Swedwood Poland

Goleniów

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 165 ocen.

Opinie o Swedwood Poland

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Swedwood Poland

Dawid

Tylko ten się nie myli kto nic nie robi.

magda

ktos moze cos powiedziec zy warto isc do goleniowa do ikei ?jakie sa teraz stawki slyszalam ze od marca wieksze to prawda?szczerze opowiedzcie jak to tam uwas teraz wyglada kasa,zmiany atmosfera itd.pozdrawiam

mechanik

A jak jest w utrzymaniu ruchu da się żyć??? jak szefostwo pogania czy raczej spokojnie ? chcę zmienić robotę i nie wiem czy się opłaca?

Pacos
@mechanik 08.03.2018 09:26

Daj sobie spokój, bo więcej w Lidlu na kasie dostaniesz.

Miś

Drogi "administratorze" nie ma już firmy Swedwood. Jaki admin takie forum.

Administrator

Posiadacie jakieś informacje z życia firmy? Napiszcie, jak wygląda poziom wynagrodzenia oraz inne warunki zatrudnienia w Swedwood Poland. Wasza opinia może pomóc innym użytkownikom.

micharo

Zan ktos moze I Ratajczyk?

Stepnica wpl
@micharo 22.08.2017 15:26

Ja znam wredna szuka nic się nie chce jej załatwić a jak kiedyś powiedziałem do niej Ilona to powiedziała od kiedy my na ty jesteśmy jeansy brzydl nawet ten aparat ci zębów nie wyprostuje wiesniaro

Asia

czesc a ja troszke z innej beczki pracuje w ikea ale w Wielbarku i chcialam zapytac czy macie takie stanowisko jak klejenie panet tekturowych pod gepy?ponewaz szukam jakiegos pomyslu na ulepszenie stanowiska i chcialabym sie wymienic doswiadczeniami pomyslami czy ktos pomoze?bede wdzieczna za kolezenska pomoc

Dudu

Jak tak dalej będzie w Ikei to Przychodnia na Pocztowej będzie przyjmować ludzi do pracy bo większość ludzi już tam częściej idzie ????

Bolo

Witam wszystkich. Czy jako pomocnik operatora zrobię u was w Ikea 3tys netto bez nadgodzin? Piszcie tak lub nie.

Crew

Podwyżki w roku 2018 chwilowo wstrzymane z niewiadomych przyczyn. ROK PIĘKNIE SIĘ ZACZĄŁ !!!!!!!!!!!!

anonymous
@Crew 22.01.2018 17:11

ludziom oczy mydlam

Były pracownik Ikea

Jestem były pracownik Ikea Goleniów. Odeszlem 2016 roku. W Ikei wtedy był mobink maszynownia 2. Ikea to jest (usunięte przez administratora) jak (usunięte przez administratora) Tak samo Bosch nie doradzam ikomu jest sam (usunięte przez administratora) Gorszy (usunięte przez administratora) niż w Ikea. Pani Pawlak z Boscha robi Ikea. Majstrowie nie mają pojęcia też o robocie te 2zaklady sam (usunięte przez administratora)

Lider

Witam jak nie da dyrektor podwyżki to nie będzie z kim pracować juz dziś nie ma kim !!!!! Pozdrawiam

Norbert

Może dowiem się jak się w firmie pracuje? Potrzebujecie pracowników? Właśnie szukam pracy?

Eduard

Nie wiem co mam powiedzieć, Szkoda słów. Żenada. Ludzie same świry. Skaczą po paletach. Za krótka przerwa.

L22
@Eduard 28.12.2017 17:21

A kierownictwo gdzie?

Xxxl

Praca w tym zakładzie nie jest ciężka natomiast na wielu stanowiskach monotonna. Wynagrodzenie tak jak ktoś napisał wcześniej od dawna się nie zmienia bo wszystkie niby podwyżki to kombinacje na korzyść pracodawcy nie dla pracownika. Dostaje się grosze inflacji wszystkie obiecanki na zebraniach że będą podwyżki że będzie dobrze to bzdury słowa rzucane na wiatr. W poprzednim roku włączyli część premi do stawki i po nowym roku będzie to samo resztę premi dołącza do stawki podniosą widełki i tyle , pensja będzie wciąż ta sama, tylko normy większe. Indywidualne dostają tylko lizodupy. Kierownicy i majstrowie w większości to ludzie bez wykształcenia nie posiadający średniego wyobrażenia i nawet podstawego wychowania totalne prymitywy nie szanujący ludzi zakłamani i bezczelni. Ręka rękę myje. Popełniają błędy i wypierając się w oczy zwalają winę na pracownika bądź na innych nawet swoich kolegów z tego samego szczebla, odbijanie piłeczki. Sprawa żenująca ale cóż taka prawda. Nikt z przełożonych nie walczy o swoich współpracowników bo wszyscy się boją odezwać. Niczego nie można załatwić ani nawet się odezwać bo uważają że tylko oni mają rację na wszystko mają odpowiedź. Wszystkie sprawy są zamiatane pod dywan pani dyrektor nawet nie ma pojęcia co się dzieje na dole bo wychodzi tylko na posiłek . Jesteśmy zastraszani , szantażowani i zmuszani do wszystkiego nawet do nadgodzin . Jak my chcemy zarobić to są limity mogą przyjść tylko lizodupy a jak z góry wymyślą bo plan jest zagrożony to człowiek nie może nie przyjść tylko musi i nie ma gadania że komuś nie pasuje bo go majster zapamięta i będzie kara! Ludzie otwórzcie oczy wszyscy jesteście świadkami wielu niekomfortowych sytuacji nie bójcie się mówić głośno i odzywać jeśli macie rację. Wszyscy mamy takie sama prawa żaden majster czy kierownik to nie pępek świata nie czujcie się gorsi . Przełożenie powinni dawać przykład w tym zakładzie to tylko teoria jak większość. Przełożony powinien szanować pracownika nie szanują, krzyczą , bluzgają ,i uważają ze jak trzymają berło to im wszystko wolno . Królestwo zasrane i banda oszołomów. Co nie którym to palemka całkowicie odbiła myślą że jak siedzą na stołku to są niezniszczalni wszystko jest do czasu już nie jeden się przekonał a co nie którzy się pozapominali karierowicze i z całego serca życzę tym wszystkim żeby ich kiedyś potraktowano jak oni traktują nas traktują jak śmieci. Pozdrawiam

anonymous
@Koleżanka 18.12.2017 21:51

nic sie nie zmieniło Czesiek zadzi zmiana c ma swoich pupilków pojecie nic dno

Nick

Od jakiwj stawki zaczyna u was pom. Operatora po okresie probnym

Kola

Witam. Mam pytanie odnośnie operatorów wózków na pakowni,dlaczego odchodzą ,czy to przez zarobki czy jest takie tempo pracy że się mają ciężko wyrobić?znajomy pracuje w Resku i też się zastanawia nad odejściem.Proszę o opowieść osoby które wiedzą coś w tym temacie.

edek

ciągle grożą mi kobiety, że wpieprzą mi, ale ja jestem baba z jajami, i nie taki diabeł straszny jak go malują

witajWpiekle

pracuje na pakowaniu, ciągle nie nadążam za szybkością linii i często jestem zmuszona zatrzymywać linię. Ludzie wkładają do pudeł po jeden element, a ja aż trzy. Ciągle przeklinam ludzi. Trzymam tylko z Ukraińcami, chociaż nie za bardzo wiem co mówią, ale mi to pasuje, bo nie chcę słuchać reszty ludzi. Mam mały nos i okulary często mi spadają i ciągle czepia się o to kierownik.

ojojoj
@witajWpiekle 19.11.2017 22:17

potwierdzam tak jest jak w piekle

123

(usunięte przez administratora)

Robol

Będzie 13 pensja?

Pacos

Właśnie!! A ty co w pracy na nocce, a nie pracujesz? Prawda jest taka, że obecnie mamy najgorszego dyrektora w historii zakładu. Wystarczy już, zero charyzmy i do tego stek bzdur na 'spotkaniu' na hali. Ludzi interesuje kiedy będą zarabiać porównywalnie do innych zakładów. A nie jakieś pierdoły i korpo hasła. Jurek pozbądź się jej zanim wszyscy się zwolnią albo umrą na nudności na kolejnym zebraniu z Dyrektorką. Bo kolana tak ostrzelane, że czołgać się pozostało.

sosna
@Pacos 26.09.2017 01:14

Ja myślę że utrapieniem tej firmy nie jest pojedynczo pani monika, ani jerzy tylko cała banda warta siebie. W biurze szare komorki i troche zrozumienia dla pracy posiada juz niewiele osob

Mr.Oizo

IKEA INDUSTRY GOLENIÓW...ODRADZAM!!!!!

beniu

jakie sa stawki na poczatek i jak wygladaja zmiany i praca na dzialach w goleniowie?

Pracus

A kiedy ogłoszą system 12-to godzinny?

Rabarbar

Widzę znawców zarządzania produkcją nie brakuje... Skoro tacy 'wyczesani' fachowcy z was to czemu nikt z was nie spróbuje samemu się wykazać brak odwagi czy jednak umiejętności?

Rabarbar
@starzysta 28.09.2017 07:05

Nie zrozum mnie źle, ale za stawkę liderów to by mi się nie chciało budzika ustawiać.

Benjamin

Liderzy Otrzymali 350 zł Dodatku Nieoficjalnie :D Oficjalnie i nieoficjalnie nikt się nie przyzna. A CO Z NAMI ??????????!!!!!!!!!!!!!!!!

Mr.Grinch

No niestety. Pani Dyrektor skróciła ludziom nadgodziny teraz może przyjść tylko 12 osób. Wcześniej wołali tak jakby z przymusu a teraz stwierdzili że ludzie są "przemęczeni i mniej wydajni" dlatego może przyjść tak mało osób :-)

Olsztyn

Podwyżek nie bd jedynie znowu 10 procent normy e górę

Pracus

A kiedy podwyżki ? Czy ktoś coś wie?

Zostaw opinię o Swedwood Poland - Goleniów

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Swedwood Poland