Janipol Meble Polska Sp. K.

3.6/5

• Nerwiki
  • Gruszyny
  • Pawły

3. Opinie o pracodawcach Janikowo
  5. Opinie o Janipol Meble Polska Sp. z o.o. Sp. K.

Opinie o Janipol Meble Polska Sp. K. Janikowo

Nie przegap nowości o Janipol Meble Polska Sp. z o.o. Sp. K.!

Z frontu w mostek

19.06.2020 13:52

19 czerwca zasłabł pracownik produkcyjny. Dlaczego zasłabł ? Pewnie dlatego że dostał do pomocy przy wypychaniu kompletów na halę kolesia , który stwierdził że będzie pomagał mu w tym w czym on sam chce i poprostu chłopak się wykończył i z tąd te zasłabnięcie. Oczywiście pracownik ten wcześniej zgłosił brygadziscie że osoba przydzielona do pomocy nie chce wykonywać w całości swoich obowiązków na co brygadzista stwierdzil... co z tego. Kierownik tapicerni wcale nie lepszy woli patrzeć na tyłki dziewczyn które kręcą automaty to obalanek. Zamiast wtrącać się w pracę tapicerow to niech lepiej pilnują swojej roboty.
    Obserwator

19.06.2020 21:45

Myślę że trzeba się bardziej przypatrzec na ręce kierowników i ich popleczników pseudo brygadzistów... Za dużo sobie ost pozwalają
    pracownik produkcji 2

17.05.2020 07:56

Związkowcy to się zgodzili na to co mamy i się pod tym podpisali . Powinniśmy się wszyscy wypisać

10.06.2020 12:25

Firma ma 2 możliwości zgodnie z tarcza antykryzysowa. Postój 50% lub zmniejszenie pracy na 80% mocy. Korzystamy z tego drugiego. W dodatku może to trwać do 12miesiecy po zakończeniu pandemii. Co wiąże się ze zmniejszaniem np urlopu z 26 na 20 dni w przypadku pracy na 80% lub o polowe w przypadku postoju. Wpłynie to tez na mniejsze składki na emeryturę przez co może być niższa. Wystarczy poczytać, wszystko jest w necie. I to prawda, za urlop zapłacone jest 80% stawki
    Administracja

11.06.2020 16:27

Firma na wiele możliwości... Łącznie z zamknięciem zakładu...
    Produkcyjny

23.05.2020 21:52

Dlaczego w takim razie prezes nie schodzi na dół na halę?
    Bbbb

24.05.2020 12:22

Bo ma gdzieś takiego szarego człowieka jak Ty ważne byś przynosił jej firmie zyski. Takie są realia i musisz się z tym pogodzić.
    ......

10.06.2020 13:21

Jakoś nie widzę tłumów ludzi przed zakładem więc nie gadaj głupot że na jego miejsce jest 1000 innych....
    Zielony

09.06.2020 14:50

Zgodziliście sie za psy to szczekajcie

08.06.2020 22:59

Żal mo was, piszecie byle co byle anonimowo, narzekacie na związki, to je rozwiążcie,przecież to wszystko jest w waszych rękach.Powiem krótko (usunięte przez administratora) ludźmi łatwej rządzić . Ja tego problemu już nie mam,wolałem odejść z honorem.Pozdrawiam
    ........

06.06.2020 21:01

Ciekawe ilu z Was wie ze za urlop zapłacą nam 6 godz i 24 minuty?

08.06.2020 21:18

chyba pora zacząć robić w kopalni. Tam za postój dostają 100%.

02.06.2020 11:46

Czy zakład teraz przyjmuję pracowników?

25.05.2020 22:13

Czyli lepiej na produkcję wejść niż magazyn pod względem zarobków?
    Rafalala

26.05.2020 14:17

Tak na produkcję polecałbym na początek stolarnie później ewentualnie jak skumasz co z czym się je przeniesienie na tapicernie

26.05.2020 23:02

Wiesz pracuje tu 4 lata prosiłem się o przeniesienie na tapicernie i do dziś nie ma mnie tam

23.05.2020 13:03

Cześć, ktoś mi powie jakie są średnie zarobki na magazynie? Oraz innych poszczególnych stanowiskach? Mam nadzieję że otrzymam odpowiedź myślę że ta strona od tego jest , dziękuję.
    ktoś

25.05.2020 11:12

najnizsza krajowa - nie oplaca sie a kierownik ma wszystkich gdzies
    Elektryk 1kV

07.05.2020 11:57

Witam. Podrzućcie jakieś info na temat służb utrzymania ruchu branży elektrycznej tj. zarobki ogólne warunki zatrudnienia z góry dziękuję
    Stolarz

07.05.2020 19:37

A takie pytanie przyjmują wogule do pracy bo pracujemy po 6.24 h mniejsza produkcja i wogule
    Elektryk 1kV

20.05.2020 13:21

Czy przyjmują to nie wiem pojawilo sie ogloszenie wiec badam grunt????
    Produkcja

11.05.2020 11:08

Czy w lipcu bedzie jakis urlop? słuchy chodziły że ma byc tydzien urlopu i tydzien postoju - mogli by w końcu cos na ten temat powiedziec. Wakacje ida a im blizej tym ceny wyzsze beda. Pracodawco proszę o informacje w tej sprawie

13.05.2020 10:05

Jak wszyscy prosimy o odpowiedź Panią prezes co z urlopem w lipcu
    pracownik produkcji

16.05.2020 19:57

Może w końcu związkowcy by coś wywalczyli dla pracowników a nie tylko siedzą w domu i nic nie robią....
    Sprytny

10.05.2020 08:44

Miesiąc siedzenia w domu i jeszcze urlop to śmieszne Jamajka chyba zna przepisy przeczytajcie to co w linku to nie będziecie bzdurnych pytań zadawać (usunięte przez administratora)

10.05.2020 17:28

Takie teksty nie mają żadnej wartości merytorycznej i prawnej. Równie dobrze mogłeś tu wrzucić link z jakiegoś bloga, w którym ktoś opisuje, jak to szwagier ciotki ze strony stryjecznego brata nie dostał opieki nad dzieckiem w danym dniu, bo jego przełożony uznał, że nie udziela takiego wolnego w dni, kiedy świeci słońce. Bo akurat wtedy pracodawca ma "szczególne potrzeby" (jak zawsze) i nieobecność zaklocilaby tok pracy. Odpowiedź nadesłana przez Firmę należy uznać za wiążącą Spryciarzu. Jeśli jest inaczej, poszukaj link z zapisem prawnym w kodeksie pracy, który mówi wprost o możliwości odmowy udzielenia dnia wolnego z tytułu opieki nad dzieckiem w dniu wyznaczonym przez pracownika. Widać że nie masz dzieci skoro nie potrafisz zrozumieć do jakich celów wykorzystuje się ten rodzaj urlopu.
    Buc1996

10.05.2020 14:36

W czerwcu maja byc podwyzki
    tapicer

24.04.2020 12:46

Wychodzi na to że w poniedziałek powrót do naszej pięknej pracy????
    Człowiek

30.04.2020 02:42

O nie, nawet tu znajdą się foliarze i spiskowcy, zaraz zacznie się temat szczepionek i płaskiej ziemi. Jedyne co mnie co raz bardziej zniechęca do dalszej pracy w Janipolu, to współpracownicy którzy są bezmyślnymi debilami po podstawówce, słuchający disco polo i jedyne czego nie brakuje w Janipolu to disco z pola lecące z radia non stop i (usunięte przez administratora)
    produkcja

30.04.2020 10:16

@ Człowiek ty to sie lepiej nie odzywaj. nikt cie nei trzyma na sile mozesz sie zwolnic
    tapicer

27.04.2020 21:11

Ogólne miały być trzy tygodnie wolnego, a leci już czwarty tydzień , wg mnie w piątek powinna być informacja na portalu albo telefonicznie .
    Stolarnia

28.04.2020 10:33

Informacja sie pojawi jak bd mieli wrucić do pracy tak wszyscy krzyczeli o wolne a teraz co nie chce się siedzieć w domu ludzie ogarnijcie się
    Daro

28.04.2020 15:08

jakbyś słuchał to byś wiedział ze miao byc tak: 2 tyg urlopu tydzien postojowego to było pewne a potem postojowe az do odwołania. Ludzie wy nie potraficie przyswoić prostej informacji?
    Nikc

15.04.2020 17:08

Kiedy do roboty idziemy?
    Xd

25.04.2020 18:09

Kierownik jest od tego żeby nas trzymać za ryj a nie podejmować decyzje.. Od tego są niemcy i prezes
    Ktosiek

26.04.2020 13:32

Na samym początku była mowa o postojowym do 24.04.2020r, tyle że oni sami nie wiedzieli czy tak bedzie na 100%, bo czekali na decyzje Niemców. A jakbyś uważał na ostatnim zebraniu, które kierownicy robili w każdym dziale, to wiedziałbyś, że obecnie postojowe przewidziane jest do 17.07.2020r. W przypadku wcześniejszego powrotu, zostaniemy poinformowani przez portal albo telefonicznie.
    Janipol Meble Polska Sp. z o.o. Sp. K.

24.04.2020 21:38

O powrocie do pracy pracownicy zostaną poinformowani przez portal pracowniczy oraz przez swoich kierowników lub pracowników działu kadr. Pozdrawiamy
    Ag y123

24.04.2020 19:10

To co z tym powrotem??? Żadnych konkretów nie ma?
    Neutralny

05.05.2019 13:49

Jest okey ,teraz znowu coś o podwyżkach słuchy chodzą ...dla mnie firma na plus
    Tapicer

13.04.2020 19:34

Człowieku Ty wiesz compissesz? Widać ze na tapicerni nie robisz. Od tapicera wymagana jest nie wiadomo jaka jakość a inne działy maja to totalnie w d..pie. Tapicerów opieprzaja ze złe wyklejone ze złe zbite ze złe zszyte a na innych działach totalny brak jakości wszystko jedzie bo tapicer sobie poradzi. A jak coś jest cofnięte z tapicerni to wielce obrażeni na innych działach ze coś złe zrobili... nadal twierdzisz ze tapicer to święta krowa???? Tapicer ma najgorzej bo jest na samym koncu produkcjom to co inni (usunięte przez administratora) tapicer ma cudownie sam naprawić. Jak masz pisać tąpie pierdoly jak piszesz to się lepiej w ogóle nie wypowiadaj
    Mr

14.04.2020 16:13

Polecam wrócić do szkoły albo zrobić powtórkę z gramatyki, bo w oczy kole. Powinieneś pamiętać że tapicerzy są ostatni w procesie poza pakowamiem i to oni muszą dopiescic produkt, ale za to ze robisz poprawke po kims z wcześniejszego dzialu - oklejanie, szwalnia też masz płacone. Z racji wiekszych wymagań i dłuższego czasu wdrazania stawka tez jest duzo wieksza niz np szwaczek.

07.04.2020 12:43

A co z osobami które zamiast urlopu poszły na chorobowe. Zaoszczędzą na urlopie?
    Praca

08.04.2020 06:54

Zająć życzę to ich zwolnią po powrocie.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Janipol Meble Polska Sp. K.?

Kontakt - Janipol Meble Polska Sp. z o.o. Sp. K.

Przemysłowa 2 88-160 Janikowo

Branża główna: Meble

06.04.2020 22:17

07.04.2020 12:23

No jo a przeciez zakaz wstępu do lasów jest!!!! Nudne to juz Ludzie mają teraz większe problemy
    Benny

03.04.2020 10:23

Na podeście pan z wąsem całymi dniami nic nie robi pali głupka na Maxa i płacone ma nie małe pieniądze a jest najmądrzejszy we wszystkim gdzie jest pani kierownik szkoda pieniędzy na taka osobę lepiej docenić tych którzy naprawdę zasuwają
    Neutralny

24.03.2020 07:42

Gościu który tak namiętnie wypisuję te stekobzdury o epidemi pod wieloma Nikami itd... Ble ble ble... Weź się już tak nie podniecaj idź lepiej dobrze umyj ręce i wykąp się w tym spirytusie..... Może Ci głupota z tej pustej głowy wyparuję, włącz sobie TV i posłuchaj tu nie chodzi o to czy się zarazisz, tylko kiedy.... A czym później tym lepiej, a dlaczego to sobię doczytaj lub do słuchaj Firma jako nasz pracodawca robi wszystko co może i stosuję się do wszelkich wytycznych by zminimalizować ryzyko zarażenia. A jeśli termometr ci źle pokazuję temperaturę to zabieraj swój i badaj się najlepiej doodbytyniczo przy portierze, wtedy na pewno wskażę tobie poprawną temp ciała pozdrawiam wszystkich normalnych
    Kos

02.04.2020 16:20

Widzę, że ktoś jest albo ślepy albo lekko upośledzony jeśli twierdzi, że Janipol zrobił wszystko byśmy czuli się bezpiecznie i pracowali normalnie....
    Zly

27.03.2020 08:15

Czy pracodawca może mi wytłumaczyć dlaczego tyle mebli zostało zniszczonych?? Ja jako pracownik chciałbym kupić jeden zestaw a tak to wszystko poszło na śmieci! No coś tu chyba nie halo??
    Zly

29.03.2020 15:24

Nowe meble które zostały anulowane
    Ktoś tam

27.03.2020 14:37

Janipol to najgorszy zakład w którym pracuje jak się nie postawisz to jesteś traktowany jak zero a kierownictwo to jakas pomyłka
    Ktoś tam

27.03.2020 13:49

Janipol to najbardziej najgorszy zakład w którym pracuje wszystko jest zamiatane pod dywan jak ktoś nie pójdzie z krzykiem i się nie postawi to nic nie osiągnie
    Mich ał

26.03.2020 09:08

Urlopy? Urlopy są do odpoczynku latem a nie do przymusowego brania by siedzieć w domu!! Przecież to kary godne! Bez prawne! Czemu nikt nic z tym nie zrobi. Postój od razu a nie urlopy! Ale nie ma się co dziwić. Oni wiecznie skubia tych ludzi. Nawet na urlopach. Szkoda słów na ten zakład.
    Nick46

24.03.2020 08:23

Róbcie coś z tym ludzie. Czemu tam jest taka znieczulica! Zdrowie ludzi mają gdzies. Jeden będzie chory i pójdzie jak domino. Tak nie może być. Co szkodzi tym ludziom dać postojowe. I oni też będą bezpieczni wszyscy. Kierowcy tam jeżdżą za granicę wracają, nie wiadomo czy któryś nie złapał czegoś. I mają kontakt z portiernia i zakładem więc gdzie tu sens. Apelują ZOSTAŃ W DOMU! JAK? jak do pracy trzeba chodzić bo nikt z tym nic nie zrobi.!

24.03.2020 14:58

No właśnie robią. Wczoraj wprowadzone masaczki, w których nie da się oddychać. Dziś wysyłać urlopy 6-17.04,później postój ekonomiczny. Lepiej późno niż wcale
    @malpa

24.03.2020 10:21

Wydaje mj sie ze to nie kierownictwo ani Pani Prezes nie chce zatrzymac zakladu a caly zarząd w Niemczech. Normalne jest to ze to P. Prezes bedzie sie tlumaczyc pracownikom. Podejrzewam ze gdyby zalezalo to od naszych pracodawcow dawno bysmy stali. Ale.. jakby nie bylo. Jesli zaklad stanie to bedzie pozamiatane. Predko nie ruszy i pewnie robia wszystko aby to opoznic. I tak stanie i tak. To nieuniknione. Ale z drugiej strony wszyscy pracownicy boja sie pracowac. Czy to kierowcy czy tez osoby produkcyjne. Wystarczy jedna zaraza i pojdzie. To cholerstwo nie wybiera. Caly zarzad sie zabunkruje w swoich norkach a pracownicy maja chodzic w strachu o siebie i o rodziny. Chcialabym zeby te wszystkie opinie zobaczyl zarzad w Niemczech. Widac wlasnie jak sa potrzebne meble. Zawalone magazyny a przez hale produkcyjna nie idzie przejsc. Moja opinia jest neutralna bo nie mozemy winic ani "JANIPOLU" ani siebie ani Panstwa. Jak to przezyc? Ja tez nie wiem. Pzdr
    #sss#

23.03.2020 14:07

Jakieś Nowe wieści co do zamkniecia janipogowna?
    Kloso

23.03.2020 20:49

Nie, będziemy robić póki ktoś się nie zarazi i tyle
    Nie wazny

24.03.2020 10:15

Teraz sa pogloski ze mamy wysylac urlopu czy to jest zgodne z prawem?
    Janipol Meble Polska Sp. z o.o. Sp. K.

18.03.2020 08:35

Reagując na Państwa niepokój pragniemy poinformować, że na bieżąco podejmujemy w Janipolu wszelkie niezbędne kroki by przeciwdziałać zagrożeniom. Wszystkie nasze działania zgodne są z wytycznymi Powiatowej Stacji Epidemiologiczno – Sanitarnej. W obrębie wszystkich naszych spółek działa sztab kryzysowy, który na bieżąco monitoruje sytuację w kraju i na świecie. Wprowadziliśmy cały wachlarz działań prewencyjnych. Udostępniliśmy dozowniki z płynami dezynfekującymi, promujemy regularne i dokładne mycie rąk, regularne dezynfekowane są klamki, poręcze, sanitariaty. Rozmieściliśmy instrukcje mycia rąk, rozwiesiliśmy na wszystkich tablicach informacyjnych plakaty, ogłoszenia, instrukcje. Przeprowadzamy kontrolny pomiar temperatury ciała. Do absolutnego minimum zredukowaliśmy obecność osób trzecich i firm zewnętrznych na terenie naszej firmy. Dla kierowców międzynarodowych naszych i obcych spedycji uruchomiliśmy specjalne procedury bezpieczeństwa. Wprowadziliśmy możliwość pracy zdalnej, wstrzymaliśmy wyjazdy służbowe. Obserwujemy sytuację, stosujemy i będziemy stosować wszystkie zalecenia organów sanitarnych i państwowych. Zdajemy sobie sprawę, że sytuacja jest ciężka, dlatego też dziękujemy naszym pracownikom za ich pracę i zaangażowanie. Kierownictwo w tym trudnym czasie jest cały czas z Wami.
    Kwarantanna

23.03.2020 20:14

Ciekawe co zrobicie jak nie długo będzie rodzina w Janikowie w kwarantannie(a będzie)i przed kwarantanna będzie mieć kontakt z 6pracownikami...A czy są zarazeni tego nie wiadomo.. I te 6 osób pójdzie na dwie zmiany do pracy.A w sanepidzie trzeba będzie podać z kim się miało kontakt.Takze zakład stanie.Przewidzieliscie to?
    ...

24.03.2020 09:12

w Janikowie są już osoby poddane kwarantannie
    Albo

24.03.2020 08:31

Zobaczymy kto wtedy będzie pracował jak dużo osób się zarazi! Taki zakład mądry! Takie tam skupisko a janipol ma gdzieś zdrowie pracownika, mają je.. b.. ć! Zgłosić to gdzies dalej że ludzie tam pracują a oni nic z tym nie robią! Postój dla zakładu!!

23.03.2020 18:34

Ludzie a pomyślcie co mają powiedzieć kierowcy którzy wyjeżdżają z meblami do miejsc gdzie jest koronawirus

21.03.2020 17:31

Wg mnie ktoś może się codziennie kąpać w wannie spirytusu , nosić maseczkę , ale jeżeli będzie miał kontakt z zarażonym to i tak się zarazi. Możesz w ogóle nie dbać o czystość i jeżeli nie będziesz miał kontaktu z zarażonym to się nie zarazisz , tak to widzę. Co do bezpieczeństwa to to jest śmiech w tym zakładzie . Na produkcji multum pracowników , w szatni to samo, w czasie przerwy ogrom ludzi się mija i to ma być bezpieczeństwo?! Co do warunków pracy to są karygodne. Kierownik powinien się walnąć czymś ciężkim i tępym w głowę to może zmieni podejście do pracowników . Ponoć mają przesunąć urlop z lipca na kwiecień...co jest wg mnie nie zgodne z prawem , bo urlop wypoczynkowy służy do wypoczynku , a nie do bunkrowania się w domu na czas pandemii , bo temu służy te przesunięcie urlopu. Co jeżeli ktoś zachoruje i zarazi innych? Wg mnie pozew zbiorowy do sądu o narażenie życia i zdrowia z naciskiem na zdrowia. Zamknąć zakład wypłacać postojowe i przetrwać ten czas i bez ściemy że pracodawca nie ma na to pieniędzy, a ci co piszą pozytywnie to zwykli (usunięte przez administratora) , a kto wie może i sami kierownicy i brygadziści tak piszą .
    Mloda

11.03.2020 19:27

Może Więcej ankiet anonimowych, więcej się dyrekcja dowie co się wyrabia tutaj. Nikt nie odważy się wprost powiedzieć bo będzie miał przekichane
    Wuja kawał h

18.03.2020 18:58

Taki jesteś model to dawaj sam się odezwać trza. A tak ogólnie firma ma w (usunięte przez administratora) Pe Lidzi jedna osoba wystarczy na kwarantannę dla całego zakładu i co dalej!!!? Vw zamyka fabryki a my a wy co? Szkopy pier...papier. Montaż m dość
    Dobra rada

21.03.2020 01:52

Proponuję przeprowadzić badanie satysfakcji pracowników, na stronie internetowej na zasadzie ankiety. Niech wyniki tej ankiety będą ogólnodostępne, tak aby każdy pracownik lub zainteresowany pracą, mógł je zobaczyć. Jeśli zakład, zarząd nie ma nic sobie do zarzucenia ,taka ankieta będzie super reklamą miejsca pracy jakim jest Janipol.
    Zadbajmy o Polskę i Polaków

21.03.2020 00:30

Czy Janipol może w końcu zadbać o swoich pracowników, a także o swoją firmę? Dzięki patrzeniu ślepo na wyrobieniu jak najwięcej dóbr i osiąganiu zysków może się to dla was bardzo źle skończyć. Wystarczy że jedna osoba w Janipolu okaże się chora, a zakład od razu zamykają i szybko też nie zostanie otwarty. Wiążą się z tym straty, stanie w miejscu i nic nie robienie. Pracownicy będą pod stałą obserwacją i dzięki dużemu skupisku ludzi, kilkaset osób zostanie zarażonych poprzez 1 osobe. Kolej rzeczy to strata pracowników na bardzo długi okres, kara za organizowanie pracy w tłoku, a także wzrost liczby osób chorych i większy problem dla całej Polski. Dlaczego nie podlegacie próbom zatrzymania rozprzestrzeniania się wirusa... Wirus to poważny problem z którego chyba nie zdajecie sobie sprawy, patrząc na wasze zachowanie. Jeśli już tak zależy wam na zarobkach to wprowadzcie w życie pracę w domu. Myślę że to dobra droga wyjścia a nic na tym nie stracicie, a raczej zyskacie, bo ryzyko zamknięcia zakładu ominie was szerokim łukiem. Czas zadbać o dobrą przyszłość i nie patrzeć tylko i wyłącznie na teraźniejszość, bo nic się jeszcze nie dzieje. Jeśli nie zrobicie z tym nic, dużo stracicie bo wszyscy wiedzą jak to się skończy. Liczba chorych wciąż wzrasta i wirus dojdzie także do Janipolu. Wystarczy poczekać może tydzień, może dwa. Mam nadzieję że weźmiecie moją rade do swojego serduszka i zaczniecie działać jak przystało na dobrych Polaków. Większość ludzi siedzi w domach, na ulicach pustki, a w Janipolu? A w Janipolu okropny tłok. Proszę nie bądźcie zimnymi ludźmi ganiającymi ślepo za zyskiem. Gdzie tu się podziała walka o lepsze jutro, gdy tak źle się dzieje? ~Pisała osoba nie pracująca w Janipolu, która chce zapobiec rozprzestrzenianiu sie wirusa. Pozdrawiam.
    Michał 21

07.03.2019 10:16

Janipol to najgorsza firma, w której dotychczas pracowałem. Kierownictwo bez wykształcenie (niektórzy nie mają nawet matury!). Janipol to taki polski archipelag Gułag, tylko że nie strzelają jeszcze do człowieka. Generalnie lepiej omijać szerokim łukiem to miejsce potu, łez krwi i permanentnego upokorzenia...
    Inteligentne podejście

20.03.2020 14:27

Matura dużo ma wspólnego z zajmowanym stanowiskiem . Jeśli osoba kierująca daną komórką organizacyjną jej nie ma .....wstyd . Jeśli tacy ludzie są odpowiedzialni za grono osób podległych, oraz za wydawanie odpowiedzialnych poleceń, to tylko świadczy o poziomie tej firmy.... Dodalabym nawet ,że niektóre osoby zarządzające firma mają wykształcenie podstawowe .
    Ipo

20.03.2020 20:15

Ty głupi jesteś człowieku. Może żeś lizał tyle czasu że możesz tak pisać. Nie widzisz tego bo żeś ślepy. Masz dobrze bo pracujesz trochę czasu widać ale pusty jesteś jak ten dzban co cie tam docenia. Flow
    Mangekyou

20.03.2020 17:36

Nie rozumiem podejścia tej firmy z Tego co słyszałem to postój chcieli zrobić a teraz nagle już nie? Pieniędzy nie mają czy po prostu twierdzą,że pandemia skończy się za dwa tygodnie? Ludzie się boją tylko niestety nikt się nie odezwie bo boi się o pracę. Wpuszczają ludzi z gorączką a mierzą temperaturę niby. Szkoda słów. Czekają aż coś się stanie może wtedy pójdą po rozum do głowy. Tyle w tym temacie. Pozdrawiam
    Przemas

12.03.2020 17:45

Na kierowcow przyjmuja tam tylko rodzine kierownika i jego dobrych kumpli ze wsi. Nie musisz miec nawet doswiadczenia. Zapomnij zeby aplikowac. A Pani prezes wie i toleruje. KOLESIOSTWO.

20.03.2020 14:33

Potwierdzam !!! 100 % prawdy !
    Gość

17.03.2020 22:56

@janipol meble nie rozumiem tych premii proszę zeby docenic tych co maja dużo powyżej progu 100%którzy chca pracować i zarobić a nie byle 100% i wystarczy będzie premia nie liczcie wszystkich jedna miarą ten 100% ma tyle samo premii co ten co np 160 i w górę a jest nas garstka przy takich czasach.gdzie tu motywacja

18.03.2020 10:49

dokladnie - pracownik ktory wypracowuje duzo powyzej 100% powinien miec bezwarunkowo cala premie a nie widzimisie kierownika, ktory zabiera premie za bylo gó... az sie nie chce robic pozniej wiecej bo nie ma po co... premia kwartalna to tez jest smiech... co kwartal jest premia kwartalna dla nie chorujacych ale za to co kwartal zabierana jest motywacyjna zeby jakos zrownac wydatki, poza tym nie raz bylo tak ze z pramia kwartalna wyplaty byly niższe niz bez niej majac tyle samo dni i godzin wypracowanych - o co tu chodzi? Kwartalna miala byc dodatkiem za obecnosc. Pramie tez sa obcinane za dni urlopowo - 15zł zabieraja za dzien urlopu - to tez jest chore...

20.03.2020 13:46

Tak zabieranie 15 zł z premii za mój własny, wypracowany dzień urlopu. Niby to 15 zł jest dodawane do kwoty do dnia urlopu. Tyle razy studiowane kwitki z dniem urlopu i jakoś nie widać tej kwoty.

Zostaw merytoryczną opinię o Janipol Meble Polska Sp. z o.o. Sp. K.