2.5/5

• Kempen
  • Oirlo
  • Geldern
  • Viersen
Eindhoven - Jupiter Uitzendbureau B.V.
Kielce - JUPITER
Wrocław - Jupiter

3. Opinie o pracodawcach Venlo
  5. Opinie o Jupiter

Opinie o Jupiter Venlo

Nie przegap nowości o Jupiter!

POUJDE Do Marcia

01.05.2021 16:41

Ale za to jaki harmider na kamerach widac zawsze to co nietrzeba I niemogą ludzi lokowac na pokojach podzucja z kwarantaną jak masz2 osobowy obecni kordynatorzy

21.04.2021 15:12

Woj
Panker

13.04.2021 16:29

Teraz zaczną się pozytywne opinie o jupiterze bo zaczyna się sezon ???? ludzie uważajcie na ta agencje serio :)

20.04.2021 12:52

Jedna LIZUSOWSKA OPINIA NIE ZMIENIA CAŁOŚCI .....

20.04.2021 14:30

NIKT - jak zła opinia, to ok, jak dobra - to już źle? Może Ty po prostu miałeś pecha... To pewnie dla Ciebie nie będzie ważny argument, że rekrutacją zajmujemy się prawie 30 lat! Zakładam, że jak zaczynaliśmy, Ciebie jeszcze nie było na świecie ... ????

20.04.2021 13:26

Prawda o firmie Jupiter jest jedna TO CO OBIECUJĄ a to co na miejscu ......to JEDNO WIELKIE NIEPOROZUMIENIE nie wszystkich MOZNA MIERZYĆ JEDNĄ MIARĄ .....tyle w temacie .....kazdy ma WŁASNY ROZUM i każdy ocenia po swojemu ..... gratulacje dla bylego koordynatora .....jak tam posada w biurze .... zastanawiam się co jeszcze wywinie ...... auta to malo ......

20.04.2021 13:47

Jeśli można, odpowiemy na pierwszą część - tak czasem w życiu bywa, że to, co w planujemy, w realu wygląda troch e inaczej... Z niczyjej winy., Przykład? Rekrutujemy teraz do pakowania truskawek - dużo godzin (10-12 dziennie(, niezła stawka itp... Potrzebujemy kilkadziesiąt osób! Ale jak np. załamie się pogoda, transport owoców będzie miał poślizg - może być czasowo mniej godzin, a nawet przerwa w pracy! To są owoce - nie na wszystko mamy wpływ... Pozdrawiamy

20.04.2021 13:19

20.04.2021 13:41

dzień dobry - tak - wg słownika języka polskiego to słowo jest obraźliwe i prawdopodobnie dlatego admin je usunął. My staramy się odpowiadać na posty, czasem przykre... Każdy traktujemy serio - no chyba że jest obraźliwy i nic konstruktywnego nie wnosi - no bo jak odpowiadać ?NIKT - piszesz - prawdziwy obraz, cokolwiek to w Twoim rozumieniu znaczy. A ja myślę że prawdziwy obraz jest taki, że mieszkają tam zarówno ludzie zadowoleni, jak i tacy, których to miejsce rozczarowało. Trudno wszystkim dogodzić. Pozdrawiamy
kolega

16.04.2021 23:06

gada cie o poczoatku sezonu a ludzi sativa cie

16.04.2021 20:09

Co do pani Marty TO JESZCZE BARDZO DLUGO MUSI sie UCZYC jak bardzo inteligentne KŁAMAĆ czy to przez telefon czy prosto w oczy by NIE ROBIC Z SIEBIE (usunięte przez administratora) ...... ciekawi mnie ile ojro dostala pani ALICJA za taki wpis z pozytywną opinią .........
Postronny

19.03.2021 10:47

Do tych wszystkich analfabetów i nie umiejących pisać po polsku- nie dał bym wam żadnej pracy .
Kamil

14.04.2021 19:42

Proszę o pracę dla pary
Rafał Ozga

14.04.2021 16:13

Tak jak na pewnej firmie rozchodziło sie o kurtke asystenta tak szefy mowią niby ja mass ale jej na cozy niewidziales
Kolega

14.04.2021 15:57

Tak tylko teraz pokazac jak.jest orginalmie jak wyrzucają na sile
Alicja

13.04.2021 10:59

Polecam Agencję pośrednictwo pracy Jupiter.Troska o pracownika wszystko jasne i klarowne, koordynator pomaga w wszystkich sprawach,lokacja czysta i bez zastrzeżeń obiekty chronione Maasbree park bardzo zadbany..(chyba że ludzie nie dbają)Panie z biura bardzo pomocne i kultura na wysokim poziomie.Dziekuje za współpracę.
Jozik

08.04.2021 12:21

Czy pracuje pan Paweł w Barlo
Maly

07.03.2021 23:05

I daja pokoje z wadliwymi salami na klasztorze
Tusk

07.03.2021 21:59

To na skrzydlach A01,02,03,,07,,09,11,,17,13,23,34,35i D20,21,22,23,24,25,26,27,28,29,,30,31,32,33,34 znikną czajniki
Ktos

04.03.2021 17:01

A moze by tak grzeczniej przestawia cie ludzi jak chce cie a na swieta niepuszcza cie bo teksty typu pojedziesz na swieta do polski to niemasz powrotu na firme przyjedzasz zapominaja co niektorzy ze przy nich robiles srotkow tutu lachy z drutu grozowisko a jupitutu
Zniesmaczona

28.02.2021 08:34

Ludzie wy robicie takie błędy ortograficzne i piszecie tak nieskładnie, że nie dziwnie się iż pracujecie w Jupitarze, bo kto takich głąbów przyjmie. A co do ruchania cudzych żon, to co one święte, nieprzytomne były? Trzeba pomyśleć co sobą rperezentujecie, skoro rozłożyły nogi dla kogoś innego,a może czas zmienić partnerkę. Proste, proste.
Cos ktos

27.02.2021 23:20

Podobno Gina sprzety na klasztorze a sa do pokoju elejtroniczne karty to kto obruce wspuł lokatora moze wchodzic
GROGRI

27.02.2021 10:43

чертовски
Rozwutka

27.02.2021 09:16

Marcin umuwimy sie ale bym ci posała masz grupszego niz muj maż ale za to krutszy
Kaszaloty

27.02.2021 06:55

Marcin dzisaj wekend to sie bedziemy (usunięte przez administratora) az plama na luzku bedzie ty (usunięte przez administratora) impordwana tu ruchaczu cudzych son niechadluj I zostaw co niektorych bo cie polamiemy ha dawida

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Jupiter?

Kontakt - Jupiter

Willem Barentszweg 30 5928LM Venlo

Sniezka

27.02.2021 01:15

Marcin kupiłam ci wiagre zrobily to na Twoim blacie niech sasiedzi wiedzma ze jebiesz cudze zony jak chlopcy sa w pracy
BADYL

27.02.2021 01:10

Niepytaj maja podobno tam takiego (usunięte przez administratora) siedzi na hotelu I (usunięte przez administratora) cudze zony z obserwacja wynika ze styknoł dzisaj juz dwie + rozwutke
Kwiatussek

27.02.2021 01:07

Co sie dzeje na ty biurze a mialem u nich pracowac
Derick Chisora

27.02.2021 01:02

Ajamos kompanieros marcin z MASBRE (usunięte przez administratora)teleslopik nuz siekiera I MARCINEK sie juz ZBIERA nim doleci do auta to mu narysują fiuta no I zgasza ko jutra starazacy fajer fajer
Biladen

27.02.2021 00:51

Amoze by mu bomber pod auta podlozyc ,jakie bombki produkuje cie ruzne ruzniste na takiego faszyste w krztalcie (usunięte przez administratora) I sfastyki no ten (usunięte przez administratora) jest taki dziki
Gerrard

27.02.2021 00:46

Tancowala igla znitką zwiasz se lepi busa trytkom odcinek swieta woja dworniak I samochuud mass (usunięte przez administratora) za duzy dochud oczu ma jak dwa pieciaki wezno busa wnet na taki

27.02.2021 00:41

Jak to spiewa halyaneki patrz co robia z marcina sierscieki

27.02.2021 00:39

Na krytki

27.02.2021 00:38

Ni a woleja ni z podbitki bus nadaje sie na kartki marcin dorabia jako zigolak
POL ESPARGARO

27.02.2021 00:35

Jest ą ę na masbraro niech kto stanie przed pierwszym nosem rano czy z jego pokoju kto ciekawy niewychodzi,,ty michu (usunięte przez administratora)
Sebastian Vettel

27.02.2021 00:31

Sznela vaita busa do krowy pchaj ta wyczysc te supreme z siedzen
MARC Marqez

27.02.2021 00:29

Niech (usunięte przez administratora) olej wymieni no majid razem ze slonecznikowym a reszte upycha na parku
Jorge Lorenco

27.02.2021 00:27

No kawał (usunięte przez administratora) bo obroty to ciagnie na maksa w tym busie ta parszywej gnida esemanska
Valentino Rossi

27.02.2021 00:25

Niech tak szybko nie jezdzi bo mu tarcze pierdolno wty odratarowanej skorupie narazie sa do wymiany amortyzatory of ruchania (usunięte przez administratora) na tylnich aiedzeniach
Shumacher

26.02.2021 23:57

Ty kolego widziale jak jezdzi nastepny bedzie busa Klein ale ten po trzezwemu
Alach agbar

26.02.2021 23:54

A moze chce marcin skonczyc jak dawid duzo osub wie gdzie sa przewody chamulcowe w samochodach , jedno ciecie I prosto w zakrecie
Tinki winking

26.02.2021 22:05

Co zaproblem do biura z MASBRE prowadzi tylko jedna droga mozna na niego zaczekac
Wruzka Romania

26.02.2021 20:39

Marcin ale te twoje tyle siedzenia sa wygodne dawno niemialem takiego orgazmu????????????????????????????????⚰????????????????
MARCIN przeltywacz cudzych zon

26.02.2021 18:48

Work and Stay hotel pokuj 801

26.02.2021 18:45

I tresuje nowy kordynator ludzi zeby np prubowaliscie zrezygonowac zwyszych czepkow no z zielone I czerwonego czy w niektorych prxypadkach niebieski

Zostaw merytoryczną opinię o Jupiter