Enter Air Sp. z o.o.

Warszawa

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 103 ocen.

Opinie o Enter Air Sp. z o.o.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Enter Air Sp. z o.o.

Ala

Jak poszła dzisiaj rekrutacja?

kings

Hejka ;) rozumiem ze wszyscy maja byc na 10.30? :)

Ewa
@kings 15.02.2018 16:52

Ja mam w mailu 11

Aga721
@Ewa 15.02.2018 23:41

A ja mam na 10..

1245534653

ile godzin trwało całość? :) wszystkie etapy.

Stewka_92
@1245534653 13.02.2018 13:38

Podczas rekrutacji w której brałam udział było ponad 80 kandydatów. Cała rekrutacja skończyła się po jakiś 9-10 h. Ale wiadomo...każdy odpada, czy kończy swoje etapy w innym czasie. Max to było chyba 10h

Karolinaa
@Stewka_92 14.02.2018 09:06

Ciężko przejść wszystkie etapy? Na co najbardziej zwracają uwagę i za co można szybko odpasc? :) będę wdzięczna za odpowiedź

aaga

hej, teoretycznie w emailu jest napisane że nie można zmienić daty spotkania. Dostałam dzisiaj zaproszenie na 17.02,wysyłając aplikacje 8.02. 10.02 poleciałam do USA i najbliższy sensowny lot miałabym 17, więc nie mam jak wrócić. Czy komuś udało się przełożyć spotkanie?

Kk
@aaga 10.02.2018 16:54

No właśnie, jako ze nikt nie próbował, to czekamy na info od Ciebie xD

Stewka_92
@aaga 10.02.2018 16:54

Ja znam przypadki osób, które się rozchorowały itp i pozwolono im wziąć udział w kolejnej rekrutacji.

Ewa

Orientuje się ktoś czy na każdej rekrutacji są ci sami rekrutatorzy?

Ola
@Ewa 14.02.2018 01:48

Ci sami

Aga721

A ktoś kto przeszedł rekrutację mógłby się podzielić informacjami jak mniej więcej to wyglądało?

truskawka
@Marzycielka 06.02.2018 17:30

a czy rozmowa indywidualna takze jest w jezyku angielskim? :)

Marzycielkaa
@Me 06.02.2018 17:36

Z tego czego się dowiedziałam jedynie prezentacja siebie jest po angielsku. Chociaż zdarzyć może się też scenka po angielsku

Aga721

Ja dziś dostałam maila z zaproszeniem na 17.02. Ktoś jeszcze?

pannaklaudia
@Aga721 09.02.2018 12:14

Link do grupy na fb :) https://www.facebook.com/groups/1605895699498488/

Klaudyna
@Aga721 05.02.2018 19:26

Ja również dzisiaj dostałam zaproszenie, jedzie ktoś z Bielska ? Katowic ? :)

Adi

A wysyłałyście zdjęcie sylwetki zrobione u fotografa czy w domu ?

Art

Czy ktoś mógłby opisać taki dzień rekrutacyjny? Jak to wyglada godzinowo itp.

Me

Napiszcie jeśli do kogoś z rekrutacji z 03.02 zadzwoną z potwierdzeniem, że się dostaliście na 100% :)

B
@Me 07.02.2018 04:37

Mam jednak złe przeczucia, myślę że niewyspanie zrobiło swoje

B
@Marzycielka 07.02.2018 08:14

Mogą się pojawić

OlaS

Jest tu ktoś kto był na rekrutacji 3.02 na umowę stała i przeszedł wszystkie etapy?

Lala

Czy ktoś aplikował przez pracuj.pl?

Paula
@Lala 06.02.2018 18:36

Ja aplikowalam przez pracuj.pl pod koniec grudnia I na tego emaila student cos tam, ale brak odzwewu :(

Ewa

Ile osób z rekrutacji 3.02 przeszło do ostatniego etapu?

Ala
@Ewa 04.02.2018 22:43

Ok 14 z ilu mniej więcej?

Ewa
@Ala 06.02.2018 19:45

55

zosia

A czy zdjęcie sylwetki wysłaliście robione w domu samodzielnie czy u fotografa? :)

Ala
@zosia 04.02.2018 10:48

Fotograf

eldo

Czy ktoś z osób, które już miały spotkanie lub może ktoś inny orientuje się jak wygląda wynagrodzenie?

Eliza

Jak tam rekrutacja po 3.02? Myślicie ze zrobią jeszcze marcową?

Karolina1034

Hej :) Ja czytajac przykladowe scenki natknelam sie na 4, na ktore nie jestem pewna jak bym odpowiedziala. Moze Wy macie pomysl :)? 1.Pasażer biegnie w trakcie polowania jak to powstrzymasz ? 2.Pasażer skarży się że ktoś zajął jego miejsce i nie chce zejść. Co zrobić?3. Ktoś ubliza komuś z Twojej rodziny. Jak zareagujesz ? 4. Przy sprawdzaniu biletow zauważasz że pasazer powinien leciec innym samolotem. Co robisz ?

Karolina1034
@Martynak 02.02.2018 16:19

Na forum dziewczyny pisały że takie mogą być przykładowe więc podaje :) Jeszcze dwie które znalazłam to co zrobisz kiedy ktoś Cię bedzie podrywal :D i co zrobisz kiedy ktoś będzie chciał zapalić :)

Karolina1034
@Karolina1034 02.02.2018 16:25

Na takie trafiła osoba pisząca je na forum i kilka dziewczyn które brały udział w castingu :)

Klaudia.24

Jedzie ktoś może na rekrutacje 3.02 z Katowic?

Kamila
@Klaudia.24 02.02.2018 12:50

A będę :) jedziesz dziś?

Klaudia.24
@Kamila 02.02.2018 13:16

Niee .. ja jutro jadę i będę około 9,15 .. a Ty jedziesz dzisiaj ?

Marta

Cześć dziewczyny :)! Pytanie trochę z innej kategorii :) Jak planujecie się ubrać na rozmowe :)? Standardowo związane wloski, biało czarny outfit i buciki na szpileczce :D? Wyczytałam że właśnie tak wygląda więcej osób w ten dzien stąd zastanawiam sie jak Wy się przygotowujecie :)

Michasia
@Marta 01.02.2018 11:25

A buciki, czy koniecznie powinny być to szpileczki:)?

Kamila
@Michasia 01.02.2018 20:21

Myśle ze jakikolwiek obcas będzie mile widziany :)

to_ja

Cześć, czy ktoś z Was wysyłał aplikację na okres wakacji po 9.01 i dostał zaproszenie na 3.02? :)

Izula
@Damian 30.01.2018 14:57

@Damian aplikowałeś na okres wakacyjny ?

to_ja
@Damian 30.01.2018 14:57

Super, gratulacje ;)

Aga

Ktoś może wysyłał wczoraj lub dzisiaj jeszcze cv? Myślicie ze mamy jeszcze szanse załapać się na rekrutacje? :)

Ala
@Aga 30.01.2018 16:26

Czy ktoś jeszcze wysłał w ciągu ostatniego tygodnia cv I dostal/nie dostał odpowiedź?

Aga
@Ala 30.01.2018 21:38

Dam znać :)

Karolina

Hej, mam do was pytanie czy bez względu na to z jakiego miasta gdzie mieści się baza Enter Air zostałam zaproszona na spotkanie rekrutacyjne odbędzie się ono we Warszawie :)? Maila dostalam od bazy z Poznania, poniżej podany jest adres siedziby we Warszawie jednak chciałabym się upewnic :)

Hania
@Karolina 30.01.2018 13:04

Taak, rekrutacja zawsze w Wawie ;)

Kinlotn

Hej, czy jeśli pisze maturę dopiero w maju tego roku (czyli będę mieć ukończona szkole średnia przed ewentualnym zaczęciem pracy) to mam jakieś szanse się dostać ??? Z góry dzięki za odpowiedz

Angie
@Kinlotn 27.01.2018 16:56

W wymaganiach jest zaznaczone, że trzeba mieć ukończone studia lub być w ich trakcie. Z tego co wiem kładą duży nacisk na wykształcenie, na co w innych firmach z kolei nie zwracają uwagi i można iść pracować po maturze.

Joanna

Czy ktoś z osób zaproszonych miał wpisany tylko język angielski komunikatywny?

Marta
@Joanna 25.01.2018 20:29

na 3.02 :) Ty też ?

Joanna
@Marta 25.01.2018 20:45

Ja niestety nie dostałam :(

Andzela

Witajcie moi drodzy :) Ja również dostałam maila z zaproszeniem na rozmowę na 03.02 i zastanawiam się czy odgrywanie scenek odbywa się w języku angielskim? Gdzieś przeczytałam, że tylko autoprezentacja ma być w tym języku natomiast reszta w języku polskim :) Czy ktoś brał już udział w rekrutacji i wie coś na ten temat:)?

Hania
@Andzela 25.01.2018 11:08

ja nie byłam na rekrutacji, ale pytałam stewardess na "dniu otwartym" i tak, one powiedziały że tylko 1. etap czyli autoprezentacja jest po angielsku, reszta już tylko po polsku :)

Magda

Hej, jakie mogą być przykładowe scenki do odegrania podczas rozmowy? Jest jakiś wykaz?

Sandi

Cześć! Jakoś przed Sylwestrem wysyłałam CV na umowę studencką, chociaż skończyłam studia w lipcu. W wymaganiach nie podawali statusu studenta. I tak nie spodziewałam się odpowiedzi, a tu dzisiaj szok. Dostałam zaproszenie na 03.02. I teraz pytanie, czy oni się pomylili, czy rzeczywiście jest szansa załapać się na pracę w wakacje bez statusu studenta? Ci z Was, którzy byli 13 stycznia może się wypowiedzą? Będę Wam naprawdę bardzo wdzięczna bo nie wiem czy robić sobie nadzieję. Czy rekrutacja wygląda tak samo jak na umowę stałą?

Paula
@Sandi 19.01.2018 12:50

Hej! Ja byłam na rekrutacji 13.01, odpadłam w pierwszym etapie rekrutacji, a dziś dostałam maila z zaproszeniem na spotkanie 03.02.. zastanawiam się czy to pomyłka, czy jest szansa spróbować jeszcze raz, czy może potrzebują sporo nowej załogi.. może w takim razie idą na jakieś ustępstwa? Ktoś też ma taką sytuację?

stewka
@Paula 19.01.2018 12:59

jedz, nie masz nic do stracenia, moze tym razem Ci sie uda

Sandra

Cześć, czy szkolenia odbywają się tylko w Warszawie? I pomimo, że jestem z Katowic, będę musiała udać się do stolicy na kilkudniowe pobyty? Z góry dziękuję za odpowiedź! :)

Stewka_92
@Sandra 22.01.2018 20:12

Sandra szkolenie trwa ok miesiąca. W tym czasie nie otrzymujesz jeszcze wynagrodzenia. Musisz na miesiąc załatwić sobie na własną rękę i za własną kasę noclegi w Warszawie. Jeśli się jednak bardzo chce pracować jako cabin crew, to moim zdaniem warto odłożyć trochę oszczędności i zaryzykować :)

Stewka_92
@Stewka_92 24.01.2018 13:32

Jeśli interesuje Cię umowa studencka, to jeździsz tylko na weekendy. - jeszcze lepiej.

Basia

Pracuję już kolejny rok i dla mnie jest spoko. Pensja mi odpowiada, ludzie są bardzo sympatyczni i łatwo się z nimi zintegrować.

sis
@Basia 10.01.2018 10:32

Super! mam nadzieje ze dostane ta prace!:)

student123
@sis 10.01.2018 15:14

A jak przebiega sprawdzanie angielskiego? Możesz opisać jak przebiega rekrutacja?

axaxax

czy ktoś z osób które 11.11 rekrutowały na okres wakacyjny (umowa studencka) dostał odpowiedź?

axaxax

czy ktoś z osób które 11.11 rekrutowały na okres wakacyjny (umowa studencka) dostał odpowiedź?

Ela

Czy jest jakaś grupa na fb dla osób zaproszonych na rekrutacje 3.02?

Izula
@Kasia 20.01.2018 20:50

Czy zaproszenie na rekrutacje 3.02 dostały osoby aplikujące tylko na okres wakacji czy na pełen etet?

Kamila
@Izula 20.01.2018 21:01

Tak, 27.12, literówka :O rekrutowałam na wakacyjny

Kasia

Hej, czy ktoś wysłał aplikacje po 06.01.18 i dostał zaproszenie?

Kamila

Pisaliście w cv czy mailu do jakiej bazy aplikujecie?

iskierka

Nie tak dawno leciałam linią Enter z Poznania na Teneryfę,lot 7274 i 7273,muszę przyznać stewardessy bardzo ładne dziewczyny,pełna profesja.Co więcej piloci bardzo profesjonalni i uprzejmi.Gorzej jest z pasażerami,którzy nie potrafią się zachować(oczywiście nie mam na myśli wszystkich)..Mam szacunek do ich pracy,bo to jest również ciężka praca.Czy pracujesz na lądzie czy w chmurach,trzeba szanować i być wyrozumiałym dla każdego człowieka,to apel dla wszystkich podróżnych!!!

Ola

Napisze ktoś jakie etapy są w Enter ?

axaxax

czy ktoś z osób które 11.11 rekrutowały na okres wakacyjny (umowa studencka) dostał odpowiedź?

flight

Hej, czy ktoś z 13 stycznia otrzymał już telefon?

Klau
@Flight attendent 95 18.01.2018 21:43

Skąd takie info? Gdzie jest grupa na FB? :)

Klau
@Klau 19.01.2018 12:23

No tak, dzwonili oczywiście, ale ja mówię o osobach które chciały na umowę studencka :)

Denta

Heeej, jest tu może ktoś, kto idzie na rozmowę 13.01? :)

hej
@Denta 06.01.2018 10:19

ja też :)

Paula
@Denta 06.01.2018 10:19

Ja też ;) Widzimy się dziewczyny niedługo ;)

hej

Witam, czy dostał już ktoś zaproszenie na rozmowę kwalifikacyjną na stanowisko stewardesy na okres wakacji 2018?

Sis
@Pati 03.01.2018 14:33

Po około 2-3 tygodniach, ale jeśli wysyłałyście między świętami to nie martwcie się, pewnie przez święta nie była sprawdzano poczta czy coś. Teraz od nowego roku pewnie znów wezmą się do pracy.

stewka321
@hej 19.12.2017 12:40

Wysyłał ktoś aplikację już po Nowym Roku? Dostaliście może jakąś odpowiedź? Odzywają się drogą mailową czy telefoniczną?

Annnia

Hej , czy ktoś wysyłał cv po świętach i dostał odpowiedź ?

rere
@Annnia 07.01.2018 11:44

Ja wysyłałam 27.12 i dopiero dziś dostałam zaproszenie :)

Hej
@rere 09.01.2018 17:13

O na kiedy?

Agnieszka

Czy nadal można składać cv? Jeśli tak to do kiedy jest ostateczny termin?

Kamila

Hej, po jakim czasie od wysłania maila z cv Enter Air wysłał wam zaproszenie na rozmowę kwalifikacyjną?

Kamila
@dominia5122 01.01.2018 13:49

Kiedy wysylalas cv?

Klaudyna
@Kamila 02.01.2018 19:37

Ja na przykład wysyłałam cv 25.12.17 i do tej pory czekam

Sasza

Witajcie! Pojawiła się na pracuj.pl oferta dzisiaj dotycząca stanowisk na okres wakacyjny. Być może to głupie pytanie, ale czy na ten okres przyjmują tylko studentów? Ja studia już skończyłam. A w wymaganiach nie ma nic na temat statusu studenta. Szczęśliwego Nowego Roku!

Sis
@Sasza 28.12.2017 11:14

Wydaje mi się, że każdy może iść, wyślij CV to Cię nic nie kosztuje :)

xxx

Czy dzwonili już do kogoś ze spotkania 11.11 kto rekrutował na umowę STUDENCKA na okres wakacji?

Lukia

Czy ma ktoś jeszcze zaproszenie na rekrutację w tym roku?

Magda

Czy ktos został zaproszony na rozmowę 09.12.17 w Warszawie?

Sylwia
@Ewelina 03.12.2017 19:04

Ja tez nie mogę znaleźć

Marta
@Sylwia 04.12.2017 00:47

Wstawiam link: https://www.facebook.com/groups/1877215022588505/

Nikt ważny

Syf, kiła, mogiła. Czlowiek robi co moze, a komisja milczy.. Nawet nie wiadomo jakie kryteria biora pod uwage, bo wystrojonych gosci nie, ledwo dukajacych po angielsku tak... wtf... W zyciu tam juz nie pójdę... Az zaluje, ze w polowie maja z nimi lecę, a pitme jeszcze we wrzesniu... Osobom ktore tam beda pracowac juz teraz współczuję.

Stew
@Abc 27.11.2017 20:23

Po pierwsze jest to loteria kogo wezmą a kto odpada. We wszystkich liniach tak samo jest. Rekruterzy mają swoje wytyczne kogo potrzebują. Jeśli komuś zależy a odpadł to trzeba próbować do skutku. A jeśli chodzi o Enter to za drugim razem mnie przyjęli. Nie można sie poddawać.

Ula
@Stew 27.11.2017 21:48

Hej:) A jak warunki pracy? Warto ?

anonymous

Na stanowisku asystentki w dziale finansowym zaproponowali mi 2 tys na rękę.

Angie

Założyłam grupę dla wszystkich tych, którzy 25.11.2017 wybierają się na rekrutację. Myślę, że będzie nam łatwiej się tam komunikować :) Wpisujcie na fejsie „Enter Air - 25.11.2017. Będę akceptować :)

patryk
@Angie 23.11.2017 14:56

nie śpij, akceptuj :P

Magda
@Angie 23.11.2017 14:56

Cześć czy ktos został zaproszony na rozmowę 09.12.17? Myśle ze rownież dobrym pomysłem byłoby utworzenie grupy na fejsie!

Zostaw opinię o Enter Air Sp. z o.o. - Warszawa

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Enter Air Sp. z o.o.