Czy ktoś z pracowników chciałby wypowiedzieć się na forum o E NET PRODUCTION Sp.z o.o. w sposób merytoryczny i prawdziwy? Pamiętajcie, że takie wypowiedzi pomagają dużej liczbie osób.
@tylko-nie-etat Być może ktoś zainspiruje się Twoją radą, ale proszę już, abyś zaczął wypowiadać się na główny temat tego wątku. Nie wiemy też właściwie, jakie są konkretnie Twoje powiązania z firmą E NET PRODUCTION. Byłeś tam kiedyś zatrudniony i postanowiłeś sam odejść?
Jak dobrze się w firmie pracuje to i nie macie ochoty na pisanie?
@Były pracownik - jeśli jakiś komentarz został usunięty oznacza to, że został on zarchiwizowany przez administratora za naruszenie zasad regulaminu. Oczywiście, serwis ten służy do zostawiania opinii na temat firmy jako pracodawcy oraz jest platformą umożliwiającą wymianę informacji między pracownikami firmy, jednak komentarze muszą spełniać zasady regulaminu. Jeśli uważasz, że Twój komentarz został usunięty niesłusznie bardzo prosimy o poinformowanie o tym naszego administratora pod adresem: admin@gowork.pl Więcej o procedurze procedurze reklamacji znajdziesz w treści regulaminu w §10.
To niech ten zanowny pracodawca napisze ILE jest w stanie zaoferować NETTO na umowęo pracę dla dobrego programisty. Najlepszy jest jeden z powyższych postów "PODOBNO" szef samsunga, "PODOBNO" słyszał, że "PODOBNO" gratulował. Dobre sobie!
Cały proces odbył się w bardzo miłej i koleżeńskiej atmosferze. Rekrutacja odbyła się wręcz wzorowo. Same konkretne informacje na temat dnia, kiedy otrzymam odpowiedź z wynikami rekrutacji oraz same konkretne odpowiedzi na wszystkie pytania z mojej strony. Po rozmowie rekrutacyjnej w każdej chwili nie zależnie od dnia, kiedy potrzebowałem dodatkowych informacji otrzymywałem odpowiedź zwrotną jeszcze tego samego dnia, często praktycznie w ciągu kilku minut :) Po pozytywnej rekrutacji otrzymałem również wszystkie potrzebne informacje od działu HR. Pani Izabela z działu rekrutacji oraz osoby z działu HR wykonały naprawdę świetną robotę! Ogólnie proces oceniam na 6+. Serdecznie polecam :)
Pytania techniczne związane z stanowiskiem oraz z kompetencjami miękkimi i twardymi.
Poziom rozmowy:
- Rezultat: Dostałem pracę
Dopiero zacząłem tutaj pracę, ale powiem szczerze że dużo już udało mi się zobaczyć jak pracuje firma. Dla mnie rozwój osobisty oraz atmosfera w firmie na duży plus. Dużym atutem jest to że mam możliwość zobaczenia "od kuchni" zaawansowanych rozwiązań jakie są tutaj wdrażane Dzięki czemu rośnie też moje doświadczenie. Polecam niezdecydowanym.
Trochę już tutaj siedzę i mogę potwierdzić, że jest spoko. Praca ciekawa, przy dużych, rozpoznawalnych produktach. Fajnie dobrani ludzie do zespołów i co ważne nie panuje tutaj atmosfera korpo. Możliwość szkolenia i rozwoju to dodatkowy plus dla tych osób, które stawiają na rozwój. Firma otwarta na nowe technologie, co pozwala być na bieżąco z nowymi trendami. I teraz chyba informacja, która zainteresuje większość - wynagrodzenia naprawdę na dobrym poziomie oraz podwyżki po spełnieniu ustalonych kryteriów. Polecam!
Pewnie, że sa atrakcyjne warunki wynagrodzenia dlatego ich oferty pracy są tak popularne. Zastanawiam się tylko czy jest szansa na to, zeby teraz znaleźć pracę.
No ba
hejka, czy wiecie może czy potrzebują w E NET PRODUCTION programistów Java?
jakie obecnie są stawki na froncie?
Moge polecić z czystym sumieniem, kasa na slasku jedna z leprzych , co chcialem mam, co do podwyżek , regularnie co 6miesiecy , po spełnieniu ustalonych punktow rozwoju, ja wszystkich nie dotrzymałem, a podwyżke dostałem:), rozwoj jest , pracy dużo , ale jakoś nie widziałem przesiadujacych w firmie, stresu troche jest jak sie robi dla ecomow robiacych po pare baniek dziennie , ale w poprzednich firmach nie było mniej, dla zainteresowanych jestem programistom z 8 letnim doświadczeniem. Do lekarza chodze do medicoveru, fundowanego przez firme.niech moc bedzie z wami.
Dzieki wszystkim za info:) ja tez chce tam aplikowac bo kumpel ktory tam robi mowi ze lepszego doswiadczenia nie znajde nigdzie na Slasku, a moze i w Polsce:)
Z tego co wiem co szukają phpowców i koderów. Ofert jest trochę, więc do dzieła!
W jakiej technologiach tam się pracuje? Może ktoś coś więcej powiedzieć?
Hej, czy nadal szukają tam programistów PHP? Rozglądam się za czymś nowym.
Ostaatnio duzo pozytywnych zmian, silnik na ukonczeniu i glownie rozwoj. Fajnie ze wlasne rozwiazanie maja, mega duzo wiedzy z zewnatrz i wewnatrz. Dla mnie na mocne 4 szczegolnie, tempo tez sie uspokaja i coraz wiecej szkolen. Zachecam do spróbowania bo warto.
Czy ktoś z Was się orientuje czy nadal szukają programistów PHP? Mam kichę w obecnej pracy, a wiele dobrego słyszałem o ENP.
Ekipa super, ale tempo spore, nie ma czasu na lenia. Zobaczymy czy płaca i bonusy będą adekwatne do pracy. Ale szef wydaje się być wporządku wiec narazie luzik. Czas pokaze
Lena - a z jakimi stawkami mozna sie liczyc na frontend developera?
czasem troche chaosu jak to w IT bywa, ale praca mi pasi i jest spoko. Klienci to jedne z najbardziej znanych marek, więc jest się czym chwalić. Wiadomo nie wszystkim zawsze da się dogodzić, ale takie jest życie. Dla mnie 4 plus, chodz w sumie to głupkowate oceniac pracodawce na takim portalu. :)
Jak się pracuje w E NET PRODUCTION Sp. z o.o.?
Zobacz opinie na temat firmy E NET PRODUCTION Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 10.
Jakie są opinie pracowników o pracy w E NET PRODUCTION Sp. z o.o.?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 5, z czego 5 to opinie pozytywne, 0 to opinie negatywne, a 0 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!
Jak wygląda rekrutacja do firmy E NET PRODUCTION Sp. z o.o.?
Kandydaci do pracy w E NET PRODUCTION Sp. z o.o. napisali 4 opinii na temat procesu rekrutacyjnego. Zobacz szczegóły tutaj.