Primo Profile Sp. z o.o.

Żory

Ocena pracodawcy 4/6

na podstawie 258 ocen.

Primo Profile Sp. z o.o.
4 258 6 1

Opinie o Primo Profile Sp. z o.o.

nienaumiaty

czy ktoś mi powie co oznacza skrót B.H.P ???

...
@nienaumiaty 05.10.2018 23:31

serio??? Bezpieczeństwo i higiena pracy a co :D

Bob

Nie rozumie jednego firma zwalnia ludzi niby nie opłaca się produkcją A byli pracownicy otwierają firmy i produkują rzeczy których niby się nie opłaca produkować.

cieć
@Bob 22.09.2018 20:11

bob to budowy nowego zakladu niech sie chyci a nie pier.... głupoty chyba ze ma wiedze odnosnie produkowania przez zwonionych na wyniesionych kalibratorach gdzieś w garażach hehehee :P

Go
@cieć 23.09.2018 18:07

Nie masz pewnie pojęcia o czym tu mowa.Trzeba mieć pieniądze żeby coś robić A Ty pewnie groszek nie smierdzisz

Alicja

@anonymous co takiego miało miejsce, że właśnie w ten sposób wyrażasz się o Primo Profile? Możesz przytoczyć jakiś przykład? Pamiętaj, że na wątku mogą się pojawiać wyłącznie opinie zgodne z prawdą. @Jo daj znać jak obecnie wygląda atmosfera w przedsiębiorstwie? Możesz coś więcej napisać o jakości pracy i płacy w Primo Profile?

anonymous

To co się dzieje w tej firmie to wielka kpina zwalniają osoby którym zależy na pracy a zostawiają byle kogo Ten kto robi rekrutację powinien się jeszcze raz zastanowić Tyle na Ten temat

...
@anonymous 01.09.2018 16:48

Jak się okazuje to, że dobrze pracujesz i Ci zależy na pracy nie wystarcza w tej firmie.

Jo
@anonymous 01.09.2018 16:48

zależy jakie masz układy A reszta się nie liczy

anonymous
@Jo 07.09.2018 21:55

Tak to prawda liczą się tylko układy a nie jak się pracuje Niestety

Mała

Zwolnili porządnych ludzi którzy przepracowali tu kilka lat a nowych przyjmuja to straszne zero normalnego podejscia do czlowieka nikt nawet nie podziekowal za prace tragedia myslalam ze mnie to nie spotka

Battenfeld
@Mała 08.08.2018 16:41

Mała, jaki Dział?

Mała
@Battenfeld 08.08.2018 19:43

Jak nie wiesz to znaczy że tu nie pracujesz

...
@Battenfeld 08.08.2018 19:43

Zwalniają z każdego działu, nowych nie przyjmują. Redukcja etatu.

Battenfeld
@Mała 13.08.2018 10:30

A skąd ta pewność?

KP
@Mała 08.08.2018 16:41

Według Bisnode firma generuje niewielkie zyski w stosunku do przychodu. Trzeba przyciągnąć pasa oraz zastanowić się nad kompetencjami kadry managerskiej.

!
@KP 16.08.2018 19:42

Szkoda tylko, że ludzie dowiadują się z gowork( i kto gdzie usłyszy) jaka sytuacja jest w firmie, a nie z zebrania które powinno się odbyć z pracownikami. Wszystko po cichu i z zaskoczenia.

Smieciarz
@... 13.08.2018 15:29

Redukcja etatu to wielki pic dobrze wiesz że firma nie przestrzega przepisów

yanosic
@Mała 08.08.2018 16:41

zwolnili porządnych, ale i nie przyjmują nikogo, teraz sie za biura biorą ... jeden gryzipiórek na czterech roboli ... i kto twierdzi ze tu jest zle ???

Alicja

@Hugo opisz jak z Twojej perspektywy wygląda obecna sytuacja w Primo Profile? Czy opinie o redukcji etatów są prawdziwe? @KP skąd masz takie informacje? Jesteś pracownikiem Primo Profile? Możesz określić jak na dzień dzisiejszy wygląda tu praca? Są nowe przyjęcia?

Nieobecny

Witam dawnych kolegów i koleżanki. Tak ostatnio zastanawiałem się co tam słychać w primo ?cos się zmieniło? Makar dalej gnębi ludzi? Żony dalej mężów puszczają bokiem ? Pozdrawiam

Hugo
@Nieobecny 20.04.2018 17:33

Po staremu nic się nie zmieniło jeszcze gorzej niż było

aaaaja

Hej, czy ktoś może powiedzieć jak załapać się na wyjazd z firmy na żagle na Chorwacje ? Czy to jakaś forma nagrody ? Czy zależy od układów z Panem K.D. ? Czy pracownik ponosi jakieś koszty czy wszystko pokrywa Primo? Może dziewczyny z biur coś napiszą - jeżdżą co roku.

Ogorek
@aaaaja 19.06.2018 10:29

Nie smarujesz nie jedziesz

Bos
@aaaaja 19.06.2018 10:29

Musisz się wystawić

Pracownik

Dlaczego w firmie nikt nie rozmawia o trudnej sytuacji. Dlaczego pracownicy są zwalniani. Może w końcu ktoś coś powie. Bo optymistycznie to nie wygląda.

Ogorek
@Pracownik 25.07.2018 06:18

Bo jestesmy tylko ludzikami co maja przyjsc zrobic i wyjsc i nikt nie bedzie plaka za nami jak jest gorzej to odrazu lepie zwolnic a jak sie poprawi to beda do was dzwonic bo poco maja nowych szkolic ? I tak w koło na około , nikt nie bedzie plakal za wami

Wiktor

Szukam pracy i zaniepokoiły mnie informacje. Może podpowiecie coś wiecej?

...
@Wiktor 25.07.2018 08:44

Narazie to zwalniają ludzi, a nie przyjmują.

Alicja

@aaaaja, na forum Gowork.pl niedozwolone jest pisanie o konkretnych pracownikach czy przełożonych podając ich dane osobowe (chodzi tu również o inicjały jak w Twoim komentarzu). Jest to niezgodne z regulaminem, który możesz przeczytać tu: https://www.gowork.pl/regulamin Jeśli ktoś z pracowników czyta forum to proszę o informacje czy firma prowadzi rekrutacje.

Adam

Podpowiedzcie czy firma prowadzi aktualnie rekrutacje?

Alicja

@Tom, dobrze rozumiem, że jesteś pracownikiem w Primo Profile? Napisz proszę swoją opinię o pracy w tej firmie. Czy jesteś usatysfakcjonowany pracą w Primo Profile? @Gościu, czy pracowałeś w Primo Profile? Możesz wyrazić opinię o pracy w tym miejscu? Upominam Cię również, że na forum niedozwolone jest używanie obraźliwych słów: https://www.gowork.pl/regulamin

Tom

Do Gościu Człowiek który pracuje tam 12 lat jest już pewnie ustawiaczem 2 stopnia - niech pokaże ci pasek z wypłaty (zanim zacznie wypłakiwać się ci do rękawa) to się może ci poglądy zmienią. Gratuluje pracy w NKT- opinie o tym pracodawcy są niemal wyłącznie negatywne, ludzie których znam i tam pracowali również nie wychwalają tej firmy. Daj znać za pół roku jak się pracuje, jak masz takie doświadczenie to może zostaniesz kierownikiem albo dyrektorem.

Alicja

Co nowego słychać w firmie? Widzę informacje o podwyżkach. Jesteście z nich zadowoleni? Czy poza nimi w ciągu ostatnich miesięcy działo się coś godnego uwagi? Na stronie firmy nie widzę żadnych aktualnych rekrutacji. Wynika to z małej rotacji w firmie?

Tom

Do longin Skoro słyszałeś to znaczy, że nie pracujesz w Primo a tylko rozsiewasz plotki. Pracownikom produkcji zmieniono stawki zaszeregowania na wyższe - nie na niższe i przerzucono część premii uznaniowej ( 200 zł) do stawki. Jeśli ktoś zarabia mniej to jest to niezgodne z prawem i niech idzie do sądu. Rynek pracy jest bardzo bogaty, a zdobycie nowego zajęcia to pestka - można z dużym powodzeniem szukać "gdzie indziej". Zastanawia mnie to po jakiego grzyba ktoś wypisuje takie wyssane z palca pierdoły i oczernia firmę w której nie pracuje? Jak masz Gościu jakieś problemy z sobą i chcesz wyrzucić swoje frustracje to idż do psychologa.

longin

słyszałem że w primo byly podwyzki dla wszystkich polegające na tym ze mniej zarabiaja ci co powinni zarabiac wiecej hehe wiec takiej firmie podziekuje i jak mam pracowac w tego typu fabryce to i poszukam gdzie indziej

Gumowe ucho

Słyszałem, że Shrek wylatuje, ktoś coś słyszał w tym temacie?

Henry
@Gumowe ucho 10.02.2018 20:31

Uuuuuu!!! To by była wielka szkoda ????

anonymous
@Henry 16.02.2018 16:30

uuuu starsznie bój się

Wiliam Steik

Czytając te bzdury o moich bochaterach chciałbym sie do tego odnieść, i tak na początek musze potwierdzić że ani Shrek ani Fiona nie wylatują z firmy oczywiście. Natomiast co do wylotu to i owszem , wylatują lecz dopiero w maju do Danii w nagrode za uczciwą i żetelną prace. więc apropo^s opinii tu na forum... kto uczciwie tu pracuje na wakacje wylatuje , kto sie tutaj opie...dala , niech sie trzyma z Primo z dala ;)

anonymous
@Wiliam Steik 31.03.2018 21:50

nawet jeśli (usunięte przez administratora) i się starasz to i tak cię nie doceniają

Tomasz

Firma ma opinię bardzo dobrego pracodawcy. Może podpowiecie czy warto starać się o pracę?

Alicja

Drodzy użytkownicy, przypominam wszystkim o obowiązującym na forum regulaminie (https://www.gowork.pl/opinie_czytaj,43747). Komentarze zawierające obraźliwe uwagi będą zgłaszane do administracji i mogą być usunięte z wątku! Widzę że w dyskusji jest sporo komentarzy. Zachęcam do wyrażania się bardziej konkretnie - dlaczego polecacie bądź odradzacie pracę w firmie? Kto tam aktualnie pracuje? Jeśli za swoimi komentarzami podacie konkretne argumenty będą one bardziej przydatne dla użytkowników szukających na tym forum opinii.

Mario

Wolny kraj, wiec nie będziesz mi mówić czym mam sie interesować czym nie, lecz jeśli jesteś samym „zainteresowanym” to przyznaj sie bądź zaprzecz jak to z Tobą będzie miej na tyle odwagi społecznej.

Mario

To jak wylatuje czy nie?

...
@Mario 13.03.2018 20:33

nie interesuj się tym czym nie masz się interesować.

anonim

(usunięte przez administratora)

Renia

Bardzo proszę o szacunek do mojej osoby. Nic człowieku nie wiesz ani o zawartości mojego mózgu, ani na temat mojego doświadczenia zawodowego. Dla przypomnienia dodam tylko, że szkalowanie publiczne jest karalne, a IP można łatwo namierzyć. Pozdrawiam serdecznie.

IP
@Renia 01.02.2018 12:23

Przepraszam że sie wtrącę ale z tym IP to nie tak łatwo szczególnie jak Tor działa;)

Pracownik

Renacie daj spokój akurat to jedna z mądrzejszych ludzi w tej firmie

Pracownik

Renacie daj spokój akurat to jedna z mądrzejszych ludzi w tej firmie

Pracownik

Renacie daj spokój akurat to jedna z mądrzejszych ludzi w tej firmie

Pracownik

Renacie daj spokój akurat jest jedną z mądrzejszych w tej firmie

Pracownik

Renacie daj spokój akurat jest jedną z mądrzejszych w tej firmie

Swieżak

W primo to tylko przyjąć się na konfekcję,medico lub magazyn ,ta sama kasa a robota lepsza nie taka chaotyczna.

Zainteresowany

Słyszałem, że Primo Profile to bardzo dobra firma. Podpowiedzcie kilka wskazówek jak się pracuje i ..?

Pracujący w PRIMO
@Zainteresowany 11.01.2018 11:27

Gdzie tak słyszałeś? Szukaj gdzie pracy w innej firmie.

Ala

Czy są przyjęcia do firmy?

Ramka
@Ala 01.01.2018 21:50

Nie rób tego! Odradzam.

Ala
@Ramka 02.01.2018 09:07

Zawsze się można zwolnić jak mi się nie będzie podobało :)

.b.b
@Ala 02.01.2018 17:49

Ale psychika juz nie ta sama:D

Poszukująca

Gdzie tam można zostawić CV?

Bum
@Poszukująca 04.01.2018 10:25

Obecnie w Pup sa oferty

Produkcja
@Bum 04.01.2018 16:20

Lepiej szukaj pracy w innej firmie.

zadowolona

średniowieczny lud juz zamilkł, najwidoczniej sie wystraszył , ale kogo? misia GO GO ? nasz Kogutek sie podłożył przed Qrnelem sie wyłożył, nie na plecki, na łopatki, a był taki piękny gładki, no coż zawsze na imprezie są bolączki , przeciez wiecie, ale w sumie fajnie bylo, szkoda ze sie juz skonczyło, były ryby były jojka , był alkohol i zapojka, więc wszyscy są zadowoleni, pracujący i zwolnieni .... SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU :D

?????

Tak i tutaj należy się zgodzić zajmijcie się wszyscy pracą bo po to tam jesteście za to wam przecież płacą i zajmijcie się sobą swoimi sprawami i czubkiem własnych nosów a skończcie się wtrącać i mieszać w czyjeś sprawy i czyjeś życie bo słuchać się tego już nie da.Ludzie ogarnijcie się w końcu.

Zostaw opinię o Primo Profile Sp. z o.o. - Żory

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Primo Profile Sp. z o.o.