E NET PRODUCTION Sp. z o.o.

3 Dodaj opinię
E NET PRODUCTION Sp. z o.o.
3 75 79 5 1

Opinie o E NET PRODUCTION Sp. z o.o.

Filtruj opinie po kryteriach:

Olekk
 Opinia

Wiecie coś na temat benefitów jakie oferują? Dają coś ?

Pomocna?
TakNie
ABC
 Opinia
@Olekk 26.06.2019 15:47

Dają, dają ???? z tego co kojarzę to mieli jakieś pakiety zdrowotne, ubezpieczenie na życie i chyba coś jeszcze ale już nie pamiętam...

Pomocna?
TakNie

Pracodawca

 Opinia
@ABC 01.07.2019 15:16

Oferujemy naszym pracownikom benefity zdrowotne (Medicover) oraz ubezpieczenie na życie (Warta). Dodatkowo każdy pracownik, po okresie próbnym ma dostęp do m.in: - karty sportowej OK System, - lekcji języka angielskiego z native speakerem, - udziale w partnerskim programie zniżkowym jednego z naszych klientów. Warto również dodać, że finansujemy szkolenia i udział w konferencjach naszym pracownikom, czy wyjścia integracyjne zespołów. Jeśli jesteś zainteresowany i chcesz poznać więcej szczegółów odnośnie pracy w ENP, to zapraszamy do kontaktu pod adresem: rekrutacja@enp.pl

Pomocna?
TakNie
Ted
 Opinia

Czy ktoś z komentujących wie coś o rekrutacji w ENP? Szukają kogoś teraz?

Pomocna?
TakNie

Pracodawca

 Opinia
@Ted 13.06.2019 16:05

Dziękujemy za Twój komentarz. Obecnie prowadzimy rekrutację głównie na stanowiska: PHP developer (junior, mid, senior) i Frontend developer (mid, senior). Czasami poszukujemy również osób na stanowiska takie jak IT Project Manager, czy E-commerce System Consultant. Jeśli jesteś zainteresowany i chciałbyś dowiedzieć się więcej to prosimy o kontakt mailowy (rekrutacja@enp.pl) oraz zapraszamy na naszą stronę http://www.enp.pl, gdzie znajdziesz naszą broszurę rekrutacyjną z informacjami o naszym procesie. :)

Pomocna?
TakNie
Dev
 Opinia

Pracowałem jakiś czas w enp i miło wspominam ten czas. Pracy jest dużo, czasami jest stres i gonią terminy, ale praca w ecommersie taka już jest. Miałem możliwość pracować z naprawdę super ludźmi i tego mi brakuje. A praca przy tak ogromnych klientach to doświadczenie, którego bym nie zdobył na Śląsku. Nauczyłem się wiele i polecam pracę tym, którzy naprawdę chcą się uczyć.

Pomocna?
Tak2Nie3

Pracodawca

 Opinia
@Dev 06.06.2019 11:57

Dziękujemy za Twoją opinię. Dokładnie tak jak napisałeś, praca w e-commercie jest niezwykle dynamiczna i nie zawsze jest łatwo. To praca dla ludzi, którzy chcą się rozwijać i zawodowo realizować. Życzymy Ci powodzenia w dalszym rozwoju zawodowym i równie fajnych ludzi, jak w ENP :)

Pomocna?
Tak3Nie1

Pracodawca

 Aktualność
Pomocna?
Tak4Nie
Developer
 Opinia

Jako były pracownik mogę potwierdzić, że największą zaletą firmy są i będą ludzie. Podejmując decyzję o zwolnieniu, głównym minusem było "rozstanie" z ludźmi. Zalety: - naprawdę w porządku zarobki: pensja zależna od umiejętności, nawet junior może dostać dużo jeśli ma odpowiednią wiedzę; jest to też minusem ponieważ z tego co wiem to na tym samym stanowisku niektóre osoby potrafią (bez nadgodzin) zarobić 3 razy więcej. - płaska struktura - fajny zarząd, który naprawdę dba o ludzi - lekcje angielskiego są super, duży plus w porównaniu do standardowych benefitów - firma jest przyjazna rodzicom; jeśli się sprawdzisz i zaufają ci to często możesz liczyć na drobne ułatwienia w pogodzeniu pracy i domu; ciąża u koleżanek nie jest traktowana jako "tragedia", wszyscy się cieszą i po zakończeniu macierzyńskiego czeka na nie stanowisko. - HR, który słucha, stara się coś zmienić i ma odpowiednie środki do tego - prestiż pracy z dużymi klientami Wady/Do poprawy: - tylko niektóre zespoły pracują w Scrumie - tempo jest duże, zdecydowanie nie jest to praca dla osób o słabych nerwach i nie potrafiących powiedzieć "nie". Ale też fajnie bo nie jest nudno. - No i największy problem: management niższego szczebla. Myślę, że zarząd po prostu nie zdaje sobie sprawy z rzeczywistości, bo w tak dynamicznym środowisku łatwo jest zrzucić winę na sytuację. W firmie są świetni managerowie, ale też tacy którym nie powierzyłbym zrobienie zakupów na niedzielny obiad. Twoje życie w firmie zależy od tego "do kogo trafisz". Moim zdaniem w firmie management i developerzy powinni być szczerzy i przyjaźni, zawsze grać w otwarte karty. Developerom też zależy na dobrych wynikach finansowych firmy i razem można balansować ryzykiem. Do głównych błędów należy: brak umiejętności posługiwania się narzędziami (np. Jira), wciąż wolą Excele na własnym dysku, co sprawia, że wiedza o projekcie jest w jednym, zamkniętym miejscu, a developer traci czas na wypełnianie tabelek. W ogóle nie komunikują się z innymi managerami, sytuacja kiedy przychodzi dwóch managerów i mówi dwie różne rzeczy to częsty przypadek. Traktowanie developerów jak roboty: w ogóle nie szanują "dev-timeu", czasem trzeba ich wyrzucać z pokoi developerskich (bo siedzą i gadają do nas albo przez telefon), ciągle zmieniają zdanie i priorytety, często wymuszają niską jakość (przeróżnie: od chwalenia po litość; niestety managerowie często mają większe umiejętności interpersonalne i znajdą "sposób" na każdego), nie chce im się opisywać tasków ani ich sprawdzać. W sumie to nie wiem dlaczego jeden manager potrafi zawsze zaplanować prace na następny tydzień, a drugi NIGDY. Firma mierzy się z ogromną konkurencją na rynku pracodawców z zagranicznym kapitałem, więc ludzi jest trochę mało. Moim zdaniem idzie w dobrym kierunku i ma mnóstwo świetnych specjalistów. Rady: audyt managementu (są tacy którzy radzą sobie świetnie, a są tacy, którzy raczej więcej psują), szkolenia i w miarę możliwości finansowych inwestycje w technologie. Taki produkt musi być przepisywany i poprawiany na bieżąco bez końca. Technologie na backendzie są nowoczesne, ale nie zawsze up-to-date (odwieczny problem wersji Symphony). Front zależy od teamu i produktu, starają się przejść na reaktywne frameworki na nowych sklepach, ale na starszych produktach wciąż jesteśmy w roku 2013. Nad wyglądem czuwają graficy, moim zdaniem duża zaleta w stosunku do innych firm. Developer, który nie posiada asertywności oraz odporności na stres (czyli ja) się tam nie znajdzie. Nieprawdą jest to, że front-end korzysta z TypeScripta czy VueJS (TypeScript jest w jednym produkcie, VueJS dopiero wchodzi). Testy na backendzie to też sprawa dyskusyjna co najmniej.

Pomocna?
Tak6Nie

Pracodawca

 Opinia
@Developer 30.05.2019 16:09

Dziękujemy za podzielenie się Twoją opinią o naszej firmie i docenienie naszych działań na rzecz Współpracowników. Faktycznie, specyfika pracy dla dużych klientów e -commercowych nie jest dla wszystkich – pracuje się szybko i dużo, tym samym i my czasami tracimy dobrych technicznie ludzi, którym pewne aspekty pracy nie odpowiadają – ubolewamy nad tym, ale czasami przychodzi moment, że i nam i naszym Współpracownikom pisane są inne drogi. Na koniec współpracy jako Dział HR zawsze przeprowadzamy exit interview – przedstawiane wtedy przez Was uwagi są zawsze dla nas cenne, wiemy kto je kieruje i wówczas możemy zareagować. Dla wszystkich osób zainteresowanych pracą w ENP zapraszamy do rekrutacji – obecnie poszukujemy PHP Developerów :) Prosimy o kontakt na rekrutacja@enp.pl

Pomocna?
Tak3Nie
manager
 Opinia

Pracowałem przez chwilę jako PM w ENP. Z przykrością potwierdzam wcześniejsze negatywne opinie. Ale najpierw zacznę od plusów: - fajna atmosfera pomiędzy pracownikami - z kilkoma osobami wciaz mam kontakt, już po zmianie pracy - dobra lokalizacja, niby centrum, ale jednak bez korków - nowa kuchnia, chociaż już mała - praca dla dużych i znanych klientów Minusy: - ogromna presja ze strony klientów aby szybko i tanio wykonywać zadania - silnik sklepu ma tak dużo błędów i bugów, że trudno je zliczyć - praca w Scrumie jest tylko z nazwy - współpraca z (usunięte przez administratora)jest uciążliwa. Jest to osoba, która na spotkaniach często podnosiła głos oraz używała wulgaryzmów. Natomiast wiceprezes jest wymagający, ale da się z nim dogadać - w firmie panował niesamowity chaos, miałem wrażenie, że nikt nie wie jaki jest cel i gdzie zmierzamy - nowa osoba zostaje rzucona na głęboką wodę, bez wsparcia i pomocy Generalnie nie wspominam dobrze czasu w ENP. Szczególnie dała mi się we znaki toksyczna atmosfera, jaką wprowadzał (usunięte przez administratora) Wiem, że nie dotyka ona deweloperów, ale na pewno ma wpływ na Projekt Managerów i back office. Na rynku jest wiele firm, które traktują o wiele lepiej swoich pracowników.

Pomocna?
Tak22Nie8
pracownik enp
Nazwa działu: IT
 Opinia

Opinie pisane przez Edgara i kilku innych pracowników mało mają związku z rzeczywistością. Praca w ENP jest stresująca, system jest stary, jakość kodu słaba. (usunięte przez administratora) W kuchni coraz częściej słychać o tym, że ktoś niedługo odchodzi z firmy.

Pomocna?
Tak12Nie3
Paweł
Nazwa działu: IT
 Opinia

Przede wszystkim nie bardzo rozumiem, jak ktoś może mieć pretensje o pracę po godzinach i "zapieprz" skoro to jest dobrowolna decyzja. Każde nadgodziny są dodatkowo płatne, no chyba, że ktoś sam coś bez uzgodnienia koduje, bo innego wyjaśnienia nie znajduję na te zarzuty, ale to już jego problem. Dla mnie osobiście najważniejsza jest możliwość rozwoju zawodowego, a taką możliwość na miarę ENP ciężko znaleźć moim zdaniem na Śląsku a może nawet i w Polsce. Firma rozwija się bardzo dynamicznie i szczerze sam nie ogarniam wszystkich narzędzi które wykorzystujemy. W związku z tym nie bardzo rozumiem również oskarżeń o technologiczne zacofanie. Prawdą jest, że wersja Symfony jest dosyć stara, moim zdaniem wynika to z tego, że brakowało kiedyś świadomości, iż jest to ważny element, natomiast obecnie ta świadomość jest i cały czas postępują prace nad podniesieniem wersji. Znajdzie się pewnie w firmie kilka osób zarządzających które lubią robić wrzuty, natomiast w tym przypadku odpowiednią asertywnością powinien się wykazać developer, w innym przypadku to się nie zmieni. Jeśli developer pozwala na wrzuty, to PM pewnie to wykorzysta. Pracuję w ENP 3 lata i ani razu nie miałem sytuacji żebym dostał jakąś wrzutę. Wiadomo, zdarzają się podmiany tasków w sprincie, ale za każdym razem, ze sprintu jest wyciągany task bądź taski z odpowiednią ilością SP, w zamian za task który wpada. Nie uznaję tego jednak za wadę, taka jest po prostu specyfika e-commerce, branża rozwija się dynamicznie. Na duży plus moim zdaniem zasługuje to, że ENP to jedna z niewielu firm w których naprawdę stosuje się TDD, niestety osób które w ten sposób u nas kodują, jest wciąż za mało, ale to też jest już sprawa personalna, czy ktoś wykazuje chęci do rozwoju i nauki, czy nie. Każdemu kto chce się rozwinąć i poznać nowe technologie, oraz w jaki sposób powstają naprawdę duże sklepy polecam pracę w ENP :)

Pomocna?
Tak6Nie8
Obecny pracownik
Nazwa działu: IT
 Opinia

Tak się składa, żę obecnie pracuje w ENP, i pracowałem także w innych firmach, mniej lub bardziej poukładanych. Mam także porównanie do obecnej specyfiki pracy w firmach IT, nie tylko na Śląsku. Wymienione problemy rzeczywiście są, ale nie w stopniu takim jak opisaliście. Dlatego uważam też że w ostatnich wypowiedziach, zostały bardzo nietrafnie dobrane słowa. Charakter ostatnich wypowiedzi raczej nie ma niczego wspólnego z konstruktywną krytyką, która miałaby być grutnem do zmian, a raczej ściśle ukierunkowanym atakiem. Poza tym, skoro w firmie jest tak źle, dlaczego nie wspomogliście procesu, aby to zmienić ? Zabrakło sił, weny, a może po prostu łatwiej jest oceniać, niż samemu zadziałać z korzyścią. Pracowaliście w branży e-commerce, więc wiecie że jest bardzo dynamiczna, tutaj zawsze będzie dużo pracy. Jeżeli chcecie przesiedzieć dwie godziny na piłkarzykach, godzinę pić kawę, to faktycznie będzie Ci trudno odnaleźć się w firmie. Każdy kandydat, który przychodzi na rozmowe rekrutacyjną, jest informowany o tym, że w ENP będzie dużo pracy, nikt tu nikogo nie ściemnia. Piszecie o stresie, ale tak na prawdę skąd on się bierze ? To, czy się stresujesz, czy nie, to kwestia tylko, i wyłącznie Twojego radzenia sobie z daną sytuacją. Pracujesz z ludźmi, każdy z nich będzie miał swój cel, dość często niezgodny z Twoim. Tylko, kto zabrania Ci asertywnie się wypowiedzieć ? A może brak argumentów podczas bezpośredniej rozmowy, i łatwość argumentowania w sieci. A teraz kilka faktów jakie obecnie panują w firmie: Pozytywy: 1. Bezpośredni kontakt z zarządem firmy 2. Duży potencjał firmy, obecnie największy e-commerce Polsce w 3. Ponad 130 osób na pokładzie, od których można wiele się nauczyć 4. Dział HR, który tydzień w tydzień rozmawia z pracownikami, starając się rozwiązywać ich problemy 5. Wyjścia integracyjne - jeśli chcesz z swoim zespołem wyjść na gokarty, paintballa, piwo - wysyłasz wniosek - i cieszysz się z miło spędzonego czasu 6. Dynamika zmian, szczególnie technologicznych. Wskazaliście, że nic się nie dzieje - w takim razie pora na prawdę. a) Wersje frameworka Symfony podnosimy do wersji 3.4 z 2.8, jeszcze w tym półroczu prace powinny się zakończyć. Poza tym framework to tylko narzędzie, prawdziwe aplikacje na czasie kolego "pracownik" tworzy się w oparciu o dodatkową abstrakcję nad frameworok, tak aby można było w dowolnym momencie podmienić core a nie biznes. b) Backend korzysta m.in. z narzędzi: ElasticSearch, Redis, RabbitMQ, MySQL (obecnie testy wersji 8) c) Backend zawiera testy. Głównie jednostkowe (phpunit, phpsec) i akceptacyjne (głównie w API, chociaż część webowej aplikacji też jest pokryta testami) d) Liczne integracje z systemami zewnętrznymi dotyczącymi m.in. z: transportu, płatności, pushy róznego rodzaju e) Frontent korzysta m.in z narzędzi: Vue.js, Type script. Obecnie trwają prace nad przejściem na typowy SPA f) CI i DI g) DevOps korzysta m.in. z narzędzi: Pingdom, NewRelic, Blackfire, Kibana, Grafana h) Servery korzystają m.in z: Pełnej dokeryzacji, Consula, Varnisha, HaProxy I wiele więcej. 7. Szkolenia wewnętrzne, i zewnętrzne. Co tydzień odbywają się w firmie spotkania półtoragodzinne (php coffee / js coffee), na których dzielimy się wiedzą, lub podnosimy ją na bazie retrospekcji. Na phpers, php con, sekurak hacking party, też byliśmy. Jeśli chcemy uczestniczyć w jakichkolwiek szkoleniach - możemy, jeszcze ani razu nie słyszałem, żeby firma odmówiła jakiegokolwiek udziału w szkoleniu. 8. Lekcje języka angielskiego. Pakiet medyczny. Czy standard w większych firmach. Duża i dobrze wyposażona kuchnia (tutaj akurat nie każda firma może się takową pochwalić). Biuro zawsze czyste, codziennie sprzątane. 9. Pensje, które są bardzo konkurencyjne na rynku. Negatywy: 1. Zarządzanie w projektach, i pogodzenie dynamiki branży z rzeczywistością. Tutaj od kilku miesięcy, trwają na prawdę ciężkie prace, aby całość była bardziej poukładana. Z poprzednich negatywnych komentarzy wynika, że jest totalna lipa. W mojej ocenie za surowa opinia. 2. Parking. Co prawda jest alternatywa w postaci parkingu na OBI, ale i on w późniejszych godzinach potrafi być mocno zatłoczony. I teraz chciałbym się zwrócić, co osób niezadowolonych w ostatnich komentarzach. Oczywiście każdy może mieć własne odczucia. ALe w jaki sposób przybliżyliście profil firmy w oczach przyszłego kandydata ? Jaką wartość może wynieść z Waszych wypowiedzi. Znikomą. Wylanie żali, to nie pomoc dla osoby poszukującej pracy. Jeśli ktokolwiek chciałby się przekonać o tym, jak jest obecnie w firmie ENP, zapraszamy, chętnie pokażemy firmę "od środka".

Pomocna?
Tak8Nie11
Edgar
Nazwa działu: IT
 Opinia

Jeśli szukasz firmy, która będzie na bieżąco z najnowszymi nowinkami, której kod będzie piękny i zrozumiały to muszę Cię rozczarować, w E-net tego nie znajdziesz. To nie jest CMS dla osiedlowej piekarni w którym podniesienie vendorów można zrobić w wolny piątek długiego weekendu. Tak jak napisał jeden z poprzedników system jest ogromny pisany przez kilkudziesięciu programistów przez wiele lat, pracuje na kilkuset różnych serwerach i jakakolwiek pogoń za nowinkami nie może tutaj mieć miejsca. Ogrom systemu wydłuża proces aktualizacji, on cały czas się dzieje tylko jeśli ktoś się spodziewa, że po miesiącu od wydania nowej wersji SF będzie aktualizacja to będzie rozczarowany. Ktoś napisał, że firma to Software House bo są spotkania z klientami. Jeżeli ktoś szuka miejsca, gdzie będzie sobie wygodnie kodował w SCRUM otoczony płaszczykiem PO i PM, którzy wszystko od klienta przefiltrują na nasze, to niech raczej szuka jakiegoś małego start-up. E-net nie ma klientów - ma partnerów, dużych partnerów i możliwość kontaktu czy przegadania wątku z biznesem to jest duży plus, a nie wada. Nie zgodzę się z przedmówcami, którzy twierdzą, że praca w firmie to same wrzutki. Każdy z zespołów pracuje w SCRUMie, są osoby na Supporcie ale cyklicznie są one zmieniane (co sprint) - więc większość czasu pracuje się w SCRUMie. Presja jest - ale nie może być inaczej jak pracujesz dla największych e-commerce w Polsce. Natomiast presja czasu w SCRUMie to chyba jakieś nieporozumienie - zadania wycenia zespół i nie ma żadnego narzutu deadline od zarządzających. Jak termin zagrożony to dokłada się zasobów, żongluje priorytetami jak w każdym SCRUMie, nie spotkałem się, żeby ktoś komuś kazał coś zrobić w mniej czasu niż zadeklarowany. Atmosfera - nie jest to jakieś sztywne korpo, śmiało z każdym można pogadać, dowiedzieć się, wymienić wiedzę. Jeśli tylko się chce i ma się na to pomysł to każdy może się wypowiedzieć, struktura firmy jest płaska więc można bezpośrednio uwagi zgłaszać do zarządu (Wiceprezes jest techniczny). Jeśli coś Ci się nie podoba, masz jakiś pomysł na zmianę to możesz to zgłosić od razu, a nie składać wnioski do kolejnych warstw zarządzających jak w korpo (choć taka ścieżka też jest w E-net, ale nie korzystałem ;) ). Work Life Balance - na wysokim poziomie, firma uznaje zasadę, że bez jednej osoby musi wszystko działać więc nikt Ci po pracy nie zawraca gitary bo jesteś jedynym który się na tym zna. Nie ma żadnych narzucanych nadgodzin - jeśli są to musisz wyrazić na to zgodę i dogadujesz kasę za to. Czytając wcześniejsze opinie można odnieść wrażenie, że w tej firmie siedzi się po 18h dziennie naparza kod i wrzuca nocami na produkcję - nie tak ta firma działa (choć nie ukrywam ze takie akcje w przeszłości były :)). Nie można jakiś sporadycznych wyjątków traktować jako regułę. Jakoś nie widzę żeby firma była pełna niewyspanych pracowników z worami pod oczami, którzy przesiadują po nocach - podjedźcie pod biuro po 17:00 - zapewniam was że prócz kilku dyżurujących reszta programistów już dawno z dziećmi na placu zabaw :) Firma ma niedociągnięcia, jak każda. Chaos czasem jest, szczególnie jak zbliża się termin wdrożenia, ale taka już specyfikacja tej firmy. To nie jest Software House, który jak nie było w umowie, to nie ma i klient niech spada. My jesteśmy partnerami i jak partner czegoś nie przewidzi o czymś zapomni, coś zawali to pomagamy mu, a nie zostawiamy go z problemem. Reasumując, jeśli chcesz pracować nad czymś na prawdę dużym, dla poważnych zleceniodawców, chcesz mieć tę satysfakcję gdy jedziesz autem do pracy i słuchasz w radiu reklamy o promocji, którą kodowałeś, chcesz mieć tę satysfakcję, gdy odwiedzając Galerię Handlową w co drugim sklepie Pani kasjerka sprzedaje Ci buty lub telewizor korzystając z systemu, który Ty tworzysz, to lepszego miejsca do pracy nie znajdziesz. Firma cały czas się rozwija, produkt jest z każdym commit’em coraz lepszy - bo zaszłości są w każdej firmie szczególnie tak dużej, ale kontrola jakości nowo powstałego kodu sprawia, że jest on systematycznie poprawiany.

Pomocna?
Tak8Nie17
pracownik
Nazwa działu: IT
 Opinia

Ciężko powiedzieć wiele dobrego o firmie ENP. Do plusów należy dobra kawa i miła atmosfera wśród współpracowników. Do minusów należą: ciągły stres wynikający z presji psychicznej, słaba organizacja pracy, niska jakość kodu, (usunięte przez administratora)ciągłe wrzuty podczas sprintu, tematy na wczoraj,(usunięte przez administratora)doświadczeni programiści wykonują zadania, które powinni wykonywać juniorzy a więc także brak rozwoju. ENP jest, jak to ktoś napisał poniżej software housem, w którym zarządzanie wygląda jak w typowej agencji interaktywnej (wiem bo pracowałem w agencji).

Pomocna?
Tak8Nie4
jestem-z-tora
Nazwa działu: IT
 Opinia

Najpierw dobre strony: 1. Firma dobrze płaci. Tego nie można im zarzucić. W zamian za to trzeba ostro zasuwać. 2. Danych jest naprawdę dużo. System jest ogromny. To z czym miałeś do tej pory do czynienia było zabawką. Nie napiszę nic więcej, bo nawet przez Tor mnie złapią ;-) Złe strony: 1. Technologicznie backend zatrzymał się w okolicach 2015r. Z frontem jest lepiej. 2. Brak premii rocznych / z zysku firmy. 3. Bardzo nierównomierne rozłożenie pracy w czasie dnia - raz robisz przydzielone zadania, a raz wszystko dookoła wybucha. Ciągłe przełączanie kontekstu powoduje, że niczego nie zrobisz porządnie. 3. Duża presja psychiczna. Ciągła walka z czasem. Jeśli słabo znosisz długotrwały stres to nie przychodź. 4. Chaos w zarządzaniu. Otrzymujesz 4 wrzuty na raz. Oczekiwanie jest takie, że wszystkie 4 zrobisz w 4h, a w pozostałe 4h zrobisz zadanie, które zadeklarowałeś rano. 5. Firma jest w rzeczywistości software housem. Zespoły obsługujące projekty mają codzienne spotkania z klientem, w czasie których wysłuchują jak bardzo są do tyłu z zadaniami.yc

Pomocna?
Tak27Nie3
kolega-kolegi-z-tora
Nazwa działu: IT
 Opinia
@jestem-z-tora 10.03.2019 12:35

Zgadzam się z opinią powyżej. Ciągły stres wynikający ze słabego zarządzania. (usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak18Nie4

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
taki tam co tym rzucił
Nazwa działu: IT
 Opinia
@jestem-z-tora 10.03.2019 12:35

no stary, to masz wybór, zwolnij się, w innych firmach spokój ;)

Pomocna?
Tak13Nie
Administrator
 Opinia

Czy ktoś z pracowników chciałby wypowiedzieć się na forum o E NET PRODUCTION Sp.z o.o. w sposób merytoryczny i prawdziwy? Pamiętajcie, że takie wypowiedzi pomagają dużej liczbie osób.

Pomocna?
Tak21Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Lidia
 Opinia

@tylko-nie-etat Być może ktoś zainspiruje się Twoją radą, ale proszę już, abyś zaczął wypowiadać się na główny temat tego wątku. Nie wiemy też właściwie, jakie są konkretnie Twoje powiązania z firmą E NET PRODUCTION. Byłeś tam kiedyś zatrudniony i postanowiłeś sam odejść?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Lidia
 Opinia

@Były pracownik - jeśli jakiś komentarz został usunięty oznacza to, że został on zarchiwizowany przez administratora za naruszenie zasad regulaminu. Oczywiście, serwis ten służy do zostawiania opinii na temat firmy jako pracodawcy oraz jest platformą umożliwiającą wymianę informacji między pracownikami firmy, jednak komentarze muszą spełniać zasady regulaminu. Jeśli uważasz, że Twój komentarz został usunięty niesłusznie bardzo prosimy o poinformowanie o tym naszego administratora pod adresem: admin@gowork.pl Więcej o procedurze procedurze reklamacji znajdziesz w treści regulaminu w §10.

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
gtr
 Opinia

To niech ten zanowny pracodawca napisze ILE jest w stanie zaoferować NETTO na umowęo pracę dla dobrego programisty. Najlepszy jest jeden z powyższych postów "PODOBNO" szef samsunga, "PODOBNO" słyszał, że "PODOBNO" gratulował. Dobre sobie!

Pomocna?
Tak1Nie
dev
 Opinia
@gtr 01.04.2015 14:48

Nie podobno tylko gratulował...

Pomocna?
TakNie
Marcin
 Opinia

Dopiero zacząłem tutaj pracę, ale powiem szczerze że dużo już udało mi się zobaczyć jak pracuje firma. Dla mnie rozwój osobisty oraz atmosfera w firmie na duży plus. Dużym atutem jest to że mam możliwość zobaczenia "od kuchni" zaawansowanych rozwiązań jakie są tutaj wdrażane Dzięki czemu rośnie też moje doświadczenie. Polecam niezdecydowanym.

Pomocna?
Tak7Nie
Anonymous
 Opinia

Trochę już tutaj siedzę i mogę potwierdzić, że jest spoko. Praca ciekawa, przy dużych, rozpoznawalnych produktach. Fajnie dobrani ludzie do zespołów i co ważne nie panuje tutaj atmosfera korpo. Możliwość szkolenia i rozwoju to dodatkowy plus dla tych osób, które stawiają na rozwój. Firma otwarta na nowe technologie, co pozwala być na bieżąco z nowymi trendami. I teraz chyba informacja, która zainteresuje większość - wynagrodzenia naprawdę na dobrym poziomie oraz podwyżki po spełnieniu ustalonych kryteriów. Polecam!

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
epoal
 Opinia

Pewnie, że sa atrakcyjne warunki wynagrodzenia dlatego ich oferty pracy są tak popularne. Zastanawiam się tylko czy jest szansa na to, zeby teraz znaleźć pracę.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
pert
 Opinia

No ba

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
alex
 Opinia

hejka, czy wiecie może czy potrzebują w E NET PRODUCTION programistów Java?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
hm
 Opinia

jakie obecnie są stawki na froncie?

Pomocna?
TakNie
Luck
 Opinia

Moge polecić z czystym sumieniem, kasa na slasku jedna z leprzych , co chcialem mam, co do podwyżek , regularnie co 6miesiecy , po spełnieniu ustalonych punktow rozwoju, ja wszystkich nie dotrzymałem, a podwyżke dostałem:), rozwoj jest , pracy dużo , ale jakoś nie widziałem przesiadujacych w firmie, stresu troche jest jak sie robi dla ecomow robiacych po pare baniek dziennie , ale w poprzednich firmach nie było mniej, dla zainteresowanych jestem programistom z 8 letnim doświadczeniem. Do lekarza chodze do medicoveru, fundowanego przez firme.niech moc bedzie z wami.

Pomocna?
TakNie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Robert
 Opinia

Dzieki wszystkim za info:) ja tez chce tam aplikowac bo kumpel ktory tam robi mowi ze lepszego doswiadczenia nie znajde nigdzie na Slasku, a moze i w Polsce:)

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Kacper
 Opinia

Z tego co wiem co szukają phpowców i koderów. Ofert jest trochę, więc do dzieła!

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
juhas
 Opinia

W jakiej technologiach tam się pracuje? Może ktoś coś więcej powiedzieć?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
joe
 Opinia

Hej, czy nadal szukają tam programistów PHP? Rozglądam się za czymś nowym.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
tank
 Opinia

Ostaatnio duzo pozytywnych zmian, silnik na ukonczeniu i glownie rozwoj. Fajnie ze wlasne rozwiazanie maja, mega duzo wiedzy z zewnatrz i wewnatrz. Dla mnie na mocne 4 szczegolnie, tempo tez sie uspokaja i coraz wiecej szkolen. Zachecam do spróbowania bo warto.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Derril
 Opinia

Czy ktoś z Was się orientuje czy nadal szukają programistów PHP? Mam kichę w obecnej pracy, a wiele dobrego słyszałem o ENP.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Blair
 Opinia

Ekipa super, ale tempo spore, nie ma czasu na lenia. Zobaczymy czy płaca i bonusy będą adekwatne do pracy. Ale szef wydaje się być wporządku wiec narazie luzik. Czas pokaze

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
hubertus
 Opinia

Lena - a z jakimi stawkami mozna sie liczyc na frontend developera?

Pomocna?
TakNie

Zostaw opinię o E NET PRODUCTION Sp. z o.o. - Katowice

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej

×
Zero tolerancji dla mobbingu w firmie!

Byłeś świadkiem?
Dodaj opinie na www.gowork.pl/opinie
Potrzebujesz wsparcia?
Skontaktuj się z Panią Joanną Koczaj-Dyrda zgloszenie@gowork.pl

Joanna Koczaj-Dyrda
Joanna Koczaj-Dyrda Ofiara mobbingu - Radca prawny