EJOT POLSKA Ciasna

• Łagiewniki Wielkie

3. Opinie o pracodawcach Ciasna
  5. Opinie o EJOT POLSKA Sp. z o.o. Ciasna

Opinie o EJOT POLSKA Ciasna Ciasna

Nie przegap nowości o EJOT POLSKA Sp. z o.o. Ciasna!

Wera

14.05.2018 19:10

Czy ktoś może mi udzielić informacji dot. zatrudnienia w tej firmie? Czy praca jest na zmiany i jak z zarobkami?
    Khada

15.03.2018 05:46

Witam czy ktos wie czy na chwile obecna jest mozliwosc przyjecia sie do Ejotu w Ciasnej jakl fizyczny. Niestety chyba musze znow szukac nowego zatrudnienia bo firma w ktorej pracuje zaczyna przypominac przewezajaca sie szyjke od butelki
    AW

16.03.2018 13:57

Witam. Proszę złożyć CV drogą elektroniczną na adres [email protected] lub osobiście w sekretariacie. W miarę potrzeby każda aplikacja jest brana pod uwagę. Pozdrawiam
    Alif

26.02.2018 22:10

Czytając komentarze oraz mając prawdziwą wiedzę co się dzieje w firmie EJOT trudno uwierzyć, że takie opinie wyraża rzeczywiście jakiś pracownik. Pracowałem w kilku dużych przedsiębiorstwach i warunki pracy w firmie EJOT są naprawdę dobre. Firma dynamicznie się rozwija, więc i pracy jest dużo ale właśnie dzięki atmosferze, jaka panuje-chce się pracować. Nie znam drugiego takiego pracodawcy, który daje takie możliwości rozwoju.
    jORACHE

14.02.2018 08:25

Atmosfera fatalna, zarobki fatalne a dyr handlowy to bufon do potęgi. Wyzsk ludzi na stanowisku PH - nie polecam.

01.02.2018 16:53

Nie polecam wyzysk Niemców na polakach, fatalna atmosfera
    Oooo

19.01.2018 09:21

Wyzysk typowa niemiecka foremka na wschodzie Europy. Zarobki bardzo niskie nie polecam.
    marcin

21.11.2017 11:57

Witam aplikuję do tej firmy na przedstawiciela , czy ktoś może się podzielić informacjami jakie są warunki finansowe i ogólnie szefostwo atmosfera. Za odpowiedź dziękuję.
    Ludek

30.11.2017 20:28

Na jaki region rekrutują?
    les

21.04.2017 23:42

szukaja bo czasy sie zmienily i to pracownik jest teraz gora i stawia wymagania,oni mysla ze beda dyktowac warunki jak kiedys bylo,bardzo dobrze ze to sie zmienilo

Kontakt - EJOT POLSKA Sp. z o.o. Ciasna

Jeżowska 9 42-793 Ciasna

Branża główna: Materiały i narzędzia budowlane

FacebookIconLinkedinIcon
    Stan

05.04.2017 11:45

Chyba nikomu się nie udało bo nadal szukają.
    jack

05.03.2017 13:43

ja slyszalem same poytywne informacje o firmie i jej produktach,handlowcy pracuja lata juz tylko na Pomorzu jakos szczescia do Handlowca nie maja,ale ide w czwartek na spotkanie z Panem Jackiem mam nadzieje ze sie uda:)
    Stan

28.03.2017 10:57

I jak udało się?
    Piotr

07.02.2017 18:35

Witam chcę w tym zakładzie podjąć pracę czy warto tam się zatrudnić na stanowisku operatora maszyn? Da się w tej firmie zabronić?
    ranger

12.01.2017 21:20

niby niemiecka firma a w Ciasnej płacą jak na wschodzie i jeszcze ten dyrektor który mnie przyjmował to cwaniak próbował mnie już na początku zastraszyć. Nie ładnie!

25.10.2016 12:32

AB

27.10.2016 09:06

Witam Pana Proszę o kontakt. Nie przypominam sobie takiej sytuacji. AB.
    jam

08.12.2016 22:04

nie znam dyr. handlowego, znam prezesa, jezeli bedziecie mieli okazję pracować pod kierownictwem prezesa to tylko pozazdroscić, ja już jestem chyba za stary (takie przynajmniej mam wrażenia z rynku), a szkoda bo popracowałoby się jeszcze ...
    kasia

28.04.2016 10:50

jeszcze na poczatku roku była u nich rekrutacja na stanowisko jako Doradca Techniczno-Handlowy i do wszystkich miast szukali, bo do Bydgoszczy, do Lublina, a teraz jest cisza, nie wiem czy juz nie rozwijają się czy planują moze nową strategię dla firmy jednak.
    REKRUTOWANY

09.05.2015 06:43

Miałem przyjemność uczestniczyć w rekrutacji oto moje spostrzeżenia: - Dyr Handlowy będący na spotkaniu pod Warszawą z jeszcze jednym przedstawicielem firmy nawet się nie przedstawił. Rozmowę prowadził z pozycji kogoś lepszego, lepiej wykształconego, nawet do tego stopnia, że robił aluzję do mojego zdjęcia w CV. Trochę bufonowaty i myślę, że współpraca z taką firmą i z nim na dłuższą metę nie przyniosła by dobrych efektów. Poznałem kiedyś prezesa na targach spoko facet profesjonalny, dobry handlowiec .... Moja opinia o produktach i atmosferze w EJOT na 4 oprócz dyrektorka zachowującego się nadal jak przedstawiciel handlowy Fishera w latach 2003-2006
    max

25.01.2013 15:16

czy warto zatrudnic sie w tej firmi? chcialbym zostac przedstawicielem handlowym

Zostaw merytoryczną opinię o EJOT POLSKA Sp. z o.o. Ciasna