Enter Air Sp. z o.o.

Warszawa

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 111 ocen.

Enter Air Sp. z o.o.
3 111

Opinie o Enter Air Sp. z o.o.

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Enter Air Sp. z o.o.

Administrator

W czasach korzystnej dla kandydatów sytuacji na rynku, atmosfera w miejscu pracy odgrywa coraz istotniejszą rolę. Czy tak samo jest w Enter Air Sp. z o.o.? Podzielcie się swoimi wrażeniami, wyrażając swoją opinię na ten temat!

   
Administrator

Czy od czasu dodania ostatniego komentarza coś się zmieniło w Enter Air Sp. z o.o.? Podzielcie się swoją opinią!

   
xxxxxxxxxx
@Administrator 28.04.2018 10:17

Co masz na myśli? Rekrutacje dla Cabin Crew na razie są zamknięte :)

   
Kamilo

Cześć, skoro nadal widnieje oferta na stronie pracy na sezon letni jako steward sądzicie ze nadal trwa rekrutacja ?

   
SP
@Kamilo 27.03.2018 17:55

Jest już zakończnoa

   
Ania

Czy jest tu ktoś kto jeszcze dzisiaj dostał maila z zaproszeniem na spotkanie rekrutacyjne?

   
Agatwojc
@Ania 13.03.2018 19:17

Ja wysłałam CV wczoraj i dziś z samego rana dostałam zaproszenie na sobotę, więc w moim przypadku tempo ekspresowe :)

   
Mmmmmm

Czy ktoś kto już przeszedł rekrutację i szkolenia może wypowiedzieć się jak wyglądają zarobki? Jeżeli to rzeczywiście jest 1500 zł na rękę to zastanawiam się czy warto brać udział

   
tk
@TK 21.03.2018 22:32

Zawsze warto latam juz rok i jestem bardzo zadowolony

   
anonymous

czy to prawda, że na rekrutacji pytają o państwa, stolice, rzeki itd ? :)

   
Mmm
@anonymous 15.03.2018 10:07

Czy ktoś może opisać jak wyglada rekrutacja ?

   
Malena

Czy ktoś wysyłał może niedawno cv na stanowisko stewardesy na okres wakacji i dostał zaproszenie na rekrutacje? Wiecie czy wgl przewidziany jest jeszcze marcowy termin spotkania rekrutacyjnego? Baardzo proszę o odpowiedź jeśli ktoś coś wie :)

   
n
@Malena 05.03.2018 17:56

24 marca jest spotkanie rekrutacyjne w Warszawie, dostałam info w poniedziałek :)

   
Marlena

Czy ktoś wysyłał aplikacje w marcu ?? Dostaliście już odpowiedz czy nadal czekacie ??

   
anonymous
@Ewa 13.03.2018 18:30

Dziękuje! :) 24 marca

   
stewka

Z jakiego nr telefonu dzwonili do was z entera? Bo dzisiaj właśnie ktoś do mnie dzwonił i boje się, ze przegapiłam możliwość dostania się do linii. :(

   
Sis
@Mmm 07.03.2018 11:43

Źle przeczytałam :D, aplikacje wysyłałam chyba pod koniec listopada i odpowiedz na maila była z zaproszeniem po 2-3 tygodniach

   
anonymous

w jakim języku wysyłacie CV polski czy angielski? :)

   
Dawid
@anonymous 25.02.2018 07:00

Ja wysłałem po polsku, z racji że to polskie linie. Myślę, że to akceptowalne;p

   
dasia

czy osoby z rekrutacji 3.02 dostały już telefon?

   
Me
@dasia 21.02.2018 12:13

Jeśli do większości dzwonili w poniedziałek to możliwe ze już nie. Chociaż czasami brakuje im osób i cały czas dzwonią.

   
1245534653

ile godzin trwało całość? :) wszystkie etapy.

   
Me
@Klaudia 19.02.2018 12:40

Wiem, ale jestem ciekawa do ilu osób oddzwonią z 3 etapu ;)

   
Ala

Jak poszła dzisiaj rekrutacja?

   
kings

Hejka ;) rozumiem ze wszyscy maja byc na 10.30? :)

   
Aga721
@Ewa 15.02.2018 23:41

A ja mam na 10..

   
Ewa

Orientuje się ktoś czy na każdej rekrutacji są ci sami rekrutatorzy?

   
Ola
@Ewa 14.02.2018 01:48

Ci sami

   
aaga

hej, teoretycznie w emailu jest napisane że nie można zmienić daty spotkania. Dostałam dzisiaj zaproszenie na 17.02,wysyłając aplikacje 8.02. 10.02 poleciałam do USA i najbliższy sensowny lot miałabym 17, więc nie mam jak wrócić. Czy komuś udało się przełożyć spotkanie?

   
Stewka_92
@aaga 10.02.2018 16:54

Ja znam przypadki osób, które się rozchorowały itp i pozwolono im wziąć udział w kolejnej rekrutacji.

   
Aga721

A ktoś kto przeszedł rekrutację mógłby się podzielić informacjami jak mniej więcej to wyglądało?

   
Marzycielkaa
@Me 06.02.2018 17:36

Z tego czego się dowiedziałam jedynie prezentacja siebie jest po angielsku. Chociaż zdarzyć może się też scenka po angielsku

   
Aga721

Ja dziś dostałam maila z zaproszeniem na 17.02. Ktoś jeszcze?

   
Klaudyna
@Aga721 05.02.2018 19:26

Ja również dzisiaj dostałam zaproszenie, jedzie ktoś z Bielska ? Katowic ? :)

   
Adi

A wysyłałyście zdjęcie sylwetki zrobione u fotografa czy w domu ?

   
Art

Czy ktoś mógłby opisać taki dzień rekrutacyjny? Jak to wyglada godzinowo itp.

   
Me

Napiszcie jeśli do kogoś z rekrutacji z 03.02 zadzwoną z potwierdzeniem, że się dostaliście na 100% :)

   
B
@Marzycielka 07.02.2018 08:14

Mogą się pojawić

   
OlaS

Jest tu ktoś kto był na rekrutacji 3.02 na umowę stała i przeszedł wszystkie etapy?

   
Lala

Czy ktoś aplikował przez pracuj.pl?

   
Paula
@Lala 06.02.2018 18:36

Ja aplikowalam przez pracuj.pl pod koniec grudnia I na tego emaila student cos tam, ale brak odzwewu :(

   
Ewa

Ile osób z rekrutacji 3.02 przeszło do ostatniego etapu?

   
Ewa
@Ala 06.02.2018 19:45

55

   
zosia

A czy zdjęcie sylwetki wysłaliście robione w domu samodzielnie czy u fotografa? :)

   
Ala
@zosia 04.02.2018 10:48

Fotograf

   
eldo

Czy ktoś z osób, które już miały spotkanie lub może ktoś inny orientuje się jak wygląda wynagrodzenie?

   
Eliza

Jak tam rekrutacja po 3.02? Myślicie ze zrobią jeszcze marcową?

   
Karolina1034

Hej :) Ja czytajac przykladowe scenki natknelam sie na 4, na ktore nie jestem pewna jak bym odpowiedziala. Moze Wy macie pomysl :)? 1.Pasażer biegnie w trakcie polowania jak to powstrzymasz ? 2.Pasażer skarży się że ktoś zajął jego miejsce i nie chce zejść. Co zrobić?3. Ktoś ubliza komuś z Twojej rodziny. Jak zareagujesz ? 4. Przy sprawdzaniu biletow zauważasz że pasazer powinien leciec innym samolotem. Co robisz ?

   
Karolina1034
@Karolina1034 02.02.2018 16:25

Na takie trafiła osoba pisząca je na forum i kilka dziewczyn które brały udział w castingu :)

   
Klaudia.24

Jedzie ktoś może na rekrutacje 3.02 z Katowic?

   
Klaudia.24
@Kamila 02.02.2018 13:16

Niee .. ja jutro jadę i będę około 9,15 .. a Ty jedziesz dzisiaj ?

   
Marta

Cześć dziewczyny :)! Pytanie trochę z innej kategorii :) Jak planujecie się ubrać na rozmowe :)? Standardowo związane wloski, biało czarny outfit i buciki na szpileczce :D? Wyczytałam że właśnie tak wygląda więcej osób w ten dzien stąd zastanawiam sie jak Wy się przygotowujecie :)

   
Kamila
@Michasia 01.02.2018 20:21

Myśle ze jakikolwiek obcas będzie mile widziany :)

   

Zostaw opinię o Enter Air Sp. z o.o. - Warszawa

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Enter Air Sp. z o.o.