Jupiter

Pracownicy

Zakwaterowanie

Transport

Szkolenie

Eindhoven - Jupiter Uitzendbureau B.V.
Kielce - JUPITER
Wrocław - Jupiter

3. Opinie o pracodawcach Venlo
  5. Opinie o Jupiter

Opinie o Jupiter Venlo

Nie przegap nowości o Jupiter!

imi

05.04.2016 17:23

był ktoś na pakowni owoców / warzyw w okolicach Venlo? jak z godzinami ? jakie warunki na zakwaterowaniu? czy da sie 300 E wyciągnąć przy 40h po kosztach manipulacyjnych jakie odtrąca Jupiter? bo nie wiem czy jechać.....
    paula

16.01.2016 10:37

Hej w Jupiterze pracowałam 4 lata temu . Powiedzcie mi jak tam jest teraz z pracą bo wtedy była masakra jak tam przyjechałam mieszkałam na baarlo za ni zaczełam prace mineły dwa tygodnie cociaż mówili mi że zaczne od zaraz . Jak zaczełam pracować to długo sie nie nacieszyłam ponieważ popracowałam miesią i znowu miałam półtora tygodnia przerwy
    wasiela

12.01.2016 16:40

dajcie aktualny kontakt z jakims kordynatorem co załątwia tam prace
    ktoś

26.11.2015 14:05

hej, czy mogę prosić o kontakt osoby która obecnie pracuje przez biuro Jupiter w Venlo? lub pracuje za pośrednictwem Pana Wladka. [email protected]
    M.K.

12.11.2015 07:48

Prawda jest taka;praca-jeśli już jest(a czasami jej nie ma i siedzi się w domu),jest spoko!Można zarobić- i żyjąc skromnie( czytaj-na całkiem dobrym poziomie)można trochę odłożyć na powrót do domu...ALE...no właśnie-zawsze jest jakieś ALE...ludzie tam są straszni(nie wszyscy oczywiście-jednak sa tacy,którzy potrafią narobić innym smrodu-bo sobie w amoku ujarania się nie potrafią odróżnić prawdy od fikcji!!!Zatrudniane są tam osoby po odsiadkach-i mimo że firma "niby"sprawdza karalność-to jest NIBY! I to właśnie te osoby są osobami które innym dają się we znaki!!!Więc napiszę jeszcze raz:praca - OKI - ALE TRZEBA NA LUDZI UWAŻAĆ I TYLE...Byłam tam i na prawdę wiem co piszę.Jeśli chodzi o warunki na domkach-jest super,natomiast jeśli ktoś miał by trafić na mieszkanie w mieście,albo w hotelu-to jest to zgroza!!!
    Paulina M

09.11.2015 11:08

Pracowałam tam w te wakacje i wracam ponownie ponieważ zarobki są dobre praca także jedyne co to trzeba chcieć pracować i mieć chęci jeśli chodzi o domki nie jest najgorzej znajdują się w nich salon dwa pokoje i kuchnia z łazienką prysznicem naprawdę warto jechać oczywiście nie są to domki na poziomie 5 gwiazdek ale nie narzekalam :) wyposazenie w kuchni takze sie znajduje jest w cYm gotowac i na czym jesc
    krystelka

19.10.2015 15:17

Proszę o pomoc mam jechać firmy jupiter mówią że jest dobrze proszę napiszcie jak już ktoś tam pracował czy dobra płaca ,i jakie wrunki są w tych domkach ,,z góry dziękuję.
    M

08.10.2015 14:27

Hej,mam pytanko, bo widze ze pracujesz przy marchewce. Dzwoni!li do mnie wczoraj wlasnieztaka oferta w Helmond czy to jest to samo ?
    Moni

01.10.2015 23:28

Hej nie polecam tej agencji obiecuja złote góry a prawda jest calkiem inna...
    kasienka28l

01.10.2015 11:48

Witam ją mam być jutro w biurze w Venlo do pakowania truskawek i wahań się?czy ktoś też tam jedzie?proszę o info na maila [email protected]
    kasienka28l

01.10.2015 11:35

Witam ją mam być jutro w biurze w Venlo i zastanawiano się co robić?tyle złych opinii jedzie ktoś z nimi na pakowanie truskawek???proszę o info [email protected]
    Moni

30.09.2015 11:28

Witam czy ktos pracuje lub jedzie teraz do pakowania truskawek do Venlo jakie warunki itd.bo mam propozycje tam pracy i sie zastanawiam co zrobic...
    Ewela

28.09.2015 17:08

Witam. Chciałbym dowiedzieć się jakis konkrtow na temat firmy Jupiter jaka płaca mieszkania atmosfera itk Byłam juz z jednej nie rzetelnej firmie i nie chciałbym znow sie naciac. Prosze o odp
    diana

20.09.2015 22:39

czy ktoś jedzie pracować od października? czy naprawdę praca przez pana waldemara jest taka zła i nie ma godzin? Proszę o opinie! ja mam jechać z chłopakiem na początku października i nie wiem co robić :
    Mnb

16.02.2017 17:38

Wybieram się teraz z dziewczyną na pakowanie czy ktoś może cos powiedzieć coś o tej agencji jak tam jest w tej chwili
    Darioso

01.03.2017 00:22

Czy juz wyjechales? Tez wybieram sie z dziewczyna i bardzo zalezalo by mi na obiektywnej opinii kogos kto tam jest lub byl nie dawno
    malutka blondyna

17.09.2015 21:12

Jedzie ktos na przyszly tydzien ? :))

14.09.2015 09:11

Tak powiedzieli ze w bunga jest kwatera,wiec pytam czy ktos wie w jakim one są stanie, bo wiem ze czasami sa normalne nowe bunga ladnie urzadzone,gdzie normalnie mozna mieszkac jak cywilizowany czlowiek,a sa i takie w ktorym nawet bym sie nie chcial wy...ać.. czekam na info

14.09.2015 09:09

12.09.2015 11:38

Witam mam propozycje pracy na tej całej sortowni truskawek w Venlo, chcialbym sie dowiedzieć jak wygląda sytuacja z godzinami ,oraz w jakim stanie sa te domki bungalow całe, prosze o jakiekolwiek informacje, z góry dziekuje ,pozdrawiam :)
    eszli

13.09.2015 12:22

powiedzieli Ci ,że w domkach bungalow się mieszka ?

14.09.2015 10:36

a kiedy Ty jedziesz / jesli mozna spytac ?
    eszli

08.09.2015 18:34

jadę na pakowanie truskawek, osoby które tam pracują /pracowały mogę mi opisać trochę jak to wygląda? czy są tam normy ,jak tak to jakie ?;>
    pracuje

04.09.2015 18:34

Mam pytanie czy da się przez Pana Waldemara pojechać na uczciwe godne warunki ? I jak tam jest ze zmianami - czy po drugiej zmianie gonią na pierwszą ? po ile godzin się pracuje ? Są dniówki ? zaliczki ? poganiają żeby szybko robić ? Wyrzucają za to że ktoś upalony po pracy ?

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Jupiter?

Kontakt - Jupiter

Willem Barentszweg 30 5928LM Venlo

karola

02.09.2015 13:16

witam. co sadzicie o pracy u Jupitera? proszę o opinie
    domi

31.08.2015 13:54

hej.podajcie namiary na jakies pośrednika.Z gory dziekuje :)
    kkka

28.08.2015 14:47

hej,ja wlasnie tez zadzwonilam,noi pani powiedzial ze zadzwoni we wtorek bo mialabym zaczynac w czwartek lub piatek ,a wy DAGMARA jak jedziecie w ten weekend??
    monisiaaaa007

28.08.2015 13:00

Dagmara bylam tam 7 tygodni, obecnie jestem na urlopie, niedlugo wracamy tam z chlopakiem-odezwij sie na meila [email protected] napisze Ci szczegoly. -pozdrawiam
    Dagmara

26.08.2015 16:00

Hej :) Znalazłam dziś ogłoszenie w internecie zadzwoniłam i wyjazd szykuje się na weekend . Chciałabym wraz z chłopakiem i kolezanka dowiedzieć się coś na temat tego biura Jupiter praca ma byc w okolicach Venlo . Z góry dziekuje za pomoc :) pozdrawiamy
    Dagmara

26.08.2015 15:50

Hej :) dziś znalazłam ogłoszenie w internecie do pracy przez biuro Jupiter w okolice Venlo zadzwoniłam i wyjazd szykuje sie na weekend wraz z chłopakiem i koleżanka chcielibyśmy dowiedzieć się coś wiecej na temat tego biura ? z góry dziekuje za pomoc i odpowiedzi :) pozdrawiamy
    Ankra

06.07.2015 22:24

Witam a jak jest z podpisywaniem umów o pracę ,czy dopiero na miejscu się podpisuje bo tak prze internet to troszkę strach przesyłać dane....
    ona

02.07.2015 22:31

Wie ktoś coś jak to obecnie wygląda praca w Jupiterze. Z tego co widzę to ciągle zamieszczają ogloszenia, gwarantuja niby 40 godzin w tygodniu i stwki wyższe niż przewidywane w CAO
    andi

23.06.2015 18:09

Czy może ktoś powiedzieć czy przyjmują tam w tej chwili meszczyzn?
    kolorowanka

18.06.2015 13:36

Powiedzcie mi, co trzeba zabrać ze sobą? Śpiwór, talerze, sztućce?:)
    pipa

26.05.2015 14:01

praca nie jest najgorsza, biuro w maire ok, wszystko wiedziałam zanim pojechałam do Jupitera; tj stawki godzinowe, gdzie mieszkanie i jakie warunki etc. Mile zaskoczona bylam ze wszystk się zgadzalo. rekrutowala mnie jakas pani, wystarczylo zadzwonić na nr 531900061, umowic się na spotkanie i tyle. Ogolnei polecam wyjazd przez ta pania, bardzo rzeczowa, nie owija w bawelne - mowi prawde.
    ciekawa

23.04.2015 18:06

Witam czy ktoś może się wypowiedzieć na temat pracy przez ta agencję? Chodzi mi o osoby, które teraz lub w niedalekim czasie pracowały w Holandii przez Jupitera. Chcemy z chłopakiem się wybrać właśnie przez tę agencję lecz znamy mało konkretów na temat warunków pracy i zamieszkania oraz płacy. Bardzo prosimy o jakiekolwiek opinie ponieważ trochę jestem zaniepokojona tym co znalazłąm na różnych forach. Bardzo zła opinia.... Lecz muszę przyznać, iż komentarze nie są terazniejsze a sprzed kilku lat. Bardzo proszę o pomoc.
    minio

19.04.2015 23:10

UFO Z LUPO - dobrze mówi, wszystkim ograniczeńcom i tym co myślą "jakoś będzie " niech siedzą lepiej w domu, nic pod nos nie podsuną cza mieć gębę i rozum no i oczywiście używać go
    krzysiek

20.04.2015 18:07

Hej mam pytanie czy orientujesz się czy zatrudniają tam pary i jak wygląda wtedy ulokowanie ,i czy jest też szansa że oboje by pracowali w jednym zakładzie ,i co do tego nr telefonu co podałaś ,to jest jakaś osoba z biura czy kto ? i czy tam zatrudniają tylko wiekówkę czy innych też ,i mogła byś podac stawkę za godzinę ,nie dla wiekówki
    merry28

27.03.2015 16:12

WITAM wraz z narzyczonym szukamy pilnie pracy mamy doświadczenie na produkcji czy warto wyjechać z tej agencji prosimy o odpowiedz pozdrawiam
    okidoki

16.04.2015 13:27

my mamy jeszcze numer do tej spoko pani z polski 531900061, widze ze z wielu was ma problem z namiarem na nich, podam wam jeszczed mailana ktory wysyla sie cv: [email protected] my juz pracujemy jakis 3 lata, nie narzekamy, bo wiemy jakie sa teraz realia w holandii...
    sama..

04.02.2015 19:32

ja bylam przez jupitera 2 lata temu i w tym roku tez jade za3 tyg sie wybieram. co do biura moge powiedziec jest ok, co do warunkow mieszkania tez sa ok bo bylam w gorszych co do pracy tez nie narzekalam pracowalam 6 dni w tyg sortowanie jagod i truskawek tygodniowki 250-300e.za 5 tyg zwrot podatku miala.Witaj goscinka odezwij sie bo my w nastepna niedziele mamy jechac i chcemy opinii od ciebie prawdziwych o tej pracy .odezwij sie na nr 500 790 783 lub na forum.Na ten nr odezwij sie. Pozdrawiam.
    smutna

04.02.2015 19:14

Witam mam mozliwosc wyjechania z ta firma .Chcialam sie dowiedziec cos o pracy jak tam jest i czy warto wyjechac?.Jesli ktos wie konkretnie na ten temat prosze o odpowiedz .Z góry dziękuje.
    Kasia13

14.01.2015 13:18

Ja tez naprawde polecam.Jezdze tam do pracy w kazde wakacje pracuje 3 miesiace i dzieki tej pracy i naprawde dobrych zarobkow moge oplacic swoje studia.Wiec dla osob ktore chca pracowac naprawde polecam!!!
    andi

12.01.2015 18:10

Proszę podajcie namiary na jakiegoś pośrednika który zalatwia prace w jupiterze.Z góry dziekuje.
    goscinka

11.01.2015 19:37

ja bylam przez jupitera 2 lata temu i w tym roku tez jade za3 tyg sie wybieram. co do biura moge powiedziec jest ok, co do warunkow mieszkania tez sa ok bo bylam w gorszych co do pracy tez nie narzekalam pracowalam 6 dni w tyg sortowanie jagod i truskawek tygodniowki 250-300e.za 5 tyg zwrot podatku mialam 500 e wiec polecam!

10.12.2014 11:28

Ja juz tutaj troszke pracuje zgodzilam sie zostac na swieta i mam caly czas prace po 40 do 50 godzin tygodniowo pracuje przy sortowaniu i pakowaniu marchewki naprawde nie narzekam praca nie jest ciezka godziny sa mieszkanie jest super.Dla tych osob ktore chca pracowac to naprawde polecam

Zostaw merytoryczną opinię o Jupiter