KAWCZYŃSKI LOGISTICS

• Mikorzyn
  • Szyszyn
  • Goranin

3. Opinie o pracodawcach Ślesin
  5. Opinie o KAWCZYŃSKI LOGISTICS SP. Z O.O.

Opinie o KAWCZYŃSKI LOGISTICS Ślesin

Nie przegap nowości o KAWCZYŃSKI LOGISTICS SP. Z O.O.!

Zainteresowany CE

25.02.2024 12:43

Witam. Obecnie firma Kawczyński nie prowadzi rekrutacji na stanowisko kierowcy CE, ale być może w przyszłości będą przyjęcia. Moje zapytanie chciałbym skierować odnośnie systemu pracy w państwa firmie, czy jest to np 3/1 czyli 3 tygodnie w trasie i tydzień w domu. I co ewentualnie ze świętami Bożego Narodzenia i Nowym Rokiem, czy te dni są gwarantowane w domu z rodziną? Za info z góry dziękuję.

28.02.2024 11:10

Dzień dobry, dziękuję za zainteresowanie naszą firmą. Aktualnie firma nie prowadzi rekrutacji na stanowisko kierowcy CE w transporcie międzynarodowym. W przypadku wznowienia rekrutacji w związku ze zwiększeniem taboru pojawi się ogłoszenie. Wówczas zaprszam do bezpośredniego kontaktu, podczas którego zostaną udzielone szczegółowe informacje. Z poważaniem Dział HR
    Mateusz

30.08.2024 12:45

Dzień dobry. Przyjmujecie na chwilę obecną kierowców CE? Jeśli tak to prosiłabym o zostawienie jakiegoś kontaktu do osoby odpowiedzialnej za zatrudnianie. Dziękuję

25.06.2024 15:29

Anastazja

27.06.2024 15:34

A ja Pracuje w tej firmie 5lat i Pan Karol czy telefonicznie czy w rozmowie Osobiście ,zawsze był profesjonalny rzeczowy i zarazem Stanowczy :) A największymi szkodnikami to są kierowcy ,większość z was nie umie Czytnika czeskiego doładować bez uprzedniego zapytania na Facebooku:) Powstała grupa na (usunięte przez administratora) prowadzona przez Nowego Kierownika i Oczekiwał on odpowiedzi /podpowiedzi co można zmienić w firmie Tak? To większość z was się popisała inteligencją :)Zamiast postawić konkretne Postulaty to??pisaliście jakieś bzdury o Autach że są brudne,Kto je Brudzi??Szef?Kierownik?? KIEROWCY!!!Palicie gotujecie w nich nie wietrzycie nie Myjecie się Regularnie A potem tak jest. Przez 5lat nikt do mnie z Prętesjami nie dzwonił nie Pisał A ja tylko Robię co do mnie Należy:)
    Salam

13.06.2024 12:21

Firma rozwija się kosztem kierowców. Praca na 4/5 etatu przy systemie 2/1. Wolne liczy co do minuty specjalnie stworzona do tego aplikacja. Około 5 pełnych dóɓ w miesiącu wolnego w domu.
    Salam

13.06.2024 12:19

Firma rozwija się kosztem kierowców. Praca na 4/5 etatu przy systemie 2/1. Wolne liczy co do minuty specjalnie do tego stworzona aplikacja.
    Wikander

24.04.2024 13:19

W jakim systemie pracuje się tu na stanowisku dyspozytora? Zmianówka? Jak to się godzinowo rozkłada? Z góry dzięki za odpowiedzi
    loml

03.06.2024 13:41

Jeśli masz na myśli 3 miesiące to trochę długa wizja na przyzwyczajanie się do nocek
    xs

04.06.2024 11:26

długa? ja bym powiedział że krótka zwłaszcza że nocki są pewnie wdg zmian czyli raz na jakis czas

22.02.2024 10:05

Jak długo czekaliście na odzew z KAWCZYŃSKI LOGISTICS SP. Z O.O.? Oddzwaniają zawsze?
    nduja

15.04.2024 11:39

z tego co wiem to raczej sprawnie idzie im kontakt z pracownikami i osobami które chcą rekrutować
    Ds

16.04.2024 14:12

Wątpię, że wszystkim odpiszą. Trochę bez sensu jakby nie chcieli cię nawet zapraszać na rozmowę rekrutacyjną. Mieliby dzwonić o tym informować? Raczej nie.

26.10.2023 12:24

Co sądzisz o atmosferze w firmie KAWCZYŃSKI LOGISTICS SP. Z O.O.? Ile można tam zarobić?
    Kiero100

18.03.2024 23:47

Za 21 dni w trasie (w jednym miejscu) wychodzi 425 zł dniówka.
    Zainteresowany ce

19.03.2024 14:27

Kiero100. Dzięki za info odnośnie zarobków , czy mógłbyś napisać coś o systemie; ile dni w trasie i ile potem w domu? Pozdrawiam.

27.07.2023 19:33

02.08.2023 08:39

Reorganizacja pracy w firmie wymusiła zmianę modelu świadczonych przewozów, co wiązało się z częściową rezygnacją z podwójnych obsad. Każdy z kierowców z załóg otrzymał propozycję dalszej pracy w obsadzie pojedynczej. Niestety, kilku pracowników nie było zainteresowanych kontynuowaniem współpracy. Co do konieczności wykonywania przez kierowców "inspekcji pojazdu". Faktycznie, jest to jeden z obowiązków kierowców, który służy bezpieczeństwu wykonywanych przewozów. Niewywiązywanie się z premedytacją z tego obowiązku może zakończyć się nawet rozwiązaniem umowy o pracy, o czym pracownicy są jasno informowani. Szczególnie krzywdząca jest sugestia jakoby w firmie były grupy "ponad prawem". Od początku stawiamy szczególny nacisk na równe traktowanie w zatrudnieniu. Kwestia pochodzenia czy narodowości nie ma i nie miała żadnego znaczenia, jeżeli chodzi o podejście pracodawcy do poszczególnych pracowników. Karol Majer Kierownik dz. kierowców
    Kiero100

18.03.2024 23:51

Dlatego że najgorsza robotę robią Polscy kierowcy , tzn trasy na Grecję i Anglię.

16.03.2024 14:35

18.03.2024 09:35

Szanowny Panie, Dziękuję za wyrażenie swojej opinii w sprawie aktualnej sytuacji dotyczącej organizacji pracy w naszej firmie. Chciałbym wyjaśnić, że decyzje dotyczące podwójnych obsad zostały podjęte z uwzględnieniem trudnej sytuacji rynkowej oraz w trosce o dobro naszej firmy i naszych pracowników. Obecnie mamy do czynienia z niezwykle wymagającym otoczeniem biznesowym, w którym wiele firm transportowych i nie tylko ogłasza upadłość, a niekorzystna sytuacja rynkowa może się jeszcze pogłębiać. Istnieje bardzo duży wzrost kosztów, w tym kosztów pracy związanych m.in. z pakietem mobilności, co powoduje znaczący nacisk na naszą firmę. Rozumiem, że zmiany te mogą być trudne dla niektórych osób, zwłaszcza dla tych o wieloletnim stażu w naszej firmie. Jednakże, chciałbym podkreślić, że nasza decyzja nie wynika z braku szacunku dla naszych kierowców, a raczej z konieczności dostosowania się do trudnych realiów rynkowych. Aktualnie, ze względu na wysokie koszty, tylko jeden klient wymaga podwójnych obsad, co stawia naszą firmę w trudnej sytuacji. Chcemy uniknąć zwolnień, dlatego proponujemy pracę w pojedynczych obsadach. Zmiany te zostały starannie przemyślane, a nasi kierowcy zostali poinformowani o powodach, które je motywują. Rozumiemy Pański żal i rozgoryczenie, ale proszę mieć pewność, że nasze działania są podjęte z troską o dobro naszej firmy i wszystkich pracowników. W razie dodatkowych pytań lub wątpliwości, zachęcam do kontaktu. Z poważaniem, Stanisław Kawczyński
    Kierowca C+E

25.02.2024 14:39

Dzień dobry. Wiem że obecnie firma Kawczyński nie prowadzi naboru kierowców, ale ewentualnie w przyszłości tak? Jeśli tak to na jaki system? Czy jest możliwy 3 tygodnie w trasie i na tydzień w domu? I jak ewentualnie wyglądają zjazdy na święta Bożego Narodzenia i Wielkiej Nocy?
    B.B

22.01.2024 21:43

Witam czy Kawczyński Logistics rekrutuje kierowców w systemie 2/1 . Pojedynczą obsadę?

24.01.2024 14:17

Bardzo proszę o kontakt telefoniczny w sprawie rekrutacji z kierownikiem działu kierowców - 666854634 Pozdrawiam Dział HR
    Zainteresowany CE

25.02.2024 12:13

Grubson

11.01.2024 08:45

Witam, czy posiadają Państwo wolne etaty na stanowisko kierowcy ? Pozdrawiam

23.01.2024 09:28

Dziękujemy za zainteresowanie naszą firmą. Niestety obecnie nie prowadzimy rekrutacji na stanowisko kierowca. Pozdrawiamy Dział HR

03.01.2024 10:29

Faktycznie przez cały rok zostały otwarte da oddziały? Tak przynajmniej widzę po poprzedniej opinii i zastanawiam się przy tym na jakie miasta w 2024 może się to rozciągnąć? Czy są już jakieś konkretne plany?

03.01.2024 12:12

Ze względu na stałe poszukiwanie pola do rozwoju firma Kawczyński otworzyła w 2023 roku dwa oddziały spedycji. W związku z chęcią wzmocnienia dotychczasowych działań, planujemy w pierwszym półroczu 2024 roku uruchomić oddział spedycji międzynarodowej w Warszawie. Pozdrawiamy Dział HR
    koles

28.12.2023 12:03

jak wyglada praca spedytora miedzynarowego w firmie Kawczyński Logistics? Gdzie mają biuro w Gdańsku? jak to wygląda z wynagordzeniem?
    Bartosz

02.01.2024 15:30

Biuro trójmiejskiego oddziału zlokalizowane jest w centrum Gdyni. Spedytor międzynarodowy realizuje wiele różnego rodzaju zadań w zależności od posiadanej wiedzy i doświadczenia. Jesteśmy otwarci na współpracę zarówno z doświadczonymi spedytorami, obytymi w branży TSL jak i początkującymi w tym zawodzie. Zapraszam do kontaktu bezpośredniego w przypadku dalszych pytań i zainteresowania naszą ofertą pracy. [email protected]

13.11.2023 08:06

02.01.2024 09:24

Firma w sierpniu 2023 r. otworzyła dwa oddziały spedycji (Gdynia i Łódź). W związku z rozwojem prowadzony jest nabór na stanowisko spedytora międzynarodowego. Stanowisko to nie jest tożsame ze stanowiskiem dyspozytora. W przypadku pytań zapraszam do kontaktu z kierownikiem oddziału [email protected]. Dział HR
    Kandydat na dyspozytora

28.12.2023 10:47

Dzień dobry, czy to prawda że zaszły zmiany w zatrudnieniu dyspozytorów ? Więcej aut do pilnowania a mniejsze zarobki ? Opinie pracowników są podzielone. @Pracodawca

28.12.2023 12:28

Dzień dobry, Tak jak podaliśmy w poprzedniej wiadomości, w firmie został wdrożony system motywacyjny dla dyspozytorów, którego celem jest jasna siatka stanowisk i wynagrodzeń oraz powiązanie wynagradzania, awansowania i nagradzania z profesjonalizmem i efektywnością świadczonej pracy, rozwojem kwalifikacji zawodowych oraz postawą. Dzięki takiemu rozwiązaniu każdy dyspozytor ma realny wpływ na swoją ścieżkę kariery oraz poziom wynagrodzenia. Natomiast liczba obsługiwanych ciągników zależna jest od zajmowanego stanowiska w dziale dyspozytorów. Może ona wzrastać w związku z wprowadzaniem nowych usprawnień i automatyzacji pracy. Wiele elementów pracy, które niegdyś były wykonywane przez dyspozytora są teraz zastąpione przez system. W przypadku pytań zapraszam do kontaktu [email protected] Pozdrawiam Dział HR

28.12.2023 21:34

W przypadku każdego stanowiska pracy umowa zawierana jest na trzymiesięczny okres próbny. Przed upływem tego okresu pracownik otrzymuje informację zwrotną na temat kontynuacji współpracy. Pozdrawiam Dział HR
    Marco

27.12.2023 10:54

Firma zatrzymała się na płacy z przed 5 lat , poszukują spedytora na dwie zmiany i jeden weekend w miesiącu za 3230 netto . Nie dziwi mnie ,że wciąż szukają ludzi , a programy już dawno wyprzedzone innowacyjnymi i nowoczesnymi .

27.12.2023 12:55

Marco, dziękujemy za Twój komentarz. Niestety nie zawiera on rzetelnych informacji na temat naszej firmy. Organizacja nieustannie się rozwija i stosuje możliwie najlepsze rozwiązania telematyczne dla usprawnienia pracy poszczególnych działów. Jeśli chodzi o rozkład czasu pracy działu dyspozytorów, zgodnie z Kp. stosowany jest system pracy zmianowej tak, aby były zachowane normy czasu pracy i dyspozytorzy nie musieli nadzorować aut po godzinach swojej pracy co jest niezgodne z literą prawa. Odniosę się także do informacji o stawkach. Wynagrodzenia zasadnicze kształtują się na zdecydowanie wyższym poziomie począwszy od najniższego stanowiska w dziale dyspozytorów. Dodam, że w firmie został wdrożony system motywacyjny dla dyspozytorów, którego celem jest jasna siatka stanowisk i wynagrodzeń oraz powiązanie wynagradzania, awansowania i nagradzania z profesjonalizmem i efektywnością świadczonej pracy, rozwojem kwalifikacji zawodowych oraz postawą. Dzięki takiemu rozwiązaniu każdy dyspozytor ma realny wpływ na swoją ścieżkę kariery oraz poziom wynagrodzenia. Jeśli wyjaśnienie nie jest wyczerpujące zapraszam do kontaktu [email protected] Pozdrawiamy Dział HR
    Nick778

12.12.2023 23:48

@PracodawcaChciałbym się dowiedzieć, czy firma przyjmuje również uczniów na praktyki w zawodzie technik logistyk? Praktyki miałyby się odbywać przez 1 miesiąc przed 140 godzin.

18.12.2023 09:45

Firma Kawczyński realizuje praktyki w zawodzie technik logistyk. Jednak w związku z objęciem patronatem klasy technikum logistycznego w Nakle, Ci uczniowie mają pierwszeństwo. W przypadku zainteresowania proszę o przesłanie podania wraz z harmonogramem praktyk na adres [email protected]. Poinformujemy o możliwości odbycia praktyki uczniowskiej w naszej firmie. Dział HR

18.09.2023 20:14

Dzień dobry czy kierowców na C+E bez doświadczenia przyjmujecie ?Jeśli tak poproszę o nr.do działu rekrutacji .
    M.K

06.08.2023 12:51

Dzień dobry czy aktualnie firma rekrutuje na stanowisko kierowcy kat CE?

07.08.2023 09:02

Dzień dobry, aktualnie firma jest w stanie zatrudnić kilku kierowców. Zwiększone zatrudnienie będzie realizowane od października w związku ze zwiększeniem taboru. W przypadku chęci uzyskania informacji na temat możliwości i warunków zatrudnienia na stanowisku kierowca, bardzo proszę o kontakt telefoniczny - 728336328. Pozdrawiam dział HR

06.09.2023 17:49

Dzień dobry, informacji na temat warunków zatrudnienia na stanowisku kierowcy udziela kierownik działu kierowców Karol Majer - tel. 0048 666 854 634

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w KAWCZYŃSKI LOGISTICS?

Kontakt - KAWCZYŃSKI LOGISTICS SP. Z O.O.

ul. Nakielska 7 89-121 Ślesin

Branża główna: Transport i spedycja
    Ciekawy

19.05.2023 02:08

Witam. Powie ktoś na jakie wynagrodzenie może liczyć dyspozytor z kilkuletnim doświadczeniem? I czy UOP po próbnym to czasówka czy na czas nieokreślony? @Pracodawca
    Basia

14.06.2023 19:59

UOP po próbnym na 3 lata, potem nieokreślony - 3 umowa. Co do zarobków to nie licz, że potraktują cie inaczej niż innych, po paru latach dojdziesz może do 6 z przodu.
    Maria

21.03.2023 09:50

Właśnie się pojawiła nowa oferta pracy na stanowisko Dyspozytor (w transporcie międzynarodowym). Ktoś jest zorientowany jakich zarobków można się spodziewać? Wyjdzie min 8 tyś? Umowa o pracę na czas nieokreślony to też realna sprawa? Pracownicy dogadują się między sobą?

05.04.2023 18:55

Dzień dobry, w przypadku chęci uzyskania informacji na temat warunków zatrudnienia na stanowisku dyspozytor, bardzo proszę o kontakt z kierownikiem działu dyspozytorów, tel. 603133433. Pozdrawiam dział HR
    ...

04.05.2023 23:12

Niewiele ponad najniższą krajową na start. Wszystkim równo, wszystkim (usunięte przez administratora)
    Pawel

26.04.2023 19:29

Dzień dobry jestem zainteresowany pracą na stanowisku kierowca w pojedynczej obsadzie jak można się z państwem z kontaktować żeby się coś więcej dowiedzieć dziękuję

27.04.2023 14:09

Dzień dobry, w przypadku chęci uzyskania informacji na temat warunków zatrudnienia na stanowisku kierowca, bardzo proszę o kontakt z kierownikiem działu kierowców, tel. 666854634. Pozdrawiam dział HR
    Agnieszka

24.04.2023 20:38

Czy przyjmują Państwo obecnie podwójne obsady?

26.04.2023 11:30

Dzień dobry, Bardzo dziękuję za zainteresowanie naszą firmą. Aktualnie firma nie prowadzi naboru na stanowisko kierowcy w podwójnej obsadzie. Zespół Kawczyński Logistics

08.04.2023 11:40

Odniosę się do kilku opinii. Co do poszanowania kierowców, to chyba bardziej kwestia nie doceniania tych co się starają, i traktowania ich na równi z tymi którzy na parkingach mówią, że mają w wielkim poważaniu robotę. Z brakiem szacunku się nie spotkałem, wręcz przeciwnie, kontakt z pracownikami z biura zawsze na poziomie. Wszelkie różnice zdań wyjaśniam zanim eskalują. Każdy ma gorsze dni. Szefostwo, ja nie mam żadnych zastrzeżeń. Mimo że pracuje kilka lat, nie miałem wielu kontaktów z panem Włodzimierzem ani z panem Stanisławem, ale opinie kierowców w 100% pozytywne i w tych kontaktach szacunku na pewno nie brakuje. Co do klasy kierowców i kierowczyń. Gros z nich to kulturalni ludzie z klasą, inteligentni i fachowi, ale trafiają się prostacy i czasami trąca spod skrzydła, przy takiej ilości ludzi ciężko wypatrzeć zgniłe jaja. Propozycje przepinek bez karty, zdażyły się, ale nie skorzystałem. Żadnych konsekwencji z tego tytułu nie było. Czasem trzeba gonić, czasem jest na luzie, ale to specyfika pracy, czasem pauza dłuższa niż 9h, ale wszytko ponad to, to już dyspozycja bo nie wiesz kiedy będziesz musiał ruszyć.
    Mario.

13.02.2023 22:15

Witam co do szefostwa pan Stanisław super gości jako pracodawca, reszty nie poznałem jedynie pani Natalia na kursie też super babka. Pracuje ponad rok jako kierowca jest spoko.

20.02.2023 09:13

Potwierdzam co do pana Stanisława super jako szef

16.02.2023 20:31

Witam, czy firma zatrudnia kierowców bez doświadczenia?
    Robert

17.02.2023 23:11

Cześć też szukam pracy bez doświadczenia w podwójnej

18.02.2023 07:12

Dzień dobry, Bardzo dziękuję za zainteresowanie naszą firmą. Aktualnie firma nie prowadzi naboru na stanowisko kierowcy. Zespół Kawczyński Logistics
    DziadTrans

13.01.2023 22:31

Radzę uważać na firmę. Nowe wymysły względem podwójnych obsad. Niepłatne pauzy 45h w domu. Obciążenia z (usunięte przez administratora) . Brak świątecznej premii to to już jest śmiech na sali. Biurowi też nie dostali premii. Hehe. Wstyd mi by było jako szefowi nie dać chociaż z 300/500 złotych dla pracownika. Sobie od gęby nie odejmą a pracownik zawsze nikim. Chore zasady gonitwa normy na paliwo prędkość wyciąganie kart przepinki na cudzych kartach w środku pauzy. Ktoś powinien się tym zająć
    mati

18.01.2023 21:01

bo w 100% tak jest w tej firmie zero poszanowania kierowców zwłaszcza polskich a ukrainna robi co chce
    Nick1984

08.02.2023 11:32

Witam. A czy jest możliwość żeby kierowca w pojedynczej otrzymał swoje auto?? Oczywiście zgodnie z zasadami takimi jakimi firma wymaga.

12.01.2023 22:22

Firma zmusza podwójne obsady do Jazdy w Systemie Dwa i pół tygodnia na Uwaga Uwaga 3 dni w Domu,to aż 3 dni wolnego w miesiącu Ale dostaniesz swój Samochód to jest plus!

16.01.2023 18:33

Firma praktykuje to
    Kierowca

18.01.2023 13:38

Rozumiem, że są dni w których kierowcy w podwójnych obsadach nie wyjeżdżają całego czasu jazdy, ale jednak są cały czas w pracy. Co im z tego że będą mieli dzień wolny za granicą? Oni są cały czas dostępni do pracy, nie jest ich wina że z braku pracy muszą stać na parkingu
    Kobieta

01.07.2022 11:27

Szukam zmiennika, zmienniczki. Może też ktoś szuka? Zostaw namiary odezwę się.
    Ania

11.07.2022 03:07

538 431 062 czekam

08.12.2022 17:38

Hej, nadal kogoś szukasz do podwójnej obsady? Mój nr 724 370 715 .
    Kierowca

16.11.2022 00:20

Dzień dobry. Jestem zainteresowany praca w Państwa firmie. Jakiej kwoty można się spodziewać w systemie 2/1.Z góry dziękuje za odpowiedz.

25.10.2022 00:09

Od kolegi słyszałem praktycznie same plusy dla firmy i zastanawiam się nad przyjściem do niej. Cenie sobie spokojną uczciwą pracę.

25.10.2022 12:31

Powodzenia..

07.11.2022 00:16

Dokładnie , sceptyzm to mało powiedziane

01.11.2022 21:31

Witam , zatrudniliśmy się z żoną w sierpniu tego roku . Jesteśmy bardzo wdzięczni ,że dana nam była szansa tutaj pracować choć sami się dopiero uczymy . Jest to bardzo dobrze poukładana firma , dobry kontakt i pieniądze zawsze na czas . Polecamy

02.11.2022 12:49

Szanowni Państwo, bardzo dziękujemy za pozytywną opinię i za współpracę. Cieszymy się, że firma spełnia Państwa oczekiwania. Jeszcze raz dziękujemy za zaufanie. Zespół Kawczyński Logistics

03.11.2022 08:23

Jazda osobówką jest wpisywana w tacho jako wpis manualny , niczemu to nie ujmuje . Normalny czas pracy kolego
    Yevhen

02.11.2022 13:33

Спасибо за ответ
    Yevhen

02.11.2022 09:21

Witam, czy zatrudniacie kirowcow? Jestem kirowca z Ukrainy, pracuje w firme "Girteka Logistics" od 7 lat. Bardzo chcialbym pracowac dla firmy "Kawczynski Logistics". Mam Angelska wize.

02.11.2022 12:55

Dzień dobry, Bardzo dziękuję za zainteresowanie naszą firmą. Aktualnie firma nie prowadzi naboru na stanowisko kierowcy. Jednak w związku z rozwojem i zwiększeniem taboru istnieje prawdopodobieństwo uruchomienia rekrutacji po 7.11.2022 r. Bardzo proszę o kontakt po tym terminie pod numerem telefonu 728 336 328. Zespół Kawczyński Logistics
    519 799 053

19.10.2022 08:53

Witam, szukam zmiennika do podwójnej obsady, obecnie pracuję w firmie Kawczyński i zachęcam nowe osoby do pracy. Telefon w nicku
    Lukaszlec

14.10.2022 22:07

Witam potrzebuję kolegi do podwójnej obsady do firmy kawczynski 500754703 jestem z łódzkiego
    665 846 799

14.10.2022 10:34

Chciałbym się przyjąć do firmy, poszukuje zmienniczki lub zmiennika do podwojnej obsady. Nr w niku
    Sewr

11.10.2022 20:35

Czy jak mam ADR i uprawnienia na wózki ale nie mam dużego doświadczenia jest szansa na podjęcie pracy
    Stefan

03.05.2022 09:57

Czy są podwójne obsady
    Luki

16.09.2022 00:57

Tak

Zostaw merytoryczną opinię o KAWCZYŃSKI LOGISTICS SP. Z O.O.