Jupiter

Pracownicy

Zakwaterowanie

Transport

Szkolenie

Eindhoven - Jupiter Uitzendbureau B.V.
Kielce - JUPITER
Wrocław - Jupiter

3. Opinie o pracodawcach Venlo
  5. Opinie o Jupiter

Opinie o Jupiter Venlo

Nie przegap nowości o Jupiter!

Pawel

03.12.2014 10:07

(usunięte przez administratora) (usunięte przez administratora) Firma w jakiej pracowalem dostalem sie na Pakistan owszem mialem 60godz w tyg ale za 40godz placili reszte na urlopie w Polsce. (usunięte przez administratora) warunki mieszkalne w miare dobrze za 40godz 240 euro. (usunięte przez administratora)
    ThomasPL

19.11.2014 02:49

Nie Polecam!!! Byłem i naprawde nie polecam!!!

01.10.2014 20:34

dziekuje Olu dziekuje za odpowiedz a moze wiesz czy jest teraz tam zapotrzebowanie???i czy posiadasz jakis numer do konkretnej osoby z biura ktora zajmuje sie rekrutacja???aha i jakie sa warunki zamieszkania??z gory dziekuje za odpowiedz pozdrawiam
    ola

02.10.2014 11:47

Hej najlepiej wyslij swoje cv na ich e-mail oni z toba sie skontaktuja Pozdrawiam
    Ola

01.10.2014 12:18

Hej ja zarabiam za 40 godzin +/- 250 euro pracuje przy pakowaniu sortowaniu truskawek lub jagod wraz z chlopakiem i naprawde nie narzekam prace mam caly czas po 6 tygodniach dostalam sie na stala liste i nie musze placic za dojazdy do pracy polecam sprobowac Pozdrawiam

30.09.2014 20:30

hej wam a czy przyjmuja tam pary i jakie sa srednio zarobki za 40godzz pozdro
    ala

29.09.2014 17:36

Witam,mam na dniach wyjechać do pracy na chłodnię(pakowanie w szalki truskawek itp,wyjazd jest organizowany przez Panią Lidkę,proszę jak ktoś jest zorientowany,o jakieś informacje wiarygodne czy praca tam teraz jest i po ile godz

26.09.2014 08:50

witam wraz z narzeczona szukamy pilnie pracy mamy duze doswiadczenie na produkcji w Holandi czy warto wyjechac z tej agencji do pracy czy jest teraz zapotrzebowanie???prosimy o odpowiedz
    komandor

18.09.2014 14:21

wyjechalem przez tego grzyba waldemara, opowiadal mi historyjkie ze bede pracowac tygodniowo po min. 50 godzin i ze na reke bede miec conajmniej 8 euro netto. A tu kupa - mam 40godzin w tyg i przele 250 euro. Moi znajoimi wyjechali przez ta babke z Polski, z katowic chyba i wiedzieli wszytsko co i jak. A ja? nawet poscieli nie wzialem bo mowil grzyb stary ze wszystko tu bedzie. PRACA OGOLNIE JEST OK, ludzie tez, w sumie nie ma na co narzekac oprocz tego ze GRZYB klamie, albo sam nie wie jak tu jest i pieprzy farmazony.

21.01.2015 13:00

Podałaby pani adres strony do piura ? lub kontakt z kimś u kogo moge załatwic wyjazd ? bede wdzieczny na [email protected]
    nianiafrania

16.09.2014 16:02

co do p.Lidki - jeżdże po Holandii od 2006 roku i nigdy nie spotakalam tak w porzadku babki. Zanim przyjechalysmy dostalysmy wszystkie informacje na maila, tj. zdjecia, adresy, stawki etc., spotakalam sie z nia w Katowicach w jej kancelarii prawnej.przez bylego meza mialam sporo problemow, ona pomogla mi z uregulowaniem wszystkich spraw sądowych za pół darmo a na dodatek załatwiła mi pracę w Jupiterze na którą nie narzekam! Tu jest na serio ok! Gdzies widzialam ze ktos tu podawal jej numer, ale ja go podam raz jeszcze - +48531900061. Nie polecam przyjazdu przez niejakiego Waldemara!!! - zadnych konkretow nie powie.
    kicia

16.09.2014 15:55

no właśnie - może niech lepiej te osoby co piszą złe opinie niech podają swoje nazwiska? Pewnie nie jednego debila znam, może nawet mieszkałam na domkach w Jupiterze. Nie ma co się bac tej firmy. Ja też polecam Jupitera - pracuję tu z siostra juz 8 miesiąc.
    robawiona

16.09.2014 15:51

smiać się czy płakać z tych opinii.... JAk można pracować rok czasu w Jupiterze i piusac złe opinie o nich? Jakby było tak źle to po co głupia babo tam siedziałaś! Osobiście moge WAS zapewnic ze firma jest legalna, jest wyplacalna co do grosza i jest na serio ok. JAk mozna powiedziec ze warunki mieszkaniowe sa kiepskie?! sa super, moze troche w Baarlo te domki sa gorsze ale wyposazenie jest nowe! I co z tego ze szefem jest Turek... i tak go nie widzisz! on jest stary, jest przed 70tką! WIĘKSZOŚĆ OSOB TRACI TU PRACE ZA CHLANIE I JARANIE, NIE WSTAWIANIE SIE DO PRACY PUSZCZANIE SIE NA LEWO I PRAWO!!!! Z CZYSTYM SERCEM POLECAM WYJAZD PRZEZ PANIA LIDKE - 531900061

09.09.2014 20:39

robi

07.10.2014 11:21

tez tam pracowalismy jedynie holandia i baarlo sa piekne chciałbym kiedys pokazac je dzieciom masz jakies namiary na dobra prace w niemczech Pozdrawiam
    ania

02.09.2014 14:23

Hej pracuje tutaj juz bardzo dlugo i naprawde polecam!
    Magda22

28.08.2014 20:19

jak się chce pracować to jest praca?? Ja przyjechałam i chcę pracować a i tak nie pracuje. 40 godzin tygodniowo to ja nigdy nie miałam, wiec nie piszcie takich głupot. Warunki mieszkalne są na bardzo niskim poziomie, taka melina i tyle. Zresztą są 2 pozytywne komentarze na tle 50 negatywnych.. Jest kiepsko tutaj i tyle.
    wortels11

28.08.2014 14:14

Kazdy z Was który decyduje się na wyjazd do pracy przez uitzendbureau musi liczyc się z tym,że nikt za darmo pieniędzy wam nie da.Tak jak inne biura tak Jupiter jest tylko pośrednikiem miedzy wami,a firmami na które Was wysyłaja.Stawki za godzine sa wypłacane tak jak jest uzgodnione to miedzy nimi oraz ile lat ma dana osoba i macie ją na umowach oraz w solarisie który otrzymujecie raz w tygodniu...Jupiter ma wam zapewnic dobre warunki mieszkaniowe,a takie zapewnia,wyjazdy do sklepu jeżeli ktoś nie ma auta i również to zapewnia,jeżeli komuś nie zgadzaja się przelewy zawsze mozna jechac do biura i wszystko wyjaśnić.PRACUJE TUTAJ CZTERY LATA!!!!I tylko dlatego,że przyjechałam tu PRACOWAĆ,a nie pić, jarać i się puszczać i mieć do wszystkich pretensje,że pracy niema!!!!!!a czasami poprostu trzeba mieć po prostu zwykłe szczęście i tyle!Macie pretensje na ludzi,którzy sa liniowymi pracują w biurze lub są "haus-majstrami"postawcie się na ich miejscu przez jeden dzień,a uwierzcie LEPSI NIE BĘDZIECIE!
    Miłka

07.11.2014 02:51

A czy opłaca się wyjechać w grudniu i zostać tam przez święta?

28.08.2014 06:19

rafaldstn

27.10.2014 19:41

Jak można skontaktować się z firma Jupiter? Nie bardzo mogę ja znalesc na google. Dzieki za wiadomość Rafal
    Ola

07.11.2014 14:21

Rafal to jest dla ciebie strona w internecie tej firmy www.jupiteruitzendbureau.nl Pozdrawiam
    czarnisz88

26.08.2014 20:08

Pracuje w jupiterze juz ponad rok i nie narzeka wrecz przeciwnie jestem zadowolony!mieszkanie jest ok i srednio 40-45 godzin na tydzien.Jak sie chce pracowac to jest PRACA ale co niektorzy wola imprezowac i po tem wypisuja na forach głupoty!!!
    mysza_89

26.08.2014 19:54

Pracuje z chłopakiem w jupiterze od czerwca 2013:)praca jest ok(średnio 45-50godz tygodniowo+ dwa razy w roku wakacyjne).Mieszkamy w venlo warunki sa spoko(mieszkanko jest po remoncie)POLECAM:)
    pracownik jupitera

26.08.2014 09:19

Posluchajcie te zle opinie pisza osoby ktorym nie chce sie pracowac tylko przyjechaly sie tu zabawic ja tu pracuje juz 3 lata i nie narzekam zastanowcie sie ludzie co wy wypisujecie bo takie osoby jak wy wlasnie psuja opinie firmie jupiter a co do liniowych na asf to sa normalne dziewczyny ktore tez kiedys przyjechaly tu tak samo jak kazdy z nas ale potrafily pracowac i pracuja nadal
    adixx

25.08.2014 23:10

Jestem tu od miesiąca i jeden tydzień był taki, że miałem dużo godzin. Natomiast pozostałe tygodnie były bardzo słabe. Nawet nie wystarcza mi na życie tutaj, aby się utrzymać a co dopiero zarobić. Liniowe są wredne. Widać, że są to dziewczyny, które nie skończyły żadnych szkół i siedzą tutaj, ponieważ w Polsce mogłyby jedynie sprzątać. Jeśli macie inna propozycję na oku to nie wybierajcie tej firmy. Pozdrawiam...

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Jupiter?

Kontakt - Jupiter

Willem Barentszweg 30 5928LM Venlo

ollllA

21.08.2014 17:52

jezu, bo tych opiniach to sama bym tu nie przyjechala. Ludzie jest ok! straszycie tylko innych! prawda jest taka ze jezeli chcesz pracaowac to pracujesz! jestem tu 5 miesiac i jest dobrze, a tez mam dziecko na utrzymaniu. Gdybybylo az tak zle to bym tu nie siedziala.(usunięte przez administratora). Albo ewentualnie konkurencja robi zamieszanie. zadzwon sobie do biura w holandii i popytaj jak nie wierzysz co miwo Ci Pani Lidka z Polski.
    pati:)

21.08.2014 14:07

Polecam naprawde jesli chcesz pracowac i zalezy ci na pracy to przyjedz i sam sie przekonaj nie sluchaj ludzi bo te opinie wyzej sa jedynie od osob ktore nie moga pracowac w firmie za zle zachowanie lub za zla prace.Ja tu pracuje juz kilka miesiecy i nie narzekam(wyplata na czas godzin min.35 mam czasami nawet 50)Pozdrawiam
    Adixx

17.08.2014 22:29

Potwierdzam, jest bardzo słabo z pracą. Ciągle siedzi się na domkach, ponieważ pracuje się po 3 godziny dziennie albo wcale. Warunki mieszkalne są na bardzo niskim poziomie. Odradzam wszystkim przyjazd tutaj.

10.08.2014 03:36

Dziekuje ...odwolalam wyjazd mam nadzieje ze znajde cos innego i rowniez zycze lepszej pracy :) serdecznie pozdrawiam i dziekuje! :)
    Pracownica

09.08.2014 20:55

Marlena xdd Nie jedź ja bardzo zaluje ze przyjechalam tu, dzisiaj o 11 wyszlismy z pracy a swoje kolezanki zostawily i nawet liniowe nie wiedza co mowia, bo kazala nam zejsc z linii ze koniec a weszla do szatni i zaczepa sie drzec dlaczego zeszlysmy z linii. Dla mnie ta praca jest koszmarem i nigdy nie mam zamiaru juz pracowac dla jupitera

09.08.2014 00:41

Wiec odradzasz wyjazd tam? Strasznie sie boje ...to jeszcze moj pierwszy wyjazd :/ nie wiem co robic..po tym co tu przeczytalam prosze o pomoc i ddoradzeniee bo zalezy mis na wyjezdzie do pracy...

08.08.2014 15:02

Witam serdecznis dostalam propozycje pracy przez firme asv niestety nigdzie nie moge nic znalesc o nich wie ktos cos na ich temat? praca polega na pakowaniu owocow i warzyw ..to moj poerwszy wyjazd za granice i troche sie boje :/ prosze o pomoc
    lolka94

01.08.2014 17:20

jestem tu 4 tydzien i jest ok. Skąd te opinie???
    taki ktos

03.09.2014 10:05

dla mnie jestes zwykla pala myslac i piszac tam!!!....co z tego ze ktos byl karany???...znaczy ze jest gorszy???????? ja np tez bylem kiedys karany i co jestem gorszy od ciebie??...wcale mi sie tak nie wydaje!!!....ludzie mogli w przeszlosci popelniac rozne bledy,i co???...dlatego maja nie miec szansy wyjechac i uczciwie pracowac??...wielu z nich jak np. ja mieli wyrok za glupstwa,np za spozywanie trawki,powiedz,czy ktos taki jest przestepca kryminalista?????????????????????? puknij sie w leb zanim znow cos pomyslisz i napiszesz LOLKA94,uzywaj bardziej mozgu!!!
    nick

29.05.2014 15:36

jak szybko pojedziecie tak szybko wrócicie,poszukajcie sobie coś innego...
    grazyna

28.05.2014 10:15

Bardzo proszę o aktualną sytuacje dotycząca firmy Jupiter pracy w venlo, zarobkach, ogólnie wszystkiego co ma związek z wyjazdem polaka do pracy do venlo.
    arturo

09.04.2014 21:11

luki mozesz podac ten numer???szukalem tez ich strony ale nic niema,czy ta agenbja zaklada pracownikom konto w nl??
    lukkki

03.04.2014 14:05

Hej! Trafiłem tu bo wpisałem numery telefonów w google, gdyż miałem dzwonić na te ogłoszenia m.in. zamieszczane w Gazecie Wyborczej... Czy tam jest praca dla mężczyzn?, bo czytam same kobiety się wypowiadają. Czy to prawda, że zależy w jakie miejsce się trafi? Na czym polega ta praca? Ile można zarobić na czysto?
    asias12

29.03.2014 01:58

Ja tam bylam 3 lata temu, szalu z praca nie bylo. Godzin tez nie mialam 11-17 godzin tygodniowo, co do liniowych zalamka. Faktycznie gestapo w bialych czepkach brakuje tylko psow do pilnowania. Co do domkow to luksus w porownaniu z Teboza na ktorej mieszkalam. Co do Ditra i " ciecia" Zapasa to sa ok. Jezeli Ty jestes dla kogos wporzadku ten ktos bedzie mial szacunek do Cb. Ja osobiscie problemow nie mialam. Pozdrawiam:-*
    Ktoś

25.03.2014 16:15

Ludzie ale jesteście denni, pracowałam tam ponad 1 rok czasu...Odradzam każdemu,to nie są pieniądze jakie chcielibyśmy zarobić za granicą w Polsce też tyle można zarobić, Tam przyjeżdzaja same marginesy społeczne którzy w Polsce sobie nie umią poradzić, a czują sie Panami w Holandi bo stoją jako liniowe które pewnie pisać i czytać dobrze nie umieją...Są to bardzo puste osoby...Ciekawe czy w Polsce są tacy cwani jak wracają do swoich domów...
    ja

15.03.2014 19:55

Mam małe pytanie do osób które pracowały w Jupiterze w 2013 roku i zjechały do Polski czy dostały już może PIT ?
    laura90

18.03.2014 12:06

Ja dostałam już z 3 tygodnie temu pit z jupitera ;) pracowałam tam od sierpnia do końca listopada i myślę czy nie wrócić.
    Madziuniaa

15.03.2014 15:02

Jejku.. trochę mnie przerażacie, w życiu bym nie przypuszczała że są takie rzeczy na produkcji.. Ale generalnie jakaś praca jest?
    Hela

15.03.2014 11:15

Tak właśnie jest. Szału nie ma nigdzie. Jeśli chcesz pracować i umiesz siedzieć cicho, to dasz rade. Jeśli wytrzymasz pierwszy okres i pokażesz się dobrze to póxniej jest już trochę lzej.
    polka

14.03.2014 16:54

potwierdzam wieszość wypowiedzi, pracuje tu 2 miesiące i nie wiem ile jeszcze wytrzymam. prawdą jest to ,ze liniowe (są wyjątki potwierdzam)są wredne i czasami odnosze wrażenie ,ze chyba każda z nich przeszla kurs gnębienia pracowników zanim dostała swój biały czepek.. Ale to nie tylko liniowe bo też pracownice które pracuja tam troche dluzej sie czepiają i donoszą jak się tylko da. No najlepiej na kogoś donieść i się podlizać a samemu nic nie robic i takich pan jest bardzo dużo, zamiast skupić sie na swojej pracy to obserwują prace innych a pozniej lecą do liniowych i donoszą . Totalny bez sens , tylko polak polakowi może tak zrobić a w tej firmie ( mówie cały czas o ASF jagody/truskawki) widac to już wybitnie. Ogólnie jest tutaj (usunięte przez administratora) nie z tej ziemi. Tyle ludzi niby zarządza tym syfem ale chyba nie dają sobie rady. Biuro chyba powinno pomyślec o zatrudnieniu kogoś bardziej kompetentnego i skontrolować to wszystko co sie tutaj dzieje. Mówie tutaj w szczegolności o kierownictwie które mieszka na Maasbre i naprawde nie ogarnia. No ale jak ma ogarniac jak piwo pije częsciej niż wode ;) Jezeli chodzi o warunki na domach na Maasbre to jest spoko, wszystko jest, posciel, garnki, sztucce, talerze itd , nawet w kazym domku jest telewizor który ma 3 polskie kanały i jest tez jedno takie pomieszczenie gdzie można korzystac z intenetu za free. Strasznie beznadziejne jest to ,ze nie masz domku na stałe, tylko wszystko sie zmienia w zalezności od zwolninych ludzi i wolnych miejsc na danym domku. Takim sposobem ja mieszkając tutaj 2 miesiące przeprowadzalam sie juz 5 razy. Jak sie nie zgodzisz na przeprowadzke to uslyszysz niezawodny tekst pana Ditra lub jego ciecia Zapasa "jak Ci nie pasuje to jedz do Polski". No kolorowo to nie ma. Praca fizycznie to cięzka nie jest, bardziej sie człowiek psychicznie źle czuje. A jeżeli ktoś chce tu przyjechać w najbliższym czasie to nie polecam , ponieważ pracy w tej chwili nie ma dla ludzi którzy tu siedzą a co dopiero dla tych którzy przyjadą. Od 3 tygodni pracuje po 20-25 godzin w tygodniu i póki co nie zapowiada sie żeby coś sie ruszylo. Sezon ruszy coś koło kwietania i wtedy bedzie można naprawde fajnie zarobić.
    stanley111

01.04.2014 14:55

(usunięte przez administratora) powiem Ci tak akurat nad ta firma w cudzuslowiu firma nawet sie nie zastanawiaj bo to jest turecka firma i na szacunek lub normalne zarobki tam nie ma co liczyc bo to sa po prostu zl odzieje ,no i turki a dobrzy ludzie to nie sa a juz dla polakow w ogole ,bo jesli turek nie oszuka lub nie wykorzysta niewiernego bo tym dla nich jestesmy to chyba nie dostanie sie tam do tego mahometa czy kogos tam. ja troche tan]m pracowalem i mam naprawde dobre rozeznanie w tym np; w biurze siedzi taka pani,pani patrycja i w czasie pory obiadowej na ktora przyjezdzaja wszystkie turki i 2 hol ,patrycji nie zapraszaja a chyba ona robi tam w tym rozpieprzu najwiecej ale na pochwale i szacunek nie ma co liczyc . to ogolnie sa zli ludzie i ich tok myslenia bardzo sie rozni od naszego, adodam tylko ze my sami dobrego stosunku do samych siebie tam nie mamy . nie chce tu klac lub cos w tym rodzaju ale chca jechac do tej firmy naprawde trzeba sie mocno zastanowic bo nie jest to dobry pomysl. ja po prostu dobrze radze dobrym i nieswiadomym ludzia . nie bede tu podawal szczegolow lub rad ,tylko jak czytalem opinie koksika lub jemu podobnych to po prostu rozesmialem sie do lez pozdrawiam i tyle
    ...I JA

11.03.2014 20:18

Pracowałam w tej firmie prawie 3 miesiące.Fakt-raz było godzin więcej,raz mniej...ale mnie akurat udawało pracować się niemal co dzień.Prawda jest taka,że praca na prawdę nie była ciężka i jeśli ktoś potrafił żyć skromnie(w tłumaczeniu na całkiem znośnym poziomie)był w stanie odłożyć co nieco...to tyle na temat ciężkości pracy. Prawdą jest natomiast-że największym problemem są ludzie(nie tylko tzw.liniowe-które traktują pracowników,tak jakby one musiały zbyt ciężko na nich pracować,(choć oczywiście nie wszystkie n.p Pani Ania-pomimo tego że jest osobą wymagającą i surową-jest przesympatyczna!!!)-i tak jakby one nigdy nie były nowymi pracownikami!!!),są chamscy i niezwykle zawistni!!!Nie jest prawdą że sprawdzają osoby-czy były w przeszłości karane...bo to właśnie takie osoby stwarzają atmosferę-która jest nie znośna.Jest tam jedna pani-na Massbre-która właśnie jest taką osobą.Potrafi wymyślać nie stworzone historie na temat innych osób-wyrabiając opinie które nijak sie mają do rzeczywistości-ale ponieważ ona tam jest już kilka miesięcy-wierzy się jej-a osoby które ona obczernia są w dwój nasób pokrzywdzone:jej opiniami i złym traktowaniem przez jej "znajomych". KTOŚ KIEDYŚ POWIEDZIAŁ:ŻE JEŚLI POLAK NA OBCZYŹNIE CI NIE ZASZKODZIŁ...TO JUŻ CI POMÓGŁ!!!I to jest prawda. Podsumowując:Praca nie jest zła,godzni w zasadzie mogło by być więcej-a tym samym i zarobki lepsze...a ludzie...no cóż różni.. A opiń zawsze będzie tyle ile osób-to chyba jest normalne.
    2GROSZE

13.03.2014 20:26

TEŻ SPOTKAŁAM SIĘ Z NIE ŻYCZLIWOŚCIĄ LUDZKĄ-WŁAŚNIE NA MASSBREE. I CHYBA WIEM O KTÓRĄ "PANIĄ"CHODZI.
    Jupiter to Bagno

25.02.2014 21:29

Znając życie nie mam co się rozpisywać (usunięte przez administratora) ale taka prawda do Venlo się nie opłaca jechać bo tylko można się nabawić nerwicy(usunięte przez administratora)

Zostaw merytoryczną opinię o Jupiter