3.6/5

Oferta

Nasze marki

Social media

• Skierniewice

5. Opinie o MV GROUP Distribution PL sp. Z. O.O.

Opinie o MV GROUP Distribution PL sp. Z. O.O. Warszawa

Nie przegap nowości o MV GROUP Distribution PL sp. Z. O.O.!

20.05.2024 15:18

Dzień dobry!

Cieszymy się, że odwiedziłeś/aś Nasz profil na GoWork.pl

Dziękujemy za wszystkie wystawione pozytywne opinie, jak i za konstruktywne słowa krytyki. Wierzymy, że dzięki Twoim spostrzeżeniom będziemy mieli możliwość wpłynąć na funkcjonowanie naszej organizacji. Będziemy starać się brać aktywny udział w dyskusji, aby pytania nie pozostawały bez odpowiedzi.

Jesteśmy firmą, dla której najważniejszą wartością jest Zespół.
    W każdym dostrzegamy potencjał i dokładamy wszelkich starań by stworzyć przestrzeń oraz możliwość na rozwój zawodowy i osobisty.
    Prosimy o utrzymanie merytorycznego poziomu na forum. Komentarze zawierające treści naruszające regulamin serwisu będą archiwizowane przez Administratora.

Wywiadu udzielił/aRobert Walewski

22.07.2024 13:59

Jaką drogę musi przejść kandydat, który chciałby dołączyć do Państwa zespołu? Jak przebiega proces rekrutacji?

Proces rekrutacyjny w naszej firmie jest przejrzysty i efektywny. Publikujemy ogłoszenia o pracę na różnych portalach rekrutacyjnych. Kandydaci zainteresowani naszymi ofertami są zapraszani do przesłania swoich CV. Po otrzymaniu aplikacji przeprowadzamy preselekcję kandydatów i kontaktujemy się z wybranymi osobami, aby zaprosić je na rozmowę rekrutacyjną. Rozmowy rekrutacyjne odbywają się w sposób dostosowany do potrzeb kandydata – mogą być przeprowadzane w naszym biurze, zdalnie lub w innym dogodnym miejscu w Polsce. Rozumiemy, że dla kandydatów spoza naszej siedziby podróż może być czasochłonna, dlatego staramy się maksymalnie ułatwić cały proces. Szczególnie w przypadku rekrutacji do działu sprzedaży, gdzie poszukujemy kandydatów z całego kraju, jesteśmy elastyczni co do miejsca spotkań. Po zakończeniu rozmów rekrutacyjnych dokonujemy wyboru i zapraszamy odpowiednich kandydatów do współpracy. Następnie rozpoczynamy proces onboardingu, który jest przeprowadzany z należytym szacunkiem i stałą komunikacją z kandydatem. Każdy uczestnik procesu rekrutacyjnego otrzymuje informację zwrotną, niezależnie od wyniku rekrutacji.

Jak wygląda proces wdrożenia nowego pracownika w Państwa firmie?

Proces wdrożenia nowego pracownika zaczyna się od wizyty w Dziale HR, gdzie dopełniane są wszystkie formalności, takie jak podpisanie dokumentów i przekazanie niezbędnego sprzętu. W pierwszym dniu pracy nowy pracownik otrzymuje wszystkie narzędzia pracy odpowiednie dla jego stanowiska. Następnie nowo zatrudniona osoba spotyka się ze swoim przełożonym, który zapoznaje ją ze strukturą firmy oraz zespołem. W pierwszych tygodniach pracy każdy nowy pracownik ma przydzielonego opiekuna – osobę odpowiedzialną za jego szkolenie i wsparcie na nowym stanowisku. Dzięki temu nowi pracownicy mogą szybko i skutecznie wdrożyć się w swoje obowiązki.

Czy w Państwa firmie pracują osoby zobligowane do pracy mobilnej i/lub delegacji?

Tak, w naszej firmie dział sprzedaży składa się z pracowników terenowych. Osoby zatrudnione na stanowiskach przedstawicieli handlowych są odpowiedzialne za pozyskiwanie nowych klientów oraz obsługę i wizytację już istniejącej bazy klientów. Praca tych osób jest mobilna – dysponują one samochodami służbowymi, co umożliwia im codzienne wizyty handlowe u klientów.

Jak wygląda kwestia wykorzystywania urlopów w Państwa firmie?

W naszej firmie kwestie związane z urlopami są traktowane z dużą elastycznością i szacunkiem dla potrzeb pracowników. Każdy pracownik ma prawo do urlopu zgodnie z obowiązującymi przepisami prawa pracy. Proces zgłaszania i zatwierdzania urlopów jest uproszczony, zapewniając wygodę i przejrzystość. Staramy się, aby pracownicy mogli korzystać z urlopów w dogodnym dla siebie czasie, jednocześnie dbając o to, aby nie zakłócało to ciągłości pracy w firmie. W przypadkach nagłych, takich jak urlopy zdrowotne czy inne sytuacje losowe, jesteśmy gotowi dostosować się do potrzeb pracowników, zapewniając im odpowiednie wsparcie. Dodatkowo, promujemy zdrową równowagę między życiem zawodowym a prywatnym, dlatego zachęcamy pracowników do regularnego wykorzystywania przysługujących im dni wolnych. Dbamy o to, aby każdy członek zespołu miał możliwość regeneracji i odpoczynku, co przekłada się na lepszą efektywność i satysfakcję z pracy.

Jakie cechy powinien mieć kandydat, który chce dołączyć do zespołu? Czy można wyróżnić jakieś cechy/umiejętności, które cenicie Państwo szczególnie wśród swoich pracowników?

Kandydat, który chce dołączyć do naszego zespołu, powinien posiadać kilka kluczowych cech i umiejętności, które są dla nas szczególnie cenne. Przede wszystkim cenimy odpowiedzialność i dokładność. Szukamy osób, które podchodzą do swoich obowiązków z dużą starannością i dbają o każdy szczegół swojej pracy. Zaangażowanie jest kolejną ważną cechą. Chcemy, aby nasi pracownicy byli pełni entuzjazmu i zaangażowania w realizację powierzonych zadań oraz dążyli do osiągania jak najlepszych wyników. Umiejętność pracy w zespole również jest dla nas kluczowa. Współpraca i wzajemne wsparcie są fundamentem naszej kultury organizacyjnej, dlatego poszukujemy osób, które potrafią efektywnie współpracować z innymi i cenią sobie pracę zespołową. Dążenie do wysokiej jakości w wykonywanych obowiązkach jest również istotne. Nasi pracownicy powinni mieć wysokie standardy pracy i stawiać na jakość we wszystkim, co robią. Dodatkowo, mile widziana jest pozytywna postawa i optymizm. Uśmiech na twarzy i pozytywne podejście do codziennych wyzwań są cechami, które tworzą przyjazną atmosferę pracy i sprzyjają budowaniu dobrej relacji zarówno w zespole, jak i z klientami. Podsumowując, idealny kandydat powinien być odpowiedzialny, dokładny, zaangażowany, umiejący pracować w zespole, skoncentrowany na jakości oraz cechujący się pozytywnym nastawieniem. Te cechy są kluczowe dla naszego sukcesu i budowania efektywnego oraz przyjaznego środowiska pracy.

Czy przekazują Państwo kandydatom informację o wynikach rekrutacji?

Tak, każda osoba odbywająca z Nami rozmowę rekrutacyjną otrzymuje informację zwrotną mailowo lub telefonicznie.

Jakie macie Państwo plany rozwojowe?

Nasza firma ma ambitne plany rozwojowe na najbliższe lata. Przede wszystkim, w najbliższym roku planujemy rozszerzenie obszarów działalności, a także zintensyfikowane działania mających na celu budowę większej dywersyfikacji portfolio. Dodatkowo, inwestujemy w rozwój technologiczny. Aktualnie wdrażamy nowoczesny system planowania zasobów przedsiębiorstwa (ERP), który pozwoli nam na optymalizację procesów logistycznych i zwiększenie efektywności operacyjnej. Kolejnym ważnym aspektem jest rozwój zasobów ludzkich. Chcemy przyciągać i zatrzymywać najlepszych specjalistów, dlatego zamierzamy inwestować w rozwój naszych pracowników, oferując im możliwość ciągłego doskonalenia zawodowego oraz atrakcyjne warunki pracy.

Co stawiają sobie Państwo za cel w najbliższym czasie?

W najbliższym czasie naszym głównym celem jest umocnienie pozycji firmy na rynku polskim oraz zwiększenie satysfakcji naszych klientów. Chcemy być postrzegani jako zaufany partner biznesowy, który dostarcza produkty najwyższej jakości i oferuje profesjonalną obsługę. Kluczowym elementem naszych działań będzie rozwój zasobów ludzkich. Planujemy inwestować w szkolenia i rozwój naszych pracowników, aby zapewnić im możliwość zdobywania nowych kompetencji i podnoszenia kwalifikacji. Jesteśmy przekonani, że zadowoleni i zmotywowani pracownicy to fundament sukcesu naszej firmy. Kolejnym ważnym celem jest dla nas optymalizacja procesów logistycznych i operacyjnych. Będziemy kontynuować prace nad zwiększeniem efektywności naszych działań, co pozwoli nam na jeszcze lepsze wykorzystanie dostępnych zasobów i redukcję kosztów operacyjnych. Podsumowując, nasze plany i cele na najbliższy czas są ambitne, ale wierzymy, że dzięki zaangażowaniu całego zespołu oraz strategicznym inwestycjom, osiągniemy zamierzone rezultaty i umocnimy naszą pozycję na rynku.

Na jakie stanowiska najczęściej prowadzą Państwo rekrutację?

W naszej firmie każde stanowisko odgrywa kluczową rolę w jej funkcjonowaniu. W miarę jak się rozwijamy, potrzebujemy nowych pracowników we wszystkich działach. Aby stać się liderem na rynku, musimy współpracować z ambitnymi i zmotywowanymi przedstawicielami handlowymi, którzy budują relacje z klientami i jako dział Sprzedaży odpowiadają za wyniki sprzedaży firmy. Dział Marketingu troszczy się o nasze portfolio i marki, codziennie opracowując nowe promocje i wspierając działania handlowe. Dział Logistyki zapewnia, że nasze produkty są dostępne w magazynie i dostarczane do klientów. Natomiast dział Obsługi Klienta wspiera sprzedaż od strony administracyjnej, rozwiązując codzienne wyzwania związane z zamówieniami. Dział Księgowości monitoruje nasze finanse i rozliczenia podatkowe. Aby wszystkie te procesy działały sprawnie, dział HR i Administracji organizuje oraz nadzoruje pracę biura i pracowników terenowych. Wszystkie działy są ze sobą ściśle powiązane i obecnie dynamicznie się rozwijają.

Czy przyjmują Państwo także na staże/praktyki?

Obecnie nie posiadamy programu stażowego. Jednakże, jeśli są osoby chętne do odbycia praktyk w naszej firmie, zachęcamy do kontaktu. Jesteśmy otwarci na współpracę z osobami pragnącymi zdobyć doświadczenie zawodowe.

Jakie kompetencje są przez Państwa najbardziej pożądane u kandydatów starających się o pracę?

Kandydaci do działu sprzedaży powinni dobrze czuć się w negocjacjach handlowych, rozumieć podstawowe pojęcia związane ze sprzedażą i biznesem oraz być otwarci na poszerzanie wiedzy produktowej. Osoby ubiegające się o pracę w biurze powinny znać język angielski na poziomie podstawowym oraz biegle posługiwać się programami MS Office.

Czy Państwa firma jest otwarta na kandydatury osób w wieku 50+?

W naszym zespole osoby w wieku 50+ stanowią około 20%. Nie dyskryminujemy nikogo, ponieważ doświadczenie i wiedza są dla nas bezcenne. Osoby w tym wieku posiadają znaczące zaplecze know-how, dlatego jesteśmy otwarci na kandydatury doświadczonych profesjonalistów.

08.02.2026 15:22

Dzień dobry. Czy ktoś się może wypowiedzieć o pracy na stanowisku specjalisty logistyki kontraktowej? Jak wygląda praca na tym stanowisku? Jak zespół i atmosfera w firmie? Zarobki, benefity, szanse rozwoju?

09.02.2026 07:39

Dzień dobry, dziękujemy za zainteresowanie stanowiskiem Specjalisty ds. Logistyki Kontraktowej. Stanowisko to jest związane z koordynacją działań logistyczno-magazynowych realizowanych we współpracy z operatorem logistycznym. Praca ma charakter operacyjno-koordynacyjny i odbywa się częściowo w biurze Spółki, a częściowo w biurze operatora logistycznego na magazynie w Sokołowie k. Janek, co pozwala na bieżący kontakt z procesami magazynowymi i zespołem operacyjnym. W naszej firmie dużą wagę przykładamy do atmosfery i współpracy zespołowej. Zespół jest zgrany, relacje koleżeńskie, a dodatkowo organizujemy coroczne wyjazdy integracyjne, które sprzyjają budowaniu dobrych relacji. Oferujemy stabilne zatrudnienie oraz pakiet benefitów, w tym: kartę MultiSport, prywatną opiekę medyczną, ubezpieczenie na życie PZU. Wynagrodzenie jest uzależnione od doświadczenia i kompetencji kandydata oraz ustalane indywidualnie w trakcie procesu rekrutacyjnego. Stanowisko daje również możliwość rozwoju kompetencji logistycznych oraz współpracy z różnymi obszarami organizacji. Zachęcamy do aplikowania i bezpośredniego kontaktu w trakcie procesu rekrutacyjnego — chętnie odpowiemy na dodatkowe pytania.

08.01.2026 13:09

Pracowałem przy iluminacjach świątecznych. Teraz czekam na przelew. Minął juz drugi miesiąc a tu ani kasy ani nikt nie odbiera telefonu. Gdzie szukać pomocy? Chyba zostaje IP

08.01.2026 13:15

Dzień dobry, wygląda na to, że doszło do pomyłki. Nasza Spółka nie zajmuje się realizacją iluminacji świątecznych i działa w zupełnie innej branży. Z treści opinii wynika, że sprawa dotyczy innej firmy, z którą nie jesteśmy powiązani. W związku z tym nie mamy możliwości odnieść się do opisanej sytuacji ani jej wyjaśnić. Na przyszłość prosimy o kierowanie zapytań bezpośrednio na oficjalny adres e-mail Spółki — w przypadku gdyby sprawa faktycznie nas dotyczyła, postaramy się ją rzetelnie zweryfikować. Z poważaniem MV Group Distribution PL
    Zainteresowany

13.05.2025 21:44

Czy żeby dostać angaż wystarczy zmieszać konfiturę z uprzejmie donoszę ? Nu Zajac znaju......

22.01.2025 15:41

Praca w księgowości, jakie opinie?
    Hsbsb

17.06.2024 07:41

Jakieś opinie na temat pracy na stanowisku Przedstawiciela Handlowego? Ilość wizyt, targety, czas pracy? Jakie auto służbowe?

24.06.2024 07:46

Ilość wizyt uzależniona jest od specyfikacji klienta, którego się odwiedza, targetem jest 15 wizyt. Jeśli chodzi o targety są one ustalane w Zespołach na każdy kwartał, realne do wykonania , jeśli ktoś jest zaangażowany. Auto służbowe to Skoda Fabia.

07.11.2024 17:19

Ilość wizyt uzależniona jest od regionu, jego wielkości i ilości klientów. Czas pracy zgodnie z przepisami 8h dziennie, 40 h tygodniowo. Targety ustalane są na cały rok z podziałem na poszczególne kwartały.
    Felix

23.08.2024 14:23

Dzień dobry czy fakturzysta zarabia minimalna krajowa? Jest teraz dostępna oferta i wpisano w niej jedynie stała podstawę a nie ma wzmianki o stawce

07.11.2024 17:17

Wynagrodzenia na poszczególnych stanowiskach są w widełkach zgodnych z warunkami na rynku pracy. Jest też dużo zmiennych, jeśli chodzi o szczegóły w tym zakresie np. doświadczenie pracownika, wiedza, odpowiedzialność. Dlatego o szczegółach rozmawiamy podczas rozmów rekrutacyjnych z kandydatami.
    Boguśka

24.06.2024 08:07

Czyli jak ostatecznie mówicie o możliwościach rozwoju w firmie? Jako kandydatka na handlowca mogę liczyć na poszerzanie horyzontów? Dajcie znać czy można wysyłać CV!

24.06.2024 14:43

Tak jak we wcześniejszej odpowiedzi wszystko zależy od danej osoby (Pracownika), jego kompetencji, umiejętności, zaangażowania, ale również od możliwości jakie ma Spółka.

23.08.2024 14:19

Staramy się promować Naszych najlepszych Pracowników i stwarzać im możliwości rozwoju. Preferujemy rekrutacje wewnętrzne, jeśli jest taka możliwość w pierwszej kolejności wybierać pracowników z Zespołu w procesie rekrutacji, jeśli nie to poszukujemy osób z zewnątrz.
    Marina

27.06.2024 13:48

Jak kwestia umów się przedstawia w firmie? Nie ma ofert dla handlowców ale mam już spore doświadczenie. Jest możliwość współpracy na UoP czy kontrakt?

23.08.2024 14:17

Zatrudniamy pracowników na Umowę o Pracę, jednak jesteśmy elastyczni i Pracownik preferuje inną formę zatrudnienia, nie robimy tu komplikacji.

06.02.2024 06:01

Cześć, co o specjaliście ds. obsługi klienta i logistyki możecie napisać? teraz jest dostępna właśnie taka oferta z oznaczeniem pracy od zaraz. Zastanawiam się czy to rozrost działu czy jednak może rotacja? na tym stanowisku jak wygląda kwestia premii? cos pisali, że handlowcy chyba mieli z nią problemy?
    Osoba

16.02.2024 09:26

Z tego co wiem to rekrutacja nie jest spowodowana rotacją pracowników ale rozrostem działu. Osoby, które pracują w tym dziale są długoletnimi pracownikami.

24.06.2024 07:53

Stały wzrost sprzedaży i klientów oraz rozwój portfolio powoduje, że dział potrzebuje więcej osób do pracy.
    Gaba

21.06.2024 12:58

Dawniej pisaliście o braku motywacji, rozwoju, premiach. A jak jest na ten moment? Myślałam o przesłaniu CV na handlowca. Czy firma się rozwija i stawia na rozwój pracowników czy niekoniecznie?

24.06.2024 07:52

Jeśli chodzi o motywację i rozwój to jest to sprawa indywidualna, ale w Naszej firmie 50 % pracowników to osoby, które pracują 5 lat i więcej. Nasza Spółka stale się rozwija i powiększa swoje portfolio oraz uczestniczy w różnych nowych projektach. Zapraszamy do przesłania CV.

21.02.2024 06:54

Jakby nie patrzeć idzie końcówka kolejnego kwartału, jak wygląda sytuacja względem premii? jeszcze w styczniu ktoś zaznaczył, że za kwartał 4 niczego nie wypłacono, czy to się zgadza? do teraz? ile powinno wlecieć i co się szykuje na ten kolejny?

10.06.2024 09:56

Informacje dotyczące premii są przekazywane bezpośrednio do Managerów i Pracowników Spółki. Jest to informacja, która nie jest utajniona przed Pracownikami i każdy zainteresowany Pracownik, który potrzebuje takich informacji zawsze je uszykuje.

24.06.2024 07:47

O każdej sytuacji pracownicy są informowani na bieżąco.
    Ciekawe

14.06.2024 13:49

Cześć, jakie warunki na PH? Targety, czas pracy 8h? Jakie auto i narzędzia?
    @Pracodawca

14.06.2024 14:16

Dzień dobry, targety ustalane są na kwartał. Są wyznaczane zadania jakościowe kwartalne i realizacja kategorii z których rozliczany jest cały Zespół/Region. Czas pracy 8h, tak jak obowiązuje w Kodeksie Pracy. Samochód służbowy, tablet, telefon - są to narzędzia pracy PH.

25.03.2024 16:10

Możecie mi opisać rozmowę rekrutacyjna dla specjalisty ds. sprzedaży i logistyki? w zeszłym miesiącu ktoś tu napisał, że nabory są spowodowane rozrostem działu a teraz znowu dodano ofertę, zastanawiam się czy po prostu jakoś trudno jest się dostać

10.06.2024 09:54

Rozmowa rekrutacyjna na stanowiska stacjonarne odbywa się w siedzibie Spółki w biurze. Uczestniczą w niej Manager Działu do którego jest prowadzona rekrutacja oraz HR Manager. Zadawane są pytania dotyczące doświadczenia, wykształcenia i inne standardowe podczas rekrutacji. Kandydat jest informowany o terminie informacji zwrotnej dotyczącej decyzji o zatrudnieniu.

10.06.2024 09:37

/// MVG GROUP DISTRIBUTION PL WDRAŻA NOWY SYSTEM ERP DYNAMICS 365 F&O \\\

6 maja spółka MVGD PL dokonała ważnego wydarzenia, uruchamiając nowy system ERP Dynamics 365 Finance & Operations, zastępujący dotychczasowy system Axapta. Podróż podczas wdrożenia systemu ERP była wypełniona szeregiem doświadczeń, od zabawnych chwil po stresujące wyzwania, zdrowe debaty i ciężką pracę. Pomimo różnorodnych doświadczeń, wspólny cel zjednoczył różne osoby w dążeniu do pomyślnego startu.
    To osiągnięcie wyznacza początek ciągłej podróży, której ostatecznym celem jest wdrożenie ujednoliconego systemu ERP we wszystkich spółkach MG Grupė. Nowy system tworzy solidne podstawy dla przyszłych wysiłków cyfryzacyjnych, zwiększając efektywność procesów wewnętrznych i wzmacniając przewagę konkurencyjną spółek MV GROUP.
    Wyrażamy naszą wdzięczność CAŁEMU zespołowi, którego wkład doprowadził do tego pomyślnego uruchomienia. Dziękujemy!
    Na zdjęciu przedstawiciele zespołu MVGD PL składają podziękowania zespołowi IT za pomoc i bliską współpracę.

14.05.2024 12:50

Dzień dobry!

Cieszymy się, że odwiedziłeś/aś Nasz profil na GoWork.pl

Jesteśmy firmą, dla której najważniejszą wartością jest Zespół.

20.01.2024 10:19

Euzebia

26.02.2024 22:43

Dla nie wtajemniczonych: idziesz tam pracować i nie wiadomo, czy dostaniesz premię za kwartał mimo że ją wypracowałeś. Co więcej nie wiesz czy w ogóle dostaniesz premię. Podstawa to 4,5 do 5 tys brutto,

21.12.2023 14:31

MV Poland w mieście Warszawa poszukiwała pracowników na HR Manager. Co możecie powiedzieć o pracy tam? Jak wyglądał proces rekrutacyjny?

22.12.2023 21:47

Dział HR nie poszukiwał pracowników.

23.12.2023 08:58

Jest tylko jedno ogłoszenie na Poznań potrzebny Ph . Z doświadczeniem i to dość konkrety .w innym przypadku nie ma szans .

24.10.2023 07:29

i jak tam? Fabie dalej na chodzie? :D co jaki czas wam tu auta zmieniają? Mam przed sobą ofertę dla handlowca z ubiegłego roku i była w niej podana kwota na poziomie 5000 zł to czysta podstawa, tak? czy w tym bieżącym jest ona wyższa i czy planowo wzrośnie? I czy odniesienie się teraz do samych obrotów oraz premii?
    BORYS

24.10.2023 17:16

Zawsze można przyjść na rozmowę i się przekonać jakie warunki panują w firmie i finansowe i te pozostałe .
    Honorata

03.08.2022 07:37

auto do uzytku o ktorym piszecie to mowicie o stanowisku przedstawiciela handlowego, bo watpie ze ktos z dzialu marketingu np ma takie do dyspozycji ???

10.08.2022 12:07

Auta w marketingu tez są do użytku na stanowisku Brand Managera.
    Arunas

11.08.2022 17:38

Daję łaskawym gestem skodę fabię

03.08.2022 13:21

Czy osoby bez doświadczenia mają szansę na zatrudnienie w MV Poland?

10.08.2022 12:06

Zależy na jakie stanowisko.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w MV GROUP Distribution PL sp. Z. O.O.?

20.09.2021 11:21

Jak wygląda każdy z etapów rekrutacji w MV Poland?

29.09.2021 08:09

Rekrutacja jest zazwyczaj w siedzibie firmy. Rozmowa z działem HR i bezpośrednim Kierownikiem, następnie decyzja. Szybka rekrutacja bez zbędnych kilku etapów.
    Czekoladka

21.04.2021 20:44

Hej, jakby ktoś chciał zostać pracownikiem, to serdecznie polecam. Do portfolio firmy weszły w szerokim zakresie litewskie słodycze; Czekolady, landrynki, bakalie, ciastka, bombonierki, żelki itd, itp.
    Wierny

18.08.2021 20:32

4.5 tys Brutto ? Takie sumy w MV to chyba po 5 latach dla nielicznych. Samochód to skoda fabia (krótka) 1.0 benzyna. Przedstawiciele na mazowieckie co chwile się zmieniają bo kto chciałby pracować za takie grosze ? Deputat pracowniczy brak. Prezentem od firmy jest 0.5 wódki raz na rok.

19.08.2021 10:39

4.5 tysiąca a nawet więcej ludzie zarabiają. Wszystko zależy od zaangażowania . Jak się na Warszawie większości nie chce wykazać tylko przychodzi się na przeczekanie to tak się kończy ze jest rotacja . Są miasta w których ludzie pracują między 5 a 8 lat i spokojnie zarabiają 4.5 ale netto. Wystarczy chcieć i pracować razem z zespołem a nie narzekać ze na Warszawie to nic się nie da zrobić bo ciezki rynek . Wszędzie sie da tylko ta Stolica jakas odpalona . :)

11.06.2021 10:57

Jakie są warunki zatrudnienia w MV Poland?

11.06.2021 11:31

Umowa o pracę.

11.06.2021 11:41

umowa o pracę Auto do użytku Telefon tablet

23.09.2020 11:35

Czy Wigilia jest dniem wolnym od pracy w firmie MV Poland? Jeśli nie, to jak to wygląda, są skrócone godziny pracy?
    Były

29.09.2020 13:21

Nie jest to dzień wolny od pracy. Zazwyczaj pracuje się do południa

22.05.2021 17:08

Zawsze można wypisać wniosek urlopowy :)

02.03.2021 09:11

Firmy coraz częściej dostrzegają pozytywny wpływ dobrej atmosfery na efektywność pracowników. Czy podobnie jest w MV Poland?

22.04.2021 10:10

Atmosfera w MV Poland jest bardzo przyjemna. Pracownicy tworzą zgrany Zespół, wspierają się nie tylko służbowo, ale i prywatnie. Firma dostrzega to i często organizuje wyjazdy, spotkania. np. do fabryk na Litwę.
    grzegorz

15.07.2020 08:13

Cześć , byłem na rozmowie . Odpuszczam temat propozycja bez sensu , dostałem sporo lepszą .
    kazik

26.07.2020 19:47

Kiepskie warunki , a do tego nie słowni . Zobowiązali się dać odpowiedź bez względu na wynik i nic ,Słabo . Na szczęście nie czekałem zdecydowałem się na innego pracodawcę .Jeśli na początku są nie słowni to co dalej ??
    Pomocny

06.08.2020 10:35

Żałosne warunki pracy, firma zatrzymała się z wynagrodzeniami w 2010 roku. Podstawa dla nowych pracowników 2500 na rękę - 20% w okresie pademii, Brak premii, brak socjalu, brak perspektyw na rozwój. Brak wsparcia marketingu w rynku. Odradzam !

Kontakt - MV GROUP Distribution PL sp. Z. O.O.

ul. Annopol 22 03-236 Warszawa

Branża główna: Sprzedaż hurtowa

FacebookIconLinkedinIcon
    Brak

23.07.2020 11:48

Cześć, jakie auta dają PH w MV group?
    Seba

04.08.2020 13:25

Skoda Fabia krótka.
    maja

09.06.2020 19:59

Pojawiło się ogłoszenie na ph Wawa. Nie dajcie się zwieść. Pensja bez premii, 3500-4500 brutto - 20% tarcza. Pozdrowienia dla litwinów:(

05.06.2020 14:56

AAA

07.06.2020 11:18

Na sieciach to chyba wogóle nie pracują bo nikt ich nigdzie nie widział.
    titus andronicus

14.05.2020 22:28

i co jak wam sie teraz pracuje?

03.10.2019 12:13

Dziewczyny jaki styl panuje w MV Poland?
    Titus Andronicus

16.10.2019 18:15

Casual .
    Wasz Arnold

16.09.2018 21:05

a jednak zaczyna się exodus...
    Wasz Arnold

16.08.2018 22:03

Ja mam pytanie do pracowników. Czy teraz dobrze Wam się pracuję?
    tom

04.09.2018 16:47

bardzo dobrze sie pracuje
    Iga

15.03.2018 11:23

Dobrze się pracuje i nikt nie ma chęci pisać.!!!
    WFH

15.04.2018 21:51

Dobre dobre,masz poczucie humoru

04.03.2018 17:18

Jaka jest sytuacja w firmie? Jakie nastroje? Napiszcie coś!!!
    Anka

20.08.2017 21:01

Co jest powodem takiej ciszy na forum? Od marca nikt nie pisze swoich opinii? Szkoda, takie oceny pracownicze są pomocne dla nowych chętnych.

11.02.2018 00:55

Jak jesteś chetna to zaryzykuj.

18.03.2017 10:58

do JJ: nie nazywaj proszę tego kogoś przełożonym bo to obraza dla normalnych przełożonych. Najciekawsze że "Prezes" nie wiele mądrzejszy oj niewiele.
    Fiona

21.10.2016 17:45

Witam Czy ktos wie cos wiecej o rozmowie rekrutacyjnej? Jak wyglada itp? Jakie warunki oferuja na start ? Jakimi autami jezdza ? Przeczytalam caly temat i nic sie nie dowiedzialam Pozdrawiam i dziekuje za odpowiedzi
    Fiona

21.10.2016 17:44

28.06.2016 11:25

06.09.2016 00:08

Krótki ..bardzo krótki bo okręt tonie i biorą jak leci...ale przyjedż to poznasz inteligentne osoby inaczej...

Zostaw merytoryczną opinię o MV GROUP Distribution PL sp. Z. O.O.

Oferty pracy - MV GROUP Distribution PL sp. Z. O.O.

Sprzedawca – Sklep Bottlery

Bydgoszcz