Poczta Polska,
counter
2 10 35 5 1
Pytanie Nowy wpis
Użytkownicy czekają na odpowiedź 3 dni.
 Pytanie

Jak wygląda aspekt współpracy ze studentami w Poczta Polska,? Chętnie zatrudniają?

Pomocna?
TakNie
Zgłoś
Staszek Nowy wpis

Czy poszukują jedynie młodych pracowników czy również starszych, warto aplikować?

Pomocna?
TakNie
Zgłoś
NOwy etap Nowy wpis

Międzynarodowa firma spedycyjna, będąca w trakcie rozbudowy już istniejącego 100 osobowego działu zatrudni osobę na stanowisko: Asystent Spedytora Międzynarodowego miejsce pracy: Katowice *Gwarantujemy umowę o pracę *Wysokie wynagrodzenie podstawowe + system prowizyjny *Praca od 8:00 do 16:00 pon-pt- nie pracujemy w weekendy! *Osoby zatrudnione przez nas otrzymują pakiet szkoleń pozwalający bez stresu rozpocząć nowy etap kariery jako "asystent spedytora" *Dajemy możliwość rozwoju po szczeblach kariery naszej firmy, docelowo również prowadzenie własnego Zespołu Spedytorów jako Manager Spedycji *Zatrudniamy również osoby bez doświadczenia Jeżeli jesteś osobą od 18 do 30 roku życia i chcesz rozpocząć z Nami nowy etap, wyślij swoje CV na podany adres mailowy: d.bryl.ol@wp.pl

Pomocna?
Tak1Nie2
Zgłoś2
Pytanie Nowy wpis
Użytkownicy czekają na odpowiedź 310 dni.
 Pytanie

Jaki jest system premii uznaniowych w firmie Poczta Polska,? 

Pomocna?
TakNie
Zgłoś
gemius

Wyniki badania GEMIUS/PBI dla wybranych węzłów w Listopadzie 2019r.

Ranking Użytkownicy
(real users)
  1. GoWork.pl 3 115 175
  2. olx.pl 2 736 098
  3. pracuj.pl 2 718 511
  4. linkedin.com 2 689 259
filozof

Tak dobrze wam się pracuje, że nie zależy nikomu na korzystaniu z forum?

Pomocna?
TakNie
Zgłoś
Igor

Nie rozumiem osób, które są rzekomo niezadowolone z firmy ale tu pracują i odradzają innym pracy w firmie!!

Pomocna?
TakNie
Zgłoś1
Lukasz

Znalazlem ogloszenie ze szukaja kierowcow kat c jak i b, zero odpowiedzi pomimo iz przewyzszam ich wymagania, traktowanie czlowieka jak zbednego smiecia, na 20 wykonanych telefonow odebrany 1 z info nie ma w pracy jeszcze osoby decyzyjnej, jakis kabaret normalnie, jestes kierowca zawodowym omijaj ta firme z daleka

Pomocna?
TakNie
Zgłoś
Mery

Poczta polska" zmusza" ludzi do wysyłania listów poleconych , bo zwykle niestety giną . Polecony zwykły nadany o godz. 12:00 nadal leży na poczcie juz 2 dzień ! Wysłany 19.02. O godz 12 , jest 21.02. A list jeszcze nie wyszedł ! Może trzeba zatrudnić więcej pracowników jak się nie wyrabiacie ? Nie polecam Moje sugestie dla Poczta Polska,: Nie polecam

Pomocna?
Tak1Nie1
Zgłoś

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Nora
@Mery

Przy listach poleconych w systemie śledzenia jest widoczne tylko nadanie, wydanie do doręczenia i samo doręczenie przesyłki.

Pomocna?
TakNie
Zgłoś
Aronia11

Witam,mam problem jestem młodą osobą i nie wiem co zrobić. Chce złożyć wypowiedzenie za porozumieniem stron, dzwoniłam do kadr i Pani mi powiedziała że muszę napisać do prezesa o zgodę. Błagam o szybką odpowiedź....

Pomocna?
TakNie
Zgłoś
....
@Aronia11

A do czego ci potrzebne to porozumienie stron? Jaką masz umowę? Dlaczego nie złożysz normalnego wypowiedzenia?

Pomocna?
Tak1Nie
Zgłoś
julka85

Proszę o opinie na temat pracy jako Operatorka kontroli bezpieczeństwa w Pyrzowicach. chodzi o zarobki,atmosferę w pracy,przełożonych.Będę wdzięczna za wszystkie opinie. pozdrawiam Julka

Pomocna?
Tak1Nie
Zgłoś

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
xsenia
@julka85

Daj spokój z tą pracą od początku roku 13 osób się zwolniło z czego 9 w samym marcu. Ktoś jest temu winny i dotąd góra nie wyciągła wniosków. Kasa marna nie wspominając o osobach odpowiedzialnych za niewolniczą pracę,dużo by pisać...........

Pomocna?
Tak7Nie
Zgłoś
Jasiek

To jest forum pracowników firmy a reklamacje składa się na adres. Szkoda tylko, że nikt z pracujacych nic nie pisze.

Pomocna?
TakNie
Zgłoś

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
co to ma być

Nie polecam

Pomocna?
Tak1Nie
Zgłoś

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Ryszard

bez komentarza - przesyłka na KWK Szczygłowice Historia zlecenia: 2018-12-12 12:18 - realizowanie płatności 2018-12-12 12:19 - płatność potwierdzona 2018-12-12 12:20 - list przewozowy wygenerowany 2018-12-12 12:20 - zamówiono kuriera 2018-12-12 12:20 - list przewozowy wysłany do klienta 2018-12-12 12:20 - oczekiwanie na kuriera 2018-12-12 14:15 - przesyłka odebrana od klienta 2018-12-12 18:38 - przesyłka w sortowni 2018-12-13 09:19 - przesyłka wydana kurierowi 2018-12-14 14:53 - przesyłka awizowana - kurier nie zastał adresata 2018-12-21 10:51 - zwrot przesyłki do nadawcy 2018-12-21 21:59 - przesyłka w sortowni 2018-12-24 07:44 - przesyłka wydana kurierowi Moje sugestie dla Poczta Polska,: dlaczego kurier 24 zostawia przesyłkę na placówce i nie ponawia próby w dniu następnym? Czy zostaną zwrócone pieniądze za przesyłkę w systemie kurier 24 godziny?

Pomocna?
Tak1Nie1
Zgłoś

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Paweł

nierejestrowany czas pacy - jak masz rejon obcykany to możesz pracować poniżej 8 godz. na dzień a jak jesteś nowy albo skoczek to nawet po 11 - nikt ci za to nie zapłaci (bo masz 1 etat i nie odda tych godzin - bo są nierejestrowane - i nikomu nie udowodnisz że pracujesz na umowę o pracę tyle że PIP powinien dawno interweniować - ale nie ma podstaw bo ... godzin rzeczywistych nie wpisuje się)

Pomocna?
Tak3Nie
Zgłoś
Teresa

Skandaliczne postępowanie poczty polskiej. Dnia 5.12.2018 o godz. 10.49 nadałam list polecony jako PRIORYTET.Oczywiscie opłacono odpowiednią kwotą za przesyłkę, przesyłka z Krakowa do Wrocławia, miała byc dostarczona w dniu następnym tj. 6 grudnia. Niestety do chwii obecnej nie dostarczono, czyli wczoraj nie doręczono, dzis nie doręczono, po telefonie do infolini Pani wyjasnila, ze bedzie doręczona po weekendzie czyli w poniedziałek lub wtorek. Pytam się dlaczego oszukuje sie klientów pobierajac za list priorytet a lst jest doręczony jako ozniony zwykły, co trwa 5-6 dni lub dłużej. Czyste OSZUSTWO ze strony poczty polskiej. Jako dowod podaje nr listu, prosze o sprawdzenie sobie czy mowię prawdę. 00359007734597144688 Za co zapłaciłam za zwłokę czy przesyłkę PRIORYTET kwotę 14,50 zł. Koszt dojazdu Polskim busem to 10 zł, i jestem w tym samym dniu, a nie 14,50 i bede czekac 5-6 a moze i wiecej na przesyłkę. Przestrzegam klientów co do wyboru instytucji POCZTA POLSKA.

Pomocna?
Tak2Nie1
Zgłoś

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Ja

Zlikwidowali druki przekazów?? Nie ma żadnych druczków przekazów, gdy zapytałem panią z okienka to powiedziało że muszę kupić książeczkę przekazów, za 1.90, przeklęte złodziejstwo. Szukałem teraz w necie, nigdzie nie ma informacji że likwidują druczki przekazów, co jest grame, próbowała mnie naciągnąć?

Pomocna?
Tak4Nie
Zgłoś

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
topgun0

witam jak kształtują się zarobki na magazynie jaka atmosfera pracy ogulnie opiszcie coś o warukach pracy

Pomocna?
TakNie
Zgłoś

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Staszek

Najgorsza firma w Polsce komunistyczny relikt bardziej zainteresowani ściąganiem abonamentu RTV i dostarczaniem rent i emerytur ( Dodatkowa kasa ) niż dostarczaniem przesyłek .Dawno powinno to g***o być zlikwidowane Ale władze ją chronią bo ściągają im abonament

Pomocna?
Tak4Nie
Zgłoś

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Kisia
@Staszek

to nie sa żale nadawców i odbiorców tylko (usunięte przez administratora) forum dla pracowników! (usunięte przez administratora) bo robisz smietnik

Pomocna?
Tak1Nie
Zgłoś

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Bogdan

@Szymon Czy ten fakt został zgłoszony Poczcie Polskiej? Ponadto, czy przesyłka była ubezpieczona? Jeśli tak, to napisz czy fakt ten zgłosiłeś firmie i jak została rozwiązana ta sytuacji. Dobrze by było, gdybyś dawał na bieżąco znać o przebiegu tej sytuacji.

Pomocna?
TakNie
Zgłoś

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Kisia
@Bogdan

to nie sa żale nadawców i odbiorców tylko (usunięte przez administratora) forum dla pracowników! (usunięte przez administratora) bo robisz smietnik

Pomocna?
TakNie1
Zgłoś

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Szymon

Wyslalem zestaw karrpiowy warty 2000 zl doszly same wedki odkleil ktos tasme ze skrzyni do ktorej byly przylepione wedki domagam sie odszzkodowania nie jest to 5 zl zlodzieje ! Szopienice obr westerpllate przestrzegam !

Pomocna?
Tak1Nie1
Zgłoś

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Kisia
@Szymon

to nie sa żale nadawców i odbiorców tylko (usunięte przez administratora) forum dla pracowników! (usunięte przez administratora) bo robisz smietnik

Pomocna?
Tak1Nie1
Zgłoś

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna

Zostaw merytoryczną opinię o Poczta Polska, - Katowice

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej

gemius

Wyniki badania GEMIUS/PBI dla wybranych węzłów w Listopadzie 2019r.

Ranking Użytkownicy
(real users)
  1. GoWork.pl 3 115 175
  2. olx.pl 2 736 098
  3. pracuj.pl 2 718 511
  4. linkedin.com 2 689 259
Poczta Polska,