Grammer Automotive Polska

Bielsko-Biała

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 192 ocen.

Grammer Automotive Polska
3 192

Opinie o Grammer Automotive Polska

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Grammer Automotive Polska

Niezadowolony

Pracuje w tym zakładzie koło 3 lat - owszem awans przeszedłem szybko ale ile musiałem poświęcić

anonymous
@Niezadowolony 05.03.2018 16:49

Pracując w tej firmie długi czas myślę że poświęciłeś jedynie swoją godność żeby awansować;)

Aneta

@Ulka, czy pracujesz obecnie w Grammer Automotive Polska? Możesz powiedzieć nam coś więcej na temat atmosfery panującej w tym miejscu pracy? Jak wygląda kwestia benefitów pozapłacowych w Grammer Automotive Polska? @A wiec slucham, czy znasz już odpowiedzi na swoje pytania? Może zdecydowałeś się już podjąć zatrudnienie w firmie?

Ulka

Firma dobrą opinię więc już tak nie narzekajcie.

A wiec slucham

Jak praca wygląda zarobki normy bo nie będę przychodził żeby komuś po tygodniu przypie...... ???? dzięki za odp

Administrator

Dawno nikt z Was nie pozostawił merytorycznej opinii o Grammer Automotive Polska jako pracodawcy. Czy zaszły w firmie jakieś istotne zmiany, ważne z perspektywy osób tam pracujących, o których możecie napisać na forum?

Karol

Jak jest dobra wypłata to na dodatki socjalne sami sobie zarabiamy.

Aneta

@Ewelka, z pewnością jest do tego odpowiedni wątek - ten dotyczy pracy w Bielsko-Białej :) @Niezadowolony, a jak wygląda socjal w Grammer Automotive Polska? Pracownicy mogą liczyć na jakieś dodatkowe benefity? W przypadku wyjazdu za granicę czy wcześniej warunki zakwaterowania były ustalane z pracownikami? @Kamila, zdecydowałaś się podjąć pracę w tym miejscu? Jeśli tak, to zachęcam do podzielenia się swoją opinią na temat tego pracodawcy.

Ferdziu
@Aneta 20.03.2018 21:57

Socjal - przez 1 rok pracy - BRAK!! brak bonów, paczek itp PS. Na Boże Narodzenie i Tłusty czwartek - po 2 pączki :) dla wszystkich. Na bogato

Nina

Hej:-) Chciałam się przyjac do Sosnowca, czy możecie powiedziec ile tam na rękę wychodzi? Czy ludzie w porządku i czy sa szansę na normalną stałą umowę? Dzięki

Ewelka

Czy ktos pracuje moze w tej firmie ale w sosnowcu?????

nick...
@Ewelka 23.01.2018 16:41

Ja pracuję w Sosnowcu. Mnie osobiście się podoba. Wyplata na czas, trzy zmiany, 8 godzin dziennie :)

Niezadowolony

Wysyłają ludzi do Niemiec każą spać na jednym łóżku ,traktują ludzi jako uzupełnienie -niby szkolenie a tak naprawdę chodzi o to że Niemcy nie mają rąk do pracy a wysłanie człowieka z Polski do Haredim i umieszczenie czterech osób w trzy osobowym mieszkaniu gdzie piąta musi z nimi przebywać bo nawet u siebie niema gdzie zrobić sobie herbaty jest tańsze. To jest poniżające jedyny plus że można pozwiedzać trochę służbowym samochodem bo nikt tego nie kontroluje dobre dla małolatów wycieczki i imprezy

GAP
@Niezadowolony 05.03.2018 16:26

Z jakiego działu? Na jaki projekt? Na jak długo? I kiedy był ten wyjazd?

Aneta

@pracownik, wiadomo, że zawsze można się zwolnić ale skoro istnieje takie forum, na którym można wcześniej dowiedzieć się wielu istotnych przy podejmowaniu decyzji rzeczy to warto to wykorzystać. Piszesz, ze jest teraz szansa na zatrudnienie w Grammer Automotive Polska, na jakie benefity może liczyć pracownik, poza pensją?

Hamit04
@pracownik 07.09.2017 08:57

sa 2 premie wyrobieniowa i uznaniowa,premia za niechorowanie byla tylko raz 2017r anie raz na rok!!!!dodatek do stawki po 2 latach a pozniej po 7 latach!!!! i prosze niepisac nie prawdy pozdrawiam!!!!

REALISTA

Chcieliście kapitalizmu? to macie go w jego czystej klarownej odsłonie... A TERAZ (usunięte przez administratora)

Kamila

Właśnie zadzwonili z agencji że chcą mnie tam zatrudnić na produkcji oferta warta uwagi czy dac sobie spokój ????

Mateusz

Czy warto zatrudnić się na magazyn ? Jest szansa przejścia pod zakład? bo z tego co wiem to przez agencję

Aaa
@Mateusz 18.01.2018 20:27

Pracując na magazynie, przyjęcie pod firmą praktycznie niemożliwe.

Zenek

Od dawna nie piszecie. Warto aplikować? Słyszałem sporo dobrego o firmie.

Ola
@Zenek 14.01.2018 17:30

Ciągle to samo :)

Ciekawy

Witam. Możecie napisać jak wygląda praca na magazynie. Chce złożyć cv na te stanowisko. Dzięki za odpowiedzi.

Nikt
@Ciekawy 08.09.2017 13:50

Na magazynie zarabiają mniej od produkcji i większość robi tylko na 2 zmiany

Andrzej

Pracowalem w tym zakladzie kilka lat, wcale tak kolorowo nie ma. Nowy pracownik przez rok dostaje polowe premii a po roku gdy zlapie doswiadczenie to dostaje cala. Bony na caly rok wynosza 1000zl podzielone na dwie raty boze narodzenie i wakacje. Pracownik sie bie liczy tylko ilosci zaklad ma zyski a podwyzek najchetniej by nie dawali. Pracujesz przez agencje rok dwa trzy zalezy jak sie uda niezalezne od tego czy sie starasz. Przyjma cie pod zaklad to odnowa zbierasz doswiadczenie do stazowego bie wlicza sie staz z agencji...porazka.

Aneta

@nie, na forum liczy się każda opinia, nawet lakoniczna, ale nie aż tak. Wcześniej rozmawiałam z użytkownikiem @pracownik, na temat premii i on przedstawił na jakie można w Grammer Automotive Polska liczyć. Jeśli uważasz, że nie można wyrobić wszystkich rodzajów w miesiącu, czy możesz napisać dlaczego tak się dzieje?

Aneta

@pracownik wygląda na to, że Grammer Automotive Polska ma naprawdę rozbudowany system premiowania. Dawno się z takim ne spotkałam. Czy w takim razie istnieje realna szansa na zdobycie wszystkich w ciągu jednego roku?

Pracownik
@Aneta 20.09.2017 08:51

A ja mówię, że tak. Oprócz premii za "nie chorowanie",stażowego, bonów okazyjnych wszystkie premie można dostać co miesiąc. Kiedy jakiejś premii nie dostaniemy, bądź dostajemy mniej? Wyrobieniowa- jak sama nazwa brzmi, zalezy czy sie wyrobimi z normami dziennymi czy tez nie. Ale zazwyczaj jest wyrobienie. Jakosciowa- mozna wnioskowac po nazwie. Jakosc, czyli jesli nie ma jakis definitywnych reklamacji od klienta na jakosc wyrobu, mamy cala premie. Premia za nie chorowanie- jest dawana raz na rok. Jak w jakims miesiacu pojdziemy na L4 mamy o okolo 100 zl mniej z tej premii.

Aneta

Dziękuję za odpowiedź @Pracownik! Dla poszukujących pracy to przecież bardzo istotne informacje. A czy wiesz może, czy później można liczyć na bezpośrednie zatrudnienie w Grammer Automotive Polska, po przepracowaniu jakiegoś czasu?

Pracownik
@Aneta 30.08.2017 09:52

jak najbardziej jest taka możliwość. Teraz jest dobry moment na rozpoczęcie pracy w firmie Grammer. W firmie zaczynają ruszać nowe projekty plus rozwijają się działy które już jakiś czas idą. Może być taka sytuacja jak jakiś czas temu, gdy po kilku miesiącach otrzymywało się umowę przez firmę. Czasem warto spróbować, bo może na prawde się opłacać. A jak będzie coś nie tak, zawsze można się zwolnić. Na siłę przecież nikt nie trzyma.

Aneta

@Pracownik a wiesz, jaką droga najcześciej są poszukiwani pracownicy w Grammer Automotive Polska? Skoro w sieci nie ma żadnych ofert pracy, to może są to rekrutacje wewnętrzne? Każda informacja na ten temat pomaga w poszukiwaniu ofert.

Pracownik
@Aneta 21.08.2017 17:11

Cześć... niestety pierwsze agencja, później ewentualnie firma. @Aneta wystarczy wejść na str trenkwaldera, wpisać Bielsko i wyskakują poszczególne oferty. Aktualna jak widziałam jest z 16.08.

Aneta

Aktualnie brak ofert pracy @maja. Więc może to oznaczać, że wcale nie ma przymusowych urlopów jak pisał @ciekawy. Czy ktoś z pracowników może to potwierdzić i dać znać innym zainteresowanym pracą?

Xyz
@Pracownik 15.08.2017 13:44

Przyjęcia tylko przez agencję pracy? Czy jest możliwość bezpośredniego przyjęcia?

maja

Witam czy są przyjęcia do pracy?

ciekawy

Czy to prawda, że teraz w Grammerze nie ma na niektórych działach w ogóle pracy i ludzie są wysyłani na przymusowe urlopy?

Aneta

@laki luckco masz na myśli? Mógłbyś powiedzieć coś więcej na temat tego co ostatnio wydarzyło się w firmie?

laki luck

Prezeska ze zwiazkami znow wykiwala pracownikow buaaahahahahahahaaaaaaaaaaaaaaaa Jak co roku zreszta :) i tutaj sprawdza sie piekne stare przyslowie pracowniku grammera - “Czemuś biedny? Boś głupi! Czemuś głupi? Boś biedny”

Zaciekawiona

Witam, mam pytanie jak w Grammerze wygląda i czy w ogóle jest premia stażowa? Jak tak to co ile lat jest dawana? Czy to do stawki jakaś kwota? Czy jednorazowa wypłata jakiś środków? I czy obejmuje pośrednika?

Aneta

Pracujesz w Grammer Automotive Polska? Chętnie dowiemy się jak obecnie wygląda sytuacja w firmie. Na jakie warunki zatrudnienia mogą liczyć pracownicy?

P

Serio jest aż tak zle? Ciężko w to uwierzyć.

Ja
@P 15.02.2017 19:49

ooo jaaaaa

2miesieczny pracownik

Tragedia odradzam .. robiłem 2 miesiące i podziękowałem ...

Gap
@2miesieczny pracownik 28.01.2017 14:01

A na jakim dziale pracowałeś? I dlaczego tragedia, może więcej szczegółów?

Zostaw opinię o Grammer Automotive Polska - Bielsko-Biała

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Grammer Automotive Polska