Arvato Polska

Plewiska - Arvato Polska

3. Opinie o pracodawcach Poznań
  5. Opinie o Arvato Polska

Opinie o Arvato Polska Poznań

Nie przegap nowości o Arvato Polska!

mila

25.02.2017 18:19

U ostro sie dzieje. Mnie sie dobrze pracuje o ile jest co robic. brygadzistki sa w miare ale nie wszystkie.liderzy to samo. kazdy ma inna odpowiedz na zadawane pytania i tylko to jest niekorzystne dla innych zwyklych pracownikow. nie na tym ta praca polega zeby z kazdym pytaniem latac do liderow chyba po to sa brygadzistki zeby slyszac jakas niewiarygodna informacje zwana plotka podeszly i sprostowaly.moze sie myle ale powinny byc lojalne z pracownikami bo moga nie zawsze byc bygadzistami.Pozdro.
pack

26.02.2017 02:49

Z tego co wiem człowiek z założenia na każdym stanowisku lojalny jest ten kto płaci wynagrodzenie i od kogo zalezy twoja praca.wiec daruj sobie insynuacje bo pracownicy jak i każdy będzie bronił swojego tyłka.pozdrowienia na zorientowanych w sytuacji.
pack

26.02.2017 15:24

Macie prostą pracę, na prostych, jak cep, zasadach, w prostym Sosnowcu, a tworzycie dodatkowe teorie spiskowe i wprowadzacie atmosferę grozy i przetrwania niczym ze szczytowych nowojorskich korporacji, w których jeden błąd oznacza upadek człowieka, firmy i śmierć społeczną. "U ostro sie dzieje" chyba tylko w waszych głowach. W dodatku, część waszych anonimowych, obszczekujących innych komentarzy wyklepanych w pocie czoła ułomnym polskim wprowadza niepotrzebny brak zaufania i podejrzliwość wśród pracujących. A na packu jest ludzi tylu, ilu potrzeba, wbrew pozorom.
pitiel

25.02.2017 17:55

hej...co Wy tu wypisujecie...ludzie. Co za różnica kto jakie ma wykształcenie itp...Po pierwsze niech każdy robi co do niego należy i koniec Pracownik jest pracownikiem i basta. toż to tylko zwykła robota.Z tymi ludźmi widujecie się na moment i nie pozostaną oni w waszym dalszym życiu. To tylko zwykły epizod i nic więcej. Po co robić kwas...A plotki na magazynie będą dopóki nie będzie odpowiedniej komunikacji i między brygadzistkami i pracownikami...
Głodny

25.02.2017 11:05

Buły jak zwylke be ale czupiradlo sie uczesalo
Oj tam

25.02.2017 11:01

Fakt sa takie co robią zament i ploty .ale też sa wporzadku ,to te lizusy zwłaszcza ta jedna która siedzi przy liderach nie ładnie
Pack

25.02.2017 09:04

Przyszłam bo fajna firma i tak z przyjaznej atmosfery robi sir chlew. Ale teraz mam to gdzieś. Śmiać tylko mi się chce jak czytam te wypociny.
Ry6y

24.02.2017 23:56

Brygadzistki zero autorytetu.tak samo jak my ,przepustki kasa pewnie podobna. Co tu pisać
Muchomorek

24.02.2017 22:20

Atmosfera jest niezbyt sprzyjająca. Każdy na każdego gada. Ale najgorsze jest to iż ploty i niedomówienia roznoszą brygadzistki a jak zauważą swój błąd lecą z jeziorem do liderów i wmawiają im ze jakaś iksinska to zrobiła lub powiedziała. Wstyd i hańba takim wrednym osobom. Brzydze się takimi osobami. Dziwię się po co to robią przecież awansu na ich miejsce nie dostaną nie ta liga i nie to wykształcenie. Mam taką pracę ze mogę obserwować ich zachowania. Jadą jedna na drugą ze aż strach. A za minutę cwierkaja ze sobą. To widać panie brygadzistki. Hańba i jeszcze raz hańba. A jaka fajna byłaby praca jeżeli wszyscy zajeliby się własnym nosem i obowiązkami związanymi z pełnionym stanowiskiem. Informacje nie docierają w jednakowej wersji do wszystkich pracowników i pojawiają się domysły. Tylko kto ma w tym cel aby wiadomości nie były dokładne... Miłej pracy rodacy.
Szczery

25.02.2017 11:39

No właśnie Muchomorku, zajmij się swoją pracą, a nie zajmujesz się nie swoimi kompetencjami. I to właśnie TY rozsiewasz plotki. Skąd wiem? Bo słyszę i widzę jak szepczesz innym do uszu bzdury na temat firmy. Nie oczerniaj brygadzistek, to Wy zwykli pracownicy jesteście winni atmosfery jaką macie w pracy, to właśnie WY odpowiadacie za to jak sie WAM pracuje i to właśnie WY rozsiewacie plotki zamiast przyjść i zapytać się liderów co jest prawdą, a co nie.
PLOTA

25.02.2017 18:05

Widzę że nie tylko ja odnoszę takie wrażenie...Każdy plotkuje bo roboty nie ma...ha ha ha...A co innego można robić??????? Plotki są w 50% prawdziwe...bo plotka nie stwarza się sama....część prawdy + część wymyślona i plotka gotowa a jeszcze jak inni dodadzą swoje jedno słowo to dopiero jest PLOTAAAA. A plotkujcie co mnie to obchodzi...Chociaż nudno nie jest....
Grażyna

23.02.2017 15:46

Co sądzicie o tym systemie pracy co mają zrobić czyli 6 dni pracujacych i 3 wolne? wtedy tylko jeden weekend w miesiacu bedzie wolny..
U

24.02.2017 09:21

Teraz tez jest
Ignac

23.02.2017 09:40

Wielka jest najlepsza......wjedzie w wieszaki """"""""i tak ją widać""""""""
Głodny

23.02.2017 09:10

Buły masakra sama kapusta wolę patrzeć na to rozczochrane czupiradlo.niż jeść je
Miły

23.02.2017 08:56

Jest fajna tu brygadzistka i z wyglądu i z charakteru........Zresztą wszystkie ok

23.02.2017 02:05

Roztrzepana to jest jedne jedyna wyjątkowa... Taka jedna na milion. .na całe życie ;) Żarcie fakt jest okropne teraz jedynie bułki słodkie są dobre i kawusia ;) I tak większość wykurzy stamtąd jak się zacznie robota w innych magazynach Mają otwierać nowe magazyny a poza tym nie tylko na magazynach świat się kończy... I na arvato. Nikt nie będzie tam siedział na gołej podstawie ewentualnie na ochlapach za weekendy. I jeszcze praca w święta. Na stacjach paliw pracują w święta tylko że mają ponad 2000
Monika

23.02.2017 10:07

A idz sobie gdzie chcesz, nikt Cię tu nie trzyma. I tak od razu wrócisz z podkulonym ogonem jak będziesz pracować w zimnie i każą Ci dźwigać ciężary i do tego będziesz z każdego wyjścia do toalety rozliczana. Arvato pod tym względem to luksus

23.02.2017 11:07

Która to taka jedyna???
Bobo

22.02.2017 06:18

Baby ach te baby jaki był by bez nich świat&&&&&&&&& kto dokończy.........
ola

21.02.2017 17:56

my nie musimy isię lubić...my mamy razem PRACOWAĆ. a czesto niestety jest tak ze nie lubie to zrobie na zlosc.... i nie powinno byc spoufalania sie.... tam gdzie jest gadka to robota nie idzie.
Łysy z brazzers

21.02.2017 17:21

Kutwa baby o co wy sie ciagle tak kłócita, puśćta se zenka martyniuka przy robocie to nie bedzieta takie znerwicowane
Żarcie

21.02.2017 17:15

Te bułki wegetariańskie były lepsze, te są niedobre.
Pack

21.02.2017 16:25

Ale nie gadajcie, są wyjątki wsród brygadzistek, np. (usunięte przez administratora) , super dziewczyna, bardzo miła i pomocna, widać ze cały czas jest w biegu i nadzoruje prace grupy, tak samo (usunięte przez administratora) fajna brygadzistka.
Koniec

21.02.2017 11:37

No panie z paka się popisaly brawo widać z kim się pracuję
Pick

21.02.2017 08:18

A to wszystko pisała jedna osoba :) Brawo za fantazję :) I dlatego żadna z was nigdy nie zajdzie dalej w swoim życiu i już do końca życia będziecie zarabiać marne grosze jako najniższi w szczeblu pracownicy :) Piszecie na forum, ale żadna z was nie potrafi podejść do lidera i porozmawiać z nim w 4 oczy i powiedzieć mu o swoich uwagach, a jak się wstydzi to ma urne gdzie może wrzucić swoje uwagi.
Paula

20.02.2017 20:50

Jak już sie zaczęło pisać o .zaklamanych babach.to nasza konrrola jakoś jest. jedna na milion. Dziewczyny z innych zmian spoko tylko.tej coś nigdy nie tak.pisze jakieś reguły.kto i tak tego nie czyta .podlizus lidera ewidetnie chcę wygrys.kogoś na stanowisku brygadzistki dziewczyny uważajmy na nią bo błędy nam pisze takie że koń by sie usimial zgadnij kto tooooooooooooo

22.02.2017 08:55

To chodzi o Iwone tą co ryczy non stop bo brygadzistka coś jej kazała zrobić to ona ponoć pisała te formuly czy cos tam.Stare babsko a takie głupie
Ja........

23.02.2017 08:40

No po imieniu nie wypada tu:(

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Arvato Polska?

Kontakt - Arvato Polska

Poznań

Leon

20.02.2017 16:08

Liderzy z pewnej zmiany jak i brygadzistki nie reagują.na płacz ludzi jak brygadzistki się mszcza. Był jeden przykład dość dawno ale zostało to bez echa . kobieta płakała nie raz i co nic. A brygadzistka pracuję do dziś. I opowiada ludzia że nic nie mogą jej zrobić bo naj lepiej zarządza ludzimi bo jest. Zresztą wszystkie to podlizusy no chociaż niedra tych jap dziwię się że jeszcze nikt nie obsmarowal jej
pikus palus

22.02.2017 18:21

Ale o kim piszesz? Bo kilka tych jap roztrzepanych jest...
Oj

22.02.2017 22:34

Dobre
@Obiektywna

20.02.2017 11:29

Fajnie że Liderzy zmieniają się zmianami i wcielają plan naprawczy na innych zmianach, niestety na ich zmianach dzieje się równie kiepsko. Niektóre brygadzistki kompletnie nie dojrzały do pełnienia tej funkcji, stawiają koleżanki z tego samego stanowiska w bardzo złym świetle w oczach pracowników. Jest to absolutnie niedopudzczalne. Plotk i i zbytnie spoufalanie się nie powinny mieć miejsca. O tym mówią podstawowe szkolenia na Brygadzistę. Zmieńcie kryteria ,sama wydajność nie świadczy o umiejętności zarządzania zespołem.
Miśka

19.02.2017 12:28

Fajnie, że istnieją takie firmy jak Arvato, polecam.
Mariusz

18.02.2017 20:37

Praca (usunięte przez administratora) nie zarobisz ale się nie narobisz ;
Ela

17.02.2017 07:54

Bo wszyscy są fajtlapami tylko ja idealna? Jak nie chcesz pracować to nie idź do pracy A nie takie brednie wypisujesz. Praca fajna i najważniejsze, że paczki nie ważą tony, gdzie po godzinie ma się już dosyć. Ciągle coś wam nie pasuje. Może warto zająć się sobą a nie ciągle innymi?

16.02.2017 23:59

To we wszystkich magazynach Brygadzistki to fajtlapy? I nic nie wiedzą? No czegoś takiego to w życiu nie widziałam;d
Ewa

17.02.2017 04:13

Nie Olu, ale we wszystkich magazynach są pracownicy co nie wiedzą że praca to nie przedszkole :D i nie zdają sobie sprawy że są jak dzieci we mgle i ciągle ich trzeba nakierowywać na właściwy tor :)
Omen

17.02.2017 06:46

Z pewnością ty byś się nadawała.
Masakra

16.02.2017 10:19

Arvato to jak najbardziej fajna firma. Wkurzam sie jak czytam takie dyrdymały. Ludzie którym w życiu coś nie wychodzi piszą te brednie żeby przelać złość na innych.
Lili

16.02.2017 15:13

Ci co piszą takie brednie .to w większości ludzie których to pierwsza praca i nie znają życia.nie pracowali w innych magazynach może by wtedy docenili to co mają

15.02.2017 12:06

Brygadzistki była też fajna.. Już sie nie pochowa między regalami ;)
Alan

15.02.2017 11:30

&Dor dobry kierownik? Hehe chyba (usunięte przez administratora) sam siebie chwali pod innym nickiem Powodzenia bo w Dpd nie wyszło
oucik

16.02.2017 11:52

Chyba nie wiesz ale (usunięte przez administratora) z dpd nie jest kierownikiem a jedynie liderem.ma nad sobą kierownika.pozdrawiam niedoinformowanych
Packer

15.02.2017 08:13

Pozdrowienia dla nieudacznika wypisującego bzdury na liderów i kierowników, napuszczającego pracowników między sobą...znajda ip komputera i będzie problem jak twoja główka poleci.a (usunięte przez administratora) i Szczególnie (usunięte przez administratora) nie maja podstaw do większego stresu wpisami znają swoja wartość. Pozdrawiam
Normalna

14.02.2017 22:53

Boże czytam i nie wierzę !!! Co za bzdury pracuje tu od samego początku i uważam , ze nie mogłam lepiej trafić. Kierownicy sa bardzo w porządku liderzy tak samo !!!z brygadzistami tez żadnego problemu nie ma wiec chyba te wszytskie rzeczy wypisują Jacyś nienormalni ludzie !!! Wstyd !!!
G.............

14.02.2017 15:03

Do tej pory nie wychodziłam na tą chorą stronę ale to co tu wpisujcie to jest skandal .zdrowy na rozumie człowiek i który wie co to jest życie i co za to grozić może. Nie wypisywal by takich głupot .lider (usunięte przez administratora) naprawdę jest porządku kierownik (usunięte przez administratora) nie znam go osobiście ale raczej też a na zdrowy rozsądek ewe.... Nie pisala by takich obelg bo każdy by się domyślil że to ona więc co trzeba zrobić udać sie po rozum do głowy spojrzeć w lustro i zastanowić się czy wy nie macie nic na sumieniu i zacznijcie kochać ludzi .a jak nie dacie rady to chociaż nie okazujcie tego w taki sposób .pozdrawiam
Nie kop

14.02.2017 14:19

Co do (usunięte przez administratora) spoko przełożony spokojny pomocny zawsze pomoże więc czas wyluzować i zacząć patrzeć na siebie
Anioł

13.02.2017 19:42

(usunięte przez administratora) .przestańcie się nawzajem obczerniac co to przedszkole ten taki ta jeszcze gorsza banda bydła tak nie długo będę o was mówić. Trochę pokory ktoś stworzył głupia stronkę a wy jak muchy do lepu jeden po drugim by obsrac kolegę lub koleżankę jeżeli macie coś do powiedzenia to w. Oczy a nie na necie.po co pytam się.by być jutro też obsranym miło by wam było.... Nie dajcie się zmanipulować chlamowi jakim jest net. Dajmy każdemu szansę czy eweli. Cz t (usunięte przez administratora) l i każdemu pamietajcieeeee karmaaaaaaa wraca .fajny magazyn praca super i niech tak zostanie proszę nie piszcie tu nic.
Bima

13.02.2017 16:56

Ojjjj co to za firma tylko bać się tam pracować.a miałam tam złożyć cv .....
Hejterka

13.02.2017 23:05

Praca fajna tylko ludzie(usunię i te rzez administratora)piszą bzdury
marlena

13.02.2017 16:07

Arvato to porażka nie rozumiem po co chcą przyjmować nowe osoby i po jakiego (usunięte przez administratora) wisi baner w strykowie że szukaja ludzi skoro nie ma pracy

13.02.2017 16:06

buforek

14.02.2017 10:42

A co to za firma?
magda

13.02.2017 16:03

Arvato robi ludzi w konia tyle w temacie praca miała być od stycznia po czym cisza od spotkania w arvato ;) nie wiem po co chcą nowe osoby skoro NIE MA PRACY jak to mówią ludzie z magazynu
Ktoś

13.02.2017 07:49

Wiecie co jest najgorsze? Że jesteście tacy wredni wszyscy.
Jc

12.02.2017 10:23

Jeden człowiek...jedna opinia. Każdy ma prawo do subiektywnych odczuć. Przeczytalam tyle cierpkich słów...tyle jadu w niektórych wpisach. Ale na szczęście, były też dobre i moim zdaniem rzetelne opinie. To jaka praca jaką atmosfera w pracy,to nie zależy od lidera (usunięte przez administratora) ...ale zależy od ludzi, współpracowników. Domagamy się szacunku od kierownictwa, liderów A sami szanujemy się nawzajem? Jesteśmy lojalni wobec innych? Kolezenscy? Każda decyzja, zwolnienie, budzi emocje...różne emocje i niestety te złe także. Może zastanówmy się trochę za nim będziemy kogoś oczerniac.. Lider Tomek, jest młodym człowiekiem, któremu chcę się chcieć...angażuje się w pracę, wyniki ale nigdy kosztem innych, krzywdzac innych. Jeszcze nie spotkalam się z sytuacją aby odmówił pomocy A pracujemy razem od początku firmy. I może pora zakończyć już ten cały jad, chorą dyskusję, która do niczego nie prowadzi...chyba tylko do nowych konfliktów...A jak pracować w takiej atmosferze?
packpracownik

13.02.2017 19:32

Oho czyżby brygadzistka sie odezwała? Nie wypada..
Matka polka

13.02.2017 23:19

Odnosze wrażenie ze smerfetko piszesz o innym (usunięte przez administratora) albo to właśnie Tobie nie dali umowy i się mścisz. Jak do tej pory nikt nie miał do niego uwag, a tu nagle umowa sie skończyła i posypały sie słowa krytyki od jednej osoby. Pozdrowienia dla wszystkich w autobusie do Głowna :)

Zostaw merytoryczną opinię o Arvato Polska