DRAMERS

• Garby

3. Opinie o pracodawcach Swarzędz
  5. Opinie o DRAMERS S.A.

Opinie o DRAMERS Swarzędz

Nie przegap nowości o DRAMERS S.A.!

Ambus

11.07.2018 18:42

Super firma dla chcących schudnąć.... 5 kg na miesiąc od stresu i nerwów... Serdecznie polecam

02.07.2018 18:45

Alicja jest najlepsza w usuwaniu informacji o Dramersie

02.07.2018 18:41

Firma Dramers jest najlepsza firmą w Okolicy taki wpis możne być Pani Alicjo

02.07.2018 18:37

Dramers to najlepsza firma może tego wpisu nie usuną zadowolona Pani Pani Alicjo !!!!!

02.07.2018 18:32

Alicja dlaczego usunięto ostatni wpis on nie zawierał żadnych złych informacji o Dramersie wstydź się jesteś jak automat i robisz to co ci każą ale trzeba mieć swój honor i szacunek do samego siebie.

29.06.2018 16:14

@pracownik, opinie jakie są usuwane na forum GoWork w zakładce firmy DRAMERS to tylko te, które naruszają zasady regulaminu jaki tu obowiązuje. @pracownik, owszem opinie znam, lecz nie do końca rozumiem Twojego pytania. Będziesz tak miły i sformułujesz je w nieco inny sposób?
    Małgorzata

02.07.2018 11:55

Alicjo. Odpowiedź w takim razie, które punkty regulaminu naruszaly ostatnie wypowiedzi Grzesia i DjTonka.

02.07.2018 17:09

Dlaczego Pani namiętnie usuwa wpisy w których opisuje się prawdę o firmie Dramers to Pani usuwanie nic nie daje tylko pogarsza wizerunek firmy boicie się prawdy nie wstyd Pani
    -dawny pracownik

28.06.2018 01:13

Przepracowałem w Dramers 3 lata i to były 3 lata szkoły życia. Niestety nie w pozytywnym znaczeniu tego zwrotu. (usunięte przez administratora) Odradzam. (usunięte przez administratora)

02.06.2018 18:53

Próbowałam znaleźć w sieci jakieś informacje na temat DRAMERS S.A., niestety nie ma tego za wiele. Podzielcie się swoimi doświadczeniami, kogo szukają, jakie mają wymagania, czy wynagrodzenie jest adekwatne do wykonywanej pracy? Na jaki stanowiska obecnie szukają kandydatów? Każda opinia się przyda!

03.06.2018 19:04

szukają wszystkich Wytłumacz mi dlaczego tak często zmieniają się automatycy ty najlepiej wiesz jakie sa opinie
    Wacław

14.05.2018 19:18

Myślę, że warto spróbować. Firma ma opinię bardzo dobrego pracodawcy.
    Alina

21.05.2018 12:22

Nie sądzę
    ED

24.05.2018 19:37

Chyba ktoś Ci bardzo źle życzy mówiąc tak o Dramers...
    Wiktor

19.04.2018 21:16

Widziałem ofertę pracy dla magazyniera. Możecie coś podpowiedzieć?
    Kika

10.05.2018 21:21

odpuść sobie ...szkoda nerwów i zdrowia

04.04.2018 16:46

Pr

16.04.2018 17:46

Ta firma to jakiś żart. Wszystko na szybko i na wczoraj. Same prowizorki. Wykonanie chałupnicze. Tylko trawnik na zewnątrz trzyma poziom.
    Ep

16.03.2018 08:29

@automatyk jeżeli faktycznie jesteś dobry to zarobki będą na pewno zadowalające. Tylko pytanie, czy zarobki są w stanie zrekompensować resztę niedogodności, które w firmie na pewno występują.
    Koza

21.03.2018 09:21

Jeśli masz tyle kasy to po co chcesz zmieniac pracę. A moze to podpucha i myslisz że taka kasę ktoś Ci położy
    Krzych

04.04.2018 17:09

Daj sobie spokój chłopie będziesz uganiany i traktowany jak robal a nie jako automatyk, w ciągu jednego dnia zaczniesz żałować że tu przyszedłeś tak jak wszyscy nowi w utrzymaniu ruchu. Jakbyś dostał 10000 brutto to i tak nie zrekompensuje Ci to atmosfery panujące w firmie. Wiem co mówię pracowałem tam prawie rok i o prawie rok za długo
    Firma w pobliżu

21.03.2018 09:19

Macie jakiś dodatek na Świata Wielkanocne ?
    Kura

21.03.2018 19:21

tak, mamy - po dwa jaja

Oferty pracy - DRAMERS S.A.

Specjalista / Specjalistka ds. zakupów

DRAMERS S.A.

Rabowice

WalletIcon

7000 - 9500 PLN / m

Mechanik maszyn produkcyjnych (K/M)

DRAMERS S.A.

Rabowice

WalletIcon

7500 - 9500 PLN / m

30.01.2018 12:08

Firma DRAMERS S.A. aktualnie poszukuje nowych pracowników. Jest to rekrutacja na 3 stanowiska. Czyli: Automatyk, Mechanik, Narzędziowiec. Firma oferuje: atrakcyjne wynagrodzenie uzależnione od doświadczenia i umiejętności, umowę o pracę w pełnym wymiarze czasu pracy, stabilne warunki zatrudnienia, prace w ciągle rozwijającym się zakładzie, możliwość rozwoju osobistego, dojazd bezpłatnym autobusem pracowniczym ze strony Poznania. http://dramers.com.pl/kariera/oferty-pracy/automatyk-w-dziale-utrzymania-ruchu/ Aplikujecie?
    automatyk

14.03.2018 17:23

Alicjo...jaki przedział zarobków dla automatyka

27.02.2018 17:37

Hej na ile zmian pracujecie? Od czego to zalezy czy ktoś będzie na 2-zmianach czy 3 proszę o odpowiedź

27.02.2018 16:06

Hej na ile zmian pracujecie ? Od czego to zalezy czy ktos ma dwie zmiany czy 3?' Proszę o odpowiedź

27.02.2018 15:29

Hej sluchajcie ile u was jest zmian? Od czego to zalezy czy ktos ma 2-zmiany czy 3?
    Bilu

01.02.2018 23:01

Pracował ktoś może jako PH w Swarzędzu?
    Kinia

19.01.2018 08:07

Co się robi w dziale kostka ? Proszę o odpowiedź

03.01.2018 10:15

@żanmark a uważasz, że operator powinien wiedzieć takie rzeczy? Może potrzebne jest doszkolenie operatorów w pewnych kwestiach? A ile trwa takie naprawianie maszyny przez mechanika?
    żanmark

05.01.2018 13:37

moderatorzy... od ustalania co jest potrzebne operatorowi jest jego szef. pomijam fakt, że jeszcze trzeba się dogadać z takim operatorem, a niewielu szefów produkcji mówi płynnie po ukraińsku

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w DRAMERS?

Ep

26.11.2017 06:23

Witam. Jak wygląda praca w dziele utrzymania ruchu? Jak atmosfera? Maszyny mocno awaryjne? Większość prewencji, czy raczej usuwania awarii?
    żanmark

29.12.2017 13:35

Awaryjne? Człowieku, chodzisz od awarii do awarii, żadnej prewencji. Królują samoróbki made in dramers. maszyna lekko się zatnie a operator już karze dzwonić do mechanika bo nie umie zmienic temperatury o 1stopień.
    brajtt

26.10.2017 14:00

Witam Wszystkich Pojawiło się ogłoszenie na PH teren lubelszczyzna: -jaka podstawa netto? -jaka max premia netto? -ile wizyt dziennie? -targety realne? -jakie auto/można jeździć prywatnie/obklejone/z gps? -jakiś deputat? Proszę tylko o konkretne odpowiedzi
    braitt

26.10.2017 13:14

Witam Wszystkich Pojawiło się ogłoszenie na PH lubelskie: -jaka jest podstawa netto? -jaka premia netto? -ile wizyt dziennie? -targety realne? -jakie auto? można jeździć prywatnie, obklejone, jakieś limity, gpsy? Proszę tylko o konkretną odpowiedź
    Becia

14.10.2017 17:19

Witam od poniedzialku zaczynam prace w Dramersie kto ma tez na rano?
    amebowiec

03.10.2017 15:34

Firma bardzo dobra na start kariery - w krótkim okresie można przejść prawdziwą szkołę życia czyt. kombinowania. Sukces tej firmy przerasta jej kierowników. Bardzo się to przydaje, idąc później do NORMALNEJ firmy, jest łatwiej To nie jest miejsce dla doświadczonych managerów, wylatują już w trakcie okresu próbnego - szczególnie szefowie produkcji czy sprzedaży.
    Obserwator

24.07.2017 14:33

Jednak znowu się potwierdza, że opinie są usuwane. Mój post jest 121 opinią na tym forum.

Kontakt - DRAMERS S.A.

Poznańska 91 62-020 Swarzędz

Branża główna: Przemysł chemiczny i surowce

Kaisen

14.06.2017 08:31

Pracodawca usuwa posty... Wszystko na temat. Już od pierwszego dnia w pracy na produkcji, w utrzymaniu ruchu czy w biurze zobaczycie co to znaczy!;)
    Dżejms

16.05.2017 00:36

Tak to jest jak (usunięte przez administratora) czyta o zaawansowanych systemach zarzadzania nie czytając wcześniej "podstaw zarządzania" skąd mógłby się dowiedzieć o m.in. budowaniu struktur i delegacji obowiązków. Jak (usunięte przez administratora) własnych podwładnych... (usunięte przez administratora)
    ooo

24.02.2017 17:00

hej. Jak tam wygląda praca kontrolera jakoś ?
    max

17.01.2017 22:17

kilka słów o dramers... Eldorado się skończyło i trzeba zap...., koniec nadgodzin i weekendów i nocki tez sie kończą, Nowy dyrektor... musi na siebie zarobić... żyłuje normy gdzie sie da i ile się da a stare maszyny piszczą... pracownicy też. Koordynatorka Anna tylko przytakuje i lata jak piesek, tylko słoma jej z butów wystaje. Nie wiem jak ona tam się utrzymała... z jej stylem zarządzania... troche pokrzyczy , powie kilka razy "kufa" Brygadzistki Spoko chociaż Ewelina... usmiech kajmana /:) może iść do dentysty :D Co do zarobków. konfekcja, kostka- na podstawie najniższa krajowa- czasami trochę więcej- jak dobrze liżesz. Jadą głównie na ukraińcach, którzy są najbardziej spoko z całej ZAŁOGI - reszta- same kable i podpier... doniosą wszystko wszystkim nawet na samego siebie. w razie pytań... chętnie odpowiem
    Nazir

18.07.2017 13:31

Czesc mam zamiar pracować w tej firmie co mozesz powiedzieć polecasz ?
    Piciu

22.07.2017 08:30

Mam pytanko czy jako osoba z zewnatrz moge zakupic jakies produkty w nizszych cenach?
    posejdon

04.01.2017 20:58

Na kostce pracowalem jakies 2mies i powiem ze maja tam mega fajna brygadzistke :-) bardzo slodka.otwarta na kazda pomoc. Pani kordynator tez :-)
    pan Cezary

28.10.2016 14:04

Nie wiem jak się w "Dramersie" traktuje pracowników ale potencjalnych klientów olewa się totalnie. Napisałem maila do nich - brak odpowiedzi. Po 10 dniach powtórny mail - także bez odzewu !!! Tak że dziękuję bardzo. Zdanie o nich już mam wyrobione !!!
    mikser

15.09.2016 13:28

Ja tam widziałem, że szukają automatyka, mechanika i narzędziowca @mango nic tam raczej o praktykach nie widziałem ale jak jesteś na jakim ostatnim roku studiów to podejrzewam, że na pewno cię przyjmą, raczej nie robią problemów młodym, którzy są pracować
    pawel

14.09.2016 23:16

Na nastawni kostki to jest najlepsza robota polecam. A i fajne laseczki ze stalych pracownikow robia na kostce. Polecam pania brygadzistke
    Ola

19.07.2016 22:26

Jedno slowoasakra

23.06.2016 14:34

Tylko czy tak samo wygląda przy pracy przez agencję pracy ?

22.06.2016 23:33

Dobrze rozumiem? Po jakimś okresie oferują stałą współpracę zatrudnienie przez DRAMERS czy jak ?
    do w3

21.06.2016 21:16

A Ty pracujesz akurat czy pracowałeś/aś ? A przyjmują przez agencję czy normalnie?

20.06.2016 22:36

Jak tam wygląda praca na dziale konfekcji? Warto aplikować czy też szukać czego innego? :-)
    Shane

20.06.2016 12:52

Słyszałeś dużo dobrego o tej firmie? Od kogo? Chyba rozmawiałeś z samym prezesem. Bo nie ma człowieka który tam pracuje i wypowie się na temat tej firmy pozytywnie.

Zostaw merytoryczną opinię o DRAMERS S.A.