Primo Profile Sp. z o.o.

Żory

Ocena pracodawcy 4/6

na podstawie 226 ocen.

Opinie o Primo Profile Sp. z o.o.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Primo Profile Sp. z o.o.

Gumowe ucho

Słyszałem, że Shrek wylatuje, ktoś coś słyszał w tym temacie?

Henry
@Gumowe ucho 10.02.2018 20:31

Uuuuuu!!! To by była wielka szkoda ????

anonim

(usunięte przez administratora)

Pracownik

Renacie daj spokój akurat jest jedną z mądrzejszych w tej firmie

Pracownik

Renacie daj spokój akurat jest jedną z mądrzejszych w tej firmie

Swieżak

W primo to tylko przyjąć się na konfekcję,medico lub magazyn ,ta sama kasa a robota lepsza nie taka chaotyczna.

Zainteresowany

Słyszałem, że Primo Profile to bardzo dobra firma. Podpowiedzcie kilka wskazówek jak się pracuje i ..?

Patyk
@Pracujący w PRIMO 13.01.2018 19:38

daj bałwanie się przekonać innym a nie strasz hahaha Ty jesteś masochistą chyba , skoro innych odsyłasz do innych firm a sam trzymasz sie rękami i nogami swoimi i pewno swojej żony :D ta informacja dotyczy pracującego jeszcze w Primo a zainteresowany niech sklada CV.

Pracujący w PRIMO
@Patyk 17.01.2018 16:38

Rękami i nogami to wiemy kto się trzyma. Zobaczycie jak w końcu stanie, to poleci kilku managerów. Trzymam za to kciuki. Uważaj do kogo piszesz bałwanie bo z liscia dostaniesz pusty chamie.

Ala

Czy są przyjęcia do firmy?

Ala
@Ramka 02.01.2018 09:07

Zawsze się można zwolnić jak mi się nie będzie podobało :)

.b.b
@Ala 02.01.2018 17:49

Ale psychika juz nie ta sama:D

Poszukująca

Gdzie tam można zostawić CV?

Bum
@Poszukująca 04.01.2018 10:25

Obecnie w Pup sa oferty

Produkcja
@Bum 04.01.2018 16:20

Lepiej szukaj pracy w innej firmie.

zadowolona

średniowieczny lud juz zamilkł, najwidoczniej sie wystraszył , ale kogo? misia GO GO ? nasz Kogutek sie podłożył przed Qrnelem sie wyłożył, nie na plecki, na łopatki, a był taki piękny gładki, no coż zawsze na imprezie są bolączki , przeciez wiecie, ale w sumie fajnie bylo, szkoda ze sie juz skonczyło, były ryby były jojka , był alkohol i zapojka, więc wszyscy są zadowoleni, pracujący i zwolnieni .... SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU :D

?????

Tak i tutaj należy się zgodzić zajmijcie się wszyscy pracą bo po to tam jesteście za to wam przecież płacą i zajmijcie się sobą swoimi sprawami i czubkiem własnych nosów a skończcie się wtrącać i mieszać w czyjeś sprawy i czyjeś życie bo słuchać się tego już nie da.Ludzie ogarnijcie się w końcu.

....

A może najwyższa pora zająć się pracą, a nie plotami kto z kim i dlaczego, kto ile pali, kto ile kaw pije itp.(P.S. w każdej pracy jest tak samo!) Ludzie to jest praca 8h i do domu, a nie zajmowanie się życiem innych. Każdy wie co należy do jego obowiązków i tyle. A praca w Primo naprawde nie jest najgorsza. Może coś się ruszy i będzie jeszcze lepiej. Ludzie czekają na opinie o pracy i warunkach, a nie takich ciekawostek.

Paweł

W tej firmie nie ma poszanowania dla pracowników Omijać z daleka!

ludek
@WJ 06.12.2017 16:19

Po to są biurowe bo ktoś te kawy musi wypić i na te jachty pojechać. A robole do roboty.

nie pale
@ludek 07.12.2017 15:37

taaa biurowe na kawe a co 2 z produkcji na peta w palarni, tam już towarzystwo ma czas na wszystko

Inte"gracja"

racja racja , jak co roku integracja...będą bony,cudze żony... jest zabawa i szkolenie po zabawie pier......nie, jak kto woli i do woli, do wyboru do koloru, wóda strumieniem sie leje , więc wszem i wobec tam każdy chleje, pakowacz , ustawiacz czy w (usunięte przez administratora) wąski , zawsze się znajdą chętne , zwarte ,rozwarte i gotowe gąski, słodkie idiotki udające cnotki, "ramki" "zgrzewarki" (usunięte przez administratora) szparki. Bedzie piffko, będą śledzie i potrzymać za co bedzie , pózniej święta i poświetach każdy czuje wódkę w piętach i sylwestera , w Nowym Roku życzę wm mokrusio w kroku. I awansów dużo kasy ,niech dostaną te kut...sy , i kobietom też nich skapnie, toż zapier..... ładnie .

To Ja
@Inte"gracja" 02.12.2017 19:50

Czemu mierzysz wszystkie jedna miarką.W (usunięte przez administratora) byles i (usunięte przez administratora) widziales .A pozatym to nie nasza wina ze sprowadziles se (usunięte przez administratora) na zakład a ona ją! dala innemu

Ramka

Jeżeli tak ci doskwiera atmosfera w firmie to się zwolnij ,poco się denerwować!!! .Pracy na rynku dość. Jak ci nie pasują zarobki to się zwolnij przecież w innej firmie dostaniesz więcej. Jeżeli uważasz że na kogoś pracujesz ,to załóż Firmę . Jeśli jesteś nierobem to i tak nic nie zrozumiesz. Pozostaje ci z tym żyć i dalej ubolewać nad samym sobą.

Młoda

Jestem w tej firmie niedługo Ale takiego dna to nigdzie nie spotkałam zbieranina niedoraidów i Łajz normalnych ludzi można policzyć na palcach tragedia

Kierownik
@Młoda 28.11.2017 12:32

Chyć się roboty!!!

Kopo
@Młoda 28.11.2017 12:32

Dobrze że ty jesteś taka normalna, mądra i ogarnięta bo inaczej ta firma juz dawno by jebła....roboty się chyć!

JO

Przyjmować się!!! 5S na całego, kawa za kawą, baw się kolego :) Drugiej takiej firmy nie ma, atmosfera dno.

PrimoMED

Poco sie klucic i wyzywac dajcie na luz praca jak praca jednym sie podoba innym nie , tez tu pracuje i sa dni gorsze i lepsze tez mam ochote czasej tym walnac ale czy to ma sens pojde do innej roboty i tam tez bede narzekal , pozdrawiam :)

Hejka

Powiem tak szukacie pracy to nie w Primo , wolą kase przewalic na Jachty niż dać pracownikom, wiadomo dla korporacji jestesmy tylko statystykami , każdy dba o swoja (usunięte przez administratora) , przyjdz zrób i (usunięte przez administratora)**, jedynie ci co wchodzą w (usunięte przez administratora)* mają z tego jakis profit i sie utrzymają w tej firmie nie liczy sie doswiadczenie a ilosci wypitych Kaw i zjedzonych ciasteczek w gronie wzajemnej adoracji , standard Osobiscie odradzam wybijcie sie w innej firmie Primo to juz Dno !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hipolit
@Hejka 03.11.2017 15:56

dno to Ty jesteś... bo zapie....sz u konkurencji za 2400, mogłbyś zarobić wiecej ale trzebabyłoby czasem przyrobić jakąś sobote lub niedziele hhmmm lecz po co ...niemiałbyś czasu na pisanie wierszy o Primo :)) owszem kiedyś było lepiej co nie znaczy ze moze jeszcze byc dobrze , trzeba tylko powyrywać reszte chwastow takich jak Ty i bedzie super , bo wlasnie jest jak jest dzieki takim ciulom jak Tyy i wiesz co ...wal sie nigdy nie zarobisz wiecej niz 3 klocki bo jesteś za tępy :P

anonymous
@Hipolit 23.11.2017 18:05

Klocka to ty może i robisz tam w kiblu, pracowalem tam i wiem jak jest mam tam znajomych i opowiadają jak jest chyba z palca sobie tego nie wyssali walikoniu... za 2200 bruto

Lady

Praca jest 3 zmianowa ? Do jakich działów trafiają kobiety ? Co np robią ?

Frick
@Lady 13.11.2017 20:45

Praca 3 zmianowa. Trafic mozesz zarowno na dzial konfekcji, wytlaczania lub medico. Zalezy gdzie akurat jest zapotrzebowanie

RR

Ja tam lubię tą robotę :-) Spotkanie za spotkaniem, przy kawie, czasem przy ciasteczku ( jak u cioci na imieninach) , tylko czasu ni ma żeby popracować

bla bla bla

Już wkrótce wyjazd integracyjny i budujący -ku pokrzepieniu serc- wykład pt. "Pieniądze szczęścia nie dają" i jak co roku zalanie pałki :)

Primo
@bla bla bla 04.11.2017 20:37

Zalanie to bedzie nie tylko pałki a raczej z pałki bedzie sie lało

Globlotter
@bla bla bla 04.11.2017 20:37

Pytanie, kto tym razem zostanie królem i królową nocy

Buldożer

Jest (usunięte przez administratora), zarobki ogromne (4-5 tys po 3 miesiącach pracy jak sie jest po gimnazjum oczywiście), praca luźna nic nie trzeba robić tylko dyskietkę odbić. 13,14, profilówka w wysokości 2 wypłat. Żyć nie umierać. Marudzą ci co nie przerobili tych 3 miesiecy zeby pierwsza premie dostać.

On
@Buldożer 03.11.2017 12:28

Robię tu piec lat i takiej wypłaty nie widziałem nigdy chyba że w biurze np ksiegowy

Bestia
@Buldożer 03.11.2017 12:28

Robisz za buldoga dyrektora chyba

wafel

co wy marudzicie , woda za darmo , papier za darmo , oczywiscie toaletowy , prad za darmo , zyc nie umierac

Ty

Trzeba założyć związki ludziska w mokate czy nkt lub kftp sa związki tylko w tej firmie nie ma za dużo kapusi tylko tu spotkałem się z tyloma fałszywymi i obludnymi ludźmi.

co za dno

Jeden Robi Reszta Stoi , pełen luz przyjmujta sie ludzie

anonymous
@co za dno 24.10.2017 08:17

Realia primo

anty bubu
@co za dno 24.10.2017 08:17

ale ta reszta powie Ci jak "bubu" jakieś włazy i.t.d. a ten jeden pracuje i zarobi

Oooo

Nie narzekać do roboty weźcie się wszyscy zarobki macie według zasług np.kapowanie też się liczy podlizywanie też. można też inaczej .....

Będzie dobrze :-)

A ja myślę że jeszcze będzie dobrze w tej firmie i nie szukajmy winy w samych kierownikach tylko we wszystkich.

bubu
@Będzie dobrze :-) 18.10.2017 23:05

chyba cie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] o jestes wazelem i dobrze opłaconym pracownikiem ze tak mowisz nara

Ja
@Będzie dobrze :-) 18.10.2017 23:05

Będzie dobrze hahaha Ale kawał nie w tej firmie przesiąknieta jest głupotą i kliki nią rządzą

Serce

Dobre czasy już tej firmy widziałem teraz sa złe ciekawe co będzie.Serce aż ściska Ale one już nie wrócą. Zarobki do du... nie polecam jakie kierownictwo taka całą firma

brak słów

robi sie w primo jeden wielki syf !!! "ala kierownicy" nie ma wogole pojecia o produkcji , myslą ze sa po studiach i moga zespolem ludzi kierowac a sami nie maja pojecia jak zazbroić głowice , kłuca ludzi miedzy sobą szkoda gadac... nie polecam

prawda

Ojeju żalenie się na atmosferę.. A kto idzie na produkcję w tych czasach? Elita młodzieży po dobrych studiach? No raczej nie. To niby jaka ma być atmosfera? Jest taka, jakiej jakości są ludzie.

foliarka
@prawda 10.10.2017 19:00

wg Ciebie ludzie bez studiów są gorszej jakości ?

Alicja

@Ramka czy możesz powiedzieć coś o warunkach pracy w firmie Primo Profile Sp. z o.o.? Z czego jesteś najbardziej zadowolony pracując tutaj? Czy długo już tu pracujesz? Pozostawiając swoją opinie pomagacie tym, którzy myślą nad aplikowaniem do firmy.

Alicja

@Wi rozumiem, że nie jesteś zadowolony z pracy w firmie Primo Profile Sp. z o.o. Czy ktoś z was mógłby podzielić się swoimi doświadczeniami związanymi z pracą w tej firmie? Co powiecie o panującej atmosferze w firmie?

Alicja

@Wi czy rozmawiałeś z pracodawcą o problemie maszyn? Jeśli chodzi o rotacje pracowników to z różnych przyczyn pracownicy mogą się zwalniać. @Jo co możesz powiedzieć o warunkach pracy w firmie Primo Profile Sp. z o.o.?

Wi

Wypadki w pracy co chwilę maszyny łatane przez pseudo mechaników i robione prowizoryczne remonty. Bangladesz coraz gorzej lecimy po pochylni. Długo Tak nie pociągniemy rotacja ludzi duża to mówi samo za siebie.

anonim

(usunięte przez administratora)

Om

To prawda widziałem dużo można przywyknąć zdrady i romanse to normalne dla tej firmy wszyscy co odeszli lub zostali zwolnieni znaleźli lepsze prace od razu.ta firma podąża nie w tym kierunku tragedia to mało idąc do tej pracy trzeba mózg wyłączyć żeby tam przeżyć atmosferą 0

Alicja

@K.... powiedz coś na temat warunków pracy w Primo Profile Sp. z o.o. Na jakim stanowisku pracy jesteś? I jak długo jesteś w firmie? Te informacje będą ważne dla osób które chcą się zatrudnić w firmie w przyszłości.

K....

Pracuje. ....teraz ma zmianę 3

nowy

pracuje ktos ze Szczejkowic ? bo razem do pracy razniej jechac

Globlotter
@nowy 15.08.2017 19:44

Niestety nie, Dziewczyny z Belle Am już tutaj nie pracują.

Jo
@Globlotter 18.08.2017 19:20

Pracuja inne co je zastepuja dobrze

laboratorium

najważniejsze są KPI ,

Blabla

Pani z konfikcji a Ty kiedyś pracowalas w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] e masz porównanie?!Jak Ci się nie podoba to się zwolnij!

numero uno

Chillout

Pani z konfikcji

co wy o zabijaniu wiecie ?? ta firma kiedyś była dobrą firmą. Teraz to niestety firma, która już nie wie w jakim kierunku zmierza. Wszystkim rozsądnym radze aby omijali z daleka ten obóz pracy :) P.s. weekendy do wybrania to oszustwo w biały dzień !! złodzieje !!

UKRYTA PRAWDA

PRACOWNICY PRODUKCJI WEŚCIE SIĘ ZA PRACĘ A NIE NARZEKAĆ TYLKO POTRAFICIE .ZA URANTÓWKI ODWYKLIŚCIE OD ROBOTY A TERAZ JAK WAS CISNĄ TO JUŻ SIĘ NIE PODOBA?!

anonim

(usunięte przez administratora)

przeniesiony przez niego

Urana juz sie pozbyli , Kalusa tysz ile obstawiacie dla Wilgi , jak długo pofruwa ? mam nadzieje ze niedługo i tego mu życze :))

Ramka
@przeniesiony przez niego 17.06.2017 15:18

W Primo praca lekka i przyjemna a zarobki to srednia krajowa .Każdy ma szanse awansu na ,kierownika ,planiaste produkcji ewentualnie technologa.Firma się tak szybko rozwja że nie nadąza z rekrutacją pracowników.Jedyna wada to taka że nie ma soku do wody w ciepłe dni.Reszta działa jak w zegarku.

Alicja

Jak przedstawia się atmosfera w miejscu pracy? Czy firma organizuje jakieś imprezy firmowe, wyjazdy integracyjne?

Nick

Dzień dobry:) powie tu ktoś, czy są w firmie jakieś wolne etaty i na jakie stanowiska? Pozdrawiam

Ramka

W primo jak w kazdej innej firmie stawki podobne .Jak chcesz zarobic to wyjedz za granice .Dzis 3000 tys. To szalu nie robi

Fakt
@Ramka 27.01.2017 18:55

Pani Bieńkowska stwierdziła ze : Praca za 6000 zł? Tylko idiota za tyle pracuje! Wiec : "Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia". KAWA w primo po 5 latach dobry pracownik ma troche ponad 3000zł.

Zdzichu
@Fakt 06.02.2017 22:08

Trochę ponad 3000 po 5 latach to raczej brutto. Jak ktoś nie wie jakie są realia płacowe w tej firmie to niech lepiej nie pisze bzdur.

Kawa

Z tego co wiem to istnieje podział zarobków ok kwalifikacji .Najbardziej doświadczeni zarabiają oko 3100 .Nie wiem jak długo trzeba pracować aby zarobić 3 Tys. Ale łba nie urywa jeśli chodzi o rynek pracy.Ja pracuje w miarę od 5 lat i mam około 2800 .Pytanie czy warto zmieniać na primo???

edmund
@Kawa 18.01.2017 20:48

od kwalifikacji ?? raczej od tego jak dobrze komu sie w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wchodzi , nie prawda ze ten co umie to zarobi wiecej od tego co wie mniej , w tej firmie nie nie ma uczciewgo podzialu ...

xzx

Upadają? Skąd wiesz?

NO!

hej , jest szansa jest szansa wyje...ć szympansa , ajak pojdzie gladko to i nawet cale stadko heh :P

selekcjoner (PL)
@jo 02.11.2016 22:45

hoopie to chyba Ty upadleś... ale na jajucha , pewnie Cie wyje....li nierobie i teraz tak piszesz , a jak udawales ze tu pracowales to jajucha ześ wazelinką smarowal zapewne :))

jojo
@jo 02.11.2016 22:45

Firmy które dopiero się rozkręcają mogą szybko paść. Primo jest już lata na rynku i jej pozycja narazie nie wróży upadeku, ale w sumie dla Ciebie lepiej będzie jak zatrudnisz się do "koreańców" na pewno Cie zrozumieją.

yes

Hej, wiecie czy jest szansa na to, żeby znaleźć u nich zatrudnienie? Chętnie bym się załapał, zwłaszcza, że dbają o pracowników.

pitolis

@678..... są dzialy gdzie sie nie zatrudnia kobiet, np pokój zwierzeń tam sie kobiety same "zatrudniają "

Zostaw opinię o Primo Profile Sp. z o.o. - Żory

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Primo Profile Sp. z o.o.