ZRUG TORUŃ

Toruń

Ocena pracodawcy 1/6

na podstawie 80 ocen.

Opinie o ZRUG TORUŃ

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ZRUG TORUŃ

Dron

Sam nie wiem co mam Ci powiedzieć, mam nadzieję, że jest Ci tutaj dobrze, ja uważam, że to jedna z lepszych firm pod wieloma względami, świetna i pouczająca sprawa moi drodzy, na serio polecam ich mocno

olekololo

taaak, zawsze tak jest, że tych ludzi, którzy pracują już jakiś czas to się nie docenia tak naprawdę i teraz pytanie własnie jak to wszystko wygląda pod względem tego właśnie czy można teraz liczyć na jakieś zatrudnienie u nich? w ogóle to wiecie może na jakim dziale oni szukają nowych rąk do pracy, bo mi marekting się usmiecha.

ten który się teraz śmieje

Ale się przestraszyłem hahahahahaha....Przeczytaj [usuniete przez moderatora] co do ciebie napiszę.Co ty morzesz wiedzieć o problemach w firmie.

prosto z ulicy

ten co wykręcił wszystkich - 2013-07-04 15:54:59 Byłem na Policji w sprawie ZRUG-u..Napiszę krótko,może wreszcie dobiorą się do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] tej [usuniete przez moderatora](specjalnie napisałem z małej litery)Na policji to sie z niektórymi spotkamy w twojej sprawie bo nick z ktorego nadano te wypowiedz jest do poznania Nie oskarzaj kogoś jak nie wiesz, za to tez sprawa karna jak nie wiesz to Ci przypominam.. Jestes winny i chcesz innych obciązyć odwrócić od siebie uwagę??????????????????

bez nick

Moze ujawnisz sie n bochaterze. Skoro taki cwany . Kłamniesz w zywe oczy. najpierw trzeba znac przyczyne upadlosci a pózniej się wypowiadać . Myśle ze po upadłości NGS powinieneś się domyślec kto i co zaw32inił napewno nie ja . [usuniete przez moderatora] jak but a głos zabiera

bez nick

[usuniete przez moderatora] odemnie nie znasz ktop i co nie zabieraj [usuniete przez moderatora] głosu. Ja nic do upadku ZTRUGu nie mam Jestes [usuniete przez moderatora] Chcesz sie spotkac sam na sam prosze to Ci9 [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wytlumacze [usuniete przez moderatora] czyja to wina A moze twoja

ten co wykręcił wszystkich

Byłem na Policji w sprawie ZRUG-u..Napiszę krótko,może wreszcie dobiorą się do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] tej [usuniete przez moderatora](specjalnie napisałem z małej litery)

TEN CO WYKRĘCIŁ WSZSTKICH.

Jakie pieniądze??Miałeś mało czasu jak ten bajzel istniał żeby sobie coś skubnąć??Wszyscy kradli od prezesa do robola.I jak to miało istnieć,taka firma rodzinna.Dobrze że to przestało istnieć nie muszę już patrzeć na niektóre mordy pijackie.Zapomnialem dodać że do nowej pracy nie muszę już jeździć autobusem tylko dla zdrowia rowerkiem.

byly

czy wie ktos moze czy syndyk ma zamiar wyplacac jeszcze jakies zalegle pieniadze?

wolny

Była prezesowa szuka frajerów do pracy na budowie Karlino-Płoty..Chętnych, naiwnych i liczących na pewne zarobki i opłacony ZUS zaprasza do współpracy..Osobiście już jej nie ufam.Ale naiwni zawsze byli w ZRUG-u...

zigi

Podobno pracownicy oddali sprawę do prokuratury przeciwko NGS. Coś wiadomo w tej sprawie?

Zadowolony

Jakie akcje??? Był czas od zakupu akcji imiennych zeby się domagać dywidendy.Tyle lat mineło a nikt sie o to nie dopominał.A teraz to po obiedzie.Była p.prezes zawiązała podobno nową spółkę i próbuje coś klecić dla NGS-u.Szuka pracowników którym pewnie obieca dobre zarobki???A jak bedzie naprawde to czas pokaże.A ten artykuł w nowościach to ŻENADA.Reporterka skleciła artykuł oparty na samych błedach merytorycznych.Imiona wymienione w artykule nie pokrywają się z prawdą.Nie wspomiano o poprzedniej vice prezesowej jej chybionych posunieciach itd..W sumie w ZRUG-u było ok i można było zarobić.Pozdrawiam chłopaków z warsztatu [usuniete przez moderatora](który bosą nogą wszedł w liścia),[usuniete przez moderatora](chłopaki trzymajcie się).A w szczgólności dla kierownika warsztatu(który nic nie może)

fabio

panowie a co z akcjami które wykupywali pracownicy parę lat temu?? czy ktoś wie co z tym tematem czy został zamknięty i czy jakaś kasa z tego jest??

to prawda

spawacz z wapiennej - 2012-08-09 19:11:52 był komentarz o sprzedaży majątku firmy na aukcjach internetowych przez [usuniete przez moderatora] pani prezesowej i nie ma ktos usunał, widocznie był prawdą, i prezesowa się przestraszyła odpowiedzialności i usuneła nie ładnie, nie ładnie chciałem powiedziec że komornik zajmuje samochody na wapiennejTo czysta prawda! Potwierdzam tą informację. Telefony, maszyny i tak dalej.. sprzedawał [usuniete przez moderatora] Prezesowej na aukcjach.

Ten co wykręcił wszystkich..

Mam w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ie ten zrug i te szefostwo..Banda gamoni co mają pojęcię jak okradać fizycznych...Wiem jedno że napewno news o naszej firmie poszedł w polskę..

qwe4se5drftgyu

Osobiście widziałam wystawionego przez [usuniete przez moderatora] prezesowej, Laptopa Asus, który należał do Pana [usuniete przez moderatora] . Na portalu aukcyjnym tablica, oraz podobno tablety też sprzedaje

spawacz z wapiennej

był komentarz o sprzedaży majątku firmy na aukcjach internetowych przez brata pani prezesowej i nie ma ktos usunał, widocznie był prawdą, i prezesowa się przestraszyła odpowiedzialności i usuneła nie ładnie, nie ładnie chciałem powiedziec że komornik zajmuje samochody na wapiennej

HYDRAULIK-MIODZIO

ja już po sprawie bo miałem 8.07.2012 na piastowskiej dzis przysłali mi wyrok i co nawazniejsze klauzure wykonalnosci natychmiastowa i o godz 14.35 dałem do komornika i jutro ma domnie podjechac przedstawiciel z firmy Presco która zajmuje sie zadłuzeniami

ciekawy

o egzekucji możesz poczytać na stronie [usuniete przez moderatora] tam jest wszystko wyjaśnione. jak widać egzekucja może jeszcze potrwać kilka ładnych tygodni

silencio

Wierzyciel - 2012-08-01 15:31:55 Witam, który komornik zajmuje się ZRUG\\\'IEM? Bo chce złożyć nakaz.\"Wybór Komornika. Zgodnie z art. 8 ust 5 i 6 ustawy o komornikach sądowych i egzekucji (Dz. U. z 2006 r. Nr 167, poz. 1191 ze zm. ) wierzyciel ma prawo wyboru komornika na terytorium Rzeczypospolitej Polski, z wyłączeniem spraw o egzekucję z niruchomości oraz spraw, w których przepisy o egzekucji z nieruchomości stosuje się odpowiednio. Wierzyciel, dokonując wyboru komornika, składa wraz z wnioskiem o wszczęcie egzekucji oświadczenie na piśmie, że korzysta z prawa wyboru komornika.\" Nie musisz więc iść do komornika, który aktualnie siedzi w ZRUGu. Powiem więcej, z tego co wiem to siedzi tam kilku komorników. Im więc ich tam więcej tym bardziej pogrąża się firmę. Ale to i dobrze, bo może szanowna pani prezes dostanie w końcu w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ę (co nie będzie przyjemnością). Ale znając życie to pewnie wszystkie cenniejsze rzeczy wynieśli z biura i firmy. Podobno krążą one na serwisie aukcyjnym (domyślcie się ludzie na jakim). Jeśli ten komentarz zostanie usunięty to wkleję go jeszcze raz, i jeszcze. A żeby wszyscy się mogli dowiedzieć, co się tam dzieje.

Wierzyciel

Witam, który komornik zajmuje się ZRUG\\\'IEM? Bo chce złożyć nakaz.

ciekawy

masz rację, tylko szkoda, że komornik pewnie już zajął wszystko, jeśli miał co zajmować i pomyśleć, że wszyscy dali się nabrać na zapewnienia pani [usuniete przez moderatora], która wszystko ręczyła swoim nazwiskiem i na piękne słowa pani prezes nawet sanok i wszyscy udziałowcy im wierzyli

qwe

pewnie komornik wypłaci ;) chociaż jakby sprzedano nowy samochód [usuniete przez moderatora] prezesowej i telefony, tablety, komputery, laptopy i do tego inne sprzęty, bez problemu byłoby na wynagrodzenia.

ciekawy

ciekawe a co na to co się dzieje w zrug-u sanok i udziałowcy przecież jednym z dominujących udziałowców jest NGS z sanoka, a drugim spółka skarbu państwa, co na to skarb państwa czy udziałowiec jest tylko po to aby brać zyski a jak jest źle to umywa ręce, jestem ciekawy kto nam wypłaci wynagrodzenia

byłypracownik

Pani prezes to niszczy to co zostało z naszego zrug-u, bo ma takie zalecenia z Sanoka. myślę że należy się przyjrzeć poprzednim prezesom którzy sprzedali za bezcen Lubicką i w tym samym czasie pobudowali domy i kupili mieszkania.

jezus

mów wszystko co wiesz o [usuniete przez moderatora], napisałem Ci emaila. pozdr.

ciekawe informacje

nbvnvnbvnv - 2012-07-21 06:22:39 extravirgin - 2012-07-21 00:00:19 ertyuio - 2012-07-20 22:29:35 figofago - 2012-07-20 17:36:01 zmaz - 2012-07-20 14:26:52 To jakieś bzdury. W dniu wczorajszym Prezesowa mi osobiście szykowała wnioski do ZUS o zasiłek chorobowy. Ciekawe dlaczego uciekła Rada nadzorcza. Nie wypisujcie bzdur. Widać, że jesteście sługusami Nafty z Sanoka.Ta.. bo ona się zna na ZUSowskich sprawach.. prędzej mi kaktus wyrośnie z pewnej części ciała...NA KANTOWANIU ZUSU I NIE PŁACENIU SKŁADEK DO ZUSU TO ONA SIĘ ZNA LEPIEJ NIŻ [usuniete przez moderatora] NA KŁAMANIU :)Zgadza się, [usuniete przez moderatora] to niezłe ziółko. Kłamie jak najęta. Żal tylko tych fizycznych..TEN [usuniete przez moderatora] PREZESOWEJ TEŻ NIEZŁE ZIÓŁKO.Na temat jej [usuniete przez moderatora] dużo można powiedzieć. Ślijcie zapytania na [usuniete przez moderatora]

nbvnvnbvnv

extravirgin - 2012-07-21 00:00:19 ertyuio - 2012-07-20 22:29:35 figofago - 2012-07-20 17:36:01 zmaz - 2012-07-20 14:26:52 To jakieś bzdury. W dniu wczorajszym Prezesowa mi osobiście szykowała wnioski do ZUS o zasiłek chorobowy. Ciekawe dlaczego uciekła Rada nadzorcza. Nie wypisujcie bzdur. Widać, że jesteście sługusami Nafty z Sanoka.Ta.. bo ona się zna na ZUSowskich sprawach.. prędzej mi kaktus wyrośnie z pewnej części ciała...NA KANTOWANIU ZUSU I NIE PŁACENIU SKŁADEK DO ZUSU TO ONA SIĘ ZNA LEPIEJ NIŻ [usuniete przez moderatora] NA KŁAMANIU :)Zgadza się, [usuniete przez moderatora] to niezłe ziółko. Kłamie jak najęta. Żal tylko tych fizycznych..TEN [usuniete przez moderatora] PREZESOWEJ TEŻ NIEZŁE ZIÓŁKO.

extravirgin

ertyuio - 2012-07-20 22:29:35 figofago - 2012-07-20 17:36:01 zmaz - 2012-07-20 14:26:52 To jakieś bzdury. W dniu wczorajszym Prezesowa mi osobiście szykowała wnioski do ZUS o zasiłek chorobowy. Ciekawe dlaczego uciekła Rada nadzorcza. Nie wypisujcie bzdur. Widać, że jesteście sługusami Nafty z Sanoka.Ta.. bo ona się zna na ZUSowskich sprawach.. prędzej mi kaktus wyrośnie z pewnej części ciała...NA KANTOWANIU ZUSU I NIE PŁACENIU SKŁADEK DO ZUSU TO ONA SIĘ ZNA LEPIEJ NIŻ [usuniete przez moderatora] NA KŁAMANIU :)Zgadza się, [usuniete przez moderatora] to niezłe ziółko. Kłamie jak najęta. Żal tylko tych fizycznych..

ertyuio

figofago - 2012-07-20 17:36:01 zmaz - 2012-07-20 14:26:52 To jakieś bzdury. W dniu wczorajszym Prezesowa mi osobiście szykowała wnioski do ZUS o zasiłek chorobowy. Ciekawe dlaczego uciekła Rada nadzorcza. Nie wypisujcie bzdur. Widać, że jesteście sługusami Nafty z Sanoka.Ta.. bo ona się zna na ZUSowskich sprawach.. prędzej mi kaktus wyrośnie z pewnej części ciała...NA KANTOWANIU ZUSU I NIE PŁACENIU SKŁADEK DO ZUSU TO ONA SIĘ ZNA LEPIEJ NIŻ [usuniete przez moderatora] NA KŁAMANIU :)

figofago

zmaz - 2012-07-20 14:26:52 To jakieś bzdury. W dniu wczorajszym Prezesowa mi osobiście szykowała wnioski do ZUS o zasiłek chorobowy. Ciekawe dlaczego uciekła Rada nadzorcza. Nie wypisujcie bzdur. Widać, że jesteście sługusami Nafty z Sanoka.Ta.. bo ona się zna na ZUSowskich sprawach.. prędzej mi kaktus wyrośnie z pewnej części ciała...

zmaz

To jakieś bzdury. W dniu wczorajszym Prezesowa mi osobiście szykowała wnioski do ZUS o zasiłek chorobowy. Ciekawe dlaczego uciekła Rada nadzorcza. Nie wypisujcie bzdur. Widać, że jesteście sługusami Nafty z Sanoka.

zrugtodług

do zrugtodlug - 2012-07-19 11:52:53 kolego zrugtodlug - daj jakis namiar do siebie. maila, gg, albo cośsam zostaw namiar, a ja się odezwę

do zrugtodlug

kolego zrugtodlug - daj jakis namiar do siebie. maila, gg, albo coś

jarek wodociagi

dokładnie sprawa trwała ok 10 minut sedzia wpożądku, kwota za 3 m-ce plus odsetki mi naliczyli nie zastanawiajcie sie tylko składajcie pozwy na piastowska a nikogo nie było ze zrug-u

hmhm

Fundusz Gwarantowanych Świadczeń Pracowniczych wchodzi w grę tylko w przypadku niewypłacalności pracodawcy co w rozumieniu ustawy oznacza postanowienie sądu upadłościowego o ogłoszeniu upadłości pracodawcy albo o oddaleniu wniosku o upadłość ze względu na brak majątku pozwalającego na zaspokojenie kosztów postępowania (w dużym skrócie). Oznacza to, że w rozumieniu tej ustawy, że warunkiem skorzystania z funduszu jest wszczęcie postępowania upadłościowego pracodawcy. Dodatkowo Marszałek Województwa (odpowiedzialny za zarządzanie środkami Funduszu) może wypłacić zaliczki w wysokości do minimalnego wynagrodzenia na poczet zaległych wynagrodzeń. Istotne jednak, że może się to stać po złożeniu do sądu upadłościowego wniosku o ogłoszenie upadłości, na WNIOSEK PRACODAWCY wraz ze zbiorczym wykazem niezaspokojonych roszczeń. Po ogłoszeniu upadłości pracodawcy (albo oddaleniu wniosku o upadłość ze względu na brak środków na pokrycie kosztów postępowania) z wnioskiem do marszałka województwa może wystąpić każdy pracownik PO UPŁYWIE miesiąca i dwóch tygodni od postanowienia sądu. Pozdrawiam

7up

ze Zrug\'u nikt się nie pojawia. Przecież prezesowa sama twierdzi, że się zwolniła, a więc nie ma osoby reprezentującej spółkę. Rozprawa trwa 10 minut , wyrok prawomocny po 21 dniach jest. Dalej komornik, albo fundusz gwarantowanych świadczeń pracownika (UP)

zrugtodług

Zdawajcie relacje co tam słychać na tych rozprawach. Ktoś z Zarządców ZRUG-u stawia się na rozprawach? Może zbierzemy się w kupie i jakieś pikiety przed sądem wystawimy, co?

jarek w

ja mam 18.07 o 14.14 na piastowskiej sprawe kolego kogo potrzebuja w towimorze? to moj nr 500828746

sp@w

napisz pismo o wydanie świadectwa pracy z wiadomością do państwowej inspekcji pracy

no Name

witam, czy już ktoś był na piastowskiej? jak to tam wygląda? czy ktoś stawia się ze strony pracodawcy? Jaki przebieg tej „imprezy”?

fizyczny-

Co robicie jak nie dostaliście świadectwa pracy ?

Basia von Ruchalfest

http://zrug.torun.pl HAAHAHAHAHA WSTYD!!! [usunięte przez moderatora] \"serwis internetowy został zablokowany z powodu nieopłacenia faktur\"

Do ślązaka

TOWIMOR...nowa załoga i nowa dyrekcja....

Do ślązaka

To proste.. ja już się tam załapałem.. 18.50 na godz

ślązak

Mozesz napisac namiar tej firmy

sokół

tak po za tym to może ty byś napisał swój namiar a jak sobie wyobrazasz by ktoś wypisywał jego nr stacjonarny? to sa dane osobowe i chyba słyszałeś cos takiego jak tajemnica danych osobowych ..............

i co ???

Acy ma juz prace koło siebie na miejscu za 2500 tyś w 8 godzin

nie ma co rozpaczać

koledzy znam firmę która potrzebuje dobrego (nie wiem jak to nazwać) montażystę rurociągów..A słyszałem że ACY jest dobry w te klocki..Niech ktoś kto zna napisze jego numer na tej stronie

Gorcześ

do ByTheWay a ten komentarz z warmińsko mazurskiego co ma to nas dotyczyć bo nie wie o co kaman

Zostaw opinię o ZRUG TORUŃ - Toruń

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ZRUG TORUŃ