Primo Profile Sp. z o.o.

Żory

Ocena pracodawcy 4/6

na podstawie 254 ocen.

Primo Profile Sp. z o.o.
4 254 6 1

Opinie o Primo Profile Sp. z o.o.

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Mała

Zwolnili porządnych ludzi którzy przepracowali tu kilka lat a nowych przyjmuja to straszne zero normalnego podejscia do czlowieka nikt nawet nie podziekowal za prace tragedia myslalam ze mnie to nie spotka

...
@Battenfeld 08.08.2018 19:43

Zwalniają z każdego działu, nowych nie przyjmują. Redukcja etatu.

Nieobecny

Witam dawnych kolegów i koleżanki. Tak ostatnio zastanawiałem się co tam słychać w primo ?cos się zmieniło? Makar dalej gnębi ludzi? Żony dalej mężów puszczają bokiem ? Pozdrawiam

Hugo
@Nieobecny 20.04.2018 17:33

Po staremu nic się nie zmieniło jeszcze gorzej niż było

aaaaja

Hej, czy ktoś może powiedzieć jak załapać się na wyjazd z firmy na żagle na Chorwacje ? Czy to jakaś forma nagrody ? Czy zależy od układów z Panem K.D. ? Czy pracownik ponosi jakieś koszty czy wszystko pokrywa Primo? Może dziewczyny z biur coś napiszą - jeżdżą co roku.

Bos
@aaaaja 19.06.2018 10:29

Musisz się wystawić

Pracownik

Dlaczego w firmie nikt nie rozmawia o trudnej sytuacji. Dlaczego pracownicy są zwalniani. Może w końcu ktoś coś powie. Bo optymistycznie to nie wygląda.

Ogorek
@Pracownik 25.07.2018 06:18

Bo jestesmy tylko ludzikami co maja przyjsc zrobic i wyjsc i nikt nie bedzie plaka za nami jak jest gorzej to odrazu lepie zwolnic a jak sie poprawi to beda do was dzwonic bo poco maja nowych szkolic ? I tak w koło na około , nikt nie bedzie plakal za wami

Wiktor

Szukam pracy i zaniepokoiły mnie informacje. Może podpowiecie coś wiecej?

...
@Wiktor 25.07.2018 08:44

Narazie to zwalniają ludzi, a nie przyjmują.

Alicja

@aaaaja, na forum Gowork.pl niedozwolone jest pisanie o konkretnych pracownikach czy przełożonych podając ich dane osobowe (chodzi tu również o inicjały jak w Twoim komentarzu). Jest to niezgodne z regulaminem, który możesz przeczytać tu: https://www.gowork.pl/regulamin Jeśli ktoś z pracowników czyta forum to proszę o informacje czy firma prowadzi rekrutacje.

Adam

Podpowiedzcie czy firma prowadzi aktualnie rekrutacje?

Alicja

@Tom, dobrze rozumiem, że jesteś pracownikiem w Primo Profile? Napisz proszę swoją opinię o pracy w tej firmie. Czy jesteś usatysfakcjonowany pracą w Primo Profile? @Gościu, czy pracowałeś w Primo Profile? Możesz wyrazić opinię o pracy w tym miejscu? Upominam Cię również, że na forum niedozwolone jest używanie obraźliwych słów: https://www.gowork.pl/regulamin

Tom

Do Gościu Człowiek który pracuje tam 12 lat jest już pewnie ustawiaczem 2 stopnia - niech pokaże ci pasek z wypłaty (zanim zacznie wypłakiwać się ci do rękawa) to się może ci poglądy zmienią. Gratuluje pracy w NKT- opinie o tym pracodawcy są niemal wyłącznie negatywne, ludzie których znam i tam pracowali również nie wychwalają tej firmy. Daj znać za pół roku jak się pracuje, jak masz takie doświadczenie to może zostaniesz kierownikiem albo dyrektorem.

Alicja

Co nowego słychać w firmie? Widzę informacje o podwyżkach. Jesteście z nich zadowoleni? Czy poza nimi w ciągu ostatnich miesięcy działo się coś godnego uwagi? Na stronie firmy nie widzę żadnych aktualnych rekrutacji. Wynika to z małej rotacji w firmie?

Tom

Do longin Skoro słyszałeś to znaczy, że nie pracujesz w Primo a tylko rozsiewasz plotki. Pracownikom produkcji zmieniono stawki zaszeregowania na wyższe - nie na niższe i przerzucono część premii uznaniowej ( 200 zł) do stawki. Jeśli ktoś zarabia mniej to jest to niezgodne z prawem i niech idzie do sądu. Rynek pracy jest bardzo bogaty, a zdobycie nowego zajęcia to pestka - można z dużym powodzeniem szukać "gdzie indziej". Zastanawia mnie to po jakiego grzyba ktoś wypisuje takie wyssane z palca pierdoły i oczernia firmę w której nie pracuje? Jak masz Gościu jakieś problemy z sobą i chcesz wyrzucić swoje frustracje to idż do psychologa.

longin

słyszałem że w primo byly podwyzki dla wszystkich polegające na tym ze mniej zarabiaja ci co powinni zarabiac wiecej hehe wiec takiej firmie podziekuje i jak mam pracowac w tego typu fabryce to i poszukam gdzie indziej

Gumowe ucho

Słyszałem, że Shrek wylatuje, ktoś coś słyszał w tym temacie?

anonymous
@Henry 16.02.2018 16:30

uuuu starsznie bój się

Wiliam Steik

Czytając te bzdury o moich bochaterach chciałbym sie do tego odnieść, i tak na początek musze potwierdzić że ani Shrek ani Fiona nie wylatują z firmy oczywiście. Natomiast co do wylotu to i owszem , wylatują lecz dopiero w maju do Danii w nagrode za uczciwą i żetelną prace. więc apropo^s opinii tu na forum... kto uczciwie tu pracuje na wakacje wylatuje , kto sie tutaj opie...dala , niech sie trzyma z Primo z dala ;)

anonymous
@Wiliam Steik 31.03.2018 21:50

nawet jeśli (usunięte przez administratora) i się starasz to i tak cię nie doceniają

Tomasz

Firma ma opinię bardzo dobrego pracodawcy. Może podpowiecie czy warto starać się o pracę?

Alicja

Drodzy użytkownicy, przypominam wszystkim o obowiązującym na forum regulaminie (https://www.gowork.pl/opinie_czytaj,43747). Komentarze zawierające obraźliwe uwagi będą zgłaszane do administracji i mogą być usunięte z wątku! Widzę że w dyskusji jest sporo komentarzy. Zachęcam do wyrażania się bardziej konkretnie - dlaczego polecacie bądź odradzacie pracę w firmie? Kto tam aktualnie pracuje? Jeśli za swoimi komentarzami podacie konkretne argumenty będą one bardziej przydatne dla użytkowników szukających na tym forum opinii.

Mario

Wolny kraj, wiec nie będziesz mi mówić czym mam sie interesować czym nie, lecz jeśli jesteś samym „zainteresowanym” to przyznaj sie bądź zaprzecz jak to z Tobą będzie miej na tyle odwagi społecznej.

Mario

To jak wylatuje czy nie?

...
@Mario 13.03.2018 20:33

nie interesuj się tym czym nie masz się interesować.

anonim

(usunięte przez administratora)

Pracownik

Renacie daj spokój akurat jest jedną z mądrzejszych w tej firmie

Swieżak

W primo to tylko przyjąć się na konfekcję,medico lub magazyn ,ta sama kasa a robota lepsza nie taka chaotyczna.

Zainteresowany

Słyszałem, że Primo Profile to bardzo dobra firma. Podpowiedzcie kilka wskazówek jak się pracuje i ..?

Pracujący w PRIMO
@Zainteresowany 11.01.2018 11:27

Gdzie tak słyszałeś? Szukaj gdzie pracy w innej firmie.

Ala

Czy są przyjęcia do firmy?

.b.b
@Ala 02.01.2018 17:49

Ale psychika juz nie ta sama:D

Poszukująca

Gdzie tam można zostawić CV?

Produkcja
@Bum 04.01.2018 16:20

Lepiej szukaj pracy w innej firmie.

zadowolona

średniowieczny lud juz zamilkł, najwidoczniej sie wystraszył , ale kogo? misia GO GO ? nasz Kogutek sie podłożył przed Qrnelem sie wyłożył, nie na plecki, na łopatki, a był taki piękny gładki, no coż zawsze na imprezie są bolączki , przeciez wiecie, ale w sumie fajnie bylo, szkoda ze sie juz skonczyło, były ryby były jojka , był alkohol i zapojka, więc wszyscy są zadowoleni, pracujący i zwolnieni .... SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU :D

?????

Tak i tutaj należy się zgodzić zajmijcie się wszyscy pracą bo po to tam jesteście za to wam przecież płacą i zajmijcie się sobą swoimi sprawami i czubkiem własnych nosów a skończcie się wtrącać i mieszać w czyjeś sprawy i czyjeś życie bo słuchać się tego już nie da.Ludzie ogarnijcie się w końcu.

....

A może najwyższa pora zająć się pracą, a nie plotami kto z kim i dlaczego, kto ile pali, kto ile kaw pije itp.(P.S. w każdej pracy jest tak samo!) Ludzie to jest praca 8h i do domu, a nie zajmowanie się życiem innych. Każdy wie co należy do jego obowiązków i tyle. A praca w Primo naprawde nie jest najgorsza. Może coś się ruszy i będzie jeszcze lepiej. Ludzie czekają na opinie o pracy i warunkach, a nie takich ciekawostek.

Paweł

W tej firmie nie ma poszanowania dla pracowników Omijać z daleka!

nie pale
@ludek 07.12.2017 15:37

taaa biurowe na kawe a co 2 z produkcji na peta w palarni, tam już towarzystwo ma czas na wszystko

Inte"gracja"

racja racja , jak co roku integracja...będą bony,cudze żony... jest zabawa i szkolenie po zabawie pier......nie, jak kto woli i do woli, do wyboru do koloru, wóda strumieniem sie leje , więc wszem i wobec tam każdy chleje, pakowacz , ustawiacz czy w (usunięte przez administratora) wąski , zawsze się znajdą chętne , zwarte ,rozwarte i gotowe gąski, słodkie idiotki udające cnotki, "ramki" "zgrzewarki" (usunięte przez administratora) szparki. Bedzie piffko, będą śledzie i potrzymać za co bedzie , pózniej święta i poświetach każdy czuje wódkę w piętach i sylwestera , w Nowym Roku życzę wm mokrusio w kroku. I awansów dużo kasy ,niech dostaną te kut...sy , i kobietom też nich skapnie, toż zapier..... ładnie .

To Ja
@Inte"gracja" 02.12.2017 19:50

Czemu mierzysz wszystkie jedna miarką.W (usunięte przez administratora) byles i (usunięte przez administratora) widziales .A pozatym to nie nasza wina ze sprowadziles se (usunięte przez administratora) na zakład a ona ją! dala innemu

Ramka

Jeżeli tak ci doskwiera atmosfera w firmie to się zwolnij ,poco się denerwować!!! .Pracy na rynku dość. Jak ci nie pasują zarobki to się zwolnij przecież w innej firmie dostaniesz więcej. Jeżeli uważasz że na kogoś pracujesz ,to załóż Firmę . Jeśli jesteś nierobem to i tak nic nie zrozumiesz. Pozostaje ci z tym żyć i dalej ubolewać nad samym sobą.

Młoda

Jestem w tej firmie niedługo Ale takiego dna to nigdzie nie spotkałam zbieranina niedoraidów i Łajz normalnych ludzi można policzyć na palcach tragedia

Kopo
@Młoda 28.11.2017 12:32

Dobrze że ty jesteś taka normalna, mądra i ogarnięta bo inaczej ta firma juz dawno by jebła....roboty się chyć!

Zostaw opinię o Primo Profile Sp. z o.o. - Żory

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Primo Profile Sp. z o.o.