MJM Group
3 90 6 1

Opinie o MJM Group

Albin

Ja lecę na Bahama, z Bahama na Singapur. Też pierwszy raz,ale zobaczymy jak będzie. Byłem u nich w Irlandii i kasiora była ok

6.3 AMG
@Albin 15.02.2019 16:30

Jakich zarobków można się spodziewać za Singapur przy stawce 8.5 funta ? Jaka ilość godzin w ciągu 3 tygodni ?

Albin
@Albin 15.02.2019 16:30

Znajomy w Irlandii mi mówił, że przeważnie po 12h praca,bez dnia wolnego. Więc proste liczenie. Nie byłem jeszcze na statku więc nie wiem jak to wygląda.

flet
@Albin 15.02.2019 16:49

na trzy tygodnie zarobisz przy 14 godz dziennie 11,760 tys zeby jeszcze niebylo goraco

kareta
@Albin 15.02.2019 16:49

slaby biznes kazdy sie podnieca w niemczech masz 10 euro

Albin
@flet 15.02.2019 20:37

Ja ogólnie się nie nakrecam,lecę pierwszy raz. Wiem,że stawka szału nie robi. Będzie źle to więcej nie pojadę.

raz1
@Albin 15.02.2019 22:50

napewno bedzie zle bedzie sie pot lal chlopie nierobiles 14 godzin to niewiesz

raz1
@Albin 15.02.2019 22:50

jak sie niewykazesz to nie pojedziesz ale za ta stawke i 10 tys kilometrow od domu szalu niema jak godzin nie zrobisz to niezarobisz

Andrzej

W marcu zaczyna się Singapur. Podobno najgorszy kierunek na kontrakt. Prawda czy tylko plotki?? Pytam, bo jadę na pierwszy kontrakt 14.03

kufel
@Andrzej 14.02.2019 05:26

tez slyszalem kasa srednia ale godzin 15 dziennie niewiem co robic

Andrzej
@kufel 14.02.2019 08:18

Noo ja jadę, zobaczymy czy rzeczywiście aż tak źle tam jest. Czekam tylko aż odezwą się z konkretami jakimiś bo póki co tylko SMS dostałem. Może nie będzie aż takiej tragedii. Może się wypowie ktoś kto już tam był??

alwaro
@Andrzej 14.02.2019 05:26

Chciałbym wszystkim odwiedzającym forum i nie tylko przypomnieć że pieniądze to nie ziemniaki i na polu nie rosną wystarczy odpowiedzieć na SMS-a NIE i po sprawie .Pozdrawiam.

Andrzej
@alwaro 14.02.2019 11:06

Wydaje mi się, że nie chodzi o to, że ktoś chce za siedzenie pieniądze dostać. Raczej jest to lęk i ciekawość przed wyjazdem. Tymbardziej jeśli jedzie ktoś pierwszy raz i odrazu w tak odległe miejsce jak Singapur. I najzwyczajniej pytają bardziej doświadczonych osób jak to rzeczywiście jest i fajnie jeśli ktoś udzielił by rzeczowej odpowiedzi.

kufel
@Andrzej 14.02.2019 05:26

za mala kasa i za duze odleglosci pracuj w tej goraczce

kufel
@Andrzej 14.02.2019 10:52

co z tego ze zarobisz ale puzniej siedzisz w domu miesiac moze dwa moze trzy i moze niepojedziesz rozlusz caloroczne zarobki wyjdzie ci 3,5 klocka na miesiac lipa

kufel
@alwaro 14.02.2019 11:06

w singapurze 30 stopni a w kadlubie 40

Andrzej
@kufel 14.02.2019 14:01

Kufel, pracujesz u Nich na kontraktach?? Z tego co piszesz to jest marna szansa aby jakoś regularnie jeździć na kontrakty

raz1
@Andrzej 14.02.2019 14:23

najgorsze to czekanie miesiac a co boisz sie

Andrzej
@raz1 14.02.2019 14:53

Zawsze jest niepewność jeśli się robi coś pierwszy raz. Nie boję się ciężkiej pracy, bo to mam na co dzień. Chodzi o warunki, płatności czy szansę na kolejne kontrakty a nie jednorazowy wyjazd bo akurat potrzebują ludzi

raz1
@Andrzej 14.02.2019 15:17

byles na rozmowie nic sie niedowiedziales

raz1
@Andrzej 14.02.2019 15:17

pojedz na ten zobaczysz jak jest zawsze mozesz zrezygnowac

Andrzej
@raz1 14.02.2019 15:32

Co za prostak, słoma z butów leci aż miło. Nie potrafisz złożyć poprawnie zdania tylko szczekasz jak ratlerek to się nie wypowiadaj jak ktoś grzecznie zadaje pytanie.

alwaro
@Andrzej 14.02.2019 13:24

Andrzej ,musicie wziąć dużo koszulek bo będziecie się pocić i nikt spocony i śmierdzący nie chce robić dlatego trzeba je zmieniać antyprespirant ,buty sandałowate nie całe kryte , zasypki do butów ,krem przeciwodparzeniowy do stóp , ( sudo krem itp) jakieś pluszsze i elektrolity z apteki do picia to najważniejsze .Pozdrawiam.

Andrzej
@alwaro 14.02.2019 19:35

Dzięki wielkie, o takie praktyczne porady właśnie mi chodzi. Alwaro, byles już w Singapurze?

Karta
@Andrzej 14.02.2019 05:26

Ile na godzinę dają

kareta
@alwaro 14.02.2019 19:35

alwaro tyle ze czy przeciez ja jade pracowac a nie opalac sie

kareta
@Karta 14.02.2019 20:36

8,5 funta 40 zeta

kareta
@alwaro 14.02.2019 19:35

a kilo maki starczy

alwaro
@Andrzej 14.02.2019 19:56

Tak byłem i jest gorąco ale prowadzący wiedzą że jest ciężko i nie Cisna tak mówią zeby się nawadniać dużo pić i jak komuś jest słabo to ma im mówić.dacie radę .pozdrawiam.

as
@alwaro 15.02.2019 11:07

a wybierasz sie teraz

as
@Andrzej 14.02.2019 05:26

zarobisz 12 tys na mies w takich warunkach goraca lipa odbijam

Bongo
@as 15.02.2019 12:23

Tylko zarób gdziekolwiek w Polsce 12 tysi. Mógłbyś pracować po 20 godzin na dobę a i tak byś nie zarobił

Albin
@Andrzej 14.02.2019 05:26

A skąd masz takie info,że najgorszy kierunek ?

Albin
@kufel 14.02.2019 08:18

A narzędzia macie wziąć ze sobą?

Andrzej
@Albin 15.02.2019 16:34

Słyszałem od kilku osób, że Singapur to masakra. Upał, duszno, nie ma czym oddychać, robisz kilka kroków i zalany cały potem. Najgorzej jak na statku będą wyłączone windy. Wtedy rypiesz po kilka pięter na buta. Do tego odległość, duża różnica czasu i jak to wszystko zabierzesz do kupy to zaczyna się robić nieciekawie. Ale ile w tym prawdy to się okaże na miejscu

Albin
@Andrzej 15.02.2019 17:21

No zobaczymy jak będzie. Narzędzia musisz mieć ze sobą? Skąd jesteś?

flet
@Andrzej 15.02.2019 17:21

tyle tysiecy kilometrow i jeszcze nazedzia targaj masakra

flet
@Bongo 15.02.2019 15:49

bongo jak niemasz rodziny to za 6 klocka bys pojechal

flet
@Bongo 15.02.2019 15:49

kup sprzet 1300 zl ciuchy zasypki buty 200 pwitaminy kremy ale biznes

flet
@Andrzej 15.02.2019 17:21

to juz niemapowrotu walisz az padniesz

kareta
@Andrzej 15.02.2019 17:21

a jak sie zaparzysz

ja86
@flet 15.02.2019 20:33

To jakim cudem ty jedziesz skoro nawet mlotka czy wkretarki nie masz... Byles na rozmowie to nwpewno Cie uswiadomili ze musisz to miec ze soba. Jaki Ty fachowiec skoro wlasnych narzędzi podstawowych nie masz

Rikardo

Witam, dostałem smsa, że wyjeżdżam na kontrakt. Odpisałem, że ok i pytanie moje co dalej, po jakim czasie się skontaktują ze mną z jakimiś szczegółami?? Czy samemu dzwonić i dooytywac?? Nie chce czegoś przeoczyć i krzez to zawalic szansę na wyjazd. Dzięki z góry za odpowiedź

kufel
@Rikardo 03.02.2019 17:46

Kiedy masz fen kontrakt

Rikardo
@kufel 04.02.2019 22:20

14 marca się zaczyna. W zeszłym tygodniu dostałem info i teraz niezbyt wiem kiedy się spodziewać kontraktu do podpisu i w ogóle jakiś szczegółów

kufel
@Rikardo 04.02.2019 22:47

Jesli potwierdziles to musisz czekac dostaniesz informacje smsem i droga meliowa gdzies pod koniec lutego musisz poprostu czekac kontrakt masz pewnie do Singapuru

Rikardo
@kufel 04.02.2019 23:11

Potwierdziłem odrazu po otrzymaniu smsa. Boję się, że nie otrzymali potwierdzenia. Zależy mi na wyjeździe więc tak dopytuje @Kifel, często jeździsz na kontrakty z tą firmą?? Wszystko jest w porządku, kasa na czas??

MANIEK
@Rikardo 03.02.2019 17:46

RIKARDO DOSTALEM SEMS DO SINGAPURU OD 14 DO 7 CIEKAWE JAK TAM JEST

Rikardo
@Rikardo 05.02.2019 04:57

@Maniek znasz jakieś szczegóły itp??

MANIEK
@Rikardo 05.02.2019 14:18

pracujesz po 12 godz z kim niegadam kazdy zadowolony chyba musi byc dobrze

Rikardo
@MANIEK 05.02.2019 14:29

Wiesz coś kiedy się odezwą ze szczegółami odnośnie podpisania kontraktu itd?? Odpowiedziałem na SMS-a i od tego czasu żadnego kontaktu. Boję się, że nie otrzymali potwierdzenia, że chce jechać i stąd ten brak kontaktu

kufel
@Rikardo 05.02.2019 04:57

Jezdze dosyc czesto z ta firma na kontrakty firma jest ok kasa za kontrakt zawsze na czas

Rikardo
@kufel 05.02.2019 18:25

Martwi mnie tylko ten brak kontaktu od momentu wysłania smsa z potwierdzeniem. Zależy mi na pierwszym wyjeździe i dlatego siedzę jak na iglach i czekam na kontakt jakiś

kufel
@Rikardo 05.02.2019 18:33

Jesli potwierdziles wyjazd na kontrakt to juz wczesniej ci pisalem ze gdzies w okolicach drugiej polowy lutego dostaniesz smsa lub meila co masz zabrac ze soba bilety jak lecisz bilety powrotne itp nie stresuj sie bo na stoprocent pojedziesz na ten kontrakt.

Rikardo
@kufel 06.02.2019 11:10

No ok, to czekam w takim razie na jakąś wiadomość

Rikardo
@kufel 06.02.2019 11:10

Pierwszy mój wyjazd to się spinam trochę czy wszystko będzie ok. Roboty się nie boję i wypoczywać nie jadę tylko pracować to powinno być spoko już na miejscu. @Kufel często jeździsz na kontrakty?? Jest możliwość u Nich częstych wyjazdów?? Czyli coś na zasadzie powroty na 2 tygodnie i kolejny wyjazd czy mają porostu raz na jakiś czas jakiś kontrakt na który więcej osób potrzebują??

kufel
@Rikardo 06.02.2019 14:41

Jak sie sprawdzisz to bedziesz jezdzil.

maniek
@kufel 04.02.2019 23:11

a ile sie zarobi na miesiac w singapuze jest mocno goraco

kufel
@Rikardo 04.02.2019 22:47

8,5 funta 40 zl to jest duzo czy malo za godz pracy

1raz
@kufel 13.02.2019 18:23

Kufel Ty widac jestes ogarniety w tym...moze masz jakies wskazowki co warto ze soba zabrac? Jakies plastry czy zele bo wiadomo mozna sie zaparzyc albo odparzyc.. Podpowiedz jak mozesz.Pozdro

Miki

Mam pytanie czy jako stolarz meblowy sprawdzę się na statkach w MJM. Z góry dziękuję

karolina

To, ze mozna sie odstac na kontrakt podplacajac komus jest kompletna bzdura.

Tino
@karolina 28.04.2015 21:05

1500zł teraz biorą i nic nie musisz potrafić rzucą cię do transportu potwierdzone.

Paweł
@Tino 20.10.2018 16:23

Na czym polega transport?

kufel
@Paweł 26.01.2019 18:29

Na ciezkiej i uczciwej pracy

LukiLuki

Witam. Czy ciężko dostać pracę w tej firmie bez doświadczenia jako stolarz/monter?

Alwaro
@LukiLuki 27.12.2018 23:17

Nie dasz sobie rady bez doświadczenia jako stolarz monter na statkach to fikcja tam trzeba popracować trochę żeby zakumać ale jak jesteś robotny i pracy nie boisz .

LukiLuki
@LukiLuki 27.12.2018 23:17

Ale czy wogole można się załapać do roboty bez doświadczenia w mjm ? Roboty się nie boję. Czy można się tam czegoś nauczyć jak dostanę się bez doświadczenia?

LukiLuki
@LukiLuki 27.12.2018 23:17

Panowie czy myślicie że można dostać tam prace bez doświadczenia ? I czy jak się jest w miare kumatym to nie trafi się do transportu?

Marek
@LukiLuki 30.12.2018 23:24

A czy ty myślisz, że w transporcie to są sami niekumaci? Przede wszystkim trzeba zasuwać i mieć pojęcie o robocie- stolarka, glazura itp. Jeśli takich umiejętności nie posiadasz to nawet nie próbuj.

kufel
@LukiLuki 30.12.2018 23:24

Jak w transporcie sa nie kumaci to po co sie pchasz do takiej firmy chyba ze myslisz ze jedziesz na wycieczke transport nie transport w tej firmie trzeba pracowac a efekt koncowy bedzie widac na koncie bankowym ja pracuje w transporcie i jak na razie nie spotkalem zadnego nie kumatego .

Silny

Naprawdę nie przelewają kasy może ktoś coś na ten temat powiedzieć bo jadę na kontrakt do hiszpani

Kris
@Silny 16.04.2018 01:27

Siema kasa prawie zawsze na czas okolo 2 tyg, przez 15 lat nie bylo problemu kto ci glupot nagadal

Silny
@Kris 16.04.2018 05:21

Ok. W porzadku. Dzieki za odpowiedź.

Dna
@Silny 16.04.2018 01:27

Jezdze na kontrakty od 2 lat, nigdy nie mialem problemu z przelewem pozdrawiam

Paweł
@Dna 13.08.2018 21:27

Jak wyglądają te kontrakty? Jaki czas w pracy i jaki w Pl?

Ok

O prace nie ciezko jezeli potrzebuja to biora jak popadnie wystarczy powiedzuec ze gdzies robiles ostatnio trafila sie jedna niby szwaczka lecz nie wiedziala co to maszyna ale robi dalej wazne ze donosi do foremana.

Tobiasz

witam,moglby ktos wytlumaczyc jak wyglada wyjazd z polski do pracy na statku?firma zalatwia bilet itd?

Damned

Witam czy moze ktos powje czy nadal placone sa hm tygodniowki>? bylo 50 funta .Czy trawele sa platne ? Pozdrawjam

Rutek
@Damned 19.11.2018 07:26

Co tydzień masz zaliczkę, 50 funta, dodatkowo diety na podróż, travel płatny

kaktus

Witam rozwazam podjecie pracy w firmie MJM.Mam jednak kilka pytan i moze ktos mi odpowie na nie.Chiałbym podjac prace na statkach.....czy jest ktos kto wie jakie warunki socjalne firma oferuje?Jak wyglada mieszkanie czy mieszka sie w kilka osób w małych pokoikach?Jezeli ktos wie jak to u nich wyglada prosze o odpowiedz

kufel
@kaktus 07.11.2018 08:43

Mieszkasz na statku badz w hotelu zalezy jak duzy jest remont statku na statku pokoje 2 lub 3 osobowe to samo w hotelu jedzenie,spanie,przeloty zalatwia firma robota ciezka ale da sie wytrzymac.

anonymous

byłe,pracowałem na statkach i do konca nie bylem zadowolony. na pociopków rodzinke kuzynków itp czyjąś nie bede pracował.2. -fachowcy szybko rezygnuja ,zostaja tak jak wyzej kuzyni itp,co poniektórzy jak taba...lu...co nie maja pojecia co to metrówka,ołowek czy nóz i do czego słuzy to dzieki za meczarnie z takimi kret...3-czekanie na sms czy pojedziesz czy nie 4-brak poszanowania -jak ktoś nie chla ma przejeb..przez tych co pija.5-podpier.. rodzinnych tu nie brakuje,mozna za nic beknąć.

Slawomir Bork MJM Group
@anonymous 24.11.2017 21:59

Witam serdecznie Niestety nie mam wplywu na to kto jedzie na kontrakt z jakim doswiadczeniem poniewaz pracuje w Newry, ale jesli zle warunki pracy, alkohol, kolesiostwo i uklady byly lub sa jakims problemem na statkach prosze mi tylko podeslac wiecej informacji na maila a wyjasnie sprawe z dyrektorem kontraktow w Newry. Krotka informacja na jakim statku mialo to miejsce, w jakim teamie , jakie byly problemy, kto kogo kryl itd itd. Prosze mi to wszystko podeslac na maila s.bork@mjm-group.com. Oczywiscie anonimowo. Nie chodzi o to zeby znac pana dane albo zeby kablowac na kumpli ale o to zeby ukrucic tego rodzaju procedery na statkach w przyszlosci. Pozdrawiam Slawomir Bork MJM Group

Ikkk
@Slawomir Bork MJM Group 21.01.2018 09:39

Sluchaj chlopie , jak to nazywasz pociopki i rodzina przynajmniej pracuje i posiada dobre kwalifikacje nabyte w firmie MJM, a ci, ktorzy sie tu uskarzaja na firme MJM albo nie dali rady albo mysleli ze przyjada polezec, lub tez wtopili i teraz sie chca zemscic

Werflon
Zweryfikowany użytkownik
@Slawomir Bork MJM Group 21.01.2018 09:39

Ludzie są szczęśliwi mówiąc że w 2 tyg zarobią po 8 tyś zł. Hmmm ale nie patrzą na to że pracują po 12 godz prezes 14 dni bez przerwy. To daje 164 godz więc prawie tyle co pełen miesiąc. Takie pieniądze to zarabia się przy pakowaniu ciastek za granicą będąc na umowie i mając ubezpieczenie. Tylko zazdrościć wam takich pracowników nie potrafiących liczyc

Allure

Na początku szacunek duży dla pana Bork ,że tak potrafi profesjonalnie wytłumaczyć firmę w której pracuje lub pracowalo tyle baranów.oczywiscie w każdej firmie trzeba pracować i pokazać coś.niestety przykład Bartłomieja Lasonia wykolejonego młodego konfidenta,który myśli że zna się na robocie i przerobi ja pokazuje że ludzie którzy mają szacunek do siebie i mają wiedzę rezygnują jak widzą taki typków którzy piją i gadają z tobą a idzie i donosi za plecami.ludzie którzy chcą pracować w takich firmach a jest pełno niech pracują ich sprawa.owszem kasa na czas bo dlaczego miałaby nie być...wyjazdy żarcie pranie kajutki elegancko można się napić pozbzykac nawet na statku dupeczki z obslugi.jak się zna język ale to tylko 10 proc.najgorsze ,że ludzie którzy wyjadą 1 raz na taki kontrakt są podjarani że tyle zarobili i że w pl się nie da.i tu błąd da się tylko trzeba mieć pomysł na siebie i zaryzykować ale nie każdy chce i nie musi.przykro czytac komentarzye jak ktoś chodzi do kibla z telefonem bo czeka jak pan Jarus tzn bardziej jego pachołek z biura naburmuszony haker wyślę SMS o pracy i czuć się jak niewolnik bo zarobił 10tys.a kuzyn lub śwagier odda działkę swoją z kontraktu panu J. za wyjazdy lub suweniry które nie mieści w szafie.ogolnie są osoby tam godne rozmowy i statusu i też są osoby nie mające pojęcia o niczym oprócz picia i palenia i wciągania jak TAB..luga . i żarcia.dlatego wybor jest wasz

Slawomir Bork MJM Group
@Allure 05.06.2018 23:17

Dziekuje Panu za szczera wypowiedz. Oczywiscie odesle to dalej do weryfikacji dla dyrekcji. Pozdrawiam

anonymous
@Allure 05.06.2018 23:17

Brawo

Tomi

Witam mam ktoś kontakt do tej firmy? Pozdrawiam Tomasz

MMM
@Tomi 21.12.2017 16:49

Niestety jak ktoś ma kontakt to i tak ci go nie poda każdy się boi o kolejnego pracownika bo niestety to jest jeden wykaz mniej dla innych już tam pracujących.ale staraj się ją z pod ziemi dostałem numer tel zadzwoniłem pojechałem i jestem bardzo zadowolony

Slawomir Bork MJM Group
@MMM 05.01.2018 22:41

kontakt do mnie to email: s.bork@mjm-group.com

anonymous
@Tomi 21.12.2017 16:49

Podaję dane:j.lewowicki@mjm-group.com tel:00447501227080

anonymous

Pracowałem w Antibes w Francji w 2016 roku od stycznia do maja jako stolarz. Kasa na czas, pracować ,swoje robić i nie narzekać, polecam firmę MJM pozdrawiam JAREK

anonymous
@anonymous 01.04.2018 21:08

A jak sie skontaktowac?.Maz ma wizytowke.Wydzwsnia od 2tygodni.Sygnal wolny,ale nikt nie odbiera.Prosze o infl na meil Oola79@wp.pl

anonymous
@anonymous 15.04.2018 05:26

Mail:j.lewowicki@mjm-group.com

Kamil

Witam jestem zainteresowany praca na statki, jak wyglada ta praca jak wyjazdy ?

Kuba

Witam. Czy wyjazdy na statki są tylko z Polski? Pozdrawiam

Mati

Witam wszystkich. Jestem zainteresowany wyjazdem na statki. Prosiłbym o kontakt do osoby prowadzącej w celu dalszych informacji instrukcji co dalej?pozdrawiam

Slawomir Bork MJM Group
@Mati 30.05.2018 15:14

Witam wszystkich Prosicie panstwo o kontakty do firmy, wiec jak ponizej. Jesli chodzi o prace na hali produkcyjnej to kontakt bezposrednio do mnie tel 0044 7889537066 email s.bork@mjm-group.com Jesli natomiast chodzi o wyjazdy do pracy na statki to tutaj prosze o kontakt do Pana Jaroslawa Lewowickiego tel: 0044 7501227080 email: j.lewowicki@mjm-group.com W mailu prosze zawsze zamiescic kilka slow o sobie a takze zalaczyc certyfikaty pracy, histore zatrudnienia, przebyte kursy itd itd czyli wszystko to co mogloby potwierdzic panstwa doswiadczenie i znajomosc zawodu. Pan Jaroslaw jest dosc czesto w rozjazdach z limitowanym dostepem do maila i telefonu, ale prosze probowac.

LULa

Nie zgadzam się z opinią merry lu, Pan Wojciech J. jest człowiekiem służącym zawsze pomocą jak i reszta dyrekcji MJM GROUP. Pracuję w tej firmie dość długo i mogę powiedzieć tylko tyle, że jeśli jest się sumiennym pracownikiem to firma zawsze cię doceni, współpraca super polecam każdemu taką pracę i takich podwładnych.

alwin
@LULa 22.03.2016 23:11

witam pana czy dalej pan tam pracuje? na dniach jadę na rozmowę kwalifikacyjną do tej firmy czy może mi pan coś więcej napisać o tej firmie jaka jest charakterystyka pracy? czy pracuje się na początku w parach jakiś? czy samemu? jak to wygląda finansowo?

Beata

@Łukasz, jeśli jesteś zainteresowany wyjazdem z firmą MJM Group najlepiej wejdź na tę stronę -->http://mjm-group.pl/kontakt/ i w zakładce "kontakt" masz wszystkie niezbędne informacje potrzebne do skontaktowania się z firmą. Jeśli udasz się na rozmowę rekrutacyjną to proszę, podziel się na forum jej przebiegiem.

Slawomir Bork MJM Group
@Beata 10.05.2018 08:14

Witam Pani Beato Chyba pomylila Pani opinie. Mowimy o firme MJM Group z Rathfriland w Irlandii Polnocnej, ktora zajmuje sie remontami na statkach pasazerskich. Link ktory pani podala prowadzi nas do calkiem innej firmy. Informacje o firmie MJM Group o ktorej mowimy znajduje sie w linku ponizej. http://mjm-group.com/ Pozdrawiam serdecznie Slawomir Bork Production Manager MJM Group

Łukasz

Witam ,jestem zainteresowany wyjazdem. Z kim powinienem się kontaktować? Można prosić o namiary ?

Żoną męża

Witam czytając to co niektórzy piszą aż się płakać chce,ludzie myślą że za darmo albo za siedzenie będą im płacić,albo że nie ma tam fachowców lub to że pracują same rodziny to bujda.Mąż był przed samymi świętami bożego narodzenia owszem trzeba się napracować ale niestety to co zarobił jako młody pracownik przez dwa tygodnie w pl musiał by pracować 3 miesiace,nie jest wcale też tak ciężko praca jak każda inna wystarczy tylko poprostu umieć coś zrobić resztę wytłumacza,w Polsce mąż pracuje jako monter ale stwierdził że ma gdzieś tą pracę w pl i może tylko wyjeżdżać przez firmę mjm.Nie może się już doczekać na kolejnego SMS o wyjeździe.A niestety nie wiadomo kiedy go dostanie,więc czeka na SMS i jak kiedyś nigdzie z tel nie chodził to teraz nawet do do toalety go bierze aby tylko przy dostanie SMS szybko na niego odpisać więc jak by nie patrzał są ludzie którzy chwalą firmę bo tacy ludzie wiedzą co to jest praca a ci którzy narzekają niestety nie umieją iść do pracy postać pół dnia i żeby im jeszcze za to zapłacili.a jeśli chodzi o wypłatę była błyskawicznie na karcie po niecałych 10 dniach od zjazdu.

Slawomir Bork MJM Group
@Żoną męża 05.01.2018 22:33

Nic dodac, nic ujac Pozdrawiam zone meza :-)

Bubi
@Slawomir Bork MJM Group 21.01.2018 09:58

Ludzie tu pracujacy sa obcy, rodziny rzecz jasna sa tez ;) najwazniejsze umiejetnosci i checi do pracy czy obcy czy rodzina nie ma znaczenia

anonymous

Jak sie mozna z firma MJM skontaktowac.Poza kontaktem telefonicznym.Maz dostal wizytowke od znajomego.Ma sie na niego powolac,ale wydzwania juz od 2tygodni i nikt nie odbiera.Jest stolazem z dlugim kilkunastoletnim doswiadczeniem.Umie zrobic wszystko.Czaly czas zajmuje sie stolarstwem.Probuje dodzwonic sie do Pana,ktory kieruje ludzi na statki.Czy ktos moze pomoc?Jak dlugo mozna dzwonic?Probuje kazdego dnia.To jest loteria jednemu sie uda drugiemu nie.Chce sie umowic i pogadac o swoim doswiadczeniu zawodowym.Moj meil Oola79@wp.pl.Prosze o info w jaki sposob mozna sie skontaktowac??

Darek i Marian

Pracowalismy w NICEI z Deywidem i Panem Mirkem na statku bylo super

Wiki

Jeśli ktoś myśli, że firmy będą płacić za leżenie to jest w błędzie.

Slawomir Bork MJM Group

Witam ponownie Majac na celu osoby ktore szukaja kontaktu z firma musze cos wytlumaczyc. Praca w MJM dzieli sie na 2 rozne sektory. Pierszy to praca na statku. I tutaj jedynym punktem kontaktowym jest Pani Mirka i Pan Jarek. Drugi to praca na hali produkcyjnej. I tutaj prosze wszystkie pytania wysylac bezposrednio do mnie na maila: s.bork@mjm-group.com. w mailu prosze podac kontakt do panstwa oraz jak najwiecej informacji o sobie czyli gdzie sie predzej pracowalo, jakie sie ma doswiadczenie w stolarstwie, przebyte kursy, szkolenia, czy pracowalo sie juz predzej dla MJM czy nie itd itd. Im wiecej informacji dostane tym latwiej mi bedzie wybrac pracownikow. Tak jak predzej wspominalem dobry stolarz jest zawsze mile widziany.

NNNN

Jeśli ktoś chce być traktowany jak żydzi w Auschwitz to jak najbardziej polecam firmę.

w
@NNNN 22.12.2017 14:42

NNNN nikt ciebie tam na siłę nie zaciągnął byłeś zobaczyłeś nie podobało się to szukaj dalej takiej firmy która płaci za wycieczki a nie za pracę także powodzenia

Slawomir Bork MJM Group
@NNNN 22.12.2017 14:42

Panie NNNN Wszyscy ktorzy pracowali na statkach lub produkcji w MJM wiedza ze glownym atutem firmy jest to ze bierze duze roboty i wykonuje je w krotkim czasie w miare dobrej jakosci. Oczywiscie wiaze sie to z panika, presja, praca po kilkanascie godzin dziennie itd itd. za co pracownik dostaje wynagrodzenie na ktore sie zgodzil podczas podpisywania kontraktu. Mysle ze porownanie tego do pracy Zydow w Auschwitz jest tutaj nie na miejscu. Widocznie nie byl pan nigdy w Auschwitz ze pisze pan takie glupoty. Podejrzewam ze jak podpisywal pan kontrakt to nie bylo tam napisane ze bedzie pan lezal i wypoczywal na pokladzie statku pasazerskiego. Pan Jarek z pewnoscia wspomnial na rozmowie ze praca jest ciezka, wiec daje glowe ze wiedzial pan na co sie pisze, przed podpisaniem kontraktu. Narzekanie na robote za ktora wzielo sie juz pieniadze jest w tym przypadku bardzo niestosowne. Slawomir Bork MJM Group

Byly pracownik

Witam, Pracowalem w MJM praca prawie ! jak kazda inna ale mam jedna uwage . Wracajac ze statku mielismy nie oplacone dodatkowe bagaze w liniach lotniczych wiec wylozylem kase na doplate do bagazu za siebie oraz za kolege. Przeslalem do firmy potwierdzenie rachunku oraz wyciag z banku i mimio ze zostalo to zatwierdzone w MJM przez managera to do tej pory nie dostalem zwrotu a bylo to w Maju 2017. Dobrze ze nie zaplacilem za wiecej osob pomimo ze prosili bo bym teraz mial duze braki. Teraz rozumiem dlaczego te pozostale osoby prosily zeby za nie zaplacic.

Slawomir Bork
@Byly pracownik 10.11.2017 07:47

Witam Pana. Prosze o podeslanie mi na maila scanu albo zdjecia tego rachunku za bagaz. Od razu porozmawiam z Pania Mirka i sprobuje jak najszybciej wyjasnic zwloke w platnosci. s.bork@mjm-group.com Slawomir Bork MJM Group

Slawomir Bork - MJM Group

Witam wszystkich forumowiczow, ktorzy tak chetnie wypowiadaja sie na temat firmy MJM Group w Newry. Jestem nowym kierownikiem produkcji i bardzo chetnie odniose sie do panstwa opini na temat firmy i zasad u nas panujacych na hali produkcyjnej w Newry. Nawiazujac do opini pana 'MUZYN' powyzej nie wiem skad ma pan takie informacje szczegolnie z czerwca tego roku. Jestem kierownikiem od lutego 2017 i nikt, powtarzam nikt nie zostal zwolniony z dnia na dzien i pozostawiony bez pieniedzy. MJM opuscily od lutego 3 osoby i to za powazne naruszenia regulaminu. Odbylo sie to regulaminowo z prawidlowym okresem wypowiedzenia i listami informujacymi o podjetych krokach przez firme w stosunku do pracownikow. Jezeli chodzi o stawke to faktycznie jest to na pocztek najnizsza krajowa £7.50, ale tylko na okres 3 miesiecy gdzie firma sprawdza i testuje pracownika (jest to spowodowane nieprawdziwymi informacjami we wniosku o prace gdzie kandydaci pisza ze maja 20 letnie doswiadczenie i oczekuja ogromnych stawek a jak sie pozniej okazuje jedyny kontakt z drewnem mieli podczas malowania plotu u sasiadki i zaden z nich stolarz). Po okresie probnym stawka wzrasta w zaleznosci od doswiadczenia i mocy przerobowej pracownika. Jesli wiec chodzi o wiecej informacji i szczegolow dotyczacych zasad pracy i zatrudnienia, prosze o pytania a ja do wszystkich chetnie sie odniose. Dobry pracownik jest w MJM zawsze mile widziany. Pozdrawiam

Zmk
@Slawomir Bork - MJM Group 10.09.2017 18:20

Panie Sławomirze a jak można ubiegać się o pracę w MJM? Bo ja bardzo chętnie bym podjął pracę dla was. Proszę o odpowiedź mailowo zmk24@o2.pl

Gadek
@Zmk 06.10.2017 11:11

Panie Sławomirze, ja również chętnie podjąłbym pracę dla was. W jaki sposób aplikować? Gdzie znaleźć konkretne info o pracy? Proszę o odpowiedź na maila - speku85@wp.pl.

były pracownik
@Slawomir Bork - MJM Group 10.09.2017 18:20

witam panie Sławku byłem w Newry jakieś 6 lat temu jako spawacz jeszcze na spawalni był Zdziuchu jak się nie myle bardzo sobie chwaliłem chciałbym wyjechać jeszcze raz nie wiem czy jeszcze jest pani Mirka miałem do niej nr ale zgubiłem proszę o kontakt na gmail Krzysztof.dar.moszczynski@gmail.com z góry dziękuje

Maciej w

Ja byłem w niemczech praca luzik można się obijac szef Jarek ciapa na dzwiki wszyscy wieczorkiem dla mnie bajka

Zostaw opinię o MJM Group - Rathfriland

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MJM Group