Arvato Polska

Plewiska - Arvato Polska

3. Opinie o pracodawcach Poznań
  5. Opinie o Arvato Polska

Opinie o Arvato Polska Poznań

Nie przegap nowości o Arvato Polska!

Łysy z brazzers

21.02.2017 17:21

Kutwa baby o co wy sie ciagle tak kłócita, puśćta se zenka martyniuka przy robocie to nie bedzieta takie znerwicowane
    Żarcie

21.02.2017 17:15

Te bułki wegetariańskie były lepsze, te są niedobre.
    Pack

21.02.2017 16:25

Ale nie gadajcie, są wyjątki wsród brygadzistek, np. (usunięte przez administratora) , super dziewczyna, bardzo miła i pomocna, widać ze cały czas jest w biegu i nadzoruje prace grupy, tak samo (usunięte przez administratora) fajna brygadzistka.
    Koniec

21.02.2017 11:37

No panie z paka się popisaly brawo widać z kim się pracuję
    Pick

21.02.2017 08:18

A to wszystko pisała jedna osoba :) Brawo za fantazję :) I dlatego żadna z was nigdy nie zajdzie dalej w swoim życiu i już do końca życia będziecie zarabiać marne grosze jako najniższi w szczeblu pracownicy :) Piszecie na forum, ale żadna z was nie potrafi podejść do lidera i porozmawiać z nim w 4 oczy i powiedzieć mu o swoich uwagach, a jak się wstydzi to ma urne gdzie może wrzucić swoje uwagi.
    Paula

20.02.2017 20:50

Jak już sie zaczęło pisać o .zaklamanych babach.to nasza konrrola jakoś jest. jedna na milion. Dziewczyny z innych zmian spoko tylko.tej coś nigdy nie tak.pisze jakieś reguły.kto i tak tego nie czyta .podlizus lidera ewidetnie chcę wygrys.kogoś na stanowisku brygadzistki dziewczyny uważajmy na nią bo błędy nam pisze takie że koń by sie usimial zgadnij kto tooooooooooooo

22.02.2017 08:55

To chodzi o Iwone tą co ryczy non stop bo brygadzistka coś jej kazała zrobić to ona ponoć pisała te formuly czy cos tam.Stare babsko a takie głupie
    Ja........

23.02.2017 08:40

No po imieniu nie wypada tu:(
    Leon

20.02.2017 16:08

Liderzy z pewnej zmiany jak i brygadzistki nie reagują.na płacz ludzi jak brygadzistki się mszcza. Był jeden przykład dość dawno ale zostało to bez echa . kobieta płakała nie raz i co nic. A brygadzistka pracuję do dziś. I opowiada ludzia że nic nie mogą jej zrobić bo naj lepiej zarządza ludzimi bo jest. Zresztą wszystkie to podlizusy no chociaż niedra tych jap dziwię się że jeszcze nikt nie obsmarowal jej
    pikus palus

22.02.2017 18:21

Ale o kim piszesz? Bo kilka tych jap roztrzepanych jest...
    Oj

22.02.2017 22:34

Dobre
    @Obiektywna

20.02.2017 11:29

Fajnie że Liderzy zmieniają się zmianami i wcielają plan naprawczy na innych zmianach, niestety na ich zmianach dzieje się równie kiepsko. Niektóre brygadzistki kompletnie nie dojrzały do pełnienia tej funkcji, stawiają koleżanki z tego samego stanowiska w bardzo złym świetle w oczach pracowników. Jest to absolutnie niedopudzczalne. Plotk i i zbytnie spoufalanie się nie powinny mieć miejsca. O tym mówią podstawowe szkolenia na Brygadzistę. Zmieńcie kryteria ,sama wydajność nie świadczy o umiejętności zarządzania zespołem.
    Miśka

19.02.2017 12:28

Fajnie, że istnieją takie firmy jak Arvato, polecam.
    Mariusz

18.02.2017 20:37

Praca (usunięte przez administratora) nie zarobisz ale się nie narobisz ;
    Ela

17.02.2017 07:54

Bo wszyscy są fajtlapami tylko ja idealna? Jak nie chcesz pracować to nie idź do pracy A nie takie brednie wypisujesz. Praca fajna i najważniejsze, że paczki nie ważą tony, gdzie po godzinie ma się już dosyć. Ciągle coś wam nie pasuje. Może warto zająć się sobą a nie ciągle innymi?
    Ola

16.02.2017 23:59

To we wszystkich magazynach Brygadzistki to fajtlapy? I nic nie wiedzą? No czegoś takiego to w życiu nie widziałam;d
    Ewa

17.02.2017 04:13

Nie Olu, ale we wszystkich magazynach są pracownicy co nie wiedzą że praca to nie przedszkole :D i nie zdają sobie sprawy że są jak dzieci we mgle i ciągle ich trzeba nakierowywać na właściwy tor :)
    Omen

17.02.2017 06:46

Z pewnością ty byś się nadawała.
    Masakra

16.02.2017 10:19

Arvato to jak najbardziej fajna firma. Wkurzam sie jak czytam takie dyrdymały. Ludzie którym w życiu coś nie wychodzi piszą te brednie żeby przelać złość na innych.
    Lili

16.02.2017 15:13

Ci co piszą takie brednie .to w większości ludzie których to pierwsza praca i nie znają życia.nie pracowali w innych magazynach może by wtedy docenili to co mają
    Ola

15.02.2017 12:06

Brygadzistki była też fajna.. Już sie nie pochowa między regalami ;)
    Alan

15.02.2017 11:30

&Dor dobry kierownik? Hehe chyba (usunięte przez administratora) sam siebie chwali pod innym nickiem Powodzenia bo w Dpd nie wyszło
    oucik

16.02.2017 11:52

Chyba nie wiesz ale (usunięte przez administratora) z dpd nie jest kierownikiem a jedynie liderem.ma nad sobą kierownika.pozdrawiam niedoinformowanych
    Packer

15.02.2017 08:13

Pozdrowienia dla nieudacznika wypisującego bzdury na liderów i kierowników, napuszczającego pracowników między sobą...znajda ip komputera i będzie problem jak twoja główka poleci.a (usunięte przez administratora) i Szczególnie (usunięte przez administratora) nie maja podstaw do większego stresu wpisami znają swoja wartość. Pozdrawiam
    Normalna

14.02.2017 22:53

Boże czytam i nie wierzę !!! Co za bzdury pracuje tu od samego początku i uważam , ze nie mogłam lepiej trafić. Kierownicy sa bardzo w porządku liderzy tak samo !!!z brygadzistami tez żadnego problemu nie ma wiec chyba te wszytskie rzeczy wypisują Jacyś nienormalni ludzie !!! Wstyd !!!
    G.............

14.02.2017 15:03

Do tej pory nie wychodziłam na tą chorą stronę ale to co tu wpisujcie to jest skandal .zdrowy na rozumie człowiek i który wie co to jest życie i co za to grozić może. Nie wypisywal by takich głupot .lider (usunięte przez administratora) naprawdę jest porządku kierownik (usunięte przez administratora) nie znam go osobiście ale raczej też a na zdrowy rozsądek ewe.... Nie pisala by takich obelg bo każdy by się domyślil że to ona więc co trzeba zrobić udać sie po rozum do głowy spojrzeć w lustro i zastanowić się czy wy nie macie nic na sumieniu i zacznijcie kochać ludzi .a jak nie dacie rady to chociaż nie okazujcie tego w taki sposób .pozdrawiam
    Nie kop

14.02.2017 14:19

Co do (usunięte przez administratora) spoko przełożony spokojny pomocny zawsze pomoże więc czas wyluzować i zacząć patrzeć na siebie
    Anioł

13.02.2017 19:42

(usunięte przez administratora) .przestańcie się nawzajem obczerniac co to przedszkole ten taki ta jeszcze gorsza banda bydła tak nie długo będę o was mówić. Trochę pokory ktoś stworzył głupia stronkę a wy jak muchy do lepu jeden po drugim by obsrac kolegę lub koleżankę jeżeli macie coś do powiedzenia to w. Oczy a nie na necie.po co pytam się.by być jutro też obsranym miło by wam było.... Nie dajcie się zmanipulować chlamowi jakim jest net. Dajmy każdemu szansę czy eweli. Cz t (usunięte przez administratora) l i każdemu pamietajcieeeee karmaaaaaaa wraca .fajny magazyn praca super i niech tak zostanie proszę nie piszcie tu nic.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Arvato Polska?

Kontakt - Arvato Polska

Poznań

Bima

13.02.2017 16:56

Ojjjj co to za firma tylko bać się tam pracować.a miałam tam złożyć cv .....
    Hejterka

13.02.2017 23:05

Praca fajna tylko ludzie(usunię i te rzez administratora)piszą bzdury
    marlena

13.02.2017 16:07

Arvato to porażka nie rozumiem po co chcą przyjmować nowe osoby i po jakiego (usunięte przez administratora) wisi baner w strykowie że szukaja ludzi skoro nie ma pracy

13.02.2017 16:06

buforek

14.02.2017 10:42

A co to za firma?
    magda

13.02.2017 16:03

Arvato robi ludzi w konia tyle w temacie praca miała być od stycznia po czym cisza od spotkania w arvato ;) nie wiem po co chcą nowe osoby skoro NIE MA PRACY jak to mówią ludzie z magazynu
    Ktoś

13.02.2017 07:49

Wiecie co jest najgorsze? Że jesteście tacy wredni wszyscy.
    Jc

12.02.2017 10:23

Jeden człowiek...jedna opinia. Każdy ma prawo do subiektywnych odczuć. Przeczytalam tyle cierpkich słów...tyle jadu w niektórych wpisach. Ale na szczęście, były też dobre i moim zdaniem rzetelne opinie. To jaka praca jaką atmosfera w pracy,to nie zależy od lidera (usunięte przez administratora) ...ale zależy od ludzi, współpracowników. Domagamy się szacunku od kierownictwa, liderów A sami szanujemy się nawzajem? Jesteśmy lojalni wobec innych? Kolezenscy? Każda decyzja, zwolnienie, budzi emocje...różne emocje i niestety te złe także. Może zastanówmy się trochę za nim będziemy kogoś oczerniac.. Lider Tomek, jest młodym człowiekiem, któremu chcę się chcieć...angażuje się w pracę, wyniki ale nigdy kosztem innych, krzywdzac innych. Jeszcze nie spotkalam się z sytuacją aby odmówił pomocy A pracujemy razem od początku firmy. I może pora zakończyć już ten cały jad, chorą dyskusję, która do niczego nie prowadzi...chyba tylko do nowych konfliktów...A jak pracować w takiej atmosferze?
    packpracownik

13.02.2017 19:32

Oho czyżby brygadzistka sie odezwała? Nie wypada..
    Matka polka

13.02.2017 23:19

Odnosze wrażenie ze smerfetko piszesz o innym (usunięte przez administratora) albo to właśnie Tobie nie dali umowy i się mścisz. Jak do tej pory nikt nie miał do niego uwag, a tu nagle umowa sie skończyła i posypały sie słowa krytyki od jednej osoby. Pozdrowienia dla wszystkich w autobusie do Głowna :)
    packerek

11.02.2017 19:52

W każdym widzicie problem a nie w sobie...przykre jest to ze dochodzi do wyciągania nazwisk na publicznym portalu...generalnie ŻADEN lider nie robi większych problemów a sami pracownicy...trzeba wiedzieć o co walczą osoby które bzdury tu wypisują
    bibulka

11.02.2017 19:46

Większość komentujących negatywnie nie ma pojecia o czym pisze. Liderzy są spoko,każdego starają sie po ludzku traktować. Nowy lider z paka wymagający ale za to ma płacone. Z każdym można pośmiać sie i pożartować. Niestety większość nadużyła wolnej reki i teraz szok niedowierzanie.

11.02.2017 08:33

11.02.2017 13:26

buforek, zaledwie dwóm osobom nie przedłużyli umowy i bynajmniej nie bo taki był kaprys lidera. Nie znasz sytuacji, to po co komentujesz? "Mogli ją za wygląd zostawić bo była dobra dupa" - wtf? I z takiego podejścia jak twoje robią się gównoburze i ploty właśnie.
    Afg

12.02.2017 10:47

To pewno jakis półmózg z out. Chodzą z kąta w kąt i nikt ich nie pilnuje i sieją ferment. Powinni ich tam wszystkich wywalic a liderzy outa nie robia nic w tym kierunku
    andrzej

07.02.2017 20:32

ludzie jakie wy macie problemy jest robota jest zle, nie ma roboty jeszcze gorzej. @Alex moze sie nie nadawales ze cie nie przyjeli? ej serio ale chyba zadna firma nie musi przyjnowac kazdego kto zlozy cv polakom to sie nie dogodzi. nie przyjeli cie tutaj to idz poszukaj sobie innej roboty a nie siedzisz na forum zamiast nowej roboty szukac
    Alex

09.02.2017 21:20

To po co robią ludzią iluzję ze ich przyjmą? Poza tym z tego co widać przyjmują grubasow i jakos jest okej a osoby zaradne i chętne do pracy maja w (usunięte przez administratora)
    Lider Stryków

10.02.2017 06:17

Cieszę się Alexie że nasze piękne dziewczyny z HR'ów robią tak dobrą robotę i nie przyjmują takich prostaków jak Ty :)
    adam

05.02.2017 21:44

Firma do (usunięte przez administratora) robią ludzi w balona zapraszają na spotkanie rekrutacyjne po czym nie przyjmują lub przyjmą wybiórczo a nie jak w innych magazynach .
    HR

07.02.2017 11:31

Od kiedy spotkanie rekrutacyjne = przyjęcie do pracy? Może nie spełniasz ich warunków po prostu. Poza tym w tej firmie potrzeba więcej kobiet niż mężczyzn. Skoro w innym firmach jest inaczej to czemu akurat w tej chcesz pracować?
    kkk

07.02.2017 17:51

Buahahaha, chociaz jedna porzadna firma co nie bierze kogo popadnie. Cale szczescie. Nieroby, lenie i cala reszta lepiej niech sobie idzie do Rabena. Mam nadzieje ze Kierownictwo wyeliminuje jeszcze tych leserow co zostali. Za 1 nieroba, ktos musi nadrobic prace.
    Bucik

03.02.2017 13:26

Fajna firma i już złożyłam swoje CV na stanowisko z językiem niemieckim to może być konsultant lub opiekun. Może ktoś podpowie ile można dostać na godzinę?
    Bond

31.01.2017 22:43

Hejka. To co się dzieje na magazynie między pakujacymi to jakiś koszmar Jedna drugiej wbilaby nóż w plecy. Latanie z jeziorem do brygadzistek łganie branie na litość skamlenie...rzygać się chce...stare baby a zachowanie jak w przedszkolu. Wszystkie wszystkowiedzace przemądrzałe.... No może nie wszystkie są wyjątki... Dzisiaj jedna poryczala się ze musi doszkolic się na pakowaniu... Żałosne. Śmieszne i obrzydliwe. Stoję z boku i obserwuje jak baby robią sobie na złość... Pozdrawiam Stryków. Tylko się nie pozagryzajcie.
    Maciek

30.01.2017 15:30

Byłem na spotkaniu z Moją koleżanką na początku grudnia ona dostała pracę po 2 tygodniach czekania ja czekam nadal pytam się od czego to zależy ?.Kolega z koleżanką ( inni) dostali pracę razem pod koniec Listopada razem... Nie rozumiem toku przyjmowania w tej firmie ( ARVATO STRYKÓW ) .W Azymucie przyjmują od razu a tutaj jakieś durne czekanie
    bocik

28.01.2017 12:24

Negatywne opinie i szkalowanie osob na portalu nie najlepiej świadczy o pracownikach. Jesli powodowane jest to chęcią awansu to niestety nie tędy droga. Jesli nie podobają sie zasady pracy, firm ci pod dostatkiem w Strykowie. Pozdrawiam frustratów
    Obserwator

27.01.2017 23:43

Ktoś ewidentnie próbuje zaszkodzić jednej pracownicy i sukcesywnie podstawa jej przyslowiowa świnię. Szkoda tylko, ze prawdopodobnie ta osoba już nie pracuje. Szkoda, bo dziewczyna jest w rozsypce emocjonalnej. PS. PAMIĘTAJCIE, ZE KARMA WRACA.
    mini

02.02.2017 16:49

hej o kogo tobie chodzi o jaką pracownicę z działu asembi w żernikach co z tego wiem oni mają wolne zleceń niema i pracy tylko ciekawe kiedy będzie ty może jesteś magazynierem

27.01.2017 09:13

Pickpracownik

27.01.2017 21:45

Tak czytam te wasze smieszne wypociny i zastanawiam sie czy prscuje w tej samej firmie. Przeciez na codzien mamy stycznosc z Liderami i brygadzistami. Nie widzialam zeby kierownik wydawal polecenia szeregoeym pracownikom. On tam sobie jest a jak juz kogos opieprza to zazwyczaj Liderow. I slusznie. Fakt ze czasem nie sa zbyt mili, ale ludzie jest ich dwoch a nas setki. Ja bylam kilka razy i zawsze pomogli. Jak ktos kiedys pracowal z ludzmi to wie o czym pisze. Jak ktos ma chociaz za grosz wyobrazni to powinien sie domyslec ze moga miec glowe zaprzatnieta problemami. Fakt ze na ta chwile najwiekszym problemem sa brygadzisci, czesto wybrani przypadkowo. Z drugiej strony 90% z nas bylo by taka sama.Wypisujecie tu takie glupoty a potem dziwicie sie ze rela je pracownik-kierownictwo sa zle. Jak macie problem to jest kodeks postepowania, zgloscie to. Tylko trzeba miec dowody i swiadkow a nie wymyslone historie.
    hahaha

28.01.2017 11:17

Zgadzam sie z Pickprawcownikiem. Najlepsze jest to ze najwięcej obelg wrzucają ludzie którzy swoje maja za uszami.
    Xyz

26.01.2017 17:25

Ludzie robicie szum i dym z byle powodów. Ze ten się nie nadaje, tamten się nadaje... Chyba niektórym żal zupę ściska ze ktoś młodszy od nich ma nad nimi jakaś władze... Jak się zakład nie podoba to przecież w Stykowe jest wiele innych magazynów. ;) wiec nie rozumiem czemu się tu kisicie jak Wam tam źle?! Pozdrawiam.
    były pracownik

25.01.2017 21:52

Jeżeli wymieniacie kierowników i lideroów po nazwisku to może też wymienicie brygadzistów, którzy się do tej pracy nie nadają!
    Mariusz

25.01.2017 20:14

jesli chodzi o liderow i to bardzo dobrze mnie sie pracuje z Tomkiem liderem na Picku. Fajny konkretny czlowiek

Zostaw merytoryczną opinię o Arvato Polska