GlobKurier

3 Dodaj opinię
GlobKurier
3 96 97 5 1

Opinie o GlobKurier

Filtruj opinie po kryteriach:

PPP
 Opinia

Praca pełna wyzwań! Fajni ludzie, dobra atmosfera. Dla tych którzy chcą się rozwijać.

Pomocna?
TakNie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Pracodawca

 Opinia
@PPP 28.03.2019 09:31

Dzień dobry, Dziękujemy za opinię, jednocześnie zachęcamy do aplikowania i dołączenia do Naszego zespołu :) Aktualne rekrutacje na pracuj.globkurier.pl Zespół GlobKurier.pl

Pomocna?
TakNie

Pracodawca

 Opinia
@PPP 28.03.2019 09:31

Dzień dobry, Dziękujemy za opinię, jednocześnie zachęcamy do aplikowania i dołączenia do Naszego zespołu :) Aktualne rekrutacje na pracuj.globkurier.pl Zespół GlobKurier.pl

Pomocna?
TakNie
zasłyszane
 Opinia

Podobno bardzo fajni ludzie tam pracują :)

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Róża
 Opinia

Bardzo dobra platforma, wielu kurierów w jednym miejscu. Szybko i bezproblemowo. Oby tak dalej. Polecam.

Pomocna?
TakNie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Pracodawca

 Opinia
@Róża 11.02.2019 11:15

Dzień dobry, Dziękujemy za opinię, jednocześnie zachęcamy do ponownego korzystania z naszych usług http://www.globkurier.pl Zespół GlobKurier.pl

Pomocna?
TakNie
Grzegorz
 Opinia

Wysyłając paczkę za pobraniem, w formularzu podają czas na zwrot pobrania do 21 dni. Po upływie tego terminu, gdy się upomnicie o swoje pieniądze dowiecie się, że to 21 dni, ale roboczych! OK. Mija 21 dni roboczych a zwrotu nadal nie ma. Dzwonicie, więc i piszecie do nich upominając się o swoje należności. Żadnej, konkretnej informacji nie uzyskacie. Dowiecie się tylko, że sprawa została przekazana do działu finansowego. Do w/w działu telefonu brak, a na emaila nikt nie odpowie. Po którymś z kolei telefonie, pani poleci Wam złożenie reklamacji drogą elektroniczną, co również niczego nie zmieni. Moja przygoda rozpoczęła się 31 Stycznia, kiedy to adresat odebrał paczkę. Mamy 12 Marca a ja walczę codzień o zwrot swojego pobrania.Łatwo policzyć, 40 dzień czekam na swoją kase i nie wiem kiedy ją odzyskam. Globkurier niewywiązuje się z umowy. Zwodzi zleceniodawcę i obraca sobie jego pieniędzmi! Szczerze odradzam

Pomocna?
Tak1Nie1

Pracodawca

 Opinia
@Grzegorz 12.03.2019 14:17

Grzegorsz proszę o kontakt na marketong@globkurier.pl z podesłaniem numeru GK na pewno uda się nam wyjaśnić zaistniałą sytaucję.

Pomocna?
TakNie
Pati
 Opinia

Jestem zadowolona z usług tego pośrednika. Miła obsługa i atrakcyjne ceny. Polecam.

Pomocna?
TakNie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Pracodawca

 Opinia
@Pati 02.01.2019 12:55

Dzień dobry, Dziękujemy za opinię, jednocześnie zachęcamy do ponownego korzystania z naszych usług http://www.globkurier.pl Zespół GlobKurier.pl

Pomocna?
TakNie
Krzysiek
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Bardzo dobra platforma, wielu kurierów w jednym miejscu. Szybko i bezproblemowo. Oby tak dalej. Polecam.WARTO.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Pracodawca

 Opinia
@Krzysiek 13.02.2019 16:13

Dzień dobry, Dziękujemy za opinię, jednocześnie zachęcamy do ponownego korzystania z naszych usług http://www.globkurier.pl Zespół GlobKurier.pl

Pomocna?
TakNie
iwona
 Opinia

Super firma, zdecydowanie polecam. Możliwość śledzenia przesyłki w sposób wygodny i przejrzysty, a sama dostawa szybka i bezproblemowa.

Pomocna?
TakNie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Pracodawca

 Opinia
@iwona 15.02.2019 14:55

Dzień dobry, Dziękujemy za opinię, jednocześnie zachęcamy do ponownego korzystania z naszych usług http://www.globkurier.pl Zespół GlobKurier.pl

Pomocna?
TakNie
Rafalwis
 Opinia

Firma godna polecenia wszystko super i sprawnie się odbywa. Polecam jak najbardziej. Szybko i nie drogo.

Pomocna?
TakNie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Glob Kurier
 Opinia
@Rafalwis 16.02.2019 08:02

Dzień dobry, Dziękujemy za opinię, jednocześnie zachęcamy do ponownego korzystania z naszych usług www.globkurier.pl Zespół GlobKurier.pl

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Marlena
 Opinia

Bardzo dobra firma. Polecam każdemu w 100%. Możliwość śledzenia przesyłki online , bez problemowa przesyłka. Oceniam na 5 gwiazdek! Naprawdę warto wybrać ta firmę !

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Pracodawca

 Opinia
@Marlena 16.02.2019 19:42

Dzień dobry, Dziękujemy za opinię, jednocześnie zachęcamy do ponownego korzystania z naszych usług http://www.globkurier.pl Zespół GlobKurier.pl

Pomocna?
TakNie
Rafał www
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia

Super firma. Szybka obsługa klienta. Bardzo przystępne ceny. Dostawa bez zastrzeżeń paczka cała.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Pracodawca

 Opinia
@Rafał www 17.02.2019 12:29

Dzień dobry, Dziękujemy za opinię, jednocześnie zachęcamy do ponownego korzystania z naszych usług http://www.globkurier.pl Zespół GlobKurier.pl

Pomocna?
TakNie
Jakub
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Bardzo dobra firma. Polecam każdemu w 100%. Możliwość śledzenia przesyłki online , bez problemowa przesyłka. Polska firma, która dobrze orientuje się na rynku.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Pracodawca

 Opinia
@Jakub 01.03.2019 19:56

Dzień dobry, Dziękujemy za opinię, jednocześnie zachęcamy do ponownego korzystania z naszych usług http://www.globkurier.pl Zespół GlobKurier.pl

Pomocna?
TakNie
Ewelina
 Opinia

Byłam u nich na rekrutacji. Wszystko przebiegło bardzo profesjonalnie. Najpierw e-mail z zaproszeniem nawet z informacja jaki dress code. Rozmowa bardzo merytoryczna. Teraz czekam na odpowiedź. Trzymajcie kciuki! Mam nadzieję, że aplikacja będzie z sukcesem! ????

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
aaa
 Opinia

Pracuję już kilka lat w firmie. Cenię sobie tego pracodawcę ponieważ jest wiele udogodnień: - możliwość pracy z domu! - karta sportowa multisport lub fit - opieka medyczna w enelmed Pracodawca ma bardzo dobre podejście do pracowników. Jeśli chodzi o współpracowników to bardzo fajni ludzie. Ogólnie w porządku mogę polecić jako dobrego pracodawcę.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Nowa
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia

Praca w bardzo dobrej atmosferze. Nie dawno zaczęłam i mogę śmiało polecić jako dobrego pracodawcę. Bardzo miła atmosfera, super przełożona! Ja osobiście polecam :)

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
xxxxx
 Opinia

Pracuję dłuższy czas i jestem zadowolona. Bardzo dobra atmosfera. Odbywają się różne imprezy wewnętrzne, które sprzyjają integracji. Są benefity: ubezpieczenie w enelmed i kart multisport. Dodatkowo imprezy wewnętrzne, które sprzyjają integracji. Możliwość pracy zdalnej, dowolne godziny pracy. Szanuje się pracowników za to, że wykonują swoją pracę.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
software221@yandex.com
 Opinia

GlobKurier uważam za ważny, doskonały, interesujący i przydatny dla każdego, kto się nim zajmuje i jest doskonały

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Jakub
Nazwa działu: Marketing
 Opinia
@software221@yandex.com 16.02.2019 20:11

Racja

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
software200
 Opinia

Czyli widzę że ten nagły przypływ pozytywnych opinii, nie był związany z jakąś dobrą zmianą która zaszła w firmie. Wszystko o staremu, czyli cele z kosmosu, redagujmy pozytywne opinie i wizerunek firmy. W myśl zasady(usunięte przez administratora).

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Banan
Nazwa działu: Marketing
 Opinia
@software200 17.02.2019 04:48

Dobra zmiana w GK - odejścia, zwolnienia :D

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
salman ali
 Opinia

Znakomita firma i wszystkie jej ekskluzywne produkty oraz zapraszanie ludzi do zajmowania się nimi są bardzo wiarygodne

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
salman ali
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Dobra firma, zadanie godne pochwały, pochwały i godne zainteresowania oraz radzenia sobie z nim owocne i użyteczne

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
salman ali
 Opinia

Firma godna polecenia wszystko super i sprawnie się odbywa. Polecam jak najbardziej. Szybko i nie drogo

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
salman ali
 Opinia

Praca w dobrze zorganizowanym zespole we frameworku Scrum. Pracujemy zwinnie i sprawnie dostarczamy nowe rozwiązania. To zespół kreuje prace, cele i ma wpływ na usprawnienia w naszych projektach. Lubimy rozmawiać bezpośrednio, ale doceniamy też inne kanały komunikacji.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ece
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Great company

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
software200
 Opinia

Ta firma jest godna uwagi i kontynuacji oraz bardzo pouczająca i ma dobrą informację i doskonałą jestem z niej dumna, a jej dobrobyt i postęp

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
salman ali
 Opinia

Dobra firma, zadanie godne pochwały, pochwały i godne zainteresowania oraz radzenia sobie z nim owocne i użyteczne

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
DaV
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia

Super firma bardzo polecam, rzetelnie wykonuje swoje zadania, jestem zaskoczony jakością obsługi ????

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Marlena
 Opinia

Super firma . Polecam w 100%!

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Damian
 Opinia

Super firma! Bardxo szybka dostawa!

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
iwona
 Opinia

Super firma, zdecydowanie polecam. Możliwość śledzenia przesyłki w sposób wygodny i przejrzysty, a sama dostawa szybka i bezproblemowa.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Mike

Zweryfikowany użytkownik

Nazwa działu: Produkcja
 Rekomendacja

GlobKurier, I rate its services 5 star for its ability to satisfy the needs of customers. Nice one you guys have out here . keep it 100%. Love the services.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Mike

Zweryfikowany użytkownik

Nazwa działu: IT
 Rekomendacja

GlobKurier, I rate its services 5 star for its ability to satisfy the needs of customers. Nice one you guys have out here . keep it 100%. Love the services.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Zostaw opinię o GlobKurier - Katowice

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej

×
Zero tolerancji dla mobbingu w firmie!

Byłeś świadkiem?
Dodaj opinie na www.gowork.pl/opinie
Potrzebujesz wsparcia?
Skontaktuj się z Panią Joanną Koczaj-Dyrda zgloszenie@gowork.pl

Joanna Koczaj-Dyrda
Joanna Koczaj-Dyrda Ofiara mobbingu - Radca prawny