabilizacja, oparcie się na dotychczasowej, sprawdzonej, skutecznej i doświadczonej kadrze. Później (cały czas mówimy o 2020 roku) nastąpiła kompilacja niekorzystnych czynników, które jednak skutecznie neutralizowali niezwykle doświadczeni i tym samym kompetentni mistrzowie jak Leszek A., Wacław P., Henryk K., Jerzy T., Stanisław J. itd. Większości z nich nakazano całkowite pożegnanie się z zakładem maksymalnie do końca 2020 roku. W 2020 roku nastąpiło też pożegnanie z zakładem tak cennych ludzi jak chociażby Ryszard K. Potraktowano tych ludzi w ówczesnym 2020 roku wyjątkowo nieładnie. Owszem, wszyscy już byli wówczas w wieku emerytalnym, ale cóż z tego? Oni chcieli dalej pracować, a czy w ich miejsce wybrano godnych ich następców?

02.01.2025 23:12

Ryszard K. miał powiedzenie "proszę rozwiązać problem w poziomie" co niewiele pomagało, ale fakt, potrafił wzbudzić szacunek, stara szkoła.

04.01.2025 13:59

Jakiś cwaniak obraża tych emerytów i mistrzów starej ekipy , a zdajesz sobie sprawę ,że to dzięki takim ''starym pracownikom" przetrwał ten zakład ???? Wszyscy Ci ludzie kiedyś pracowali za przysłowiowe 200 zł bo była bardzo trudna sytuacja firmy . A ty cwaniaczku czyim plecakiem jesteś????? Jakich obecnie mamy przełożonych ??? 90 procent plecaki . Gdzie jest szacunek dla pracownika który 40 lub i więcej lat poświęcił zakładowi???

23.12.2024 11:15

@Pracodawca ,dlaczego 24.12 w wigilie mamy przychodzić na 6 rano i robić do 14? Pracuje już grubo ponad 20 lat w tym zakladzie, ale jeszcze takiej wigilli zaklad nigdy nam nie zaserwował. Urlopy wstrzymane, reszta elity zakladowej na urlopach a my przez nieudolną władzę poprzedników i obecną musimy za kare pracować, naprawiać to co zepsuli. Gdzie tu sprawiedliwosć! W wigilie zawsze przychodziło sie max na 4-5 godzin i do domu ,a to co teraz robią tylko pokazuje, gdzie maja nas, zwyklych pracowników. Nie życzę wam wesowych świąt!

24.12.2024 07:25

Głupoty opowiadasz (usunięte przez administratora) sapał za urlopy a sam nie przyszedł
    Johnny

30.12.2024 20:36

A jutro o której pozwolą wyjść?
    Zaufany

28.12.2024 20:13

No i nawywijał jak złoto i się należało, ale układy i układziki i pod dywan zamieciemy
    Ciekawy

29.12.2024 09:46

Kto i co nawywijał ???

25.12.2024 17:25

To jeszcze raz, bo cenzura z niewiadomych przyczyn skasowała. Były premier Leszek Miller w rozmowie w studiu internetowym jednego z popularnych codziennych tytułów prasowych powiedział w kontekście rozliczania poprzedników, że aktualnemu rządowi brakuje odwagi i determinacji w tej kwestii. Leszek Miller ocenił też działania aktualnej władzy w tym temacie jako straszliwą nieporadność, krętactwo i obawę zrobienia paru kroków do przodu, której to obawy nie miał PiS wtedy kiedy rządził i której nie będzie miał kiedy niestety ponownie będzie rządzić. Na pytanie dziennikarki prowadzącej rozmowę czy wieszczy on powrót PiS do władzy, Leszek Miller powiedział, że jeśli sprawy rozliczeniowe nadal będą tak wyglądały jak do tej pory, to tak, PiS wróci do władzy. Zamiast kasować, radzę wam zapamiętać sobie te jakże trafne słowa Leszka Millera i wziąć je sobie do serca.

19.12.2024 23:54

Zmiana na szczeblu Dyr. przyniosła efekty dość szybko, co widać na hali, a bieganie po Warszawie niewiele da. Produkcja, rozpasanie oraz rachunki pogrzebała jaśnie Pana. Brakuje... fury, karty i komóry .. yhm, yhm ...
    Jekczyk

23.12.2024 16:35

Jakie efekty? Masą nadgodzin i wyprodukowanych raptem kilka samochodów w kilka miesięcy przy rekordowo wysokim zatrudnieniu :) (usunięte przez administratora)

24.12.2024 13:34

Czy się leży czy się stoi pensja w socjalnym Jelczu się należy. Trzech pracowników na jeden produkowany pojazd to jak trzech do jednej ćwiartki.
    Jest tak

23.12.2024 13:23

Najpierw naklamano w mediach o nas że nam nie płacą, że to nasz koniec I tego typu sprawy. Tak to wstyd tak kłamać. Rozumiem że powstało pismo od zarządu w tej sprawie ale pisanie w nim że sytuacja spółki nigdy nie była lepsza to także kłamstwo i propaganda sukcesu rodem z komuny i KO. Jak widać jedni i drudzy k ł a m i ą a u nas coraz gorzej. Przyjdzie prywaciaż z obcego kraju to zaraz pokaże jak się zarządza produkcją bo to teraz to cyrk na wodzie.
    Olo

18.12.2024 14:06

Dzisiaj odebrałem od Spółki trochę gotówki na święta i bogate upominki... Drogi donosicielu i rzekomy związkowcu, jak to się ma do nieterminowych wypłat... też powiesz gdzie trzeba, że to nie tak? że są spóźnione...
    wnik

23.12.2024 00:43

Słuchałeś tego co zostało powiedziane na zebraniu z zarządem ? Związki zawodowe wystawiły w tym kierunku oświadczenie, zarząd spółki także. Po wniosku związków zawodowych zarząd przychylił się do wniosku i teraz masz te swoje trochę gotówki (usunięte przez administratora) ! Czytać i słuchać z zrozumieniem !

19.12.2024 20:14

W nawiązaniu do przedstawionych dzisiaj liczb. Za Leona produkowaliśmy znacznie więcej pojazdów (także dużych i pancernych) przy radykalnie mniejszym zatrudnieniu i przy dużo lepszej atmosferze niż w późniejszych latach. Porównajcie sobie też ile osób przychodziło średnio w soboty w kolejnych latach, a ile osób pracowało w soboty za Leona (jeśli akurat się odbywały). Nie można o tym zapominać, nigdy dość przypominania.
    PR 3534

18.12.2024 11:19

W (usunięte przez administratora)szczujni tv "Republika" nadano paszkwil jakoby spółka @Jelcz Sp z. o. o miała poważne kłopoty finansowe i groziła jej upadłość. Rozmówcą (informatorem) był członek zarządu zakładowych związków zawodowych (nieroby i mąciciele) . Może ktoś bliżej wyjaśni co jest na rzeczy?

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Jelcz?

Kontakt - Jelcz Sp. z o.o.

ul. Inżynierska 3 55-221 Jelcz-Laskowice

Lolek

17.12.2024 23:27

Zamożniejsze od Polski i mające znacznie lepszą dzietność Czechy podnoszą wiek emerytalny żeby zabezpieczyć przyszłość na emeryturze obecnych 30-40 latków (dobitnie mówiąc żeby aktualni czescy 30-40 latkowie nie musieli w przyszłości na emeryturze chodzić po śmietnikach). Tymczasem w Polsce nadal utrzymuje się najniższy w Europie wiek emerytalny dla kobiet mimo znacznie gorszej dzietności, słowem hulaj duszo piekła nie ma.
    Rozalia

15.12.2024 23:01

A ja pozdrawiam Panią Dyrektor. I dziękuję za szczytną inicjatywę. To była wspaniała i najważniejsza rzecz w ostatnim czasie. Oby takich inicjatyw jak najwięcej.
    Pucia

15.12.2024 20:55

W pracy jest wiele gadania, plotek i polityki. Ryba psuje się od głowy - i to bardzo widać, szczególnie teraz przy nowym zarządzie. Nie mamy już dzisiaj S02 to co przynosiło nam największy zysk. Mamy auta bardzo różne a to powoduje że musimy być zawodowcami z doświadczeniem. Tymczasem co się teraz dzieje - łazi taki jeden po produkcji i robi zdjęcia i nigdy się na produkcji nie znał tylko kasę liczył. Od robienia zdjęć i awansowania przylizusów dyletantow dyrektorów jeszcze się produkcją nie zrobiła. Od głaskania kolesi też nie będzie lepiej, a to tak wygląda jak szkółka niedzielna kolesi co bez doświadczenia się zebrali, zero planu, zero myśli technicznej tylko lizanie (usunięte przez administratora) jeden drugiemu i jest dobrze. Przyjmowanie ludzi też nic nie zmieni bo nie ilość ludzi ale ich doświadczenie i ciężka praca może pomóc. Tylko że niewiele się wymaga bo zarządzający rentier nie wie czego ma wymagać więc słucha (usunięte przez administratora) oni go robią w ...... Oczywiście w białych rękawiczkach lizusostwa
    śmiały

13.12.2024 22:37

Obecny zarząd to fachowcy najwyżej klasy, nie nażekajcie wescie się do roboty, przestańcie donosic.

12.12.2024 18:21

xAM

13.12.2024 21:32

Z (usunięte przez administratora) się nie rozmawia do nich się strzela ! Ptfu ! ŚWO !
    xAM

13.12.2024 21:34

Towarzysz Miler , Towarzysz (usunięte przez administratora) , Towarzysz (usunięte przez administratora) i cała eskapada ! Powinni (usunięte przez administratora) ! I zgnić w pierwszym lepszym dole ! (usunięte przez administratora) ! (usunięte przez administratora)!
    Paweł

12.12.2024 18:39

Na stronie internetowej spółki Jelcz jak i na jej facebookowym profilu pojawiły się oświadczenia zarówno związków zawodowych jak i zarządu, dotyczące ostatnich doniesień medialnych na temat spółki.

13.12.2024 17:03

Przecież wiadomo rentierek lub dycio no chyba że ich promotor wigry 3 przecież już pisali paszkwile do nowogrodzkiej w 2019 r. Dzisiaj pod pomnikiem był jakiś zjazd pisowych karierowiczów z misiem kameleonem na czele.
    Ebac Trolli

13.12.2024 21:28

I co zamknęło Ci (usunięte przez administratora) ?
    Flipflap

13.12.2024 19:33

Jeżeli ktoś mówi o zwolnieniach i zostawieniu tych którzy pracują to chyba nie wie o czym pisze… jak już by do tego miało dojść to pierwszych zwolnią co mają umowy na czas określony i im zależy na pracy i coś robią, nie to co Ci którzy mają umowy na stałe i mają wyrąbane bo ich nikt nie ruszy i chronią ich związki. Dobry przykład jest na montażu, na różnych etapach początkowych kompletowaniu ram. Jeden cały dzień chodzi po hali lub siedzi w kącie ba stanowisku pracy a reszta pracuje dodatkowo na tego jednego. Mistrz chodzi i udaje, że nie widzi a jak już nie ma jak nie zobaczyć to wzruszy ramionami i idzie dalej. Jak dojdzie do redukcji etatów to nie wiem jak się odnajdą Ci starzy pracownicy jak trzeba będzie wstać z kąta.

13.12.2024 19:27

Chyba dla każdego jest jasne kto nie mógł się pogodzić z utratą stanowiska i korzystaniem z finansowego źródełka państwowego, więc pluje i konfabuluje. Bawienie się w rządzenie też sprawiało frajdę , ciągłe wycieczki na koszt firmy, pewnie, bo nie swój biznes to można szaleć. Wynocha od naszej firmy wy nieudacznicy, szukać sobie sensacji gdzie indziej. Mali ludzie i miałkie zachowania, ale czego się innego spodziewać po mule.
    gość

13.12.2024 18:28

Fizyczny - niestety doniesienia medialne są prawdziwe , jesteścięe na dnie dna.
    Pola

13.12.2024 16:41

Brawo, Brawo, Brawo za udział w zbiórce darów dla potrzebujących... Widać co jest ważne dla Zarządu i obsługi zarządu. Szkoda, że w świetle fleszy zabrakło delegacji z dalekiej Azji w czasie opluwającego artykułu. Oświadczenie Zarządu spadło na II pozycję. Brawo, Brawo, Brawo...
    Łowca troli

12.12.2024 17:39

Czy poznamy nazwisko związkowego (usunięte przez administratora) który perfidnie kłamał na temat firmy?
    kadra

07.12.2024 16:18

Czy można coś pozytywnego napisać o zakładzie? Jeżeli nie to może warto porozmawiać w szerszym gronie. Panowie Dyrektorzy, Związki, Kierownicy... w was nadzieja. Upychanie kieszeni jest zgubą dla obu stron.

11.12.2024 06:40

Przecie zarząd na to zezwala choć każdy wie że ekonomii w tym ni ma, ale jak się nie znają na produkcji to ich (usunięte przez administratora) we wszystkim

11.12.2024 16:08

Bo kierownicy i majstry to (usunięte przez administratora) nigdzie poza socjalnym Jelczem posadki by nie dostali a ten z lakierni i spawalni to jakaś parodia mają 3 zmiany i dalej się nie wyrabiają ale kto ma to naprawić jeszcze bardziej (usunięte przez administratora) bierny ale wierny nowy po koneksjach dyrektor produkcji?
    Ania

07.12.2024 10:12

Widziałam że spółka reklamuje się z ofertami pracy w lokalnej gazecie zarówno w wersji tradycyjnej papierowej tej gazety jak i na jej portalu internetowym.
    Franek

07.12.2024 08:25

Czy w przyszłym roku uda nam się wyprodukować planowaną liczbę pojazdów (czterocyfrową, z jedynką z przodu) nawet uwzględniając pomoc Autosanu z Sanoka (choć, delikatnie mówiąc, nie jest ta pomoc chyba zbyt ofiarna póki co) ???
    Rico

14.04.2024 08:49

Rozumiem, że nie doczekamy się odpowiedzi kogokolwiek ze związków zawodowych w sprawie pytania czy podejmują oni jakiekolwiek działania w sprawie zapewnienienia większej liczby miejsc do parkowania dla pracowników, szczególnie drugiej zmiany. Milczenie oznacza, że prawdopodobnie żadne działania nie zostały podjęte. OK, w takim razie chcę uświadomić osoby decyzyjne w spółce, że plany podniesienia i przede wszystkim zasłonięcia ogrodzenia spowodują, iż ostatnie w miarę bezpieczne miejsca do parkowania staną się niebezpieczne. Mam na myśli zwłaszcza te wzdłuż ekspedycji. Dotychczas potencjalnych złodziei hamowała tam niewiedza jaki obszar obejmują kamery, poza tym ruch pracowników ekspedycji, otwieranie drzwi, bram, wjeżdżanie i wyjeżdżanie pojazdów itp. Poza parkingiem z kostki z tyłu, który już pęka w szwach, zabraknie bezpiecznych miejsc do parkowania. Przypomnę, że między spółką a dawną Bramą Miłoszycką mieliśmy przypadki wycinania katalizatorów nawet w biały dzień, czy chcecie żeby podobnie zaczęło się dziać wzdłuż ekspedycji jak się zasłonicie od środka? Nie każdy ma możliwość dojeżdżania rowerem, są ludzie którzy mieszkają za Oławą, owszem drogą do Oławy po 23:00 wraca sporo samochodów, ale miejsca docelowe są ulokowane w różnych miejscowościach za Oławą, więc i tak ludzie muszą dojeżdżać indywidualnie. Przemyślcie swoje plany, bo ludzie będą pracować z ciągłym strachem o swoje pojazdy. A przestawianie ich nie tylko że wybija z pracy, jest ich psuciem, to jak sobie wyobrażacie siadanie do auta będąc pełnym w wiórach po frezowaniu itp.?

03.12.2024 08:37

@Rico, był dogadany parking, ale stara władza zwlekała z podpisaniem umowy, a nowa udaje, że nie ma tematu.
    Ale o co chodzi...

18.11.2024 21:55

Jak to jest ze miało być tak dobrze a jest tragedia jakiej jeszcze nie było. Obecna władza miała wszystko zmienić i rzeczywiscie zmieniła ale na gorsze. Jedna wielka kompromitacja - tyle samochodów w plecy ze aż nie chce się wierzyć. Tymczasem ludzie na produkcji chodzą tam i z powrotem bo roboty szukają. Czy ktoś nad tym panuje bo do brania pensji jest wielu dyrektorów, ich zastępców i ich zastępców ale doroboty nikogo. nikt nie podejmuje decyzji trzeba wszystko samemu kombinować. Planowanie leży, zakupy komponentów leżą, organizacja leży ale kadra jest uśmiechnięta, zarząd zadowolony. Co się dzieje się pytam
    rozdawnictwo

28.11.2024 20:22

to co się w tej firmie dzieje to trudne do uwierzenia i zrozumienia dla każdego rozsądnego człowieka, IE wystarcza obibactwo w tygodniu to trzeba jeszcze dosilic w soboty. Skandal, pracy nie ma a ludzie przychodzą w weekendy. Co gorsza słychać już że bardzo duże zatrudnienia na przyszły rok, żeby kolejni mogli posiedzieć albo chować się gdzie się da , ale by kasa się zgadzała. Kiedy ktoś się opamięta, gdzie są zarządzający
    Pitbul

03.12.2024 06:35

Związki nie zarządzają zakładem. Do tego jest zarząd i to oni są za to odpowiedzialni, to ich rozliczaj
    Nowa hala

03.12.2024 06:28

Spokojnie. Wzrost zatrudnienia jest związany z nową hala, narazie są przyjęcia bo dobrego pracownika ciężko znaleźć. Tam dla każdego znajomego znajdzie się miejsce aby mógł ciężko pracować. I piękny duży parking będzie.
    Patric

30.11.2024 06:23

(usunięte przez administratora) o powołaniu kolejnych dyrektorów czyli coś na rzeczy. Teraz już będzie jeden dyr na 2 pracowników a każdy to główny specjalista sami geniusze Mówi się że straszne parcie na stanowisko ma kuleczka co tylko lans uprawia i ploty roznosi po zakładzie. Zarzad oczywiście da się nabrać na (usunięte przez administratora) ale nie z nami. Jak się takich awansuje to se sami produkcję róbcie. Zastanawiajcie się czasami co robicie bo jak kadra jest po układzie i znajomościach to sami musicie za nich robotę robić. Szczescia życzę
    Cirtap

30.11.2024 19:23

No i kolejna sobota pracująca, mało tego można pracować nawet w niedzielę xD To nic jak ktoś planuje sobie świąteczny urlop to zapomnijcie o nim bo urlopy będą wstrzymane. I jak ktoś nie będzie miał co robić w święta to też można przyjąć do pracy. Jeżeli chodzi o stanowiska to już przekroczyło wszelkie granice rozsądku. Nowa ekipa podtrzymuje trendy poprzedników.
    Peacownik

01.12.2024 13:32

Najlepsze są propozycje 2 zmiany w sobotę...
    Piotr

22.11.2024 09:07

Za Leona robiliśmy znacznie więcej pojazdów (także dużych i pancernych) przy radykalnie mniejszym zatrudnieniu i przy dużo lepszej atmosferze. Nigdy dość przypominania.
    Zapytanie

27.11.2024 16:15

Ciekawe komu tak zależy z moderatorów tej storny aby ten wpis był na stronie ? I dlaczego inne wpisy są cenzurowane i usuwane ? I czemu służy wybielanie Pana L , który był prawomocnie skazany przez PIP uciekał na chorobowe do przedawnienia sprawy , przegrał sprawę z Solidarnością o zwolnienie (GK) i obrażał wielu ludzi ?
    JZS

28.11.2024 06:32

Widzę, że to ty się plotkami żywisz i jednak musiał cie osobiście dojechać bo aż kipisz jak to piszesz.???????????? I bardzo dobrze bo takie (usunięte przez administratora)..
    gość

19.11.2024 08:57

Wiesz o co chodzi- chodzi o to aby przez cały tydzień od ściany do ściany a w sobotę 200 osób. Nie będzie lepiej bo nikomu na niczym nie zależy, jest za dużo brygadzistów,majstrów dyrektorów, samochodów służbowych,wogole za dużo 250 pracowników. Jeden stary RYSIEK K. w 2018 r. wykonał 450 samochodów przy zatrudnieniu 610 pracowników. Wstyd Wstyd ,gdzie jest RN ,HSW . Gdzie wasz honor.

Zostaw merytoryczną opinię o Jelcz Sp. z o.o.