Drahtzug Stein

2 Dodaj opinię
Drahtzug Stein
2 707 6 1

Opinie o Drahtzug Stein

Pan blaszka

No jak tam panie były kierowniku BSH ?Uśmiech spadł z buźki?

Pa-to-bek

Czemu czytasz te linijki Jesteś ciekaw mej nawijki ? Co nowego w drutach piszczy Komu Jasiek zdrowie niszczy ? Czy Renesans w sztajnie gości Gdy Bałwanek gniazdko mości ? To najnowsze jest działanie Kierowników wymieszanie Projekt wielki, zacny wielce Blondi kręci go na prędce Analizą poprzedzony W betoniarkę jest wsadzony Takie to są nowe trendy Mózgi wyprać raz w trzy pędy Prawe jajo utopione Na koszyki wywleczone To nie jego jest ideał Rzeźbić gdzie pampuszek zycia nie dał Czapla zarżnął resztki kosza Kiedy wujo wyjął go spod klosza Niby często wchodził za osłony Ale tshirt....wygnieciony Wizerunek Szefa słaby Milion koszy do poprawy .... Lewe jajo z dumy pęka Lecz zarządu to udręka Gdzie postawić durnia tego Krawca wuja zamożnego Niemiec wyszedł tu najlepiej Teraz Wiesiu biedę klepie Prasy mocno dojechanie Wszak przeglądy zapomniane Łysy dostał nową fuchę Dla mattiego na podpuchę Trzeba przecie DS żywic I chemika usprawiedliwić Braki wiedzy i procesów Na spotkaniach król frazesów Mądrzyć wielce się on umie Jeno galvo go rozumie Decydować pozwolili Na swobodę się zgodzili Teraz radzi całej grupie Jak się budzić z palcem w d....e Ale po co to bajanie Toż to samozaoranie Gdy caryca nie pilnuje Bałwan zakład dewastuje.

Prawdziwy poeta
@Pa-to-bek 19.02.2019 19:29

Co powiecie o Tomaszu Gwiazdą DUR-u jest kiermaszu Jego ludzie bardzo mili Wnet paluchem go ochrzcili Człowiek jako mesjasz objawiony Przez bałwana namaszczony To kopalnia wiedzy wielka Diament wisi jako szelka Doświadczenie zbierał w świecie Przy nim inni niczym śmiecie Do naprawy maszyn rwie się Ale wiedza jednak w lesie Ulubieniec panien w biurze Barwna postać w naszym durze Do mitingow jest stworzony Pupil dyrka narajony Całe dnie obcują z sobą Zaklad napełniając trwogą Jednym zdaniem zakończenie Z diamencikiem same lenie.....

Sąsiadek lisa

Został tylko (usunięte przez administratora) , on jest następny w kolejce do odpalenia, później już zostaną tylko obiboki i nieudacznicy, niemiecki plan się zrealizuje,

Jan
@Sąsiadek lisa 30.01.2019 02:40

Najwyższy czas na fałszywca!

Gruber nie fan
@Jan 31.01.2019 04:30

Gruber , dobrze ci w Sieradzu ?????to twarz w miskę poproszę .

Ewka aleś Ty głupia
@Gruber nie fan 31.01.2019 19:29

Jak sąsiadka z Justynowa?Tęskni?

Zasmucona
@Sąsiadek lisa 30.01.2019 02:40

Patrząc oczami pracownika to wszystko wyglada na rozmontowywanie zakładu , z dnia na dzien jest gorzej , nie ma wsparcia od brygadzistów bo ich nie ma, kierownicy przeniesieni na inne działy, utrzymanie nie reaguje bo zarządzanie kulawe , o nic nie można się doprosić , drutu nie ma, obiady zimne , z pryszniców smród od wejścia , premia roczna obcięta , morale zerowe . Jak można zachęcać do pracy skoro sypie się na Każdym kroku, możecie mnie zhejtowac ze mogę zmienić ale pamietam jeszcze rok, półtora temu wszystko było inaczej , może nie super ale dużo lepiej , kto to wszystko tak pokierował ?

kudłaty
@Zasmucona 03.02.2019 11:38

No właśnie mielone przywozili gorące.

Walczak
@kudłaty 03.02.2019 20:50

A mój surowy znowu...

Karol
@Zasmucona 03.02.2019 11:38

Pracodawca informował może pracowników, dlaczego zdecydował się na usunięcie premii rocznej? Mógłbyś cofnąć się pamięcią wstecz i ocenić, od kiedy w Twojej ocenie w firmie Drahtzug Stein zaczęło robić się gorzej pod względem warunków pracy? Wpłynęły na to jakieś kluczowe decyzje, czy może chwilowe problemy firmy na rynku? Wyraź proszę swoje zdanie, które będzie na pewno pomocne dla czytelników tego wątku.

Ferdynand Wspaniały
@Karol 08.02.2019 09:12

Padło na morde to jak przejął fundusz inwestycyjny.Jacek odszedła wraz z nim jego ludzie.Został tylko ten kundel co go poprzedni właściciel z budą zostawił.

Ferdynand Wspaniały
@Karol 08.02.2019 09:12

Padło na morde to jak przejął fundusz inwestycyjny.(usunięte przez administratora) odszedła wraz z nim jego ludzie.Został tylko ten kundel co go poprzedni właściciel z budą zostawił.

Siwy
@Ferdynand Wspaniały 09.02.2019 14:27

I znowu gruberze szczekasz ????zupka w Sieradzu pyszna ?? To jedz ty nierobie i partaczu, wreszcie linia cięcia odzyskała wigor jak oczyszczyli zakład z handlarzy marnych

Kolega rolnikow
@Siwy 12.02.2019 21:10

A ja lubie grubera, plot mi pospawal, Kia przetestowal, renowacje bmw zribil i tak moglbym dlugo pozdrawiam.

master
@Karol 08.02.2019 09:12

Od kiedy wkroczyl emeram zaczelo sie sypac. W Polsce i Niemczech. Ci ludzie wycisna nas jak cytryne, a potem wypluja.

BSH from Siradz
@master 15.02.2019 18:37

Do końca 2019 umowa z BSH a później nie wiadomo co będzie.Bida będzie

Cane
@BSH from Siradz 17.02.2019 21:01

Umowa jak widać po postojach linii kosza już zaczyna przestawać obowiązywać , przyszedł bałwan wyłączyli indesit a teraz bsh, naszcEscie mamy jeszcze obiecane gorenje, odrazu mi lepiej....dlaczego tak rozłożyli zaklad który jeszcze dwa lata temu zapowiadał się bardzo dobrze ?

STARY BSH
@Cane 19.02.2019 00:17

Żeby zmniejszyć koszty, a za tym idzie zwiększenie zysku. I ponownie można sprzedać . Proste

Kanclerz
@Cane 19.02.2019 00:17

Bo lepiej ogłosić upadłość bo łatwiej skręcić gotówe

Qm

Pamiętajcie moje słowa , gdzie dwóch się bije tam PJ korzysta.

Bestbuyer all over the world
@Qm 21.01.2019 22:46

Musiał by najpierw wyjść z pokoju, a odkąd sztab już nie przyjeżdża to już nie zobaczymy go poza magicznym korytarzem pokój - kuchnia. Najbardziej zagadkowa osoba w holdingu, nikt nie wie co ob robi bo nic nienrobi, nikt nie wie gdzie jest aktualnie bo nigdy nic nie robi, nic nigdy nie robi wiec sie nie przerobi nikt go nie może zwolnić bo nie ma za co jak prEciez nic źle nie robi bo nic nie robi.

Łysy
@Bestbuyer all over the world 26.01.2019 18:50

Hahahahhhh, w punkt:)

Krygson
@Bestbuyer all over the world 26.01.2019 18:50

Serio , kiedyś myślałem ze to jest jakiś gość z zewnątrz , jakieś kanapki chce nam sprzedać czy długopisy , jego wyjściu na produkcje towarzyszy zawsze strach w oczach , sympatyczny gość ale chyba nie ma za bardzo roboty w fabryce, taki dyrektor od spraw niepotrzebnych .

Wasyl
@Bestbuyer all over the world 26.01.2019 18:50

I o to chodzi. Nic nie może (usunięte przez administratora) bo niecnie robi. Skoro niczego źle nie robo to znaczy ze wszystko robi dobrze. Jeśli wszystko robi dobrze to jest super i jest nam niezbędny.

Piasecki
@Wasyl 28.01.2019 23:20

Co?PJ to najfajniejszy gość w całym holdingu,zawsze mieliśmy dużo do pogadania.

master
@Bestbuyer all over the world 26.01.2019 18:50

Jezeli sie nie wie, to sie gada takie bzdury. Z glupi jestes, aby zrozumiec ile robi i co robi.

Bad Boys
@master 15.02.2019 18:41

Robi więcej niż robił wujo....tyle wydeptanyvh kilometrów i zdartych butów i na nic

Nowy ale stary

Pracuje w tym zakładzie jakiś czas(usunięte przez administratora) Nie dziwię się że nasz mały bunt nie miał racji bytu jeśli pracują tutaj tak zakłamani fałszywi ludzie (usunięte przez administratora) .Dla swojej kariery kasy pracy(usunięte przez administratora)ajmują się płotami życiem prywatnym innych...Bo prawda jest taka że ich życie prywatne to jedna wielka klęskaDla pracy kariery i niby dobrej atmosfery są słodkie urodzę niby uczynne..Śmiech a prawda jest taka w życiu prywatnym puści bez miłości wsparcia zazdroszczę bym którzy prywatnie co tego zaznali.W pracy udają przyjaciół a są nierobami nygusami wykorzystując gminy najewnosc innych .Podli (usunięte przez administratora).ale pamiętajcie karma wraca ze zdwojoną sila

Riso Riso

Pozdrowienia z Polesia dla wtajemniczonych !!!! Odbieraj telefon!!!

Parowkozerca

Diament to chodząca kiszka i parówa.

Pleban

Szkoda tylko prawego, dobry chłopak jest już ugotowany, zakład zniszczył kolejnego któremu trochę sie chciało, klątwa działu koszy surowych wciąż działa .Z drugiej strony zakład trzyma słabych pracowników którzy po mimo wielu lat pracy maja wciąż słabe pojęcie o pracy, czapla się schował w warsztacie ale jakim był partaczem takim pozostanie, dział bsh oddał w rozsypce.Od ponad roku firma jest rozmontowywana i spada na dno, lata świetności drahtzug ma za sobą, dziwne tylko ze nowe auta się pojawiają na parkingu przed biurem , stać nas?????przeciez oszczędzamy ?

Bolek
@Pleban 20.01.2019 11:36

Wy oszczędzacie a my wydajemy.Czapla?Przecież to gość bez własnego zdania jego celem jest przetrwanie.

Stary
@Pleban 20.01.2019 11:36

Oszczędza się na produkcji, dla biura i tych nierobów jest kasa.

Zasmucony

Nie odchodz prosze,nie damy sobie bez Ciebie rady....

Mechanik dzielny

Diamencik nie podskakuj bo zrezygnują z ciebie, pamiętaj ze czasy jak miałeś duże i ciężkie plecy za sobą już się skończyły, weź się za uczciwa robotę jakaś , nie wiem może jedz kotlety na czas czy mistrzostwa polski w slow step on the stairs:) nie zadzieraj z kadrami

Anita
@Zasmucony 21.01.2019 08:51

Oczywiście ze damy, gdzie tu człowieku żyjesz , takich obibokow powinno się zwalniać w biegu, Już dość pasozytowania, paker-ku z Bożej łaski , oddejdz już i nie zasmucaj nas swoim widokiem .

Ździwiony
@Pleban 20.01.2019 11:36

Chodzi o prawego z pieca ? Cóż to tam złego się dzieję w firmie ,???

Zasmucony

Dlaczego Andreas nie organizuje już wyjazdów na skoki.Ma tulu flagowych że mógłby kibicować każdemu

Troche prądu dodaj

No Panowie kierownicy z pieca.Wreszcie będziecie mogli powalczyć z odpryskami spawalniczymi i dzwonkami.Do boju !!!!

Niemiecki gość
@Troche prądu dodaj 02.01.2019 01:02

Jestem pewien ze ta zawierucha na stołkach na produkcji skończy się podstawieniem kilku taczek dla zarządu , jedna ładna wyłożona aksamitem dla carycy , jedna brudna z lodem dla snowmana i jedna z kaftanem dla pani od cyferek.

Pantyhosefan
@Niemiecki gość 02.01.2019 10:33

Caryce moge zabrać do siebie

Jolka brodawka
@Niemiecki gość 02.01.2019 10:33

Ja tam się ciesze.Jasiek zdobył w moich oczach zaufanie i wielki plus.Juz dawno powinni zająć zaszczytne miejsca na koszach.Jeszcze marude Sowe bym awansował na specjaliste od odprysków.

Pracownik
@Troche prądu dodaj 02.01.2019 01:02

Jestem skromnym pracownikiem produkcji i moim zdaniem ilość odprysków nie zmieni od zmiany kierownika. znaczenie miała by zmiana drutu. Życzę powodzenia nowym przełożonym, no i zarządowi

Pieter
@Troche prądu dodaj 02.01.2019 01:02

Dodej prądu bo drut jest z waty

Pracownik 2
@Pracownik 03.01.2019 11:19

Widzisz,masz racje w 100%.Jednak przyda się ta szkoła piecowym cwaniakom aby zrozumieli w czym problem bo oni nie kumają albo ich to nie obchodzi.

Michalek
@Jolka brodawka 03.01.2019 00:22

Sowa niech idzie na speca od marudzenia i strzelania fochów , dawno powinni go pogonić bo większego lesera i partacza nienawidzialem

Milosnik
@Pantyhosefan 02.01.2019 20:14

Ja wezmę carycę ty weź księgowa o rozbieganym wzroku, pasujecie do siebie , jak dwa kaftany bezp.:)

Jurek
@Troche prądu dodaj 02.01.2019 01:02

Teraz ja! Teraz ja Roman. Ja też! Ja też Jurek.

piecowa
@Troche prądu dodaj 02.01.2019 01:02

zawsze jak był problem z odpryskami to była mowa od 2 hali ze to wina peca.

J.P
@Jolka brodawka 03.01.2019 00:22

Przecież to nie jest decyzja jaska,on jedyne o czym decyduje to kolor skody jaka mu kupili i na którym pietrze pójdzie sie złamać , decyzje przyszły z Niemiec a on jest takim lokalnym długopisem który trzęsie portkami przed Mateuszem .

Zołza
@Michalek 05.01.2019 01:05

Pogonić, pogonić

Ktos tu sie nie kryje

Wielkoludku teraz ty nie upilnujesz fr_ajera hahaha naiwna dziewczynka. W kinie obejmuje sie z innymi chyba ze macie luzny zwiazek bez zobowiazan ahahahahahahah Pozdro dzieciaki

Przykre
@Ktos tu sie nie kryje 26.12.2018 11:26

No wlasnie ja tez widzialam w koncu stara milosc nie rdzewieje. Zdradzil raz to zdradzi kolejny i zawsze sie to sprawdza tym bardziej w przypadku takiego bezmozga. Łach lachem zostanie tyle w temacie.

Starsza
@Przykre 26.12.2018 19:47

Jak to mowia. Historia lubi sie powtarzac.

Psychopleban zioło parzy
@Ktos tu sie nie kryje 26.12.2018 11:26

(usunięte przez administratora)ten temat jest na maksa nudny już jak praca na komponentach, dajcie już spokój pisać jakim to on jest zlama-sen, ona bla bla bla, oprócz tego ze jest jednym z większych brygadzistów nierobów (choć zapowiadał się dość niezłe) to w sumie co nas ma obchodzić z kim chodzi do sklepu czy filharmoni. Niech nie robi w bambuko kierownika doklepujac dziuni licznika i weźmie się za robotę przy rozpatrujących się maszynkach a będzie ok, (usunięte przez administratora)

Coffe fan

Mam takie pytanie.Kto został spadkobiercą amuletu poprzedniego zarządu w postaci kubka z księżycem? Uwaga mogą robić się zajady.

Losy kubeczka
@Coffe fan 05.01.2019 00:05

Najpierw odpadło ucho jak diament próbował wepchnąć łapę , później nosił go trochę po produkcji, ale ze nikt nie mówił szefie , porzucił w kącie i teraz łysy z z galwanizerni popija w nim tabletki.

Cod
@Losy kubeczka 06.01.2019 10:27

Czyli kariera kubka z księżycem dobiega końca.A był taki ważny.

Doradca jakich mało
@Cod 07.01.2019 08:49

Spokojnie.Jacek zabierze swój kubek jak bedzie zabierał BSH.

Hahaha

Tak długo jajo żółtko nosi dopóki skorupka nie pęknie.Ale daliście sie wycyckać.Kiedyś jeden dział miał jednego kierownika,ba nawet był kierownik jednej maszyny,teraz jeden kierownik ma kilka działów.W sumie to Was nie żałuje bo wreszcie musicie popracować.Skończyły sie czasy rozpudy......????

Pan blaszka

No i co panie kierowniku były z bsha???Nie pykło?Łatwiej krytykować Arka i wszystkich brygadzistów dookoła niż samemu ogarnąć dział?Miałeś peszka bo Ci parasol ochronny się zawinął.Siwy pułkownik Cie awansował za zasługi na rzecz firmy.Kumpel niemiec nie pomógł.Wszyscy przeciw Tobie.Ale spoczko teraz jesteś specialist für technical.Zawsze dostaniesz suvenira od dostawcy no i nadal bedziesz mógł na chłopaków zganiać.Dam Ci rade.Do nowych spodni które zostaną Ci w spadku zakładaj białą koszule.Bedziesz jak dyrektor.Niebieską odradzam bo to kolor zaufania a z tym w Twoim przypadku ciężko.Jachu nie wie jak zaorałeś nową 60 w rok ale to i tak juz teraz nie ważne.Pozdro i wyciągnij wnioski człowieku bez honoru...

Riso Riso

Panie kierowniku mój wspaniały zbliża sie puchar świata w skokach a ja nie wiem jaką flage do machania szykować bo nie wiem czy pan Polak czy Niemiec jesteś.Prosze o wskazówki. Wierny sługa Misiek

2019

Nie strzelajcie w Sylwestra z petard bo psy sie boją !!!!Nawet te co z ucha strzelają owczarki niemieckie

Kumpel od kawy

Złotnicki (usunięte przez administratora)

Głos z megafonu

Porządna kadra z tej firmy juz dawno odeszła.Teraz zostały już same lizusy,(usunięte przez administratora)

Zmiany, Zmiany, Zmiany...

W związku z nowymi zmianami chciałam zapytać. Kto obejmie nową funkcję Lider of Snowman Team. Głównym zadaniem będzie zapisywanie w bałwanowym kajeciku. Podobno Jaśka już ręka boli.

Mareczek
@Zmiany, Zmiany, Zmiany... 23.12.2018 17:15

Już jest jeden paluch, trafiony w 10 , siedzi i zapisuje co diamencik mu melduje, niewidzialem go przy maszynie od dwóch tygodni, kopalnia wiedzy i maszynka do relationship:)))))kolejny strzał ku chwale drahtzuga ,

Santa Claus

Ho ho Ho!!!! Marry Christmas 4 everyone!!!! ????

anonim

(usunięte przez administratora)

Jan Nowak

coś bliżej?

Artur Szopenahauer

Pełno w tej firmie ludzi którzy nie zasługują aby do nich mówić

Jestem kierownikiem

Kochajcie mnie wszyscy

Gudłaj
@Jestem kierownikiem 11.12.2018 10:04

Gudłaj

Smiech na sali

Jak tam zachlaj-mordy? Nazarli, napili za free jak najwiecej? Jakbyscie w zyciu nie mieli haha zenada i te sztuczne usmiechy ohhh jak sie lubicie a tyly obrabiacie. I co tam robil ten fr_ajer pytam?

Pozdrowionka z Drahtzuga
@Smiech na sali 09.12.2018 09:41

No jak co? pracuje to byl dajcie sobie siana ludzie jednego znoszczyliscie ze w koncu odszedl to teraz kolejny? Lepiej zrobcie cos z tymi wyzej

Pozdrowionka z Drahtzuga
@Pozdrowionka z Drahtzuga 10.12.2018 00:16

Gosciu chyba mowimy o 2 innych fra_jerach

Wsza niemiecka
@Pozdrowionka z Drahtzuga 11.12.2018 05:09

Przeciez w DS to co drugi to fra_er

Kumpel Arka

Uwaga konfident na bsh.Pisze donosy do nowego jaśka.

Drahtzug
@Kumpel Arka 10.12.2018 14:03

Jak się nie ma pojęcia o tym co się robi i jakie stanowisko zajmuje to trzeba jakoś chronić swój tyłek

niedoinformowany

Wiem, że nie wszyscy musza pracować fizycznie, ale coraz więcej widzę ludzi zatrudnionych w firmie a nie wiem czym się zajmują, jakie są efekty ich pracy, może ktoś na tym forum napisze coś pozytywnego o tych osobach o korzyściach dla firmy wynikających z ich zatrudnienia. Może ktoś z działu kadr napisze i wyjaśni.

Ł.K
@niedoinformowany 01.12.2018 20:58

Dział kadr nie wie o przeznaczeniu danej osoby, jej zadaniach inobowiazkach, panie biegają za kierownikami obszarów i dopytują bo czasem nie wiedza jak wyjść do biura. Selekcja rekrutacyjna na słabą trójkę czego przykładem jest cały wachlarz nowych osób w biurze:)

Jeszcze pracownik
@Ł.K 03.12.2018 01:07

to dobra zmiana

Ralf

Do dzisiaj nic nie kuma :)) myśli ze ma Niemca w domu.....:)

Szarik
@Ralf 06.12.2018 01:36

Wanda leży w Naszej ziemi co nie chciała Niemca

Wtf

Chyba ikon-ką

ShiftManOne

A ja się pytam gdzie jest ktoś mądry w kadrach ??????czy jest ?????? Czy tylko pani od psycholożek i miękkich szkoleń pierdu pierdu,?wez się za robotę kobieto a nie w ucho i w ucho bałwanowi, dajcie nam pracować , pojedziecie może gdzieś na integracje z inżynierkami ;)i dajcie nam pracować a nie te pierdoly i utrudnianie zycia

Czk

Banda pseudobiznesmenow z Pabianic i okolic...jak dziecię we mgle

platynowy
@Czk 24.11.2018 02:44

Jaka firm tacy biznesmeni

Gość

(usunięte przez administratora) glempa chandluje lewymi fajkami z ukrainy myśli że wszyscy ją lubią.jest w błędzie.mam nadzieję że długo tu nie popracuje.

anonim
@Gość 20.11.2018 00:11

Żal Ci(usunięte przez administratora)ściska!! Niech sobie zarabia dodatkowe pieniądze

Pracownik
@Gość 20.11.2018 00:11

(usunięte przez administratora). Nie pasuje ci nie kupuj

Śmiech na sali
@Gość 20.11.2018 00:11

Popracuj z ortografią kolego, bo widze, że ciężko z tym u Ciebie. Zazdrośc lub Twoja niezaradność życiowa Cię skłania do takich bezsensownych komentarzy. Ogarnij się i zajmij swoim życiem (usunięte przez administratora). Ego chyba masz mniejsze niż sięga krawężnik przy chodniku.

NomenOmen
@Śmiech na sali 22.11.2018 10:37

Niech sobie handluję kogo to obchodzi, niech tylko się weźmię za pracę a nie pół zmiany przesiaduję na kawie i papierosie...

DrahtzugNoMore

Coś niesamowitego jak tu cicho na forum. Wszyscy się w końcu wzięli do pracy ?

Pracowity pracownik
@DrahtzugNoMore 18.11.2018 17:28

Oj nie nie.Nie wszyscy.(usunięte przez administratora)

Pracownik
@DrahtzugNoMore 18.11.2018 17:28

ty ie robisz ciągle

Zostaw opinię o Drahtzug Stein - Łódź

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Drahtzug Stein