IRC Czupryńscy

Adres: Staszica 27C, 89-100 Nakło nad notecia

NIP: 5580000946 KRS: 0000089922

IRC Czupryńscy
2 46 6 1

Opinie o IRC Czupryńscy

Adisek

Pojechałem do pracy do Essera w Erkelenz na mięsie. Żadnemu wrogowi nieżyczę tego co ja tam przezyłem (usunięte przez administratora) W pracy nawet Cię nieprzeszkolą i musisz robic za marne grosze aktualnie mam zdjęcia i dowody co tam się dzieje . Odradzam .

Lidia

Wasze wpisy są w dużej mierze negatywne. Pisaliście o nieprawidłowościach w wysokości wynagrodzenia, czy te sytuacje udało się wyjaśnić? Jak wygląda kwestia organizacji wyjazdów, można liczyć na pomoc w załatwieniu wszelkich formalności? Przypominam też o konieczności zapoznania się z regulaminem GoWork, nie wolno tu nikogo obrażać!

młoda

Witam.Czy ktoś zna firmę sprawdzoną aby móc z niej pewnie wyjechać i się nie sparzyć,nie pogrążyć??Nie chodzi mi o konkretne namiary ale np.nazwę firmy a dalej sobie poradzę.Tutaj w IRC niewypał a jest to mój pierwszy wyjazd i nie mam jeszcze rozeznania.

dionizy

Generalnie o firmie nie jestem w stanie napisać nic pozytywnego. Pracuję tu ok. 5 tygodni i czekają mnie jeszcze 3, ale na żadną poprawę się nie zapowiada. Kontakt telefoniczny z biurem na początku idealny, aż do momentu odwiedzenia siedziby i podpisania umowy. Później o załatwieniu telefonicznie jakiejkolwiek sprawy można zapomnieć. Dzwoniłem do nich 4 dni pod rząd - bez jakiegokolwiek odzewu. Kwatera, którą oferuje firma, oceniam na 2/10. Jeśli komuś nie przeszkadza wielki jak monster truck, grzyb na ścianie, wszechobecny (usunięte przez administratora) i pijackie, patologiczne towarzystwo to polecam. Za taką przyjemność państwo IRC "Czupryńscy" życzą sobie równowartość ok. 900 zł w walucie obowiązującej w Niemczech. Kontakt z przedstawicielami firmy, którzy przyjeżdżają na kwaterę, bardzo słaby. Niby rozmawiamy z tymi ludźmi w tym samym języku, bo obie strony są Polakami, ale nic z tego nie wynika. Nic nie wiedzą, nic nie mogą zapewnić, zagwarantować. Kolejna sprawa, pieniądze. I chyba najważniejsza, bo w końcu po to tutaj przyjeżdżamy - my biedni, zagubieni Polacy. W zakładzie pracy może i są jakieś pieniądze, ale po przesypaniu należnej wypłaty przez sito polskiej firmy, do naszego portfela przedostaje się jedynie garść eurocentów. Co to oznacza w praktyce? Za pierwsze 8 dni pracy zostałem uraczony kwotą, która należała mi się za przepracowanie 54 godzin. W praktyce miałem ich o 10 więcej. Ale to jeszcze nic, bo żadnemu Polakowi wypłata się nie zgadzała. Tu obcięte 15 godzin, tutaj 20. Rekord pobiła dziewczyna, która otrzymała 700 euro za 3,5 tygodnia pracy. Czyli gruba obcinka na przeszło 30 godzin. Bo jakby w byłym NRD za niecały miesiąc tyrania, mielibyśmy zarabiać 700 euro to już lepiej byłoby zostać w Polsce i w spokoju sobie pracować na podobnych warunkach. Pozdrawiam. I polecam... szukać innej pracy :)

Bosiu44
@dionizy 24.07.2018 18:25

Rekord to ja pobilem bo za 2tygodnie pracy i12dni urlopu dostałem 320euro

anonim

(usunięte przez administratora)

Lewandowski P

Ta opinia świadczy tylko o twoim wykształceniu,a widać z pisowni i charakteru opisu innej osoby którą poznałeś w zaledwie 15-minut,bardzo dużo daje do myślenia.Co chodzi o IRC to sporo ludzi pracuje już bardzo długo,ale ty i twoja kobieta nigdzie nie zagrzejecie miejsca.Życzę powodzenia.Przez Internet jest łatwo kogoś obrazić,a mogłeś to zrobić wczoraj jeśli miałeś problem.Narazie Pani Agnieszko i Panie Łukaszu.Więcej nie będę polemizował z Państwem,bo trzeba mieć swoją godność której Panie Łukaszu Panu brakuje.Dobranoc.

amator_pracy

Łukasz,,,napisz coś wiecej na mojago maila usernet@windowslive.com Ja też miałem jechac tego dnia ale w ostatnim momencie sie wstrzymałem

Bosiu44
@amator_pracy 26.03.2016 09:55

Miałeś rację ze się powstrzymales nic Cię nie ominęło ja tam spędziłem ponad 2 lata

Bosiu44
@Lewandowski P 23.03.2016 21:45

A ty co jesteś takim poligrafa????ze tak się wypowiadasz Ty nawet nie masz pojęcia jak zazadzac ludźmi ale na każdego pzyjdzie czas i to Ty któregoś dnia znajdziesz się na bruku za swoje machlojki dziekuje????

Lidia

@dionizy, może warto jeszcze raz próbować skontaktować się z osobami odpowiedzialnymi za wypłaty? Rozumiem, że Ty masz do pracy blisko, a nie wiesz, czy te osoby, które mieszkają daleko, mają zagwarantowany dojazd? @Lolek, czy po powrocie do Polski kontaktowałeś się z firmą? Może udałoby się wyjaśnić, dlaczego doszło do takiej sytuacji.

Bosiu44
@Lidia 17.08.2018 20:31

Właśnie dzisiaj zostalem (usunięte przez administratora) przez irc (usunięte przez administratora) mi wynagrodzenia za cały miesiąc

Ryszard

Nie zawsze wszystko jest idealne i czasami jest pod górkę. Przy odrobinie dobrej woli można sobie poradzić ze wszystkim.

Lolek

Zadzwoniłem do biura odebrał pan poinformował ze 10.40 EURO za godzinę i 10 godzin pracy zagwarantował. Pojechalem z kolegą do biura podpisałem umowę(pani bardzo miła ). Przyjechałem do miejscowości Erkelenz i było strasznie. Warunki noclegowe(pełno mrówek, karaluchów, łóżka połamane bez pościeli, pokój brudny). Nikt z nami się nie skontaktował(informacje przekazywali nam przez ludzi ktorzy tam pracowali ze moze za 6 dni pojdziemy do pracy)Probowaliśmy skontaktowac sie z biure mnikt nie odbierał. Na szczescie mielismy przy sobie pieniadze i nastepnego dnia powrocilismy do Polski. Ludzie ktorzy nie mieli pracy przez 7 dni kazalu placic 200 Euro za nocleg...wyganiali z hotelu. Nie polecam tej firmy nikomu to oszuści.Dobrze ze tam nie zaczelismy pracy.

Lidia

@dionizy, dosyć krótko pracujesz w firmie i nie oceniasz jej najlepiej, może wydawać się, że to zbyt mało czasu, by być obiektywnym. Czy udało Ci się wyjaśnić kwestię niezgodności w wypłacie? Warto byłoby o tym porozmawiać z pracodawcą. Wspomniałeś, że kwatery są zapewnione, a jak z transportem do pracy? @WORK, piszesz, że praca jest w porządku, co dokładnie Ci się podoba?

dionizy
@Lidia 25.07.2018 23:51

@Lidia pracuję krótko, bo długo bym tutaj nie wytrzymał. Niestety nic nie udało mi się wyjaśnić, pierwsza wypłata była okrojona o ok. 70-80 eur i żadnego wyrównania się nie spodziewam. Myślisz, że nie rozmawiałem z pracodawcą? Przecież wyraźnie pisałem o tym, że przedstawiciel firmy pojawiał się na kwaterze, ale ciężko dogadać się z kimś, kto nic nie wie, nie uważasz? Do biura dodzwonić się nie mogę. Transportu do pracy akurat nie potrzebuję, bo z kwatery do pracy chodzę pieszo. Zajmuje to niecałe 10 minut. Szukam innej pracy. Nie zależy mi jakoś na tym, aby spędzić tutaj jeszcze więcej czasu, aby nabrać obiektywizmu :)

Dariusz

Niektórzy jak widzę tylko narzekać potrafią. Spoko firma tylko trzeba pracować.

WORK
@Dariusz 24.07.2018 19:41

Dariuszu, nikt nie mówi o pracy, bo praca jest spoko tylko polska firma IRC Czupryńscy to dno.

Lidia

@erman, jesteś osobą zatrudnioną w firmie? Skąd Twoje negatywne zdanie na jej temat? Rozbuduj proszę swoją wypowiedź tak, by była pomocna dla innych. Może znajdziesz także dobre strony zatrudnienia w tym miejscu, jak na przykład umowa o pracę czy elastyczny grafik? Zachęcam wszystkich do merytorycznych wpisów odnośnie do tego pracodawcy.

erman

Kogo zatrudnia firma potomków niewolników którzy nie mają swojego zdania i żyją z przyzwyczajenia a nie dobrze opłacanej pracy.

Lidia

@Bartek, a jakim stanowiskiem jesteś zainteresowany w firmie IRC Czupryńscy? @jula, możesz nam jeszcze napisać jak przedstawia się kwestia dodatkowych benefitów pozapłacowych oraz wynagrodzeń. Jak wygląda system czasu pracy? Czy praca również w weekend? Czy firma stosuje jakiś system motywacji, na przykład premie?

Bartek

Podpowiedzcie czy firma potrzebuje pracowników?

jula

Po kilku latach pracy w firmie i dodaniu swoich opinii,przemyśleń nt firmy nie dziwię się ze ludzie nie chcą pisać.Przykładem choćby byłam ja,gdzie wyrażając swoją pozytywną opinie byłam przez innych traktowana jak oszustka. ..Na forum pojawiły się komentarze ze jestem z rodziny,że płacą za komentarze itd.Widać ludzie żądni są tylko samych negatywów,złych opinii-wtedy im pasuje i się nakrecają..Po dodaniu pozytywnej opinii pojawia się atak ,wulgaryzmy nieraz i niemiłe teksty,i może zgodzilabym się z takim traktowaniem gdybym nieprawdę pisała, Ale ja pracowalam-pracuję -i pracować będę bo wypłaty na czas/hotel ok/przełożeni wporządku.

Lidia

Witam serdecznie, będę wdzięczna za wszelkie opinie dotyczące tego, jak pracuje się w IRC Czupryńscy. Ciekawi mnie atmosfera jaka tam panuje i ogólne warunki jakie ten pracodawca oferuje swoim pracownikom. Czy według Was jest to firma godna polecenia?

Administrator

Czy warto zainteresować się firmą IRC Czupryńscy jako pracodawcą?

komornik61
@Administrator 27.02.2018 08:12

na pewno nie

Bosiu44
@Administrator 27.02.2018 08:12

Niestety niewarto

komornik61

ile wam daja za te opinie

Erwin

Czy tak dobrze się tu pracuje, że przestaliście pisać?

Jula

Pracuje w Irc juz 3lata,po wymaganej pauzie wrocilam na swoje stanowisko.bedac na pauzie niczego innego nie szukalam bo w irc mam wyplaty zawsze na czas,urlop zawsze dostane tylko ze wiadomo iz predzej trzeba sie zapisac.urlop mam platny.opiekun w niemczech zawsze sluzy pomoca ,a warunki na hotelu dobre.do pracy blisko.ja jestem zadowolona i bede pracowac ile sie da.

pracus
@Jula 27.07.2017 13:05

życzę szczęścia bo ja tez pracowałem przez irc i dobrych wsoomnien nie mam wyplate mialem miec do 20 a dostałem 23 warunki w mieszkaniu okropne wszędzie chodzą karaluchy. jedyny kto tam był normalny to brygadzista d.

jula
@pracus 25.01.2018 18:23

Nie potrzebne mi szczęście bo wydaje mi się że nieźle trafiłam, ale podkreślam nie pracuje w paderborn w branży mięsnej.Pokoje może też różnią się w zależności od hoteli nie wiem,ale ja z koleżanką mamy warunki ok.Co do przełożonych to Pan Bruno i Maciej są wporzadku.

uwaga!!!

tak ta firma to dno!!! oszukuja i maja gdzies pracowników. szczegolnie tych dwoch panow braci. albo udaja durniów albo nimi sa!! strzezcie sie tej firmy jak ognia nie polecam z nimi wspolpracy!!!!!!!!!!!!!

pracownik
@uwaga!!! 16.11.2017 09:23

to prawda dwaj bracia to komplet ni wyzyskiwacze ludzkich sił zrobią wszystko aby postawić na swoim a jak się nie podoba otwozy drzwi i powie droga wolna

Kobieta

@do Mariolka. Kobieto nie czepiaj się moich błędów gdzie pisałam w pośpiechu a tymczasem sama piszesz z bykami bo nie pisze się "przyjżyjcie " a powinno być "przyjrzyjcie " sprawdź w słowniku poprawnej polszczyzny.Jak są szacowane przez innych tylko złe opinie tu o pracodawcy to i niech druga strona nie atakuje mnie gdy wyrażam swoją opinie,bo mi jest tam dobrze.Na pracę i pracę nie narzekam,przełożeni też w porządku tylko samemu trzeba pokazać ze zależy na pracy i się starać.pozdrawiam Paderborn.

Kobieta

@Lidia.Ja rowniez pracuje w irc i nie mam im nic do zarzucenia,tylko podkreslam# ja pracuje# a nie baluje czy robie z siebie niewiada kogo.Czytajac opinie ludzi tutaj troche jest sie jak w bajce,bo gdyby bylo tak zle okropnie-z wyzyskiem i bez szacunku to raczej zaklad juz dawno przestalby istniec....mozna zauwazyc tu typowe polskie narzekanie,a z drugiej strony to i troche dziecinne bo jestesmy dorosli i skoro nie spodoba sie akutat tu-to ide gdzies indziej a nie zwalam wine na wszystkich ktorzy tam pracuja i wypisuje opinie,ktore odstraszaja potencjalnych aplikantow.Ludzie zachowujcie sie jak cywilizowani...Dodam tylko ze ja wyplate miesiac w miesiac do 15dnia kazdego miesiaca zawsze mam,nigdy opoznienia nie bylo.urlop jezdze 2razy do roku na 2tygodnie,po wczesniejszym zapisaniu-urlop platny oczywiscie.bedac na L4 tez pieniadze byly na czas i w adekwatnej wysokosci.

Mariolka
@Kobieta 11.08.2017 06:07

Drodzy czytelnicy. Przyjżyjcie się - jedyne pozytywne opinie o Agro Visbek czy IRC Czupryńscy, pochodzą (prawdopodobnie od Bartka Cz.) od jednej i tej samej osoby. Stylistycznie oraz interpunkcyjnie pasują do siebie jak ulał. Bartek, pamiętaj, intelektu i podstaw interpunkcji nie kupisz za tatusia pieniążki.

Bosiu44
@Kobieta 11.08.2017 06:07

Co Ty dziewczyno takie bajki opowiadasz że wszystko jest takie piękne powiedz ile Ci za ten wpis zapłacili

uwaga!!!

i jeszcze dodam ze na umowie co innego w bydgoszczy co innego mowia a zajezdzasz i przezywasz szok bo jest zupelnie inaczej jak mowili!!

Lidia

@Ktosiekczy udało Ci się wyjaśnić problem z otrzymaniem wynagrodzenia? Do tej pory większość wpisów podkreśla terminowość wypłaty. Jesteś w kontakcie z IRC Czupryńscy? Daj znać, gdy uda Ci się wyjaśnić sytuację.

Ktosiek

Będąc teraz nie polecam ten firmy. Warunki mieszkalne okropne, robaki, mam filmik na którym widać wszystko. Po prostu katastrofa. Wypłaty za tamten miesiąc do tej pory nie dostalam.

Bosiu44
@Ktosiek 20.08.2017 12:19

Warunki mieszkalne ka rygodne robak na robaku niepolecam nikomu tej firmy na każdym kroku jakieś głupie kary kture są niezgodne z prawem niemieckim moze w końcu ktoś się za to weźmie!!!!!

Lidia

@Juladziękuję za odpowiedź. Czy ktoś z pozostałych pracowników IRC Czupryńscy miał podobne doświadczenia? Takie informacje mogą być pomocne dla osób, które wahają się nad aplikacją.

Lidia

@julapiszesz, że polecasz pracę w IRC Czupryńscy. Mogłabyś powiedzieć dlaczego? Co sprawia, że warto pracować właśnie w tej firmie? Takie informacje będą cenne dla osób, które zastanawiają się nad podjęciem w niej pracy. Co mogłabyś im doradzić?

jula

Polecam firmę bo są rzetelni,jak się nie popadnie to wszystko ok.no ale jak ktoś pracę traktuje jak imprezy, to potem zjeżdżają po 3tygodniach i wypisują niewiada co.

Bosiu44
@jula 12.07.2017 05:04

Ja tu pracowałem ponad 2 lata kture zaliczam do zmarnowanych na każdym kroku jakieś głupie pzepisy wymyślone przez (usunięte przez administratora) wcale nie są zetelni

kobieta

@zdezorient. Zgadzam się z Twoją opinią.u mnie na zakładzie pracuje ponad 100Polaków, fakt nie pracujemy w branży mięsnej w Irc ale zbyt dużej rotacji nie ma bo złożyło się tak że są tu ludzie którzy naprawdę chcą pracować a nie tylko imprezy po nocach albo wystroic się i wysmarować,a robota może jakoś sama się zrobi. ..ją pracuje w irc 2 lata a mój kuzyn z żoną 10lat,wypłaty na czasu urlop też jest tylko trzeba prędzej uzgodnić terminy.

Zostaw opinię o IRC Czupryńscy - Nakło nad notecia

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie IRC Czupryńscy