Grupa Znatury

• Będzin
  • Wojkowice
  • Bytom

3. Opinie o pracodawcach Katowice
  5. Opinie o Grupa Znatury Sp. z o.o.

Opinie o Grupa Znatury Katowice

Nie przegap nowości o Grupa Znatury Sp. z o.o.!

28.11.2019 09:37

Czy GlobKurier organizuje staże dla studentów?
    Glob Kurier

02.03.2020 14:57

Dzień dobry, Tak organizujemy staże. Aktualnie w tym temacie współpracujemy z Uniwersytetem Ekonomicznym w Katowicach. Zespół GlobKurier.pl
    Michał P.

02.03.2020 14:47

Ostatnio miałem staż w tej firmie i wszyscy byli do mnie bardzo przyjaźnie nastawieni. Poznałam pracę wszystkich działów i mogłem uczestniczyć w kilku procesach sprzedażowych. Ekipa jest na prawdę bardzo zgrana i przy tym kompetentna.

02.03.2020 14:52

Dzień dobry, Dziękujemy za opinię, chętnie przyjmujemy osoby na staż i dzielimy się swoją wiedzą. Doceniamy fakt, że po zakończonym stażu dzielisz się z innymi dobrą opinią o Nas :-) Zespół GlobKurier.pl
    AWEX LTD

25.02.2020 10:11

Z dnia na dzień zniknęła opcja pobranie COD w 1 dzień zwrot pobrania na następny dzień roboczy mimo że było to za dodatkową niemałą opłatą i faktycznie zwracali na następny dzień po doręczeniu. Teraz już tego nie ma. Najkrótszy czas zwrotu to 14 do 21 dni to też ciekawe ani 14 ani 21 tylko coś pomiędzy. Chyba zgłupieli kto tyle będzie czekał mając dużo wysyłek i pieniądze w obrocie. GLOB ma chyba kłopoty finansowe i próbuje trzymać i obracać nie swoimi pieniędzmi bo firmy kurierskie zwracają im w ciągu max 1 do 7 dni
    Polak

02.02.2020 21:21

(usunięte przez administratora) wpisalem dane ;ciezar i wymiary paczki, wyszlo 16zl brutto a kiedy doszedlem do konca wyskakuje mi 28zl ,12 zl koszty dodatkowe. Nie ma informacji co to za koszty. Nie polecam

11.01.2020 09:19

13.01.2020 09:41

Aga proszę o mail na [email protected] z podesłaniem numeru GK na pewno uda się nam wyjaśnić zaistniałą sytuację.

15.01.2020 10:37

UWAGA UWAGA !!! FIRMA NIE RZETELNA !!!! Już 3 dzień próbuję odzyskać pieniądze z pobrania. Zwodzą i nie chcą ich oddać dodam tylko że minęło już umówione 21 dni roboczych. Dzwonienie na infolinię nic nie daje, panie są nie decyzyjne można by je zastąpić automatem powtarzającym ,, pro(usunięte przez administratora)
    Radi

10.08.2019 07:44

Czy firma daje jakąś kasę na okoliczność ślubu? Pytam, bo żenię sie drugi raz, a jak zenilem się pierwszy raz to pracowałem w innej firmie i dostałem 5 tys zł jako prezent ślubny od firmy.
    PPP

28.03.2019 09:31

Praca pełna wyzwań! Fajni ludzie, dobra atmosfera. Dla tych którzy chcą się rozwijać.

05.04.2019 09:58

Dzień dobry, Dziękujemy za opinię, jednocześnie zachęcamy do aplikowania i dołączenia do Naszego zespołu :) Aktualne rekrutacje na pracuj.globkurier.pl Zespół GlobKurier.pl

05.04.2019 10:13

zasłyszane

05.04.2019 09:52

Podobno bardzo fajni ludzie tam pracują :)
    Róża

11.02.2019 11:15

17.03.2019 22:54

Dzień dobry, Dziękujemy za opinię, jednocześnie zachęcamy do ponownego korzystania z naszych usług www.globkurier.pl Zespół GlobKurier.pl
    Grzegorz

12.03.2019 14:17

Wysyłając paczkę za pobraniem, w formularzu podają czas na zwrot pobrania do 21 dni. Po upływie tego terminu, gdy się upomnicie o swoje pieniądze dowiecie się, że to 21 dni, ale roboczych! OK. Mija 21 dni roboczych a zwrotu nadal nie ma. Dzwonicie, więc i piszecie do nich upominając się o swoje należności. Żadnej, konkretnej informacji nie uzyskacie. Dowiecie się tylko, że sprawa została przekazana do działu finansowego. Do w/w działu telefonu brak, a na emaila nikt nie odpowie. Po którymś z kolei telefonie, pani poleci Wam złożenie reklamacji drogą elektroniczną, co również niczego nie zmieni. Moja przygoda rozpoczęła się 31 Stycznia, kiedy to adresat odebrał paczkę. Mamy 12 Marca a ja walczę codzień o zwrot swojego pobrania.Łatwo policzyć, 40 dzień czekam na swoją kase i nie wiem kiedy ją odzyskam. Globkurier niewywiązuje się z umowy. Zwodzi zleceniodawcę i obraca sobie jego pieniędzmi! Szczerze odradzam

17.03.2019 22:52

Grzegorz proszę o kontakt na [email protected] z podesłaniem numeru GK na pewno uda się nam wyjaśnić zaistniałą sytaucję.
    Pati

02.01.2019 12:55

Jestem zadowolona z usług tego pośrednika. Miła obsługa i atrakcyjne ceny. Polecam.

Krzysiek

13.02.2019 16:13

Bardzo dobra platforma, wielu kurierów w jednym miejscu. Szybko i bezproblemowo. Oby tak dalej. Polecam.WARTO.

iwona

15.02.2019 14:55

Super firma, zdecydowanie polecam. Możliwość śledzenia przesyłki w sposób wygodny i przejrzysty, a sama dostawa szybka i bezproblemowa.

Rafalwis

16.02.2019 08:02

Firma godna polecenia wszystko super i sprawnie się odbywa. Polecam jak najbardziej. Szybko i nie drogo.
    Glob Kurier

Marlena

16.02.2019 19:42

Bardzo dobra firma. Polecam każdemu w 100%. Możliwość śledzenia przesyłki online , bez problemowa przesyłka. Oceniam na 5 gwiazdek! Naprawdę warto wybrać ta firmę !

Rafał www

17.02.2019 12:29

Super firma. Szybka obsługa klienta. Bardzo przystępne ceny. Dostawa bez zastrzeżeń paczka cała.

Jakub

01.03.2019 19:56

Bardzo dobra firma. Polecam każdemu w 100%. Możliwość śledzenia przesyłki online , bez problemowa przesyłka. Polska firma, która dobrze orientuje się na rynku.

Ewelina

17.03.2019 00:20

Byłam u nich na rekrutacji. Wszystko przebiegło bardzo profesjonalnie. Najpierw e-mail z zaproszeniem nawet z informacja jaki dress code. Rozmowa bardzo merytoryczna. Teraz czekam na odpowiedź. Trzymajcie kciuki! Mam nadzieję, że aplikacja będzie z sukcesem! ????
    aaa

16.03.2019 20:51

Pracuję już kilka lat w firmie. Cenię sobie tego pracodawcę ponieważ jest wiele udogodnień: - możliwość pracy z domu! - karta sportowa multisport lub fit - opieka medyczna w enelmed Pracodawca ma bardzo dobre podejście do pracowników. Jeśli chodzi o współpracowników to bardzo fajni ludzie. Ogólnie w porządku mogę polecić jako dobrego pracodawcę.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Grupa Znatury?

Kontakt - Grupa Znatury Sp. z o.o.

Wojciecha Korfantego 138a 40-156 Katowice

NIP:2220872890

Branża główna: Content marketing
    Nowa

16.03.2019 17:58

Praca w bardzo dobrej atmosferze. Nie dawno zaczęłam i mogę śmiało polecić jako dobrego pracodawcę. Bardzo miła atmosfera, super przełożona! Ja osobiście polecam :)
    xxxxx

14.03.2019 14:18

Pracuję dłuższy czas i jestem zadowolona. Bardzo dobra atmosfera. Odbywają się różne imprezy wewnętrzne, które sprzyjają integracji. Są benefity: ubezpieczenie w enelmed i kart multisport. Dodatkowo imprezy wewnętrzne, które sprzyjają integracji. Możliwość pracy zdalnej, dowolne godziny pracy. Szanuje się pracowników za to, że wykonują swoją pracę.
    [email protected]

16.02.2019 20:11

GlobKurier uważam za ważny, doskonały, interesujący i przydatny dla każdego, kto się nim zajmuje i jest doskonały
    Jakub

01.03.2019 19:57

Racja
    software200

17.02.2019 04:48

Czyli widzę że ten nagły przypływ pozytywnych opinii, nie był związany z jakąś dobrą zmianą która zaszła w firmie. Wszystko o staremu, czyli cele z kosmosu, redagujmy pozytywne opinie i wizerunek firmy. W myśl zasady(usunięte przez administratora).
    Banan

20.02.2019 10:29

Dobra zmiana w GK - odejścia, zwolnienia :D

17.02.2019 21:08

Znakomita firma i wszystkie jej ekskluzywne produkty oraz zapraszanie ludzi do zajmowania się nimi są bardzo wiarygodne

17.02.2019 21:03

Dobra firma, zadanie godne pochwały, pochwały i godne zainteresowania oraz radzenia sobie z nim owocne i użyteczne

17.02.2019 19:52

17.02.2019 19:45

Praca w dobrze zorganizowanym zespole we frameworku Scrum. Pracujemy zwinnie i sprawnie dostarczamy nowe rozwiązania. To zespół kreuje prace, cele i ma wpływ na usprawnienia w naszych projektach. Lubimy rozmawiać bezpośrednio, ale doceniamy też inne kanały komunikacji.
    Ece

17.02.2019 15:10

Great company
    software200

17.02.2019 04:46

Ta firma jest godna uwagi i kontynuacji oraz bardzo pouczająca i ma dobrą informację i doskonałą jestem z niej dumna, a jej dobrobyt i postęp

17.02.2019 04:31

DaV

17.02.2019 01:06

Super firma bardzo polecam, rzetelnie wykonuje swoje zadania, jestem zaskoczony jakością obsługi ????
    Marlena

16.02.2019 19:37

Super firma . Polecam w 100%!
    Damian

16.02.2019 10:42

Super firma! Bardxo szybka dostawa!
    iwona

15.02.2019 14:54

Mike

15.02.2019 14:24

GlobKurier, I rate its services 5 star for its ability to satisfy the needs of customers. Nice one you guys have out here . keep it 100%. Love the services.
    Mike

15.02.2019 13:53

Asia

13.02.2019 22:19

Bardzo dobra firma jak najbardziej polecam
    Tyczek

12.02.2019 12:45

Prawdopodobnie dobry system kurierski,wiadomo w obecnych czasach panuje wyścig szczurów i każdy chce być najlepszy
    Komputer 33

10.02.2019 23:53

śietny zespół, któy umie radzić sobie z trudnymi sytuacjami! pozdrawiam i polecam Kkkkkkkkkkkkkkdkdhdhdhdhdgdhdhhdgdhdhdg

Zostaw merytoryczną opinię o Grupa Znatury Sp. z o.o.