Swedwood Poland

Goleniów

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 167 ocen.

Swedwood Poland
2 167 6 1

Opinie o Swedwood Poland

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Swedwood Poland

Marta

@Ikar, dziękuję za Twoją opinię. Mógłbyś dodać więcej informacji na temat zatrudnienia? Pracodawca dodaje benefity do wynagrodzenia takie jak premie, szkolenia podnoszące kwalifikacje zawodowe lub pakiet socjalny? Pracujesz na akord? Czy Twój grafik jest elastyczny i możesz ustawić go według własnych potrzeb? Czy atmosfera w pracy jest satysfakcjonująca? Twoje doświadczenie w pracy pomoże innym użytkownikom forum poszukującym zatrudnienia.

13658@wp.pl
@Marta 19.07.2018 07:55

Janek 13658@wp.pl

Marta

@Biedak, czy jesteś zainteresowany pracą w tej firmie i czy będziesz aplikował na stanowisko operatora? Jeśli zostaniesz przyjęty napisz na forum jakie warunki pracy zaproponował Ci pracodawca i jakich kwalifikacji wymagał na tym stanowisku. @anonymous, może mógłbyś powiedzieć @Biedakowi jakie warunki odnośnie zatrudnienia panują w firmie? Te informacje będą ważne także dla innych osób poszukujących pracy.

Ikar
@Marta 12.07.2018 18:35

Witam ja tam pracuje 1,5 roku okolo od roku jako operator ogolnie praca nie jest ciezka moim zdaniem chyba ze ktos ma dwie lewe rece jedynie co to strasznie monotonna.. i idzie zarobic nawet tylko ze praca w systemie 4 brygadowym meczaca psychicznie a co do pytania o zarobkach to za ostatni miesiac 2400... czyli mozna zarobic 2 tys

Biedak

Jakie zarobki u was maja operatorzy? IKEA BIEDA WIELBARK POZDRAWIA

Marta

@Iwona, mogłabyś dodać kilka informacji o firmie? Cz naprawdę będą redukcje i zwolnienia jak piszesz? Obecnie firma w żadnym z działów nie rekrutuje? Jak wygląda sprawa z umowami, które pracodawca zawiera z pracownikami? Zlecenie, czy na czas określony? Każde dodatkowe szczegóły pomagają osobom poszukującym pracy.

Bolo

Witam wszystkich. Czy jako pomocnik operatora zrobię u was w Ikea 3tys netto bez nadgodzin? Piszcie tak lub nie.

anonymous
@Bolo 28.11.2017 19:08

1600

mechanik

A jak jest w utrzymaniu ruchu da się żyć??? jak szefostwo pogania czy raczej spokojnie ? chcę zmienić robotę i nie wiem czy się opłaca?

anonymous
@mechanik 08.03.2018 09:26

no jak będziesz miał swoje narzędzia

magda

ktos moze cos powiedziec zy warto isc do goleniowa do ikei ?jakie sa teraz stawki slyszalam ze od marca wieksze to prawda?szczerze opowiedzcie jak to tam uwas teraz wyglada kasa,zmiany atmosfera itd.pozdrawiam

anonymous
@magda 04.04.2018 21:42

nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Gość

Czy to prawda że zakład ma po przestoju przejść na 2 zmiany?

Iwona
@ciasny wiesiek 04.07.2018 09:58

Też tak słyszałam. Podobno dwie zmiany i redukcja zatrudnienia się szykuje.

Marta

@Piotr, niestety nie udało mi się znaleźć żadnych nowych ofert w sieci, może mieć to związek z tym, co napisał @Gość. @Gość, czy możesz napisać coś więcej na temat tego przestoju? Co miałeś dokładnie na myśli? Może orientujesz się czy firma Swedwood Poland poszukuje nowych pracowników do pracy? Czy poszukiwani są Magazynierzy?

Piotr

Podpowiedzcie czy firma prowadzi aktualnie rekrutacje?

Marta

@Adi, czy próbowałeś zapytać bezpośrednio w firmie Swedwood Poland? Może warto po prostu zadzwonić lub zapytać mailowo? @WERKA, jeżeli Twoje informacje są zgodne z prawdą, to są one niepokojące. Doświadczony pracownik jest dużą wartością dla firmy. Szczególnie w czasach konkurencyjnego rynku pracy.

Adi

Witam. Interesuje mnie praca na produkcji jako pomocnik operatora. Jaka jest stawka za godzine na początek?

WERKA

Pracuje tu już dobre kila lat i nigdy nie było tak zle choć bywaly okresy kryzysu.Atmosferka jest ogolnie ukrainska a Polak jest traktowany u siebie jak murzyn.Firma inwestuje w ukraincow którzy oblegli już caly zakład.Im wszystko wolno.naet na palarnie mogą chodzic kiedy chcą bo nikt im nie zwroci uwagi.Zadnych nadgodzin nie ma.premia tez mala.ciagle jakie odrobki mamy.Teraz nie ma zadnych zamowien i rzucają nas po wszystkich działach.Ludzie się zwalniają i nikt nawet słowem ich nie zatrzymuje.Operator po 15 latach pracy zwalnia się i palcem nikt nie kiwnie.

Marta

@krzysiek 12905@wp.pl, Twój wpis o firmie Swedwood Poland jest bardzo ogólny. Zarzut okradania kogoś jest poważnym zarzutem i wymaga podania odpowiednich argumentów oraz dowodów. Czy możesz napisać, co miałeś dokładnie na myśli? Może chciałbyś opisać tę konkretną sytuację? Czy miałeś na myśli warunki pracy? Nie powinieneś mieć zarzutów do kogoś, kto pracuje w zmniejszonym czasie pracy. Nie wszyscy pracownicy preferują pełny etat.

Marta

@Fan, nie jestem pewna, czy forum GoWork.pl to odpowiednie miejsce na zamieszczanie tego typu informacji. Używanie inicjałów mogących wskazywać na konkretne osoby trzecie jest niedozwolone - zapoznaj się proszę z naszym regulaminem: https://www.gowork.pl/regulamin . Jeśli masz do powiedzenia coś konkretnego na temat pracy w Swedwood Poland - zachęcam. @Anita, rozumiem, że pracujesz w Swedwood Poland. Co możesz powiedzieć na temat tego pracodawcy i warunków, jakie oferuje? @mechanik, widziałam, że byłeś zainteresowany pracą w Swedwood Poland. Zdecydowałeś się aplikować do pracy w tym miejscu?

anonymous
@Fan 11.05.2018 07:15

na zmianie c jest to sam nocka spiom trole

Fan

Najlepszy jest mistrz T.M na pierwszych zmianach lata po hali bo kiero jest a na nockach śpi aż się ściany trzęsą od chrapania

Anita
@Fan 10.05.2018 11:48

To prawda. Światło pogaszone i troli

Dawid

Tylko ten się nie myli kto nic nie robi.

Miś

Drogi "administratorze" nie ma już firmy Swedwood. Jaki admin takie forum.

Administrator

Posiadacie jakieś informacje z życia firmy? Napiszcie, jak wygląda poziom wynagrodzenia oraz inne warunki zatrudnienia w Swedwood Poland. Wasza opinia może pomóc innym użytkownikom.

micharo

Zan ktos moze I Ratajczyk?

Stepnica wpl
@micharo 22.08.2017 15:26

Ja znam wredna szuka nic się nie chce jej załatwić a jak kiedyś powiedziałem do niej Ilona to powiedziała od kiedy my na ty jesteśmy jeansy brzydl nawet ten aparat ci zębów nie wyprostuje wiesniaro

Asia

czesc a ja troszke z innej beczki pracuje w ikea ale w Wielbarku i chcialam zapytac czy macie takie stanowisko jak klejenie panet tekturowych pod gepy?ponewaz szukam jakiegos pomyslu na ulepszenie stanowiska i chcialabym sie wymienic doswiadczeniami pomyslami czy ktos pomoze?bede wdzieczna za kolezenska pomoc

Dudu

Jak tak dalej będzie w Ikei to Przychodnia na Pocztowej będzie przyjmować ludzi do pracy bo większość ludzi już tam częściej idzie ????

Crew

Podwyżki w roku 2018 chwilowo wstrzymane z niewiadomych przyczyn. ROK PIĘKNIE SIĘ ZACZĄŁ !!!!!!!!!!!!

anonymous
@Crew 22.01.2018 17:11

ludziom oczy mydlam

Były pracownik Ikea

Jestem były pracownik Ikea Goleniów. Odeszlem 2016 roku. W Ikei wtedy był mobink maszynownia 2. Ikea to jest (usunięte przez administratora) jak (usunięte przez administratora) Tak samo Bosch nie doradzam ikomu jest sam (usunięte przez administratora) Gorszy (usunięte przez administratora) niż w Ikea. Pani Pawlak z Boscha robi Ikea. Majstrowie nie mają pojęcia też o robocie te 2zaklady sam (usunięte przez administratora)

Lider

Witam jak nie da dyrektor podwyżki to nie będzie z kim pracować juz dziś nie ma kim !!!!! Pozdrawiam

Norbert

Może dowiem się jak się w firmie pracuje? Potrzebujecie pracowników? Właśnie szukam pracy?

Eduard

Nie wiem co mam powiedzieć, Szkoda słów. Żenada. Ludzie same świry. Skaczą po paletach. Za krótka przerwa.

L22
@Eduard 28.12.2017 17:21

A kierownictwo gdzie?

Xxxl

Praca w tym zakładzie nie jest ciężka natomiast na wielu stanowiskach monotonna. Wynagrodzenie tak jak ktoś napisał wcześniej od dawna się nie zmienia bo wszystkie niby podwyżki to kombinacje na korzyść pracodawcy nie dla pracownika. Dostaje się grosze inflacji wszystkie obiecanki na zebraniach że będą podwyżki że będzie dobrze to bzdury słowa rzucane na wiatr. W poprzednim roku włączyli część premi do stawki i po nowym roku będzie to samo resztę premi dołącza do stawki podniosą widełki i tyle , pensja będzie wciąż ta sama, tylko normy większe. Indywidualne dostają tylko lizodupy. Kierownicy i majstrowie w większości to ludzie bez wykształcenia nie posiadający średniego wyobrażenia i nawet podstawego wychowania totalne prymitywy nie szanujący ludzi zakłamani i bezczelni. Ręka rękę myje. Popełniają błędy i wypierając się w oczy zwalają winę na pracownika bądź na innych nawet swoich kolegów z tego samego szczebla, odbijanie piłeczki. Sprawa żenująca ale cóż taka prawda. Nikt z przełożonych nie walczy o swoich współpracowników bo wszyscy się boją odezwać. Niczego nie można załatwić ani nawet się odezwać bo uważają że tylko oni mają rację na wszystko mają odpowiedź. Wszystkie sprawy są zamiatane pod dywan pani dyrektor nawet nie ma pojęcia co się dzieje na dole bo wychodzi tylko na posiłek . Jesteśmy zastraszani , szantażowani i zmuszani do wszystkiego nawet do nadgodzin . Jak my chcemy zarobić to są limity mogą przyjść tylko lizodupy a jak z góry wymyślą bo plan jest zagrożony to człowiek nie może nie przyjść tylko musi i nie ma gadania że komuś nie pasuje bo go majster zapamięta i będzie kara! Ludzie otwórzcie oczy wszyscy jesteście świadkami wielu niekomfortowych sytuacji nie bójcie się mówić głośno i odzywać jeśli macie rację. Wszyscy mamy takie sama prawa żaden majster czy kierownik to nie pępek świata nie czujcie się gorsi . Przełożenie powinni dawać przykład w tym zakładzie to tylko teoria jak większość. Przełożony powinien szanować pracownika nie szanują, krzyczą , bluzgają ,i uważają ze jak trzymają berło to im wszystko wolno . Królestwo zasrane i banda oszołomów. Co nie którym to palemka całkowicie odbiła myślą że jak siedzą na stołku to są niezniszczalni wszystko jest do czasu już nie jeden się przekonał a co nie którzy się pozapominali karierowicze i z całego serca życzę tym wszystkim żeby ich kiedyś potraktowano jak oni traktują nas traktują jak śmieci. Pozdrawiam

anonymous
@Koleżanka 18.12.2017 21:51

nic sie nie zmieniło Czesiek zadzi zmiana c ma swoich pupilków pojecie nic dno

Nick

Od jakiwj stawki zaczyna u was pom. Operatora po okresie probnym

Kola

Witam. Mam pytanie odnośnie operatorów wózków na pakowni,dlaczego odchodzą ,czy to przez zarobki czy jest takie tempo pracy że się mają ciężko wyrobić?znajomy pracuje w Resku i też się zastanawia nad odejściem.Proszę o opowieść osoby które wiedzą coś w tym temacie.

Zostaw opinię o Swedwood Poland - Goleniów

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Swedwood Poland