Primo Profile Sp. z o.o.

Żory

Ocena pracodawcy 4/6

na podstawie 243 ocen.

Primo Profile Sp. z o.o.
4243

Opinie o Primo Profile Sp. z o.o.

Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Primo Profile Sp. z o.o.

Alicja

Co nowego słychać w firmie? Widzę informacje o podwyżkach. Jesteście z nich zadowoleni? Czy poza nimi w ciągu ostatnich miesięcy działo się coś godnego uwagi? Na stronie firmy nie widzę żadnych aktualnych rekrutacji. Wynika to z małej rotacji w firmie?

Tom

Do longin Skoro słyszałeś to znaczy, że nie pracujesz w Primo a tylko rozsiewasz plotki. Pracownikom produkcji zmieniono stawki zaszeregowania na wyższe - nie na niższe i przerzucono część premii uznaniowej ( 200 zł) do stawki. Jeśli ktoś zarabia mniej to jest to niezgodne z prawem i niech idzie do sądu. Rynek pracy jest bardzo bogaty, a zdobycie nowego zajęcia to pestka - można z dużym powodzeniem szukać "gdzie indziej". Zastanawia mnie to po jakiego grzyba ktoś wypisuje takie wyssane z palca pierdoły i oczernia firmę w której nie pracuje? Jak masz Gościu jakieś problemy z sobą i chcesz wyrzucić swoje frustracje to idż do psychologa.

longin

słyszałem że w primo byly podwyzki dla wszystkich polegające na tym ze mniej zarabiaja ci co powinni zarabiac wiecej hehe wiec takiej firmie podziekuje i jak mam pracowac w tego typu fabryce to i poszukam gdzie indziej

Gumowe ucho

Słyszałem, że Shrek wylatuje, ktoś coś słyszał w tym temacie?

anonymous
@Henry 16.02.2018 16:30

uuuu starsznie bój się

Wiliam Steik

Czytając te bzdury o moich bochaterach chciałbym sie do tego odnieść, i tak na początek musze potwierdzić że ani Shrek ani Fiona nie wylatują z firmy oczywiście. Natomiast co do wylotu to i owszem , wylatują lecz dopiero w maju do Danii w nagrode za uczciwą i żetelną prace. więc apropo^s opinii tu na forum... kto uczciwie tu pracuje na wakacje wylatuje , kto sie tutaj opie...dala , niech sie trzyma z Primo z dala ;)

anonymous
@Wiliam Steik 31.03.2018 21:50

nawet jeśli (usunięte przez administratora) i się starasz to i tak cię nie doceniają

Tomasz

Firma ma opinię bardzo dobrego pracodawcy. Może podpowiecie czy warto starać się o pracę?

Nieobecny

Witam dawnych kolegów i koleżanki. Tak ostatnio zastanawiałem się co tam słychać w primo ?cos się zmieniło? Makar dalej gnębi ludzi? Żony dalej mężów puszczają bokiem ? Pozdrawiam

Alicja

Drodzy użytkownicy, przypominam wszystkim o obowiązującym na forum regulaminie (https://www.gowork.pl/opinie_czytaj,43747). Komentarze zawierające obraźliwe uwagi będą zgłaszane do administracji i mogą być usunięte z wątku! Widzę że w dyskusji jest sporo komentarzy. Zachęcam do wyrażania się bardziej konkretnie - dlaczego polecacie bądź odradzacie pracę w firmie? Kto tam aktualnie pracuje? Jeśli za swoimi komentarzami podacie konkretne argumenty będą one bardziej przydatne dla użytkowników szukających na tym forum opinii.

Mario

Wolny kraj, wiec nie będziesz mi mówić czym mam sie interesować czym nie, lecz jeśli jesteś samym „zainteresowanym” to przyznaj sie bądź zaprzecz jak to z Tobą będzie miej na tyle odwagi społecznej.

Mario

To jak wylatuje czy nie?

...
@Mario 13.03.2018 20:33

nie interesuj się tym czym nie masz się interesować.

anonim

(usunięte przez administratora)

Pracownik

Renacie daj spokój akurat jest jedną z mądrzejszych w tej firmie

Swieżak

W primo to tylko przyjąć się na konfekcję,medico lub magazyn ,ta sama kasa a robota lepsza nie taka chaotyczna.

Zainteresowany

Słyszałem, że Primo Profile to bardzo dobra firma. Podpowiedzcie kilka wskazówek jak się pracuje i ..?

Pracujący w PRIMO
@Zainteresowany 11.01.2018 11:27

Gdzie tak słyszałeś? Szukaj gdzie pracy w innej firmie.

Ala

Czy są przyjęcia do firmy?

.b.b
@Ala 02.01.2018 17:49

Ale psychika juz nie ta sama:D

Poszukująca

Gdzie tam można zostawić CV?

Produkcja
@Bum 04.01.2018 16:20

Lepiej szukaj pracy w innej firmie.

zadowolona

średniowieczny lud juz zamilkł, najwidoczniej sie wystraszył , ale kogo? misia GO GO ? nasz Kogutek sie podłożył przed Qrnelem sie wyłożył, nie na plecki, na łopatki, a był taki piękny gładki, no coż zawsze na imprezie są bolączki , przeciez wiecie, ale w sumie fajnie bylo, szkoda ze sie juz skonczyło, były ryby były jojka , był alkohol i zapojka, więc wszyscy są zadowoleni, pracujący i zwolnieni .... SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU :D

?????

Tak i tutaj należy się zgodzić zajmijcie się wszyscy pracą bo po to tam jesteście za to wam przecież płacą i zajmijcie się sobą swoimi sprawami i czubkiem własnych nosów a skończcie się wtrącać i mieszać w czyjeś sprawy i czyjeś życie bo słuchać się tego już nie da.Ludzie ogarnijcie się w końcu.

....

A może najwyższa pora zająć się pracą, a nie plotami kto z kim i dlaczego, kto ile pali, kto ile kaw pije itp.(P.S. w każdej pracy jest tak samo!) Ludzie to jest praca 8h i do domu, a nie zajmowanie się życiem innych. Każdy wie co należy do jego obowiązków i tyle. A praca w Primo naprawde nie jest najgorsza. Może coś się ruszy i będzie jeszcze lepiej. Ludzie czekają na opinie o pracy i warunkach, a nie takich ciekawostek.

Paweł

W tej firmie nie ma poszanowania dla pracowników Omijać z daleka!

nie pale
@ludek 07.12.2017 15:37

taaa biurowe na kawe a co 2 z produkcji na peta w palarni, tam już towarzystwo ma czas na wszystko

Inte"gracja"

racja racja , jak co roku integracja...będą bony,cudze żony... jest zabawa i szkolenie po zabawie pier......nie, jak kto woli i do woli, do wyboru do koloru, wóda strumieniem sie leje , więc wszem i wobec tam każdy chleje, pakowacz , ustawiacz czy w (usunięte przez administratora) wąski , zawsze się znajdą chętne , zwarte ,rozwarte i gotowe gąski, słodkie idiotki udające cnotki, "ramki" "zgrzewarki" (usunięte przez administratora) szparki. Bedzie piffko, będą śledzie i potrzymać za co bedzie , pózniej święta i poświetach każdy czuje wódkę w piętach i sylwestera , w Nowym Roku życzę wm mokrusio w kroku. I awansów dużo kasy ,niech dostaną te kut...sy , i kobietom też nich skapnie, toż zapier..... ładnie .

To Ja
@Inte"gracja" 02.12.2017 19:50

Czemu mierzysz wszystkie jedna miarką.W (usunięte przez administratora) byles i (usunięte przez administratora) widziales .A pozatym to nie nasza wina ze sprowadziles se (usunięte przez administratora) na zakład a ona ją! dala innemu

Ramka

Jeżeli tak ci doskwiera atmosfera w firmie to się zwolnij ,poco się denerwować!!! .Pracy na rynku dość. Jak ci nie pasują zarobki to się zwolnij przecież w innej firmie dostaniesz więcej. Jeżeli uważasz że na kogoś pracujesz ,to załóż Firmę . Jeśli jesteś nierobem to i tak nic nie zrozumiesz. Pozostaje ci z tym żyć i dalej ubolewać nad samym sobą.

Młoda

Jestem w tej firmie niedługo Ale takiego dna to nigdzie nie spotkałam zbieranina niedoraidów i Łajz normalnych ludzi można policzyć na palcach tragedia

Kopo
@Młoda 28.11.2017 12:32

Dobrze że ty jesteś taka normalna, mądra i ogarnięta bo inaczej ta firma juz dawno by jebła....roboty się chyć!

JO

Przyjmować się!!! 5S na całego, kawa za kawą, baw się kolego :) Drugiej takiej firmy nie ma, atmosfera dno.

PrimoMED

Poco sie klucic i wyzywac dajcie na luz praca jak praca jednym sie podoba innym nie , tez tu pracuje i sa dni gorsze i lepsze tez mam ochote czasej tym walnac ale czy to ma sens pojde do innej roboty i tam tez bede narzekal , pozdrawiam :)

Hejka

Powiem tak szukacie pracy to nie w Primo , wolą kase przewalic na Jachty niż dać pracownikom, wiadomo dla korporacji jestesmy tylko statystykami , każdy dba o swoja (usunięte przez administratora) , przyjdz zrób i (usunięte przez administratora)**, jedynie ci co wchodzą w (usunięte przez administratora)* mają z tego jakis profit i sie utrzymają w tej firmie nie liczy sie doswiadczenie a ilosci wypitych Kaw i zjedzonych ciasteczek w gronie wzajemnej adoracji , standard Osobiscie odradzam wybijcie sie w innej firmie Primo to juz Dno !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

anonymous
@Hipolit 23.11.2017 18:05

Klocka to ty może i robisz tam w kiblu, pracowalem tam i wiem jak jest mam tam znajomych i opowiadają jak jest chyba z palca sobie tego nie wyssali walikoniu... za 2200 bruto

Lady

Praca jest 3 zmianowa ? Do jakich działów trafiają kobiety ? Co np robią ?

Frick
@Lady 13.11.2017 20:45

Praca 3 zmianowa. Trafic mozesz zarowno na dzial konfekcji, wytlaczania lub medico. Zalezy gdzie akurat jest zapotrzebowanie

RR

Ja tam lubię tą robotę :-) Spotkanie za spotkaniem, przy kawie, czasem przy ciasteczku ( jak u cioci na imieninach) , tylko czasu ni ma żeby popracować

bla bla bla

Już wkrótce wyjazd integracyjny i budujący -ku pokrzepieniu serc- wykład pt. "Pieniądze szczęścia nie dają" i jak co roku zalanie pałki :)

Globlotter
@bla bla bla 04.11.2017 20:37

Pytanie, kto tym razem zostanie królem i królową nocy

Buldożer

Jest (usunięte przez administratora), zarobki ogromne (4-5 tys po 3 miesiącach pracy jak sie jest po gimnazjum oczywiście), praca luźna nic nie trzeba robić tylko dyskietkę odbić. 13,14, profilówka w wysokości 2 wypłat. Żyć nie umierać. Marudzą ci co nie przerobili tych 3 miesiecy zeby pierwsza premie dostać.

Bestia
@Buldożer 03.11.2017 12:28

Robisz za buldoga dyrektora chyba

wafel

co wy marudzicie , woda za darmo , papier za darmo , oczywiscie toaletowy , prad za darmo , zyc nie umierac

Zostaw opinię o Primo Profile Sp. z o.o. - Żory

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Primo Profile Sp. z o.o.