E NET PRODUCTION Sp. z o.o.

3.2 Dodaj merytoryczną opinię
baner wywiady

Opinie o E NET PRODUCTION Sp. z o.o.

Derril

Czy ktoś z Was się orientuje czy nadal szukają programistów PHP? Mam kichę w obecnej pracy, a wiele dobrego słyszałem o ENP.

Blair

Ekipa super, ale tempo spore, nie ma czasu na lenia. Zobaczymy czy płaca i bonusy będą adekwatne do pracy. Ale szef wydaje się być wporządku wiec narazie luzik. Czas pokaze

hubertus

Lena - a z jakimi stawkami mozna sie liczyc na frontend developera?

majsterklepka

czasem troche chaosu jak to w IT bywa, ale praca mi pasi i jest spoko. Klienci to jedne z najbardziej znanych marek, więc jest się czym chwalić. Wiadomo nie wszystkim zawsze da się dogodzić, ale takie jest życie. Dla mnie 4 plus, chodz w sumie to głupkowate oceniac pracodawce na takim portalu. :)

brak
Przebieg rekrutacji

Cały proces odbył się w bardzo miłej i koleżeńskiej atmosferze. Rekrutacja odbyła się wręcz wzorowo. Same konkretne informacje na temat dnia, kiedy otrzymam odpowiedź z wynikami rekrutacji oraz same konkretne odpowiedzi na wszystkie pytania z mojej strony. Po rozmowie rekrutacyjnej w każdej chwili nie zależnie od dnia, kiedy potrzebowałem dodatkowych informacji otrzymywałem odpowiedź zwrotną jeszcze tego samego dnia, często praktycznie w ciągu kilku minut :) Po pozytywnej rekrutacji otrzymałem również wszystkie potrzebne informacje od działu HR. Pani Izabela z działu rekrutacji oraz osoby z działu HR wykonały naprawdę świetną robotę! Ogólnie proces oceniam na 6+. Serdecznie polecam :)

Pytania

Pytania techniczne związane z stanowiskiem oraz z kompetencjami miękkimi i twardymi.

• Poziom rozmowy:
  • Rezultat: Dostałem pracę
Yoda

@Programista, @balors: PHP to oczywiście podstawa. Engine oparty jest o Symfony2 + MySQL Dodatkowo wykorzystywanych kilka doatkowych technologii takich jak RabbitMQ, ElasticSearch, Redis.. Opowiadać można by długo, natomiast jeśli chcecie się dowiedzieć więcej to możecie uderzać na rekrutację która wystartowała na Programistę PHP oraz Frontend Developera na Pracuj PL

balors

W sumie też byłbym zainteresowany, wiem że na pewno na PHP się robi, ale nic więcej nie wiem @Programista, dobrze, że przynajmniej oferują umowę o pracę i szkolenia

Programista

@Yoda mozesz powiedziec cos wiecej na temat technologii na jakich pracują programiści u Was?

Yoda

@kooks to zależy co taki absolwent potrafi. Zdarzało się ze nawet studenci byli zatrudniani z bardzo pozytywnym efektem. Wysyłaj cv jeśli czujesz że jesteś na niezłym dobrym poziomie.

takjest

@up jest Jak piszesz.

Yoda

Faktycznie, ostatnie miesiące były dość pracowite ze względu na domykane projekty. Aktualnie według mnie - z perspektywy osoby która tu pracuje ostatnio sytuacja się rozluźniła. Zarobki ok. Socjal też. Praca na fajnym frameworku. Polecam dla wszystkich ambitnych, którzy chcą się nauczyć czegoś nowego oraz szukają stabilnego zatrudnienia. Wiem że lada moment ma ruszyć rekrutacja.

Zorro

A i potwierdzam ruszyła rekrutacja, dopiero co leaderowie przekazywali informację, że firma szuka webcoderów i programistów, na razie na gębę. Trzeba pisać na praca@enp.pl

Zorro

praca ciekawa i przy wymagających projektach, i z dużymi firmami ,spokojnie do polecenia, w tej chwili wspolnie rozwijamy jeden produkt silnik ecommerce , ktory wdrażamy i utrzymujemy i rozwijamy , jeśli kogoś interesują projekty związane ze sprzedażą internetową to jest właściwe miejsce pracy, jeśli nie to raczej odradzam bo 90% pracy w tej firmie to właśnie takie projekty - ecommerce. Dodatkowo opieka medyczna i ubezpieczenie , zarobki ok.

Wymiatacz

W firmie już jestem prawie rok i nadal twierdze firma zajefajna , płaca bardzo dobrze , wiem że uruchamiaja rekrutacje na programistów i webcoderów , ja polecam bardzo, to jest moje miejsce na następne kilka lat , a później się zobaczy.

Wymiatacz

ile ludzi tyle opini- w każdej pracy sa plusy i minusy. Poza tym nie ma ludzi idealnych i dla kazdego co innego jest priorytetem. Jezeli ktos optymistycznie podchodzi do sprawy to i wspołpraca wyglada inaczej, a jesli ktos szuka problemu to zawsze go znajdzie. kwestia nastawienia!!

abzibzi

Jeżeli chodzi o programistów to ostatnio więcej osób odchodzi niż przychodzi.

Tunia

Firma fajna mój chłopak w niej pracuje. Dobrze zarabia i jest zadowolony.

Marconii

Epoal jeśli ty jesteś jednak z poza granic enetu to już trudniej, wal na paca@, tam Z Toba beda gadać. Popytaj swich ziomkow o teścik ;)

Marconii

Kolego jak jestes pracownikiem enetu i jesteś dobry a z tego co wiem tylko tacy już tu zostali to wal jak w dym do przełożonego , tak jak Ci pisałem rozwijam sie i chce wiecej zarabiać i zarabiam, nie ma sie czego bać :) o internet to ja bym sie tak nie martwił chyba jest na poczatku drogii rozwoju :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ,Ps coś tyrobił w sylwestra ze piszesz o 1:30:)

Marconii

Zgadzam sie z kolegą obiektywnym , i popieram , mi sie podoba wiec tu pracuje, inne firmy oboko sa i beda pewnie też co niektorym leoiej zapłaca, w koncu tu nie daleko mieszka jakieś 4 500 000 ludzi, zarobki spoko i cały czas ( do góry- mówię za siebie) , socjal ok.

Obiektywny

Witam , polecam bardzo, firma jest wymagająca to prawda, ale jasno trzeba powiedzieć czym się zajmuje, wiec wdraża systemy ecommerce , ale przede wszystkim zajmuje się ich utrzymaniem, opieką 7 dni 24h , no i w takiej pracy czasami pracuje się pod presją , takie marki jak mediaexpert, mediamart, electro, wkruk, saturn , kler, samsung, hp, ispot, vistula są wymagające, jeśli ktoś nie akceptuje takiej pracy, to tu nie ma czego szukać, jeśli ktoś chce dołączyć do dynamicznego zespołu to tak jak pisałem , polecam brdzo, jeśli nie to pewnie w Katowicach jest wiele innych firm, coś sobie jeszcze przypomniałem jak ja się zatrudniałem to nikt nie obiecywał mi, że praca bedzie wyglądać inaczej.

Zostaw merytoryczną opinię o E NET PRODUCTION Sp. z o.o. - Katowice

Możesz oznaczyć pracodawcę w treści opinii wpisując znak @ np: @Pracodawca

• Jak się pracuje w E NET PRODUCTION Sp. z o.o.?

Zobacz opinie na temat firmy E NET PRODUCTION Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 13.

• Jakie są opinie pracowników o pracy w E NET PRODUCTION Sp. z o.o.?

Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 6, z czego 6 to opinie pozytywne, 0 to opinie negatywne, a 0 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!

• Jak wygląda rekrutacja do firmy E NET PRODUCTION Sp. z o.o.?

Kandydaci do pracy w E NET PRODUCTION Sp. z o.o. napisali 4 opinii na temat procesu rekrutacyjnego. Zobacz szczegóły tutaj.

E NET PRODUCTION Sp. z o.o.
Przejdź do nowych opinii