Krys-And - Piekarnia - Szymańscy K.A.

Bydgoszcz

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 146 ocen.

Krys-And - Piekarnia - Szymańscy K.A.
3 146 6 1

Opinie o Krys-And - Piekarnia - Szymańscy K.A.

Były pracownik

(usunięte przez administratora) Wielki prezes (usunięte przez administratora)który nie potrafi ogarnąć firmy. Pani siedząc w biurze beszczelna potrafi tylko krzyczeć na pracowników. Wypłat nie ma na czas ale oczywiście twierdzą że przelane. Przelane a nie ma dziwne co? A wymagania mają nieziemskie. Nie wolno usiaść przez 12 godz pracy. Szkoda ze nie zaznaczyli kiedy Panie moga zjeść śniadanie. Tylko wszystko pod siebie a nic od siebie. Nikomu nie polecam trafić do tej firmy

A
@Były pracownik 10.11.2018 11:19

Dziwne. To co jest napisane to bzdura. Byłam pracownikiem przez 5 lat. Nigdy nie spotkałam się z tym, że nie można usiąść i zjeść śniadania, napić się kawy czy herbaty. Wypłata dzień po terminie - można przeżyć. Dlaczego nikt nie napisze o premiach. Najlepiej oczerniać. Dajcie chłopakowi żyć. Jest jeszcze młody. Nie podoba się to idźcie gdzie indziej. Ja tak zrobiłam i ok.

Były pracownik
@Były pracownik 10.11.2018 11:19

Premie jakie premię. Ponad trzy lata tam pracowałam i nigdy w życiu premi nie dostałam. Jak była p. Basia to było ok A już później coraz większy (usunięte przez administratora) się zrobił. Zawsze na święta było ciasto chleb A teraz nic zero. W tłusty czwartek nawet jednego paczka nie dostały Panie.

Zuza

Zuzia , pracowałam u Pana Szymański, byłam w szoku to co zostałam w piekarni i cukierni.. Karaluchy, brud, smród, kocie szczyny. Szymański oszukuje na wypłacie. Przyjmuje na lewo. Brak, środków czystości i i fetor. Produkuje nielegalnie kanapki w skandalicznych warunkach. Przyjmując obiecuje złote góry aby tylko ktoś został i robił kanapki!!!! Ponizanie i wulgaryzmy, kulawą, (usunięte przez administratora) wynocha, a ja (usunięte przez administratora) to tylko maleńka próbka jedynych umiejętności Szymańskiego i brygadzisty Adama i jego zastępcy Mirka. Ty stara (usunięte przez administratora) pierdół y pijaku..... to jedyne umiejętności zastępcy brygadzisty Mirka do piecowego Krzysztofa, którego chciał pobić!!!! Zbieranie upadłego ciasta z podłogi i wrzucanie do ciasta!!!!! Jeżeli chcecie być zdrowi nie kupujcie nic od Szymańskiego!!!!!!

Uprzejma

No cóż w dużym skrócie Banda oszustów. Zwlekaja z wyplatami, ludzie masowo odchodzą na zwolnienia lekarskie. Żeby było śmiesznie to tych co zostali oszukują twierdząc że mają się nie martwić a potem każda zapierniczac po 12h dziennie. Właściciel wyglądany cwaniak. Nie polecam tej firmy nikomu na szczęście szczęście dla mnie to juz historia.

Odpowiedź
@Uprzejma 21.09.2018 17:51

Czy Uprzejma wie gdzie w ogóle pracowała? Chyba nie za bardzo.

uprzejma
@Uprzejma 21.09.2018 17:51

proponuję założyć portal i wystawiać opinie o pracownikach, szczególnie o tych byłych, może będzie to cenna wskazówka dla innych pracodawców kogo nie zatrudniać, bo łatwo komentować siedząc na kanapie, gorzej dobrze pracować; bo dlaczego można oczerniać pracodawcę a pracownika nie?

Administrator

Posiadasz najnowsze informacje dotyczące poziomu wynagrodzeń w Krys-And - Piekarnia - Szymańscy K.A.? Twoja opinia może okazać się ważna.

zzz

szkoda

Administrator

Czy dysponujecie informacjami o tym, co aktualnie dzieje się w Krys-And - Piekarnia - Szymańscy K.A.? Od dłuższego czasu nie pojawiła się żadna opinia związana z warunkami pracy w firmie.

patryk szym.....

patryk ty jesteś jeszcze tan czy już jesteś totalnym bankrytem?

Klara

Chyba się komuś coś pomyliło?

Administrator

Zachęcam osoby, które są zatrudnione w Krys-And - Piekarnia - Szymańscy K.A. o opisanie aktualnej sytuacji panującej w tej firmie. Jak w tym momencie wyglądają warunki zatrudnienia? Czy pracodawca organizuje swoim pracownikom szkolenia podnoszące ich kompetencje?

Byly pracownik
@Administrator 05.02.2018 08:38

Firmy Krys-And już niema nie istnieje

anonim

(usunięte przez administratora)

HAHAHA

Firma Krys-And jest w upadłości. Tej firmy już nie ma.

jezus jest duchem mozesz wstapic do nieba wlascici

sowie przewinalem ze ciasta na stewi by sprzedawal ten co ma pieniadze to wybierze takie ciasto i madry a ten co zachoruje na raka i sie wyleczy on niekupi juz ciasta na tanszym cukrze a przez na stewi to kupi i cukrzyk madry i bogaty to sa firmowe cukiernie maja bogatszych klientow to jest jedna sprawa ze mu dobrze radze tylko sie zareklamuja na bilbordach sie dowiedza cukrzycy i smietanka miasta a druga sprawa to przewinalem temu z pizzeria twoje smaki zeby robili pizze na mace przennej i na orkiszowej ta jest dobra dla serca chroni przed cukrzyca chyba przed rakiem jest niedojzaly orkisz bo przez pizza jest szkodliwa bedzie mial chetnych pewno na lepsze ciasto to predzej cukrzyk kupi itd oni beda wiedzieli ze to lepsze a ta make to przez kupia z mlynow w podobnej cenie co zwykla pszenice bo bedzie coraz wiecej chorych i pewno coraz mniej klientow na ciasta te z aptek juz pewno walcza zeby tej szczepionki niewporwadzic dla cukrzykow bo oni z lekow maja a przez cukrzyk mosi unikac pszenicy jak ognia i cukru to bedzie dobra maka moze do ciasta i mniejsze prawdopodobienstwo ze ludzie zachoruja na raka i cukrzyce

s-1

hej co nic nie piszecie ...bark wam słow na to co się wyrabia w tej firmie?

rysio 8

ha ha ale ktoś kierownikowi dociol widać ze niema gpsa;) , niema skoro ma takie problemy finasowe , ale robciu niemartw się trzymamy kciuki twoja dawna kadra , którą tak gnębiłeś pajacu...

rysio 8

ha ha ale ktoś kierownikowi dociol widać ze niema gpsa;) , niema skoro ma takie problemy finasowe , ale robciu niemartw się trzymamy kciuki twoja dawna kadra , którą tak gnębiłeś pajacu...

shoping quen

basiu kogo teraz kontrolujesz? niemajac roboty ogłoszenia w exspresie? twoimi eskspedientkami, które z pogarda traktowalas teraz mała Terenia rzadzi i ciesz się ze nietoba zawsze młody Prezes mógł Cie zdegradować...los się zemscił

driver

i co kierowniku Ow....wski... ????już nie siedzisz na gpsie ?...;) i niekablujesz na kierowcow:) zajamnij się robota i zacznij te dlugi splacac a masz co robic.... masz.... good luck

Zuzanna

Czy ktoś z forumowiczów może opisać swoje doświadczenia związane z pracą w Krys-And - Piekarnia - Szymańscy K.A.? @realista - co masz na myśli pisząc, że "tam już nikogo nie ma"? Dlaczego tak uważasz? Czy możesz napisać więcej na ten temat? Każda merytoryczna informacja będzie cenna dla osób, które są w trakcie poszukiwania pracy.

no wlasnie

I CO BASI JUZ NIE MA A STRACH POZOSTAL HE HE

Zuzanna

@4r4czy często zdarzają się takie opóźnienia w wypłacaniu wynagrodzeń? Od kiedy tak wygląda sytuacja w firmie? Czy do tej pory już je otrzymałeś?

no wlasnie
@Zuzanna 22.06.2017 13:29

mysle ze przy obecnej polityce firmy niezrozumialych decyzjach popatrzcie na wystroj sklepow fartuchy ekspedientek itp itd bedzie lipa po calosci idzie lato a wiadomo dobrze jaki jest wtedy obrot ale moze sie myle to moje zdanie niektorzy wierza w powrot imperium jakim firma byla 20 lat temu otworzcie oczy ludzie gratuluje optymizmu ps brak wpisow na tym forum jest dla mnie niezrozumialy podobno pan P ma juz autora wpisow namierzonego slysze dzwiek kajdanow halas helikoptera kolujacego nad ma nedzna lepianka wichrzyciela ha ha nie chodzimi o rewolucje ale o merytoryczna dyskusje na tym forum ktore kiedys kiedys bylo naprawde prezne i pozwalalo kazdemu sie wypowiedziec na kazdy temat ale ja nikogo nie zmusze do tego przeciez pozdro dla garstki fajnych normalnych ludzi z ktorymi mialem okazje pracowac koncze bo wolaja na kolacje w alcatraz.....

4r4

i co znow opoznienia w platnosci wynagrodzenia za maj i kompletna cisza na forum zal.........

Zuzanna

@PAJA a co Ty możesz powiedzieć na temat tego jakim pracodawcą jest Krys-And? Dla osób, które zastawiają się nad pracą w firmie bardzo cenne będą merytoryczne i rozwinięte wypowiedzi. Jakie są plusy i minusy pracy tutaj?

Zuzanna

Jak obecnie wyglądają warunki zatrudnienia w firmie? Na jakie benefity mogą liczyć pracownicy? Chętnie bliżej poznamy Wasze doświadczenia z pracy w firmie.

poiuytrewq

co tam nie ma odwaznych zeby pisac co tam sadzicie o obecnej sytuacji

PAJA
@poiuytrewq 29.03.2017 11:08

A Tobie również brakuje odwagi ze prowokujesz innych do pisania a sam lub sama jest cicho ???

QWERTYUIOP

i CO ZNOWU TO SAMO 10 BYL I TEN SAM SCHEMAT WYPLATA NA RATY OBIETNICE ZE SKLEPY BEDA WYGLADAC JAK U SOWY HA HA HA MARZENIA O POTEDZE ALE LUDZIE BOJA CZY NIE CHCA TU PISAC OBUDZCIE SIE I ZASTANOWCIE CZY JEST SZANSA NA WYJSCIE Z TEGO GLEBOKIEGO KRYZYSU ZAPRASZAM DO DYSKUSJI

abc

Przepraszam, ale czegoś tu nie rozumiem ciągle narzekania jeżeli komuś coś nie pasuje to droga wolna siła nikogo tu nie trzyma, a co do niektórych Pań za ladą to naprawdę jest to porażka

qwerty
@abc 15.02.2017 18:45

ludzie sie ludza ze jeszcze odbije sie to wszystko od dna ze bedzie lepiej ale od jutra praktycznie same sklepy firmowe zostaja produkcja plus minus 40 procent mniejsza niz miesiac temu stary juz jezdzi skoda fabia!!!!!!!!!!! po pani przez bardzo male b a ona seicento powozi mysla ze jak zwolnia pare osob a przy tej sprzedazy ktora bedzie to nieuniknione to nadrobia tym sposobem wszystko chyba lubia lema i ogolnie fantastyke pozdro dla normalnych ludzi w tej dawno dawno temu firmie ps jak upadnie to na pewno bedzie mial darmowa reklame w gazecie

ona
@abc 15.02.2017 18:45

Nic dziwnego że mają problemy z płaceniem skoro większość klientów omija te cukiernie z daleka wredne babsztyle stojące za ladą odstraszają klientów nie odróżniające tortu na śmietanie od tortu z kremem śmietankowym i róży z masy cukrowej od róży z marcepanu a i sam piekarz chyba nie wyspany zamiast lat napis "lax" gratuluję takiej załogi .

Po prostu NICK

Widzę że w mojej dawnej firmie nie najlepiej... W zasadzie nic się nie zmieniło od czasów mojego zatrudnienia, przepracowania 9 lat i 3 lata po moim odejściu. W zasadzie jest chyba jeszcze gorzej... Ostatnio chciałem kupić pieczywo w firmowym sklepie. Okazało się że nie istnieje. Ta sama sytuacja w kilku innych firmowych sklepach. Śladu po nich nie ma. Widać sporadycznie jeżdżące trupy z logo firmy. Pozdrawiam kolegów z fur i kolezanki ze sklepów. Miło wielu z Was wspominam i jeszcze nieraz zdarza mi się z niektórymi spotkać choćby przelotem. To byla fajna praca nie licząc nieludzkich godzin pracy, wyzysku po godzinach, mega niskiej pensji, braku socjalnego przez cały okres zatrudnienia i tych zakazanych ryjow z biur

paja

witam wszystkich dzisiaj 10 dzien wypłaty :) albo jednej z rat wypłaty: ) piszcie czy cos wogóle laski dostałyście

tak

tak to jest dobra firma wyplata na raty nadgodziny nieozusowane i zanizone brak jakiejkolwiek organizacji sklepy wystroj jak za gierka panie ktore przeszly z ziarenka brak kultury prezencji tak ok 90 procent tych gwiazd auta ktorym woza towar totalne trupy co chwile jakis sciagaja na lince na fabryke nie piszecie ze strachu czy jak ze wielce czcigodny pan SZYMANSKI bedzie mial sprawe w sadzie o nieterminowe placenie wyplat ale niektorzy sadza ze firma sie podniesie z dna ha ha ha ha pozdro dla TOMKA W. szkoda ze nie pracuje juz byl za normalny na ta pozal sie boze firme krzak dlaoptymistow niedlugo 10 moze zaplaca w calosci...............

Sprzedawca

Do szefostwa Panie prezesie wyplata za wynagrodzenie za przepracowany miesiac nalezy sie 10 kazdego miesiaca a nie 14 tak jak to bylo w tym miesiacu nie interesuje nas wyplata na raty za 500 zl to niech pan oplaci rachunki 10 nikt nic nie mowi ale kazdy ma dosyc prowadzenie zeszytow liczniki a gdzie w tym wszystkim jest czas na klienta z miesiaca na miesiac coraz wiecej bzdur do uzupelniania .Nadchodzi grudzien mam nadzieje ze wyplata bedzie w calosci bo za 500 zl niech pan Szymanski sobie planuje swieta .Prawda jest taka ze za pozno zeby szukac oszczednosci trzeba to bylo zrobic 10 lat temu.

fit

Dobrze, że atmosfera u nich opiera się na przyjacielskich relacjach.

Zostaw opinię o Krys-And - Piekarnia - Szymańscy K.A. - Bydgoszcz

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Krys-And - Piekarnia - Szymańscy K.A.