Atlanta A.M. Sp. z o.o.

Warszawa

Ocena pracodawcy 1/6

na podstawie 272 ocen.

Opinie o Atlanta A.M. Sp. z o.o.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Atlanta A.M. Sp. z o.o.

xyz

Nie polecam pracy w tej firmie , żałosne wynagrodzenie . A RKS Agnieszka W książki by pisać

xd

W sumie dbanie o stabilne zatrudnienie to najważniejsza sprawa w dzisiejszych czasach, a jak wypłata dopisuje to nic dziwnego że są tak popularni. A socjal?

anonim

(usunięte przez administratora)

xyz

Największe to mają mniemanie o sobie :/

xyz

Wita były wyrobnik w atlancie. Szkoda że GoWork regularnie usuwa stare wpisy bo po ich przeczytaniu wszystko na temat tej firmy byłoby jasne. Mam nadzieję że teraz jest lepiej. Nie chce mi się po raz kolejny pisać na ten temat, ale szczerze odradzam.

xyz

Jak szukali w styczniu to się jeszcze nie skończył okres próbny ofiarom naboru ;)

anonim

(usunięte przez administratora)

miś

jak ich znam to bym się nie odważył chyba że bez pracy to się nawet jak tonący ostrza noża chwyci to wtedy tak. a ty sam się odważaj i nie polecaj innym [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jeden:)

zyc

Nie mogę za dużo mówić bo nie chcę się ujawniać. Zgadzam się w pełni LIKJ. Jeżeli w małym miasteczku płacą o połowę mniej niż konkurencja to niech nie oczekują najlepiej nieczego! Jakby tu się dobrze pracowało to starzy pracownicy by się niezwolnili. Nie ma powodu dać więcej niż jedną gwiazdkę!

jolka

Tak napisałam że jest to podstawa plus premia. Podstawa to 1850 plus premia czyli jakieś 450 (średnia miesięczna ponieważ premia jest kwartalna) jeżeli zrobisz plan i zadania. W sumie ok 2300 czy to dużo?? Na Warszawę bardzo mało na małe miasteczko ok. Zależy gdzie mieszkasz i jakie masz koszty utrzymania.

jer

Sytuacja wygląda tak: podstawa 1900 netto plus premia raz na kwartał wypłacana po 4 miesiącach 2000 brutto max. Jak zrobisz plan i dodatkowe zadania to masz. Co do samochodu to jest ok. Jeździsz bez GPS w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ale no właśnie jest ale miesięcznie potrącenie podatku (nie pamiętam ile). Limit 2500 km miesięcznie wiec w góry lub nad morze to sobie pojedziecie ale musicie wtedy zapłacić za kilometry.O szkoleniu pierwsze słyszę ale tutaj nie ma specjalnej wiedzy. Program jest bardzo łatwy. Jak szybko ogarniesz temat praca do 14 max i do domu. Ogólnie firma super, atmosfera itp ale zarobki to jest ten ból. Jako pierwsza praca ok ale dla osób z doświadczeniem to lipa rodziny się nie utrzyma.

jolka
@jer 03.01.2016 14:45
Sytuacja wygląda tak: podstawa 1900 netto plus premia raz na kwartał wypłacana po 4 miesiącach 2000 brutto max. Jak zrobisz pla...

Sprostowanie podstawa 1850 netto plus ta śmieszna premia co kwartał. Zarobki studenckie i dla ludzi bez kredytu. Ambitni ludziska szukać dalej. Wszystkiego dobrego w 2016:) aaaaa jak czytam te wpisy o wysokich prowizjach to śmiać mi się chce. Chyba to robią RKSi w ramach swojej pracy bo więcej nic nie robią.

Ania

a ile dają podstawy ? , a czy samochod tez mozna uzytkowac po pracy?

ddd

a ten dupowłaz michałek jeszcze tam pracuje ?? pajac

aaa

istnieje jeszcze to szambo ??

pop

tylko zeby dostac tą premię to trzeba chyba pracowac 24 h.Czysta ściema !!!!!!!!

anonim

(usunięte przez administratora)

PH!

umowa o pracę z podstawą i premią kwartalną. odpowiedz na ogłoszenie, może Cię zaproszą na rozmowę. firma po zmiana i to solidnych!! w większości wypadków te wypowiedzi tutaj to stek bzdur w odniesieniu do rzeczywistości

Kibelek
@PH! 17.11.2015 19:31
umowa o pracę z podstawą i premią kwartalną. odpowiedz na ogłoszenie, może Cię zaproszą na rozmowę. firma po zmiana i to soli...

pracowalem w tej firmie i moge potwierdzic powyzsze wypowiedzi wiec prosze cie nie zaprzeczaj, lub ktos tu probuje wybielic firme? co do zarobkow to pupy nie urywa podstawa nie przekroczy 1.9 na reke wiec w porownaniu do rynku to szkoda gadac a premia podobnie na waciki starczy;), atmosfera ok ale kasy i kariery to tu ni ma a i pierdolniczek jest ogolnie

gosc

najgorsza firma jaką poznałam.Wszyscy mają coś do powiedzenia ale nie ma kto pracować.dowiedziałam się ,że P.Marzena Konopka została kierowniczką .Masakra nic tylko sciemnia pewnie i o wszystko obwinia swoich podwładnych.Sama nie umie wywiązać się z zadań.

liroy

Czytając większość opinii o tej firmie, jak kumpel ma kiepską sytuację życiową, to może niech sobie da spokój z tą firmą. Ponieważ może mu się ta sytuacja zmienić na bardzo kiepską ;)

rozbawiona osoba

a tam dalej widze gnój jak ktoś nie ma kasy niech lepiej żebra niz tam idzie u nich jedynie to cie oskubią zgniotą zwyzywają i tyle aaa no na koniec straszyć będą wszystko co powiedzą na rozmowie kwalifikacyjnej będzie total bzdurą uważajcie co podpisujecie

abc

Może zamiast przedstawiać się PH! przedstawić się RKS lub KM. Żenada. Do roboty a nie liza [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]

PH!

Widzę, że jesteś bardzo zorientowany/a w sytuacji firmy, więc mam jedną radę w dwóch wariantach: Wariant 1- jeśli jesteś naszym współpracownikiem to przestań srać w swoje gniazdo, opowiadać bzdury i ZAMKNIJ SIĘ!!! Wariant 2- jeśli nie jesteś naszym współpracownikiem to przestań siać defetyzm wysnuty z palca i ZAMKNIJ SIĘ!!!

zyc

Zarobki dalej słabe. Grecy bardzo oszczędni.

ph

No kolego nie wiesz czy masz wiedze co w handlu się liczy , zysk, czego Atlanta nie ma i chyba mieć raczej nie będzie a i obroty spadają bo niestety firma działa tylko siła rozpedu

anonim

(usunięte przez administratora)

PH!

hej fajnie, że zadałeś to pytanie, bo już od jakiegoś czasu miałam zamiar tu napisać jak jest teraz w Atlanta A.M. z perspektywy pracownika, który pracował już za czasów JK i EM i pracuje dalej. otóż Firma jest godna zainteresowania- tworzymy zgrany zespół, musieliśmy się tego nauczyć, ale myślę, że całkiem nieźle nam to wychodzi. sprzedajemy bardzo dobry, wysokiej jakości asortyment, który jest poszerzany! Jeśli tylko warunki Ci odpowiadają i Twoja aplikacja spotka się z zainteresowaniem to zapraszamy ;) piszę to bo już mnie zaczęło denerwować bo większość tych wpisów, które tutaj się pojawiają, nie mają nic wspólnego z obecną sytuacją Firmy patrząc od strony pracownika a na dodatek ludzie, którzy je piszą "robią sobie zbyt osobiste wycieczki- ten portal nie jest od tego"!!!

aaa

To pani K i pana E juz nie ma ? Co sie stalo sprzedali?

dziwak

A produktow mniej ma firma i jakos obroty lecą na leb....Sami managerowie w korporacjiii ale sprzeadzy nie ratuja

dziwak

Urszulka nieszczęśliwa osóbka , tak pracuje . Wyrzucili ją drzwiami i weszła oknem. przyrosła do krzesełka

pytanko

Urszulka najlepsza koleżanka Meleta jeszcze pracuje w Atlancie?

xyz

Dawaj wieśku he he he

bocian

Czytam i czytam te opinie i swoją kieruje do wszystkich troli, ktorzy nie wiedza po co jest ten portal. Nie interesuje mnie co sobie myslicie o pracownikach tej firmy, to jest wasza sprawa. LUDZIE ten portal nie jest od tego! jezeli macie duzo wolnego czasu to wystarczy stworzyc sobie wlasny portal i zamieszczac tam swoje gorzkie żale. Przez kolejne 20 lat macie zamiar pisac kto, co jak gdzie komu i po co? A teraz maly szok. Jezeli myslicie sobie ze jestescie anonimowi to musze wyprowadzic was z bledu bo nie jestescie. Macie numery IP ktore mozna zidentyfikowac:) a co za tym idzie? a takie dwie sprawy. mozna taka osobe pociagnac do odpowiedzialnosci karnej i cywilnej za naruszenie dóbr osobistych. no w najlepszym wypadku czapa w zezowate oczy. Podsumowując: wszystkim trolom ktorym w zyciu nie wyszlo zamiast pisac swoje smieszne komentarze moze czas zaczac robic cos pozytecznego.

xyz
@czapla 02.02.2015 19:42
"Ty xyz" nie udław się jak ty będziesz jadł snickersa !!!

te bocian, nie strasz, nie strasz bo się zesr....sz bu

zyx
@xyz 03.02.2015 20:31
te bocian, nie strasz, nie strasz bo się zesr....sz bu

A w ryj chcesz?

PH2

Zdecydowanie się zgadzam Ktoś, kto to zaczął zachował się dla mnie totalnie dziecinnie.

xyz

Niestety zauważyłam , iż najczęstszą grupą jaka dodaje tutaj komentarze to niestety , ale są to "dzieci neo".No cóż przykro mi ....szkoda mi was!

bialy gandalf

Urzekla mnie twoja historia. Nie wiem jak sobie z tym poradze. Wez sie za robote pacanie.

anonim

(usunięte przez administratora)

x

pracuje.

diament

brawo ! brawo ! brawo ! E.M i J.K (duet wszechczasów) myśleli ,że latami będą się ślizgać wykorzystując ludzi i okradając atlantę.. ale karma wróciła hehehehe . I kto by pomyślał, że jednak to nastąpi heheheh . Pan Bóg nierychliwy ale sprawiedliwy . Pozdrawiam całą nową ekipę Atlanty i życzę powodzenia !

ja

Jakie są obecnie warunki pracy w Atlancie? Czy coś się zmieniło? Z góry dziękuję za informacje.

:)
@ja 06.12.2014 11:27
Jakie są obecnie warunki pracy w Atlancie? Czy coś się zmieniło? Z góry dziękuję za informacje.

Na dzień dzisiejszy warunki bardzo dobre w porównaniu do poprzednich lat. Pracownicy rozwijają się, awansują, zdobywają nowe rynki sprzedaży. Firma rozwija sie w bardzo dobrym kierunku. Polcam ta firme jako pracodawce. Stare czasy się skończyły, firma walczy o swój dobry wizerunek, który został popusty poprzez nieudolne rządy pana E.M.i pani J.K.

xyz

witamy nowego prezesa Adama Dyszyńskiego żegnaj greku i jego podnóżku

xyz

ty, rymowanka cos mi tu zalatujesz atlanta ;)

Mika

Pani JK to była naprawdę porażka. Takiej rekrutacji jaką ona prowadziła to nigdy nie miałam. Wkładała w moje usta to co chciała usłyszeć. Po akceptacji mojej kandydatury przez nią i Prezesa przestali się kontaktować. Na moje pytania mailowe odpowiadała, że są wakacje i przez to problemy z podpisami. W końcu machnęłam na nich ręką i znalazłam inną pracę. I to chyba była najlepsza decyzja

grek

Co ty gadasz, kadrowa i dział obsługi klienta i ksiegowosc, siedza i nic nie robia. Nic się nie zmienilo, ciagle poszukiwania, teraz obsluga klienta gora

Pusher
@grek 06.06.2014 11:44
Co ty gadasz, kadrowa i dział obsługi klienta i ksiegowosc, siedza i nic nie robia. Nic się nie zmienilo, ciagle poszukiwania,...

Tu jesteś w błędzie. To nie jest opinia księgowej. W tej chwili u steru są wspaniali fachowcy i oni wyprowadzą firmę z dołka.

piorun

hahha zła era jeszcze trwa, bo kadrowa jeszcze stara została i ta opinia z 09.04.2014 g.13:41 to jej słowa, tj.też samozwańczy fachowiec :///

byłam tam
@piorun 04.06.2014 22:58
hahha zła era jeszcze trwa, bo kadrowa jeszcze stara została i ta opinia z 09.04.2014 g.13:41 to jej słowa, tj.też samozwańczy...

Skoro twierdzisz ,że opinia jest kadrowej -udowodnij to . Nie przypisuj "kogoś " słów tej kobiecie skoro jej nie znasz .

xyx

Ale że co dramat? Rozwiń temat. Proszę. :)

Top

dramat!!!

ciekawy

A kto tam teraz jest prezesem?

Prezes
@ciekawy 23.04.2014 12:47
A kto tam teraz jest prezesem?

Ja ;)

abc

Jakoś nie chce mi się wierzyć że JK odeszła. W czasie mojej półrocznej (o zgrozo) pracy dla atlanty ta pani odchodziła jakieś pięć razy - albo sama trzaskała drzwiami albo ją prezes zwalniał - i za każdym razem wracała. Przecież z jej opinią nigdzie w Polsce nie znajdzie pracy. Dajcie znać czy to prawda, że jej już nie ma, bo chociaż odeszłam stamtąd prawie dwa lata temu, to w dalszym ciągu nie mogę myśleć o tym miejscu i ludziach bez emocji - oczywiście tych negatywnych.

Legia

Ty naprawde tak było? wow szok hmmmm napisz list do Papieza w tej sprawie. Po to sa takie imprezy zeby sie bawic!!!!

aaaa
@PH 26.01.2015 16:27
Sugeruję wszystkim nie reagować na takie wpisy. I tak zawsze ktoś taki się znajdzie co ferment zrobi:)...

A mam pytanie. czy melex i klatex jeszcze rządzą tą śmieciową firmą??

była

To prawda. Wracamy do Atlanty ? ;)

xyz

Prima Aprilis był 1 kwietnia.

..

nastąpiły duże zmiany, nie ma prezesa i pani dyrektor właściciele zwwlekali z tą decyzją... Pożegnajmy ich minutą ciszy

Handlowiec

warunki pracy w tej firmie 1600 podstawy na zlecenie, premii nie wypłacają. Zero przygotowania merytorycznego do pracy,rotacja pracowników non stop nowi ludzie prześledźcie ogłoszenia na portalach. Opinia w sklepach beznadziejna śmieją się ze to już 20 handlowiec w tym roku i że pan tu już więcej nie wróci. Ludzie nie zatrudniajcie się w tej firmie , szukajcie nowej pracy atlanta am to najgorszy wybór !

Gal

Pracowałem w tej " firmie" 9 miesięcy ( szoook ) ale przez kolejne 12 miesięcy dochodziłem do siebie. Zawsze z wielkim dystansem podchodziłem do wszelakich opinii na forach odnośnie pracodawcy ale tak celnie jak tu jest opisana ta " firma" , Pani dyrektor i Pan prezes to jeszcze się nie spotkałem. Wszystko - dosławnie wszystko jest w 100% prawdziwe(usunięte przez administratora)

xyz

Muszę Cię rozczarować, niestety nie wszędzie.

ewa

takie rzeczy jak praca po godzinach zdarzają się wszędzie

Zostaw opinię o Atlanta A.M. Sp. z o.o. - Warszawa

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Atlanta A.M. Sp. z o.o.