KAWCZYŃSKI LOGISTICS

• Mikorzyn
  • Szyszyn
  • Goranin

3. Opinie o pracodawcach Ślesin
  5. Opinie o KAWCZYŃSKI LOGISTICS SP. Z O.O.

Opinie o KAWCZYŃSKI LOGISTICS Ślesin

Nie przegap nowości o KAWCZYŃSKI LOGISTICS SP. Z O.O.!

KAWCZYŃSKI LOGISTICS SP. Z O.O.

27.03.2022 16:36

Szanowni Państwo,
                   dowiedzieliśmy się, że jeden z naszych kierowców demontował tablice rejestracyjne i plomby z rosyjskich pojazdów. Doszło do tego bez wiedzy kierownictwa. Takie działania są niezgodne z naszymi zasadami.
                   Uważamy, że o ludziach i o firmach najlepiej świadczą ich działania. Od początku wojny w Ukrainie pomogliśmy sprowadzić do Polski ponad 150 osób. Działamy z różnymi organizacjami, by zapewnić im jak najlepsze warunki. Udostępniamy nasz magazyn na przechowywanie i segregację środków pomocy. Wykorzystujemy nasze pojazdy do transportu darów do Ukrainy. Sami też kupujemy leki, środki pierwszej pomocy i środki czystości dla potrzebujących. Wyremontowaliśmy karetkę, która trafiła do Ukrainy.
                   W naszej firmie pracuje kilkuset kierowców z kilku krajów. Jesteśmy firmą transportową i nie mamy wpływu na polityków i losy świata. Pomagamy na miarę naszych możliwości i zdecydowanie potępiamy akty wandalizmu i kradzieży, a pracownik który się ich dopuścił, zostanie ukarany.

Stanisław Kawczyński
    Rs

16.10.2025 22:29

A do czego służy agregat. ? co ma specjalnie wyłączyć żeby się wszytko rozmroziło ? . To nie jest twój prywatny parking . Ja nie mam problemu stać przy chlodni ponieważ rozumiem jego pracę. Tak rozumiem ciebie (usunięte przez administratora) agregat ale nie ma osobnych parkingów dla chłodni lub specjalnych miejsc dla nich .
    Lkr

25.06.2026 07:01

Jak ci chłodnie na parkingu przeszkadzają to możesz parkować na autostradzie. To on powinien wezwać policję, o to, że to wy go atakujecie. Ciekaw jestem co byś wtedy do policji mówił cwaniaku. A na przyszłość kiedy atakujesz kierowcę chłodni to pomyśl co żonka w domu wyrabia, jak ty jesteś zawodowcem w kabinie.
    Adam Kościuk - kierowca

10.07.2021 16:07

W firmie Kawczyński - Logistics pracuję jako kierowca od 2016 z przerwami będzie jakieś 4 lata. Przerwy to było poszukiwanie innej lepszej firmy albo sprawy osobiste. Przerobiłem kilka firm nie będę wymieniał jakich i tutaj nikt nie zadzwonił do mnie po pauzie 9h i 1 minuta dlaczego jeszcze nie jedziesz. Owszem różne sytuacje były ze spedycją nie każdy musi mnie lubić i wice wersa ale zawsze można dojść do porozumienia i może raz się zdarzyło odjechać od rampy na oucie ale powiedzcie ile razy się komu zdarzyło z braku czasu albo przez korki (sytuacje życiowe) Ktoś napisał że o pieniądze trzeba prosić ja nigdy nie prosiłem chociaż kilka razy były po 12 dniach ale w umowie jest 14 dni. Podstawa zawsze na czas albo przed czasem. Jeżeli masz trudną sytuację i chcesz wolne nigdy nie było tak że nie dostełem nawet wyjazd mi przesuwali. Ktoś powie donosiciel to ma! ???? Nigdy na nikogo nie doniosłem i mam w d.. Kto co o mnie myśli ale jak ktoś uważa że jemu się wszystko należy to zawsze będzie mu źle i nawalał na wszystkich i ciekawe jak swoją firmę byście prowadzili. Byłem w firmach jak Ci ukradli paliwo to zwracałeś przynajmniej za połowę tutaj nawet nie słyszałem aby ktoś za uszkodzenie pojazdu płacił. Wiadomo każdy by chciał zarabiać jak najwięcej dieta mogłaby być większa może będzie jak wejdzie ten pakiet w lutym. Nie boję się negatywnych komentarzy a kto nie lubi pracować to zawsze i wszędzie będzie mu źle. Pozdrawiam czytających.

J.

09.07.2026 08:08

Kto pisze tutaj te opinie ? Bo chyba chatgpt
    Wymarzony

12.06.2026 13:02

Można gdzieś poczytać o warunkach zatrudnienia?

mount

13.06.2026 12:00

jak warunki zatrudnienia są dobrze opisane to faktycznie pomaga w podjęciu decyzji już na początku, czy w ogóle warto tracić czasem na rekrutację

Avatar

14.06.2026 13:43

U mnie osobiście jasno określone warunki pozwoliły dobrze zaplanować czas poza pracą :)
    Rozt

11.06.2026 11:15

Kto dokładnie przeprowadza rozmowę rekrutacyjną? Pytam, bo chciałbym się trochę przygotować pod konkretną osobę. Czasem to robi ktoś z HR, a czasem przyszły przełożony, więc różnie to bywa.
    Cichowo

12.06.2026 08:01

Miałem podobnie, u mnie na pierwszym etapie był ktoś z HR, a później rozmowa z przełożonym. Pamiętaj że i tak pytania potrafią być różne zależnie od prowadzącego..

nickon

12.06.2026 18:44

rozmowa z kierownikiem skupia się bardziej na konkretnych zadaniach i oczekiwaniach. i jeszcze mnie trochę zaskoczyło, że czasem robią też krótkie testy praktyczne podczas takiego spotkania
    bIggy

10.06.2026 08:53

Lubicie swoją pracę? :D
    Fall

11.06.2026 15:00

Fajnie,że poruszyłeś temat lubienia pracy, bo to naprawdę robi różnicę. Sam zauwazylem, że kiedy praca ma sens i atmosfera jest w miarę spoko,to nawet te trudniejsze momenty łatwiej przejść. Trzeba tylko trafić na odpowiedni zespół.
    Winxy

12.06.2026 04:28

Lubie swoją pracę, bo jednak te godziny są ustalone tak, że można sobie planować życie poza nią. To dla mnie ważne, zwłaszcza gdy jest zmiana 7-15 albo 8-16
    Zmróz

09.06.2026 15:29

Po ile osób na każdej zmianie pracuje? Ciekaw jestem, czy to bardziej zespołowa robota, czy każdy ma swoje stanowisko.
    demiro

09.06.2026 22:26

jednym słowem na pewno sporo osób pracuje, żeby wszelkie procesy dobrze działały, ale ile dokładnie to takich danych raczej zwykły pracownik jak ja nie ma
    Zadowolony ja

10.06.2026 15:14

W ostatnim czasie zauważyłem, że zmieniła się liczba osób na zmianie – jest ich trochę mniej niż kiedyś, ale dzięki lepszemu rozdzieleniu zadań praca dalej toczy się sprawnie. Widać, ze każdy skupia się na swoim obszarze, ale pomoc też zawsze można dostać od innych.
    Świtaniec

08.06.2026 16:19

Jest tutaj jakiś system motywacyjny czy coś takiego? Mam na myśli premie. Nie musi być co miesiąc, ale fajnie, jak firma docenia, jak ktoś się stara. Warto o to zapytać przed wysłaniem CV.
    Gerard

09.06.2026 12:28

Premie są dostępne i takie podejście sporo zmieniło w odbiorze pracownikow na plus.
    TyleOdeMnie

09.06.2026 17:44

System premiowy faktycznie działa i motywuje. Docenianie starań widać zwłaszcza po jasnych kryteriach dla poszczególnych stanowisk, więc pytanie o to przed wysłaniem CV to dobry pomysł.
    Cichowybrz

07.05.2026 21:07

Czy osoba zaraz po 18 (typowy żółtodziób) ma szanse dostać się do firmy? Pytam dla znajomego, który dopiero startuje zawodowo. Wiadomo, każdy gdzieś musi zacząć
    Jan

10.05.2026 20:53

Niech poszuka czegos innego. Tutaj dlugo nie wytrzyma. Ucinanie stawek i tym samym zmuszanie żebyś najlepiej siedział w kabinie caly miesiąc.
    półchmur

11.05.2026 17:12

firma zatrudnia osoby na różnych stanowiskach, więc warto sprawdzić oferty pracy i dowiedzieć się, co tam może pasować do Twojego znajomego
    roztoczka

07.05.2026 19:52

Myślę, że tak de facto w każdej pracy znalazłby się jakiś minus, ale takie czepianie się niewiadomo czego pogarsza i stosunek do pracy i zmniejsza chęci, nie rozumiem serio.
    północność

24.04.2026 12:39

Jak atmosfera w firmie przekłada się na efektywność pracy? Ciekawi mnie to, bo często klimat w zespole robi ogromną różnicę. Niby banał, ale jak ludzie się dogadują, to wszystko idzie lepiej.
    Zadrganie

27.04.2026 08:23

fajnie, że poruszasz ten temat! Wydaje mi się, że jak ludzie się dogadują, to praca idzie sprawniej. A na jakie stanowisko chcesz aplikować
    lowripple

27.04.2026 09:04

Zastanawiam się nad tym samym. Atmosfera może mieć spore znaczenie w codziennych obowiązkach. Jakie masz doświadczenie w branży
    falałez

22.04.2026 11:36

są szkolenia dla nowych, czy raczej rzucają na głęboką wodę? na rekrutacji są jakieś zadania, czy zwykła rozmowa, jak to wygląda ?
    fala

24.04.2026 09:31

U mnie to wygląda tak, że są jakieś szkolenia dla nowych. Każdy dostaje wsparcie na start, co jest mega pomocne.
    Tumanek

24.04.2026 10:26

Ciekawa sprawa z tymi rekrutacjami. Może warto podpytasz, jak to dokładnie ogarniają na rozmowie
    Karolcia

09.04.2026 16:02

A jest możliwość pracy w podwójnej obsadzie?
    łowca

06.04.2026 16:18

Pracują tu ludzie na umowę B2B? Jak to wygląda? Zastanawiam się, czy można wybrać formę współpracy, czy tylko etat wchodzi w grę.
    szlak

07.04.2026 08:31

w zasadzie to etaty są na pierwszym miejscu, ale słyszałem, że czasem można wykombinować B2B, jak ktoś się dobrze dogada.
    Rozsiew

07.04.2026 10:31

nie wiem jak teraz, ale myślę, że lepiej dopytać ich bezpośrednio. może oferują różne opcje współpracy.
    Calmdew

04.04.2026 20:07

Jak oceniacie relacje towarzyskie w pracy? Czy ludzie spotykają się też poza firmą, czy raczej każdy po godzinach znika? Zawsze fajnie, jak zespół potrafi się dogadać nie tylko zawodowo.
    Zatrwoga

02.04.2026 09:34

Doświadczenie jest konieczne czy raczej tylko mile widziane? Czasem wystarczy chęć do nauki. Jak firma daje szansę nowym, to duży plus.
    Zadrgaw

04.04.2026 19:39

znam parę osób, które zaczynały bez doświadczenia i dali radę. Chęć do nauki to ważna sprawa
    przymglenie

04.04.2026 19:55

więc dobrze, że nie wymagają mega doświadczenia. Mam nadzieję, że dadzą szansę takim jak ja
    Moonhush

28.03.2026 13:08

Na których stanowiskach można liczyć na awans? Nie pytam dla siebie (jeszcze), ale po prostu ciekawi mnie, czy to dotyczy tylko biura, czy też produkcji. Bo różnie z tym bywa w firmach.
    FaktycznieTak

29.03.2026 22:03

jakiś awans zawsze jest możliwy, ale najlepiej dowiedzieć się bezpośrednio w firmie. jakieś rotacje w zespole są

28.03.2026 15:54

Jako kierowca międzynarodowy po ile się wyjeżdża czas tacho na Maxa czy jest w miarę dobrze układane ?
    #KierowcaMiedzynarodowy
    Zaszmerka

25.03.2026 12:40

Można pracować na 3/4 etatu? Pytam, bo studiuję i nie wiem, czy da się to połączyć. Czasem firmy mają z tym luz, a czasem twarde "pełny etat albo nic".
    półwyłom

26.03.2026 11:53

nie słyszałem, żeby była możliwość pracy na 3/4 etatu. raczej standard to pełny etat, ale jak masz jakieś konkretne pytania to warto popytać w HR
    rozjaśnia

26.03.2026 14:33

a może zapytaj ich bezpośrednio? czasem da się jakoś dogadać, ale nie gwarantuję, że będą mieli opcje na pół etatu.
    półiskra

19.03.2026 10:33

Jakie podejście do nowych pracowników mają pozostali? Czy pomagają na starcie, czy raczej każdy pilnuje swojego? To dużo mówi o atmosferze.
    świstek

20.03.2026 09:20

ogólnie to zależy od zespołu. jak trafisz na pomocnych ludzi, to cię wciągną, ale czasem każdy skupia się na swoim
    zasmużka

23.03.2026 08:24

a jakie masz doświadczenie? myślałem, że to może być trudne, ale skoro pytasz o atmosferę, to chętnie usłyszę więcej.
    szumek

06.03.2026 09:47

Od którego momentu zatrudnienia pracownikowi przysługują benefity? Pytam, bo często firmy mają z tym swoje "okresy przejściowe". Fajnie wiedzieć, czy trzeba czekać pół roku, czy od razu coś się łapie.
    Cloudwhisper

07.03.2026 21:11

benefity dostajesz od razu po zatrudnieniu, nie ma jakiegoś okresu przejściowego.

05.03.2026 19:43

wilk

07.03.2026 20:57

myślę, że jak masz chociaż podstawy, to warto spróbować. czasem biorą ludzi bez doświadczenia

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w KAWCZYŃSKI LOGISTICS?

Kontakt - KAWCZYŃSKI LOGISTICS SP. Z O.O.

ul. Nakielska 7 89-121 Ślesin

Branża główna: Transport i spedycja
    OstrożniePiszę

03.03.2026 13:43

Mam takie pytanie, ile zajmuje mniej więcej wdrożenie się w obowiązki?
    Breezelow

05.03.2026 08:05

czy są jakieś konkretne szkolenia na początku? czy raczej samouczek
    smażka

02.03.2026 12:36

Chciałbym się dowiedzieć, czy obecnie prowadzone są rozmowy kwalifikacyjne online czy stacjonarnie? Wiadomo, że Covid sporo zmienił.
    Quietember

03.03.2026 08:18

a jakie masz info w ogóle? ja słyszałem, że czasem robią spotkania online, ale nie jestem pewny
    Mistwoven

03.03.2026 13:46

nie wiem jak to teraz wygląda, ale ja miałem rozmowę na żywo. może sprawdź ich stronę, tam coś będą wiedzieć.
    Półmrocz

26.02.2026 12:36

Ile trwa najdłuższa przerwa na zmianie ośmiogodzinnej? Zawsze dobrze wiedzieć, ile realnie można odpocząć, zanim znowu wróci się do roboty. Kawa i kanapka to obowiązek aa.
    Rozpyl

27.02.2026 10:49

na zmianie ośmiogodzinnej jest przerwa standardowo 30 minut, ale jak zejdziecie z rozmowy to można wstać i na kawę skoczyć
    Sennik

28.02.2026 22:58

ja też się zastanawiam, ile realnie można odpocząć. może ktoś z pracowników podzieli się doświadczeniem
    Breezestill

24.02.2026 13:42

Chciałbym zmienić swoją dotychczasową pracę ze względu na niskie zarobki. Od ludzi słyszałem , że całkiem przyzwoicie tutaj płacą stąd moje zainteresowanie firmą.
    pogłosik

18.02.2026 10:10

Widzę, że sporo osób tutaj zachęca do pracy, możecie powiedzieć coś więcej o organizacji i warunkach?
    Nightsoft

19.02.2026 09:21

organizacja jest w porządku, bo dbają o pracowników. warunki pracy są raczej standardowe, ale jak ktoś ma dobre wyniki to można liczyć na premie.
    NoweŚwiatło

19.02.2026 15:22

a jakie konkretne stanowiska was interesują? z tego co widzę to sporo tego, więc może warto się dowiedzieć, co kto sądzi o danym dziale
    Breezestill

15.02.2026 12:19

Hej szukają kogoś do was? Nie ważne na jakie stanowisko, jestem specjalista w wielu dziedzinach ;)
    UmiarkowanyTon

16.02.2026 09:22

nie wiem, czy teraz kogoś szukają, ale w sumie to zawsze warto spróbować, może się odezwą
    Softveil

16.02.2026 10:17

a są aktualne oferty? bo chętnie bym aplikował, interesują mnie różne stanowiska.
    STORMIX

13.02.2026 13:50

Ile czasu wcześniej trzeba zaklepać urlop, żeby udało się go dostać w wybranym terminie? Bo wiadomo, jak to latem bywa – każdy chce wolne. Da się to dogadać, czy sztywne zasady?
    Perlisty

15.02.2026 12:14

naprawdę dobry temat. ciekawe jak się to ma do praktyki, bo w sumie nie wiem jak sztywne są te zasady. da się jakoś z tym dogadać?
    Mroczek

16.02.2026 01:18

ja bym polecał zgłaszać urlop z wyprzedzeniem, najlepiej kilka tygodni. latem jest sporo chętnych, więc im wcześniej tym lepiej
    Paula

15.02.2026 12:21

Bardzo miło wspominam pracę w tej firmie, nigdzie nie spotkałam się z tak dobrym traktowaniem kierowcy i tak dobrą komunikacją ze strony biura, a trochę lat już jeżdżę. Auta zadbane, w większości nowe, a jak trafi się na problemy z nim, to firma rozwiązuje je uczciwie, a nie za darmo każe bawić się kierowcy w mechanika lub sprzątacza na parkingu. Bardzo dobre zabezpieczenia auta, strzeżone parkingi to standard, a nie „tylko na weekend”, dzięki czemu jeszcze nigdy nie czułam się tak bezpiecznie w ciężarówce. Mega atrakcyjnie kierunki jazdy, tutaj jest możliwość zwiedzić świat 💖 Kasa też mi odpowiadała. Wiem, że zatrudniają kierowców bez doświadczenia, ponieważ miałam zapytanie, czy wzięłabym inną dziewczynę pod swoje skrzydła 🙂 A to że zdarzają się nocki czy wymiana palet - to uroki pracy na chłodni, na której nikt nie każe Wam pracować 🤭 Minus to jako tako brak systemu 2/1 (podobno jest przy innej umowie), ale nie odejmuję za to gwiazdki, ponieważ jest to transparentne ze strony firmy. Prawdopodobnie będę chciała tu wrócić, ponieważ odeszłam w poszukiwaniu tego systemu 2/1 i niestety, na razie spotykam się ze znacznie gorszymi warunkami.
    #KierowcaCe
    STORMIX

14.02.2026 20:40

Dominik

01.02.2026 18:41

Jestem zainteresowany pracą ale interesuje mnie przypisane auto czy u państwa jest taka możliwość ? Schemat pracy dzienny nocny ile km i godzin średnio wyrabia kierowca tygodniowo
    #KierowcaMiedzynarodowy

15.01.2026 22:21

1.Wyjazdy są tylko z bazy ? 2.Trasy zazwyczaj po ile km lub ile dni średnio ? 3.Jak z językiem, wymagany jest czy bez również każdy sobie poradzi. 4.Czy bez paszportu można sie zatrudnić czyli braki jazdy po Anglii. 5. Wynagrodzenie urlopowa jest tyle ile wynosi dniówka czy jakieś kabinacje. 6.Kwota na umowie to najniższa czy jakaś średnia dniówek z systemu 3/1 7.Ubezpieczenia w razie wypadku lub stłuczki? 8.Ile % to Polacy i Ukraińcy lub inni top3 wśród zatrudnionych. 9. Pierwsza umowa jest na jaki okres 10. Praca w jakich godzinach zazwyczaj poranne i dzienne czy przewaga nocnych ? 11.Jazda z Agregatem zawsze czy różnie ? 12.Czy z czasem lub nowa umowa można liczyć na większą stawkę czy tylko premię za dodatki typu wymiana koła i jazda na Anglię ? Będę wdzięczny za odpowiedź pracodawcy, lub pracownika na moje pytania, a na pewno innym osobą też się przydadzą odpowiedzi na te pytania. Pozdrawiam serdecznie, Kandydat :)
    #KierowcaCe

21.01.2026 17:05

Dziękuję bardzo za odpowiedź, osobiście polecasz się zatrudniać czy raczej nie ? Jak kontakt i relacja z spedycja ?
    KIEROWCA2000

26.01.2026 09:26

Nie polecam. Kiedyś firma była okey . Od czasu gdy zaczęli się pojawiać UKRY zaczęło się piepszyc. Kontakt ze spedycja może być, tragedi nie ma.
    Zgaszenie

09.01.2026 08:22

Trudno się dostać? Bo opinie w internecie są różne. Jedni piszą, że selekcja konkretna, inni że luz – jak to w rzeczywistości?
    Driftpatch

11.01.2026 00:07

Trudno powiedzieć jednoznacznie, bo zależy to od wielu czynników. Możesz spróbować aplikować i samemu zobaczyć, jak wygląda proces rekrutacji w praktyce.
    Maro

13.01.2026 23:23

Ktoś może napisać jak wygląda to całe szkolenie 3 dniowe ? Pzdr
    lowdusk

08.01.2026 21:50

Pierwszą umową jest umowa o pracę? długo zajmuje nowemu pracownikowi poznanie nowych obowiązków itd ?
    sennica

09.01.2026 08:15

Pierwszą umową zazwyczaj jest umowa o pracę, co daje pewność zatrudnienia. Nowi pracownicy mają zazwyczaj czas na wdrożenie się w nowe obowiązki, a zespół pomaga w nauce.
    zawijas

09.01.2026 12:56

Dzięki za informację. To dobrze wiedzieć, że pierwsza umowa to umowa o pracę. Jak długo trwa ten okres wdrożeniowy?
    Zawiśnik

07.01.2026 13:29

Jak wygląda kwestia ubezpieczenia w tej firmie? Czy to standard ZUS, czy są jakieś dodatkowe opcje? Pytam, bo różnie z tym bywa w zależności od branży.
    rozsun

08.01.2026 21:30

W firmie mamy standardowe ubezpieczenie zdrowotne, ale oprócz tego można przystąpić do grupowego. Nie ma jednak rozbudowanej oferty dodatkowych benefitów w tej kwestii.
    KrótkoBezEmocji

08.01.2026 21:54

Z tego, co słyszałem, to firma oferuje podstawowe ubezpieczenie przez ZUS oraz opcję przystąpienia do ubezpieczenia grupowego. Dobrze byłoby dopytać bezpośrednio o szczegóły podczas rozmowy rekrutacyjnej
    Swierzak W

06.11.2025 23:20

Może ktoś powiedzieć jak wygląda zatrudnianie ludzi bez doświadczenia i jak wygląda szkolenie wstępne ?
    zacky

26.11.2025 11:52

Nie mam doświadczenia w tej firmie, ale słyszałem, że przyjmują osoby bez doświadczenia i zapewniają im szkolenie wstępne. Warto dopytać podczas rozmowy kwalifikacyjnej o szczegóły tego procesu.
    dzik

01.12.2025 14:31

Firma często zatrudnia osoby bez doświadczenia i oferuje im potrzebne szkolenia. To dobry pomysł, żeby dopytać o to podczas rozmowy kwalifikacyjnej.
    pytajacy

11.09.2025 18:39

Witam jestem spedytorem od 8 lat, moze jakies opinie na temat spedycji? jak wyglada praca/atmosfera? Pozdrawiam😁

06.11.2025 11:45

Jak pomyślisz, że chcesz spróbować, to czemu nie? Nawet jeśli nic z tego, przynajmniej będzie doświadczenie.

06.11.2025 11:50

Szczerze mówiąc, czasem trzeba uzbroić się w cierpliwość – różnie bywa z odpowiedziami.
    klakier

10.10.2025 14:59

cześć, myślicie, że mógłbym się tutaj zatrudnić na pół etatu ?

06.11.2025 11:41

Z tego co słyszałem, firma stara się odpowiadać na przesłane maile, więc warto spróbować.

06.11.2025 11:42

Mogą nie mieć aktualnie ofert na część etatu, ale warto spróbować, może sytuacja się zmieni.

05.11.2025 21:25

Witam,jaka stawka teraz dla nowego kierowcy?
    Wiktor

20.08.2025 15:20

Czy wiadomo na jakich parkingach spędza się pauzy ? Mało kiedy widzę ich na publicznych lub na Autohof. Jazda zazwyczaj w godzinach 3-14 czy różnie ?
    Pax

09.09.2025 21:01

W sensie gdzie? Bo watek dotyczy pauz, nie pracy per se.
    Checkengine

29.10.2025 22:08

Dostajesz kartę służbową, rozliczasz się z wydatków na cele służbowe i tyle. Są parkingi co sam opłacasz, są takie gdzie dostajesz rezerwację od dyspozytora i wtedy masz z góry opłacone.
    fela15

26.08.2025 11:08

Hej, czy każdy kierowca musi mieć paszport? (Na stronie mają napisane w dokumentach obowiązkowych przy rekrutacji) Jak to wygląda jeśli ktoś nie ma lub ma paszport ale nie chce jeździć na Anglię jest mus czy jednak kwestia dogadania?
    Bx

07.10.2025 12:07

A czy faktycznie dałoby się jakoś dogadać w kwestii tego gdzie się jeździ ? Czy raczej z góry jest to narzucone i nie ma o czym dyskutować
    skot

09.10.2025 09:24

druga część pytania w sumie też mnie ciekawi, ale wątpię, że będą brali pod uwagę wszystkie preferencje po kolei

Zostaw merytoryczną opinię o KAWCZYŃSKI LOGISTICS SP. Z O.O.