Polimex.net

• Bronisin

3. Opinie o pracodawcach Łódź
  5. Opinie o Polimex.net

Opinie o Polimex.net Łódź

Nie przegap nowości o Polimex.net!

nikt

14.11.2014 17:44

Nie czytasz ze zrozumieniem. Są zadowoleni.... Ci co odeszli i już nie muszą tam pracować!
    wpis

02.11.2014 00:41

Zawsze można zmienić pracę, a nie tylko narzekać i narzekać!!! Co brak odwagi???
    klient

25.07.2014 10:59

czy ma ktoś z Was wiedzę jak Polimex traktuje klientów który reklamują wadliwy towar?
    znafca

24.07.2014 08:09

fred: nie pisz w upalne, duszne dni i po alkoholu. Bo większych gupot to nie slyszalem jak zyje.
    Klient

23.07.2014 19:15

Bardzo ciekawe wypowiedzi, fascynująca firma jak już pracownicy się na forum kłócą, a dobro klienta. Chyba im większe obroty to większa wasza pensja drodzy pracownicy. Zawsze można zmienić firmę jak komuś jest źle a nie biadolić na wszystkich dookoła.
    znafca

22.07.2014 20:46

Aplikuj, aplikuj sarek. Czekamy na gorące opinie po rozmowach kwalifikacyjnych
    ja9p

28.07.2014 15:31

daruj sobie tu nic dobrego Cię nie spotka(usunięte przez administratora)
    Pracownik z cichą nadzieją

28.07.2014 17:13

Większość tych opinii jest pisana przez rozgoryczonych pracowników obecnych i byłych. Jest również część prawdy w tym co piszą jednak obecnie pojawiła się nowy zarząd i nikt naprawdę nie powie jak to dalej będzie. Pojawia się mnóstwo nowych osób, sporo związanych z nowym zarządem. Każdego martwią te zmiany ponieważ nic nie jest nikomu mówione, człowiek dowiaduje się z plotek że kogoś zwolnili lub ktoś został kierownikiem. Wszystkim się wydaje że lepszy diabeł którego znasz lecz może te zmiany pomogą i w końcu ktoś zauważy że na niższych szczeblach też pracują ludzie.... W końcu po pięciu latach pracy dostanę podwyżkę:) (obowiązków hahahhahahaha)

05.07.2014 07:13

Oko chyba wypadło temu misiu, panie majster. Bez komentarza
    sokół

02.07.2014 21:46

Z mojej obserwacji wynika że admin chyba sam łamie obowiązujący regulamin - usuwając wpisy które nie łamią regulaminu. Niedopuszczalne w serwisie takim jak ten. Tych którzy chcą znać najnowsze wypowiedzi zachęcam do korzystania z obserwowania wątku. Do wszystkich wyrażających swoje opinie. Bardzo proszę nie używajcie nazwisk. Nie wypisujcie wulgaryzmów i inwektyw. Dzięki temu wasze wypowiedzi choć najbardziej szczere i prawdziwe zostaną pod tym pretekstem usunięte. Nie warto. Jeśli już zadajecie sobie trud aby informować innych o opinii na temat tego czy innego pracodawcy piszcie opinie o warunkach pracy, stanowiskach, atmosferze a nie o konkretnych ludziach. Nie obrażajcie ich. Opisujcie sytuacje, oceniajcie wypowiedzi innych, oceniajcie pracodawców- nie personalnie osoby. Jeśli nie możecie się powstrzymać z inwektywami - znajdźcie inny portal.

28.06.2014 17:39

ja jeszcze pracuję w tej firmie ale szukam pracy bo tu już nie da się pracować. :(
    ja

27.06.2014 00:09

Ludzie nie bójcie się pisać swoich prawdziwych opinii - nikt o Was się nie dowie. Gowork nie może nikomu ale to nikomu udostępnić Waszych numerów IP bo widzą że to grozi konsekwencjami prawnymi gdyż jest ochrona danych osobowych -piszcie prawdę o tym obecnym [usunięte przez administratora]
    obserwator

19.06.2014 18:37

to zależy o jaki polimex pytasz. tu chodzi o polimex.net który świetnie prosperuje. natomiast może czytales o polimex mostostal w którym nie jest najlepiej.

19.06.2014 19:15

buhahahahahah......
    obserwator

19.06.2014 12:43

ludzie, przecież nikt was tam na siłę nie trzyma. macie wolną wolę. w każdej chwili mozna odejść. pracujecie w preżnej, rozwijającej się firmie. a zamiast skoncentrować się na tym żeby było jezzcze lepiej spalaci się w frustracji i nienawiści. nie rozumiem takiego podejścia.
    antylopa

19.06.2014 00:01

Polimex został wyróżniony Gazelą Biznesu 2014. Klasyk powiedziałby: jaki kraj taka Gazela.

19.06.2014 10:00

skoro się zadomowiły to pewnie nie prędko
    ciekawy

18.06.2014 22:38

piszcie o ostatnich zmianach? kto znowu poleciał?
    psy

16.06.2014 23:37

No to mamy kumulację...

09.06.2014 13:42

ale czego konkretnie się chcesz nauczyć? na jakim stanowisku?

03.06.2014 17:45

03.06.2014 20:23

Męskość - a co ty możesz o tym powiedzieć....? Szkoda słów na dyskusje z kimś takim...Masz problem...napisz list do jakiegoś psychologa...ten bardzo chętnie pogada o twoich problemach.

02.06.2014 17:59

02.06.2014 22:54

Każdy ocenia ludzi podług siebie...gratuluję więc...

30.05.2014 21:32

30.05.2014 21:40

Jeśli nie zrozumiałem to znaczy, że niewyraźnie mówisz...Mów dużymi literami...:))) A jeśli masz problem z sobą to napisz do "przyjaciółki" tam Cię wysłuchają....kolego
    łysy

30.05.2014 14:25

Ha, ładny wysyp stanowisk. Młodszy księgowy, zastępca głównego księgowego, zastępca kierownika sprzedaży, koordynator działu IT oraz spec. IT. Tak w ogóle od kiedy w Polimexie potrzebny jest Koordynator IT? Przecież outsourcing miał być taki super świetny i co, i jednak IT zostaje? Zmiany, zmiany, nigdy się nie poddamy!

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Polimex.net?

Kontakt - Polimex.net

św. Teresy Od Dzieciątka Jezus 91C 91-341 Łódź

NIP:9471959416

KRS:0000319260

Branża główna: Sprzedaż hurtowa

info

30.05.2014 09:11

Szukają obecnie informatyków w Łodzi. Co się stało z poprzednimi? Jakie zarobki informatyka, jaki czas pracy? Piszą "praca przeciętnie 40 godzin w tygodniu," co jest zgodne z prawem, ale pachnie mi cwaniakiem co się okaże, że codziennie będzie 12 godzin i siedź cicho. Może błędnie dlatego pytam.

29.05.2014 22:58

just

30.05.2014 08:22

Pan Obserwator chyba tak średnio zorientowany jest w przepisach Kodeksu pracy. Chociaż może jest to problem z czytaniem ze zrozumieniem. Po zamieszczonych postach widać natomiast, że zdecydowanie brakuje Panu kultury osobistej. Nazywanie robolem osoby wykonującej prace fizyczne jest co najmniej nie na miejscu. Panie Obserwator, a tak z ciekawości, to jakie ma Pan wykształcenie? Sądząc po postach, to raczej ledwo podstawowe. Tak dla Pana informacji poniżej załączam "definicję", której rzekomo jest Pan znawcą: "Zgodnie z art. 94 § 2 Kodeksu pracy mobbing oznacza wszelkie działania i zachowania dotyczące pracownika lub skierowane przeciwko niemu, polegające na systematycznym i długotrwałym nękaniu lub zastraszaniu, które wywołują zaniżoną ocenę przydatności zawodowej, poniżaj lub ośmieszają, izolują lub wykluczają go z zespołu współpracowników."
    ...

22.05.2014 20:44

wow"obserwatorka" to pojechalas niektorym "po rajtuzach" no ale coz w jednym przyznam CI racje ze atmosfere tworza ludzie,ale trzeba by bylo chwile popracowac z tymi ludzmi i w tej atmosferze aby wyciagac takie wnioski...
    obserwatorka

22.05.2014 17:48

to co wy tutaj piszecie przekracza wszelkie normy. Czy nie podpisaliście umowy że będziecie pracować a ktoś wam za to zapłaci (czy może pracodawca wspomniał coś w umowie że macie knuć a nie zajmować się pracą)? Narzekacie na atmosferę a przecież atmosferę tworzą ludzie czyli wy sami, tak więc o czym to świadczy? Dajecie świadectwo sami o sobie, swoim słownictwem i tematami jakie poruszacie na forum publicznym. Poziom waszych wypowiedzi utwierdza każdego czytającego o tym że czas jaki inni poświęcili na wykształcenie i zdobywanie doświadczenia wy przepuściliście na piwo i krytykę innych ludzi konstruktywnie myślących. Wszystko to łącznie wskazuje-analogicznie na stanowiska które zajmujecie. Dlaczego jeśli wam tak źle nie zwolnicie się i nie zaczniecie pracy w innej firmie gdzie docenią waszą kreatywność. Odnoszę również wrażenie że żadne z was nie ma pojęcia o tym że w internecie nie jesteście anonimowi.Na miejscu waszego pracodawcy poświęciła bym czas i pieniądze aby wyłowić tych najbardziej niezadowolonych i zwrócić ich do wolnego bezrobotnego świata, bo szargacie swoimi osobami dobre imię firmy która karmi was i wasze rodziny. Podsumowując nigdy nie chciała bym pracować w tej firmie ale nie ze względu na ludzi zarządzających wami ale ze względu na WAS tych którzy zrobili z tej strony pralnie swoich brudów które na dodatek sami produkują. Tak to jest trzeba było się uczyć wtedy byście patrzyli innym na ręce a teraz "nieuki" pozostaje jedno zabrać się rzetelnie do roboty bo to wam patrzą na ręce i mają do tego pełne prawo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    karierowicz

18.05.2014 16:18

Wietrze swoja szanse. Jakie stanowiska sa wolne ktos wie?
    karowiec

17.05.2014 09:20

moze jak z winem - im starsze tym lepsze :)

08.05.2014 15:22

ta jasne :)
    łysy

08.05.2014 13:13

Zmiany, zmiany w polimex, nieustanne, aby było lepiej!
    tytan

10.04.2014 21:02

a ty kadrowiec to co adwokat. kiedys moglem a teraz juz nie ale mozesz sie tym sam zainteresowac jak interesuje cie ta firma

08.04.2014 10:02

Ty Tytan - jak tak Cię to przeszkadza to czemu nie zgłosisz gdzie trzeba? A może to kolejna legęda.

15.03.2014 15:41

chyba bendem :)
    piotrek

15.03.2014 14:31

Zapraszam wszystkich byłych i obecnych pracowników na festiwal piosenki sowieckiej do Zielonej góry Będę występował.

12.03.2014 09:21

pewnie Ty :)
    chill out

12.03.2014 07:55

to został jeszcze ktoś ze starej kadry?
    Janusz

07.03.2014 21:46

Ryba psuje się od głowy.
    palma

07.03.2014 20:57

Ja tylko robiłem co najlepiej potrafiłem. No nic, jakoś to będzie. Ale co ja teraz powiem dzieciom, dlaczego już nie stać mnie na lizaki do pukania w lodówkę?

07.03.2014 09:44

(usunięte przez administratora): czemu nie ma ogłoszenia na kierownika hr?

06.03.2014 20:49

lolipop

07.03.2014 00:45

(usunięte przez administratora), życzę Ci powodzenia w nowej firmie, rozwijaj HR tam gdzie gdzie jest podatny grunt ku temu, mam nadzieję, że jeszcze kiedyś spotkamy się zawodowo...

05.03.2014 11:36

podobno kadry też poleciały? ktoś może potwierdzić

01.03.2014 00:46

inus

02.03.2014 22:19

ciekawe co (usunięte przez administratora)nowego wymyśli, jaka nowa procedura? jaki nowy zakaz?

Zostaw merytoryczną opinię o Polimex.net