2.5/5

• Kempen
  • Oirlo
  • Geldern
  • Viersen
Eindhoven - Jupiter Uitzendbureau B.V.
Kielce - JUPITER
Wrocław - Jupiter

3. Opinie o pracodawcach Venlo
  5. Opinie o Jupiter

Opinie o Jupiter Venlo

Nie przegap nowości o Jupiter!

Kinga

14.08.2022 21:11

Nie polecam. Wiecznie trzeba czekać na kogoś z agencji, totalna dezorganizacja. Po 14h podróży kolejne 2h czekania na zakwaterowanie tymczasowe, na następny dzień 4h czekania w firmie aż przyjdzie ktoś kto nas po niej oprowadzi z czego oprowadzanie trwało z 10 minut. Z lokacji zastępczej kwaterowali na inną już stałą jednak warto zaznaczyć, że kwaterunek w bungalach (tymczasowe w stanie tragicznym do łazienki aż strach wejść, kolejne w lepszym stanie jednak nadal to bungal w którym sorry ale nie da się normalnie żyć chyba że ktoś przyjechał na 2 miesiące, poza tym bardzo niemiły koordynator obiektu). Brak umowy, kazali czekać do 48h ale na kurs chcieli wysłać odrazu. Odradzam agencję zupełnie!
Sandra

14.08.2022 12:26

Nie gwarantują pracy 5 dni a tygodniu - 40 godzin. Stawki brak słów 11.05 brutto. Z timingiem razem na dnie
Maciek

12.08.2022 12:20

Nie polecam najgorsza firma w jakiej pracowałem a w biurze pracują same gbury w (usunięte przez administratora) się im poprzestawiało szukają młodych osób do swoich obozów pracy aby popracowali ze trzy dni i tak im potrącają że nawet 50 euro nie zarobią takie firmy zgłaszać do organów ścigania
Gość

06.11.2021 09:42

Czy ktoś pracował tam jako kierowca i może coś powiedzieć w tym temacie?
Jacek

01.08.2022 14:31

Pieniądze zawsze na czas
MeMeMe

09.08.2022 20:05

Racja

29.07.2022 16:19

NO .... ZNOWU ..POZYTYWNA ....OPINIA O biurze oraz ..... prężnym ....koordynatorze ....PYTAM KOGO WY TAM ZATRUDNIACIE tylko ludzi o poziomie 0 inteligencji to tak jak w biurze ......SZKODA PODTRZYMUJE SWOJĄ OPINIĘ NAJGORSZE BIURO W NIDERANDACH .....bez pozdrowienia .... jesteście . . .każdy niech wstawi odpowiednie SŁOWA
Xxd

28.07.2022 13:51

Agencja jako tako może być ale to jak ludzi traktują to totalne dno… chłopak trafił na jakaś melinę w venlo w której nawet klucza nie dostał prosił się o niego tydzień gdzie miał 2 zmiany wracał do domu o 2 w nocy nie mając jak otworzyć drzwi musiał czekać do 4 rano aż ktoś wstał i wkoncu mu łaskawie otworzył wydzwaniał do pożal się Boże „koordynatora” który go zbywał po czym dzwonił do biura w którym mu powiedzieli „klucz jest dorabiamy (klucz wyrabia się pare minut) jak się panu nie podoba to możemy zakończyć współpracę”…morał z tego taki ze nawet psy maja lepiej niż ludzie w tej agencji

08.07.2022 12:04

Ile jest etapów w procesie rekrutacji w Jupiter? Jak długo trzeba czekać na ostateczną decyzję?
@@

24.07.2022 12:06

Tam do pracy każda patologię biorą, więc jaka rekrutacja, musi być tylko wolne miejsce i jedziesz ????
Koza

26.07.2022 20:06

Dokładnie. Najgorsze padło po kryminale w brakiem uzębienia, obszczymurki i pijackie małżeństwa nawet. Kasa też na poziomie patologi
Hanna

15.07.2022 17:48

jak wygląda z tym zawieszaniem się systemu gdy trzeba wypłacić kasę np wakacyjne? To jest traktowane jako wymówka czy potem, z opóźnieniem, kasa jednak jest?
@@

24.07.2022 12:04

Zawsze była wymówka, że system ma problem, ale pieniądze były wypłacane, pracowałem kilka lat w J i tak było za każdym razem.
Ciapaty

23.07.2022 09:10

Na umowie podpisane 10.93 na pasku wypłaty 10,14.DNO i brak słów
Alex

23.07.2022 08:16

To jest najgorsza agęcja pracy,robią z ludzi parobków,w biurze pracuje to tragedia ,myślą że mogę robić z ludźmi co chcą!! Upychają ludzi w klatkach tragedia
Pracownik Jupitera

21.07.2022 18:28

Przyjechalem z dziewczyna do pracy.Wydalismy na podroz z zaopatrzeniem 400€. Umowe podpisalismy na miejscu.Wszystko wydawalo sie pieknie.Praca, warunki i towarzystwo.Dziewczyne zwolniono po 1 dniu i dano jej czas na powrot do domu pare dni ze ma opuscic miejsce pobytu.Ja pracowalem jeszcze pare dni i podziekowano Mnie rowniez.Tyle ze przyjechal Pan Krzysztof(kierowca) i kazal sie spakowac bo mam przeniesienie na inne miejsce zakwaterowania.Gdy bylem w transporcie kierowca mowi ze Mnie wysadza na dworcu bo tu mial Mnie zawiesc... Nie polecam tego biura dla nikogo...Najlepiej omijac to

22.07.2022 10:00

Dzień dobry - pracowniku z Jupitera - tak Pana tytułuję, ponieważ nie wiem z kim rozmawiam.... Z jakiego powodu zwolniono dziewczynę, a kilka dni temu Pana? To dość istotne. Chyba nie sądzi Pan że wydajemy pieniądze cały proces rekrutacji tylko po to, żeby zwalniać bez powodu pracowników po jednym dniu pracy.... Jaki to miałoby sens? Pozdrawiamy
Co

18.12.2021 21:51

NO KOLEJNA ...pozytywna ...opinia o jupiterze .....BRAK SŁÓW ...znów biuro napisze że rasizm wulgaryzmy ...i dalej będą robić ludzi w BALONA .....a uprzedzam zbliża się wyplata wakacyjnego ...TO NA BANK ZAWIESI SIĘ SYSTEM .....to norma ....
Tola

13.07.2022 11:12

Kombinowali, pracowałam u nich w 2019 i bywało że 'system się zawiesil' z tym że kasa jednak przychodziła xd
Wiktor

30.06.2022 17:06

Dzwoniłem tam 400e na początek
Diabeł

21.05.2022 13:46

Masakra praca , a zakwaterowanie koszmar nie polecam .
Kolo

16.06.2022 14:14

Zaczynasz od stałej stawki 400netto tydzień później masz 420 za ok 2-3miesiace, później miałem 450 za kolejne pół roku.
kris

25.06.2022 19:19

Zarobki dobre . Nie ma co narzekać
Firebitch????

21.05.2022 15:25

Nie polecam firmy jupiter ponieważ koordynatorzy mają wszystko w wielkim poważaniu wyżywają się na pracownikach w stronę pracowników lecą chamskie obelgi i wyzwiska domki w tej firmie są nie zadbane brudne materace prądu brak brudna lodówka prysznic to jakaś tragedia pajęczyny wszędzie śmierdzi dwóm dziewczynom dali faceta na domek do tego pijaka kurzu pełno wszędzie brak podstawowych rzeczy typu mop , miotła itp.uwazajcie bardzo na tą firmę
Lolita99

27.04.2022 00:03

Witam..czy mogła bym się dowiedzieć jak to teraz wszystko wygląda czy się polepszyło czy jest gorzej.? Jak wygląda robota? O której rzeczywiście trzeba wstawać? Jak jest z mieszkaniem ? Czy są te pralki czy nie ? Jak to ogólnie ogólnie wygląda to wszystko?
Venlo

16.04.2022 16:54

Kiedy jupiter wypłaca wakacyjne?
Janek

06.04.2022 07:14

Coś jednak się zmienia w Jupiterze. Pracujemy w Holandii mieszkamy w Belgii Fajna duża lokacja Dość spora flota busów wraz z kierowcami KOORDYNATOR JEST CZŁOWIEKIEM Dostępny zawsze pod telefonem bądź na parku Niestety problem pojawia się dopiero w biurze. Wypłaty nie na czas, dodzwonić się tam to cud. W trakcie tygodnia potrafią ci 2 razy plan pracy zmienić z pierwszej na drugą. Sporo się zmieniło na lepsze lecz jeszcze muszę się bardziej postarać.

30.03.2022 17:19

Czy jupiter dolicza wakacyjne do wypłat czy później wyplaca

02.04.2022 11:30

poczytaj komentarze. oni maja problem z uczciwa zaplata za tydzień pracy, a ty chcesz im zaufac na caly miesiac?
Czarna

03.04.2022 17:57

No właśnie
Ktoś

01.04.2022 11:09

TAK jupierek ci DOLICZY wakacyjne do solaria ZE STRACISZ WZROK SZUKAJĄC wakacyjnego NAJGORSZA AGENCJA PRACY W NIDERLANDACH

02.04.2022 11:31

super podsumowanie, w 100% prawdziwe
Czarna

03.04.2022 17:56

Dokładnie

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Jupiter?

Kontakt - Jupiter

Willem Barentszweg 30 5928LM Venlo

02.04.2022 15:24

Do małżeństwa NO NIE MOGĘ UWIERZYĆ W TO CO PISZECIE po pytaniu MILCZYCIE TO ILE OJRO ZA WPIS .....

29.03.2022 14:45

Czy jupiter daje zaliczki po 2 dniach pracy

30.03.2022 09:15

dzień dobry, nie daje, ale pierwsza wypłata jest po tygodniu
Jero

02.04.2022 10:18

Jaka kasa po tygodniu!? Firma podaje że pierwsza kasa jest po 2 tygodniach. No chyba, że wzgledy maja Ci co pod stół wchodza.

31.03.2022 13:03

Witam czy wypłaty są na kontach już w piątek na polskich walutowych alior bank

27.03.2022 08:57

Do małżeństwa pytanie na jakim zakładzie pracujecie i jaka lokacja .....brak odpowiedzi to opinia pisana przez jupitera
Małżeństwo

25.03.2022 22:27

Witam wszystkich szczerzę nie mogę uwierzyć w te opinie . Razem z małżonką przyjechaliśmy do pracy na sortowni w eindhoven a lokacja Belgia .Podczas trasy na lokacje dzwoniliśmy do koordynatora kamila krótka rozmowa na temat bez zbędnych ogródek .Dojechaliśmy o 3 w noc niestety nie na lokację jak sie okazało lecz na stację lukoil zadzwoniliśmy do koordynatora i tutaj mega zdziwienie 20min i podjechał busem przywitał przeprosił że musieliśmy czekać pomókł zapakować bagaże zaprosił do busa podczas drogi jasno i na temat nas wprowadził . Wyspaliśmy sie zawiózł nas do biura podpisaliśmy umowę wprowadzono nas na temat pracy jak trzeba . Dostaliśmy super lokacje . Koordynator mega pomocny przyjazny dla człowieka . Mimo określonych godzin pracy zawsze dostępny i ppomocny . Lokacja zadbana przyjazna atmosfera transport do pracy zawsze zapewniony . pracujemy już tutaj prawie dwa miesiące i długo myśleliśmy czy napisać tę opinię nie chwalmy dnia przed zachodem słońca lecz po 2 miesiącach pracy szczerze polecam .
Aneta

24.04.2021 15:10

W Maasbree ponoć krąży film jak obecny koordynator całuje się i nie tylko z kochanką znana wszystkim W..... A biuro cóż kłamie,kłamie i jeszcze raz kłamie i szukają tylko codziennie kogoś kogo mogą zwolnić. Byli koordynatorzy wkoncu coś zrobili dla siebie i zwolnili się stamtąd bo szefowa potrafi tylko wykorzystywać dziwię się że udaje im się zataić jeszcze tyle rzeczy przez inspekcja pracy ale wszystko do czasu.
Moniś

21.03.2022 21:25

Jest koordynatorka Iza z każdym żonatym pije po nocy zamiast pilnować pracy to normalne w Masbree
Yomi

07.05.2021 13:53

Kto jest teraz koordynatorem na Maasbree?? Dalej Dawid?
Magda

14.05.2021 14:54

Oni wszyscy siebie warci za grosz szacunku dla drugiego człowieka
Nikt

15.05.2021 17:31

TAK MASZ RACJĘ
Iwan

04.01.2022 21:43

Miało być oklep A nie sklep literówka. Co do pracy mała kasa ale było ok wystarczyło wstawac. Dziś wiem że są inne biura lepsze i więcej płacą i bardzo ale to bardzo na wysokim poziomie
Dragon

16.03.2022 12:50

To bardzo bym cię prosił o podanie lepszych agencji pracy które więcej płacą i są uczciwe według ciebie
Her Her

30.01.2022 16:34

Siema. Pracowałam w Jupiterze od lipca do obecnej chwili. Zrezygnowałam. Mieszkałam w bungalach na Maasbree, przeprowadzałam się dosłownie 11 razy z domku na domek, dlaczego ? Bo Albo dostałam pokój dwuosobowy, i byłam w nim sama to zaraz przenosili mnie do pokoju jednoosobowego na inny domek bo w poprzednim mieli zamieszkać np dwóch Panów. Potem z jednoosobowego do dwuosobowego bo do jednoosobowego znowu miał ktoś przyjechać z Polski, a Jupiter patrzył bardziej na nowych pracowników a stałych miał gdzieś ! Koordynatorzy. - w porządku, zawsze pomogą, chociaż bywało że wtrącali się w nie swoje sprawy... Na początek , praca codziennie w innym zakładzie. Dadzą Ci planing na aplikacji, nie wiesz gdzie jedziesz, co tam będziesz robić, jak się ubrać, czy jest tam zimno, ciepło czy mokro... Ale po ok tygodniu dadzą Ci stała pace. Na Maasbree pełno ćpunów, strach wyjść gdzieś wieczorem samemu. Do pracy wyjeżdżasz o 4:00 jak masz na 6 do pracy, bo musisz najpierw zwiedzić i pozabierać ludzi z Venlo dopiero jedziesz na zakład. Po pracy czekasz godzinę na transport, i też wracasz do domu godzinę, bo najpierw musisz odwieść ludzi z Venlo i na końcu Maasbree... Sklep 4 km od domków Jumbo i Coop, jest w hotelu Polski sklep, który prowadzi Turek.. ceny z kosmosu. Więc jak nie masz stałych godzin i czasu żeby iść z buta do Jumbo, to będziesz żyć od wypłaty do wypłaty, chyba że znajdziesz znajomych z samochodem co zechcą Cię wozić... Bo nawet kierowcy nie mogą Cię zawieść do sklepu. Jak masz 40 godz w tygodniu to zarobisz 300 euro na czysto... Nie polecam JUPITERA. Lecz, pracę miałam fajna, znajomych tam i tylko z tego względu tam tyle siedziałam. Pozdrawiam. !
Olaf

07.03.2022 11:00

Zgadzam sie z powyzszym komentarzem. Ja na masbree trafilem na tydzien fakt bubgala mialem kozak ale ja przyjechalem z para wiec mielismy swoj pokoj. Wifi nie dziala bo siedzi na nim 50 osob. Pracy przez tydzien nie dostalem. Teraz zmienilem agencje i mam studio dla siebie oraz prace od reki. Unikajcie tego (usunięte przez administratora)
Ola

11.03.2022 19:34

Jeśli można zapytać, jaką agencję polecasz?

08.03.2022 18:05

proszę zmienić formułę odpowiedzi że rasizm obrażanie itp....bo tą odpowiedźia wystawiają .... państwo..... sobie świadectwo swojej inteligencji BO NIC NIE MACIE PAŃSTWO NA SWOJĄ OBRONĘ opinie mówią same za siebie wystarczy policzyć pozytywnie i negatywne ALE TRZEBA UMIEĆ LICZYĆ a to chyba państwa przerasta ... ogólnie Najgorsza agencja w NIDERANDACH odradzam wszystkim
Xxx

22.11.2021 09:44

Pracowałam tam teraz przez ponad pół roku i 4 lata temu tez pol roku . Zdanie mam podzielone …. Bungale da się żyć ale za dużo ściagają za domki zdecydowanie … Co do domków tragedi nie ma da się żyć zależy tez na jakich ludzi trafisz … Wielkim minusem jest ze niema pralki na domku a pranie kosztuje koło 4euro gdzie często pralki się psują i pranie wychodzi mokre . Sklepik jest na terenie bungali (Turek prowadzi polski )ceny z kosmosu ale lepsze to niż wg by miało go nie być ???? Wypłaty mega słabe ja za ponad 40 godzin miałam jakieś 250 euro po odciągnięciu domku … Godziny różnie raz są raz nie ma … Ogólnie wspominam dobrze tam czas raczej miałam zawsze prace ….z ludźmi żyłam dobrze . Ale myśle ze Jupiter niedługo polegnie za bardzo lecą w (usunięte przez administratora) Także zdanie mam podzielone w sumie ….

06.03.2022 17:44

Nie polegnie. Ta agencja jest ponad 20 lat na rynku, nie polegli wtedy z oszustwami, to nie polegną teraz. Oni wiedzą co robią.
Kowal

05.03.2022 18:49

A jesteś pewien że kontrol więcej nieprzyjedzie kordynator ma (usunięte przez administratora) O2,lat ten sam numer (usunięte przez administratora) się do maolata bo przyjechał jeszcze na poprzednim kordynatorze Dawidzie
Ozga Rafał

05.03.2022 18:42

Przestane jak zniechce ludzi do głupot za te firmy oraz cyrk na domkach A34 ( 109,23,222,319 w każdy pokuj niemożna go nazwać pokojem szawkitd to za fałszowanie covid19
Kama31

15.09.2020 15:48

Szczerze polecam Agencje jupiter . Ja z mężem jestem prawie 3 lata w Jupiter i złego zdania o Jupiterze nie mogę powiedzieć. Zdazaly się przestoje ale ja do pracy jezdzilam tzn z łapanki jezdze i jeździć będę .Nie piszcie mi bzdur na temat Jupitera . i za takie komentarze bardzo dziękuje . Ja i maz jesteśmy zadowoleni . A co nie ktorzy albo do pracy nie jeżdżą albo piją i później się dziwicie ze Jupiter takie osoby wywala. Jeśli dobrze się żyje z biurem to wszystko można załatwić. Zawsze ja i maz będziemy za Jupiterem
Sebczan

24.02.2022 12:47

Witaj Kama31. Mam pytanie. Podasz mi jakiś namiar na kogoś z biura. Przyjezdzam za parę dni do Niderlandów do JUPITER i mam adres, ale numeru brak. Pozdrawiam serdecznie Sebczan
Tata

25.02.2022 16:21

To gdzie pracujecie .....a co do jupitera to agencja (usunięte przez administratora) .... system się wiesza koordynator brak określeń... lokalizacje poniżej standartow .....byłem widziałem ODRADZAM ZE SZCZEREGO SERCA
Urwis

16.02.2022 01:12

Solidna Agencja Pracy
Oola

21.02.2022 11:59

Ta bo jesteś kierowcą. Tam kierowcy mają najlepiej ;)
Ona

21.02.2022 20:02

Haha urwisek kierowca co podrywa wszystko jak leci. Jego pani zamiast kablować do biura na wszystkich niech się nim zajmie. Ludzie bez ambicji zapatrzeni w jedno biuro myśląc że jest ok i mieszkający na hotelu na Maasbree szczyt możliwości i kariery . Gratulacje

16.02.2022 20:50

Nie polecam tej agencji, rekruter nalegał na jął najszybszy przyjazd, byliśmy dogadani z koordynatorem lokacji na przyjazd następnego dnia na lokacje. Przyjechaliśmy i na miejscu dostalismy SMS, ze nie ma dla nas miejsc i mamy stad jechać. Rekruter nas spławił po czym przestali oboje odbierać telefony. Dobrze, ze cała grupa byliśmy prywatnym samochodem, bo ciekawe co mielibyśmy zrobić jakby bus nas zostawił w środku lasu z rzeczami bez możliwości powrotu. Ta agencja to jakieś jaja, koordynator lokacji nie wie na jakim świecie żyje. Jeśli nie chcesz zostać pozostawiony sam sobie w środku lasu to wybierz inna agencje. Ja będę odradzać wszystkim.

28.01.2022 08:30

unikac jak ognia, chyba, ze jestes intelektualne zero.
B

04.01.2022 17:31

CZEKAM NA MERYTORYCZNĄ ODPOWIEDŹ ....jupiterku .....brak .....zdjęć i brak odpowiedzi aż czemu ........czyli ....i niech KAZDY WSTAWI ODPOWIEDNIE SŁOWO jezeli możecie to niech.... wspanialy .... hihihi ....koordynator sprawdzi czy ludzie nie mają ukrytych suszarek do włosów ......konspiracja na calego ......
M

23.12.2021 20:12

jupiterze i CO JAK ZWYKŁE MILCZYSZ . potrafisz tylko oddawać 20 EURO TRZY MIESIĄCE taki jesteś biedny ..... TYLKO POTRAFISZ ROBIĆ LUDZI W BALONA OBIECUJĄC CUDA NA KIJU .....czy damy z biura POTRAFIĄ SPOJRZEĆ W LUSTRO ... SAME SOBIE ....brak słów na określenie ich postawy MERYTORYCZNĄ ODPOWIEDŹ PROSZĘ .....
C

21.12.2021 10:23

jupiterze proszę zapoznać się z gramatyką .....i jak nie macie nic do ukrycia to pochwalcie się zdjęciami swoich ....cudownych ....lokacji klasztor ....Gemente Massbre o 49 nie wspominam i proszę o merytoryczną odpowiedź .....A nie pisanie ze rasizm wulgaryzmy ITP....

Zostaw merytoryczną opinię o Jupiter