Dradura Polska

• Huta Wiskicka
  • Bronisin
Aa - Drahtzug Stein

3. Opinie o pracodawcach Łódź
  5. Opinie o Dradura Polska Sp. z o.o.

Opinie o Dradura Polska Łódź

Nie przegap nowości o Dradura Polska Sp. z o.o.!

Smuteczek

03.11.2018 23:29

Dla szukających pracy w DS powiem tak, coś co było jeszcze nie dawno głównym atutem czyli zespół rozpadł się totalnie, ponieważ zakład nigdy nie był w czołówce wysokości wynagrodzeń człowiek siedział tam dla ludZi, naprawdę rzadko spotykana atmosfera. Wszystko padło jakoś czas temu i poprostu tam człowiek idzie za jak za karę , zupełnie nie tak powinno być , szefostwo bie robi nic żeby coś zmienić , ciągła presja na kasę , tabele , itp. Pewne zmiany na stanowiskach które przetoczyły się przez zakład już od około roku, powodują ze każdy się zastanawia jak to wszystko jeszcze może funkcjonować. Finanse, hr, zarządzanie, zdominowane przez osoby które mało się znają na swoim fachu, całość z zewnątrz wyglada jak duża niemiecka firma ale od środka jest naprawdę słabo z wątpliwa nadzieja na poprawę. Co chwila odchodzi ktoś ze strego zespołu czując swoją szanse na rynku pracy. Gdyby teraz mnie ktoś zapytał o opinie to przepraszam ale ja już nie polecam tego miejsca jako fajnego do podjęcia pracy, może usuną mój wpis ale taka jest prawda. Jak dobrze pójdzie to mnie od nowego roku tez już nie będzie na pokładzie DS. Drogie Panie i Panowie z biura , mniej biurowego lansu i gwiazdorzenia a więcej słuchania ludzi i rozglądania się wokoło.
    Szczepan

07.11.2018 20:36

Mieto trzymaj sie!!!Płać abonament!!!
    Mieto

09.11.2018 10:00

Teraz nie wiem, czy pozytywnie to o mnie bylo, czy negatywnie :) PZDR Mietp
    Jaro

30.10.2018 20:52

Cześć taki spokój na forum, czyżby zamknęli ten bałagan. Kasiu jak tam zarządzanie idzie? Pozdrawiam wszystkich wytrwałych pracowników.
    Bywalec salonów

31.10.2018 22:12

Cisza bo się pochowaliśmy przed najazdem w przyszłym tygodniu, zarządzanie idzie dobrze bo idzie źle. Najgorzej ze wietrzymy korytarze i wietrzymy i cały czas ten zapach spalenizny , trzeba będzie chyba zmienić wykładziny bo nie da się wytrzymać , dziś sie dowiedzieliśmy skąd ten smrodek , chudej pani od ksiegów i bałwankowi palą się stołki pod tyłkami , królowa kadr też ma osmoloną spódniczkę .......ten zapach w firmie to te palące się stołki pod tyłkami , Dramat ludzi, mistrzów w swoich dZiedzinach , tacy fachowcy .....mój Boże
    Prowadzący

01.11.2018 08:30

Amen
    Przykro patrzeć

20.10.2018 23:04

Jak tam ktora z faszywych mor d poszla zegnac (usunięte przez administratora)? Jak tak to kazdy z niego szydzi a teraz udajecie znajomych? wezcie ludzie jedno gadacie a co innego robicie. Teraz (usunięte przez administratora) bo odchodzi a odejdzie i dalej bedziecie obrabali mu tyly. Najwazniejsze ze za darmo sie napijecie i troche sztucznie pousmiechacie. DNO
    anonom

25.10.2018 10:23

hi hi
    anty

28.10.2018 21:57

co ty piszesz (usunięte przez administratora)

12.10.2018 16:26

Wow! 967 opinii wystawionych dla zakładu! To znaczy, że wy naprawdę żyjecie tą robotą! Wracacie do domu i dalej chcecie o niej gadać? Czyli nie jesteście wcale zmęczeni...A może w pracy na to jest czas żeby pisać? Czyli jednak plaża? Heh...Chyba wam przynosi ulgę ponarzekać, obśmiać, ulać tej żółci trochę, obgadać kierownictwo, kolegę czy koleżankę jaka ona taka siaka czy owaka, no bo tutaj to przecież chodzące same ideały nie? Buhaha, dobre! I wszystko na jedno kopyto: romanse, kolesiostwo, jeden wielki bałagan, a zwłaszcza widzą to niby ci co od początku w firmie, i że gorzej to jeszcze nie było nigdy, pieniędzy płacą za to wszystko za mało no i odradzacie przychodzić nowym...ech...to standard! Takie historie ma każda prawie firma w strefie. Jak wam się tak ulewa to wniosek jeden: czas zmienić prace, bo w tej już nic i tak wam nie przypasuje. Dla zdrowia psychicznego warto! Przecież macie fach w ręku i kompetencje po tylu latach pracy, nie?
    Ania

22.10.2018 16:02

Masz racje
    eloszka

28.10.2018 19:14

zauwaz ze wiekszosc ludzi jest w wieku 40+ i oni nie maja az tak wy... bo wiedza ze juz ciezej znalezc madrale i ludzie maja rozne sytuacje w domu
    Nie zrażaj się

19.10.2018 21:58

Bardzo prosimy potencjalnych kandydatów na stanowisko kierownika działu produkcji(chodzi o kosze) aby aplikując na ogłoszenie i czytając pózniej to forum dali szanse firmie i nam pracownikom.My naprawde potrzebujemy kogoś kto będzie nami zarządzał.Prosimy o szanse. Pracownicy obszaru koszy bsh.
    Grubej

21.10.2018 12:56

(usunięte przez administratora)zawsze chciał być kierownikiem dać go na bsh niech pokaże zapomni o moście i wyrwanych jablonkach

21.10.2018 13:20

Dobrze, że mam dwie bo w mojej aktualnej pracy mam wiecej wiec pomimo tego, że dostałem zaproszenie na rozmowę to pewnie podziękuję.
    Dorota

18.10.2018 12:38

noszenie list przez kierowników i ich pupilków z. deklaracja przyjścia w soboty jako czasu nieregularnego dla pracowników jest działaniem bezprawnym i kwalifikuje się do inspekcji pracy, pracodawca może poprosić ale bez wywierania nacisku i pracownik nie musi się zgodzić na takie przyjście i żadne konsekwencje nie mogą mu za to grozić .mamy swoje prawa i jeżeli są tacy pewni swego to niech dyskutują z Pip
    Związkowiec

20.10.2018 06:16

Pracujemy nad tym spokojnie.
    Grubej

21.10.2018 12:51

Przecież BMW Ci odrestaurowałem dostałeś jak igła tylko jeździć nie umiesz moja wina ze reflektory ślady?
    Paula

19.10.2018 08:21

Pracodawca prosząc, powtarzam , proszac , o przyjście w sobotę musi wskazać dzień do odbioru w tygodniu, wiec niech dyro nas nie straszy Ukraińcami bo to podlega pod mobbing, wystarczy żeby ktoś zarejestrował taka lekka perswazje i będzie miał ciepło. Pozatym niech obsadza wszystkie zmiany kolegami zza wschodniej granicy to bosh stanie ponjednym dniu , bałwany skończone .....

19.10.2018 04:14

Za prawdę powiadam Wam, idźcie i wypowiedzenia swoje złóżcie, (usunięte przez administratora) zamknąć im pomóżcie, czasy strachu już minęły, pracownika rynek górę wzięły, nigdzie gorzej Wam nie będzie, każdy człowiek dobrze przędzie, bez Drahtzuga i głupoty wszędzie pełno jest roboty, szkoda czasu Wam powiadam, wiem co mówię bo sam spadam kiedyś dawno powiedziałem, jak mówiłem tak zrobiłem, życie swoje odmieniłem, stresu pracy się pozbyłem, radość z życia wydobyłem! Czas na WAS! Dacie radę! To Wy jesteście siłą o jakiej im się nie śniło! Bez Was nie będą mieli lepiej, nie dajcie się dłużej wykorzystywać aby ktoś mógł laury za Was zbierać, obudźcie się... Trzymam kciuki.
    Zadowolony

09.10.2018 16:02

Wszyscy pracownicy dziekują za roczna premie. DZIEKUJEMY!

11.10.2018 16:55

No cóż zobaczymy , kto lepiej na tym wyjdzie.

17.10.2018 11:20

za pensje minimum, ty mnie zwolnij
    związkowiec

15.10.2018 21:40

Szanowni państwo.Zaskoczmy administracje.Nie piszemy a działamy.Do boju.
    Brygadzista

15.10.2018 19:13

Gdzie zaczyna się Drahtzug, tam kończy się logika...
    Zwiazkowiec

13.10.2018 20:32

Drodzy moi. Udało sie byc solidarnymi w ten weekend. Moze by tak byc jeszcze bardziej SOLIDARNI? Piszcie prosze czy chcecie aby w naszej firmie zawiazaly sie zwiazki zawodowe. Zawsze warto widziec na co ida pieniadze i miec pelne wsparcie prawne dla czlonkow. Obecna wladza firmy jest antypracownicza wiec czas sie bronic.
    Solidarność

14.10.2018 10:08

Jak najbardziej.Kilka odważnych osób.Solidarność w Łodzi mieści się na ulicy Kamińskiego.
    Kolejny chetny

14.10.2018 18:10

Nie trzeba odwaznych. Lista osob jest anonimowa nawet po przedstawieniu sytuacji o zawiazaniu zwiazkow przed dyrekcja. Tylko przedstawiciel ktory by o tym fakcie zakomunikowal jest oczywiscie jawny. Wiem ze jest sporo osob ktore napewno bybsie przylaczylo. Na poczatek potrzeba doslownie garstki osob. Jestescie za?
    Śmieszni jesteście

13.10.2018 11:11

Lektoraty językowe.Haha brzmi dumnie.Zawsze lubowaliście sie w wielkich słowach.Może otworzycie uniwersytet drahtzugowy jak dil z przedszkolem nie wyszedł
    Dumny z kadrowej

13.10.2018 17:33

Niezłe , może w ramach rozdawania wspaniałomyślnie latem jabłuszek , napiszcie : oferujemy indywidualny program dietetyczny dla pracowników :))))), szefowa Hr ma doświadczenie w dietach z pudełeczka :)jabłuszko do pudełeczka i następne ........rzuca się na was tabuny pracowników no bo jeszcze przecież ten sławny parking dla pracowników , wow!:)
    Wzorowy pracownik

13.10.2018 17:19

Mam nadzieję , że dobrze wykorzystaliście wolną sobotę i w poniedziałek (a w zasadzie już na nocnej zmianie) wypoczęci z zapałem przystąpicie do pracy i nie zawiedziecie inwestorów,którzy powierzyli swoje pieniądze firmie Emeram na zakup akcji Drahtzug Stein w oczekiwaniu na duże zyski.Apeluję o zrozumienie dla działań kierownictwa naszej firmy,a wyjazdy integracyjne, premie pozwolą Im(kierownictwu) na takie zarządzanie firmą, że wysokość waszych zarobków poszybuje.Więc zewrzyjmy szeregi przestańmy innym zazdrościć i weźmy się za solidną pracę.
    Informator

11.10.2018 13:01

Chudy jest z wieloludkiem , przyjechali do pracy dzisiaj razem..Udają że niby nie są razem ,ale my już znamy prawdę. Żal mi was , a zwłaszcza Ciebie dziewczyno ..związać się z kimś takim , najgorsze scierwo, chyba że lubisz takich malutkich klamliwych szczurów haha Zresztą ty tez się okazalas być dziw...a polecieć na zajętego i jeszcze z nim być po tym co jego lasce zrobilas..
    Spotkalem widzialem

13.10.2018 12:43

Ciekawe ktora by nie poleciala chyba jakies nieliczne. Jak sie chwali ile to on tam bedzie niby zarabial. Poleciala , naopowiadal jej bajek jak wszystkim na co to go stac a uja na nic. Po sklepach sie bujaja to pewnie jej kupuje a (usunięte przez administratora) jak zrobila taka rzecz to czego sie spodziewac skoro jeszcze z nim jest. Wez sie(usunięte przez administratora)
    Treser

10.10.2018 06:15

Na czas wyjazdu elity zakładowej zawieszam swoją działalność forumową.Muszę dopilnować mieszańca niemieckiego aby nie szczał po kątach.
    Beka smiechu

13.10.2018 10:33

Elita Wrocila?na czterech czy leżąc ?:)))))
    Robole&nygusy

11.10.2018 13:11

Kadrze biurowej mega wypasiona integracja a nam produkcji z kaszanką kolacja :))))) dlaczego biuro dostało premie i to spore a robole gdzie ?????
    Głąb

12.10.2018 10:37

Modłeś się. Łczyc
    Głąb

12.10.2018 10:44

A mi się wydaje ze to konsolacje Jaśka B. nie ważne jak zaczął ale jak skonnczy ???? Powodzenia
    Małomiasteczkowy

10.10.2018 00:30

Ja mam może trochę głupie pytanie ,ale trudno zapytam.Ostatnio dowiedziałem się przez przypadek o pewnej pani z Waszej firmy że niby ma z kimś romans.A tak się składa że akurat jestem kolegą jej męża.(usunięte przez administratora)Napiszcie proszę czy coś Wiecie na ten temat.

11.10.2018 17:18

ŻENADA !!! Żony kolegi pilnujesz? (usunięte przez administratora) ..................................
    Jk

11.10.2018 18:14

W biurze nie ma koleżanek
    QMaty

08.10.2018 13:54

Moi mili powiedzcie proszę czy(usunięte przez administratora)ą do poprawek na czwartej hali? i jest tak że dziś może iść wszystko jak leci a jutro już nie bo jest za dużo koszy?
    Fals

10.10.2018 14:22

To co ja wiem to pikuś to co ja mam to jest najważniejsze

11.10.2018 17:15

Jakość , jaka jakość o czym ty mówisz?! To ŻARTY są jakieś

11.10.2018 17:09

Praca na trzy zmiany BARDZO ciężka w BARDZO trudnych warunkach hałas , brud i BARDZO gorąco, atmosfera BARDZO nieprzyjemna. Pensja poniżej przeciętnej, socjal SYMBOLICZNY!!! Nie płacą wczasów pod gruszą , Premia świąteczna od nastu lat nie wzrosła , a i tak nie wszystkim się należy. Odradzam!!!

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Dradura Polska?

Kontakt - Dradura Polska Sp. z o.o.

Techniczna 8/10 92-518 Łódź

KRS:0000197843

Branże: Wyroby metalowe

LinkedinIcon

11.10.2018 05:01

I co tak cisniecie beke z chud ego z komponentow co rzekomo odchodzi i gadacie zeby ._. bo jest taki i taki (nie mozna tu przeklinac) on nadaje na kazdego a udaje z wami ze jest koleszka naiwni jestescie.... ale napic sie za darmo pojdziecie i udawac ze wam smutno ze odchodzi bo za free. Porazka
    Magnum.Lody Magnum

09.10.2018 21:40

I tu wyszły najwyższe kwalifikacje (usunięte przez administratora)a.Poległ.Zero z zarządzania.Zainteresowani wiedzą o co chodzi.
    JK

10.10.2018 19:11

Dwadzieścia dwadzieścia w kieszeni , Niemen Kacha nie nart się będą ty rać , hi hi

09.10.2018 10:11

(usunięte przez administratora) wez sie z chudym nie pokazuj bo wygladasz z nim komicznie. Kup mu szelki dla dzieci to bedziesz mogla trzymac go na smyczy. Tyly kazdemu obrabia jak leci tobie tez obrabial wciska kity wszystkim i tobie tez nehehe porazka kolezanko
    Wszyscy wszystko mowia

09.10.2018 17:57

Przeciez ona(usunięte przez administratora)o od niego on kreci (usunięte przez administratora)moze mysli ze ktorys z zakladowych G na niego poleci. Najlepiej jak stanie i biodro wywali jak panna. Ja wam mowie on sie (usunięte przez administratora). A ile razy byly podejrzenia ze ma sie ku sobie z warsztaciakiem.
    Ogłoszenie

06.10.2018 03:12

Pilnie przygarne Owczarka Niemieckiego do pilnowania działki.Warunek to że (usunięte przez administratora)
    riki tiki

08.10.2018 13:48

ołłł jeeee... :D jest moc! AUUUUU!!! hahaha mieszaniec hahahahah!!

09.10.2018 16:47

Hahaha dobre.(usunięte przez administratora) Hauuu Hauuu
    Wzorowy pracownik

04.10.2018 20:03

Pojawiło się dużo nowych ogłoszeń o pracy na "pracuj.pl".Nowi koledzy na pewno pomogą nam wszystkim w osiąganiu lepszych wyników i ulżą nam w naszej codziennej harówie.Powitajmy ich serdecznie i pomóżmy na starcie.

06.10.2018 00:54

Jakim nowym?Przecież tu sami starzy pracownicy są.Tylu ich było na dziesięcioleciu.A gdzie jest Jacek?Już kilka dni go nie widze
    Waldi

08.10.2018 21:28

(usunięte przez administratora) jest na urlopie ale ponoć już w poniedziałek wraca.

30.09.2018 08:29

Witam serdecznie Jak wygladaja zarobki? Czy praca jest ciezka na produkcji?
    Jerzy

07.10.2018 14:58

Nie, nie jest ciężko bujaczi, leżaczki i hamaczki jak Ci się nie chce zejść to zapytaj gwiazdy z HR ona dobrz doradzi.

08.10.2018 15:57

Ale tej „większej masowo” gwiazdy ? Czy tej co tylko skacze wokół większej jak ratlerek, Bo nie wiem.
    Cicho siedzę do czasu.

27.09.2018 09:46

Znam zakład od początku , ale takiego(usunięte przez administratora) nie było jeszcze.oczywiscie można sobie tłumaczyć ze gowork jest wypełniony frustratami którym się nie podoba w DS, ludźmi którym ktoś zalazł za skórę i boja się powiedzieć coś prosto w oczy, oczywiście ze można, ale czy nie zastanawia Was drogie Panie odpowiedzialne za teb cały zgiełk że człowiek toczy wojnę z wszystkimi, na każdym polu? Nie ma w zakładzie nawet jednej bratniej duszy? Ba, nawet nie ma jednej osoby która by cokolwiek mogła powiedzieć pochwalnego o jego działaniach ? Już nie ma się co łudzić, jest trochę za późno na korekty, świetność zakładu przemija, proces samozaorania dobiega końca, poprzestawiamy jeszcze na dobranoc parę maszyn może nawet (usunięte przez administratora) zdąży uaktualnić mapy zakładu, tylko ze to będzie już tylko do użytku złomiarzy którzy przyjadą , już nawet nie od pacyny, po złom.......jeszcze do niedawna mieliśmy nadzieję , ale teraz czeka już ksawerów.
    Manager likwidator

05.10.2018 18:54

Ksawerów to wioska pod Pabianicami gdzie budują fabryke Miele.Symbol polepszenia bytu i awansu społecznego kierownika likwidatora.Niestety nie wypalił
    Mechanik zmianowy

06.10.2018 01:34

Ale może jeszcze cegły u złotego nosić za Dniówkę , w fabryce zostanie już sama elita , czy ktoś beknie za rozsypkę zakładu?
    a.d. 2019 grudzień nadchodzi

05.10.2018 18:51

(usunięte przez administratora)i dzwoń do go worka żeby admin usuwał komy możesz nawet wydac mailowy zakaz pisania na tym forum ale pamiętaj jedno go work i to co tu o tobie piszą to tylko 1% smrodu który stylem bycia po sobie pozostawiasz.Tu nie chodzi o zapach....

03.10.2018 18:08

Twój Wujo

05.10.2018 15:12

Myśle że powinieneś poszukać innego zadania w życiu.Może powinieneś pomyśleć o funkcji gospodarza domu na nowo wybudowanym osiedlu.Byłbyś tam tak ważny na jakiego wyglądasz.Do mnie już pytań nie ślij.Mnie już nie ma
    Beczka smiechu

05.10.2018 13:05

(usunięte przez administratora)szukasz kolegow? Gosciu nikt cie nie lubi juz od dawna a ty podlatujesz do kazdego i udajesz koleszke zeby wielka myslala ze masz kolegow a tak na prawde kazdy ci cos tam powie z kultury ktorej ty nie masz hahaha zenada
    Janina

26.09.2018 21:54

Dlaczego nie ma słowa o królowej kadr , ona tak pięknie nad wszystkim czuwa ze się rozsypuje z każdej strony, droga pani hr to nie tylko automat z kawa po 60gr i po jabłuszku latem, hr to dbanie o potrzeby pracowników łącznie z tymi na dole a wy macie wszystko w nosie. Niech się pani nie gniewa na prostych pracowników ale wszyscy wiedza ze słabo się pani nadaje do tej roli, wyjazd, spotkanka, szkolenia , telefoniki i lans po biurze a w głowie pustka i egoizm.
    Dorota

02.10.2018 12:13

Dlatego ze wszyscy produkcyjni (usunięte przez administratora)ja to mam w nosie bo już mi nie zależy. Tak droga szefowo kadr(usunięte przez administratora)ludzie to wszystko widza i zapamiętują , naprawdę to wszystko (usunięte przez administratora)
    JW

03.10.2018 15:20

Nic nie szkodzi i tak jestem najpiękniejsza no i najmodrzejsza.
    Szalicki

01.10.2018 20:48

Jestem byłym kierownikiem mądralą dwoch a nawet czterech liń i bmg małych.Obecnie szukam pracy na stanowisku operatora e kiosków obiadowych.Więcej info udziele osobiście.Dajcie cynk złotemu a przybęde.
    Żorżetta

30.09.2018 10:50

Co teraz bedzie z kierownikiem bsh?Inwestycja w spodnie jeszcze sie nie zwróciła a tu klops.Możne na komponenty?
    za wysokie progi

25.09.2018 21:46

Co panie kierowniku jednej maszyny?Do Miele potrzebują bardziej inteligentnych i wykształconych....nawet przyjaciel folksdojcz nie pomoże.Dramat człowieka
    Pomocnik

28.09.2018 05:42

za czasow wuja i żeglarza jeden lub drugi im be cyl awansował by na sztuczne stanowisko typu specjalista techniczny.Teraz jest lepiej.Teraz sie zamyka za takimi drzwi.Dziwi mnie dlaczego oni nie odeszli jak wszyscy wyżej postawieni dostali cynk że muszą odejsc albo ich wywalą

30.09.2018 08:27

Plonie ognisko w lesie a dyro zapalki niesie by splonal drahyzug caly i wszyscy mu spokoj dali
    Tyle sie o tym mówi

27.09.2018 22:11

Obecny kierownik bsh potrafi się mądrować na lewo i prawo.Jego wiernym słuchaczem był wujo i tu miał duże pole do popisu.Teraz sie czasy zmieniły i tu pan (usunięte przez administratora) sie wykłada na każdym polu.Juz jako (usunięte przez administratora) miał mierne osiągnięcia no a jako kierofnik to nie ma o czym mówić.Era pupili jest już za nami.Odjechała srebrnym Fordem Fusion.
    Pewna pani

27.09.2018 05:06

Polityka jest niezla czarnuchy przychodza na nadgodziny dostaja drugie tyle kasy a siedza jaraja pija kawe juz nie mowiac o tym chudym co tak sie buntowal a tu jednak sobota bez czarnuchow tez pojdzie. Wez sie de klu za robote bo przylazisz w sobote na randki ze swoim pu szczalsk im pupilkiem i nadajesz na kierownika.
    Rybołów

26.09.2018 21:50

Kto to wpisuje tutaj:))))), jaki dział badawczo rozwojowy????????? Zaplecze techniczne w tej firmie nie istnieje .
    Matoły

27.09.2018 04:01

(usunięte przez administratora)?Tyle lat eksperymentowali na elektroluksie

25.09.2018 19:55

Nic nie ukryjecie

26.09.2018 10:13

Codziennie po nockach ktos ich widzi wez dziewczyno (usunięte przez administratora)
    Pewny

26.09.2018 20:31

Przeciez on jak zwykle duzo gada malo rob. Nie odejdzie jak tutaj wolno mu robic co chce i kiero mu pozwala na odwalanie i romansowanie a sam po (usunięte przez administratora) dostaje

23.09.2018 14:10

(usunięte przez administratora)kierowniku zrób porządek w swym śmietniku Brygadziści za pupilkami latają i cyferki podbijaja Brygadziści cyferki podbijają bo z pupilkami randki w pracy mają Komponenty bajerują tylko randki wciąż świrują Kawusie popijają, papieroski jarają a produkcje olewają 3 zmiany wchodzą lecz składu nie wymieszają bo czarnuszki o pupilków się obawiają Pupilkom ktoś premie podbijać musi kiedy z czarnuszkami są na fajeczce i kawusi (usunięte przez administratora) Każdy z czarncyh ma swego pupilka oczywiście płeć przeciwna Chudy czarny wciska kity że robotę zmienia, ale wszyscy wiedzą że to ściema Nic nie (usunięte przez administratora)e Chudy nie odejdzie bo kto pupilkowi podbijał będzie (usunięte przez administratora) ciśnie z niego beke bo wypowiedzenie składa a wiadomo że tak tylko gada Razem z innymi się pompuja a chudy myśli że się kumplują (usunięte przez administratora)się w garść za czarnuchów się weź Porozdzielaj z pupilkami to zajmą się drutami Firma słabo przędzie nie wiadomo co to dalej będzie Produkcje nie zrobione bo nikt swoich ludzi nie ogarnia wiec ro(usunięte przez administratora)
    Pomocnik

24.09.2018 22:16

Jaki kierownik koszy takie kosze
    Kierowniku ogarnij ten system

25.09.2018 17:34

Bo kiero komponentow nie potrafi ogarnac swoich podwladnych i pozwala na wybieranie kto na jakiej chce byc zmianie w innych zakladach tego nie ma a wrecz jak ktos sie z kims za bardzo lubi to sie rozdziela bo praca to nie dom schadzek
    Capt.Jack

15.09.2018 06:40

Uwaga! Titanic utonie! Żeby nie było że nie mówiłem! Wysiadać! Góra lodowa na horyzoncie!
    Bosman

15.09.2018 18:50

To nie my,to nie my..........to jaśka wina, wszyscy do szalup...

25.09.2018 17:32

Nie brałam tego pod uwagę, chodź widzę że wody ostro nabiera!

Zostaw merytoryczną opinię o Dradura Polska Sp. z o.o.