FA Krosno

• Łężany
  • Pustyny
  • Miejsce Piastowe

3. Opinie o pracodawcach Krosno
  5. Opinie o FA Krosno S.A.

Opinie o FA Krosno Krosno

Nie przegap nowości o FA Krosno S.A.!

15.12.2019 10:02

15 lat i nigdy nic na święta !!! To mówi samo za siebie(usunięte przez administratora)
    operator

19.09.2019 07:20

Czy zamierzacie zmienić system premiowania?Bo za skorzystanie z urlopu okolicznościowego zabierać premię to kpina.Teraz np.krwiodawca ma dylemat czy oddać krew ratując czyjeś życie i zostać pozbawionym premii czy zrezygnować z oddawania i brać premię
    Operator2

20.09.2019 18:02

Jaki dylemat? Przeciez premia za obecnosc to zaledwie 200zl. Chyba lepiej zyskac dwa dni wolnego i ewentualnie 'uratowac komus zycie' niz zasuwac 16h za dwie stowki? Operatorzy maszyn potrafia zarobic okolice tej sumy w 8h, to jest smiesznie niska premia. Premia powinna byc procentowa, np.20% stawki. Zle nie jest, jak to w firmie produkcyjnej. Bardzo duzo jest do zmiany, ale bardzo widoczna jest polityka 'dziala i daje dochod to nie ruszac/nie zmieniac/nie trzeba nic ulepszac'. Kadra produkcyjna jest ok, wiekszosc osob przyjazna i wie co robi. Moge polecic prace szczegolnie mlodym osobom, ktore chca sie rozwijac w kierunkach inzynierskich, mozna zdobyc doswiadczenie, zobaczyc jak taka fabryka dziala, zarobic tez sie da - narzekaja z reguly osoby, ktore wykonuja czynnosci, ktore rownie dobrze moglby wykonywac przyuczony szympans, ktore nic nie potrafia i nie chce im sie nauczyc obslugiwac jakiejkolwiek maszyny. Osoby leniwe, ktore przesiaduja 50% czasu na telefonach (czyli i tak zarabiajace za duzo). Mozna sie przyczepic do wielu rzeczy, ale przeciez nigdzie nie jest idealnie.
    ROBOT

21.04.2019 12:45

Wesołych Świąt dla wszystkich pracowników beznesu FA (dobrze wydajcie talony które nasz wspaniały pracodawca nam jak co roku zresztą daje)Wszystko dzięki ludziom którzy walczyli o wolność i poszanowanie pracownika który na niego za te grosze pracuje. Ale pieniądze zarobione na wieloletniej nędzy swoich pracowników chyba nie bardzo smakują

26.03.2019 04:02

W firmie FA Krosno panuje rodzinna atmosfera i wszyscy piją i każdy ma to w (usunięte przez administratora)
    ROBOT

16.12.2018 19:07

POWIEDZCIE MI DLACZEGO NASZE PSEUDOZWIĄZKI POZWALAJĄ NA PODWYŻKI TYLKO DLA NIEKTÓRYCH?? o sobie (usunięte przez administratora) nie zapomnieli!!!!!
    Totu

02.03.2019 12:10

Bo to są psełdo związki
    Forenda

04.01.2019 21:54

Fajnie tu jest.
    Totu

04.10.2018 22:07

Umowa przez agencję na miesiąc czasem dwa ,najniższa krajowa, premii zero, tak wygląda rzeczywistość w firmie, hala w budowie tylko kto będzie pracował!!!
    ggggg

22.09.2018 13:01

zachłanność pseudokapitalistów jest ogromna. W każdej firmie jak jest dobry miesiąc to jest normalna premia dla każdego pracownika ,a tu nima nic i nigdy nie było . O taki biznes walczyli ludzie solidarności!!!!!!!.12 lat zero podwyżek premii,normalnych czytelnych dla wszystkich pracowników warunków wynagradzania.

16.09.2018 15:57

@Anna, o jakiej sytuacji wspominasz w swojej wypowiedzi? Możesz ją szerzej opisać? Jakim przedstawia się Twoje całe doświadczenie z FA Krosno jako pracodawcą?
    Anna

17.09.2018 10:59

Mam na myśli ostatnie wytyczne prezesów, prawdopodobnie mające na celu zastraszenie pracowników, sytuacja w firmie jest bardzo stresujaca a morale załogi bardzo niskie, żal mi tylko dyrektora produkcji i mistrzów zmianowych bo są atakowani z góry i z dołu. A ludzie będą sie zwalniać bo mają dość takiego traktowania.
    Anna

15.09.2018 18:28

1,5 roku od wypadku i 1 operator ma robić na 2 maszynach, szkoda ryzykować życia
    eeee

08.08.2018 21:46

ogólnie do du.. Robota za najniższą stawkę na umowę !!! To są Janusze biznesu!!!! Kompletny brak motywacji !!! Zadnego poszanowania doświadczonego pracownika,podwyżki po cichu nie dla wszystkich!!! Młody zarabia więcej od starego,to są kpiny,
    cccccc

20.05.2018 19:43

Kiedy w tej pseudofirmie będą podwyżki dla wszystkich ,a nie dla niektórych !!!! Czy tu są jakieś związki zawodowe!!

Kontakt - FA Krosno S.A.

Taneczna 71 02-829 Krosno

Branża główna: Materiały i narzędzia budowlane
    mądry

28.01.2018 19:24

Tam po 45 latach pracy 1500 netto!!! Brak jakichkolwiek perspektyw.!!!!' Tak tam wygląda sukces który sami ogłosili!!!
    Władek

21.01.2018 20:48

Firm a do bani !!! Zero motywacji zero perspektyw, zero kasy ,zero zaawansowanie technologicznego, Jeżeli szukacie perspektyw to ten adres pomijać
    markon

17.05.2016 20:56

kamyki, trzeba mieć sporo wiedzy i umiejętności żeby w takiej firmie pracę podjąć. Słyszałem, że będą potrzebowali niedługo jakiś młodych na staże czy coś takiego aby docelowo ich zatrudnić. Ile w tym prawdy jest ?
    Janek

23.02.2016 14:34

Firma do bani mało płacą , a robić trzeba jak by się zarabiało grubą kase.
    Ktoś ....

22.02.2016 21:47

Szczerze odradzam tą firmę, chyba, że lubicie być poniżani przez swojego pracodawcę. Z pewnością są inne, bardziej sprawdzone, gdzie pracownika traktuje się jak człowieka.
    może dziad, ale pan!

07.02.2016 12:10

Gnoje i nieroby! Ręce na plecach? Ale zarabiać to by się chciało, co? Ha ha... idźcie do sąsiedniego be wu ii...tam są dobre zarobki. Jak ktoś chciał na podkarpaciu zarobić więcej niź najniższa krajowa to.. gumowy młotek i puknąć się zdrowo!Nie podoba się FA? Są inne zakłady w krośnie, tam z pewnością płacą lepiej. Albo zmywak w Anglii, truskawki w Niemczech... wybór należy do ciebie.
    anonim 1111111

29.12.2010 11:14

nie polecam, marne zarobki, [usunięte przez admina]
    milutki 12291982

29.10.2015 20:27

tak 3 prezesow ostatnio widzialem na krosno 24 jak sie chwalili ze mieli zystu 13 mln zl w 2014 roku a pracownikom placa 1200 za czterobrygadowke tyle ile musza od panstwa i ani 1zl wiecej chorzy ludzie ale dobrze mowia ze dziad zawsze pozostanie dziadem tak to dowas smieszne prezesiny
    milutki12291982

29.10.2015 20:39

odradzam kazdemu prace w tej firmie pracowalem tam ponad rok i juz mialem dosc zadnych podwyzek przez caly czas zarobki 1200 1300 wiec co to za pieniadze na 3 zmiany ostatnio im odbija robia zdecia ze ludzie niby siedza i nic nierobia debile a co wy sobie myslicie wy dziekujcie bogu ze ktos tam wogole chce pracowac bo niema innego wyjscia jak ma rodzine co wy zrobicie jak juz kazdy bedzie wasza firme omijal wielkim lukiem a takie czasy niedlogo juz nastapia bo u was juz caly prawie powiat krosnienski pracowal i mam nadzieje ze ktos te wpisy przeczyta i nawet niewysle cv na ich ogloszenie bo ich ogloszenia sie pojawiaja jak merkurego co miesiac pozdrawiam wszystkich niebadzcie jeleniami niewarto napychac kieszeni tym zlodziejom a my musimy wiazac koniec z koncem przez takich zlodziei i dziadow.

13.05.2009 15:19

Słowa kojarzące się z FA Krosno S.A. (np:.solidna, profesjonalna, rozwojowa, stresująca, wyczerpująca): Rozwojowa, Solidna Możliwość rozwoju i szkoleń oceniam jako ... . Niestety brak Atmosfera i ludzie tam pracujący są ... . B. Fajni Od jakiej stawki można negocjować pensję? Hmmmm, chwilowo brak Najbardziej podobało mi się w FA Krosno S.A.: Samodzielność, zaufanie Najbardziej nie podobało mi się w FA Krosno S.A.:

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w FA Krosno?

Zostaw merytoryczną opinię o FA Krosno S.A.

Oferty pracy - FA Krosno S.A.

operator produkcji - szlifierz (k/m)

FA Krosno S.A.

Krosno