polimex.net

Łódź

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 329 ocen.

Opinie o polimex.net

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie polimex.net

anonymous

Jeszcze ponoć z wyższymi pracownikami szef podpisywał fikcyjne umowy pożyczki bez wpisania kwoty, ciekawe czy teraz jak szef wrócił z kurortu - czy nadal wróciły dawne porządki. O ile wiem ktoś z byłych pracowników próbował unieważnić podpisany weksel przez sąd. Może ktos wie, czy mu to się udało?

Ziomal

Proszę o info aktualnych pracowników Polimeksu - czy już od was nie wymagają podpisywania weksli in blanko? Dotyczy to pracowników biurowych - tak było wcześniej.

nikt
@Ziomal 29.11.2017 21:54
Proszę o info aktualnych pracowników Polimeksu - czy już od was nie wymagają podpisywania weksli in blanko? Dotyczy to pracowni...

Ziomal, ta praktyka została zniesiona zaraz po tym jak łysy wkskoczył do poprawczaka. Być może teraz, kiedy już się poprawił stare zasady powróciły wraz z nim. Najciekawsze, że takiego weksla nie można było odzyskać bo "się zgubiły".

Ziomal

Czy w Polimexie juz nie wymagają podpisywać weksli in blanko?

gość
@Ziomal 20.11.2017 18:50
Czy w Polimexie juz nie wymagają podpisywać weksli in blanko?

takie praktyki są niezgodne z kodeksem pracy, a weksle są nieważne.

polimp

"w okresach przejściowych zimno, bo "awaria pieca"..." - taka praktyka w polimexie była od zawsze (?), oszczędność o której każdy wiedział. Nawet pod koniec listopada pan kardowicz go nie odpalał, pamiętam że ręce miałem lodowate przed komputerem, dla tego miałem to w tyłku i częściej chodziłem na kawę się dogrzać. Jak teraz o tym myślę to niezła patologia. "latem nie chcą klimy włączyć, bo "szefowi zimno"..." - tutaj pewnie powód ten sam, ale szkoda że nikt nie zapyta o pokrętła w pokojach, gdzie każdy może indywidualni ustawić temperaturę... pewnie "awaria" i cała klima chodzi tylko na maksa. PS. Z tą klimą, jeżeli to prawda to słabo, bo jedyne co wspominam pozytywnie z pracy w biurze polimexu to właśnie klima, gdzie na zewnątrz upał i patelnia w samochodzie, a w biurze przyjemnie i chłodno. Ale widać, że podejście do pracownika się nie zmieniło i nie zmieni - dobrze, że jeszcze macie ciepłą wodę w toaletach i ręczniki papierowe. Bo może z biegiem czasu i ten koszt trzeba będzie wyciąć dla zysku. Płatne toalety dla pracowników? to byłoby coś!

nick
@Andrju 21.10.2017 20:20
Biedny polimex - pracownicy goł-łorka uwzięli się i będą pieniądze wyłudzać teraz! - żeby opinie kasować - takie cwaniaki. Bie...

Kazdy jest lepszy niz Andrju chocby mial 2 razy tyle kosztowac

Poco
@Andrju 21.10.2017 20:20
Biedny polimex - pracownicy goł-łorka uwzięli się i będą pieniądze wyłudzać teraz! - żeby opinie kasować - takie cwaniaki. Bie...

Andrju, poco to się nogi noco. Po co pisze się osobno. Tobie chyba dużo płacili, bo zasiedziałeś się tam ładnych parę lat.

Pokemonika

Andrju pochwal się ilu pracodawców już obsmarowałeś na goł-łorku.

Zorientowany

W Na*temat jest dobry artykuł o gowo*rk polecam

Zorientowany

W Na*temat jest dobry artykuł o gowo*rk polecam

Obecny

Premie dostają w firmie osoby, które na to zasługują.@Była Być może nie jesteś w grupie osób do premii!!

Była
@Obecny 19.10.2017 19:08
Premie dostają w firmie osoby, które na to zasługują.@Była Być może nie jesteś w grupie osób do premii!!...

Weź przestań. Premia jest uznaniowa ale nikt nie wie jak zyskać sobie uznanie do premii, bo zasady są niejasne. Generalnie możesz dostać 0, 150,300 lub 500 brutto ale nigdy nie wiesz ile, za co i dlaczego. I nikt ci tego nie powie. Wszystko na zasadzie rób i nie pytaj o kasę. Te czasy się już kończą, tak samo jak dostępni pracownicy.

Poinformowany

Go*work znowu zamieszcza komentarze pod nikiem była

Była

Rozszyfrujemy kolejne ogłoszenie firmy Polimex.net. Tym razem: Opiekun Kluczowego Klienta (tak naprawdę jest tam niewielu kluczowych klientów, większość to płotki) Miejsce pracy: Łódź Zadania: Opieka nad klientami kluczowymi, (dział nazywa się działem sprzedaży, a nie przedszkolem, więc będziesz musiał sprzedawać a nie opiekować się klientami i z tego cie rozliczą) Rozwijanie długoterminowych relacji handlowych, (będziesz musiał prosić klientów o zaliczki i podpisywanie niekorzystnej dla nich umowy, jak raz się natną, to stracisz w ich oczach) Rozwijanie sprzedaży w ramach swojego portfela klientów, (klienci nie są przypisani do opiekunów, więc nie udowodnisz, że to twoja sprzedaż, powiedzą, że sam kupił przez internet) Prowadzenie korespondencji handlowej z klientami. (zwykłe pisanie maili i wysyłanie próbek) Mile widziane: Dobra znajomość co najmniej jednego z języków: angielski, niemiecki, czeski, słowacki, rosyjski, (będziesz prowadzić rozmowy handlowe, więc musisz dobrze znać język obcy ale nie zobaczysz za to więcej kasy, ostaniesz tyle samo co ludzie bez języka i niewiele więcej niż ci na hali) Umiejętności w zakresie komunikacji interpersonalnej, ( umiejętność zwodzenia i czarowania klienta oraz wysłuchiwania jego narzekań co do jakości towaru) Otwartość, konsekwencja, zaangażowanie w powierzone zadania, (musisz kablować na innych, siedzieć cicho i robić każdą głupotę, jaką ci każą np. sprzedaj coś, czego nie masz komuś kogo nie znasz) Sprawna obsługa komputera w tym pakietu MS Office. (Wystarczy, że znasz Outlooka, reszta pakietu od przypadku do przypadku) Oferujemy: Pracę w firmie będącej liderem na rynku, ( No jeszcze tak ale konkurencja ma taniej i lepiej) Rozwój kompetencji językowych w kontaktach biznesowych z klientami obszaru B&B, (Na to nie licz, raczej się uwstecznisz, co najwyżej nauczysz się słówek na poziomie pasmanterii) Stabilne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę, ( na to też nie licz, bo to żart, dają umowę ale nigdy na stałe, zawsze termin a potem wylatujesz) Wysokie wynagrodzenie: podstawa + premia, ( może coś podnieśli, kiedyś było 3k + premia 0,5k brutto ale to od wielkiego dzwonu, więc jak dla osób z językiem, to śmiech na sali, gdzie indziej dostaniesz co najmniej o połowę więcej za o połowę lżejszą pracę) Reprezentowanie firmy na targach branżowych w kraju i za granicą, (nic z tego nie wynika, poza tym, że się musisz narobić, nikt ci za to nie zapłaci) Dobrą atmosferę pracy w pozytywnie nastawionym zespole, (atmosfera zawsze tam jest dobra, dopóki nie przyjdzie dyrektor albo prezes i nie zacznie ci przez ramie patrzeć i wypytywać co robisz, no bo może się obijasz a pozytywne nastawienie mija po 3 miesiącach pracy bo wielokrotnym odbiciu się od muru obojętności i niewiedzy oraz nieudolności kadry kierowniczej) Ciekawe szkolenia i programy rozwojowe, (szkolenia co najwyżej wewnętrzne typu "pierdu pierdu trala lala, niechaj każdy zapier..la" a program rozwojowy to polega na wymianie pracowników na nowych, rozwojowych i tak co 2 lata) Przyjazne i komfortowe środowisko pracy, (przyjaźni są zwykli pracownicy, komfort żaden, zaduch, rozwalone krzesła, w okresach przejściowych zimno, bo "awaria pieca" a latem nie chcą klimy włączyć, bo "szefowi zimno") Możliwość rozwoju zawodowego w strukturach firmy, (raczej dopiero poza strukturami firmy, tak to szklany sufit, brodzik, dreptanie w miejscu) Ubezpieczenie na życie, (pewnie były wypadki) Niezbędne narzędzia pracy. (wysłużony telefon NOKIA i kompy z Win7 max)

Andriu

Co nowego słychać w firmie? Byłem pracownikiem Polimex-u i bardzo miło wspominam swoja pracę w firmie.

Była
@Andriu 14.10.2017 23:04
Co nowego słychać w firmie? Byłem pracownikiem Polimex-u i bardzo miło wspominam swoja pracę w firmie....

A który moment najmilej? Ten jak cię przeczołgali, ten jak nie dostałeś premii nie wiadomo czemu czy też ten, jak cię wylali nie wiadomo za co?

Stefan

Jesteście przekonani, że o Polimex.net nie można napisać coś pozytywnego? Może warto wspomnieć, że to największy w Europie dystrybutor dodatków krawieckich i tkanin. W Polsce ma największą ofertę surowców do produkcji odzieży i innych branż przemysłu.

Julita

@Była - dziękuję za Twoją odpowiedź. Wspominasz, że z pracodawcą podpisywana jest umowa o pracę - to kluczowa informacja dla osób zainteresowanych podjęciem pracy. Często rodzaj zawieranej umowy decyduje o podjęciu pracy w danej firmie. A czy oprócz podstawowego wynagrodzenia o którym piszesz, polimex.net zapewnia dodatkowe benefity?

Jarecki

W każdej firmie znajdzie sie parę osób które psują atmosferę. Podpuszczają innych i dokuczają jak ktoś chce pracować dobrze. @Była Nie musisz się martwić, zostaną tacy ludzie którym chce się pracować w Polimex-ie

Konrad

Polimex.net to spoko firm i niezadowoleni lepiej jak odejdą.

Była
@Konrad 15.08.2017 15:39
Polimex.net to spoko firm i niezadowoleni lepiej jak odejdą.

O czym ty piszesz. Jak odejdą wszyscy niezadowoleni, to zostaną tylko kierownicy, dyrektor, zarząd i może kasjerki. Kim wtedy będziecie robić?

Solanż

Czy jesteście pewni, że nie da się napisać o firmie coś pozytywnego? Wszędzie zdarzają się w karierze okresy gorsze. Ponadto nie ma idealnej firmy i zawsze może komuś zwyczajnie nie odpowiadać praca.

Aktualnie

Zobacz co napisała Była.

Miron

Czy mógłby mi ktoś podpowiedzieć na jakie warunki może liczyć kierownik działu sprzedaży? Myślę o wszystkim poza pensją oczywiście. Jaka jest atmosfera bo niektóre wpisy trochę są zastanawiające? Z góry dziękuję

Analityk

Dobra postawa żeby uczulić innych przed problemami. Tylko, że ja nie wierzę niektórym opiniom ponieważ robią to złośliwie ludzie często zwolnieni z firmy

Obecny

Gdyby było w firmie tak jak piszecie to firmy by nie było. Może lepiej zając się pracą a nie obserwować innych?

Była
@mała 03.08.2017 08:24
a czy możecie powiedzieć jakie zarobki są w firmie np w biurze czego można się spodziewać

3 k to max, na premie nie licz nawet. Tyle zarobisz w każdej innej firmie na luzie i z pocałowaniem w rękę.

mariolka
@mała 03.08.2017 08:24
a czy możecie powiedzieć jakie zarobki są w firmie np w biurze czego można się spodziewać

O to prawda z tymi antykami sprzet sluzbowy marzenie

Mango

Zawsze może być gorzej, być może jakiś gorszy czas dla firmy i dla pracowników. Słyszałem sporo dobrego o firmie i nawet złożyłem cv, teraz czekam czy zadzwonią i zaproszą na rozmowę. Czego mogą oczekiwać?

kosmos

zatrudnijcie sie tam , a będzie WAM dane

Mogolizm

Czy jesteście pewni, że nie można napisać o firmie nic dobrego? To bardzo niedojrzałe zachowanie, wyśmiewanie się z innych, może niektórym sprawia przyjemność. Firma poradzi sobie z takimi "pracownikami" bo jest silna.

Mimowszystko.org

Była i nikk- zapraszamy. Nikk to wiadomo czemu a była tez rozumuje "nietypowo"

Naprawde byly

Nikk ja po odejsciu z polimexu założyłem firme niezłe mi sie kreci szukam marketingowcy specjalnej troski. Podaj namiar to dostane dofinansowanie z pfron

anonim

(usunięte przez administratora)

gutek

ale na czasookres 2-3 m-ce, żeby znaleźć coś bardziej ambitnego, kreatywnego i finansowego może być?????

wiem
@gutek 20.09.2017 20:44
ale na czasookres 2-3 m-ce, żeby znaleźć coś bardziej ambitnego, kreatywnego i finansowego może być?????...

Z takim podejściem, to jak najbardziej. Jako poczekalnia między jedną pracą a druga, to spoko :)

Marta

Szkoda, że są osoby które swoje niepowodzenia przerzucają na firmę. Polimex to dobry pracodawca. Polecam

Poldek

Czy możecie podpowiedzieć mi cos o pracy dla specjalisty ds. inwestycji budowlanych? Czy to duży temat inwestycyjny?

123
@Poldek 25.06.2017 22:17
Czy możecie podpowiedzieć mi cos o pracy dla specjalisty ds. inwestycji budowlanych? Czy to duży temat inwestycyjny?...

nie szukajcie odpowiedzi na forum, to nie jest właściwe miejsce :)

Lena

Czy praca dla specjalisty ds. marketingu jest jeszcze aktualna? Czy ktoś mógłby podpowiedzieć kilka informacji o firmie?

Była
@Lena 22.06.2017 20:28
Czy praca dla specjalisty ds. marketingu jest jeszcze aktualna? Czy ktoś mógłby podpowiedzieć kilka informacji o firmie?...

Daj sobie spokój z tą firmą, nie zarobisz( usunięte przez administratora )i. Odradzam.

hmmmm

Dwie gwiazdki to za duzo jak na ta firme.

Solennik

Jeśli niektórzy pracuj tak w firmie jak się wulgarnie wypowiadają to życzę im sukcesów w pracy. Uważam, że wszędzie może być gorszy czas i trzeba wspólnymi siłami przetrwać.

nick

OPINIA jest jak d-a, każdy ma swoją. A jeśli ktoś jej nie ma to niech sam sobie wyrobi :) Nie ma sensu sugerować się tymi wpisami, które, co by nie mówić, obrażają wielu wartościowych ludzi. Polimex to nie zakład pracy chronionej, choć jak widać po wpisach niektórych byłych pracowników, powinien już na etapie rekrutacji żądać przedstawienia opinii od psychiatry. No ale cóż.. Polak mądry po szkodzie ;) You know what I mean... ;)

Gregor

O jakiej skali zwolnień mówicie skoro firma potrzebuje zaledwie kilku pracowników do czterech oddziałów? Premia powinna być rzeczywiście uznaniowa dla dobrych i solidnych pracowników. Niezadowolonym z firmy powodzenia w innej pracy.

niebyła

Ciekawe sąd masz takie wiadomości?:))) oj chyba nie było ci tak źle skoro tyle czasu upłynęło a ty nadal nie możesz się z tym pogodzić :)))))

niebyła

Biedactwo..... siłą cię trzymali????? a podobno żyjemy w wolnym kraju.... ;)

Ja

Pytanie dlaczego w dziale sprzedaży została tylko jedna osoba

Ex
@Ja 01.06.2017 23:04
Pytanie dlaczego w dziale sprzedaży została tylko jedna osoba

Bo na wiecej osób nie stać Polimexu. Oferuje tak małą kasę, że większość odeszła z firmy i pracuje teraz za lepsze pieniądze a potencjalni nowi pracownicy jak usłyszą o zarobkach, to wstają i wychodzą rozbawieni do łez.

Odesz

Odeszłam z tej firmy dzięki Bogu i dzięki zdrowemu rozsądkowi firma mi nie zrobiła krzywdy,ale teraz dopiero otworzyłam oczy jaki piękny jest świat. Ogólnie nie polecam. Brak motywacji pracownika i ta smutna prawda co zrobił pracodawca.

Zatrudniona

Polimex to nie korporacja . Zarząd Spółki zmienił się a co za tym idzie zmieniła się także koncepcja zarządzania. Ci, którym zmiany nie odpowiadały odeszli na fałszywe zwolnienia, o czymś to świadczy?! Premia dotąd traktowana była przez pracowników jako coś co się należy, niezależnie od wyników. A teraz premia jest UZNANIOWA i ma na celu motywować do pracy . Trudno o polemikę z zamieszczanymi tu komentarzami .... szkoda na to czasu . Rotacja pracowników ma miejsce w każdej firmie, to normalne zjawisko. Z Polimexu jedni odchodzą sami a inni zostają zwolnieni- i nie jest to widzimisię managementu, tylko stoją za tym argumenty. Ci którzy chcą uczciwie pracować mają w Polimexie swoje miejsce.

Zatrudniona bardziej
@Zatrudniona 01.06.2017 11:46
Polimex to nie korporacja . Zarząd Spółki zmienił się a co za tym idzie zmieniła się także koncepcja zarządzania. Ci, którym z...

Rotacja w każdej firmie jest to prawda ale czy na taką SKALĘ?! Niesprawiedliwym jest kiedy każdy dostaje premie ale kiedy każdy nie dostaje premii to już jest sprawiedliwe. hmmm??????????

Lukas

Praca to nie bazar żeby sie targować. Są ludzie do pracy i do kierowania i o co chodzi? Najważniejsze , że firma jest ok.

Okradziony z premii

Wszystko prawda kiero kazał mi wyłożyć towar na półki a ja miałem inne zdanie i mnie okrat z premii

Czas na Zmiany

My pracownicy- który pracują aktualnie – w pełni zaangażowani w pracę i fizycznie i sercem. Lubimy i chcemy pracować w tej firmie. W pełni angażujemy się w realizowane zadania .Nie zawsze identyfikujemy się z wpisami powyżej. Często pracujemy na 200% ze względu na nadmiar obowiązków lub braki kadrowe. Nie chodzimy na zwolnienia ,nie narzekamy, nie nawalamy. Pragniemy jednak zmiany „panującej kultury organizacyjnej „ – Ciągła wymiana kadry wprowadza chaos między nami pracownikami a nasza komunikacja jest NIE efektywna. Jesteśmy zdezorientowani i zmęczeni. Bardzo trudno wzajemnie się współpracuje jeżeli ciągle jest ktoś nowy. Być może sami zastanawiamy się czy nie odejść ? Czy jest szansa aby to zmienić? Czy można to zatrzymać ? To właśnie ludzie są kluczową siłą napędową firmy. Czy można tych pracowników na których można liczyć, sprawdzili się , pracują efektywnie- docenić ??? ILE TAK NAPRAWDĘ FIRMĘ KOSZTUJE CIĄGŁA WYMIANA KADRY?? Czy oferowanie niskich zarobków to jest oszczędność ??? Wiele ludzi nabyło w tej firmie ogromne doświadczenie i odeszło. Profity i śmietankę zbiera konkurencja. Pozyskanie i przystosowanie pracownika do charakteru pracy jest najdroższe. W tej firmie- znajduje się diament- doszlifowuje- i oddaje za darmo bez wzruszenia ramionami! Satysfakcja pracowników → Większa stałość zatrudnienia → Wyższa produktywność pracowników → Wzrost poziomu jakości usług → Wzrost lojalności Klientów → Rozwój przedsiębiorstwa Dla nas atmosfera jest bardzo ważna bo przebywamy ze sobą codziennie co najmniej 8h- w tygodniu więc więcej czasu w firmie ze współpracownikami niż w domu z rodzinami. Ciągłe zmiany kadrowe , brak premii sprawia, że klimat w firmie staje się nie do zniesienia. Pewnie premii mogłoby wcale nie być gdyby podstawy nie były niższe niż w Biedronce. Duża rotacja pracowników to symptom słabości firmy, wskazujący na niewłaściwe i nieudolne zarządzanie ludźmi, co zagraża pozycji firmy na rynku. Mała rotacja pracowników to stabilny zespół, zaś firma jest uznawana za wiarygodną i cenioną przez klientów. Firma ma potencjał bo zatrudnia ludzi w których jest moc. Druga sprawa czy to dostrzega? My chcemy pisać pozytywnie ale dajcie nam argumenty! Zalety -praca 8.30- 16.30 od pn-pt - szybko mija czas- dużo się dzieje -współpracownicy Wady -duża rotacja -brak szkoleń - brak premii - pensja dopiero 10 –tego - brak pakietu socjalnego - niskie zarobki - brak właściwej organizacji - brak szansy na awans - umowy krótkoterminowe( 1 rok najwyżej)

zarobiony
@Czas na Zmiany 25.05.2017 21:14
My pracownicy- który pracują aktualnie – w pełni zaangażowani w pracę i fizycznie i sercem. Lubimy i chcemy pracować w tej f...

Jaki brak premi ? Ja dostaje co miesiac . wszyscy inni po probnym tesz

Qwerty
@zarobiony 26.05.2017 15:48
Jaki brak premi ? Ja dostaje co miesiac . wszyscy inni po probnym tesz

Chyba odcisków na stopach. Jesli ktos pracuje sumiennie ale ma inne zdanie niz kiero nie ma co liczyc na choćby złotówkę wiecej !

Stefan

Szkoda, że forum służy niemalże wyłącznie do wylewania hejtu. Może jednak coś dobrego o firmie powiecie?

Już niedługo
@Stefan 24.05.2017 08:26
Szkoda, że forum służy niemalże wyłącznie do wylewania hejtu. Może jednak coś dobrego o firmie powiecie?...

Od czego by zacząć hmmm... chyba tylko że jeszcze pensja jest wypłacana marna bo marna ale jest . Coraz mniej pracowników wszyscy uciekają na zwolnienia więc w szatni ścisku nie ma. jak coś to polecam ja jestem na zwolnieniu więc możesz się wprowadzać :)

Ciekawy

Czemu kasowane są opinie mówiące prawde o polimexie, nie widziałem w nich nic co,moglo by kogoś obrażać. Zwykła prawda o warunkach które tam panowały. Sami wystawiacie sobie laurkę !

Przepracowany
@Ciekawy 22.05.2017 17:00
Czemu kasowane są opinie mówiące prawde o polimexie, nie widziałem w nich nic co,moglo by kogoś obrażać. Zwykła prawda o warunk...

Mogą sobie kasować. Każdy normalny człowiek najpóźniej po 3 miesiącu zorientuje się, jaki błąd popełnił zatrudniając się w Polimex.net i zmieni pracę na lepszą.

Klara

Polimex.net fajna firma i praca tu bardzo mi odpowiada.

Danka

Co nowego słychać w firmie? Słyszałam, że ciągle wprowadzane są produkty nowych marek – jak nici Picasso, Mozart, Star, wkłady Weber Einlagen i wiele innych. To dla pracowników sygnał, że w firmie dzieje się dobrze i praca nie jest zagrożona. Ja złożyłam cv i czekam.

Ciekawy

Wlasnie mezczyzni tez??

aktualnie
@Ciekawy 14.05.2017 10:48
Wlasnie mezczyzni tez??

O Bosze, poziom dyskusji osiagna dno, szkoda atramentu na ciag dalszy

anonim

(usunięte przez administratora)

aktualnie

W dziale sprzedaży jest tylko jedna kobieta handlowcem i nie wydaje mi się, aby to był jej wpis ... ?

Gośka

Czy ktoś jest zorientowany jakie zarobki można wyciagnąć na stanowisku specjalisty ds. sprzedaży i obsługi klienta? Czy to jest płaca prowizyjna czy inaczej?

Londek

Czy jesteście pewni, że o firmie nie można powiedzieć nic dobrego? Może jest o czym rozmawiać z osobami decyzyjnymi? Jakieś rady pomogą we wspólnej sprawie?

Gość

Witam, co powiecie o stanowisku kasjer-sprzedawca? Zarobki, praca, atmosfera? Będą dzwonić do bylego pracodawcy o referencje. Mało kto to robi

aktualnie

Wydaje się jednak, że firma zmierza w tą lepszą stronę, czas pokaże. Do zainteresowanych pracą - przyjdź, zobacz, sam/a oceń. Czy dobrze, czy źle? Najlepiej samemu ocenić, różne bywają oczekiwania. Moja ocena neutralna. Znam firmy gdzie jest znacznie gorzej.

Była
@aktualnie 01.05.2017 12:56
Wydaje się jednak, że firma zmierza w tą lepszą stronę, czas pokaże. Do zainteresowanych pracą - przyjdź, zobacz, sam/a oceń. C...

Otóż nigdzie nie będziesz miał tak źle jak w Polimex.net. Jak myślisz, czemu jest tyle ogłoszeń o pracę, skoro jest tak dobrze? Czemu ludzie stamtąd odchodzą? Każdy, kto odszedł potwierdzi, że wszędzie jest lepiej! Jak nie wierzysz - twoja sprawa ale przygotuj się na piekło...

Kadrowa

Słyszałam, że Polimex.net poszukuje specjalisty ds. kadr i płac. Mam ochotę złożyć cv ale chciałabym dowiedzieć się coś więcej.Jak prowadzą rekrutację? Jaka jest ogólnie atmosfera w firmie? Czy do podstawy dochodzą jakieś dodatki np. dodatek socjalny?

Zostaw opinię o polimex.net - Łódź

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie polimex.net