Śląska Fabryka Okien KNS

Wodzisław Śląski - KNS Śląska Fabryka Okien

3. Opinie o pracodawcach Wodzisław Śląski
  5. Opinie o Śląska Fabryka Okien KNS Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością

Opinie o Śląska Fabryka Okien KNS Wodzisław Śląski

Nie przegap nowości o Śląska Fabryka Okien KNS Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością!

ols

10.07.2023 09:11

Czy nadal jest prowadzona rekrutacja na stanowisko Pracownik biurowy – transport i logistyka?
    Pan Tadeusz

22.06.2023 17:19

Jestem ciekawy kiedy szanowny szef pomyśli o podwyżkach dla pracowników bo za niedługo nasze wynagrodzenia będą niższe niż minimalna krajowa... Pozdrawiam

13.06.2023 13:50

Hej ile można zarobić na dziale handlowym z językami ?
    Nowa

19.04.2023 21:26

Hej, możecie powiedzieć coś więcej na temat pracy kobiet w KNS pracuje w Eko ale chciałabym się przenieść bliżej, werbowali nas do Wodzisławia a teraz przenieść nie chcą, na jakie zarobki można u was liczyć na start pozdrawiam
    mm

15.03.2023 07:37

Jak wygląda rozmowa kwalifikacyjna do biura?czy warto wysłać cv? jaki zarobki w biurze?

26.12.2022 17:08

Musze pochwalić kns postarali się 4200 netto na początek, chyba zjedzą firmę z naprzeciwka, widać, że zaczęli dbać o pracownika to mi się podoba ????
    Rumcajs

07.02.2023 13:23

To stracę swoje 3 grosze. Co do muzyki to prosiłbym o zmiane repertuaru od czasu do czasu na POLSKI ROCK. :)
    Nowy kierowca

07.02.2023 15:49

Widzę że wszystko wiesz, gdzie co jest gdzie co gra i gdzie co palom - no świetnie widać brak zajęcia gdy jest czas na interesowanie się wszystkim do okoła tylko nie swoim brakiem zajęcia i uczciwy przepracowanym dniem.poczytaj co piszesz masz 12 lat twoim wpisem tylko pokazujesz swoją słabość bo bardzo mało inteligentne to jest a 40 lat na karku... Gadałem z chłopakami z pakowania ten wpis pasuje tylko do jednej osoby... to piszesz takie komentarze a pracowałeś już wszędzie i nigdzie sobie nie poradziłeś nawet w eko słaby człowieczku z Radlina i ty czekasz na konkurencję aż się wybuduje ? Lepiej zapal sobie fajkę bo to wychodzi ci najlepiej. Mam nadzieję że prezesi pójdą po rozum do głowy i sprawdzą te kamery i polecisz do Radlina i posłuchasz sobie muzy z namiotu...szkoda tylko ludzi z nad przeciwka co muszą na to patrzeć i nikt z tym nic nie robi...
    Daniel

31.01.2023 21:10

Witam w KNS-iejakie zarobki ma monter okien chodzi mi tu o stanowisko na linii produkcyjnej

05.12.2022 09:33

Czy organizowane są wyjazdy, imprezy, spotkania integracyjne w KNS Śląska Fabryka Okien?

31.12.2022 15:08

Nie ma organizowanych wyjazdów integracyjnych
    Ktos

11.10.2022 09:19

WITAM. Mam pytanie jak tam wygląda praca na stanowisku kierowca?? Da rade ktoś coś na ten temat powiedzieć?? Pozdrawiam.
    seba

12.10.2022 13:30

przyłączam się do pytania kolegi
    jaaaa

04.11.2022 19:52

również - są tu jacyś kierowcy i się wypowiedzą?

17.03.2021 13:53

Narzekają i narzekać będą ci którym się nie chce robić i na chorobowe co chwila chodzą. Kto chce pracować to będzie pracował, bo umowę dostanie od pierwszego dnia, wynagrodzenie co miesiąc ma wypłacone, za nadgodziny dostanie, odzież roboczą dostanie, na głowę mu nie kapie bo firma się rozwija i robi wszystko by pracownikom pracowało się w komfortowych warunkach. Pracuje już w firmie kilka lat i widzę osoby które zwolniły się i wrócił z powrotem do KNSu więc to chyba najlepszy przykład na to że miały się tu dobrze. A jak ktoś nie chce ryb i flaszki to zawsze może mi dać. Nie zmarnuje się .
    Obecny pracownik

31.08.2022 18:47

Chciałbym poznać tych co wracają tak chętnie. Bzdura. To że wracają to nie znaczy że miały dobrze, tylko jest to margines społeczny gdzie nigdzie indziej roboty nie potrafi znaleźć.
    ekocwel

28.09.2022 11:13

brawo.sama prawda.
    darek

30.08.2022 21:18

ostatnio był wypadek w knsie taki ze do buta wlano klej pracownikowi doznał poparzen stopy na pierwszy rzut oka szkoda osoby poszkodowanej a temu co wlał klej do buta do zwolnienia natychmiastowego i dostał. ale ta sprawa ma drugie dno poniewaz osoba poszkodowana jest znajomym czy z rodziny fachowca od BHP, tzn ze to wszystko byla ustawka zeby wyłudzic odszkodowanie i zeby zwolnic osobe co to zrobiła, osoba poszkodowana zleciła osobie co wlała ten klej na wet jakies pieniazki zaplaciła, zeby na kamerach wygladało ze to specjalnie, i co udało sie facet zwolniony osoba niby poszkodowana dostanie odszkodowanie wałek sie udał, takie rzeczy w KNSie, smutne ale prawdziwe.
    Knscwel

15.09.2022 11:37

Moim zdaniem dobrze ze jest taka firma jak eko okna, przynajmniej te male firemki typu kns itp, musza dac zarobic aby utrzymac pracownikow, gdyby nie p. Mateusz to w regionie dalej byly by zarobki na poziomie najnizszej krajowej. Masz do wyboru duza prezna firme gdzie jest dobry socjal i idzie zarobic lub firme kogucik gdzie prezesi to gbury to co wybierasz? ???? Do zobaczenia w nowej fabryce za plotem????
    Ekocwel

20.09.2022 18:19

Popieram.bedzie wiecej ofert nie zwiazanych z oknami w regionie.krzyz na droge.
    Dmk

15.03.2022 18:38

Nieporozumienie, zimno, brudno, wszystko dzwigane recznie, BHP udaje ze tego nie widzi, okna czy 50kg czy 250kg wszystko przenoszone jest ręcznie w warunkach plenerowych czy to zima czy to lato. Hala namiotowa w ktorej pakowane sa okna nie jest ogrzewana a pracownicy nie dostają posiłkow regeneracyjnych w okresie zimowym porażka, pracuję tutaj od około roku i tylko czekam az "sasiad" wybuduje swoja halę

22.08.2022 08:41

Sytuacja tak samo jak przed odejściem. Z tego co wiem najbardziej dostało pakowanie, bo zwolniło się najwięcej osób. Póki co nic innego się nie dzieje. Coraz większy brak perspektyw na cokolwiek ludzie mają. Jedynie chyba przejście do eko.
    @kokos

30.08.2022 18:37

Znajomi mówią, że nie rozumiem bo się nic szczególnego. Jest cały czas jak było lecz kto by się tym przejmował. Przecież to dział, gdzie same odrzuty robią, które się nie kwalifikują gdzie indziej. Takie myślenie istnieje w kręgach kns.
    Siekiera

17.08.2022 23:11

W tej firmie okna robią na (usunięte przez administratora) i potem pełno uszkodzeń i zwrotów. A soboty robić dodatkowo bo klient niezadowolony bo szyby pękają bo (usunięte przez administratora) źle wkładki pod szyby dają jak leci bez planu . Nie polecam okien tej firmy odradzam . Firma partaczy z Pszowa .

13.08.2022 11:22

Czym w KNS Śląska Fabryka Okien zachęcają przyszłych pracowników? Jakie mają dodatki?
    Xxxx

13.08.2022 15:21

Z dodatków to w sumie Karta Multisport, Grupowe Ubezpieczenie w Uniqa, po jakims czasie premie uznaniowe.
    Pracownik produkcji

22.07.2022 17:50

W pracy fajna atmosfera praca ok jestem zadowolona problem polega na tym jak coś nie działa trzeba szukać mechanika idąc do ich miejscówki śmierdzi papierosami.I tu loteria kto z ich trójki podniesie tylek i podejdzie. Jeden z nich się poprostu nie myje jak jest obok mnie wytrzymać się nieda,jest brudny i śmierdzi wspomnę była 6.30rano.Chlopie firma posiada takie coś jak wyprane ubrania i prysznice
    Olaf

28.07.2022 13:37

My takiego problemu nie mamy.U nas nie musi podnosic tyłka dlatego,że jest obecnie jeden I jest na pełnych obrotach :D Pozdro.
    znajoma koleżanki

24.06.2022 23:59

Chciałam zwrócić uwagę ze kns to chytrusy miesiąc temu dostałam ze zorganizowany była zbiórka na psy kto dał to dał nie było puszki specjalnej tylko słoiki wszyscy oburzeni a oburzene były pewne osoby przy szefie każda złotówka się liczy ale pewna osoba jak była po pieniążki to miała to ukryte w szafce by szef tego nie widział ze słoik to był wstyd!!!
    Gregor

13.07.2022 21:07

Czy ludzie z hali modelowej mają do odrobienia te godziny jak kończą o 12:00? Drugi tydzień po 6 H a my na głównej hali jak banda robotów....
    Johny

18.05.2022 20:07

Witam. Jakie są szanse, żeby dostać się maszyny cnc? Ile można zarobić za 168h?
    Johny

22.05.2022 14:25

Odpowie ktoś??

17.05.2022 21:41

Witam. Chcialbym sie zatrudnić jako pakowacz wiem ze pierwsza umowa jest na dwa tygodnie czy ciezko potem dostac nastepna na rok czasu.. Slyszalem ze trzeba sie wykazac a nie wiem czy przez dwa tygodnie wszystko ogarne

19.05.2022 06:12

Dzięki za szybka i przydatna odpowiedz.Wlasnie slyszalem ze pakowacz to ciężka praca.Poszukam jeszcze czegos innego.

22.05.2022 07:04

Szukaja non stop pakowaczy.skontaktuj sie z ich biurem wpisz sobie KNSi wyskoczy ci numer tel.Nawet dzis znowu sa nowe ogloszenia o prace u nich na necie i w radio tez slyszalem.Pozdrawiam
    Ekoludek

24.05.2021 20:05

jakies opinie o dziale aluminium mszana ?
    Miro

09.06.2021 18:23

Zadzwoń i zapytaj.....
    Greg

18.05.2022 18:11

Ile średnio można wyciągnąć normalnie pracując?

12.05.2022 16:41

Jak wygląda w Waszej firmie praca na pakowaniu? Mam zamiar zmienić pracę na coś bardziej aktywnego i się zastanawiam własnie nad pakowaniem, ile mozna zarobić na początku? Czy naprawdę jest tak ciężko jak słyszałem? Z góry dziękuję za odpowiedzi
    Deka..

17.05.2022 16:28

Pakowanie w KNS to najbardziej niedoceniony dział. Jak rozmawiam z znajomymi którzy tam jeszcze są, to niestety ale raz że musisz harować i okna ciężkie też trzeba dzwigac na nierównym terenie. Brak suwnic, maszyn do ciężkich okien w 21 wieku to nieporozumienie. Nie wiem jak z zarobkami ale na pakowaniu jedyny plus jaki jest to praca po 8 godzin na dzień dzisiejszy.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Śląska Fabryka Okien KNS?

Kontakt - Śląska Fabryka Okien KNS Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością

Młodzieżowa 67B 44-300 Wodzisław Śląski

Branża główna: Materiały i narzędzia budowlane
    Xyz

10.05.2022 15:29

Witam Kolezanki i Kolegow po fachu. Od marca w Eko druga wyplata 5.5 tysia na reke bus za free :)) Pozdrawiam.
    ekocwel

12.05.2022 10:10

zapraszam wszystkich imbecyli do eko okien.pamietajcie zeby wziasc woreczki na kupke...
    Xyz

12.05.2022 16:58

Stary ty juz nie musisz brac woreczka bo masz kupke miedzy uszami:))
    Dora

12.05.2022 11:31

Wyplaty w KNS za 10h pracy są śmieszne.Idac na rozmowę bylo powiedziane,że niekiedy trzeba będzie pracować 10h kierownik nie zaznaczył że 2 lata dzień w dzień.pracujesz 10h i masz 20 minutową pauzę z czego mechaniki ciągle w swoim garażu kawka cały dzień.(nic do nich nie mam,lecz powinni być pod ręką a nie latać po nich przez całą hale bo oni w garażu.)Czekam aż Eko się otworzy i uciekam.
    Kolega z produkcji

12.05.2022 13:20

PRAWDA! Niedawno był wpis to je robota na sobota to co chcesz.Za sobota trzeba im zapłacić.Smierdzacego mechanika najczęściej mozna znalez w garażu.
    Sylwia

07.04.2022 20:42

Witam serdecznie chciałabym wiedzieć ile na start się dostaje ? Pracuje obecnie też w fabryce okien aczkolwiek chętnie zmieniłabym na coś bliższego.???? Jaka ogólnie atmosfera u was?
    Karol

09.05.2022 10:50

Widełki to 2800 do 3300. Zależy gdzie i u kogo. Chyba że przyjdziesz myć okna za 2500, bo tacy też są w kns-ie.
    ???

09.05.2022 19:45

2500? Hahah chyba masz nieaktualne dane bo spokojnie koło 3000 wyciągają za machanie (usunięte przez administratora) i pier**##enie głupot.
    Marcin z produkcji

23.02.2022 14:03

Cześć, chciałabym się dowiedzieć czy Eko wkoncu buduję ta fabrykę za płotem? Ma ktoś wiarygodne informacje? Bo ostatnio ktoś rozgadał na hali że jednak Eko zrezygnowało z budowy. Są jakieś szanse na podwyżki żeby nie iść do konkurencji?

17.04.2022 15:55

Z tego co widzę właśnie pojawiły się maszyny na polu obok. Także wszystko wskazuje że fabryka powstanie w tym roku.
    Ekookienny

04.05.2022 10:10

Będzie na 100% fabryka a wtedy KNS może zwijać manele bo Kłosek na pewno da więcej...
    Olo

11.04.2022 21:46

Jak wygląda praca na wózku widlowym w KNS ? Mam uprawnienie ale bez doswiadczenia. Dam sobie rade ?

21.04.2022 12:58

Słyszałem, że raczej kierowniczka, bo drugi umywa ręce od wszystkiego
    ???

21.04.2022 22:51

Racja
    Pracownik produkcji

17.04.2022 22:16

Witam.chcialem poinformować dlaczego mamy takie niskie wynagrodzenie,jadąc w sobotę koło mojej pracy osoby rzekomo pracujące na hali wysiadywały w garażu mechanów.Wracajac z powrotem po 2 godz garaz dalej oblężony pracownikami,stucznie nabijają godziny-to im trzeba soboty wypłacać wybrane osoby nie każdy kto chce.w pracy prosisz o pomoc masz odpowiedź to je robota na sobota.Mijo sobota robili 8h i zawsze to samo.wiec pojechałem sprawdziłem ich pracę.Wesolych świąt.
    Darox

19.04.2022 17:15

Potwierdzam. chodzi tylko 1 zmiana na soboty. Naszej zmiany się nawet nikt nie pyta czy idziemy w sobotę.Najmadrzejszy z mechaników (usunięte przez administratora) Sobie wybiera ludzi bo rzekomo inni się nie znają.W sobotę trochę porobią Byle mają 8h nadgodzin
    Roman

28.12.2021 19:55

Cześć, pytanko do pracowników Knsu. Czy prezes dał coś na święta? ????????
    Niktwazny

05.01.2022 11:15

W związku z adnotacja która jest napisana na samej górze , mam pytanie do administratora . Dlaczego nie prawdziwe odpowiedzi nie są usuwane ? Chyba , że sami je piszecie , dali kasę jak w eko , tak ...
    knss

11.02.2022 18:09

nic !!!

29.01.2022 13:34

Witam, proszę napisac ile dostaje tam zwykly.praownik produkcji ,chodzi mi na reke, czy są jakieś premie i od czego są zalezne,z góry dziękuję za pomoc.
    knss

11.02.2022 18:08

2500 po 3 miesiacach 2700-2800 zadnych premi
    Pan Ka

11.02.2022 15:35

Firma (usunięte przez administratora) pan N.C. mowi pracownikom prosto w oczy ze sie z nimi spotka ,w tym tygodniu porozmowiac o propozycjach umowy i ich olewa totalne (usunięte przez administratora)
    Ktos

05.01.2022 13:05

Witam mam pytanie jaka zmianowosc jest w firmie na produkcji i jak z wynagrodzeniem
    Richard

23.11.2021 13:31

W eko dają na start 2600 po 3 miesiącach 3000 a soboty 300 zł niema porównania z tą firmą. Nie płacą nadgodzin w Mszanie i niema godzin pracy to wysyłają ludzi na pole ogólnie lipa.
    leber

12.12.2021 11:07

w eko daja 3500 nettto na rękę na start
    Chlopek

31.12.2021 15:39

Lepiej dostać troche mnie i mieć weekendy wolne a nie tak jak w eko w sobotę musisz dupac a jak niepojdziesz to po premi porazka
    Boniek

19.12.2021 17:20

Siema kns zastanawiam sie nad przejściem do eko tam dostali pracownicy 6 tys zł od pracodawcy na swieta i nowo przybyli 1000 zł na świeta wiec czas zawijac żagle jutr wypowedzenie składamy .
    Miiolaj

20.12.2021 18:11

Kns to powoli kompromitacja pod każdym względem , jak można dać w dzisiejszych czasach pracownikowi 50 zł premii na święta ?! ...

23.12.2021 08:58

Ta premia to i tak kit bo są lepsi i gorsi , jedni którzy byli na L4 kilka razy dostali premie za brak L4 przez 2 lata a ci którzy nie mieli nie dostali . Kns hahah

19.07.2021 10:31

Czy w KNS Śląska Fabryka Okien występują paczki/bony świąteczne?
    Pan karp

01.12.2021 19:59

Dostaje się dwa karpie i napój wysokoprocentowy
    Chlopek

15.12.2021 14:06

To masz nieaktualne dane

14.12.2021 09:07

Jak zmianowosc jest na produkcji
    KajaR

26.11.2021 10:57

Nie polecam, praca na produkcji po 9/10 godzin z jedną przerwą 23 minuty.Już na rozmowie praktycznie masz rozkaz aby wolnego nie brać w wakacje tylko na grudzień trzymać....ciekawe.Przyznam, że zatrudniłam się tylko dlatego bo mam tą halę pod ręką ale wracam na stare (usunięte przez administratora) Za ta samą robotę mam 900 zł więcej i jestem o niebo bardziej wypoczęta i zrelaksowana.Pan od BHP to mistrz kultury osobistej, ''SOCIAL!!!'' wrzask na pół hali , tak ładnie zapraszał nowych pracowników na 12 minutową rozmowę na temat bezpieczeństwa,a raczej po autografy.Dzień dobry i jakoś przedstawić się by wypadało.Wymieniać negatywne odczucia i sytuacje można godzinami.. Jestem szczęśliwa, że opuściłam tego pracodawę. Miłego dnia życzę
    Ekoludek

03.06.2021 21:22

Chciałbym się zapytać jak nastroje w firmie? Wiedząc że do roku za plotem powstanie nowy zakład Eko okna? Czy pakowacze i produkcja mają w planach przejść do Eko? ???? Bez pozdrowień
    Znajomy

12.06.2021 16:26

Podwyzka haha szef woli zwolnic niz dac 200 zl podwyzki . Wiedząc co szykuje się za płotem powinni zadbac o pracownika a nie zwalniac bo kończy się umowa i to bez slowa wyjasnienia to co teraz sie podziało w tej firmie to istny cyrk a pan Andrzej najwiekszy klaun jakiego znałem .
    Anty eko

22.07.2021 15:17

Ale w eko nic nie ma, obietnice tylko...
    Rafal

06.07.2021 22:31

Oooo kns ma za dużo pieniędzy bo znowu każą pracownikom robić nadgodziny
    adam

18.06.2021 15:55

Czy są teraz przyjęcia na mszane z Chęcia bym się przyjoł doświadczenie posiadam .
    PracownikKNS

19.06.2021 09:54

Zadzwon do kadr, z informacji które posiadam to są przyjęcia.
    Śląska Fabryka Okien KNS Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością

01.07.2021 08:24

Szanowny Panie Adamie, tak - obecnie jest prowadzony nabór na stanowiska produkcyjne do naszego oddziału w Mszanie. Dokumenty aplikacyjne prosimy składać na adres [email protected] lub [email protected]
    WafelAdriana

18.06.2021 11:15

Nawiązując do Państwa wypowiedzi w tym serwisie chętnie merytorycznie wypowiem się na temat firmy oraz fałszu który Państwo wyżej napisali. Oczekują Państwo rzetelnych opinii na temat pracy u Państwa w fabryce w Mszana lecz gdy jakaś merytoryczna opinia (negatywna) się pojawi która Państwa nie zadowala - cała hala jest zbierana na dywanik w celu ustalenia kto napisał negatywną opinie - jest to śmiech na sali i zaprzeczają Pańśtwo samemu sobie bo piszą, że oczekujecie rzetelnych wpisów, a gdy taki już się pojawi to "haja" na całą hale i wewnętrzne dochodzenie - kto to napisał???!!! Bezsens, podwyżek nie było tak nie ma z miesiąca na miesiąc wypłaty są coraz mniejsze, aby Pańśtwo Polskie widziało, że KNS "niby" ma problemy finansowe i nie płaci coraz więcej tylko co raz to mniej, bo skorzystali z tarczy antykryzysowej więc nie mogą dać podwyżek - inaczej kaskę do skarbu Pańśtwa trzeba by było oddać. Pracodawca zwalnia z pracy, jeżeli ktoś dostał COVID i jest na kwarantannie, osobiście znam jeden taki przypadek i pracowałem z tym Panem na hali, wrócił z kwarantanny i kierownik Adrian wręczył mu wypowiedzenie - jest to jawny brak szacunku dla pracowników. Wspominając już Pana Adriana, tworzy mobbing w pracy który mamy udokumentowany rejestratorami audio-video. Swoją złość zamiast wyładować na czymś innym, to wyładowuje ją na swoich podwładnych. Gdy coś mu nie idzie lub z "góry" ma nacisk wtedy ten człowiek zamienia się w mobingowe bydło - nie da sobie nic wytłumaczyć merytorycznie, a gdy już udzieli się z nim merytorycznej dyskusji i wytłumaczy dlaczego nie ma racji, to każe nie pyskować... Masakra. Praca nie jest zła, ale organizacja pracy a raczej jej brak to największa wada tej fabryki na aluminium. Główny powód to niekompetentni przełożeni Wszędzie są kamery, pracodawca ciągle nadzoruje prace na kamerach co nie jest zgodne z prawem, naruszanie dóbr osobistych oraz godności pracowników, regulowanych przez przepisy prawa pracy, Kodeks Cywilny i Konstytucję RP przez notoryczny podgląd pracowników to tutaj norma. Zdarza się tak, że przez 3-4 dni nie ma pracy ponieważ materiał nie dotarł na czas, wtedy wymyślają roboty budowlane, ogrodowe itp do których nie zostało się powołanym. Dodatkowo chciałbym wspomnieć o obowiązkowych nadgodzinach, straszenie, że jeżeli się nie zostanie i nie skończy to "sobie porozmawiamy". Kodeks pracy w tej firmie nie istnieje. Jestem ciekaw, kiedy wezmą wszystkich na dywanik i będą straszyć i dopytywać kto dodał taką opinie. Ta firma to jeden wielki mobbing i niesłowność przełożonych. (usunięte przez administratora) ciągle obiecuje podwyżki których nie ma, nawet inflacyjną nię dawają, która wynosi miesięcznie ok. 3-4%. Niby pracodawca słucha Twoich uwag, ale gdy przekażesz swoje uwagi to nigdy się nie doczekasz na spełnienie czegokolwiek. Z ostatnich dni, kolega zażądał podwyżki którą mu obiecano od miesięcy. Gdy się stanowczo upomniał, zamiast umówione 400zł dostał 200zł :D Praca jest fajna, nie jest ciężka ale trzeba być w miare bystrym. Pracownicy zawsze służą Ci pomocą, ludzie powyżej "pracownik produkcji" to zwykłe mobbingowe lizusy aby zgarnąć dla siebie jak najwięcej. Zamiast skupić się na celach, rozwoju i realizacji zamówień to kierownictwo szuka dziur w całym byle by się czegoś doczepić. Przez 3 lata pracy w tej firmie, mogę jeszcze więcej się wyrazić lecz jak wszyscy pracownicy z dnia na dzień zrobią porzucenie pracy i fabryka na Mszanej stanie to się zdziwią. Wszystko co zostało napisane, zostało napisane zgodnie z prawdą. Czekamy na ponowne wewnętrzne dochodzenie które zapewne znów się odbędzie gdy kierownictwo przeczyta merytoryczną opinie, w razie pozwu się zabezpieczyliśmy materiałami w postaci audio, że wszystko jest wyrażane zgodnie z prawdą i stanem faktycznym o firmie KNS. Pozdrawiam serdecznie i życzę miłego dnia (usunięte przez administratora) pokaże, że ma jaja i ogarnie za przeproszeniem ten burdel który się zrobił od 2 lat z kierownictwem na produkcji.
    2019

18.06.2021 18:20

Pracowałem na aluminium od początku istnienia, wtedy już było wiadomo że (usunięte przez administratora) nie ma pojęcia o produkcji pierwsze drzwi wyjezdzaly z przykreconymi klamkami bo nie miał nawet pojęcia jak drzwi jadą do transportu o produkcji nie wspomnę 3 godziny stał przy stole chciał nam pokazać jak montuje sie zawiasy kryte niestety nie pokazał ????po moich slowach w prost zeby zajął sie pracą biurową ,szukał miesiąc na kamerach kiedy przystanalem na chwilę jak nie było pracy i dostałem dyscyplinarne bo o produkcji aluminium wiedziałem więcej od samego dyrektora. Jak prezesi mogli się nabrać fakt rozmawiac i gadac bajki to on umieJak tak czytam kogo wzioł za kierownika bo to musialo się stać jak nie ma pojęcia o produkcji to współczuję wszystkimi na aluminium. ja sam sie cieszę że tam nie pracuję bo takiego czlowieka jeszcze nie spotkałem ... nie pozdrawiam brawa dla odważnych dlugo wytrzymaloscie może prezesi zrozumieją kogo zatrudnili.... I wyciagna wnioski Karma wraca!
    chętny

09.06.2021 19:23

Pytanie - tam się pracuje na 1 zmainę czy na 3 i jaka jest podstawa dla pracownika produkcji?

Zostaw merytoryczną opinię o Śląska Fabryka Okien KNS Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością