Forum Media Polska Sp. z o. o.

3.9/5

• Józefów Duży
  • Krzówka
Poznań - Forum Media Polska Sp. z o.o

3. Opinie o pracodawcach Poznań
  5. Opinie o Forum Media Polska Sp. z o. o.

Opinie o Forum Media Polska Sp. z o. o. Poznań

Nie przegap nowości o Forum Media Polska Sp. z o. o.!

09.05.2021 22:25

lekarz

14.05.2021 18:29

przykre jest to że chętnie dalej prenumerowałabym czasopismo bo było swietne, jednak ze wględu na obawy że znowu będą miały miejsce wspomniane praktyki niestety nie mogę korzystać :(

Wydawnictwo FORUM Sp. z o.o

26.04.2021 10:20

News image

15.03.2021 13:57

Iza

23.03.2021 18:17

Ja też jestem negatywnie nastawiona. Korzystam tam z czasopisma Terapia specjalna jest ok. Dałam się jednak skusić na darmowy kurs przy zakupie 2 teczek. Karty pracy były nie kompletne i bardzo słabe, (takie same treści znajdę w Internecie) otwarte ale co tam powiedziałam robię awans a kurs się przyda. Moje zdziwienie jest teraz dostałam aktualizacje do teczek może z 20 kartek mega cienkie. Cena za obie 500 zł. Nie mogę ich zwrócić chociaż jestem nie zadowolona. Dzisiaj prawnik powiedział, że tak naprawdę cenę aktualizacji powinni mi podać od razu przy zawieraniu umowy dlatego jest nie ważna. Wydawnictwo odpowiedziało raz a teraz mnie olewa. pozdrawiam oszukanych.
    katia b.

22.01.2021 09:17

korzystam juz z dwa lata z czasopisma Forum logopedy i jestem zadowlona.

patrykkkkk

22.01.2021 13:06

Korzystałem z kilku produktów z forum i jak do tej pory nie mam zastrzeżeń

K. justyna

25.01.2021 09:49

jakiś czas temu trafiłam na reklamę na fb czasopisma dla psychologów. po jakiś czasie odezwał się do mnie doraca. zaproponował czasopismo i zdecydowałam się. przedstawił informacje na temat warunków. mam czasopismo i jestem zadowolona.

marika kowal

26.01.2021 14:45

dla mnie treści merytoryczne na dobrym poziomie

metrikkon

26.01.2021 16:07

jeśli szukasz pracy to dobrze trafiłes. przynajmniej jesli chodzi o prace w cc.

klaudia

28.01.2021 11:17

Świetne wydawnictwo. korzystamy w placówce dydaktycznej od lat i jesteśmy zadowoleni

nnn

02.02.2021 10:54

świetne wydawnictwo

22.03.2021 16:04

martika

02.02.2021 15:11

Skorzystałam z okazji i kupiłam czasopisma dla księgowych i akurat ja się nie zawiodłam.

22.03.2021 16:04

Dziękujemy pojawia się coara zwięcej produktów u nas dla tej grupy odbiorców.
    krykik

03.02.2021 16:00

własnie zapisałam się kolejny raz na wydarzenie online z zakresu hr, które jest bezpłatne. mam nadzieje,że bedzie na takim samym poziomie merytorycznym jak ostatnie wydarzenie.

22.03.2021 16:03

Dziękujemy zawsze dokładamy staran,aby kolejne wydarzenia były jeszcze lepsze od poprzednich!
    Piotr

15.02.2021 13:19

Świetny pracodawca

22.03.2021 16:03

majka

16.02.2021 08:45

Skorzystałam z okazji i kupiłam najnowszy produkt dla psychologów i polecam zwłaszcza praktykom

22.03.2021 16:02

Dziękujemy cały czas sie rozwijamy i pojawiają sie kolejne produkty dla tej grupy. zachecamy do aktywnego obserwowania
    Katarzyna

03.03.2021 08:39

Odbywałam staż w tej firmie i zdecydowanie dużo się nauczyłam. Otrzymałam konkretne obowiązki od przelożonych. Jeśi ktos chce się czegoś konkretnego nauczyć to polecam tego pracodawcę.

22.03.2021 16:01

Dziękujemy powodzenia na dalszej ścieżce zawowodowej
    kejti

10.03.2021 09:37

ja jestem zadowolona z merytoryki kursów, z których skorzystaam dlla marketingowców.

22.03.2021 16:01

marta

22.03.2021 16:00

świetne kursy online
    Ola

19.03.2021 11:20

Chciałam zamówić papierową prenumeratę charakterów, ale skusiła mnie oferta kursu dołączonego do wersji on-line. Darmowy kurs, warsztat, intensywny trening wskazówki na każdy dzień tygodnia, praktyczne ćwiczenia, godzinny film instruktażowy,(usunięte przez administratora)itd. Myślę sobie - Super! Zamówiłam, zapłaciłam, otwieram kurs (wyceniony na 59zł), a tam wywiad a w zasadzie rozmowa z Panią de Brabaro, która opowiada jak to sobie radzi z pandemią i do tego dywagacje jej rozmówczyni. Szukam, sprawdzam, może coś przeoczyłam, nie ma nic więcej. Napisałam do BOK z pytaniem gdzie jest ciąg dalszy kursu, a pani mi odpowiedziała, że to jest wszystko. Kazał napisać merytoryczną reklamację po czym napisała, że kurs jest zgodny z sylabusem i wysłała link do niego. Napisałam dokładnie co mi się ni zgadza. Dostałam zdawkową odpowiedź, że reklamacja została rozpatrzona i kurs jest zgodny z sylabusem. Pewnie nikt tego nie czytał tylko dają automatyczną odpowiedź. Przykro mi, bo mają naprawdę fajnych konsultantów telefonicznych i nie raz zamawiałam coś z wydawnictwa. Naprawdę wystarczyłoby przeprosić i zaproponować przejście na papierowe Charaktery i problem by się rozwiązał. Byłabym zadowolona, oni nic by nie stracili klienta ani pieniędzy.
    Izabela

13.03.2021 10:25

(usunięte przez administratora) Gdybym tylko weszła na to forum wcześniej nie zamówiłabym nic z tej kryminalnej organizacji. Zamówiłam teczkę psychologa wersje podstawową, zamówienie nie przeszło online więc zadzwoniłam do nich ! Wysłano mi fakturę gdzie dodano wersję online a teraz oczekują płatności za aktualizacji których w ogóle nie zamawiałam !!! Brak kontaktu z klientem, brak odpowiedzi na maile... tylko faktury wysyłane .. (usunięte przez administratora). Proszę uważać i NIC , ABSOLUTNIE NIC ! u nich nie zamawiać
    klati

02.03.2021 13:23

polecam czasopisma z zakresu produkcji

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Forum Media Polska Sp. z o. o.?

Kontakt - Forum Media Polska Sp. z o. o.

Polska 13 60-595 Poznań

Branża główna: Wydawnictwa

12.02.2021 12:12

Agnieszka

28.02.2021 12:59

I co Pani z tym zrobił? Mam podobną sytuację, nie zostałam poinformowana o końcu terminu umowy i automatycznie mam przedłużoną umowę i to z zwiększoną kwotą. Dodatkowo mi wysyłają wiadomość z przypomnieniem o zapłacie(usunięte przez administratora) a nie odpisują na żadne emaile tylko grają na zwłokę.
    Zapytanie o prace?

10.02.2021 17:30

Czy w dział IT jest rekrutacją?
    sp. bhp

03.02.2021 09:58

skorzystałem ostatnio z promocji na zakup programu pod bhp i wszystko przejrzyste i klarowne
    Anita

21.08.2020 11:01

Pracuję w Forum od niedawna, ale nigdy wcześniej nie miałam tak fajnej pracy! Zadania, jakie wykonuję, mieszczą się w zakresie moich kompetencji, ale powalają mi się również rozwijać, czego brakowało mi u poprzednich pracodawców. Polecam Forum każdemu, kto szuka ciekawej pracy i miłej atmosfery!

20.01.2021 12:49

piter

21.01.2021 15:45

to jestem ciekaw jak będzie
    by staż

20.01.2021 12:26

zastanawiam się nad opcja stażu w firmie.nie wiem obecnie na jakich zasadach to wygląda? czy trzeba się zgłosić bezpośrednio do kadr? ktoś coś wie

21.01.2021 15:43

powodzenia!
    bik

21.01.2021 15:44

trzymam kciuki
    marco

21.01.2021 14:28

polecam programy do obsługi maszyn w zakładach produkcyjnych.

21.01.2021 15:43

Mały

05.08.2020 12:20

Od ponad 2 lat prenumeruję czasopismo "Psychologia w Praktyce" - nie jestem psychologiem, ale interesuję się psychologią, terapią, mindfulness. Podobają mi się prezentowane treści, są merytoryczne, ciekawie przedstawione, każdy numer ma swój temat przewodni, przez co artykuły są konkretne i wyczerpujące (nie ma chaosu). Zastanawiam się też nad prenumeratą "Charakterów", które wydawnictwo Forum od niedawna wydaje - dotychczas kupowałam pojedyncze numery, ale w czasie epidemii praktycznie nie bywam w empiku, więc chyba prenumerata to dobre rozwiązanie ;)

20.01.2021 12:51

Lena

14.10.2020 09:13

Skusiłam się na prenumeratę czasopisma "Naturoterapia". Nie żałuję żadnej złotówki - rewelacja!!! Z czystym sumieniem POLECAM!

20.01.2021 12:45

Jan

10.12.2020 14:29

Pracowałem w firmie i bardzo sobie chwalę. Niestety musiałem zmienić miejsce zamieszkania, a co za tym idzie także pracę. Pracodawca bardzo życzliwy, atmosfera bardzo pozytywna, obowiązków wiele, ale jakże interesujących. DOBREGO DNIA!

20.01.2021 12:43

życzymy powodzenia

20.01.2021 12:44

Dziękujemy za opinię i zyczymy powodzenia na kolejnęj drodze zaowodowej
    Agata

22.10.2020 14:24

Znam Food Forum od kilku lat - prenumeruję czasopismo i regularnie biorę udział w organizowanych konferencjach i szkoleniach. Zawsze kończę kurs z satysfakcją. Materiały są zawsze starannie przygotowane, a w razie pytań uzyskuję odpowiedź błyskawicznie. Polecam

26.11.2020 08:53

m.j.

20.01.2021 12:37

polcam jeszcze ich konferencje
    Julia

10.12.2020 13:43

Ja jestem zadowolona z usług tej firmy. Od 4 lat korzystam z różnych produktów i NIGDY nie miałam żadnych problemów. Zawsze czytam regulaminy i się do nich stosuję.

18.01.2021 13:00

Dawid

10.12.2020 13:45

Jestem behawiorystą, a to nie jest popularny zawód, stąd merytorycznych materiałów w Internecie jest tyle, co pies napłakał. Cieszę się, że trafiłem na kursy związane z behawiorystką i potwierdzam, jako zawodowiec, że są one serio dobrze opracowane. Polecam

18.01.2021 13:00

Paulina

10.12.2020 13:46

Dopiero co wykupiłam kurs, a już chcę następny! Widać, że są tworzone z głową!

10.12.2020 14:21

Kurs stomatologiczny poleciła mi koleżanka, teraz ja polecam pozostałym! Super sprawa!

Olek

10.12.2020 14:23

Jestem studentem weterynarii i bardzo polecam merytoryczne materiały, która ta firma oferuje. Wiele informacji, w dodatku aktualnych i możliwość kontaktu z prelegentami. Polecam wszystkim osobom kochającym zwierzaki, gwarantuję, że każdy znajdzie coś dla siebie :)

Barbara

10.12.2020 14:27

Dzień dobry! A ja się chciałam pochwalić jaki prezent dostałam od moich wnuków. Jestem na emeryturze, a moje wnuki wykupiły mi czasopismo naturoterapeutyczne. Dużo informacji, miło spożytkować można czas. Polecam!

Werka

10.12.2020 15:46

Polecam każdemu konferencje dietetyczne organizowane przez forum, nie mogę się doczekać kolejnej edycji

18.01.2021 12:58

katarina

08.01.2021 13:36

skorzystałamostatnio z promocji i kupiłam czasopismo dla psychologów. fajnie, no się nie zawiodłam i pomaga mi to przy pisaniu pracy magisterskiej.

18.01.2021 12:57

Werka

14.01.2021 11:20

Niedawno wzięłam udział w szkoleniu online dla behawiorystów i muszę przyznać, że to była dobra decyzja. Na filmach szkoleniowych wszystkie informacje wydają się bardziej zrozumiałe niż w książkach o podobnej tematyce, które wcześniej czytałam. Pani prowadząca naprawdę dobrze tłumaczy. Polecam!

18.01.2021 12:57

Dziękujemy i zachamy do korzystania z naszej szerokiej oferty.
    katecheta

14.01.2021 11:30

Prenumeruję i śledzę na bieżąco czasopismo Katecheza i muszę przyznać, że bardzo ułatwia mi ono pracę. Uczę w szkole religii, a nie jest to łatwe zadanie w dzisiejszych czasach. Dziękuję i polecam - katecheta

18.01.2021 12:56

Dziękujemy

Zostaw merytoryczną opinię o Forum Media Polska Sp. z o. o.